עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by SOLIDUS SNAKE,

לפי המפרט שלי איזה ספק אני צריך לקנות (יש לי עכשיו 400W של סנשיין קומה). המגבלה התקציבית שלי היא 600 שח - חשוב שיהיה שקט כמה שיותר. שיהיה מסוגל להגיע ל OC גבוה ולקחת עוד 3 מאוררי 120 ממ, ותאורה.

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  2. מארז מדהים! פשוט יפיפה,בעיקרון הזמנתי מפנדה אבל מצאתי חנות שכבר יש להם אותו. 960 ש"ח(מחיר למזומן)-שווה ללא ספק.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  3. Started by BobCaT,

מה אתם אומרים על המצלמה Sony DSC-P1 ? איך האיכות תמונה שלה ואיך היא ביחס למצלמות אחרות במחיר שלה? ובכלל המצלמות של סוני טובות? תודה מראש גיא

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by BONO,

אני בבבעיה קשה נגמר לי הכסף ואני צריך ספק כח אני לא יודע איזה יתאים לי המפרט שלי: GIGA-BYTE GA-7VAXP AMD ATHLON XP 2000 RADEON 9700 PRO maxtor 80 gb 7200 ספק 400 ג'נרי יספיק לי? איזה חברה כדאי לי גם?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by rangerman,

Aten CS-14 עולה 550 ש"ח. שווה?

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  6. איך המארז הזה? כמה מאווררים אפשר לחבר לו? עם כמה הוא בא ואיך הא בכלליות?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  7. יש לי מדפסת HP DESKJET 710C ונגמר לה הדיו (איזו הפתעה - במדריך כתוב 500 דפים). השאלה היא האם לשבור תוכנית חיסכון ולקנות דיו מקורי או שהממוחזר עושה את העבודה. אני מבקש שרק מישהו עם ניסיון יענה ולא תיאוריה. זה מאוד חשוב.

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. ככה, מחר אני מתכנן לקנות את המצלמה הדיגיטלית של hp hp photosmart 720 דבר ראשון, למישו יש אותה? מה אתם אומרים עליה? והדבר החשוב, אני חדש לגמרי בתחום, אין לי שמץ של מושג בזה... רציתי שתמליצו לי על תוכנה להעברת התמונות מהמצלמה למחשב ועריכה, משו פשוט וממשחק נוח להפעלה... אני מניח שאם המצלמה אני יקבל תוכנה נחמדה אבל רציתי לדעת אם מישו יכול להמליץ לי על משו שהוא יודע שיותר טוב בתודה מראש יונתן

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  9. Started by gshhar,

באיזה צבע בא המארז הזה? אפור או שחור?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם אני גיימר שמשחק הרבה יחסית ואני רוצה לקנות פד טוב לעכבר.. אני מתלבט בין 2 פדים והם: FUNC http://www.func.net או RATPADZ http://www.ratpadz.com מה אתם חושבים שיותר טוב? וד"א אל תתיחסו למחיר... תודה לכל העונים!

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. מדובר במדפסת HP 5550,והסיפור הוא שכל פעם שהמחשב מופעל או מאותחל המדפסת מתחילה ב"תהליך" הדפסה,ויורקת דף עם האות U בשחור עליו,ולאחר מכן מתנהגת כמו שכל מדפסת אמורה להתנהג. השאלה שלי היא האם המדפסת אמורה לעשות את כל התהליך הזה באתחול או בהפעלת המחשב? כי עם ה-HP 720 שלי נתקלתי אף פעם לא נתקלתי בתופעה הזאת... ואיך אפשר לטפל בבעיה? *סוף-סוף בארץ שוב !

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by 47,

אני צריך המלצה על ג'ויסטיק טוב וגם חנות ששם אפשר ליקנות אותו. עריכה: שכחתי שהתקציב הוא עד 800 ש"ח תודה מראש

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  13. Started by amir.o,

למישהו יש ניסיון עם המדפסת הזאת ? אני מחפש משהו ביתי ,מוכרים אותה ב- 480 ש"ח, האם שווה ?

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by jimbo,

מישהו שיש לו את המארז הזה יכול להגיד לי בבקשה איך הוא? איך הפאנל לשליטה על המאווררים? על כמה הוא שולט? ואיך הוא בכלל. http://www.thermaltake.com/products/xaser3/v1000a.htm

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  15. Started by aragon,

יש לי amd athlon 1900+ לוח אם gigabye 7vax הרד דיסק של wd 20gb 5400rpm כרטיס מסך geforce 4mx440 64mb ddr צורב סוני 12 וסידירום ו 2 מאוררים עכשיו השאלה שלי היא איזה ספק אני צריך כלומר כמה וואט W

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by aragon,

תודה לעוזרים!!!

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  17. Started by massinvallus,

אם לא אז מתי הוא יגיע?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by kyyle,

אומרים שהמארז הזה בא עם 7 מאווררים חכמים. אני רואה רק 5 מאווררים ואולי מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה חכם במאווררים האלה? http://www.thermaltake.com/products/cases/5000a.htm

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  19. שלום @!@! הייתי רוצה לקבל המלצה לwebcam האכותית ביותר במסגרת התקציב שלי... תודה!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  20. מצאתי את זה: UMAX - ASTRAPIX 380 מה אתם אומרים? יש עוד המלצות? האמת שאני מעדיף בפחות, אם יש ... איכות לא איכפת לי כ"כ, העיקר שיהיו תמונות בסדר, ווידאו גם כן... תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by MoonMage,

הכותרת אומרת הכל... אבל בכל אופן מה אתם חושבים ,יודעים ואומרים על המצלמה הנ"ל

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  22. Started by Nemesis,

כידוע, ספק כח טוב חשוב מאוד ליציבות הרכיבים במיוחד כאשר ממהירים את הרכיבים. מעניין אותי לדעת מה מחיר המקסימום שהייתם מוכנים להשקיע עבור ספק 350W טוב עבור מערכת האוברקלוקינג שלכם (נניח שהספק ברמה גבוהה יותר מאנטק ואנרמסק).

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ETB,

יש לי מצלמה מדגם HP 318 ואין לי את הכבל USB. איפה אני משיג כזה כבל???????

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  24. מה ההבדל של מארז אלומניום ממארז רגיל חוץ מזה שהוא יותר קל ??

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. טוב יל לי מצלמה של חברת ibm חדשה התקנתי אותה והמצלמה פשוט לא נדלקת אני לא יודע מה קרה אני חיברתי ליצאה של ה usb ואני צריך ללחוץ על הכפתור שהיא תדלק והיא לא נדלקת ... עוד בעיה הוונדוס לא מזהה אותה ..אני משתמש וונדוס אקס פי .. ??? תודה...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים