עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by xzibit,

האם הוא מתאים גם ל-PC רגיל כי לפי מה שהבנתי הוא למחשבים ניידים (אהבה ממבט ראשון)

2. בגדול השאלה בכותרת. ולהלן הפרטים: מדפסת הזרקת דיו משולבת Brother MFC-210c לא מצליחה לשלוח/לקבל פקסים. אין כלל צליל חיוג בשליחת פקס או מענה בקבלה. ניסיתי לחבר טלפון לחיבור בקיר שאליו המדפסת מתחברת, והקו עובד ותקין (מוציא ומקבל שיחות). ניסיתי לחבר את הטלפון לכניסת EXT במדפסת כשהיא מחוברת לקיר ושומעים קו. אבל לא עזר שום דבר שניסיתי, ואיזה הגדרות שלא ניסיתי לכוון - אין אפשרות לשלוח/לקבל פקס. האם הבעיה במדפסת? בקו הטלפון? אני אובד עצות

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. היי , אני מחפש בקר למשחקים עד 200 שקל עשיתי סריקה קצרה וממה שהכי התעניינתי זה ב - Logitech Chillstream הבקר של מייקרוסופט הסטנדרטי ראיתי ביקורות שהסטיקים האנלוגים של לוג'יטק לא משהו בכלל.. מה דעתכם על שני הבקרים ? יש כאלה שיכולים להגיד מניסיון ? תודה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  4. Started by amd950,

קניתי חלקים למחשב והרכבתי לי מחשב : athlon xp 1700 256/266 mushkin gigabyte 7vtxh innovision geforce 2 ti 64 mb ddr sound blaster live value התוצאה ב 3D MARK 2001 הייתה 4158 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  5. הוא הגיע ממש עכשיו ל-KSP: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13696 נראה לי ממש מגניב ושימושי, יש למישהו חוות דעת עליו? אני מחפש להחליף את ה-G5 המתיישן שלי, בעכבר חדש ואלחוטי. אני כבר לא משחק במשחקים כמו פעם (בשביל זה יש שלט של 360), לכן אני מוכן להתפשר על יכולות ה"גיימינג" בעכבר, העיקר שהוא יהיה נוח ואיכותי כמו ה-G5. אופציה נוספת- http://www.logitech.com/en-us/mice-pointers/mice/devices/5845 (עכבר טוב, אבל אין פה את כל החדשנות שבעכבר של מייקרוסופט, ובנוסף הוא יקר יותר בארץ...) התקציב הוא עד 100 דולר, למעשה לא מוגבל, כל עוד אמצא משהו שמתאים לי. אשמח לעזרה, תודה מראש

6. כבר מאסתי בלוג'יטק הסטנדרטי והחלטתי שאני רוצה להשתדרג. אין לי דרישות מיוחדות מהעכבר, הוא ישמש אותי בעיקר לשימוש משרדי ואינטרנט ולא למטרות גיימינג. ה- Logitech MX518 קרץ לעיניי אבל לצערי, הוא קצת חורג מגבולות התקציב. אשמח לקבל המלצה לעכבר בעלות של עד 100 ש"ח. אין חשיבות לחברה מסויימת. תודה.

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  7. שלום לכולם, לצערי הרב אחרי קניית המחשב עם הרכיבים הכי טובים שיכולתי במסגרת התקציב המתוח נשאר לי רק לקנות עכבר טוב. (אני גיימר דרך אגב, משחק UT99 כבר 6 שנים) אין לי כסף לG5 או MX518 וגם אם היה לא הייתי משקיע כל כך הרבה בגלל זה רציתי לשאול כאן על הMX הקטן ה310, איך הוא המבנה שלו, הבנתי שיש לו 800DPI זה נכון? בקשר לסדרה הגדולה רק ה500 מתאים לי מבחינת המחיר, למרות זאת רציתי לשאול איך הוא? ומה ההבדל בינו לבין ה310 מבחינת DPI. תודה רבה לכולם אני מודה לכם מראש.

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  8. Started by מיכאל נובק,

TRIPLE TOUCH כפפה שמשמשת כעכבר ומהווה תחליף נוח וחדשני לעכבר המחשב המסורתי. הפרוייקט נוצר על ידי חברים שלי מבית הספר למתעניינים יש לינק בהמשך. הנה ההודעה שלהם: שלום, אנחנו קבוצת תלמידים מבית הספר אורט עירוני ד' במודיעין. במסגרת פרויקט יזמות של משרד הכלכלה, חשבנו על פיתוח מוצר חדש. המוצר עלה לגמר התחרות הארצית במסגרת הפרויקט. נשמח אם תקדישו מזמנכם כדי לקדם את הרעיון שלנו, חצי מהניקוד בגמר הוא דרך הצבעת קהל. בשביל להצביע לפרוייקט שלנו, הכנסו לקישור הנ''ל ולחצו על כוכב הזהב בצד השמאלי בתחתית. כל הצבעה משנה! ההצבעה ניתנת זמנית דרך המחשב. תודה על שיתוף הפעולה! http://www.machonyeadim.co.il/kaholavancontest/?picture_id=100056&1=2&2=1&3=0#cg-begin

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  9. Started by matan789,

שלום יש לי שאלה מאיפה אפשר להוריד את התוכנה Adobe Photoshop תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yotamavi,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש המלצה מיוחדת איזו מצלמה לקנות/להימנע בתקציב של 100 ש"ח. אין לי ציפיות ממש גבוהות מהמצלמה רק שיראו נורמלי. כיום אני משתמש במצלמה ג'נרית שקיבלתי חינם ובקושי רואים בה משהו מרוב טשטוש. אין לי בעיה להזמין מחו"ל גם (איביי, DX). תודה,

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by Newcomputer,

אהלן חברה, ברצוני לקנות אוזניות בעיקר לגיימינג (וגם קצת לסרטים ומוזיקה). עדיף שיהיה 7.1, סראונד, חובה מיקרופון. הלוח אם שלי זה h97 d3h. שתהיה חנות מהארץ, ksp או אייבורי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ארקדי גאיידמק,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2070 -יחזיק(הספק) את אחד הכרטיסים שלמטה? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3239 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3240 איך הכרטיסים שלמעלה והאם שווה לשלם עוד 150 שקל בשביל עוד 256 מגה?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  13. Started by dominic16,

אני צריך מקלדת לגימינג אם אפשר מחנות בחיפה תודה ראיתי שתים Microsoft Sidewinder X4 או Razer Arctosa יש משהוא יותר טוב אולי ?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  14. Started by Sweet_Tooth,

העיקר שיהיה טוב ולא במחיר גבוהה מדי

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  15. Started by ofir667,

Radeon X1900XT 256MB Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS 1GB DDR II 667 Twinmos X 2 מספיק ספק 400W למפרט הזה?

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  16. Started by Saliman,

HERE

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  17. שלום לכולם, בעבר כאשר הייתי משחק במחשב רכשתי את העכבר Razer Abyssus והמקלדת שלי הייתה של המחשב הנייד. רכשתי שבוע שעבר מחשב נייח ואני שואל את עצמי אם אני רוצה להשתמש בעכבר הנ"ל ולרכוש מקלדת חוטית או לקנות אל חוטית. אז לאחר שקראתי קצת הבנתי שלמשחקים עדיף חוטית. היות והמטרה של המחשב היא "רב תכליתית" והתקציב שלי הוא בסביבות 300 ש"ח. מה הכי טוב שאני יכול לרכוש? נניח ואני הולך על חוטית (וכנראה אשאר עם העכבר כרגע). האם יש מקלדת עם תאורת מקשים/תאורה אחורית בסכום הזה +-? אשמח להמלצה. תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by messi,

יש לי ג'ויסטיק של סוני2 ואני רוצה לחבר אותו למחשב שלי איך אני עושה את זה? צריך חיבור מיוחד במחשב? אשמח לקבל תשובות.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  19. אהלן חברה, החלטתי לקנות מצלמת רשת ומיקרופון למען שיחות סקייפ ושאר ירקות. 1) מתלבט בין ה-C910, ל-C-510 ול-QuickCam Pro 9000 - למי איכות הטובה ביותר? 2) האם המיקרופון הבנוי בהם טוב מספיק, או שכדאי לקנות בנפרד. 3) אם יש דגם של חברה אחרת - אשמח לשמוע. תקציב - 500 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  20. תראו יש לי את המחשב החדש שלי כבר שבועיים תסתכלו במפרט עכשיו פעם ראשונה היה לי היום הפסקת חשמל ומה ששמתי לב שהאל פסק לא החזיק את המחשב אוטומטית התכבה המחשב כולו ורק המסך נשאר דולק ואז האל פסק התכבה אחרי 5 דקות וקראתי היום לטכנאי והוא אומר שהאל פסק כנראה לא מחזיק את המחשב האם זה יכול להיות ? והחיבור RS232 לא מחובר כי אין לי כניסה במארז לחיבור הזה

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  21. Started by yitzikah,

הי, הייתי רוצה לקבל המלצה לאל פסק. קודם כל מה ה VA שאני צריך ואח"כ המלצה על יצרן ספציפי. אז ככה, מבחינת הצרכים אני מעוניין באל פסק יותר כמגן מפני ברקים+קפיצות מתח על מנת למנוע נזק לחומרה, כלומר אני יכול להסתפק גם בזמן עבודה שיש הפסקת חשמל של 5-10 דקות, רק בכדי לכבות את המחשב בצורה מסודרת (לא מתכוון לעבוד בזמן הפסקת חשמל). לגבי הציוד שיש לי: - מחשב חדש שקניתי לפני כחודש בעל ספק 500W , מעבד Intel Core 2 Quad cpu q8200 2.33GHz - מסך samsung p2350 לפי נתוני יצרן צורך 40W במקסימום - מדפסת משולבת lexmark x5650 (נדרשת הגנה בלבד) השאלות שלי: 1. כמה VA אני צריך? ראיתי דגמים של 350,500,650 ואף יותר? איזה מהם? למה ומה החישוב? 2. יצרן מומלץ? היה לי בעבר את Advice אבל הפלסטיקה של …

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  22. Started by RDS,

אוקי, אני יודע שיש באתר את ההשוואה בין הפאדים, אבל את רב הפדים לא מצאתי... בנוסף לכך הם לא בחנו את ה-steelpad qck... הבנתי משם שה-aqua3 מעולה אבל לא מצאתי אותו... בכל מקרה, מה עדיך ה-qck, או ה-aqua? אם אפשר לינקים לחנויות אשמח... תודה

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  23. Started by roeesnir,

לא חשוב שיהיו עליה כל מיני כפתורים. הכי חשוב שתהיה נוחה מאוד.

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  24. Started by Designer,

שלום לכולם, אני אשמח להמלצה עבור אוזניות גיימרים, הבעיה היא שכעיקרון יש לי תקציב של 150 ש"ח. אני מבין שאוזניות גיימרים סבירות מתחילות מ-250 ש"ח. אנסה להתגמש בתקציב, ואולי אצליח להשיג לזה תקציב של 350 ש"ח (גג, רק אם זה ממש שווה את זה, כעיקרון אני מעדיף מה שפחות). עוד בעיה קטנה, אני גר מעל כביש רועש מאוד (אוטובוס עובר כל 2 דקות בממוצע), אז האוזניות צריכות להיות בעלות בידוד טוב, כדי שהכביש לא יפריע לי. כמו כן, חשוב לי שיהיה מיקרופון, הוא לא צריך להיות איכותי במיוחד או משהו, אבל צריך שיהיה אחד. תודה רבה לכל מי שיעזור! * בפורום אודיו לא עונים לי, אז החלטתי לשאול כאן.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Voodoo3fan,

אני מעוניין לקנות את הסורק הנ"ל ורציתי לברר אם הוא טוב לעבודות גרפיקה ואנימציה... תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.