עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום רב, אני זקוק למכונה אמינה ככל שניתן בהתחשב בזה שאני סורק תדיר ומקבל פקסים באופן יום יומי. אני לא מעורה בטווח המחירים ולכן גם לא פירסמתי כזה. ראיתי במבצע את הXerox PE220 במחיר שסובב את ה1300. האם זהו מחיר סביר? בכבוד רב, אורי

2. היי, אני מחפש מקלדת ועכבר אל חוטיים בתקציב של עד 500 ש"ח. יש עדיפות לעכבר (אולי יש גם מקלדת כזאת) שבאים עם מטען במקום עם בטריות חיצוניות. תודה, עמרי

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  3. Started by elad76,

לאחר שהאוזניות הלא איכותיות של OVANN שלי נשברו..עברה שנה של אחריות. אני צריך אוזניות עם מיקרופון לCS..עכשיו אני לא רוצה לבזבז הרבה כי אני חוסך ל8800GTX.. מה טוב יותר או שגרוע.. http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15438&catid=930 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15461&catid=930 לCS אין איכות כל יפה כל כך..משחק ישן.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  4. Started by ychamp,

טוב אז קניתי לוח אם מעבד ו זיכרון חדשים ו הלוח שלי דורש חיבור 8 pin שאין בספק שלי. אז חיפשתי בגוגל קונברטור ומצאתי שאני צריך משהו כזה http://www.newegg.com/product/product.asp?item=N82E16812201005 השאלה היא איפה אני מוצא את זה בארץמישהו יודע? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  5. Started by boaz2463,

לאחר 13 שנה שברשותי מחשב, התקנתי פעם ראשונה משחק (OUTRUN2006) ומצא חן בעיני אך לא נוח לי לשחק עם המקלדת ואני מעוניין לקנות הגה. מצא חן בעיני לוג'טק G25 אך מחירו בשמיים ואיני יודע אם הגיע לארץ. אם איזה הגה הכי כיף לשחק כולל ויברציות וההרגשה תודה מראש לכולם.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  6. שלום כולםם יש ברשותי מדפסת דיו צבעונית של HP דגם 930C שקניתי לפני כ-6 שנים עד היום היא פעלה מצויין, רק מה מחירי הדיו ממש מעיקים ולהחליף אותם זה כמו לקנות כמה מדפסות כאלה (כשכיום כל מדפסת דיו בסיסית של HP עולה כ-150ש"ח) לאחרונה אני חושב אולי להחליף אותה למדפסת לייזר צבעונית ועשיתי סקר קטן בעניין והגעתי למדפסת לייזר צבעונית של Xerox דגם 6110 במחיר של כ-1000 ש"ח האם מדפסת הלייזר שהזכרתי היא טובה? ואם לא תוכלו להמליץ על אחרת? באותו תקציב בערך.. מה מחירי הטיונרים שלה? (הבנתי שיש לה 1 שחור ו-2 צבעוניים?) האם טיונר של לייזר הוא יותר חסכוני? האם מחירי הדיו האלה אולי שווים את ההשקעה? תודה.

7. תודה מראש, דודו.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  8. XEROX XA7-192I LCD *כולל כיסוי מגן מזכוכית לשמירת המסך לזמן ארוך יותר מוצר: ``19 LCD XA7-192I צבע שחור תכונות ממשק אנלוגי ודיגיטלי, עיצוב דק במיוחד טכנולוגיית צג ``19.0 Viewable Active Matrix TFT זווית צפייה אופקית 140 מעלות זמן תגובה ms 8 גובה פיקסלים (מ``מ) 0.264 מ``מ רזולוציה מרבית 75Hz @ 1280 x 1024 קצב רענון אנכי (Hz) 60-75 בהירות 250nits יחס ניגודיות 800:1 תמיכה Mac ו-PC כניסת וידאו אנלוגי ו-DVI כוונון אוטומטי כן הפעלת משתמש בקרי מסך דיגיטליים הספק צריכה 30W / Energy Star Plug & Play כן ממשק חיבור לקיר כן (תקן VESA) אחריות עד 5 שנים

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  9. Started by royboy777,

שלום לכולם אני ככל הנראה אצטרך כבל DVI למסך LCD שאני עומד לקבל איך נקרא הכבל אותו אצטרך לצורך שימוש במסך בין כל השמות וההתקנים למיניהם? תודה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  10. Started by +Eliran+,

בגלל שלא רציתי לערבב בין הנושאים אז חשבתי שיהיה יותר כדאי לפתוח נושא חדש. בדיון הקודם על המשולבת נאמר שהיא זוללת צבע, אז חשבתי אולי כדאי לקנות מדפסת טובה ואיכותית שלא זוללת צבע, ובנפרד לקנות פקס שהוא גם מכונת צילום וסורק.(כי השימוש במדפסת הוא יותר תדיר) אם כן אז יש המלצות על מכשיר פקס משולב כזה? וסליחה על כל הבלבול מוח, פשוט זה הוצאה די גדולה ואני לא רוצה להידפק בסוף....

11. שלום אני רוצה לקנות מדפסת משולבת פשוטה שני הדגמים הסופיים שהחלטתי עליהם הם Canon MP160 ו-HP Photosmart C3183 מה אתם אומרים איזה מהם עדיפה? לשימוש בייתי לא כבד, אולי לפעמים להדפיס תמונות גם הבנתי שלקנון עוד אין דיו חלפי אבל המקורי שלה יותר זול משל HP אני נוטה יותר לכיוון הקנון יש למישהו ניסיון עם המדפסות האלו? תודה

12. Started by nosterdmus,

שלום אנשים. יש ברשותי MX1000 זה כשנתיים, עכבר שניתן לי במתנה ולכן אין לי מושג היכן הוא נרכש. כיום העכבר הפסיק לטעון את עצמו. יש למישהו מושג היכן ניתן לתקן את העכבר? האם היבואן הרישמי בארץ (ומיהו ד"א) יתקן את זה תמורת תשלום? אם לא - האם יש מעבדה בארץ? האם ניתן לשלוח את המוצר ליצרן אם הוא עדיין במסגרת אחריות?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  13. 6600E 8800GTS ASUS P5B DELUXE 2GB 800MHZ

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  14. שלום לכלום יש לי שלט למחשב שמתקשר דרך עיניית שמתחברת דרך USB למחשב מכיוון שהסלון רחוק צשמחשב אני צריך לחבר את העיינית דרך כבל USB ארוך שנמתח לי לאורך הסלון האם מישהו מכיר משדר Bluetooth שניתן לחבר לעיניית והוא יתקשר עם המתאם Bluetooth שקיים במחשב למעשה יחליף את חיבור ה - USB ? תודה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  15. יש לי מקלדת מסוג logitech mx700 מקלדת אלחוטית + עכבר אלחוטי פירמטתי את המחשב היום והתקנתי הכל, הבעיה שהכפתורים במקלדת לא עובדים כמו שצריך.... למי שמכיר, יש את כפתור ה-f-lock והוא לא ממש עובד, לעומת זאת, כפתור ה-Mute בעצם הפך להיות ה-f-lock שאני ממש לא מבין איך כי זה לא אחד הכפתורים שאפשר לשנות, אלא מותקן ככה.... יש הצעות? יש כמובן עוד כפתורים שלא עובדים...... פחות או יותר כל הכפתורים שכשורים לסאונד למניהם עושים משהו אחר בכלל...... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  16. Started by רז יחזקאל,

מתי VISTA יצא בארץ? רז

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  17. Started by bariko,

שלום רב, אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת הכוללת גם פקס התקציב שלי עד 1500 ש"ח (אפשרות לגלוש ל-2000 ש"ח אם המוצר ממש ממש שווה את זה) תכונות שחשובות לי: 1."סוס עבודה". לא מכשיר שמתקלקל כל יומיים 2.פשוט וקל לתפעול, כולל פעולות כגון החלפת דיו 3.איכות הדפסה וסריקה ברזולוציה גבוהה מאוד, כולל הדפסת תמונות 4.אפשרות סריקת דפים גם מתוך ספר או חוברת 5.משלוח פקסים עצמאי, ללא תלות במחשב ההתלבטות שלי כוללת את הדגמים C6183 או 6313 או דגם אחר של HP ואולי בכלל כדאי לשקול חברה אחרת כמו BROTHER (דרך אגב יש ל-HP סדרות של OfficeJet ו-Photosmart ,מה ההבדל בינהם?) האמת היא שיש לי ניסיון קצת מר עם HP .היה לי מדפסת מסדרת 690C שעשתה די הרבה בעיות, בעיקר בכך שהרבה פעמים היא משכה פנימה מספר רב של ד…

18. Started by tannoy,

איך המסך 22 " של אסוס ? MW221

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  19. לגבי הסמסונג 17 אינטש הדגם הוא 740n והאסר הוא 1917al אינטש19 הסמסונג עולה 1000 והאסר עולה 1200 מה כדאי האם החברה חשובה א שעדיף מסך יותר גדול? בבקשה צריכה עזרה דחוף כי אני צריכה להודיע למוכר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  20. Started by shainov,

צריך המלצה למסך טוב עם נגדיות טובה זמן תגובה מהיר (למשחקים וסרטים) אך שיהיה BLACK TO BLACK ולא GTOG לא משנה החברה אך אפשרי שתהיה חברה טובה כמו סמסונג LG ועוד.. התקציב שלי הוא 1200-1300 ש"ח בלבד..אודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  21. ב"ה מבקש המלצה למדפסת משרדית - מדפיסים כ500 הדפסות רובם צבעוניות בחודש. אני נוטה יותר לכיון של לייזר (אני טועה?) חשוב לציין שמתוך 500 ההדפסות 400 נעשות ביום אחד (פחות או יותר ברצף), ועוד מאה פזורים על פני כל החודש.

22. Started by Tomersoni,

ובכן,קפצתי לקנות ציוד היקפי מבאג יש לי שובר שם.. וקפץ לי העכבר הזה לעין במחיר של 140 ש"ח... אופטי...לוג'יטק...מרגיש נוח ונראה ארגונומי... בקיצור מישהו מכיר איתו? חמישהו יש נסיון? איך הוא? האם יש עכבר מומלץ יותר בטווח מחירים הזה? הנה ביקורת עליו נראה טוב: http://tweakers.net/productsurvey/survey/3719 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  23. Started by yaronzeev1,

היי קניתי ג'ויסטיק של לוגיטק freedom 2.4 האלחוטי עכשיו שאני טס במטוס הוא פונה לי לצד אז אני מנסה לכייל אותו אבל בgame control בproperties אין לו אפשרות כיול הוא רק מראה מה שאתה מזיז אז מה לעשות???

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  24. Started by shainov,

שלום לכולם... צריך עזרה בקניית עכבר למחשב רצוי שיהיה לייזר עם רזולוצייה של לפחות 1500 DPI יש לי סכום של 240 שח' אולי טיפונת יותר וחייב עכבר מחשב טוב.. שמעתי שהA4TECH LX750 ממש טוב ומרוצים ממנו הרבה אנשים האם זה נכון?? ומה אפשרי לקחת בסכום של 200-250 שח. תודה למגיבים.

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  25. תקציב 400-500 שקל השימוש הוא פעם ב- שיש איזה עבודות לבצפר , אז מדפיסים כמה דפים לא משהו רציני , תמונות כמעט ולא מדפיסים. אפשר המלצות ? תודה מראש :

דיונים חדשים בפורומים