ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! צריך את עזרתכם כדי לגלות מי היצרנית של הWEBCAM שבתמונה, כיוון שהדרייברים אבדו ואין לי דרך להפעיל את המצלמה לשימוש. ??? ??? ??? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך hercules prophet 4500 שפתאום...שבק חיים כשאני מכניס אותו למחשב הוא לא מצליח לעשות אפילו פוסט ואני בטוח שזה הוא ..כי עכשיו אני עובד עם איזה ענתיקה של ati שעובדת.. בבקשה תעזרו לי!!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך הדרכה בגדול רק לגבי חיבור והפעלת הפקס, חיבור הטלפון. והאם הפקס קשור לדרייבר ? תודה לכולם!!!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יצאה לי ההזדמנות לקנות את המארז של Lian-Li מדגם PC81 ב200$ האם כדאי? ואני מבקש, תענו כמה שיותר מהר, אין לי את ההזדמנות הזו להרבה זמן :\
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום יש לי קנוון ואני סורק תמונה למחשב אני צריך שהתמונה תהיה בקובץ JPEG יש אפשרות לשמור אותה בפורמט הנ"ל? כי שאני סורק היא שומרת בפורמט תמונת מפת סיביות (.bmp) תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה המערכת הנוכחית שלי עם HEC 400W בינתיים אני מרוצה מאוד מהספק שקט מאוד.. המפרט שלי כולל AMD3200 שני סטיקים של 512 של טוינמוס 7800GT לוח אם K8N SLI של ג'יגהבייט... אני מתכנן שדרוג שכולל החלפה למעבד DC כנראה 4800 ובעתיד הטיפ טיפה יותר רחוק זה SLI אמרתי שבגלל שאנ יבוודאי אצטרך להחליף את הספק אז אנ יכבר אתחיל ממנו כי הוא ההואצה הזולה ביותר LIBERY 500W עולה 660 ש"ח הכי זול שמצאתי הHEC 580W לעומתו עולה 480 ש"ח מה עדיף תעזרו לי אה וגם המליצו על הייפרR משהו כזה דח דחוף אני כבר מת לקנות
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם! אוקיי אז ככה: יש לי windows XP homedition בעברית. יש לי בעיה מעצבנת כאשר אני מפעיל את המחשב אז כרגיל זה מגיע לטעינה של הפסים האלה שעוברים... ואז זה צריך להגיע ישר למסך "ברוך הבא" נכון? אז ככה, אצלי במקום להגיע למסך "ברוך הבא" יש איזה 7 שניות מסך שחור ואז זה מגיע למסך "ברוך הבא" אבל כתוב קודם כל "המערכת מופעלת" בקטן ואז רק אחרי בערך 2 שניות כתוב ברוך הבא.. ממה זנ נובע? זה מעצבן אותי! מה צריך לעשות?????? תודה לעוזרים במהרה!!!
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
מחפש כבר בנרות ולא מוצא. 1. או כבל DVI ל-D-SUB/VGA או מתאם/ממיר DVI/VGA אבל שיהיו לו שתי כניסות נקבה ( בד"כ זה זכר/נקבה) צריך עזרה דחופה בשביל לחבר מסך שיש לו רק יציאת DVI למערכת מחשבים עם קופסת KVM. תודה!
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
שלום, בעכבר אחורי יש שלושה שכבות קטנים על מנת שגוף אחורי לא יתקרב לשולחן ובשביל החלקה חלקה. אחרי שנתיים השכבות כבר לא חלקות ופחות דיוקים בתזוזה. אני מעוניין לקנות שכבות לעכבר עם תמיכה למדבקות (איזור ת"א) ואשמח להמלצות על מוצר או שם של מוצר לשכבות לעכבר. למי שלא מבין את כוונותי לשכבות אני מראה את תמונה. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז המצב הוא כזה.. יש לי מחשב ישן שאליו מחוברת מדפסת HP 880c (די ישנה) במחשב הזה יש וינדוס XP המדפסת עובדת כמשדפיסים מהמחשב הזה.. לי יש מחשב עם וינדוס 7 64bit ו2 המחשבים מחוברים ברשת בייתית עם ראוטר.. כשאני מנסה להתקין את המדפסת הוא מציג לי אותה (קיימת ברשת) אבל כשאני מנסה להתקין אותה הוא לא מצליח (לא נמצא דרייבר).. וגם דרך העדכונים הוא לא מוצא דרייבר.. למדפסת יש דגם מאוד דומה 882c שלמדפסת הזאת יש דרייבר.. איך אני יכול לקחת את הדרייבר הזה להתקין איתו את המדפסת? (אני יודע איך השאלה איך אני מוריד את הדרייבר) בתודה מראש, עובד.
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום! הייתי באייבורי בשביל לקנות מיקרופון למחשב ורמקולים שגם מתחברים למחשב. ישבתי 1 שעה עם העובד , תאמינו לי הוא צריך למכור חמוצים בשפת הים , הוא הביא את כל המוצרים ובסוף טען שזה לא מתאים כי אני צריך לקנות רמקולים ומיקרופון לשירה. יצאתי מאוכזב וחזרתי הביתה.אני צריך את המוצרים כי אני עושה פיתוח קול ורציתי לשמוע את עצמי ברמקול ולא דרך התוכנה שיש לי. מה עלי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי, קניתי מדפסת Canon Pixma iP7250, ואני אשמח לעזרה בחיבור שלה לwifi המחשב שלי מחובר לwi fi עם ראוטר אלחוטי. בהוראות כתוב: 1. לחץ והחזיק את הלחצן אלחוט על המדפסת כאשר אתה מוכן ללחוץ על הלחצן שעל נקודת הגישה (מה זה נקודת גישה?) 2. ודא שהנורה אלחוט (כחולה) מהבהבת במהירות ושהנורה הפעלה דולקת , לאחר מכן לחץ והחזק את הלחצן שעל נקודת הגישה בתוך 2 דקות. 3. ודא שהנורא אלחוט (כחולה) והנוראה הפעלה דולקות. אני חושב שאם הייתי יודע מה זה נקודת גישה ועל איזה כפתור אני אמור ללחוץ שם, אולי זה היה מצליח... אשמח לעצה... תודה יואב
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
קניתי את העכבר והוא מעולה, אחיזה ומקשים נוחים, הכל סבבה. אבל עדיין מאוד לא נוח לי לשחק במקרן Full HD 80 אינטש שלי, כאשר אני משחק במסך 22 אינטש ברזולוצייה 1680X1050 אני משחק ממש מעולה אפילו ב 4000DPI . שיחקתי ב Battlefield 3 . אני מיואש, אני לא מאמין שזה הרזולוציה אבל יכול להיות, אוליי צריך לכוון איזשהם הגדרות, השארתי הכל Deafult ב Razer . אוליי בגלל שמסך 80 אינטש זה מטשטש לי איכשהו את תחושת המרחק או משהו עזרה אנשים...
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
איך המארז הזה? ENERMAX CS-335TA Black EG365AX 350 Watt הוא איכותי ואיך הספק שיש בו הוא יוכל להחזיק לי את המערכת הזאת: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor box DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D PQI DDR 1024MB 400MHZ WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL כונן דיסקטים 1.44 DVD±RW X16 NEC ND-3540 Microsoft® Digital Media Pro Keyboard או שעדיף טרנספורמר
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מחפש שולחן זיי גדול כדיי שאני אוכל לשים אליו את המישב ואת המסך כמובן מקלדת ועכבר ועוד כמה תוספות למיניהם תודה מראש😁
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי מלא שיטוטים ברשת יצא לי לראות שני גרסאות של ה Ouroboros. אחד מהם הייתה עם עיינית לייזר אחת והשניה עם שניים. עכשיו ידוע לי על העניין הזה שכל שנה הם מייצרים גרסה חדשה לעכבר או משהו כזה וממקודם כשהסתכלתי בחנות שלהם באתר השני עייניות לייזר לא היו מוזכרות בכלל אבל בדף של המוצר שלהם באמאזון דרכם זה כן היה מוצג. (מה שכן גיליתי שבדף מוצר של Razer Russia זה כן מוצג- http://www.razerzone.ru/product/mouses/razer-ouroboros) אז אני לא יודע אם אחד מהם יותר "חדש" או שונה..... אשמח אם משהו יאיר טיפה את עייני בנושא זה ואולי גם לגלות איך אפשר לדעת באיזה שנה ייצרו את העכבר בלי לפתוח את הקופסא... עכבר אחד שהוא עם עיינית אחת עכבר 2 שהוא עם 2 עיניות אם תשימו לב. תמונה 2 הלייזר…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת בסכום של כ-500-550 ש"ח. המדפסת תהיה לשימושים מינימליים של עבודות בית ספר של תלמיד תיכון ומורה וכמו כן סריקות ושליחת פקסים. ניסיתי לחפש טיפה וראיתי המון דגמים של HP\LEXMARK\BROTHER וכו' . האם יש הבדלים משמעותיים בין החברות שעלי לדעת? בנוגע להבדל בין הסריקות שלהן, בקלות תפעול, באמינות לאורך זמן? ואם תוכלו לתת לי כמה דגמים ספציפיים שידועים שהם טובים אני אשמח . תודה לכל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם לבורד של MSI יש סאונד בלאסטר יותר טוב מה-LIVE שיש לי? כי אני ממש מתלבט!! עזרה דחוף ו!! ואם הוא כל כך איכותי כמו ה-LIVE או יותר ממנו!!
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לאחרונה מדפסת HP c4283. הורדתי לה את הדרייברים הדרושים מהאתר - את אלו בגרסא הבסיסית (כי יש גם גרסא למתקדמים). לצערי כאשר המדפסת ביצעה כיול היא לא הצליחה להדפיס בשחור אלא רק בצבע ולכן הכיול נכשל. כמו כן במסמכים נוספים שניסיתי היא בקושי הדפיסה בשחור, משמע אם לא הייתי יודע שזו מחסנית חדשה (או שאולי לא?!?!) הייתי בטוח שנגמרה לי מחסנית. בנוסף, אין באפשרותי לבצע סריקה דרך המכשיר (הוא טוען שחיבור ה USB אל המחשב לא תקין) ורק באמצעות שימוש אקטיבי (פתיחת תוכנת הסריקה של HP) אני יכול לבצע סריקה שגם את תוצאות הסריקה במצב זה המחשב מסרב לשמור. אם מישהו נתקל בבעיה כזו או שיש לו עצה, יותר ממוזמן לפרסם אותה. בתודה מראש וחג מצות שמח לכולם.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי סורק HP SCNAJET 3300C והבעיה היא שאני לא יודע מה המתאם של המתח שלו יש לי כמה ואני לא יודע מה שייך לו.. מישהו יכול להשיג לי מפרט של הסורק לבדוק כמה מטח צריך לתת לו? זה חיבור כזה של DC או איך שקורים לזה העגול אז למי שיש כזה סורק שייכתוב פשוט מה כתוב לו על החיבור חשמל או למי שיודע מאיפה להשיג את המפרט.. תודה ;D
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום שמי שי. קניתי מחשב חדש ב5200 שקלים והוא צריך להגיע אליי שבוע הבא. לכן אני צריך עכבר ומקלדת שיעודם אך ורק למשחקים ( והרבה ) !. לכיוון של המקלדת חשבתי על ה MX518 או ה G5 מה יהיה לי יותר נוח ויותר טוב מבחינת המשחק? לגביי המקלדת יש את Media Keyboard Elite אבל מה שדווקא אני נדלקתי עליו הוא G5 Gameing Keyboard שנראה לי ממש מדליק אך יקר http://zap.co.il/model.asp?model_id=378037 מה שווה לי לקחת לגביי המקלדת והעכבר נ.ב במקלדת יש מן LCD קטן שמפרט כל מיניי דברים,מה הוא מראה שם לא הבנתי? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם מישהו מכיר חנות בארץ שניתן לקנות בה את העכבר MX400 של לוג'יטק. ניתן לראות פרטים שלו כאן: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2142,CONTENTID=11551 נראה עכבר מבטיח (אני לא גיימר או משהו כזה אז אני לא צריך יותר מזה למרות שאפילו זה קצת יותר מדי )
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי 3 עכברים שאני מתלבט בינהם: 1 - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10293&catid=281 2 - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10291&catid=281 3 - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14174&catid=281 מה דעתכם? איך העכברים למחשבים ניידים מבחינת הגודל הם קטנים והם נוחים?
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מתלבט בקניית פקס ומדפסת, האם לקנות את 2 המכשירים לחוד או קנייה של מכשיר משולב של פקס+מדפסת+סורק (הסורק לא רלוונטי לצורך העניין). הדרישות למדפסת הם סטנדרטיות (בעיקר טקסט), והפקס יוציא מס' עמ' בשבוע (די מינימלי). התקציב הוא סביבות 1000-1200 ש"ח לשניהם. המדפסת המיועדת: HP DeskJet 5150, במחיר 455 ש"ח. הפקס המיועד: Panasonic FHD332, במחיר 650 ש"ח. או הדגם למכשיר המשולב: HP OfficeJet 5510 All-In-One שעולה 1076 ש"ח. היתרון של מכשיר משולב: מכשיר אחד במקום שניים (ומחיר זול יותר?) החיסרון: המכשיר מתקלל - הכל מושבת. אז מה עדיף? מה דעתכם? למישהו יש מכשיר משולב? ממתין לתשובות.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-