עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. העכבר מיועד בראש ובראשונה לאשתי שה-901 משמש בעיקר אותה, היא צריכה עכבר סימטרי (היא משתמשת לעיתים בעכבר ביד שמאל) המתאים לכף יד קטנה-בינונית. לא צריכים יותר מ-2 כפתורים וגלגלת עם side-tilt. היא עובדת כיום עם LX7 ומאוד מרוצה. תכונות חשובות נוספות: יכולת קליטה טובה, ללא עכבות או קפיצות. יכולת עבודה על משטחים לא אידיאליים (כיאה למחשב UMPC, שולחנות פורמייקה וכו'). זמן סוללה סביר (לפחות חודש על זוג סוללות). העכבר של מיקרוסופט מתחיל עם יתרון משמעותי של 150 ש"ח בקופה ולפחות בתאוריה אמור לעבוד ללא מתאם נוסף על ה-901, אבל אם הנאנו מדהים במיוחד אני אסבול את ההפרש ואת הצורך במתאם. תוספת - לא רלוונטי, לאור הפער העצום במחיר (200 ש"ח) הוזמן לבסוף המיקרוסופט.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  2. מתלבט בין antec 1000 amg http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=3112 לבין thermaltake tsunami dream http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/tsunamimenu.htm אין לי צורך ספק כוח . מה עדיף או אם תוכלו להמליץ לי על מארז בסדר גודל המחירים והאיכות הסגנון שלי הוא די סולידי , אני לא מחפש משהו ציבעוני ומטורף

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  3. שלום לכולם אני מחפש מדפסת שתפקידה יהיה לרק הדפיס תמונות התקציב שלי הוא בערך 300 שקל עם חריגה אפשרית המון תודה

4. תראו חברים, עד אתמול היו לי שני כרטיסי זיכרון SDRAM של 256 מגה (בסך הכל יש לי שני סלוטים במחשב). אתמול הוצאתי את שני כרטיסי הזיכרון והכנסתי במקומם כרטיס זיכרון אחד של מה שמצויין למעלה - Kingston 333ddr 1 GB 184 pin 2.5CL. עכשיו מה שמזור הוא: כשאני בודק בתוכנה EVEREST כמה זיכרון פנוי יש לי (לא כשאני משתמש בתוכנות ודברים כאלו), אז עם שני הכרטיסים הישנים של 256 היה תפוס לי בערך 250 300 ועכשיו עם הכרטיס החדש של 1GB תפוס לי 400-500. אני לא מבין למה נתפס לי יותר מקום ככה סתם. עכשיו השאלה השניה שלי היא האם אני יכול לצרף בנוסף לכרטיס הזה עוד כרטיס אחד של 256 מגה מהישן (המהירויות שונות הישן הוא SDRAM והחדש DDR333). ממה ששמעתי חייבים שהכרטיסים יהיו באותו הגודל אחרת זה לא יעבוד טוב.…

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by Kukishin,

תקציב 1000 פלוס מינוס שימוש: עבודה מול המחשב יום שלם משקל כבד.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by Rule The Pc,

http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=zboard תודה

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  7. מחפש אל פסק שיהיה במיוחד עם USB לא יעבור את ה- 450 שקל מתח של 700VA תודה!

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by --Adidas,

מדפסת לבית ספר בעיקר (כאילו להדפסת סיכומים)

9. Started by NeptuneMB,

שלום, אני ממש מתלבט בין המארזים הללו + ספקי כח שונים(או שכלולים בתוכם כבר), אני רוצה ממש חוות דעת שלכם,כי זה חשוב לי נורא הקטע הזה. טוב, אז זהו המארז הראשון: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1838 שמגיע ללא ספק,וכנראה הספק המומלץ הוא ה-TT420W ללא מחשבה שנייה. השני הוא: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1531 שמגיע עם ספק 400W,אבל אני לא יודע אם הספק איכותי.. השלישי הוא: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1356&catcode=270 שמגיע עם ספק 400W,איכותי בהחלט של HEC. הרביעי הוא: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1083&catcode=183 שמגיע עם ספק איכותי של ANTEC 350W. ----------------------------------------------------------------------------…

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by doronz,

שלום רב, דרושה המלצתכם על מדפסת/מכונת צילום מדגם samsung scx-4720fn. האם אתם מכירים מדפסות טובות יותר באותו טווח מחיר של 1200 ש"ח. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by the kon,

שלום קניתי אתמול עכבר מיקרוסופט רגיל אחרי שהקודם(גם כן מיקרוסופט כזה..) התקלקל, אבל משום מה הסמן מידי פעם קובץ למקום אחר בלי שעשיתי שזזתי לשם.. המשטח הוא אותו משטח שהעכבר הקודם שעבד היטב שם לכן אני לא חושב שזה המשטח האם זאת תקלה שניתן לסדר או שפשוט ללכת ולהחליף? תודה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  12. ואם אפשר אז באיזה סוג זיכרון נ.ב למישהוא פה יש נסיון עם המצלמה הזאת?? איך היא ואיך איכות של התמונות שלה? וגם איך היא בתור מצלמת רשת? ואם למישהוא יש הצעה למצלמה אחר באיכות כזאת הסבובות ה-1000 שקל אני ישמח תודה מראש אור

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  13. Started by MaTaN~,

אם מישהו מוכר מסך 17 אינץ LCD של חברת SAMSUNG , LG או MAG (רצוי שיהיה 8MS) מוזמן לשלוח לי הודעה איי סי קיו: 293530645 מסנג'ר: matan12345@hotmail.com אימייל: matany52@walla.co.il

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  14. Started by oran55,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות מדפסת לשימוש ביתי (רצוי של HP) ושתהיה בין 400-500 ש"ח. לאחרונה הסתכלתי על הדגם C3183 של חברת HP. כמה שאלות: 1. האם היא מומלצת? 2. כמה יעלה מיכל צבעוני וכמה שחור של מדפסת מסוג זה? 3. האם יש המלצות נוספות? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by b3ta0,

שלום אני רוצה לקנות מקלדת בחיבור USB, שלא תהיה יותר מדי ארוכה (אין לי הרבה מקום על השולחן). ושתהיה נוחה לשימוש רגיל וגם למשחקים, עם אפשרות ללחוץ על מספר מקשים בו זמנית (4, 5?) חיפשתי דגמים של לוג'יטק וחשבתי על: Classic Keyboard 200 שלא מאוד ארוכה, אבל אני לא יודע על כמה מקשים אפשר ללחוץ עליה בו זמנית ו Ultra-Flat Keyboard - בעלת מקשים בעלי פרופיל נמוך... אני לא בטוח אם זה יהיה נוח למשחקים? למישהו יש נסיון עם מקלדות אילו? אני חושב על המקלדת הזו משום שהיא קצרה ממקלדות רגילות, אבל אם היא לא תהיה נוחה למשחקים אז אלך על ה Classic Keyboard 200, או על מקלדת אחרת אם למישהו יש הצעות? ארצה גם קישורים לחנויות שמוכרות את שתי הדגמים שרשמתי, תודה.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by TheTNT.COM2,

מה השוק בארץ מציע? אני מעוניין לראות את כל האופציות, מיועד למשחקים.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by ccc,

איזה מארז אפשר לקנות ב500 שקל +- עם ספק? שלא יהיה מידי קטן... שיהיה יפה, דגש על יופי, אלגנטי ומרשים, לא SUPERTALENT. שהבנייה תיהיה איכותית, מארז יפה יציב ואיכותי

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by iyehuda,

יש לי על הלוח ( DFI ) עוד שני פלגים שניתן להוסיף 2 USB לכל פלאג ( את הפלג הראשון חיברתי ל USB של המארז ) איפו אני יכול להשיג עוד כבלים שמתחברים ללוח שיהיה לי עוד USB

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by t d,

שלום! אני מחפש לקנות עט אלקטרונית (אם משטח או משהו כזה), הצורך העיקרי והיחיד שלה הוא ציור, אני יוצר הרבה אנימציות בפלאש ואשמח אם אוכל בדרך זו לצייר ישר למחשב במקו אם עכבר או סורק... ראיתי בzigzag2000 את זה genius wizardpen 5x4 usb מישהו יודע משהו על המוצר? על איכותו? האם הוא מתאים למטרה הזו? תודה מראש! עריכה: התקציב הוא 250-300 מקסימום!

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  20. Started by adam777,

שלום לכולם, אני מחפש מכשיר משולב שאני יכול לאפיין ב-3 תכונות עיקריות: - חייב לכלול פקס בנוסף לפונקציות הרגילות של מדפסת/סורק/צילום. - לייזר, אני מעריך שבטווח מחיר הזה רק שחור-לבן רלוונטי ובכל מקרה צבע זה ממש לא הכרחי. - מחיר - בגדול, עד 1000 ש"ח. תודה מראש ושבוע טוב, אדם.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  21. התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח. הכונן ישמש לגיבוי של אוסף סרטי HD שיש לי במחשב, חשוב שיהיה נייד כדי שאוכל תמיד אוכל לקחת אותו איתי לכל מקום. העניין הוא שבתקציב שלי זה בעיקר Western Digital Passport Essential Hard Drive בגודל של 320 ג'יגה, העניין הוא שהחיבור שיש לו זה רק USB2 - עד כמה החיבור הזה באמת טוב מבחינת מהירות העברת נתונים? כי מצד אחד יש לי קבצים של 2 ג'יגה ומעלה לגבות - משהו כמו 50 סרטים, אבל מצד שני אני לא רוצה לחכות כל פעם שעה כשאני מעביר איזה סרט או שניים... או שיש המלצות לכוכננים אחרים. מודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by Green,

http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2456529 כמה אתם חושבים שזה צריך לעלות? ומה דעתכם על הסט בכלל הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  23. הרדאון 8500 all in wonder מתי הוא מגיע והאם יהיה כרטיס של ati או רק הצ'יפ ?האם יהיה כרטיס של ati עצמה או רק חברות אחרות שייצרו את הכרטיס עם ציפים של ati ואם כך אז איזו חברה עדיפה הרקולס ?

24. Started by Pandiani,

יש לי מדפסת HP 1315 משולבת. אני שולח דף להדפיס וזה רושם במצב שזה מדפיס אבל בעצם המדפסת לא עושה כלום. כל פעם שאני מוחק ומתקין מחדש את הדרייבר המדפסת עובדת אבל אחרי כמה זמן היא שוב לא מדפיסה. מדי פעם אני שולח משהו להדפסה וזה לא מדפיס ואחרי ריסטארט פתאום מדפיס. קיצר לא יודע לא מבין מה נסגר .. אפשר עזרה בבקשה? תודה.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.