ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
טוב אז יש לי את הסורק הזה ולא השתמשתי בו איזה שנתיים (מעט מאוד סריקות אם בכלל) ועכשיו חשבתי לסרוק את כל התמונות שיש לי בבית ולשים אותם במחשב אבל אני רואה שהזכוכית של הסורק נורא מלוכלכת מבפנים (!), יש כמו אובך כזה מבפנים אז התקשרתי ל-HP ודיברתי איתם ומישהו שם אמר שאני יכול לבוא לפ"ת משהו והם ינקו את זה מבפנים ב-180 ש"ח וזה לא מתאים לי אז בקיצור, איך פותחים את הדבר הזה? אין ברגים אין כלום, איך אני אמור לפתוח את זה? אשמח לקבל עזרה, תודה רבה. הנה הסורק:
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני שובע מדפסת של HP F4283 ומשום מה הדרייבר בדיסק לא עובד עליה באתר עצמו אין דרייבר ל-7 וגם שינוי תצורה ב-7 ע"י סימון כאליו זה ויסטה לא עוברת .... זהו הדגם האחרון בסידרה יש פתרון???
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לעצמי עכבר חוטי אופטי טוב למשחקים. חשבתי על ה MX510 או על ה Razer Diamondback. הקטע הוא שאני לא יודע איפה לעזאזל מוכרים אותו בארץ! למישהו יש מושג?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
המדפסת אמורה לשמש בעיקר להדפסה של טקסיטים בצבע- כגון כתבות אינטרנט וחומר אינפורמטיבי המופיע ברשת! ולפעמים הדפסת תמונות על נייר A4 רגיל! מאוד חשוב שהמדפסת תתפוש כמה שפחות מקום שתיהיה שקטה ואלגנטית במראה שלה - עדיף גוני לבן וכסף! צריכה להשתלב בסביבת עבודה של מסך דל 24 אינץ http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=931638-0914 http://www.skypc.co.il/pl_product~967486-0119~19~0.htm סליחה על הדרישה הפרפקציוניסטית אבל... אילו האילוצים במחשבה שניה הייתי שמח על המלצה אחת בנוסף ושתכלול בתוכה גם סורק אם יש חיה כזאת! אבל הכי חשוב שתהיה חסכונית!
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי הדגמים החדשים של המצלמות הדיגיטליות עם מסכי OLED יגיעו לארץ? והאם המחיר שלהם באמת יהיה זול יותר מהדיגיטליות הקיימות?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
טוב אז ככה , מחר על הבוקר אני נוסע לבאג .. אני חייב שתענו לי עד מחר ! יש לי 550 שקל ואני רוצה מקלדת + אוזניות גיימינג , בעבר היו לי אוזניות למוזיקה AKG K518, עכשיו אני רוצה לקנות חדשות למשחקים. אני רוצה שתמליצו לי על מקלדת+אוזניות שביחד יצא לי 550 שקל . עכשיו , זה חייב להיות מבאג! בגלל המבצע שיש להם .. וחייב להיות כולל במבצע , רק SS וRAZER. עכשיו אל תמליצו לי על דברים שלא מהחברות האלה ! המבצע שיש בבאג הוא 50 אחוז על המוצר השני , כיאלו אני יכול לקחת לדוגמא את האוזניות SSSV2 ואת המקלדת SS SHIFT . ויצא לי ביחד 550 שקל , (המבצע הוא על הנמוך מבין השניים , אז האוזניות 400 שקל ועוד 150 שקל על המקלדת שבהנחה . ) עכשיו קצת פרטים אני רוצה אוזניות + מקלדת לגיימינג , ח…
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום אני מחפש הגה טוב שיתן התנגדות טובה ליד וגם גודל נורמלי שישב טוב שהפדלים ושאר האביזרים אם יש ישבו טוב ויהיו מספיק גדולים עם התנגדות נורמלית לרגל וכמובן שיתן תנועה אמיתית במשחקים ולא כל נגיעה יתחיל להעיף את המכונית (אם אשר שגם יתאים לסוני 2 יהיה אחלה) תודה רבה! חג שמח!
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הרי רוב (אני לא באמת יודע את הסטטיסטיקה בנוגע לזה) הראוטרים משדרים בתדר של 2.4 ג'יגה הרץ. וגם הרבה מהמקלדות.. זה לא אמור לגרום לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אני צריך פשוט יותר מהירות במשחקיי רשת י...ותר SENSITIVITY , למרות שבמשחק זה על הכי גבוהה, עדיין לא מספיק . יש לי עכבר של מייקרוסופט של 60 שקל (INTELIMOUSE) השאלה שלי אם פד של 130 שקל ייתן ביצועים ללא עכבר מקצועי של 200 - 300 שקל (משהו טוב) ???
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי מקלדת , זאת אומרת היית לי מקלדת LOGITECH NAVIGATOR מהדגם הזה : http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=1,CONTENTID=6006 במהלך איזה ארוע מישהו שפך על המקלדת מים או יותר נכון מיץ , אמרתי ואללה בסדר אני ינתק אותה , ויתן לה להתייבש , לילה אחרי (שחיברתי שוב את המקלדת) המחשב נכנס למצב HIBERNATION , ניתקתי אותה שוב והפעם פתחתי אותה וניקיתי אותה מבפנים , שוב חיברתי והפעם הכל נראה "בסדר" , רק שהפעם שלושה מקשים דיי שימושיים לא עובדים (רווח ,TAB , וSMALL ENTER ) השאר עובדים , ניסיתי לראות האם יש איזה רכיב שלא מחובר , או משהו שרוף , כלום, הכל נראה בסדר . מה אני כבר יכול לעשות חוץ מלקנות מקלדת חדשה ?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה דיגטלית עד סכום של 600 שקלים בערך בשביל אתר באינטרנט באיזה מצלמה כדאי לבחור? תנו לי בקשה דוגמאות כמה מגה אני צריך בשביל אתר אישי לא מצלמה מצוינת שיראו טוב באתר תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
ברשותי הספק שקיבלתי עם המארז http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/maximus/product.asp?pf_id=PTFOX201 הוא מחזיק את המערכת שנמצאת במפרט... אני מתכנן להחליף את כרטיס המסך למשהו בסגנון של geforce6200/6600 או readon 9600pro. השאלה שלי היא האם הספק מסוגל להחזיק את המערכת או שמומלץ להחליף אותו. טעות שלי בפורום... אם אפשר להעביר לפורום המתאים בבקשה...
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם! אשמח אם משהו יכול ליעץ לי בבחירת מדפסת לייזר צבעונית לבית. אני מחפש משהו אמין וכמובן שיהיה חסכוני. רוב תודות על העזרה שי.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר משולב, ישמש יותר להדפסות של מסמכים אך גם הדפסות צבעוניות מפעם לפעם. קראתי בCNET ביקורת די טובה על האיכות של הMP210, איך הC3183 לעומתה? ומה בנוגע לחסכוניות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט ללא חברה קיבלתי אותה מתנה.(מנייטויזן) הבעיה שהמחשב לא מזהה אותה, ואין לי את הדריבר, ואני לא יודע מה לעשות. יש לי פה win98 זה ממש חשוב לי מפני שאני נימצא בחו"ל. במנהל התקנים הוא רושם שיש חומרה לא מזוהה אבל אין שום דבר מתאים. גם באוורסט הוא לא מזווהה... האם יש איזה דריבר שמתאים לרוב המצלמות או להרבה? או איזה אשף שהמחשב יזהה... או פיתרון אחר..עשיתי חיפוש ולא מצאתי ממש תשובה בעניין... אני ממש יודה לכל מי שיקרא וינסה לעזור..תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול אותם: 1) מה זה מארז ג'נרי? 2) האם יש הבדל משמעותי בביצועים בין זיכרון 333 ל-400 MHZ? 3) מה ההבדל בכרטיסי המסך של החברות השונות? (למשל FX 5200 של ASUS . GAINWARD או GIGABYTE?)
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מחפש המלצה מדפסת +סורק +מכןנת צילום +פקס כולם ביחד תקציב 800
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
טוב בהתחלה רציתי ללכת על המארז של sunbeam - samurai , לקנות דרך האינטרנט שזה כולל משלוח (ובנוסף לזכרון 512) יוצא בערך 595 ש"ח . חנות מחשבים בעיר שאני נמצא הציעה לי במחיר טוב את המארז הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1567&products_id=9406 והוא מוסיף לי איתו 3 מאוררים + ספק כח חזק. (ובהתחשב בעובדה שהמארז של sunbeam עולה 230 והוא בלי ספק כח , כנראה) וס"הכ זה יוצא לי (עם הזכרון מאותו סוג) 600 ש"ח. מה כדאי לעשות?
-
- 13 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם אני פונה לבעלי העכבר G5 קיבלתי מתנה עכבר כזה, נראה משהו טוב אשמח אם מישהו יגיד לי (במקום שאתחיל להתעסק עם זה כי ממש אין לי זמן), כמה משקל כדאי לשים לו שיהיה הכי נוח למשחקי יריות ולעבודה שוטפת. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מה דעתכם על המארז הזה של AEROCOOL ? האם הוא משתלם למחירו? לינק - http://newprice.shopy.co.il/products/41645 רשום שיש לו מאוורר אחד של 14 ס"מ ואחד של 25 ס"מ , לא ראיתי שום דבר דומה לזה. האם זה הגיוני בכלל?
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
אני מעוניין בעכבר לעבודה משרדית, גלישה וכד' והרבה פחות למשחקים. אי לכך אני מתלבט בין 2 הנ"ל. האם מישהו יכול לומר לי מה ההבדל בין השניים, ומה מומלץ ולמה? תודה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
האם אתם מכירים מכשיר שמקבל אות מכרטיס המסך על רזולוציה גבוהה יותר, לדוגמא 2560X1024 ושהוא יחלק את הרזולוציה הזו לשני מסכים שונים, מה זאת אומרת? המסך הראשון יקבל (על גבי ציר ה-X) את הנקודות בין 0-1280, והמסך השני: 1281-2560. בעיקרון אני מעוניין לעשות Dual Monitor אך רק עם כרטיס מסך אחד (אני כרגע עובד עם שניים אך במחשב החדש אני קונה אין אפשרות להוסיף כרטיס נוסף) תודה
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
נפלה לידי מצלמת מינולטה לא דיגיטלית, ורציתי לדעת את הערך שלה בשוק (אני מוכר אותה). המצלמה כמה לדעתכם היא שווה? היא חדשה לגמרי, ואין לה נרתיק. תודה.
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-