עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. השאלה בכותר - VX Revolution מול MX1000. מי לוקח ? ביצועים נטו. אני מתכוון להביא את ה VX למחשב הנייח. כמו כן, עוד שאלה : כמה זמן מחזיקה בטריה בעכבר VX? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  2. נכון לעכשיו יש לי את ה scanjet 4400c שלHP ואני לא מרוצה ממנו

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  3. Started by Tharbad,

דרישות: שידע לסרוק שקופיות (כלומר שתיהיה לו תאורת על). הדרישות והטווח מחירים משאירים אותנו עם הרשימה הזו (מתוך זאפ): http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?sog=C-Scanner&DB67401=67402&DB37002=42827&DB37002=42835&DB37002=42837&DB37005=129083&DB37005=129085&DB37005=129084 אפשר המלצה על אחד מהם (או אחד שלא מופיע שם)? תודה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  4. Started by h2o,

כמו שרשום למעלה: -אלחוטי -עד-250 ש"ח -אני לא גיימר(אבל זה לא אומר שאם עכבר של גיימרים שונה ויותר טוב אני לא אקנה אותו)

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by tinkerball,

קניתי את העכבר הזה והגלגלת לא תביד עובדת,התקנתי איזה דרייבר בעזרת קישור שנתנו לי כאן בפורום אבל הגלגלת לא תמיד עובדת וזה ממש מעצבן וגם כשאני לוחץ עליה ומופיע הסימן עם החיצים אז כשאני מנסה להזיז את העכבר עלמנת שיגלגל את הדף אז זה תקוע,מה עושים?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  6. Started by Green,

http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2456529 כמה אתם חושבים שזה צריך לעלות? ומה דעתכם על הסט בכלל הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by dvirf1,

אני רוצה לקנות מארז חדש בגודל משהו כמו mini tower. לא משנה אם הוא יבוא עם או בלי ספק כוח אבל העיקר זה שהעלות הכוללת שלו ושל ספק כוח של נגיד 400 וואט תהיה בערך 700 או 750. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by MoRtZkInG,

אין לי מושג לאיפה זה שייך, זה אולי סוג של מודינג קנוי אז שמתי את זה כאן.... באתר 3DGAMER פורסמה ביקורת חדשה על מחשב הSFF החדש של AOPEN. הוא ממש יפה. האפשרות לקחת צבעים גם תורמת... מה אתם אומרים? http://www.3dgameman.com/videos_archive_03.html

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Albatron GeForce 6800 GT 256-bit DDR3 256MB ? האם הכרטיס ינוצל במלואו? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by ccc,

איזה מארז אפשר לקנות ב500 שקל +- עם ספק? שלא יהיה מידי קטן... שיהיה יפה, דגש על יופי, אלגנטי ומרשים, לא SUPERTALENT. שהבנייה תיהיה איכותית, מארז יפה יציב ואיכותי

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by nadav275,

תודה, נדב

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  12. פנטיום 3, 550MHZ לוח אם 512MB זכרון דיסק קשיח 20GB כונן CD כפול 32 של ACER צורב כפול 8 של פיליפס כונן 1.44 מסך "17 786FD MAG כרטיס מסך TNT RIVA 16MB מודם 56K כרטיס רשת כרטיס קול Creative 128 מה מחיר המקסימום שאני יכול לדרוש עליו ? תודה !!!

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  13. Started by frodo,

Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W BLACK Case 2 fans, Front USB, HEC-300ART PS NIS 432.28 עריכת המודר: כותרת.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  14. מי שיודע שיכתוב לי מאיפה המחירים בפרטי.... תודה...

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by idoleff,

ברשותי הספק שקיבלתי עם המארז http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/maximus/product.asp?pf_id=PTFOX201 הוא מחזיק את המערכת שנמצאת במפרט... אני מתכנן להחליף את כרטיס המסך למשהו בסגנון של geforce6200/6600 או readon 9600pro. השאלה שלי היא האם הספק מסוגל להחזיק את המערכת או שמומלץ להחליף אותו. טעות שלי בפורום... אם אפשר להעביר לפורום המתאים בבקשה...

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  16. קודם כל אני מקווה שאני כותב את זה במקום הנכון.... אני מעוניין לרכוש קורא/סורק כרטיסי ביקור . רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם מוצר כזה או אחר שיהיה טוב ומומלץ. ראיתי מס' דוגמאות אבל אין לי ניסיון עם סוג כזה של מוצר.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  17. משהו טוב לגיימרים ראיתי את laser 6000 ניראה לי טוב בשביל המחיר

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by גוגומגוג,

הוא פתאום מת אני חושב זו קורוזיה , מבינים בזה משהו ? תצורפת תמונה של המכשיר מפורק 6230 [attachment deleted by admin]

19. זה העכבר שיש לי עכשיו, בצד הימני הגומי התקלף ונהיה מגעיל ודביק אז אני חייב למצוא לו מחליף! זה העכבר הכי טוב שיוצר אי פעם לדעתי... הוא הרבה יותר נוח מהMX500 וכל השאר העכברים היום ויש לו בדיוק את הכפתורים הנחוצים, אבל לצערי לא ראיתי שעדיין מוכרים אותו, מישהו ראה/שמע/קנה ? תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  20. Started by Crazy_red,

קודם כל סליחה אם זה לא הפורום המתאים ונעבור לשאלה שלי , כמה עולה מתאם של שלט PS למחשב? מישהו יכול להביא לי לינק לאתר כלשהו שבו אפשר לקנות את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  21. תקציב הוא לא גורם מגביל יותר מדי, ואפשר לחרוג ממנו אם מדובר ברכישה ממש כדאית. המדפסת צריכה להיות צבעונית (כך שאני לא מעוניין בלייזר שחור לבן), לכלול פקס וסורק, והפרמטר הכי חשוב הוא האמינות, שכן במכשירים משולבים כל תקלה משביתה לך פונקציונליות רבה. תודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  22. שלום רב! והפעם בעיה מוזרה עם סורק; לא שלי אלא של לקוח שהתקשר אלינו היום. הסורק הוא סורק של HP מדגם SJ 3500, מחובר בUSB, מותקן על Windows XP. הבעיה שהבן אדם התלונן עליה היא שהסורק פתאום מתחיל לסרוק סתם ככה בלי פקודה, ופותח יישום בשם HP Copy - שמיועד לבצע העתקה (סריקה ואז שליחה למדפסת) והמדפסת (Deskjet 940) מוציאה דף ריק. ניסיתי לשנות את היציאת USB - אותו דבר, קורה... ניסיתי לשנות הגדרות של לחיתת כפתורים בסורק (לוח בקרה, סורקים ומצלמות, מאפייני סורק, אירועים - יש שם את ההגדרות של הכפתורים - שיניתי להגדרה שלחיצה על כול כפתור לא תעשה דבר) - לא עוזר! ניסיתי לתת למחשב לזהות את הסורק (להוריד את הסורק מהמנהל ההתקנים) ו... אותו דבר. בעיה מוזרה לכול הדעות... חשבתי על הסרה והתקנה אב…

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  23. Started by kma_32,

שלום מישהו פה יכול לומר לי אם יש אפשרות לחבר שני ספקים בלוח אחד???...אם יש איזה דרך לקמבן את זה ז"א.....אם כן בבקשה ספרו לי....

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by xgamer,

שלום המחשב שלי: AMD BARTON 2500 EPOX 8RDA+ 2*256 DDR 400 MHZ CORSAIR READON 9700 NP 2 HD 80 GB WD עכשיו יש לי ספק ג'נרי עד לפני כמה חודשיים המחשב עבד טוב.. ואז פתאום ירד לי הבאס ל 100 באיזה יום שאני לא יודע... העלתי ל 166 ובדקתי vcore במאמץ משהו כמו 1.22 אז שאלתי מישהו ולפי דעתו זה כנראה בטוח הספק... הרצתי פריים עבד כמה דקות והוציא שגיאה... בקיצור אני רוצה ספק חשבתי על HEC או TT משהו בסביבות 400 רצוי ספק מפנדה (קרוב אליי) או מישהו שיודע מה יכול להיות הבעיה ולא צריך בכלל לקנות ספק...

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  25. Started by jeyjey,

הדגם הוא ipaq h1910 האם הוא יכול לשמש כGPS?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים