ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אין לי מושג איזה ספק כוח והקטע שאני לא יודע אם הוא יחזיק.... המפרט למטה בחתימה אם זה עוזר...
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
קניתי את הAPPLE WIRELESS KEYBOARD כי זו הייתה המקלדת הכי קטנה וגם אלחוטית שעובדת עם WINDOWS (לא בצורה מותאמת לגמריי אבל איכשהו כן). אחרי שגיליתי שיש לי יותר מדי בעיות איתה (ניתוקים לא קשורים, LAGים עצבניים, כמה מקשים חיוניים שלא עובדים כמו F2 F12, ועוד) - חיפשתי אלטרנטיבה. נתקלתי היום בDINOVO CORDLESS DESKTOP FOR NOTEBOOKS והיא נראית הפתרון המושלם בשבילי. הנאמפאד הוא לא חלק אינטגרלי מה שאומר שהמקלדת עצמה קטנה יחסית, וגם הסט לא עובד על בלוטות'. רציתי לדעת אם תהיה התנגשות תדרים/תוכנה כלשהי בין העכבר הנוכחי שיש לי LOGITECH MX1000 והמקלדת של הDINOVO שציינתי. אה, והכל על VISTA ואולי על 7 בעתיד הלא רחוק. תודה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
דרישות: שידע לסרוק שקופיות (כלומר שתיהיה לו תאורת על). הדרישות והטווח מחירים משאירים אותנו עם הרשימה הזו (מתוך זאפ): http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?sog=C-Scanner&DB67401=67402&DB37002=42827&DB37002=42835&DB37002=42837&DB37005=129083&DB37005=129085&DB37005=129084 אפשר המלצה על אחד מהם (או אחד שלא מופיע שם)? תודה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום אני מחפש הגה טוב שיתן התנגדות טובה ליד וגם גודל נורמלי שישב טוב שהפדלים ושאר האביזרים אם יש ישבו טוב ויהיו מספיק גדולים עם התנגדות נורמלית לרגל וכמובן שיתן תנועה אמיתית במשחקים ולא כל נגיעה יתחיל להעיף את המכונית (אם אשר שגם יתאים לסוני 2 יהיה אחלה) תודה רבה! חג שמח!
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מתלבת בין שני מארזים 694 ש"ח Thermaltake Highest Xaser III VM3000A SCULL Screless Black 530 ש"ח RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt איזה מ בין השניים יותר טוב ל-םב ואם לא אחד מהמארזים האלו איזה מארז היתם ממליציל לי אליב ב-700 ש"ח מקסימום?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפסת פשוטה אבל אמינה, להדפסה של עבודות ולפעמים קצת תמונות. הגדרתי תקציב שנראה לי הגיוני והופתעתי לראות בoffice depot מדפסות בכ200 שקל. האם הם שוות משהו? http://officedepot.co.il/catalog/vkgCatalog.do;jsessionid=0000Po-MFtZhmUNYOybmLzhvkOA:12bbi68k5?sgID=10&N=2+31522&pr=* תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
העכבר מיועד בראש ובראשונה לאשתי שה-901 משמש בעיקר אותה, היא צריכה עכבר סימטרי (היא משתמשת לעיתים בעכבר ביד שמאל) המתאים לכף יד קטנה-בינונית. לא צריכים יותר מ-2 כפתורים וגלגלת עם side-tilt. היא עובדת כיום עם LX7 ומאוד מרוצה. תכונות חשובות נוספות: יכולת קליטה טובה, ללא עכבות או קפיצות. יכולת עבודה על משטחים לא אידיאליים (כיאה למחשב UMPC, שולחנות פורמייקה וכו'). זמן סוללה סביר (לפחות חודש על זוג סוללות). העכבר של מיקרוסופט מתחיל עם יתרון משמעותי של 150 ש"ח בקופה ולפחות בתאוריה אמור לעבוד ללא מתאם נוסף על ה-901, אבל אם הנאנו מדהים במיוחד אני אסבול את ההפרש ואת הצורך במתאם. תוספת - לא רלוונטי, לאור הפער העצום במחיר (200 ש"ח) הוזמן לבסוף המיקרוסופט.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מתלבט בין antec 1000 amg http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=3112 לבין thermaltake tsunami dream http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/tsunamimenu.htm אין לי צורך ספק כוח . מה עדיף או אם תוכלו להמליץ לי על מארז בסדר גודל המחירים והאיכות הסגנון שלי הוא די סולידי , אני לא מחפש משהו ציבעוני ומטורף
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מדפסת אלחוטית (WIFI), ועד כה ראיתי רק כמה דגמים של LEXMARK. שמתי עין על דגם 4550 שלהם, יש לו מחיר טוב, ואופציית האלחוט שלו בהחלט מקנה לו יתרון כי יש ברשותי רשת אלחוטית של 3 מחשבים והגיע הזמן לשים קץ לחוטים. הבעיה היחידה שלי היא הביקורות המעורבות שיש על LEXMARK, שאיכשהו אף פעם לא נחשבה לאיכותית כמו HP או CANON. אגב, הדפסת תמונות היא בעדיפות נמוכה, יותר חשוב לי הדפסת טקסט ועדיף שיהיה גם סורק משולב. אין צורך בפקס. בכל מקרה, תהיתי אם יש עוד דגמים של מדפסות אלחוטיות בשוק בישראל? (מצאתי באינטרנט דגם של HP, אבל לא בארץ)
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
צריך ספק כוח טוב שיחזיק כל מיני דברים שהוספתי מאווררים ולדים ועוד כי הקודם עושה לי נפילות מטח ואיפה אפשר לקנות תודה .. אני מעדיף ה איזור המרכז (תל אביב הרצליה וכו....)
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב עם מארז COMPUTERTEC 6A19 עכשיו המארז מגיע (ואני מאמין שכל המארזים החדשים) עם פנלים מיוחדים לכוננים השאלה היא איך בחור שרגיל לעבוד עם מברג משתמש בזה, איך בדיוק מתקינים ומוציאים אותם (יסיתי להוציא כונן CD ולא הצלחתי, למרות שניסיתי ללחוץ בקצה הגמיש וכו') מה הולך פה????????? למה סיבכו את זה כ"כ? יש איפה שהוא מדריך לכל זה? א מישהו שיכול לעזור לי ???
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים 2.1. איזה רמקולים הכי טוב בשבילי לקנות? התקציב: לא יותר מ-300 ש"ח! -------------------------------------------------------------------------------- אפשר לנעול, הפורום הלא נכון, לא שמתי לב שיש פורום אודיו.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בשביל להשלים את פרויקט המודינג שלי אני צריך מדבקות למקלדת. אני צריך: מדבקות למקשי פעולה כמו קונטרול ואנטר מספרים ואותיות באנגלית יש חיה כזאת בכלל? כל דבר יעזור
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מכיוון שאין לי מושג בדגמים וכאלה אני אשמח לקבל המלצות , אני צריך אחד עם שתי חיבורים לחשמל (מחשב ומסך ) לא חשוב לי כמה זמן הבטריה העיקר שלא יכבה תוך שניה בהפסקת חשמל ויהרוס לי הרדיסקים ( מקרה מצער לפני כמה חודשים :'( )....
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
ואם אפשר אז באיזה סוג זיכרון נ.ב למישהוא פה יש נסיון עם המצלמה הזאת?? איך היא ואיך איכות של התמונות שלה? וגם איך היא בתור מצלמת רשת? ואם למישהוא יש הצעה למצלמה אחר באיכות כזאת הסבובות ה-1000 שקל אני ישמח תודה מראש אור
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות gamepad למחשב אבל אני רוצה משהו שדומה לזה של הפלייסטישן שרוטט כי זה נחמד.. ראיתי שיש אחד יפה של לוג'יטק משהו מכיר אותו? הוא נוח? באיזה משחקים מרגישים את הרטט ? הוא עובד בכל דבר? ועוד דבר ראיתי אותו בפנדה במחיר של 400 שקל ויש באתר שלהם (של לוג'יטק )אחד רוטט ואלחוטי משהו ראה כזה בארץ איפשהו? הלינק לפנדה.. http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=11&CONTENTID=5022&countryid=25&languageid=1 אשמח אם תחוו את דעתכם בנושא יש למשהו כזה ? אם כן אשמח לדבר איתו! עריכת המודר: כותרת שופצרה, ברוך הבא. אתה מתבקש לא לקשר ישר לחנויות, אלא למוצר באתר החברה, אלא אם מדובר במקרים קיצוניים, ערכתי את הלינק. …
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת PDA וכמובן שאני רוצה לקבל את המקסימום בהוצאה מינימלית. בכל אופן, נתקלתי בחנות שמוכרת ipaq h3835 בפחות מאלף שקלים. הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על המכשיר. בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי על הלוח ( DFI ) עוד שני פלגים שניתן להוסיף 2 USB לכל פלאג ( את הפלג הראשון חיברתי ל USB של המארז ) איפו אני יכול להשיג עוד כבלים שמתחברים ללוח שיהיה לי עוד USB
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
זה המארז: http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm אז ככה: 1)אני צריך דיעות עליו... קירור? מראה? 2)אני צריך את המידות שלו ואני לא יודע איפה הן נמצאות בקישור שנתתי תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הייתי בGOLD-TOP מחשבים וראיתי את המקלדת הזאת: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=454656 והיא היייתה ממש ממש מדהימה! לא חוויתי עוד כזאת נוחות! רציתי לקנות אותה אבל היא מאוד יקרה וגם אני לא צריך את הדברים שבגללה היא יקרה (אני לא צריך מקלדת אלחוטית ולא צריך עכבר) עכשיו ראיתי גם שיש את המקלדת הזאת http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=454650 שהיא נראת די דומה, חוץ מזה שהיא לא אלחוטית ושאין עוד 4 לחצנים למעלה..... הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש אותה ואם היא נוכה או רגילה? ואם מישהו יודע אם זאת באמת אותה מקלדת עם פחות שיפורים או שזה בכלל שתי מקלדות שונות?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למארז+ספק בתקציב של כ-400 ש"ח... אפשר לקנות משהו טוב במחיר הזה? מה ההבדל (בעיקר בביצועים)בין ספק ג'נרי לספק של חברה מוכרת?
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
נפלה לידי מצלמת מינולטה לא דיגיטלית, ורציתי לדעת את הערך שלה בשוק (אני מוכר אותה). המצלמה כמה לדעתכם היא שווה? היא חדשה לגמרי, ואין לה נרתיק. תודה.
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח. הכונן ישמש לגיבוי של אוסף סרטי HD שיש לי במחשב, חשוב שיהיה נייד כדי שאוכל תמיד אוכל לקחת אותו איתי לכל מקום. העניין הוא שבתקציב שלי זה בעיקר Western Digital Passport Essential Hard Drive בגודל של 320 ג'יגה, העניין הוא שהחיבור שיש לו זה רק USB2 - עד כמה החיבור הזה באמת טוב מבחינת מהירות העברת נתונים? כי מצד אחד יש לי קבצים של 2 ג'יגה ומעלה לגבות - משהו כמו 50 סרטים, אבל מצד שני אני לא רוצה לחכות כל פעם שעה כשאני מעביר איזה סרט או שניים... או שיש המלצות לכוכננים אחרים. מודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מצלמת רשת עם מיקרופון מובנה, ואיכות טובה. עד 200 ש"ח... אם אפשר את ההכי זול והכי טוב.
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-