ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי: AMD 64 3000 X800 PRO 512 DDR GA-K8VT800 W.D 80 ג'יגה 8 בופר וגם צורב.. עכשיו קניתי את המארז http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=12332123&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=136 הזה יש שם ספק ג'נרי מעפן של 400 W אני בטוח ב-100 אחוז שהוא לא מחזיק טוב את המערכת שלי כי לפעמים זה עושה ריסטרט בלי קשר וכאלה.. אני צריך עזרה בקשר לבחירת ספק כוח טוב למחשב!!! תתנו לי פה הצעות לדברים איכותיים רצוי מחניות שיחזיקו טוב את המחשב תודה..
-
- 10 תגובות
- 692 צפיות
-
-
קראתי בכתבה באתר שהעכבר הזה אמור להיות משווק בארץ מפברואר אך עכשיו כבר אפריל ואני עדיין לא רואה אותו בחנויות כמו באג או אופיס דיפו... למישו יש מושג מתי הוא אמור להיות משווק,אם בכלל?או אם הוא כבר משווק אז היכן ניתן לרכוש אותו.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
בירצוני לקנות עכבר חדש לא משנה לי של איזה חברה ואני משחקים במשחקים אני לא רוצה שהעכבר פתאום יקפוץ למקום אחר במסך או שהוא יתכה חשבתי ללכת על הG5 אבל אמרו לי שהוא ליזר וזה לא טוב כמו עכבר אופטי, וחחשוב לי הדיוק. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
http://www.pch.co.il/docs/pd-1736022818.htm או http://www.pch.co.il/docs/pd-1934879821.htm יש להם בערך את אותם מחירים
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
שלום חשבתי על החלפת מארז המחשב שלי לאחד טוב גדול ובעל אפשרויות קירור טובות. אני מתלבט בין שתי אלו: 1) Chieftec AX-01SLDW 2) Termaltake Xaser II A6000A Plus Tower Case אשמח אם תעזרו לי ! :AR15:
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם! מנסה לאתר בנרות מצלמות רשת ספציפיות. אשמח אם למישהו נשאר בצד איזה פריט מבין הנ"ל: - philips spc900 - Philips ToUcam לכל גירסאותיו. - logitech 3000/4000 מדובר במצלמות אינטרנט ישנות מאוד. אם יש מישהו שמעוניין להיפטר מהן במחיר סימלי, אשמח לדעת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר שחור לבן + חיבור לרשת. אני לא מתכוון להשתמש בה בצורה מטורפת. סדר גודל של 300 דפים בחודש. מעל הכל חשוב לי שהמדפסת תהיה אמינה. אשמח לשמוע המלצות מבעלי ניסיון. מה דעתכם על הדגם HL-2130 של brother? אגב, האם כדאי לקנות יד שניה?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה את העכבר roccat kone XTD ואני לא יודע איזה פד הכי מתאים לו....
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
איך בוחרים סורק? על איזה נתונים צריך להסתכל, איך יודעים מה טוב ומה לא חשוב בכלל?..
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
כותרת תודה מראש ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
השאלה נוגעת למדפסות משולבות. השימושים הם בעיקר סריקת תמונות סטילס שיישמרו במחשב וצילום מסמכים בש"ל. לילה טוב
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
http://www.razerzone.com/Products/Gaming-Mice/Razer-DeathAdder-Gaming-Mouse/ מישהו יודע מתי זה אמור להגיע לארץ? ד"א זה soldout כרגע והעכבר שוחרר ב 10.1.07
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
המסך שיש לי עכשיו הוא ממש מצויין ואני מזה מרוצה ממנו ( SAMSUNG SYNCMASTER 750s 17 אינץ') והציאו מסך של אותה חברה SYNCMASTER 759 במחיר של 500 שקל בערך מישהו מכיר את המסך החדש והאם הוא שווה משהו ומה ההבדלים בין הדגמים.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
כרגע אני מתלבט בין שני חברות, רייזר וסטילסירייס מעוניין בעכבר המתאים לשני הידיים תודה וערב טוב הציעו לי את הדגם הזה Steelseries XAI האם הוא הכי מומלץ בטווח המחיר שציינתי?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי גיים פאד של Logitech... Logitech Wingman cordless יש לי אותו עוד ממזמן, אבל לא ממש השתמשתי בו. היום רציתי לשחק איתו, אז הורדתי דרייבר מהאתר של לוג'יטק, התקנתי אותו, ואז בשלב שלאחר מכן, הזהוי של הג'ויסטיק, יש לי בעיה. המחשב פשוט לא מזהה את הג'ויסטיק. ניסתי להוריד מחדש, לעשות ריסטרט, פשוט הכל. *אין בעיה בחיבורי היואסבי שלי... אודה לעזרה
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד אשר מחובר ל"עולם" בשתי דרכים (חשמל ו"כבל רשת", מה שנקרא RJ-45). על פניו אין לי צורך ב-UPS מכיוון שהסוללה של הנייד תדע לעשות את העבודה במקרה של נפילת חשמל, אבל השיקול שלי לרכישת UPS הוא שמערכת כזו יודעת לספק מתח יציב גם במקרים של נפילת מתח, לעומת מערכות ייצוב שלפי ההיגיון שלי לא יודעות לספק מתח יציב במקרה של נפילת מתח מכיוון שאין להן מצבר פנימי "לפצות" על המתח החסר. אז יש לי שתי שאלות. דבר ראשון - האם ההיגיון שלי נכון? האם מערכת ייצוב בלבד אינה יודעת להתמודד כמו שצריך עם נפילות מתח אלא רק עם מתח גבוה? דבר שני - האם מישהו מכיר מערכת שמסוגלת לתת הגנה בפני מתח גבוה, מתח נמוך ובנוסף הגנה על שינוי מתח בכבל הרשת? תודה, אדם.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
הייתי רוצה עכבר ללא הלחצנים של שיש בעכבר הסטנדרתי.. רוצה עכבר שקט. תודה.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום המערכת היא D930 כ.מ. X600 PRO שני צורבים 6 קשיחים 4 מאוררים קיבלתי המלצה על הספק הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4016 ורציתי להבין משהו כי ראיתי שלחברה הזאת FSP? יש כמה דגמים המובדלים ביניהם על ידי שלושה אותיות THN PLN GLN PLN ועוד ורציתי לדעת איך אני יודע איזה מהם מתאים לי. האם אני באמת חייב 400 וואט או שאפשר להסתפק בפחות? ואיזה מהדגמים האלו שקט באמת? כמובן שעדיף לשמוע מבעל נסיון באחד מהדגמים האלו, איך הם מבחינת רעש? בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט ואני רוצה לקנות מדפסת לייזר שחור לבן, בעיקר לטקסט אבל גם שיהיה מסוגל להדפיס בקטן לצורך נוסחאות וכו'. התכונות שהכי חשובות לי הן: 1. מחיר זול עד 350 ש"ח או אולי קצת יותר אם זה יתן לי תוספת משמעותית כדאית. 2. מחיר הדפסה לדף זול, כך שכל טיונר יהיה מסוגל להדפיס 2500 3000 דף. 3. טיונר חלופי שקל יהיה למצוא (זמין), לרכוש, להחליף וגם לא יקר. 4. מוצר אמין שיודע לעשות את העבודה. 5. רזולוצית הדפסה עדיף מעל 600 על 600, לנוסחאות וכל הסימונים הקטנים סביבם שמאוד חשובים ולא זניחים וכו'. 6. עדיף גם שיהיה אפשר לחבר את המדפסת ברשת, ולא רק דרך USB אבל לא חובה. שני מוצרים שאולי מתאימים הם: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=479269 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=15…
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מקלדת ועכבר אל חוטיים בתקציב של עד 500 ש"ח. יש עדיפות לעכבר (אולי יש גם מקלדת כזאת) שבאים עם מטען במקום עם בטריות חיצוניות. תודה, עמרי
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום יש לי מפרט מחשב חדש שהוא MSI "K8N Neo2 Platinum AMD Athlon 64 3500 Patriot Dual Channel Kit 184-Pin 1GB(512MB x 2) DDR PC-3200 w/ XBL Technology raedon 9800pro ועוד ציוד הקפי { עכבר, מצלמה .... } אני מתלבט בין שני דברים שהם הראשון : ANTEC 1080B AMG 430 Watt PSU המארז הזה מגיע עם עם ספק של ANTEC השני : ANTEC מדגם AMG1000 יחד עם ספק Thermaltake TT420APD PFC 420 WATT 2 FAN { לשים לב שהספק הוא active pfc } ההבדל בין שני האפשרויות לגבי המחיר הוא בסביבות 50-80 ש"ח { האפשרות השני יותר יקרה } והמאר השני הוא עם חלון שזה לא כל כך משנה לי השאלה מה יותר כדי מבין השתיים תודה על העזרה מראש
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
הדגם הוא ipaq h1910 האם הוא יכול לשמש כGPS?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע החלטתי להחליף עכבר לעכבר מקצועי כי נשבר לי כבר הז**ן מהעכבר המסכן של MICROSOFT שיש לי.. נמאס לי מהכאבים באצבעות ונמאס לי בקיצור מכל דבר שקשור אליו.. כמעט הזמנתי לפני יומיים את ה G7 מנעה ..אבל אז קראתי את הביקורת עליו כאן באתר וירדתי ממנו לגמרי.. סיבה : ממש לא מתאים לי העניין הזה שחיי הסוללה מספיקים ל12 שעות בלבד.. חשבתי לקנות אחריו את ה G5 (אותו עכבר רק עם כבל) אבל אז ממש אז ראיתי את ה MX518 שזול ממנו בכ 100 שקל ולא ממש שונה ממנו למרות שהוא אופטי ולא לייזר, 1600 DPI לעומת 2000 ב G5.. בקיצור - צריך את המלצותיכם בבחירה (אני על סף הזמנת ה518 אלא אם כן תמליצו לי על משהו אחר) ממש רציתי אלחוטי אבל לא מקובל עליי חיי סוללה קצרים/שלא יתאים למשחקים/שלא יהיה נוח ..…
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-