ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום... רציתי לדעת האם עם קונטרולר בדוגמת סוניפלייסטישן כזה אני יוכל לשחק במחשב בנוחות כמו בשימוש בסוני? והאם אפשרי לחבר 2 כאלה על אותו מחשב ולשחק ביחד במחשב? נגיד בcod5 בps3 יש אפשרות של cooprative כשהמסך מפוצל ל2 ומשחקים ביחד... האם אפשר לשחק את אותו הדבר גם במחשב? על אותו מחשב?
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מה זה ה-3 ג'אמפרים שיש לו מאחורה ? והאם שתי המאווררים שלו מכניסים אויר לתוך הספק במקום שאחד יכניס ואחד יוציא אני לא מצליח להרגיש כל כך זה או ככה או שהמאוורר חלש ובגלל זה אני לא מרגיש כל כך ! תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ואם אפשר אז באיזה סוג זיכרון נ.ב למישהוא פה יש נסיון עם המצלמה הזאת?? איך היא ואיך איכות של התמונות שלה? וגם איך היא בתור מצלמת רשת? ואם למישהוא יש הצעה למצלמה אחר באיכות כזאת הסבובות ה-1000 שקל אני ישמח תודה מראש אור
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
המדפסת בשביל אמא שלי, היא מדפיסה בעיקר עבודות. היא לא צריכה צבע והיא רוצה את ה HP 1300 שעולה 1500 ש"ח. אני מחפש המלצה למשהו טוב ויותר זול. תודה
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי בלי קשר למחיר, איזה עכבר מבין השניים יותר טוב (למשחקים כמובן) ? אם אפשר נימוק זה יהיה מעולה תודה
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי על הלוח ( DFI ) עוד שני פלגים שניתן להוסיף 2 USB לכל פלאג ( את הפלג הראשון חיברתי ל USB של המארז ) איפו אני יכול להשיג עוד כבלים שמתחברים ללוח שיהיה לי עוד USB
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה עכבר מומלץ היום בתחום של עד 400-450 שקלים. מעדיף אל-חוטי כאשר השימוש העיקרי הוא דברים רגילים ולא משחקים ולא עיצוב גרפיקה (אם כי יש משחקים מדי פעם). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
זה המארז שאני קונה מזיגזג אבל פתאום חשבתי עם כמה מאווררים הוא מגיע? וחוץ מזה המארז הזה טוב או יש לכם המלצה למארז אחר?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ללא חריגות בבקשה.... אני מחפש מארז שיהיה מאוורר בצורה הטובה ביותר בהתאם למחיר המארז וספק צריכים להחזיק מעבד 920 של אינטל , 2 כוננים קשיחים , 7600GT ... זה בעיקר... תודה לעוזרים.. נ.ב. אני מעדיף מארז שאינו למתמלא באבק מהר. הברירת מחדל שלי זה מארז קמפיוסקייס 6a19. אני לא יכול לחרוג מזה כי זה באמת המקסימום ....
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אהלן. כמו שהכותרת אומרת, אני מעוניין באוזניה לפלאפון (samsung 900) שתתן את התמורה הכי טובה לעלות הכי נמוכה, התקציב הוא דיי דל, ועומד על 250- שקל.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות למחשב את הxbox 360 controller כי נמאס לי לשחק גריד ולתקתק שמאלה האם הוא מספיק אנלוגי שאני לא יתקתק ויקפוץ בזויות?(של סיבוב ההגה) או שזה חלקלק כמו בהגה שאפשר ללחוץ בעדינות והוא פונה בקטנה? והאם גם הכפתורים מגיבים ככה?כאילו גז\ברקס?גם הם אנלוגים?(ומספיק? ) והאם יש עוד משחקים חוץ מגריד שאני באמת ישתמש בו?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
Hello I wanted to know the sizes of the case - ANTEC PlusView 1000 AMG Metallic Gray SOHO File Server if some one has it I want to make sure that its can get in my table thanks
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד אשר מחובר ל"עולם" בשתי דרכים (חשמל ו"כבל רשת", מה שנקרא RJ-45). על פניו אין לי צורך ב-UPS מכיוון שהסוללה של הנייד תדע לעשות את העבודה במקרה של נפילת חשמל, אבל השיקול שלי לרכישת UPS הוא שמערכת כזו יודעת לספק מתח יציב גם במקרים של נפילת מתח, לעומת מערכות ייצוב שלפי ההיגיון שלי לא יודעות לספק מתח יציב במקרה של נפילת מתח מכיוון שאין להן מצבר פנימי "לפצות" על המתח החסר. אז יש לי שתי שאלות. דבר ראשון - האם ההיגיון שלי נכון? האם מערכת ייצוב בלבד אינה יודעת להתמודד כמו שצריך עם נפילות מתח אלא רק עם מתח גבוה? דבר שני - האם מישהו מכיר מערכת שמסוגלת לתת הגנה בפני מתח גבוה, מתח נמוך ובנוסף הגנה על שינוי מתח בכבל הרשת? תודה, אדם.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש מהיכן ניתן לקנות כבל ESATA לESATA באורך מטר , או מקסימום שניים , בישראל כמובן. למישהו יש רעיונות? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו כמה שיותר זול שיהיה נוח ביד לעבודה להרבה שעות.. עד עכשיו היו לי את המיקרוסופט/לוג'יטק ב-50 שקל שדי נמאסו איך העכבר הזה: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=539&category_id=098b8bb5e713e880864bf1618c12b0af& אני לא צריך שהוא יהיה משהו מטורף לגיימינג או מהיר במיוחד.. רק נוח
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
מה אתם חושבים עליה למישהו יש? עולה 270 שקל http://computers.walla.co.il/?w=/4009/1195846 ומעצבן שאין בעברית אבל אפשר להמציא משהו ובכללי מקלדות אלחוטיות הן טובות כאילו אין איתן בעיות? אף פעם לא היתה לי אלחוטית תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות עכבר חדש אני צריך עכבר פשוט ונוח יש לי כמה אפשרויות שאני מתלבט ביניהם (הדגש הוא על העכבר ואבל גם על המחיר הכולל) אין לי חשיבות מרובה לשאלה אם הוא חוטי/ אלחוטי העיקר שייעבדו טוב ולמשך זמן ארוך אם למישהו יש הצעות אחרות אשמח לשמוע Genius SlimStar 8000 (עכבר+מקלדת אלחוטי)- 88 ש"ח [h=1]MICROSOFT Wireless Desktop 3000 (עכבר+ מקלדת)- 199 ש"ח[/h][h=1]LOGITECH MK260 (עכבר+מקלדת אלחוטי)- 124 ש"ח[/h]
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
קבלו לינק לת'רד בפרום תמיכה בYNET, תסתכלו קצת על התמונות. נורא נחמד לינק
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקשה בבחירת אל-פסק כדי שיוכל להחזיק את המחשב למשך כ-5 דקות לכל היותר. הוא יחזיק רק את המחשב(P4, כרטיס מסך יחסית פשוט, כרטיס קול ושאר הדברים הבסיסים) והמודם. עדיף מאוד שיהיה המלצה מהחנות KSP: יש שם דגם ב 235 ועוד אחד ב- 385. האם אם יכול להסתפק באל-פסק הזול או שעדיף להשקיע כבר על שני ב-385? או שבכלל עדיף משהו מחנות אחרת? בכל מקרה אם יש המלצה מחנות אחרת אז לא לחרוג מה-400 שקל (למרות שעדיף כמה שיותר זול). אני גם לא ממש מתמצא בנושא הזה אז אם אפשר גם קצת פרטים: כמה זמן הוא יכול להחזיק את המחשב דלוק? האם הוא מכבה את המחשב אוטו'? מה הגודל שלו +-? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הg7 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5973 ועכשיו אני מחפש מקלדת אלחוטית לא יקרה , אני מבין שכל המקלדות נמכרות היום רק בסטים אז חשבתי אולי לקחת את הex110 של לוג'יטק ול*** עם העכבר ולהשתמש רק בה, ניסית אותה אבל יש לה איזה דיילי ממש קטן , השאלה אם מקלדת יותר יקרה כמו mx3200 lx700 ישפרו את עניין הדיילי ?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
השימושים שלי הם בעיקר למסנג'ר ולצ'אט מצלמות. רצוי שתהיה לה אופציה לצלם תמונות גם מחוץ למחשב. אבל לא חייב... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
תקציבכם: עד 500 שקל חריגה: אין. מה השימושים שלכם במקלדת? גיימינג, עריכה בפרימייר פרו ופוטושופ. אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? קול אוף דיוטי, הוריזון זירו דאון, רד דד רדימפשן 2, כל משחק אונליין shooter טוב באשר הוא. בקשות מיוחדות: לא בטוח, אבל אולי עדיף חצי מקלדת( בשביל הגיימינג) סוויץ' מועדף : חום (הבנתי שיותר טוב גם לעריכה ולגיימינג כאחד) cherry מחו"ל או מהארץ? מהארץ הערות: אין
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לסורק או מכשיר משולב (עדיף מכשיר משולב) של עד 3000 ש"ח וחשוב שהוא יהיה מהיר,אמין,חזק ובעיקרון משהו שהוא כבר יותר מתקרב למכונת צילום ולמשהו תעשייתי כזה אם אתם מבינים למה אני מתכוון... וזהו,תודה.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מתלבת בין: Olympus C 730 ZOOM Olympus C 4000 Olympus C 720 ULTRA ZOOM שלושתם נעים בסביבות ה-3000 ש"ח אם יש לכם המלצה למצלמה יותר טובה בתווח מחירים הנ"ל אני פתוח להצעות....... (אם מישהוא יוכל להסביר לי מה היתרונות והחיסרומנות של כל אחד מהדגמים הנ"ל אני ישמח
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-