עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. עד עכשיו השתמשתי ב930C שלדעתי היא מצוינת הגיע הזמן לשדרג (יותר נכון לקחו לי את המדפסת) מבחינת איכות ההדפסה אין לי צורך לעלות ברמת ההדפסה ואני מעדיף מהירות על איכות ליזר לא בא בחשבון בכלל (כי צבעוניות יקרות , או שאני טועה?) והאם יש מדפסות זולות שתומכות בחיבור אלחוטי (אינפרא אדום) תקציב עד 1000 ש"ח רצוי הרבה פחות

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  2. Started by zzroni,

מישהו יכול להמליץ לי על מארז פשוט וזול לפנטיום 4 עם ספק w350 עם 2 usb מקדימה ? בבקשה לציין את הדגם המדוייק.

3. Started by elia_lan,

שלום אני רוצה לקנות עכבר חדש אני צריך עכבר פשוט ונוח יש לי כמה אפשרויות שאני מתלבט ביניהם (הדגש הוא על העכבר ואבל גם על המחיר הכולל) אין לי חשיבות מרובה לשאלה אם הוא חוטי/ אלחוטי העיקר שייעבדו טוב ולמשך זמן ארוך אם למישהו יש הצעות אחרות אשמח לשמוע Genius SlimStar 8000 (עכבר+מקלדת אלחוטי)- 88 ש"ח [h=1]MICROSOFT Wireless Desktop 3000 (עכבר+ מקלדת)- 199 ש"ח[/h][h=1]LOGITECH MK260 (עכבר+מקלדת אלחוטי)- 124 ש"ח[/h]

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  4. Started by idoleff,

ברשותי הספק שקיבלתי עם המארז http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/maximus/product.asp?pf_id=PTFOX201 הוא מחזיק את המערכת שנמצאת במפרט... אני מתכנן להחליף את כרטיס המסך למשהו בסגנון של geforce6200/6600 או readon 9600pro. השאלה שלי היא האם הספק מסוגל להחזיק את המערכת או שמומלץ להחליף אותו. טעות שלי בפורום... אם אפשר להעביר לפורום המתאים בבקשה...

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by arikbaron,

האם יש הבדלים משמעותיים בין הדגם החדש לישן כך שכדאי להמתין(גם היבואן לא יודע מתי יגיע) תודה

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by Or ei,

אני מתכנן לקנות את הg7 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5973 ועכשיו אני מחפש מקלדת אלחוטית לא יקרה , אני מבין שכל המקלדות נמכרות היום רק בסטים אז חשבתי אולי לקחת את הex110 של לוג'יטק ול*** עם העכבר ולהשתמש רק בה, ניסית אותה אבל יש לה איזה דיילי ממש קטן , השאלה אם מקלדת יותר יקרה כמו mx3200 lx700 ישפרו את עניין הדיילי ?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by itaysk,

לא הבנתי אם יש לו מאוורר מקדימה למטה או לא...אם כן איך הכלוב להארדיסקים לא מפריע? ומה זה הפילטר הזה?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  8. Started by yehob,

יש לי מצלמת אינטרנט ללא חברה קיבלתי אותה מתנה.(מנייטויזן) הבעיה שהמחשב לא מזהה אותה, ואין לי את הדריבר, ואני לא יודע מה לעשות. יש לי פה win98 זה ממש חשוב לי מפני שאני נימצא בחו"ל. במנהל התקנים הוא רושם שיש חומרה לא מזוהה אבל אין שום דבר מתאים. גם באוורסט הוא לא מזווהה... האם יש איזה דריבר שמתאים לרוב המצלמות או להרבה? או איזה אשף שהמחשב יזהה... או פיתרון אחר..עשיתי חיפוש ולא מצאתי ממש תשובה בעניין... אני ממש יודה לכל מי שיקרא וינסה לעזור..תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  9. Started by le cat,

אני מעוניין לקנות מצלמת רשת (בסביבות 300 ש"ח +/-). איזה מצלמות מומלצות? אילו חברות? ?Creative? Logitech? 3Com אילו דגמים? אילו תכונות חשוב שיהיו במצלמת רשת? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  10. Started by Mister-G,

כתוב לי על הספק כוח TECHNO, יענו מקושת אז אני מניח שזה שם החברה :-\ בכול זאת האם היא חברה איכותית? סבירה\גרועה? ואיך אני בודק כמה W יש לי בספק כוח??? כי אני לא רואה על המדבקה כלום וגם כשהוצאתי אותו מהמחשב לא כתוב כלום חוץ ממתחים שהוא יכול לתת!

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by moshemaman25,

תקציב עד 400 ש"ח חשוב לי שתהיה בה תאורה וכפתורי מדיה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  12. אני מתלבת בין: Olympus C 730 ZOOM Olympus C 4000 Olympus C 720 ULTRA ZOOM שלושתם נעים בסביבות ה-3000 ש"ח אם יש לכם המלצה למצלמה יותר טובה בתווח מחירים הנ"ל אני פתוח להצעות....... (אם מישהוא יוכל להסביר לי מה היתרונות והחיסרומנות של כל אחד מהדגמים הנ"ל אני ישמח

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by dror_l,

ללא ספק כוח. 300 ש"ח (ל- P4 ללוח - abit- IC7, אם זה חשוב). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  14. שלום מצאתי בנועה מחשבים מצלמה של לוגיטק ויש שם שני דגמים שנראים די זהים וגם המחיר זהה אז מה ההבדל ביניהם?? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2509 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8841#detailed תודה.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  15. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=6806 יש לי עוד 4 סטיקים של זכרונות .... הרד דיסק אחד ! מאוור על המעבד....... מאורר על המארז.... וזהו וכמובן את המעבד!

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  16. היי, יש לי מחשב כזה: Intel Pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz 512K GIGABYTE GA-8IPE1000 Pro board 4X256MB RAM 400MHZ DDR GIGACUBE 9200B3 Radeon 9200 64MB WD 80GB 7200RPM 8 MB 1st HD IDE WD 160GB 2nd HD IDE Hercules Game Theater xp 7.1 NEC 3500A DVD-RW IDE Toshiba 16x48 DVD IDE Leadtek WinFast TV2000 Deluxe XP TV card האם אני יכול להוסיף עוד HD SATA ? האם הספק יסחוב (HEC 300 ART)? והאם אני צריך כבל מיוחד לשם חיבור SATA? תודה

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  17. שלום, בקרוב הכרטיס מסך החדש שלי יגיע מארה"ב(הפתעה)והוא דורש מינימום ספק של 350W. יש לי כרגע ג'נרי של 300W שסוחב בוא נגיד כמעט טוב מאוד(מי אמר בי"ס??) בתוך המארז שלי הכל נורא נורא מורכב ועדין (להלן,פאן באס רצני+אלמנטים של תאורה(משהו כמו 5 מפסקים)),חוץ מהמערכת הנתונה לכם למטה יש לי 2*80 מ"מ 2*90 מ"מ 1*120 מ"מ ויש את זה של המעבד(סוס ביותר),אממ אני חושב שזה מספיק פרטים מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  18. מה דעתכם על המארז הזה של AEROCOOL ? האם הוא משתלם למחירו? לינק - http://newprice.shopy.co.il/products/41645 רשום שיש לו מאוורר אחד של 14 ס"מ ואחד של 25 ס"מ , לא ראיתי שום דבר דומה לזה. האם זה הגיוני בכלל?

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by Yaron-Cohen,

מה הגדול של כל מארז...(ATX, FULL TOWER וכאלה)... תודה...

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  20. Started by giloman,

3800 דואל קור ג'יגה זיכרון 6600GT 256 MB הרד דיסק 80 GB SATA צורב DVD לוח DFI איפיניטי NF4U תודה ...

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by chenrp,

שלום, ברצוני לדעת מה ההבדל בין המדפסות הללו: BROTHER: dcp 130c dcp 135c dcp 150c לדעתי אין הבדל כלל והעלו את המהירות של ה150 ממש בקצת על מנת למשוך עוד קונים... לא אותה מדפסת??? תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 5.03.2009 בשעה 11:20:30 מישהו???הוקפץ בהתאם לחוקי הפורום.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by RonenIL,

ללא חריגות בבקשה.... אני מחפש מארז שיהיה מאוורר בצורה הטובה ביותר בהתאם למחיר המארז וספק צריכים להחזיק מעבד 920 של אינטל , 2 כוננים קשיחים , 7600GT ... זה בעיקר... תודה לעוזרים.. נ.ב. אני מעדיף מארז שאינו למתמלא באבק מהר. הברירת מחדל שלי זה מארז קמפיוסקייס 6a19. אני לא יכול לחרוג מזה כי זה באמת המקסימום ....

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  23. אני מתלבט עכשיו בין קניית Olympus D-380 ל HP 720. גודל התמונה לא ממש משנה לי (2 מגהפיקסל) מספיק לי. אך מה שחשוב לי זה איכות התמונה ואיכות המצלמה עצמה... מבחינה חיצונית האולימפוס נראית הרבה יותר טוב אך ל HP יש זום X3 בכל מקרה איזו מצלמה איכותית יותר?\נותנת תמונות איכותיות יותר.. ולאיזו יש עדשות איכותיות יותר. אשמח לשמוע את דעותיכם.. 8) דרך אגב אם יש עוד מצלמות שעדיפות (בתקציב של המצלמות הנ"ל) אשמח לשמוע.. 8) 8) 8)

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  24. אין לי מושג איזה ספק כוח והקטע שאני לא יודע אם הוא יחזיק.... המפרט למטה בחתימה אם זה עוזר...

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  25. קניתי את הAPPLE WIRELESS KEYBOARD כי זו הייתה המקלדת הכי קטנה וגם אלחוטית שעובדת עם WINDOWS (לא בצורה מותאמת לגמריי אבל איכשהו כן). אחרי שגיליתי שיש לי יותר מדי בעיות איתה (ניתוקים לא קשורים, LAGים עצבניים, כמה מקשים חיוניים שלא עובדים כמו F2 F12, ועוד) - חיפשתי אלטרנטיבה. נתקלתי היום בDINOVO CORDLESS DESKTOP FOR NOTEBOOKS והיא נראית הפתרון המושלם בשבילי. הנאמפאד הוא לא חלק אינטגרלי מה שאומר שהמקלדת עצמה קטנה יחסית, וגם הסט לא עובד על בלוטות'. רציתי לדעת אם תהיה התנגשות תדרים/תוכנה כלשהי בין העכבר הנוכחי שיש לי LOGITECH MX1000 והמקלדת של הDINOVO שציינתי. אה, והכל על VISTA ואולי על 7 בעתיד הלא רחוק. תודה

• 0 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים