ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מחפש גוייסטיק למטרת סימולטור בעיקר טיסה אזרחית תודה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, בקרוב הכרטיס מסך החדש שלי יגיע מארה"ב(הפתעה)והוא דורש מינימום ספק של 350W. יש לי כרגע ג'נרי של 300W שסוחב בוא נגיד כמעט טוב מאוד(מי אמר בי"ס??) בתוך המארז שלי הכל נורא נורא מורכב ועדין (להלן,פאן באס רצני+אלמנטים של תאורה(משהו כמו 5 מפסקים)),חוץ מהמערכת הנתונה לכם למטה יש לי 2*80 מ"מ 2*90 מ"מ 1*120 מ"מ ויש את זה של המעבד(סוס ביותר),אממ אני חושב שזה מספיק פרטים מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש רמקולים טובים למשחקים ולמוזיקה עם איכות צליל טובה. תקציב כ:450 מוכן להוסיף אם ההמלצות טובות.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני שובע מדפסת של HP F4283 ומשום מה הדרייבר בדיסק לא עובד עליה באתר עצמו אין דרייבר ל-7 וגם שינוי תצורה ב-7 ע"י סימון כאליו זה ויסטה לא עוברת .... זהו הדגם האחרון בסידרה יש פתרון???
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
Hi i bought mx 518 , and i clicked the "notification" sound however , each time i switch dpi in game i dont hear any sound can anyone help?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
קניתי אותו , התקנתי דרייברים , וכשאני פותח את התוכנה setpoint אז אין לי את האפשרויות כמו בתמונה הזאת : http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/g5/setpoint2.jpg יש לי רק את הלשונית tools . מה הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
נפלה לידי מצלמת מינולטה לא דיגיטלית, ורציתי לדעת את הערך שלה בשוק (אני מוכר אותה). המצלמה כמה לדעתכם היא שווה? היא חדשה לגמרי, ואין לה נרתיק. תודה.
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי: AMD AXP 2500@3200+VOLCANO 12 ABIT NF7 KINGSTONE 512MB (256*2) PC3200 WD 80GB 7200RPM JB LITE-ON 52X32X52 TT THUNDERBLADE 120MM *4fans לגבי הכרטיס מסך, אני עדיין לא יודע כי אני ביקשתי שימליצו לי על כרטיס מסך בפורום "תצוגה וגרפיקה". אבל אני משער שהכרטיס מסך יהיה R9600PRO כי נתתי תקציב של 800 ש"ח בלבד עליו. אז תתיחסו לזה כאילו שיש לי כרגע R9600 אני לא מתכנן לעדכן שום דבר במפרט (שום דבר- אין כסף). אני לא יודע כמה עולה ספק כוח נורמלי שאמור להחזיק מפרט כזה בצורה נורמלית, אז אני לא יודע איזה תקציב לתת. אבל, מכיוון שאין לי הרבה כסף, בבקשה תמליצו לי על הספק כוח הכי זול, מבין הספקים האיכותיים שאמורים להחזיק מפרט כזה בלי בעיה. ואני ממש מתכוון להכי זול. אין לי צורך לספקים האלה…
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי G5 שבועיים ובשלושה ימים האחרונים פתאום הוא מפסיק לעבוד בלחיצה ארוכה. לדוגמה במשחקים שאני יורה על מישהו ואז לפתע העכבר מפסיק לעבוד! ואז נתקע כמה פעמים! אשמח לקבל תמיכה במהרה... תודה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן. כמו שהכותרת אומרת, אני מעוניין באוזניה לפלאפון (samsung 900) שתתן את התמורה הכי טובה לעלות הכי נמוכה, התקציב הוא דיי דל, ועומד על 250- שקל.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לשלוט על הCOM, אני רוצה לשלוח כל פעם 5V לפין אחר... אפשרי.?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
איך המארזים האלה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811124087 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811124085 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811124072 האם הספק יצליח להחזיק מערכת כמו 3200 וניס נאו 4 פלטינום של MSI ג'יגה זיכרון וליו של קרוסאייר X880XL ומסך LCD?
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש הבדל ביניהם? אחד זה מובנה בעכבר ואחד זה אפשרות של התוכנה.. אבל מבחינת התוצאה הסופית.. יש הבדל? תודה
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ראיתי מוצר מעניין שקיים כבר כמה שנים שבודק מה מצב ספק הכח שאתה מחבר אליו (מסוג ATX) השאלה שלי היא בעצם פשוטה מאוד... האם הבדיקה היא מספיק טובה (מן הסתם מדובר בבדיקה חשמלית בלבד) בשביל לדעת האם הספק באמת תקין או שיכול להיות שהוא יציג תוצאות שונות אם תחבר אותו ללוח אם ולא למכשיר הבדיקה. מצורף לינק http://jab-tech.com/customer/product.php?productid=1881&cat=66&page=1 כל עזרה בנושא תתקבל בברכה! תודה יום טוב יניב
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
בסביבות 400+W לא צריך יותר, שיהיה כמה שיותר טוב, תודה
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
חלק מכם מכירים את זה . כשהחברות חשבו על DPI גבוה הם לא חשבו על להישתמש בזה כשדרייבר הWINDOES מפעיל את העכבר . עכשיו אתם חושבים שהתקנם את הדריוור , אך זה לא אומר שהוא מפעיל את העכבר , לכן עשו את הדברים הבאים: 1. פיתחו את הדריוור מיצד למטה בטרי setpoint ) 2.לכו לTAB האחרון , שניראה כמו צריח 3.שם יש לכם שני אפשרויות : setpoint implementation והשניה OS implementation באופן אוטו מטי זה יבחר את הראשון . אולם אם אתם רוצים להישתמש במהירויות גבוהות תצתרכו ליבחור בשניה (יותר מדוייקת) שמישהו יוסיף מדריכון לRAZER
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מקלדת ועכבר אל חוטיים בתקציב של עד 500 ש"ח. יש עדיפות לעכבר (אולי יש גם מקלדת כזאת) שבאים עם מטען במקום עם בטריות חיצוניות. תודה, עמרי
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אז לאחר שנים ששירתו אותי נאמנה הגיע הזמן להחליף את הSiberia V2 הוותיקות (ולו רק בגלל שהמגעים בגלגל ווליום נדפקו וצריך לשחק עם זה כדי לשמוע בשתי האוזניות). בעקרון משתמש באוזניות בעיקר למשחקים באופן די קז'ואלי, לא תחרותי ולא מקצועי (FPS, ACTION-ADVENTURE, RACING). התקציב הוא באיזור 700 שקל, אפשר להצפין קצת אם שווה את ההפרש. אם יש משהו אלחוטי בטווח המחירים עדיף (אבל לא חובה).
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מדפסת אלחוטית (WIFI), ועד כה ראיתי רק כמה דגמים של LEXMARK. שמתי עין על דגם 4550 שלהם, יש לו מחיר טוב, ואופציית האלחוט שלו בהחלט מקנה לו יתרון כי יש ברשותי רשת אלחוטית של 3 מחשבים והגיע הזמן לשים קץ לחוטים. הבעיה היחידה שלי היא הביקורות המעורבות שיש על LEXMARK, שאיכשהו אף פעם לא נחשבה לאיכותית כמו HP או CANON. אגב, הדפסת תמונות היא בעדיפות נמוכה, יותר חשוב לי הדפסת טקסט ועדיף שיהיה גם סורק משולב. אין צורך בפקס. בכל מקרה, תהיתי אם יש עוד דגמים של מדפסות אלחוטיות בשוק בישראל? (מצאתי באינטרנט דגם של HP, אבל לא בארץ)
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Dell D830 ואני רוצה לקנות לו דוק לבית (בעיקר בשביל מקלדת ועכבר, ועוד USB, למרות שגם ההגבהה תעזור לי) המקורי של דל עולה 800-900 ש"ח וזה לפני מקלדת ועכבר, ובלי שום הגבהה. ראיתי את הלוג'יטק אלטו שמגיע מעם מקלדת ועכבר אלחוטיים ומוסיף 3 USB ונותן את ההגבהה שאני רוצה והוא עולה 500-600 ש"ח יש המלצות עליו או נגדו? יש הצעות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הg7 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5973 ועכשיו אני מחפש מקלדת אלחוטית לא יקרה , אני מבין שכל המקלדות נמכרות היום רק בסטים אז חשבתי אולי לקחת את הex110 של לוג'יטק ול*** עם העכבר ולהשתמש רק בה, ניסית אותה אבל יש לה איזה דיילי ממש קטן , השאלה אם מקלדת יותר יקרה כמו mx3200 lx700 ישפרו את עניין הדיילי ?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מישהו יכול אולי להמליץ מניסיון על חנות בחו"ל ששולחת מוצרים ישירות לישראל? בדקתי באמזון אבל אין משלוחים לישראל למעט ספרים/סרטים וכיוצ"ב..
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב עם מארז COMPUTERTEC 6A19 עכשיו המארז מגיע (ואני מאמין שכל המארזים החדשים) עם פנלים מיוחדים לכוננים השאלה היא איך בחור שרגיל לעבוד עם מברג משתמש בזה, איך בדיוק מתקינים ומוציאים אותם (יסיתי להוציא כונן CD ולא הצלחתי, למרות שניסיתי ללחוץ בקצה הגמיש וכו') מה הולך פה????????? למה סיבכו את זה כ"כ? יש איפה שהוא מדריך לכל זה? א מישהו שיכול לעזור לי ???
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
כתוב לי על הספק כוח TECHNO, יענו מקושת אז אני מניח שזה שם החברה :-\ בכול זאת האם היא חברה איכותית? סבירה\גרועה? ואיך אני בודק כמה W יש לי בספק כוח??? כי אני לא רואה על המדבקה כלום וגם כשהוצאתי אותו מהמחשב לא כתוב כלום חוץ ממתחים שהוא יכול לתת!
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-