עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by stingeR-,

תגידו , גם אתם חושבים שחיררו אותו מכל המקומות!? , מזה הגועל הזה!?

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  2. Started by רקיע,

אני צריך לקנות מודם או ראוטר (הקופסא שמתחברת בין הקיר למחשב) הכי זול שיש מצידי אפילו בלי אנטנות רק קווי (חוטי) מה אני צריך לרשום באתרים אליאקספרס אייבי וכו ?

3. Started by Vatos-Locos,

תודה.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  4. קניתי את הAPPLE WIRELESS KEYBOARD כי זו הייתה המקלדת הכי קטנה וגם אלחוטית שעובדת עם WINDOWS (לא בצורה מותאמת לגמריי אבל איכשהו כן). אחרי שגיליתי שיש לי יותר מדי בעיות איתה (ניתוקים לא קשורים, LAGים עצבניים, כמה מקשים חיוניים שלא עובדים כמו F2 F12, ועוד) - חיפשתי אלטרנטיבה. נתקלתי היום בDINOVO CORDLESS DESKTOP FOR NOTEBOOKS והיא נראית הפתרון המושלם בשבילי. הנאמפאד הוא לא חלק אינטגרלי מה שאומר שהמקלדת עצמה קטנה יחסית, וגם הסט לא עובד על בלוטות'. רציתי לדעת אם תהיה התנגשות תדרים/תוכנה כלשהי בין העכבר הנוכחי שיש לי LOGITECH MX1000 והמקלדת של הDINOVO שציינתי. אה, והכל על VISTA ואולי על 7 בעתיד הלא רחוק. תודה

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  5. אני עומד להתקין 4 מצלמות בעסק. איזו חברה הכי מומלצת בכרטיסי DVR (מבחינת איכות, יציבות, אחריות, תוכנה שמגיעה עם הכרטיס)? Geovision/Provision/RapidOs/Sunkyo איזה מצלמות מומלצות ? Sharp/Sony/Provision? על איזה נתונים טכניים אפשר להסתכל במצלמות מעבר לחברה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  6. Started by iziko,

שלום אני מחפש הגה טוב שיתן התנגדות טובה ליד וגם גודל נורמלי שישב טוב שהפדלים ושאר האביזרים אם יש ישבו טוב ויהיו מספיק גדולים עם התנגדות נורמלית לרגל וכמובן שיתן תנועה אמיתית במשחקים ולא כל נגיעה יתחיל להעיף את המכונית (אם אשר שגם יתאים לסוני 2 יהיה אחלה) תודה רבה! חג שמח!

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  7. Started by Dr.Narco,

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות כזה מארז בפחוט מ-600 שקל כי אני מצאתי ב-600 בלי ספק זה המארז: http://www.a-top.com/zalien/zalien.html

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  8. Started by A_D,

זה המארז http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81800 האם שווה לי לקנות אותו האם הוא טוב? ומאיפו הכי טוב לקנות עם אני רוצה לקנות מחול כי ראיתי שלקנות בארצ זה פשוט גנבה.

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  9. זה הספק: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=2276 היתרונות שלו: יפה ומגיע עם סליבים. החסרונות: אין לו ACTIVE PFC עכשיו הוא עולה בדיוק כמו הספק הזה TT 420 WATT ACTIVE PFC מה עדיף לקחת את ה TT 420 WATT שמגיע עם ה APFC אבל פחות יפה ובלי סליבים. או את ה TT 410 WATT שמגיע בלי ה APFC אבל הוא יפה ועם סליבים. ?? בצכנון שלי אוברקלוק קטן-בינוני. תודה לעזורים!!

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by Itzik 007,

כשקניתי את המחשב שלי מKSP הם שמו לי מדבקות אדומות מסביב למאז כך שאני לא אוכל לפתוח אותו, מלבד לקרוע את המדבקה... בזמן האחרון שאני רואה שגושי אבק מסתובבים במאוררים והחלטתי שאני רוצה לנקות את המארז, מבפנים ומבחוץ... השאלה שלי - האם קריעת מדבקה אחת לצורך פתיחת המארז תבטל טת כל האחריות!? אפילו שזה רק כדי לנקות אבק!? תודה

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by amitoff,

שלום לכם, במוסף 7 ימים של ידיעות אחרונות יש פרסומת למדפסת לייזר של Xerox ב500 ומשהו שקלים (בתוספת כוכבים של ישראכארד). אני לא מוצא כרגע את העיתון אבל הדגם היחידי של החברה בתווך המחירים הזה הוא הXerox Phaser P3210. בהתחשב בדגם ובאיכותו- האם כדאי לאדם כמוני שרוב הדפסותיו בשחור-לבן לקנות מדפסת כמו זאת? יש דגמים טובים של חברות אחרות בתווך המחירים האלו? תודה מראש amitoff

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by dudi2002,

יש לי עכבר אופטי לנייד של Logitech. הבעיה היא שצריך להחליף לו סוללות בטווחים מאוד קצרים. למישהו יש עכבר מהדגם הזה וגם נתקל בבעיה הזו או שמא דווקא העכבר שלי טוחן לי סוללות?

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  13. ^ תחילה, הוא היה נהדר, אבל עכשיו, לאחר חודשיים, הוא מזייף בדברים בסיסיים כמו: לחיצות על לחצון ימני\שמאלי לוקחות מספר פעמים עד שהוא מגיב, כנ"ל גלגלת, כנ"ל הזזה פשוטה. בדקתי, ולא, אין שערה אחת אפילו בשטח. אולי הוא התלכלך מבפנים או משהו, אבל אני לא רואה כלום. חשוב לציין שעד לפני שבועיים הוא עבד חלק לגמרי. אני מאמין שיש מישהו שיכול לעזור לי. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  14. Started by zoyaniv,

איך העכבר הזה והאם 800 DPI זה מספיק ואין איזה שהוא דיליי וכמה ההבדל בין האופטי הרגיל לאלחוטי קריטי בנושא הקצב ריענון

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  15. יש לי מחשב נייד Dell D830 ואני רוצה לקנות לו דוק לבית (בעיקר בשביל מקלדת ועכבר, ועוד USB, למרות שגם ההגבהה תעזור לי) המקורי של דל עולה 800-900 ש"ח וזה לפני מקלדת ועכבר, ובלי שום הגבהה. ראיתי את הלוג'יטק אלטו שמגיע מעם מקלדת ועכבר אלחוטיים ומוסיף 3 USB ונותן את ההגבהה שאני רוצה והוא עולה 500-600 ש"ח יש המלצות עליו או נגדו? יש הצעות אחרות?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by borg,

אני מעוניין במחשב כף יד עם GPS מובנה (רצוי ללא חלקים מתקפלים), ותוכנת ניווט לווייני עם מפות עדכניות של ישראל (אולי גם של חו"ל) עבור כלי רכב והולכי רגל. המחשב צריך לכלול רמקול פנימי לכיוון בקול אנושי בזמן אמת, ותמיכה ב-BlueTooth עבור אוזניית BlueTooth (כתחליף לרמקול). חשוב שתהיה תמיכה ב-USB 2.0. רצוי תמיכה ב-InfraRed ומצלמה מובנית. שימושים נוספים: תוכנות Office וכדומה, נגן MP3. המכשיר צריך להיות קטן מימדים וקל משקל. יש למישהו המלצה על דגם ספיציפי של מחשב כף יד העונה לדרישות הנ"ל (אני מעוניין בקישורים רלוונטיים ומחירים מומלצים)?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  17. טוב אז ככה אני צריך מדפסת טובה. חשבתי על Hewlett-Packard DeskJet 5652 Printer http://www.pch.co.il/docs/pd-203794736.htm ורציתי לדעת אם המדפסת שווה את המחיר שלה ואם יש לכם הצעות למדפסות אחרות באותו מחיר(850ש'ח)

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  18. Started by ras81,

שלום רכשתי מחשב עם מארז COMPUTERTEC 6A19 עכשיו המארז מגיע (ואני מאמין שכל המארזים החדשים) עם פנלים מיוחדים לכוננים השאלה היא איך בחור שרגיל לעבוד עם מברג משתמש בזה, איך בדיוק מתקינים ומוציאים אותם (יסיתי להוציא כונן CD ולא הצלחתי, למרות שניסיתי ללחוץ בקצה הגמיש וכו') מה הולך פה????????? למה סיבכו את זה כ"כ? יש איפה שהוא מדריך לכל זה? א מישהו שיכול לעזור לי ???

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by le cat,

אני מעוניין לקנות מצלמת רשת (בסביבות 300 ש"ח +/-). איזה מצלמות מומלצות? אילו חברות? ?Creative? Logitech? 3Com אילו דגמים? אילו תכונות חשוב שיהיו במצלמת רשת? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  20. Started by radiohead,

הזרקת דיו, לצרכי סטודנט. סדר גודל של 100 דפים לחודש, בעיקר שחור לבן ומעט צבע. שיקולי מחיר (כולל דיו ) תודה

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  21. איך מבריגים אותו?? יש שם ברגים צהובים... שלתוכם אפשר להבריג עוד בורג.. איך עושים את זה?? צריך קודם להבריג את הצהובים? ואז לשים את הלוח אם ואז.. ואז להבריג ברגים חדשים תוך הצהובים?... או שלשים קודם את הלוח אם.. ועליו את הברגים הצהובים.. ועל הצהובים את הברגים הלבנים (האחרים) מקווה שהבנתם אותי... עזרה דחףףףףף ??? ??? ???

22. כותרת... רמקולים של 2.1 וא מתאפשר בתקצי אז 5.1

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  23. אהלן, אני קונה מחשב חדש, עם ספק כח בנפרד, איזה מארז עדיף מבין השניים? ה COMPUCASE עולה 340 ש"ח http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=741 וה COOLERMASTER עולה 400 ש"ח: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4973 על ה COOLERMASTER גם מצאתי ביקורות טובות - http://secure.newegg.com/NewVersion/FeedBack/CustRatingReview.asp?DEPA=1&Item=N82E16811119057&page=1 באתי לקנות את הקומפיוקייס... אבל עכשיו שראיתי את הקולרמאסטר אני חושב ללכת עליו... מה אתם אומרים? תודה!

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by eizik26,

שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול אותם: 1) מה זה מארז ג'נרי? 2) האם יש הבדל משמעותי בביצועים בין זיכרון 333 ל-400 MHZ? 3) מה ההבדל בכרטיסי המסך של החברות השונות? (למשל FX 5200 של ASUS . GAINWARD או GIGABYTE?)

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  25. Started by AMIT_MEG,

קניתי dvd divx, וכשאני שם לו תרגום ,אני רואה את התרגום בצד השני (כמו אנגלית) אמרו לי שאני צריך להוריד מקודד, ואני לא יודע מאיפה אני יכול להוריד. הדגם או pilot dvd divx565 תודה לעוזרים (לא ידעתי איפה לעשים את זה כול כך)

• 0 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.