עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by dror_l,

ללא ספק כוח. 300 ש"ח (ל- P4 ללוח - abit- IC7, אם זה חשוב). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  2. מחפש אל פסק שיהיה במיוחד עם USB לא יעבור את ה- 450 שקל מתח של 700VA תודה!

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by Itzik 007,

כשקניתי את המחשב שלי מKSP הם שמו לי מדבקות אדומות מסביב למאז כך שאני לא אוכל לפתוח אותו, מלבד לקרוע את המדבקה... בזמן האחרון שאני רואה שגושי אבק מסתובבים במאוררים והחלטתי שאני רוצה לנקות את המארז, מבפנים ומבחוץ... השאלה שלי - האם קריעת מדבקה אחת לצורך פתיחת המארז תבטל טת כל האחריות!? אפילו שזה רק כדי לנקות אבק!? תודה

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by DesperadoS,

שלום לכולם .... אני חייב לקנות באופן מידי מצלמה דיגיטלית חדשה טובה ואין לי מושג בעצם בנושא . יש לי 800 - 1000 ש"ח ואני מעוניין במצלמה טובה מחברה טובה .... וגם ממקום טוב שיעמוד בתנאי האחריות ! המצלמה צריכה להיות לפחות 2 מיליון פיקסלים ועם מסך וזום אפשרי .... אבקש לעזור לי גם בדגמי המצלמות משום שאיני מבין בהם כלום ... תודה רבה ... דורון

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by eizik26,

שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול אותם: 1) מה זה מארז ג'נרי? 2) האם יש הבדל משמעותי בביצועים בין זיכרון 333 ל-400 MHZ? 3) מה ההבדל בכרטיסי המסך של החברות השונות? (למשל FX 5200 של ASUS . GAINWARD או GIGABYTE?)

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  6. בהתחלה חשבתי שזה ספק ג'נרי ותכננתי לקחת עליו זיכוי ולקנות ספק אחר. אבל התקשרתי לחנות לעשות בירורים ושאלתי בין השאר על הספק והטכנאי אמר לי שהספק הוא של ריידמקס. מישהו יודע אם הספקים שלהם אכותיים ואם כדאי לי להשאר עם הספק הזה?

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  7. שלום, בקרוב הכרטיס מסך החדש שלי יגיע מארה"ב(הפתעה)והוא דורש מינימום ספק של 350W. יש לי כרגע ג'נרי של 300W שסוחב בוא נגיד כמעט טוב מאוד(מי אמר בי"ס??) בתוך המארז שלי הכל נורא נורא מורכב ועדין (להלן,פאן באס רצני+אלמנטים של תאורה(משהו כמו 5 מפסקים)),חוץ מהמערכת הנתונה לכם למטה יש לי 2*80 מ"מ 2*90 מ"מ 1*120 מ"מ ויש את זה של המעבד(סוס ביותר),אממ אני חושב שזה מספיק פרטים מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  8. Started by Rule The Pc,

http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=zboard תודה

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  9. אהלן, אני קונה מחשב חדש, עם ספק כח בנפרד, איזה מארז עדיף מבין השניים? ה COMPUCASE עולה 340 ש"ח http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=741 וה COOLERMASTER עולה 400 ש"ח: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4973 על ה COOLERMASTER גם מצאתי ביקורות טובות - http://secure.newegg.com/NewVersion/FeedBack/CustRatingReview.asp?DEPA=1&Item=N82E16811119057&page=1 באתי לקנות את הקומפיוקייס... אבל עכשיו שראיתי את הקולרמאסטר אני חושב ללכת עליו... מה אתם אומרים? תודה!

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  10. Started by Royz,

Hi i bought mx 518 , and i clicked the "notification" sound however , each time i switch dpi in game i dont hear any sound can anyone help?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  11. Started by MtK,

שלום, אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית לבית (משרד קטן). המטרה העיקרית היא הדפסת תמונות, ומודעות. כבר יש לייזר ש/ל, האם זה חסכוני יותר מדיו רגילה ושווה להחליף את הש/ח בצבעוני, או להוסיף דיו צבעונית וזהו?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  12. מה עדיף לקנות היום ולמה? :

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  13. Started by MS-D,

שלום. כרגע חזרתי מחנות מחשבים, ושם ניתגלו בפני עכברי SmartCom שנראים מדהימים בעיצובם, ומחירם זול מהרגיל. רציתי לשאול אתכם אם ימשהו שמע על החברה, או התנסה איתה, או יכול לשתף אותי בביקורת על אחד מן העכברים. תודה מראש, מיכאל.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  14. Started by adam777,

שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד אשר מחובר ל"עולם" בשתי דרכים (חשמל ו"כבל רשת", מה שנקרא RJ-45). על פניו אין לי צורך ב-UPS מכיוון שהסוללה של הנייד תדע לעשות את העבודה במקרה של נפילת חשמל, אבל השיקול שלי לרכישת UPS הוא שמערכת כזו יודעת לספק מתח יציב גם במקרים של נפילת מתח, לעומת מערכות ייצוב שלפי ההיגיון שלי לא יודעות לספק מתח יציב במקרה של נפילת מתח מכיוון שאין להן מצבר פנימי "לפצות" על המתח החסר. אז יש לי שתי שאלות. דבר ראשון - האם ההיגיון שלי נכון? האם מערכת ייצוב בלבד אינה יודעת להתמודד כמו שצריך עם נפילות מתח אלא רק עם מתח גבוה? דבר שני - האם מישהו מכיר מערכת שמסוגלת לתת הגנה בפני מתח גבוה, מתח נמוך ובנוסף הגנה על שינוי מתח בכבל הרשת? תודה, אדם.

15. שיטה מעולה כדי לחשב את הספק המתאים לכם: http://extreme.outervision.com/index.jsp אם זה פורסם פה בעבר, תנעלו.

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by iyehuda,

יש לי על הלוח ( DFI ) עוד שני פלגים שניתן להוסיף 2 USB לכל פלאג ( את הפלג הראשון חיברתי ל USB של המארז ) איפו אני יכול להשיג עוד כבלים שמתחברים ללוח שיהיה לי עוד USB

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by guyyug,

אני רוצה דיסק נייד USB לשימוש בלימודים כך שאין אפשרות להתקין דריברים והרבה סוגים ומפרטים יש בכלל טעם או שהוא לא יעבוד . סוג מסוים עדיף או שכולם מבחינה זאת אותו הדבר

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  18. Started by Holy,

מה קורה שמקצרים את הספק?

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  19. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=6806 יש לי עוד 4 סטיקים של זכרונות .... הרד דיסק אחד ! מאוור על המעבד....... מאורר על המארז.... וזהו וכמובן את המעבד!

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  20. Started by ras81,

שלום רכשתי מחשב עם מארז COMPUTERTEC 6A19 עכשיו המארז מגיע (ואני מאמין שכל המארזים החדשים) עם פנלים מיוחדים לכוננים השאלה היא איך בחור שרגיל לעבוד עם מברג משתמש בזה, איך בדיוק מתקינים ומוציאים אותם (יסיתי להוציא כונן CD ולא הצלחתי, למרות שניסיתי ללחוץ בקצה הגמיש וכו') מה הולך פה????????? למה סיבכו את זה כ"כ? יש איפה שהוא מדריך לכל זה? א מישהו שיכול לעזור לי ???

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by Le0n,

המפרט שלי: AMD 64 3000 X800 PRO 512 DDR GA-K8VT800 W.D 80 ג'יגה 8 בופר וגם צורב.. עכשיו קניתי את המארז http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=12332123&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=136 הזה יש שם ספק ג'נרי מעפן של 400 W אני בטוח ב-100 אחוז שהוא לא מחזיק טוב את המערכת שלי כי לפעמים זה עושה ריסטרט בלי קשר וכאלה.. אני צריך עזרה בקשר לבחירת ספק כוח טוב למחשב!!! תתנו לי פה הצעות לדברים איכותיים רצוי מחניות שיחזיקו טוב את המחשב תודה..

• 10 תגובות
    • 672 צפיות
  22. Started by t d,

שלום! אני מחפש לקנות עט אלקטרונית (אם משטח או משהו כזה), הצורך העיקרי והיחיד שלה הוא ציור, אני יוצר הרבה אנימציות בפלאש ואשמח אם אוכל בדרך זו לצייר ישר למחשב במקו אם עכבר או סורק... ראיתי בzigzag2000 את זה genius wizardpen 5x4 usb מישהו יודע משהו על המוצר? על איכותו? האם הוא מתאים למטרה הזו? תודה מראש! עריכה: התקציב הוא 250-300 מקסימום!

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  23. Started by noambaum,

את זה--- קישור ??

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Started by LRa,

המדפסת בשביל אמא שלי, היא מדפיסה בעיקר עבודות. היא לא צריכה צבע והיא רוצה את ה HP 1300 שעולה 1500 ש"ח. אני מחפש המלצה למשהו טוב ויותר זול. תודה

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  25. אני רוצה לקנות ספק חדש חשבתי על זה: tt 420 watt או tt 410 ppfc עכשיו אני צריך ספק שיחזיק לי את המחשב גם עם אוברקלוק.. יש לי עכשיו מארז מעפאן של סתם חברה אז חשבתי להחליף אותו לזה: compucase hec midi tower black 6a19 hec 300 watt אתם אומרים שהספק הזה יחזיק לי טוב את המערכת? הנה המפרט: amd 2600 barton abit an7 twinmos 512 ddr 400 mhz maxtor 80 gb sata+ w.s 40 gb ata sapphir r9800 pro 256 mb ddr2 צורב,דיוידי, פלופי ועוד משהו כמו 3-4 מאווררים רגילים. מה אתם אומרים?? HEC 300 WATT יספיק לי. או להשאר עם המארז שלי ולקחת TT 420 WATT APFC\ TT 410 WATT PPFC???? תודה רבה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים