עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by iakovl,

אחרי כמה בעיות מציקות עם החשמל החלטתי לקנות אל פסק לפי ההבנה שלי 750-700VA אמורים להספיק האופציות שלי הם: Gamatronic 750 ADVICE P700 ואולי ADVICE P750 מה עדיף לי?

2. שלום.. יש לי מחשב נייד LENOVO N100 והסוללה הפסיקה לעבוד, המחשב עובד רק על חשמל הסוללה מתה?! השאלה היא איפה אני יכול לקנות סוללה חדשה למחשב הנייד? ניסיתי לפנות לחנות שקניתי OFFICE DEPOT אמרו לי שהפ לא מוכרים! מאיפה אני יכול להשיג?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by kma_32,

שלום מישהו פה יכול לומר לי אם יש אפשרות לחבר שני ספקים בלוח אחד???...אם יש איזה דרך לקמבן את זה ז"א.....אם כן בבקשה ספרו לי....

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by Yaniv_Uzan,

ראיתי מוצר מעניין שקיים כבר כמה שנים שבודק מה מצב ספק הכח שאתה מחבר אליו (מסוג ATX) השאלה שלי היא בעצם פשוטה מאוד... האם הבדיקה היא מספיק טובה (מן הסתם מדובר בבדיקה חשמלית בלבד) בשביל לדעת האם הספק באמת תקין או שיכול להיות שהוא יציג תוצאות שונות אם תחבר אותו ללוח אם ולא למכשיר הבדיקה. מצורף לינק http://jab-tech.com/customer/product.php?productid=1881&cat=66&page=1 כל עזרה בנושא תתקבל בברכה! תודה יום טוב יניב

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  5. Started by Rule The Pc,

אהלן א ני מחפש PPC איכותי IPAQ בינתיים חשבתי או H2210 או H4150 או H5550 אני ידוע שיש הבדל ענקי בין השלוש פשוט היWIFI חשוב..... מה אתם מציאים עד 3500?

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by Holy,

פשוט אבא שלי כבר לא רואה כל כך טוב והכתב פשוט קטן לו עברתי על כל האפשרויות ולא מצאתי בשום מקום אפשרות להגדיל את הפונט עזרה?

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  7. שלום לכם חברים אנא עיזרו לי למצוא דרייבר למודם הדגם הוא: zoltrix win hsp 336i pnp data/fax/voice isa device for win 98 אני כבר נואש תודה למוצאים

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  8. Started by moranfrd,

מישהו יכול אולי להמליץ מניסיון על חנות בחו"ל ששולחת מוצרים ישירות לישראל? בדקתי באמזון אבל אין משלוחים לישראל למעט ספרים/סרטים וכיוצ"ב..

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  9. HEC 425W HEC-425VDT 2 FANS HIGH QUALITY אני רוצה לדעת האם מישהו מכיר את הספק הזה והאם הוא טוב?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  10. חיפשתי בכמה חנויות אבל הם לא מוכרים כבלים כאלו. מישהו יודע אולי איפה יש או באיזה אתר מוכרים. או איזה חנות מאזור המרכז?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Started by ran_meir,

מניסיון קודם אני רוצה לדעת אם יש כאן אנשים שמבינים טוב מאוד בנושא. אחר כך יבואו השאלות. (ובבקשה, אין לי כוח להודעות כמו "ספאם")

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  12. Started by moshemaman25,

תקציב עד 400 ש"ח חשוב לי שתהיה בה תאורה וכפתורי מדיה

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  13. Started by eizik26,

שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול אותם: 1) מה זה מארז ג'נרי? 2) האם יש הבדל משמעותי בביצועים בין זיכרון 333 ל-400 MHZ? 3) מה ההבדל בכרטיסי המסך של החברות השונות? (למשל FX 5200 של ASUS . GAINWARD או GIGABYTE?)

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by BigO,

שלום מחפש ספק כח 400w, שקט וזול, אין צורך ביכולות נוספות. בנוסף אם אפשר, איכן ניתן לרכוש את הספק הנ"ל ???. בתודה מראש. עודד

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  15. Started by ORANGEJUICED,

יש לי תספק הנ"ל והציעו לי לשים אותו על FULL POWER על המאווררים וזה עושה רעש כמו מטוס סילון אז השאלה שעם אני יבטל את השליטה על מהירות המאורר אז הספק יקבע תמהירות לבד ?

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  16. Started by guyyug,

אני רוצה דיסק נייד USB לשימוש בלימודים כך שאין אפשרות להתקין דריברים והרבה סוגים ומפרטים יש בכלל טעם או שהוא לא יעבוד . סוג מסוים עדיף או שכולם מבחינה זאת אותו הדבר

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by orengore2,

שלום לכולם אני פונה לבעלי העכבר G5 קיבלתי מתנה עכבר כזה, נראה משהו טוב אשמח אם מישהו יגיד לי (במקום שאתחיל להתעסק עם זה כי ממש אין לי זמן), כמה משקל כדאי לשים לו שיהיה הכי נוח למשחקי יריות ולעבודה שוטפת. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  18. Started by Norm4nde,

שלום לכולם! לאחר זמן רב (כ -3 חודשים) אחרי החיבור האחרון החלטתי לחבר שוב את ההגה שברשותי למחשב ולשחק. אבל צצה בעיה קטנה , windows xp pro אינו מזהה את ההתקן הנוכח ולכן אינו יכול להתקין אוטומטית וגם לא לתת מידע. זהו ההגה שבדיוק ברשותי : http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://images.ciao.com/ide/images/products/normal/618/Guillemot_Racing_Wheel_Rad_und_Pedalsatz__195618.jpg&imgrefurl=http://www.ciao.de/Guillemot_Racing_Wheel_Rad_und_Pedalsatz__195618&h=150&w=200&sz=5&hl=iw&start=12&um=1&tbnid=yZblBhTVUgFpRM:&tbnh=78&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3Dguillemot%2BRacing%2BWheel%2Bfor%2Bwindows%2Bxp%26svnum%3D10%26um%3D1%26h…

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  19. Started by postup,

הDVD הישן שלי התקלקל ואני מחפש עכשיו DVD חדש... חשוב שהDVD יתמוך בכתוביות בעברית ובכל הפורמטים הקיימים. המליצו לי על DV383 של PIONEER. מכמה בדיקות שעשיתי ראיתי שקיים גם מכשיר שנקרא DV393 גם של PIONEER. איזה מהם עדיף? (המספר אומר שה393 יותר טוב??) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  20. Started by maor18,

מחפש עכבר איכותי ושקט וכמובן זול כמה שאפשר. לא מחפש משהו כבד עכשיו, לא גיימינג כבד ועניינים כאלה, כן לוחץ הרבה ומשתמש בגלגלת בלי הפסקה וחשוב לי שיהיה שקט כמה שאפשר ושיעבוד חלק כמה שאפשר. הייתי אומר תקציב עד 100 אבל יכול ללכת גם לכיוון ה150 אם יש משהו איכותי יותר. נכון לכרגע אני עם לוגיטק m170 (אצלי כבר למעלה מ3 שנים) ואני מבסוט מאוד האמת חוץ מזה שהלכה הגלגלת והלחיצות נורא מרעישות.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  21. Started by yigal83,

מחפש מדפסת לייזר טובה מאוד (כמה שיותר קטנה\ ללא סורק או דברים נוספים). היא לא צריכה להכיל מגש ניירות גדול. חשוב שתהיה אמינה, שתדפיס היטב גם אחרי חודשיים ללא הדפסה. היא צריכה להיות עם WIFI (אין חיבור פנוי לרשת והיא לא תהיה ליד המחשב), ואפשרות להדפיס גם דרך הסמרטפון (למשל ל HP יש דרייבר לטלפונים). מחיר פחות חשוב, אבל לא להציע את הטוב ביותר ב 2000 ש"ח. יש המלצות ? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by israel_0,

אני זקוק לעזרה!!! ישלי לוח GA 7S748 L וכרטיס קול OB (בנוי בפנים) יש בלוח מחבר ואני זקוק לכבל שמחבר בין יציאת הפינים לג'ויסטיק איפה אפשר להשיג??? אפשרות שניה היא להוסיף כרטיס קול חיצוני PCI שיש בו יציאה מובנית לג'ויסטיק יש לי VIBRA 128 של CREATIVE אבל מה יקרה עם הכרטיס המובנה??? מישהו יכול לעזור??????

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by stingeR-,

תגידו , גם אתם חושבים שחיררו אותו מכל המקומות!? , מזה הגועל הזה!?

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  24. אני מתלבט עכשיו בין קניית Olympus D-380 ל HP 720. גודל התמונה לא ממש משנה לי (2 מגהפיקסל) מספיק לי. אך מה שחשוב לי זה איכות התמונה ואיכות המצלמה עצמה... מבחינה חיצונית האולימפוס נראית הרבה יותר טוב אך ל HP יש זום X3 בכל מקרה איזו מצלמה איכותית יותר?\נותנת תמונות איכותיות יותר.. ולאיזו יש עדשות איכותיות יותר. אשמח לשמוע את דעותיכם.. 8) דרך אגב אם יש עוד מצלמות שעדיפות (בתקציב של המצלמות הנ"ל) אשמח לשמוע.. 8) 8) 8)

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  25. Started by r_rafaeli,

מישהו שמע על מישהו שרכש את הלוג'יטק דינובו אדג'? זה בטח רמה אחרת אבל המחיר נוראי בארץ, 1200 שקל! דיברתי עם מעתק היבואנים בארץ, לא צפויה ירידה של מחיר בזמן הקרוב, מעניין גם שהדגמים כמו MX5000 גם לא ירדו במחיר בהרבה, ממש מבאס, כאשר המוצרים המוצלחים האלה נמכרים בארה"ב כבר במחיר נמוך יותר (אפשר למצוא את הדינובו אדג' החדשה ב120 דולר). הדינובו אדג' נראית כמו אחת המקלדות הטובות ביותר שקיימות היום, אתם מכירים חנות זולה יחסית? 1000 שקל פלוס למקדלת שכוללת בלוטות', נטענת, דקה וכוללת משטח מגע לעכבר- הייתם משלמים? הלוואי וירדו המחירים...

• 2 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים