ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
היום התקלקל לי הספק הגנרי שלי (לא מחזיק 12 וולט) אך יש לו אחריות לפי מפרט המחשב אולי הספק חלש? GIGABTE VRXP ATHLON XP 1800+ WITH VOLCANO 7 256 MB DDR 333MHZ PINE USB 56600 PINNACLE PCTV STUDIO HERCULES GTXP ATI RADEON 8500 64MB MAXTOR 60GB 7200RPM BENQ*16 DVD CHIFTEC CASE DX BLUE + WINDOW+ U.B. LEDS LG F700P & LG 795+ MONITOR AS SEC MONITOR DIGIDOC 5 FAN CONTROL
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לדחוף 2 מחשבים בתצורת ATX לשטח יחסית קטן. עד היום הייתי עובד עם מארז Mid Tower גדול יחסית (Antec, Chieftec וכו') - ולהחזיק 2 מארזים גדולים כאלו לא בא בחשבון! הנה מפרט משוער של המחשבים (עוד לא נרכשו, למרות שחלק מהרכיבים כבר אצלי): מחשב 1: לוח ATX, מעבד Athlon 64, כרטיס גרפי קליל, 0/1 כרטיסים נוספים, 0 כוננים חיצוניים, 1-2 דיסקים קשיחים. מחשב 2: לוח ATX, מעבד Athlon 64 DualCore או לחילופין 2 מעבדי Opteron DualCore, כרטיס גרפי קליל, 0/1 כרטיסים נוספים, 0 כוננים חיצוניים, 1-3 דיסקים קשיחים. את שניהם אני רוצה לדחוף לשטח כמה שיותר קטן. רוב הציוד יחובר ב-USB/Firewire ולא בתוך המחשב, לכן כמעט אין כוננים וכרטיסים! כל הקונסטרוקציה הזו ככל הנראה תוצב מחוץ לחד…
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קראתי בכתבה באתר שהעכבר הזה אמור להיות משווק בארץ מפברואר אך עכשיו כבר אפריל ואני עדיין לא רואה אותו בחנויות כמו באג או אופיס דיפו... למישו יש מושג מתי הוא אמור להיות משווק,אם בכלל?או אם הוא כבר משווק אז היכן ניתן לרכוש אותו.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום מחפש ספק כח 400w, שקט וזול, אין צורך ביכולות נוספות. בנוסף אם אפשר, איכן ניתן לרכוש את הספק הנ"ל ???. בתודה מראש. עודד
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אני עדיין מחפש מכונה משולבת AIO שיהיה בה גם פקס וגם סריקה והדפסת דו-צדדי ברמה ואיכות הכי טובה שאפשר ופיזית בגודל סביר (50X50X35 בערך). חשבתי על HP 6313, אבל הדיו והאיכויות שלה לא מדהימים וגם הפסיקו לייצר אותה. הHP 7580 לא דופלקס וקראתי עליה שהיא לא תואמת כל כך את נתוני היצרן.. כנ"ל גם לגבי ה-BROTHER 5460. מה דעתכם על הקאנון MP830 למי שמכיר או עובד איתה? קראתי עליה דברים בעיקר דברים טובים (המחיר בארץ כמעט כפול) ורציתי לשמוע מבעלי ידע ונסיון. דוגמא לאחד המאמרים: http://www.pcmag.com/article2/0,2704,1961540,00.asp
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מדפסת ממש טובה (מדפסת רשת=מדפסת שגם ממחשב אחר אני יוכל להדפיס ממנה, קשורה לרשת הביתית, לראוטר). מה שאני צריך בה: צבעונית. חלקים גנרים (שיהיה אפשר למצוא לה חלקים בקלות) סורק (גם מעתיק!) זולה וטובה, שלא נהרסת מהר! המחיר עד 300 ש"ח (מותר חריגה קטנה) [br]פורסם בתאריך: 5.08.2009 בשעה 19:45:45 בבקשה תעזרו לי... זה די דחוף אני טס לחו"ל אז אני יכול לקנות בזול יותר
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=6806 יש לי עוד 4 סטיקים של זכרונות .... הרד דיסק אחד ! מאוור על המעבד....... מאורר על המארז.... וזהו וכמובן את המעבד!
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כבל לעינת מכשיר ועברת נתונים אם יש למישהוא אני מוכן ליקנות ממנו תודה.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית שיש לה חיבורי 5.1 ויש לי כרטיס קול עם 5.1 לא לדאוג עכשיו חיברתי חיבור RCA לPL 3.5 עם 2 פינים אחד לבן אחד אדום וזה משמיע לי רק על 2 הקדמיים.... ואת הסאב וופראני יודע שככה זה אמור להיות חיפשתי כבל של 5.1 בחניות לא מצאתי. עכשיו יש לי שאלה איזה כבל אני צריך אם אפשר תמונה שם ובאיזה חנות יש את הכבל? אני צריך כבל אופטי או כבל אחר? יש לי חדר לא גדול חדר של 3. על 4 מטר . ובקשה אחרונה, לחבר שלי יש רק 2.1 אצלו במחשב אז אני רוצה לחבר לו כרטיס קול 5.1 USB ולא מצאתי ... אם אפשר בבקשה למצוא לי משו זול תודה.... אם זה לא קשור לפורום הזה בבקשה תגידו לי את השם של הפורום שזה מתאים לו אם צריך תמונות של החיבורים אז זה החיבור של הרסיבר שלי: http://imageshack.us/photo/my…
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
קניתי אותו , התקנתי דרייברים , וכשאני פותח את התוכנה setpoint אז אין לי את האפשרויות כמו בתמונה הזאת : http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/g5/setpoint2.jpg יש לי רק את הלשונית tools . מה הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
סופסוף עכשיו לי יש בעיה אחת,וזה הספק! אני פותח תמחשב ולתהדמתי הרבה אני רואה שהספק 250W!!! ועוד ג'נרי אז השאלה שלי היא אם אני אחבר את הכרטיס יש סכנה שיקרה משהו? או שמקסימום הספק לא יחזיק ותהיה הודעה על כך. יש איזה סיכון? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח. הכונן ישמש לגיבוי של אוסף סרטי HD שיש לי במחשב, חשוב שיהיה נייד כדי שאוכל תמיד אוכל לקחת אותו איתי לכל מקום. העניין הוא שבתקציב שלי זה בעיקר Western Digital Passport Essential Hard Drive בגודל של 320 ג'יגה, העניין הוא שהחיבור שיש לו זה רק USB2 - עד כמה החיבור הזה באמת טוב מבחינת מהירות העברת נתונים? כי מצד אחד יש לי קבצים של 2 ג'יגה ומעלה לגבות - משהו כמו 50 סרטים, אבל מצד שני אני לא רוצה לחכות כל פעם שעה כשאני מעביר איזה סרט או שניים... או שיש המלצות לכוכננים אחרים. מודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי לפעמים ברקים ובעיות פה, אני מחפש UPS זול וטוב (מצידי רק שאחבר אותו למחשב ולא למסך) שיבלום את כל הזעזועים האלו של הברקים... אין לי צורך ממש בלהשתמש במחשב תוך כדי הברק\ההפסקת חשמל, אז אני צריך UPS שרק יתן לי בלימת הזעזוע + 5 דקות או משהו שאוכל לכבות את המחשב או לחכות שאסר את הקצר... יש למישהו איזה המלצה לUPS לצרכים האלו? ראיתי פה רק אנשים שרוצים להשתמש במחשב בזמן הפסקת חשמל, לי אין ממש צורך , רק לשמר את המחשב אשמח לקבל המלצות או כיוון מה לקנות אמיר
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת מה ההבדל בין המדפסות הללו: BROTHER: dcp 130c dcp 135c dcp 150c לדעתי אין הבדל כלל והעלו את המהירות של ה150 ממש בקצת על מנת למשוך עוד קונים... לא אותה מדפסת??? תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 5.03.2009 בשעה 11:20:30 מישהו???הוקפץ בהתאם לחוקי הפורום.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מתלבט עכשיו בין קניית Olympus D-380 ל HP 720. גודל התמונה לא ממש משנה לי (2 מגהפיקסל) מספיק לי. אך מה שחשוב לי זה איכות התמונה ואיכות המצלמה עצמה... מבחינה חיצונית האולימפוס נראית הרבה יותר טוב אך ל HP יש זום X3 בכל מקרה איזו מצלמה איכותית יותר?\נותנת תמונות איכותיות יותר.. ולאיזו יש עדשות איכותיות יותר. אשמח לשמוע את דעותיכם.. 8) דרך אגב אם יש עוד מצלמות שעדיפות (בתקציב של המצלמות הנ"ל) אשמח לשמוע.. 8) 8) 8)
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הבנתי שה MX הוא אופטי וה G 5 הוא לייזר זה נכון??
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
האם קיים שלט אינפרא אדום + רסיבר אינפרא אדום שמתחבר למחשב המאפשר לשלוט על נגני הוידאו/אודיו במחשב וכמו כן שיהיה מאין גויסטיק קטן שיהיה אפשר להזיז עכבר? האם קיים כזה דבר? ואם כן תביאו בקשה לינק.
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מחפש את דגם הכי זול שקיים של מחשב כף יד (אבל עדיין חברה מוכרת) וצריך להיות לו אפשרות למקלדת חיצונית, יש למי משהו הצעות (דגם , מחיר ועלות המקלדת החיצונית)? כמו כן איפה אפשר להשיג לא באינטרנט מקלדת ל plam VX בזול? (יש לי אחד אני שוקל לתקן אותו - החלפת סוללה כמה זה עולה , ויש למשהו את מספר של כלנית (החברה שנותנת את השירות)? שבוע טוב, טל
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כרגע מחוברת למחשב שלי מקלדת PS/2, ניסיתי לחבר לו עוד מקלדת המקלדת השניה היא גם PS/2 אבל עם מתאם USB. המחשב מזהה אותה ואומר שתקינה. אבל הוא לא מגיב לשום כפתור שאני לוחץ עליה. האם יש הגבלה חומרתית לחבר 2 מקלדות PS/2 למחשב למרות שאחת עם מתאם USB? ואם לא, האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני משתמש בסקייפ לא מעט בתקופה האחרונה ואני חושב שאני אקח מתאם usb בשביל שאני אוכל לדבר ישירות מהטלפון ולא דרך מיקרופון (מה שיהיה יותר נוח פשוט). השאלה איזה מכל המתאמים שיש בשוק הוא הכי מומלץ, וזאת מכיוון שיש כמה סוגים שאני בטוח שיש הבדלים ביניהם וכמובן גם היחס בין מחיר\תמורה חשוב. שמעתי גם שיש מתאם שיכול גם לתאם בין תוכנת skype וגם בין תוכנות sip אחרות , אבל לא הצלחתי למצוא כאלה. אז איזה מתאם usb אתם ממליצים (אם בכלל) ?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש דרך להעביר למחשב נגטיבים ושקופיות עתיקות (30 שנה) שברשותו. הוא מצא את שני המוצרים הבאים: http://www.taylorgifts.com/prodetail~itemNo~28939.asp http://www.taylorgifts.com/prodetail~itemNo~28990.asp מה בדיוק הם עושים ומה זה ה- 5 megapixel האלו? נ"ב: מוצרים אחרים (שעושים את זה), שניתן לקנותם בארץ יתקבלו בברכה. שבוע טוב לכולם
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את ה-G5 הישן שלי, ולהחליף אותו בעכבר חדש אבל אלחוטי. אני מאוד אוהב את הנוחות של ה-G5 ואת הדיוק שלו, אז אני אשמח לעכבר דומה אבל אלחוטי. העכבר החדש לא צריך להיות עכבר לגיימרים, אני כבר לא משחק במחשב, וכשאני כבר משחק אני משתמש בגיימפאד של ה-360. בקיצור, עכבר אלחוטי,נוח כמו ה-G5, אבל לא חייב להיות מיועד לגיימרים. אשמח להמלצה בנושא, אני מחליף גם את המקלדת כנראה ל-http://www.logitech.com/en-us/keyboards/keyboard/devices/5994, אשמח לדעות גם בנושא שלה. הדרישה פה היא בעיקר למקלדת אלחוטית... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, הרצתי חיפוש על המדפסת OfficeJet 5610 ולא מצאתי כלום האם למישהו יש ניסיון עם המדפסת המשולבת הזו ויכול לתת חוות דעת? (תקלות, צריכת דיון, פקס , צילום, תפעול שוטף וכו..)
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני צריך מתאם לסידירום של מחשב נייד לחיבור IDE וספק כוח DC DC 12 וולט אלקטרוני עדיף 200 וואט עכשיו כמה זה יכול לעלות לי כולל משלוח לארצנו ?. ומאיפה להזמין את המתאם והספק ?.. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום יש לי זיכרון שלא בשימוש {64M} של חברת: UNIQ רציתי לשאול אם משהוא מכיר את החברה והאם היא טובה או לא
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-