עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם! אני מחפש מארז עם המאפיינים הבאים: -דגש על קירור איכותי:לפחות 2 מאווררי 120מ"מ (1בכל צד) -עשוי מחומרים איכותיים(אלומיניום?) -ספק כוח איכותי ואמין לא ג'נרי! -עיצוב יפה, לא מתכוון לעשות מודינג הוצע לי המארז הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_905&products_id=8228 איך הוא?(למרות שהוא לא כ"כ עונה לדרישות) איך הספק שלו? תודה מראש מקווה שתעזרו לי בהתלבטות...

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  2. Started by Black_Devil,

שלום, יש לי בבית ראוטר אלחוטי ובמחשב כרטיס של הראוטר. אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים. רציתי לשאול אם בגלל ש3 המוצרים אלחוטיים הם יכולים להתנגש?! ואם כן, מה יכול לקרות? מצפה לתגובה, גיא.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by Meidan2005,

קניתי את הספק הבא : TAGAN 2FORCE TG430-U22 430Watt Active PFC ב595 ש'ח לפני משלוח www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1374&products_id=10238 האם הוא טוב יותר מהאנרמקס או 430 ATX2.0 ? ועוד שאלה האם הוא יתאימם למערכת הנוכחית שלי? עד שאני ישדרג [בקרובב] AMD ATHLON XP 2600 MSI NFORCE 2 ULTRA חח אין לי כוח לפרט את הדגם המדוייק אבל זה לא רלוונטי אני חושב MAXTOR 80 GIGA SATA 8 MB MSI FX5700VTD 128 MB 128BIT LG FLATRON 1730S LCD 2X256 400 MHZ

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  4. יש לי: AMD AXP 2500@3200+VOLCANO 12 ABIT NF7 KINGSTONE 512MB (256*2) PC3200 WD 80GB 7200RPM JB LITE-ON 52X32X52 TT THUNDERBLADE 120MM *4fans לגבי הכרטיס מסך, אני עדיין לא יודע כי אני ביקשתי שימליצו לי על כרטיס מסך בפורום "תצוגה וגרפיקה". אבל אני משער שהכרטיס מסך יהיה R9600PRO כי נתתי תקציב של 800 ש"ח בלבד עליו. אז תתיחסו לזה כאילו שיש לי כרגע R9600 אני לא מתכנן לעדכן שום דבר במפרט (שום דבר- אין כסף). אני לא יודע כמה עולה ספק כוח נורמלי שאמור להחזיק מפרט כזה בצורה נורמלית, אז אני לא יודע איזה תקציב לתת. אבל, מכיוון שאין לי הרבה כסף, בבקשה תמליצו לי על הספק כוח הכי זול, מבין הספקים האיכותיים שאמורים להחזיק מפרט כזה בלי בעיה. ואני ממש מתכוון להכי זול. אין לי צורך לספקים האלה…

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by BigO,

שלום מחפש ספק כח 400w, שקט וזול, אין צורך ביכולות נוספות. בנוסף אם אפשר, איכן ניתן לרכוש את הספק הנ"ל ???. בתודה מראש. עודד

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  6. Started by zzroni,

מישהו יכול להמליץ לי על מארז פשוט וזול לפנטיום 4 עם ספק w350 עם 2 usb מקדימה ? בבקשה לציין את הדגם המדוייק.

7. Started by Ashand,

שלום יש לי כרטיס sas lsi תומך ב-6gbs , אם אני מחבר לו backplan לחיבור עד 8 הרדיסקים האם זה יעבוד לי? ואם כן איזה backplan יתאים לי לכרטיס הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by sandman2017,

אהלן, מחפש המלצה לראוטר חדש, תומך בתדר N, ותומך גם בgigabit ethernet, יש לי בבית תשתית אינטרנט של בזק והראוטר צריך לתמוך באינטרנט בתור מודם. אשמח לעזרתכם!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by SPIDERRRMAN,

צריך המלצה לכרטיס קול עד 1000 שח.. היה לי Creative X-Fi Fatality אבל הוא כנראה מת, צריך כרטיס קול שיהיה לו יציאת 5 ערוצים בחוט אחד נדמה לי שזה נקרא COXIAL או איך שלא קוראים לזה... וכמובן לאוזניות אבל זה בטוח יש בכולם תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  10. החלטתי לשדרג את ה-G5 הישן שלי, ולהחליף אותו בעכבר חדש אבל אלחוטי. אני מאוד אוהב את הנוחות של ה-G5 ואת הדיוק שלו, אז אני אשמח לעכבר דומה אבל אלחוטי. העכבר החדש לא צריך להיות עכבר לגיימרים, אני כבר לא משחק במחשב, וכשאני כבר משחק אני משתמש בגיימפאד של ה-360. בקיצור, עכבר אלחוטי,נוח כמו ה-G5, אבל לא חייב להיות מיועד לגיימרים. אשמח להמלצה בנושא, אני מחליף גם את המקלדת כנראה ל-http://www.logitech.com/en-us/keyboards/keyboard/devices/5994, אשמח לדעות גם בנושא שלה. הדרישה פה היא בעיקר למקלדת אלחוטית... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by topy11,

שלום, ברשותי עכבר LOGITECH G500 ישן שכבר זמן מה התחיל לעשות בעיות כגון: לחיצה כפולה, אי לחיצה או חוסר יכולת להחזיק מקש לחוץ. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחליף בתקציב 250-350 עוד דרישות : אחיזת PALM ויד גדולה וכמובן חוטי. אם יש אפשרות אשמח גם לגלגול חופשי כמו בG500 כרגע משתמש בפד 4HD של STEELSERIES ישן אם יש הצעות בנוסף לעכבר אשמח 😄 תודה רבה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  12. ערב טוב. אני מחפש כרטיס טלויזיה שייאפשר לי לכידת וידאו באיכות טובה , תמיכה בויסטה , מחיר עד 400 שקלים. אודה לכל מי שייחזיר תשובה בהקדם. אסף.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by --Adidas,

מדפסת לבית ספר בעיקר (כאילו להדפסת סיכומים)

14. Started by Bartleby,

איפה אפשר להשיג בארץ (חנות retailer) ציוד היקפי של DELL ובפרט את המקלדת הזו: http://accessories.us.dell.com/sna/products/I_O_Devices/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=310-7940

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  15. אשמח להמלצות גם ל-200 ש"ח וגם ל-300. תודה.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by omer_xd,

האם הg5 הוא העכבר הכי טוב בעולם? אשמח לקבל תשובה בהקדם בתודה מראש:omer_

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by q1234,

קניתי אותו , התקנתי דרייברים , וכשאני פותח את התוכנה setpoint אז אין לי את האפשרויות כמו בתמונה הזאת : http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/g5/setpoint2.jpg יש לי רק את הלשונית tools . מה הבעיה ?

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  18. כן כן...אני יודע שנפתחו פה עוד 2 נושאים לגבי מחשבי כף יד..אבל זה טיפה שונה אני טס לארה"ב ואם יבוא לי טוב...ארצה מכשיר GPS. האמת שהדבר הראשון שעולה לראש זה מחשב כף יד...אבל ארה"ב זו לא מדינת עולם שלישי כמו פה ויש גם מכשירים רק ל GPS. האמת...אני לא רואה את עצמי יותר מידי מתעסק במחשב כף יד.. לא יודע אולי אתם יכולים לומר לי מה בדיוק שימושי שאפשר לעשות איתו [לא נוח להקליד בו לדוגמא]. תכלס השאלה המרכזית פה היא.. איך אני אדע שמה שארכוש בארה"ב יעבוד בארץ? תכלס אני צריך מכשיר שפשוט אוכל להתקין עליו DESTINATOR \ NAVIGATOR...וכו'... אבל האם המכשירים הללו שונים מאשר מה שמוכרים בארץ? צריך כולה גם להתקין עברית וזהו לא? בטח אפשר להשיג מכשיר שכזה ב200$ או משהו... יש לינקים? יש משהו חוץ מ…

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by b127,

שלום המערכת היא D930 כ.מ. X600 PRO שני צורבים 6 קשיחים 4 מאוררים קיבלתי המלצה על הספק הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4016 ורציתי להבין משהו כי ראיתי שלחברה הזאת FSP? יש כמה דגמים המובדלים ביניהם על ידי שלושה אותיות THN PLN GLN PLN ועוד ורציתי לדעת איך אני יודע איזה מהם מתאים לי. האם אני באמת חייב 400 וואט או שאפשר להסתפק בפחות? ואיזה מהדגמים האלו שקט באמת? כמובן שעדיף לשמוע מבעל נסיון באחד מהדגמים האלו, איך הם מבחינת רעש? בתודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  20. מה דעתכם על המארז הזה של AEROCOOL ? האם הוא משתלם למחירו? לינק - http://newprice.shopy.co.il/products/41645 רשום שיש לו מאוורר אחד של 14 ס"מ ואחד של 25 ס"מ , לא ראיתי שום דבר דומה לזה. האם זה הגיוני בכלל?

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  21. שלום חבר'ה! יש לי סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים נחמדים לגמרי של GENIUS ,ולעומת זאת לחברה שלי יש סט של TECH שיותר נוחים לי והעכבר שלה יותר מדוייק , בקיצור הבאתי את העכבר שלה אליי ורציתי לדעת האם אני אוכל לחבר אותו אליי והעיינית שקיימת אצלי תזהה אותו?? הבאתי גם את העיינית שלה לכל מקרה, אבל אם אחבר את שלה עם העכבר יש סיכוי שהמקלדת לא תזוהה. אז שאלתי לסיכום היא: האם אפשר לעשות משהו בנידון מבלי להחליף את כל הסט? רק עכבר ,או עכבר ועיינית? העיקר לא את המקלדת. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  22. המדפסת אמורה לשמש בעיקר להדפסה של טקסיטים בצבע- כגון כתבות אינטרנט וחומר אינפורמטיבי המופיע ברשת! ולפעמים הדפסת תמונות על נייר A4 רגיל! מאוד חשוב שהמדפסת תתפוש כמה שפחות מקום שתיהיה שקטה ואלגנטית במראה שלה - עדיף גוני לבן וכסף! צריכה להשתלב בסביבת עבודה של מסך דל 24 אינץ http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=931638-0914 http://www.skypc.co.il/pl_product~967486-0119~19~0.htm סליחה על הדרישה הפרפקציוניסטית אבל... אילו האילוצים במחשבה שניה הייתי שמח על המלצה אחת בנוסף ושתכלול בתוכה גם סורק אם יש חיה כזאת! אבל הכי חשוב שתהיה חסכונית!

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  23. לא יודע איך קוראים לזה וכמה זה אמור לעלות. מקווה שההסבר שלי ברור.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by goldan,

הצעות לעכבר אלחוטי לשימוש משרדי (בשביל אמא שלי) ? יש לה הרבה סוללות במשרד אז לא משנה אם איאפשר להטעין את העכבר

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by RedHat_Lover,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו? או שמישהו יכול למכור לי? אני צריך את המעבד למערכת הראשית ואת הסלרון למשנית.... דרך-אגב אסור שהמעבד יהיה 2100+ אבל לא משנה אם הוא יהיה ירוק.....

• 0 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים