ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
מצלמת רשת עם מיקרופון מובנה, ואיכות טובה. עד 200 ש"ח... אם אפשר את ההכי זול והכי טוב.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש עכבר אלחוטי חדש שיהיה בשימוש בעיקר לעבודה אבל גם קצת למשחקים (לא שחקן כבד) חשוב לי שהעכבר יהיה אלחוטי ונוח ויעיל. ראיתי את הLogitech Mx 3 שאומרים שהוא מאוד טוב לעבודה כי הוא נוח ואפשר לתכנת את הכפתורים שלו לפי האפליקציה שאתה נמצא בה, אבל אני לא יכול לעשות את זה עם כל עכבר שלהם? ואם כן אז למה לשלם 100$ על הMx 3? היה לי את הממבה של רזר והוא היה מאוד נוח אבל התקלקל לו הגלגלת יחסית מהר ואני לא חושב שאני יכול לתכנת לו את הכפתורים כמו בלוגיטק מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת האם שווה לקנות מכישר משולב ואיזה מכשיר ייתן לי איכות טובה של הדפסה וסריקה לא חשובה לי מהירות
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
להדפסה על דיסקים והדפסות משרדיות שגרתיות.... 1200 שח שתיהיה איכותית...
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
נראית מעולה יחסית למחיר, והמפרט נראה טוב, הינה לינק ל skypc: http://www.skypc.co.il/pl_product~LV950~22~0.htm שאלות: 1. מה אתם חושבים עליה? 2. מה הכוונה ב dynamic 2.0 megapixels? 3. 2. מה הכוונה ב static 5.0 megapixels? 4. הנה משהו מוזר, מצאתי את המצלמה בחנות אחר ושם רשום שהיא רק 0.3 megapixels! הנה הלינק : http://www.gcomputer.co.il/pl_product~14_LV950~166~0.htm מה אתם אומרים? נראה חשוד... תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אחרי כמה בעיות מציקות עם החשמל החלטתי לקנות אל פסק לפי ההבנה שלי 750-700VA אמורים להספיק האופציות שלי הם: Gamatronic 750 ADVICE P700 ואולי ADVICE P750 מה עדיף לי?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
כשקניתי את המחשב שלי מKSP הם שמו לי מדבקות אדומות מסביב למאז כך שאני לא אוכל לפתוח אותו, מלבד לקרוע את המדבקה... בזמן האחרון שאני רואה שגושי אבק מסתובבים במאוררים והחלטתי שאני רוצה לנקות את המארז, מבפנים ומבחוץ... השאלה שלי - האם קריעת מדבקה אחת לצורך פתיחת המארז תבטל טת כל האחריות!? אפילו שזה רק כדי לנקות אבק!? תודה
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי גיימפאד אלחוטי של XBOX וכאשר אני משתמש בו יש הפרעות על המסך מדי פעם. כמו שפעם היו שמים פלאפון ע"י המסך והוא היה מרעיד את המסך. אז יש לי אותו דבר . ניסיתי להתרחק עוד מהמסך, להרחיק את המגבר שמחובר למחשב מהמסך, לא עזר.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הזמנתי את המארז הנ"ל(VM1000A). מה אתם חושבים עליו, מכל הבחינות? כמו כן: האם ישנה אפשרות להוריד את הדלת שמכסה את הכוננים? http://www.thermaltake.com/xaserCase/lanfire/vm1000a.htm דלת: http://www.thermaltake.com/images/cases/products/lanfire/vm1000a/DoorOpen.jpg
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
חלק מכם מכירים את זה . כשהחברות חשבו על DPI גבוה הם לא חשבו על להישתמש בזה כשדרייבר הWINDOES מפעיל את העכבר . עכשיו אתם חושבים שהתקנם את הדריוור , אך זה לא אומר שהוא מפעיל את העכבר , לכן עשו את הדברים הבאים: 1. פיתחו את הדריוור מיצד למטה בטרי setpoint ) 2.לכו לTAB האחרון , שניראה כמו צריח 3.שם יש לכם שני אפשרויות : setpoint implementation והשניה OS implementation באופן אוטו מטי זה יבחר את הראשון . אולם אם אתם רוצים להישתמש במהירויות גבוהות תצתרכו ליבחור בשניה (יותר מדוייקת) שמישהו יוסיף מדריכון לRAZER
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט ואני רוצה לקנות מדפסת לייזר שחור לבן, בעיקר לטקסט אבל גם שיהיה מסוגל להדפיס בקטן לצורך נוסחאות וכו'. התכונות שהכי חשובות לי הן: 1. מחיר זול עד 350 ש"ח או אולי קצת יותר אם זה יתן לי תוספת משמעותית כדאית. 2. מחיר הדפסה לדף זול, כך שכל טיונר יהיה מסוגל להדפיס 2500 3000 דף. 3. טיונר חלופי שקל יהיה למצוא (זמין), לרכוש, להחליף וגם לא יקר. 4. מוצר אמין שיודע לעשות את העבודה. 5. רזולוצית הדפסה עדיף מעל 600 על 600, לנוסחאות וכל הסימונים הקטנים סביבם שמאוד חשובים ולא זניחים וכו'. 6. עדיף גם שיהיה אפשר לחבר את המדפסת ברשת, ולא רק דרך USB אבל לא חובה. שני מוצרים שאולי מתאימים הם: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=479269 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=15…
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
קניתי את העכבר הזה והגלגלת לא תביד עובדת,התקנתי איזה דרייבר בעזרת קישור שנתנו לי כאן בפורום אבל הגלגלת לא תמיד עובדת וזה ממש מעצבן וגם כשאני לוחץ עליה ומופיע הסימן עם החיצים אז כשאני מנסה להזיז את העכבר עלמנת שיגלגל את הדף אז זה תקוע,מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אני מתלבט בין מצלמה דיגיטלית או canon power shot a70 או fuji fine pix 2800(2.0 או fuji fine pix 3800 או olympus camedia c-720 ultra zoom האם ידוע לכם אם המחירים בהולנד זולים משמעותית מישראל?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
משהו טוב לגיימרים ראיתי את laser 6000 ניראה לי טוב בשביל המחיר
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם .... אני חייב לקנות באופן מידי מצלמה דיגיטלית חדשה טובה ואין לי מושג בעצם בנושא . יש לי 800 - 1000 ש"ח ואני מעוניין במצלמה טובה מחברה טובה .... וגם ממקום טוב שיעמוד בתנאי האחריות ! המצלמה צריכה להיות לפחות 2 מיליון פיקסלים ועם מסך וזום אפשרי .... אבקש לעזור לי גם בדגמי המצלמות משום שאיני מבין בהם כלום ... תודה רבה ... דורון
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלווום ביום שבת ניקיתי את המארז.. קצת שואב אבק קצת אויר דחוס.. ויצא שהמאוורר בגב המארז יותר מרעיש ממקודם בקיצור זה המאוורר הבעייתי.. יש לי עוד מאוורר 120mm של TT על הגוף קירור של המעבד והוא יותר טוב אבל מכיוון שקניתי אותו לפני כמה שנים אני חושב שיש משהו יותר טוב ושקט. חשוב לי יותר שקט מביצועים.. אבל שיהיו ביצועים סבירים. לא חשוב לי אם זה מאוורר עם לדים או לא.. זה לא משנה יש לי.. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מסובך? לא כל כך. יש לי מחשב נייד סנטרינו ורשת אלחוטית G שעובדת ב2.4 גיגה. יש לי גם טלפון אלחוטי שעובד בתדרים האלו. אני שוקל לרכוש את העכברון הזה: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1167 שגם עובד ב2.4. האם כולם יוכלו לחיות אחד עם השני או שרשת אלחוטית לעכבר 2.4 זה כמו חתול לעכבר? האם יש המלצה אחרת לעכבר למחשב נייד, אופטי אלחוטי ? אורי
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
המדפסת שהייתה לי בשנתיים האחרונות וסבלתי ממנה הרבה היא LEXMARK Z13. מדפיסה דיי איטי. דיו נגמר מהר. והכי מעצבן, מספיק פעמיים לקנות את הדיו שלה וזה כבר מגיע לסכום של כל המדפסת עצמה. אני כמעט ולא משתמש בה, וגם לא זקוק לדיו צבעוני או למדפסת באיכות מדהימה, אני מחפש מדפסת פשוטה מאוד, בלי אפשרות של סורק או מכונת צילום, אלא רק שתדפיס, ושתדפיס מהר. שתהיה קטנה.. שהדיו יהיה זול, יגמר לאט ולא מדפסת משהו מי יודע מה כי אני לא מדפיס הרבה בכלל. מודה מראש למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מישהו מכיר איפה אני יכול למצוא מי שמחזיק קופסת מיתוג KVM ל4 מחשבים שאוכל לקפוץ ולקנות היום? של EDIMAX או D-LINK עד 300ש"ח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לא הבנתי אם יש לו מאוורר מקדימה למטה או לא...אם כן איך הכלוב להארדיסקים לא מפריע? ומה זה הפילטר הזה?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, יש לי הגה למחשב שמתאים גם ל PS (גם בתור ג'ויסטיק רגיל) וגם עם רטט, קיצר דבר נחמד ביותר אבל הבעיה היא שיש לו חיבור קצת מוזר שאין לי כמוהו ממש במחשב החדש (היה לי בקודם), אתם יודעים במקרה אם אני יכול להשיג מתאם כלשהו? החיבור הוא: זכר 8 פינים מלמעלה ו 7 מלמטה. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
תקציב 400-500 שקל השימוש הוא פעם ב- שיש איזה עבודות לבצפר , אז מדפיסים כמה דפים לא משהו רציני , תמונות כמעט ולא מדפיסים. אפשר המלצות ? תודה מראש :
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום. 1. אני מחפשת המלצה למצלמת מחשב טובה שניתן לצלם בעזרתה תמונה לכרטיס לקוח. אין לי דרישות ספציפיות מאחר ואני לא מכירה כלל נתונים של מצלמות מחשב, אני כן זקוקה למצלמה שמצלמת באיכות טובה. המחיר, אני מניחה, עד 200 שקל. אבל אפשר יותר. 2. על אילו מצלמות מחשב, אם בכלל, אתם ממליצים בנושא הבא - אני מעוניינת להתקין מצלמת מחשב בחדר בו מתקיים חוג ושתקרין את הנעשה בו למסך טלוויזיה בחדר אחר (חדר המתנה להורים). אשמח להמלצות ולעזרה, מקווה שזה הפורום הממתאים, תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, אני משחק מידי פעם ויש לי כרגע מקלדת אל-חוטית של מיקרוסופוט שעושה המון בעיות. אני מחפש מקלדת (רצוי אל-חוטית ומולטימדיה אבל לא חובה, העיקר שתהיה טובה), התקציב עד 200 שקל (אפשר פזילה קטנה של 20 שקל) תודה, איתן.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-