ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
היי, יש חייה כזאת? אני לא מוצא מקשים חרוטים בעברית עם פונט גדול וברור (שהאותיות בעברית לא יהיו קטנות מהאנגלית) וגם אם יש משהו מתקרב לזה אז תאורת ה LED האחורית מאד חלשה בחריטה של עברית לעומת האנגלית. מה שבעיקר מקשה על בחירה של מקלדת היא בעיקר: שבאתרי הקניות אין תמונה של המוצר עם מקשים בעברית. (רק תמונות מאתר היצרן עם מקשים באנגלית) הם גם לא מציינים האם זה חריטה או הדפסה, הדבר היחיד שהם מציינים זה האם יש עברית או שזו מקלדת אנגלית בלבד. מה הולך פה?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקשה בבחירת אל-פסק כדי שיוכל להחזיק את המחשב למשך כ-5 דקות לכל היותר. הוא יחזיק רק את המחשב(P4, כרטיס מסך יחסית פשוט, כרטיס קול ושאר הדברים הבסיסים) והמודם. עדיף מאוד שיהיה המלצה מהחנות KSP: יש שם דגם ב 235 ועוד אחד ב- 385. האם אם יכול להסתפק באל-פסק הזול או שעדיף להשקיע כבר על שני ב-385? או שבכלל עדיף משהו מחנות אחרת? בכל מקרה אם יש המלצה מחנות אחרת אז לא לחרוג מה-400 שקל (למרות שעדיף כמה שיותר זול). אני גם לא ממש מתמצא בנושא הזה אז אם אפשר גם קצת פרטים: כמה זמן הוא יכול להחזיק את המחשב דלוק? האם הוא מכבה את המחשב אוטו'? מה הגודל שלו +-? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מסובך? לא כל כך. יש לי מחשב נייד סנטרינו ורשת אלחוטית G שעובדת ב2.4 גיגה. יש לי גם טלפון אלחוטי שעובד בתדרים האלו. אני שוקל לרכוש את העכברון הזה: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1167 שגם עובד ב2.4. האם כולם יוכלו לחיות אחד עם השני או שרשת אלחוטית לעכבר 2.4 זה כמו חתול לעכבר? האם יש המלצה אחרת לעכבר למחשב נייד, אופטי אלחוטי ? אורי
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
כתוב לי על הספק כוח TECHNO, יענו מקושת אז אני מניח שזה שם החברה :-\ בכול זאת האם היא חברה איכותית? סבירה\גרועה? ואיך אני בודק כמה W יש לי בספק כוח??? כי אני לא רואה על המדבקה כלום וגם כשהוצאתי אותו מהמחשב לא כתוב כלום חוץ ממתחים שהוא יכול לתת!
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
קודם כל אני אציין שאני שמאלי ולכן אני ריך עכבר מתאים. אני רוצה עכבר עם כמה כפתורים וזה משהו נחמד שראיתי ב170ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
תקציב 400-500 שקל השימוש הוא פעם ב- שיש איזה עבודות לבצפר , אז מדפיסים כמה דפים לא משהו רציני , תמונות כמעט ולא מדפיסים. אפשר המלצות ? תודה מראש :
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
-
תמונה למי שלא מכיר את הפד: לינק לפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12873
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני משחק מידי פעם ויש לי כרגע מקלדת אל-חוטית של מיקרוסופוט שעושה המון בעיות. אני מחפש מקלדת (רצוי אל-חוטית ומולטימדיה אבל לא חובה, העיקר שתהיה טובה), התקציב עד 200 שקל (אפשר פזילה קטנה של 20 שקל) תודה, איתן.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
טוב אז יש לי את הסורק הזה ולא השתמשתי בו איזה שנתיים (מעט מאוד סריקות אם בכלל) ועכשיו חשבתי לסרוק את כל התמונות שיש לי בבית ולשים אותם במחשב אבל אני רואה שהזכוכית של הסורק נורא מלוכלכת מבפנים (!), יש כמו אובך כזה מבפנים אז התקשרתי ל-HP ודיברתי איתם ומישהו שם אמר שאני יכול לבוא לפ"ת משהו והם ינקו את זה מבפנים ב-180 ש"ח וזה לא מתאים לי אז בקיצור, איך פותחים את הדבר הזה? אין ברגים אין כלום, איך אני אמור לפתוח את זה? אשמח לקבל עזרה, תודה רבה. הנה הסורק:
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הציטוט מגיע מהחדשות של www.isonews.com "The idea of a Pocket PC going a little far. [General] [TheVirus@8:22PM EST] A San Fran based company, OQO, has developed a tiny PC thats the size of a standard Palm Pilot, the thing about it is, its a PC! It has everything a standard PC has, and the ability to connect to external monitor/keyboard/mouse. With Windows XP installed, 256 megs of ram and a 10gb hard drive, this is the portable PC of the future. Read more here: http://www.cnn.com/2002/TECH/ptech/04/17/modular.computing.ap/index.html פשוט מחשב מדהים... מראה רק את היכולת.. אם אפשר לייצר כזה דבר ב1000 דולר, אין שום סיבה שיוכלו לעבור לייצור המוני, ולוותר על מחשבי…
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מחפש פאד איכותי מזוככית כמו שכל הגימרים משתמשים (ניראה לי זה זכוכית) עד תקציב של 130 שקל תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
P 4 3.0 1MB פרסקוט Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 256MB PCI-E GV-NX66256DP Bulk Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C3 ASUS P4GD1 Intel 915P PGA 478 Thermaltake PerfectLight CCFL Blue Light A1716 Thermaltake Fanless103 Cpu Cooler CL-P0019 Thermaltake 80MM Smart Case Fan II A2178 עוד 2 מאווררים של 80MM אחד עם לד. ועוד מאוורר 12MM עם לדים זה יספיק? ENERMAX EG365AX-VE 350 Watt ועם לא תתנו לי ספק יספיק עד 400 שקל
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני שובע מדפסת של HP F4283 ומשום מה הדרייבר בדיסק לא עובד עליה באתר עצמו אין דרייבר ל-7 וגם שינוי תצורה ב-7 ע"י סימון כאליו זה ויסטה לא עוברת .... זהו הדגם האחרון בסידרה יש פתרון???
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מעוניין בעכבר לעבודה משרדית, גלישה וכד' והרבה פחות למשחקים. אי לכך אני מתלבט בין 2 הנ"ל. האם מישהו יכול לומר לי מה ההבדל בין השניים, ומה מומלץ ולמה? תודה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
האם אתם מכירים מכשיר שמקבל אות מכרטיס המסך על רזולוציה גבוהה יותר, לדוגמא 2560X1024 ושהוא יחלק את הרזולוציה הזו לשני מסכים שונים, מה זאת אומרת? המסך הראשון יקבל (על גבי ציר ה-X) את הנקודות בין 0-1280, והמסך השני: 1281-2560. בעיקרון אני מעוניין לעשות Dual Monitor אך רק עם כרטיס מסך אחד (אני כרגע עובד עם שניים אך במחשב החדש אני קונה אין אפשרות להוסיף כרטיס נוסף) תודה
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מכשיר PSP של סוני גרסא מעודכנת 2.5 יפני והוא לא מצליח להעביר סרטונים על הכרטיס 32 מ"ב שמגיע איתו, ז"א פיזית אפשר להעתיק את הסרטים על הכרטיס אבל אי אפשר ליראות אותם על הPSP עצמו... מה הוא עושה לא בסדר? לאיזו תיקיה או דרך מה הוא אמור להעביר את הסרטונים?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 1315 משולבת. אני שולח דף להדפיס וזה רושם במצב שזה מדפיס אבל בעצם המדפסת לא עושה כלום. כל פעם שאני מוחק ומתקין מחדש את הדרייבר המדפסת עובדת אבל אחרי כמה זמן היא שוב לא מדפיסה. מדי פעם אני שולח משהו להדפסה וזה לא מדפיס ואחרי ריסטארט פתאום מדפיס. קיצר לא יודע לא מבין מה נסגר .. אפשר עזרה בבקשה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות למחשב את הxbox 360 controller כי נמאס לי לשחק גריד ולתקתק שמאלה האם הוא מספיק אנלוגי שאני לא יתקתק ויקפוץ בזויות?(של סיבוב ההגה) או שזה חלקלק כמו בהגה שאפשר ללחוץ בעדינות והוא פונה בקטנה? והאם גם הכפתורים מגיבים ככה?כאילו גז\ברקס?גם הם אנלוגים?(ומספיק? ) והאם יש עוד משחקים חוץ מגריד שאני באמת ישתמש בו?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני עומד להתקין 4 מצלמות בעסק. איזו חברה הכי מומלצת בכרטיסי DVR (מבחינת איכות, יציבות, אחריות, תוכנה שמגיעה עם הכרטיס)? Geovision/Provision/RapidOs/Sunkyo איזה מצלמות מומלצות ? Sharp/Sony/Provision? על איזה נתונים טכניים אפשר להסתכל במצלמות מעבר לחברה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
http://www.razerzone.com/Products/Gaming-Mice/Razer-DeathAdder-Gaming-Mouse/ מישהו יודע מתי זה אמור להגיע לארץ? ד"א זה soldout כרגע והעכבר שוחרר ב 10.1.07
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
האם קיים שלט אינפרא אדום + רסיבר אינפרא אדום שמתחבר למחשב המאפשר לשלוט על נגני הוידאו/אודיו במחשב וכמו כן שיהיה מאין גויסטיק קטן שיהיה אפשר להזיז עכבר? האם קיים כזה דבר? ואם כן תביאו בקשה לינק.
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
צריך המלצות לאוזניות ומיקרופון (headset) בתקציב של עד 150.... השימוש הוא שימוש שוטף, מוזיקה משחקים והכול... ולמיקרופון בעיקר משחקים.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
להדפסה על דיסקים והדפסות משרדיות שגרתיות.... 1200 שח שתיהיה איכותית...
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-