ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אין לי מושג לאיפה זה שייך, זה אולי סוג של מודינג קנוי אז שמתי את זה כאן.... באתר 3DGAMER פורסמה ביקורת חדשה על מחשב הSFF החדש של AOPEN. הוא ממש יפה. האפשרות לקחת צבעים גם תורמת... מה אתם אומרים? http://www.3dgameman.com/videos_archive_03.html
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס sas lsi תומך ב-6gbs , אם אני מחבר לו backplan לחיבור עד 8 הרדיסקים האם זה יעבוד לי? ואם כן איזה backplan יתאים לי לכרטיס הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
העכבר הוא MX1000, עד עכשיו היתי בלי פד והרגליות טפלון של העכבר נהרסו כבר כמעט לחלוטין. יש הרבה מקום פנוי על השולחן אז יש מקום לפד גדול. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
משהו טוב לגיימרים ראיתי את laser 6000 ניראה לי טוב בשביל המחיר
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני צריך למערכת שלי שמופיעה כאן בפורום זיכרון DDR 333 אני רוצה 512MB אבל חשוב לי גם המחיר. איזה חברה ודגם הכי טוב\משתלם?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
כמה סוגים של יציאות של מאוררים יש ? והאם כולם מתחברים ללוח?
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכם חברים אנא עיזרו לי למצוא דרייבר למודם הדגם הוא: zoltrix win hsp 336i pnp data/fax/voice isa device for win 98 אני כבר נואש תודה למוצאים
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הg7 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5973 ועכשיו אני מחפש מקלדת אלחוטית לא יקרה , אני מבין שכל המקלדות נמכרות היום רק בסטים אז חשבתי אולי לקחת את הex110 של לוג'יטק ול*** עם העכבר ולהשתמש רק בה, ניסית אותה אבל יש לה איזה דיילי ממש קטן , השאלה אם מקלדת יותר יקרה כמו mx3200 lx700 ישפרו את עניין הדיילי ?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לא יקרה ,ולא מתקלקלת שני וחמישי.
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על עכבר Asus P515 ROG Strix Impact II GUNDAM Edition?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מחפש המלצה למקלדת עדיפות לחוטית, אך לא חייבים. הכי חשוב לי שתהיה שקטה - שלא ישמעו את ההקלדות. אם צריך לחרוג מהתקציב, אז ניתן תודה
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
-
האם זה מזיק לעדשה או מזיק לאיזה רכיב כי הפלאש היה מכוון ברמה בנונית אבל עדיין מאוד חזק ומסנוור וצילמתי איתו ממש קרוב אז ני פוחד שקרה משהו לעדשה האם זה בסדר? תודה
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
ללא ספק כוח. 300 ש"ח (ל- P4 ללוח - abit- IC7, אם זה חשוב). תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום מחפש ספק כח 400w, שקט וזול, אין צורך ביכולות נוספות. בנוסף אם אפשר, איכן ניתן לרכוש את הספק הנ"ל ???. בתודה מראש. עודד
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
המדפסת בשביל אמא שלי, היא מדפיסה בעיקר עבודות. היא לא צריכה צבע והיא רוצה את ה HP 1300 שעולה 1500 ש"ח. אני מחפש המלצה למשהו טוב ויותר זול. תודה
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
- חשוב: * שהמדפסת תהיה חסכונית - שאני אוכל להדפיס הרבה דפים עד שאני אצטרך להחליף טונר או ראש דיו. * אמינות - שהמדפסת תוכל להדפיס PDF של 300 עמ' מבלי שזה באמת יזיז לה. * שהמדפסת תוכל להדפיס משני צידי הדף - אוכל להתפשר על תכונה זו. - לא חשוב: * איכות - אני לא גרפיקאי ולכן אני האיכות צריכה להיות מינימאלית ע"מ שאוכל להדפיס ספרים ומאמרים לקריאה. * גודל המדפסת - לא באמת חשוב לי מה גודלה וכמה היא שוקלת.. * מדפסת לייזר או דיו - לא משנה. - הערות נוספות: * יש לי העדפה למדפסת צבעונית, אך בסופו של דבר אני אבחר במדפסת שהכי תתאים לי. * אני מחפש מדפסת שתעלה בסביבות 600 ש"ח. תודה רבה ויום נעים
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
טוב,בחרתי את העכבר ומקלדת של לוג'יטק ועכשיו אני צריך לעבור לשלב הבא...גיימפאד... תגידו איך זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4111 יש אופציות יותר טובות בתקציב הזה?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=6806 יש לי עוד 4 סטיקים של זכרונות .... הרד דיסק אחד ! מאוור על המעבד....... מאורר על המארז.... וזהו וכמובן את המעבד!
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
מקלדת: Logitech Internet Pro OEM עכבר: LogiTech Optical Mouse SBF90 ואם יש למישהו להמליץ על עכבר ומקלדת אחרים מנסיון (כתחלופה) אני אשמח לשמוע. עדיף משהו בצבע שחור. שהעכבר והמקלדת ביחד לא יעברו את הסכום של 150 ש"ח... תודה
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
Hi i bought mx 518 , and i clicked the "notification" sound however , each time i switch dpi in game i dont hear any sound can anyone help?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
נפלה לידי מצלמת מינולטה לא דיגיטלית, ורציתי לדעת את הערך שלה בשוק (אני מוכר אותה). המצלמה כמה לדעתכם היא שווה? היא חדשה לגמרי, ואין לה נרתיק. תודה.
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי: AMD AXP 2500@3200+VOLCANO 12 ABIT NF7 KINGSTONE 512MB (256*2) PC3200 WD 80GB 7200RPM JB LITE-ON 52X32X52 TT THUNDERBLADE 120MM *4fans לגבי הכרטיס מסך, אני עדיין לא יודע כי אני ביקשתי שימליצו לי על כרטיס מסך בפורום "תצוגה וגרפיקה". אבל אני משער שהכרטיס מסך יהיה R9600PRO כי נתתי תקציב של 800 ש"ח בלבד עליו. אז תתיחסו לזה כאילו שיש לי כרגע R9600 אני לא מתכנן לעדכן שום דבר במפרט (שום דבר- אין כסף). אני לא יודע כמה עולה ספק כוח נורמלי שאמור להחזיק מפרט כזה בצורה נורמלית, אז אני לא יודע איזה תקציב לתת. אבל, מכיוון שאין לי הרבה כסף, בבקשה תמליצו לי על הספק כוח הכי זול, מבין הספקים האיכותיים שאמורים להחזיק מפרט כזה בלי בעיה. ואני ממש מתכוון להכי זול. אין לי צורך לספקים האלה…
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
ללא חריגות בבקשה.... אני מחפש מארז שיהיה מאוורר בצורה הטובה ביותר בהתאם למחיר המארז וספק צריכים להחזיק מעבד 920 של אינטל , 2 כוננים קשיחים , 7600GT ... זה בעיקר... תודה לעוזרים.. נ.ב. אני מעדיף מארז שאינו למתמלא באבק מהר. הברירת מחדל שלי זה מארז קמפיוסקייס 6a19. אני לא יכול לחרוג מזה כי זה באמת המקסימום ....
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-