עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ברשותי מארז גנרי של SPL ובו מורכב מעבד AMD XP עם מאוורר בצבע כחול, עליו מדבקה לבנה עליה כתוב AMD ומספר סידורי. מי שזוכר לפני כמה שבועות התלוננתי על הרעש במארז שלי שמגיע מהספק (או כך לפחות חשבתי). מסתבר שהמאוורר מפיק את כמות הרעש המשמעותית.. בדקתי זאת ע"י עצירה של המאוורר לכמה שניות (לחצתי עליו מעט). אחרי שהורדתי את האצבע הוא התחיל ממש "להמריא". המאוורר עושה עבודה מצוינת, והמעבד יושב על טמפ' מאוד נמוכות (ביחס למשתמשים אחרים). 37 או 30, אני לא בטוח איזה נתון הוא הנכון. בכל אופן, סיבה טובה לדעתי כדי לקנות אינטל.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by miki26,

קניית מKSP דונגל USB של בלוטות' והתוכנה שהיא גם דרייבר שבאה עם המוצר פגה אחרי כמה שעות שימוש אולי יש איזה תוכנה שמטפלת במתאמי בלוטות' שתתאים לי אם מישהו יוכל לעזור ולתת פה את הקישור להורדה מהרשת אני אודה לו.

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by tzolerguy,

היי מחפש עכבר שיהיה כמו ה V550 עם קליפ לתפיסה על המחשב הנייד מישהו מכיר??

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  4. Started by nimrodim,

ברשותי לוח אם מסוג IS7 בעל חיבור IR וטלפון נוקיה 5140 התומך ב IR. כיצד אני יכול לחבר בין השניים ב IR? איזה מכשיר אני צריך שקולט ומשדר ב - IR לחבר ללוח אם - והיכן משיגים כזה בארץ?

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  5. Started by n.L,

שמעו אני יכול להשיג את שתי המארזים באותו מחיר-280 רציתי לדעת מה עדיף: זה Compucase 6A21 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=6353 זאת הגרסה עם הספק אבל אני לוקח בלי..(אל תתייחסו ליופי כי אני ייקח אותו בצבע שחור-אפור) אם אפשר לקבל קצת פרטים על המארז כי לא ידוע לי עליו הרבה...איוורור,פח האם הוא טול לס? או זה Compucase 6A19 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=12195 תודה לעוזרים, נדב!

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  6. האם המתחים האלו טובים? המערכת: AMD 3700 SAN DIEGO GF 7600GT WD 160 SATA CORSAIR 1G LE DVDR/W COMPUCAS 6A21 ?Enermax Noisetaker EG425P-VE 420W? ה12 וולט ניראה לי נמוך מידי-המעכת לא במאמץ [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  7. מחפש עכבר איכותי לגיימיניג + שימושים גרפים יד גדולה יחסית... חשבתי על G400 אבל הוא לא יהיה קטן? מעדיף לרכוש בחו"ל תקציב 350 ש"ח

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Cahiml,

לאחר שימוש חוזר בעכבר עקיבה M570 "הדפוק" של לוג'יטק, נמאס לי... ההתנהגות שלו ממש מוזרה, לפרקים עובד תקין לפרקים בקושי זז, מתי "שבא לו". מישהו יכול להמליץ על עכבר עקיבה אלחוטי אמין ?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Epidem,

ראיתי בשנים האחרונות בחנויות הסיניות (ali, dx וכו'..) תופעה, של מקרני LED זולים 60-400 דולר שחלקם ה"יקר" יותר דווקא נראה דיי טוב "על הנייר" תהיתי היכן אני יכול למצוא מקור לכתבות\סיקורים על מקרן מסויים מומלץ ששווה את הכסף ואם למישהו פה יש מקרן כזה, אשמח לחוות דעת אני לא מעוניין בשטויות האלה ב60 דולר שמפיקים בקושי 80LUMEN עם רזולוציה טבעית VGA אלא אני מעוניין במשהו יותר איכותי עם רזולוציה טבעית של 720p לפחות וראות טובה על קיר לבן, הקרנה במרחק 2 מטר בערך, סרטים בעיקר

• 8 תגובות
    • 11.1k צפיות
  10. שלום, רכשתי את האוזניות corsair hs1 לאחר שקראתי הרבה ביקורות ומידע עליהן. בהחלט אוזניות טובות,נוחות ומוזיקה נשמעת פשוט כמו גן עדן באוזניות האלה. עכשיו לשאלתי, אני שחקן FPS,ואחד הדברים הכי חשובים לי זה לשמוע צעדים של אויב,שאני אשמע אותם ברור. התקנתי כבר את הדרייבר שבא עם האוזניות ורציתי לדעת איזה הגדרות הכי טוב להשים למשחקים. איזה system input הכי טוב (7.1 ?) ואיזה DSP הכי טוב . תודה ושבת שלום .

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. מרחק עד 4 מטר משחקים : NBA-FIFA-NFS-Gears Of War-Assiasans Creed-TimeShift ובקיצור כל משחק.... אלחוטי האם מומלץ את השלט של האקס בוקס 360 ? או שעדיף משהו אחר של לוג'יטק למשל ?

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  12. Started by asi1,

מחפש עכבר חדש, אולי גם מקלדת, תלוי בדיל. צריך משהו פשוט ונוח לגלישה באינטרנט, מה מומלץ? והאם עדיף אלחוטי או חוטי? יכול להיות שסט של מקלדת ועכבר יהיה טוב עבורי..

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by anDee,

גם מצאתי את זה בebay: http://www.ebay.com/itm/New-LOGITECH-G700s-Gaming-Rechargeable-Mouse-Free-Shipping-/321483207956?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ad9e47514 זה אמיתי? או זיוף?

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. טוב בחופש אני טס לקנדה ואני קונה שם את ה7950GX2 עכשיו הספק לי לא יחזיק את הכ.מסך הזה אפילו שהוא של TT ויש לי 420W אבל העדין הספק שלו לא הכי איכותי וטוב, כי לחבר שלי יש אותו ספק שעשה לו בעיות עם ה7800GTX אז אני צריך ספק חדש =] . השאלה היא איזה? כבר התבלבלתי מרוב החברות =\ אז אחד ולתמיד על איזה ספק איכותי אתם ממליצים לי, ד"א מומלץ שיהיה עם סלאבינג כבר ושיהיה שקט =] . אז על מה אתם ממליצים ?

• 14 תגובות
    • 909 צפיות
  15. אני מעוניין לקנות מחשב כף-יד (Palm) הפרטים החשובים לי. תמיכה מוחלטת בעברית - ז"א מערכת הפעלה בעברית אני מעדיף את Windows Mobile כמערכת הפעלה בעיקר בגלל שזו סביבה מוכרת זיכרון לפחות 64MB מסך ציבעוני 64K עם רזולוציה טובה מאוד לקריאת מפות. GPS שן-כחולה. כמובן שיהיה מחברה גדולה עם תמיכה טובה של החברה. גם אם אין המלצה על מוצר מסויים אשמח לשמוע על "תעשה ואל תעשה" או במילים אחרות מה חשוב וממה להתרחק. אם למשהוא יש אתר להפנות אותי אליו גם טוב. האם תכנולוגיה השן-הכחולה טובה או שעלי להסתפק עם קישור USB למחשב? (כרגע גם אין לי שן כחולה במחשב) איזה חברות נחשבות ואיזה דגמים הכי טובים? ההשקעה שלי בסביבות 2000 ש"ח. המכשיר מיועד לתיזכורות רבות, אבל אני מעוניין להשתמש בו גם כGPS עם מפות של…

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  16. מה דעתכם על ערכות מילוי דיו לhp ? זה טוב או לא ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by BAR - moah,

מיועדת לשיחות סקייפ. אינטרנט 15 מגה, 800 UPLOAD. תקציב: 100-250 ש"ח. מה דעתכם על: microsoft lifecam HD-6000 ו- Logitech c525

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  18. Started by eladh16,

יש למישהו את המצלמה Microsoft LifeCam VX3000 , האם היא טובה? זאת בדיוק היא - http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Webcam&model_id=501066 שווה לקנות אותה? וכשיש חושך המצלמה הזאת עדיין נותנת 30 פריימים בשניה? תמונה חלקה? והאם יש הבדל גדול בין המצלמה הזאת למצלמה היותר חדשה VX6000? מה כדי לקנות תודה

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  19. Started by yossix,

שלום. יש לי לוח אם ג'יגה בייט GA-P55-UD2 והסלוט הפנוי היחיד הוא PCIEXPRESS (הסלוט הכחול המאונך השמאלי). האם ניתן לחבר כרטיס האופג PVR150 לסלוט הזה? תודה קישור ללוח אם http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pID=3165#sp

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by SMSM,

את שתיהן אפשר להשיג ב 2000 ש"ח +- , ה HP היא 4MP , ל NIKON יש 3.2 , ה NIKON מקבלת את הציונים הכי גבוהים בקטגוריה של ה 3.2 וה HP לעומתה מקבלת ציונים ממוצעים + בקטגוריה של ה 4MP . לגבי השירות של HP שנכתב פה 2-3 תרדים למטה - אני לא מודאג. מה אתם אומרים ?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by מטרייה,

אני קונה מחשב חדש,הבנתי ש-300W כנראה לא יספיקו לי אז אני צריך 400W אז חשבתי לקנות את 6A21-400 אבל הוא קצת יקר בשבילי 450 ש"ח, המארז הזה טוב? יש אולי מארז+ספק טוב במחיר נמוך יותר (בסביבות ה-300 או פחות)?

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  22. אוקיי אז ככה עכשיו יש לנו HP930C מהמדפסת עצמה אנחנו מרוצים , חוץ מהעניין שהיא זוללת דיו-צבעוני והעלות של הדיו מאוד יקרה. האם יש מדפסת בטווח המחירים הזה שיציג איכות הדפסה דומה ואף עולה עלייה, אבל שתהייה יותר חסכונית ותשתמש בדיו יותר זול? האם מדפסת לייזר צבעונית בטווח של 1000 ש"ח +- תענה על הצרכים האלו? תודה.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  23. Started by klips,

קניתי סט natural ergonomic desktop 7000 רוצה את דעתם עליו ולדעת חסרונות ויתרונות. תודההה

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  24. Started by benor,

היום הלחצן הימני של העכבר שלי מת (Microsoft) , ואני צריך לקנות עכבר חדש. חשבתי על העכבר הזה של לוג'יטק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2887 אוליי יש הצעות טובות יותר?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  25. נכון לעכשיו יש לי את ה scanjet 4400c שלHP ואני לא מרוצה ממנו

• 1 תגובה
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.