ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש רכזת USB שמפצלת ל7 יציאות עם ספק כוח חיצוני. אשמח להמלצות. ד"א איך DLINK ברכזות USB?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, אני מחזיק בלוח אם Intel D850GB שחיבורי ה-USB שלו הם גרסא 1.1, בחנות מסוימת מציאים USB HUB 1.1 7PORTS, רציתי לדעת מה קורה שמחברים ל-HUB כמה התקנים ביחד, המהירות קטנה ויש תקיעות? עדיף לקנות כרטיס הרחבה PCI TO USB2.0 וככה אני גם יקבל חיבורים מהירים יותר וגם אותו מספר של מקומות לחיבור וגם באותו המחיר? תודה מראש, מתן.
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, ברשותי עכבר Razer Diamondback. את העכבר והמקלדת אני מניח על המדף הנשלף מתחת לשולחן, ולא על השולחן עצמו, לכן אין לי הרבה מרווח לתזוזת העכבר (או לפד גדול מדי). אני משתמש ברגישות יחסית גבוהה בעכבר, כך שאני גם לא זקוק להרבה חופש תזוזה. השאלה שלי, איזה Pad כדאי לי לקנות לתזוזה חלקה "ונעימה" ובמימדים קטנים-סבירים. אני לא מתכוון להשקיע הרבה על MousePad. נגיד בסביבות ה-100 ש"ח (במקרה הגרוע). בנוסף, אני צריך pad דק יחסית, מאחר ואני מאמין כי המקלדת תכסה חלק מהפד, ז"א תשב עליו בקצוות לפחות. אם הפד יהיה עבה המקלדת תשב בשיפוע מעצבן שאני מעוניין להמנע ממנו. יש למשהו המלצה בשבילי? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי: AMD BARTON 2500 EPOX 8RDA+ 2*256 DDR 400 MHZ CORSAIR READON 9700 NP 2 HD 80 GB WD עכשיו יש לי ספק ג'נרי עד לפני כמה חודשיים המחשב עבד טוב.. ואז פתאום ירד לי הבאס ל 100 באיזה יום שאני לא יודע... העלתי ל 166 ובדקתי vcore במאמץ משהו כמו 1.22 אז שאלתי מישהו ולפי דעתו זה כנראה בטוח הספק... הרצתי פריים עבד כמה דקות והוציא שגיאה... בקיצור אני רוצה ספק חשבתי על HEC או TT משהו בסביבות 400 רצוי ספק מפנדה (קרוב אליי) או מישהו שיודע מה יכול להיות הבעיה ולא צריך בכלל לקנות ספק...
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה את ה-Firestorm Dual Power 3 שתומך ב-Force Feedback. התקנתי את הדרייבר והכל וניסיתי אותו ב-Need for Speed Underground וגיליתי שהוא רועד לא כשאתה נתקע באיזה עצם או משהו אלא שזה תלוי בסיבוב - ככל שהוא חד יותר ככה הרעד חזק יותר. אז רציתי לדעת עם זה ככה תמיד בכל משחק או שזה משהו אצלי ואולי יש דרך לסדר את זה? עם תוכלו רק לענות לי בקצרה זה גם יעזור אז תודה מראש לכל מי שיקח שתי שניות מזמנו ויעזור לי בנושא השזה
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כרגע אני מתלבט בין שני חברות, רייזר וסטילסירייס מעוניין בעכבר המתאים לשני הידיים תודה וערב טוב הציעו לי את הדגם הזה Steelseries XAI האם הוא הכי מומלץ בטווח המחיר שציינתי?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מתלבת בין שני מארזים 694 ש"ח Thermaltake Highest Xaser III VM3000A SCULL Screless Black 530 ש"ח RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt איזה מ בין השניים יותר טוב ל-םב ואם לא אחד מהמארזים האלו איזה מארז היתם ממליציל לי אליב ב-700 ש"ח מקסימום?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
פשוט אבא שלי כבר לא רואה כל כך טוב והכתב פשוט קטן לו עברתי על כל האפשרויות ולא מצאתי בשום מקום אפשרות להגדיל את הפונט עזרה?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד ואני מתלבט בין 2 עכברים של מיקרוסופט. שניהם ליזר אחד בלוטוט ואחד אלחוטי שניהם עולים אותו דבר. אלו הדגמים: Notebook Mouse 5000 שנה אחריות. Wireless Laser 7000 שלוש שנים אחריות. השימוש שלי הוא גם משחקים אבל בעיקר שימושים רגילים אינטרנט וכאלה. מה עדיף איך עכברים בלוטוט? עכשיו השאלה השניה אם אני נגיד מחבר עוד מתאם בלוטוט usb המחשב ידע להשתמש בו במקביל? או שברגע שיש לי עכשיו בלוטוט אני מבטל את כל אופציית הבלוטוט במחשב? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
האם למישהו יש את המארז הנ"ל ויכול לספר חוות דעת האם המחיר נותן תמורה תמורת המוצר?(980 שקל +-)
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן מארז כזה, לינק : http://www.antec-inc.com/pro_details_enclosure.php?ProdID=15000 למרות שהמארז הזה ישומש על ידי לא עבור מסיבות רשת אלה לשימוש יותר קבוע הוא מצויין בשביל המידות שלי, השאלה שלי היא האם הוא יחזיק את המפרט שלי, מבחנת קרור אני מתכוון. יש בו מקום לשני מאווררים, והוא בגובה של 42 ס"מ, יש לי לוח M של חברת GIGABYTE דגם 7VTXE ומעבד AMD XP 1700, אני לא חושב שאמורה להיות בעיה בגלל שעכשיו יש לי מארז GENERIC, בגובה של 45 ס"מ עם שני מאווררים, נראה לכם שיהיו בעיות? אני חושב שזה שהוא מאלומיניום זה עוזר לקרור לא? ומה מבחינת הרעש? אלומיניום מגביר או מנמיך? נ.ב. אני כמעט בטוח שהלוח M שלי נכנס במארז אבל שוב.... לינק ללוח האם: http://www.giga-byte.com/Moth…
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום מחפש צורב דיסקים /כולל קריאת דיסקים חיצוני למחשב נייח אשמח להמלצה לדגם מקור רכישה בברכה R
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
- 1 follower
-
-
מארז זה נראה על פניו כעסקה לא ראה ביחס תכונות/מחיר. אולם המידע על הספק שלו אינו מספק הינה סקירה אחת שמצאתי http://www.xtremepctech.com/reviews/CompuCase6919BServerTower/compucase6919review.htm אשמח לשמוע התרשמות מהמשתמשים על איכות המארז ואיכות הספק (HEC 300ART ) כמו כן לא ברור מהמפרט האם ה-USB PORT הוא USB2 או 1.1 ??? תודה :-*
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית (שמוקלטת על קסטות) ואני מעביר את הסרטים למחשב דרך כבל DV-in אני חושב. רציתי לשאול אם איך קוראים בדיוק לכרטיס הזה, ואם אתם ממליצים על דגם או חברה מסוימים (כי אני הולך לקנות מחשב חדש). תודה.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי סט של מקלדת ועכבר של לוגיטק מדגם EX110 שעושים מלאכתם נאמנה כבר 3 שנים טפו טפו טפו... אני רוצה להוסיף עכבר אלחוטי נוסף, שיהיה מחובר במקביל, חשבתי על לוגיטק M705 שנמכר במבצע בבאג ב150 ש"ח ואולי אני יכול לקבל עוד הנחה. או על מיקרוסופט wireless laser 7000 שנמכר במחיר דומה. השאלה שלי היא האם לא תהיה התנגשות ביניהם? דבר נוסף - מה דעתכם על הבחירה שלי?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי מעוניין בהמלצות במצלמת WEB במחיר של עד 250 ש"ח. המטרה שיחות בSKYPE. תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אין לי מושג למה הספק כל כך חשוב [יש לי ספק שבא עם המארז ביחד נראה לי משהו הכי פשוט] יש לי מחשב AMD 2500 768 DDR RADEON9600XT 40GB האם אני יכול להסתפק בספק הפשוט שבא עם המארז ? מה אתם ממליצים לי לעשות ... תודה נ.ב לא ידעתי לאן הנושא הזה שייך אז חשבתי שהכי מתאים לשים אותו פה
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
3800 דואל קור ג'יגה זיכרון 6600GT 256 MB הרד דיסק 80 GB SATA צורב DVD לוח DFI איפיניטי NF4U תודה ...
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מכשיר PSP של סוני גרסא מעודכנת 2.5 יפני והוא לא מצליח להעביר סרטונים על הכרטיס 32 מ"ב שמגיע איתו, ז"א פיזית אפשר להעתיק את הסרטים על הכרטיס אבל אי אפשר ליראות אותם על הPSP עצמו... מה הוא עושה לא בסדר? לאיזו תיקיה או דרך מה הוא אמור להעביר את הסרטונים?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
חבר שלי נולדה אחות קטנה(שהיה לו המון מזל טוב), עכשיו לפעמים כשכל המשפחה בסלון הם צריכים להשגיח עליה. לכן הם החליטו לשים מצלמת אינטרנט ליד הלול שלה, כדי שהם יראו אם משהו לא בסדר איתה. הם העבירו כבל USB מהסלון לחדר שלה וחיברו את המצלמה(המרחק הוא בערך 3 מטר). עכשיו בשל המרחק מרבית המצלמות הורגשו ע"י המחשב אך לא זוהו. רק המצלמה הכי זיבלית שהייתה לו הצליחה לפעול דרך הכבל, הבעיה היא שרואים ממש חרא במצלמה ההיא. אשמח לשמוע כל פיתרון שהוא, המון תודה ניב..
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז בלי ספק עד 350 ש"ח עם סטיות קלות . אני מבקש שהמארז(ליתר דיוק המאווררים שבתוכו) לא יהיו רועשים יותר מידי. הספק שאני מתכון לקחת בנפרד הוא: ENERMAX LIBERTY 400W חשבתי בנתיים על המארז הזה: Sunbeam Transformer BLUE איך הוא? האם הוא בא באמת עם 4 מאווררים? האם הם שקטים?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי: AMD AXP 2500@3200+VOLCANO 12 ABIT NF7 KINGSTONE 512MB (256*2) PC3200 WD 80GB 7200RPM JB LITE-ON 52X32X52 TT THUNDERBLADE 120MM *4fans לגבי הכרטיס מסך, אני עדיין לא יודע כי אני ביקשתי שימליצו לי על כרטיס מסך בפורום "תצוגה וגרפיקה". אבל אני משער שהכרטיס מסך יהיה R9600PRO כי נתתי תקציב של 800 ש"ח בלבד עליו. אז תתיחסו לזה כאילו שיש לי כרגע R9600 אני לא מתכנן לעדכן שום דבר במפרט (שום דבר- אין כסף). אני לא יודע כמה עולה ספק כוח נורמלי שאמור להחזיק מפרט כזה בצורה נורמלית, אז אני לא יודע איזה תקציב לתת. אבל, מכיוון שאין לי הרבה כסף, בבקשה תמליצו לי על הספק כוח הכי זול, מבין הספקים האיכותיים שאמורים להחזיק מפרט כזה בלי בעיה. ואני ממש מתכוון להכי זול. אין לי צורך לספקים האלה…
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי G5 שבועיים ובשלושה ימים האחרונים פתאום הוא מפסיק לעבוד בלחיצה ארוכה. לדוגמה במשחקים שאני יורה על מישהו ואז לפתע העכבר מפסיק לעבוד! ואז נתקע כמה פעמים! אשמח לקבל תמיכה במהרה... תודה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי מדפסת מדגם HP OFFICEJET G85, זהו מכשיר שהוא גם מדפסת גם סורק וגם פקס. יש בבית 3 מחשבים ולכן קניתי JET DIRECT זה מכשיר שאליו מחברים את המדפסת ואותו מחברים לHUB או ראוטר וככה כל מי שברשת יכולל הדפיס. הבעיה היא שמכל מחשב אפשר להתקין את המדפסת רשת עם הפונקציה היחידה(בעזרת הדרייבר של הJET DIRECT) של הדפסה כלומר לא ניתן לסרוק. הדרייבר המורחב שמאפשר המון פונקציות לא מוצא את המדפסת ברשת ולכן אני יכול רק להדפיס ולא שום דבר אחר. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-