עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. תראו חברים, עד אתמול היו לי שני כרטיסי זיכרון SDRAM של 256 מגה (בסך הכל יש לי שני סלוטים במחשב). אתמול הוצאתי את שני כרטיסי הזיכרון והכנסתי במקומם כרטיס זיכרון אחד של מה שמצויין למעלה - Kingston 333ddr 1 GB 184 pin 2.5CL. עכשיו מה שמזור הוא: כשאני בודק בתוכנה EVEREST כמה זיכרון פנוי יש לי (לא כשאני משתמש בתוכנות ודברים כאלו), אז עם שני הכרטיסים הישנים של 256 היה תפוס לי בערך 250 300 ועכשיו עם הכרטיס החדש של 1GB תפוס לי 400-500. אני לא מבין למה נתפס לי יותר מקום ככה סתם. עכשיו השאלה השניה שלי היא האם אני יכול לצרף בנוסף לכרטיס הזה עוד כרטיס אחד של 256 מגה מהישן (המהירויות שונות הישן הוא SDRAM והחדש DDR333). ממה ששמעתי חייבים שהכרטיסים יהיו באותו הגודל אחרת זה לא יעבוד טוב.…

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  2. מישהו אולי יודע? :

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  3. מה יותר טוב מומלץ עכבר G5 VER-2 או MX - 1000 וכמה זמן מחזיקה הבטריה של ב- MX 1000

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by Vatos-Locos,

תודה.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by Jules Winnfield,

ערכתי חיפוש ברשת ובפורום והגעתי לכמה עכברים סופיים שיש לי התלבטות לגביהם. 1.logitech MX518 ( מנועה ב130 שקל מתצוגה- בגלל זה אני מתלבט אם לקנות אותו אחרת ישר הייתי לוקח אותו) 2. GENIUS ERGO 525 3.GENIUS ERGO 520 ההתלבטות העיקרית שלי היא האם שווה לי לקחת את ה MX518 מנועה שהוא מתצוגה כשיש באותו מחיר את הגיניוס 520 ואם לקחת את הגיניוס 520 מה ההבדלים בינו לבין ה525 חוץ מהDPI שאצל ה525 הוא עד2000? תודה. עריכה: אני יודע שיש גם את ה A4TECH X-750F אבל ראיתי בכמה תמונות שהצבע הכסוף מתקלף אחרי כמה זמן ונכנס הרבה לכלוך איפה שהפסים האלה אז הוצאתי אותו מהרשימה.

6. Started by knipo,

אני בקרוב קונה את העכבר roccat kone XTD ואני לא יודע איזה פד הכי מתאים לו....

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by anoneme,

אני רוצה לבצע פקס למייל ולשם כך אני צריך צריך תוכנה מצאתי תוכנה Ez fax 2 mail אבל היא בתשלום אשמח לקבל עזרה בנושא.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  8. Started by Ashand,

שלום יש לי כרטיס sas lsi תומך ב-6gbs , אם אני מחבר לו backplan לחיבור עד 8 הרדיסקים האם זה יעבוד לי? ואם כן איזה backplan יתאים לי לכרטיס הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by sandman2017,

אהלן, מחפש המלצה לראוטר חדש, תומך בתדר N, ותומך גם בgigabit ethernet, יש לי בבית תשתית אינטרנט של בזק והראוטר צריך לתמוך באינטרנט בתור מודם. אשמח לעזרתכם!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by SPIDERRRMAN,

צריך המלצה לכרטיס קול עד 1000 שח.. היה לי Creative X-Fi Fatality אבל הוא כנראה מת, צריך כרטיס קול שיהיה לו יציאת 5 ערוצים בחוט אחד נדמה לי שזה נקרא COXIAL או איך שלא קוראים לזה... וכמובן לאוזניות אבל זה בטוח יש בכולם תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  11. יש לי: AMD AXP 2500@3200+VOLCANO 12 ABIT NF7 KINGSTONE 512MB (256*2) PC3200 WD 80GB 7200RPM JB LITE-ON 52X32X52 TT THUNDERBLADE 120MM *4fans לגבי הכרטיס מסך, אני עדיין לא יודע כי אני ביקשתי שימליצו לי על כרטיס מסך בפורום "תצוגה וגרפיקה". אבל אני משער שהכרטיס מסך יהיה R9600PRO כי נתתי תקציב של 800 ש"ח בלבד עליו. אז תתיחסו לזה כאילו שיש לי כרגע R9600 אני לא מתכנן לעדכן שום דבר במפרט (שום דבר- אין כסף). אני לא יודע כמה עולה ספק כוח נורמלי שאמור להחזיק מפרט כזה בצורה נורמלית, אז אני לא יודע איזה תקציב לתת. אבל, מכיוון שאין לי הרבה כסף, בבקשה תמליצו לי על הספק כוח הכי זול, מבין הספקים האיכותיים שאמורים להחזיק מפרט כזה בלי בעיה. ואני ממש מתכוון להכי זול. אין לי צורך לספקים האלה…

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by BigO,

שלום מחפש ספק כח 400w, שקט וזול, אין צורך ביכולות נוספות. בנוסף אם אפשר, איכן ניתן לרכוש את הספק הנ"ל ???. בתודה מראש. עודד

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  13. Started by nice-1,

שלום שלום, אחי נוסע בימים הקרובים לטייוואן. חשבתי לבקש ממנו סלולרי שיתאים לסלקום (שאני מתכנן לעבור אליה בחודשיים הקרובים). כמה תהיות- א) איך אני אוכל לקבל הודעות בעברית? ב) איזה סלולרי מומלץ לייבא משם, שיתמוך בGSM המונהג כאן?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  14. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  15. שלום לכולם! אני מחפש מארז עם המאפיינים הבאים: -דגש על קירור איכותי:לפחות 2 מאווררי 120מ"מ (1בכל צד) -עשוי מחומרים איכותיים(אלומיניום?) -ספק כוח איכותי ואמין לא ג'נרי! -עיצוב יפה, לא מתכוון לעשות מודינג הוצע לי המארז הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_905&products_id=8228 איך הוא?(למרות שהוא לא כ"כ עונה לדרישות) איך הספק שלו? תודה מראש מקווה שתעזרו לי בהתלבטות...

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  16. Started by Black_Devil,

שלום, יש לי בבית ראוטר אלחוטי ובמחשב כרטיס של הראוטר. אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים. רציתי לשאול אם בגלל ש3 המוצרים אלחוטיים הם יכולים להתנגש?! ואם כן, מה יכול לקרות? מצפה לתגובה, גיא.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by Meidan2005,

קניתי את הספק הבא : TAGAN 2FORCE TG430-U22 430Watt Active PFC ב595 ש'ח לפני משלוח www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1374&products_id=10238 האם הוא טוב יותר מהאנרמקס או 430 ATX2.0 ? ועוד שאלה האם הוא יתאימם למערכת הנוכחית שלי? עד שאני ישדרג [בקרובב] AMD ATHLON XP 2600 MSI NFORCE 2 ULTRA חח אין לי כוח לפרט את הדגם המדוייק אבל זה לא רלוונטי אני חושב MAXTOR 80 GIGA SATA 8 MB MSI FX5700VTD 128 MB 128BIT LG FLATRON 1730S LCD 2X256 400 MHZ

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by zzroni,

מישהו יכול להמליץ לי על מארז פשוט וזול לפנטיום 4 עם ספק w350 עם 2 usb מקדימה ? בבקשה לציין את הדגם המדוייק.

19. אני מתלבט עכשיו בין קניית Olympus D-380 ל HP 720. גודל התמונה לא ממש משנה לי (2 מגהפיקסל) מספיק לי. אך מה שחשוב לי זה איכות התמונה ואיכות המצלמה עצמה... מבחינה חיצונית האולימפוס נראית הרבה יותר טוב אך ל HP יש זום X3 בכל מקרה איזו מצלמה איכותית יותר?\נותנת תמונות איכותיות יותר.. ולאיזו יש עדשות איכותיות יותר. אשמח לשמוע את דעותיכם.. 8) דרך אגב אם יש עוד מצלמות שעדיפות (בתקציב של המצלמות הנ"ל) אשמח לשמוע.. 8) 8) 8)

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by zoyaniv,

איך העכבר הזה והאם 800 DPI זה מספיק ואין איזה שהוא דיליי וכמה ההבדל בין האופטי הרגיל לאלחוטי קריטי בנושא הקצב ריענון

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by Coca Cola,

המארז: A-TOP Alien Aluminium Silver + LCD + 2 Led Fan no PS Case הוא מלוג'יק וראיתי שיש לו למטה מסך LCD עם תצוגה של טמפ, השאלה שלי היא האם התצוגה מדוייקת? כמו כן, כמה חיבורים של טמפ' הוא מציג? (כלומר רק את טמפ' המעבד? או גם כ. מסך וכו'? ) זאת אני שואל משום שבביקורות שמצאתי לא דיברו על הLCD הזה(רק הזכירו שיש) תודה לכל העוזר.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  22. Started by er0101,

אחרי הרבה המתנה, חבר שלי קנה לי בארה"ב את הסט. עלה 75$ בB&H בארה"ב. סט מדהים! עכבר גדול ונוח ולא כבד מדי. המקלדת מאוד נוחה! אני עדין משתמש בג'ל תמיכה למקלדת כי "הקצה התחתון" שלה לא נוח לטעמי. הכפתורי dynamic search& zoom הם כפתורי מגע מגניבים. הרבה כפתורים וקיצורים נוחים. המקשים "שקטים" בהקלדה. מה שכן צריך להתאים הרבה כפתורים אישית וזה עבודה אבל זה חד פעמי. ההתקנה של הדרייברים ארכה כמה דקות! חשבתי שזה בכלל נתקע ויש בעיה. סה"כ סט מדהים שמצדיק את המחיר בחו"ל. בארץ עולה כ700 שקל! עוד דבר שקצת מאכזב- המסך LCD הקטן במקלדת לא מואר. ניתן להשתמש בכפתור VOIP רק ביאהו מסנג'ר/ AIM כך שזמנית הוא לא שווה הרבה. מה שהיה נחמד לגלות זה מאריך USB נחמד לדונגל של המקלט (נראה כמו …

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  23. אני עומד להתקין 4 מצלמות בעסק. איזו חברה הכי מומלצת בכרטיסי DVR (מבחינת איכות, יציבות, אחריות, תוכנה שמגיעה עם הכרטיס)? Geovision/Provision/RapidOs/Sunkyo איזה מצלמות מומלצות ? Sharp/Sony/Provision? על איזה נתונים טכניים אפשר להסתכל במצלמות מעבר לחברה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by Or ei,

אני מתכנן לקנות את הg7 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5973 ועכשיו אני מחפש מקלדת אלחוטית לא יקרה , אני מבין שכל המקלדות נמכרות היום רק בסטים אז חשבתי אולי לקחת את הex110 של לוג'יטק ול*** עם העכבר ולהשתמש רק בה, ניסית אותה אבל יש לה איזה דיילי ממש קטן , השאלה אם מקלדת יותר יקרה כמו mx3200 lx700 ישפרו את עניין הדיילי ?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  25. ^ תחילה, הוא היה נהדר, אבל עכשיו, לאחר חודשיים, הוא מזייף בדברים בסיסיים כמו: לחיצות על לחצון ימני\שמאלי לוקחות מספר פעמים עד שהוא מגיב, כנ"ל גלגלת, כנ"ל הזזה פשוטה. בדקתי, ולא, אין שערה אחת אפילו בשטח. אולי הוא התלכלך מבפנים או משהו, אבל אני לא רואה כלום. חשוב לציין שעד לפני שבועיים הוא עבד חלק לגמרי. אני מאמין שיש מישהו שיכול לעזור לי. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים