ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
- 1 follower
-
-
-
קניתי רמקולים חדשים אך אחרי שחיברתי אותם מנורת ה-led עצמה לא נדלקת. הבעיה היא לא בשקע עצמו אליו מחובר הכבל של הספק כח, ניסיתי 2 שקעים אחרים תקינים והרמקולים עדיין לא פועלים בחיבור אליהם. חיברתי אוזניות למחשב (שגם הוא די חדש) וכן יש סאונד. אנא עוצו לי עצה, תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
בשבוע האחרון חיפשתי ללא הצלחה יתרה ספק כוח 400W ומעלה שנועד ללוחות אם בעלי שני מעבדי xeon - היחוד של ספק כזה הוא שמעבר לחיבור ATX ו- 4pin 12V, יש לו עוד חיבור של 8pin 12V. דוגמא לספק כזה ניתן למצוא באתר של supermicro: http://www.supermicro.com/PRODUCT/Accessories/pws-034.htm, שלצערי בדקתי אצל המשווקים שלהם בארץ ואף אחד מהם לא מביא דבר כזה. אם מי שהוא מכיר חנות או יבואן שיש להם ספק כזה (לא בהכרח של SM אלא כל ספק שעונה על הדרישה של 400W+ ועם החיבורים המתאימים) אני אשמח לשמוע, תודה.
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! יש לי סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים נחמדים לגמרי של GENIUS ,ולעומת זאת לחברה שלי יש סט של TECH שיותר נוחים לי והעכבר שלה יותר מדוייק , בקיצור הבאתי את העכבר שלה אליי ורציתי לדעת האם אני אוכל לחבר אותו אליי והעיינית שקיימת אצלי תזהה אותו?? הבאתי גם את העיינית שלה לכל מקרה, אבל אם אחבר את שלה עם העכבר יש סיכוי שהמקלדת לא תזוהה. אז שאלתי לסיכום היא: האם אפשר לעשות משהו בנידון מבלי להחליף את כל הסט? רק עכבר ,או עכבר ועיינית? העיקר לא את המקלדת. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
טוב בהתחלה רציתי ללכת על המארז של sunbeam - samurai , לקנות דרך האינטרנט שזה כולל משלוח (ובנוסף לזכרון 512) יוצא בערך 595 ש"ח . חנות מחשבים בעיר שאני נמצא הציעה לי במחיר טוב את המארז הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1567&products_id=9406 והוא מוסיף לי איתו 3 מאוררים + ספק כח חזק. (ובהתחשב בעובדה שהמארז של sunbeam עולה 230 והוא בלי ספק כח , כנראה) וס"הכ זה יוצא לי (עם הזכרון מאותו סוג) 600 ש"ח. מה כדאי לעשות?
-
- 13 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה למדפסת הנ"ל. כמה שיותר פשוטה וזולה (גם לתחזוקה). ראיתי את oki 410D, עולה 735 ש"ח. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=722013 מכירים? יש המלצות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי עכבר של מיקרוסופט Explorer 4 ואני רוצה לקנות עכבר חדש הסתקלתי קצת בפורום וראיתי משהו כזה שיש קשר בינהם ציטוט : לקוח מ: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160353.0 אני משחק ברזולוציה 1280*1024 ואני צריך עכבר חדש משהו כמו G5 עם משטח QCK+ כדאי ??????
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אין לי מושג איזה ספק כוח והקטע שאני לא יודע אם הוא יחזיק.... המפרט למטה בחתימה אם זה עוזר...
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
עד 200 ש"ח כולל חריגות של עשרות שקלים בודדות, לא יותר. כמה דגשים: *שיהיה ארגונומי (כמה שפחות ייעשה נזק לכף היד בשימוש ממושך). *נוח לתפעול *לא קטן מידי ולא גדול מידיי (שלא יהיה בגודל של העכברים השולחניים). *אלחוטי תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
נראית מעולה יחסית למחיר, והמפרט נראה טוב, הינה לינק ל skypc: http://www.skypc.co.il/pl_product~LV950~22~0.htm שאלות: 1. מה אתם חושבים עליה? 2. מה הכוונה ב dynamic 2.0 megapixels? 3. 2. מה הכוונה ב static 5.0 megapixels? 4. הנה משהו מוזר, מצאתי את המצלמה בחנות אחר ושם רשום שהיא רק 0.3 megapixels! הנה הלינק : http://www.gcomputer.co.il/pl_product~14_LV950~166~0.htm מה אתם אומרים? נראה חשוד... תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
מישהו שמע על מישהו שרכש את הלוג'יטק דינובו אדג'? זה בטח רמה אחרת אבל המחיר נוראי בארץ, 1200 שקל! דיברתי עם מעתק היבואנים בארץ, לא צפויה ירידה של מחיר בזמן הקרוב, מעניין גם שהדגמים כמו MX5000 גם לא ירדו במחיר בהרבה, ממש מבאס, כאשר המוצרים המוצלחים האלה נמכרים בארה"ב כבר במחיר נמוך יותר (אפשר למצוא את הדינובו אדג' החדשה ב120 דולר). הדינובו אדג' נראית כמו אחת המקלדות הטובות ביותר שקיימות היום, אתם מכירים חנות זולה יחסית? 1000 שקל פלוס למקדלת שכוללת בלוטות', נטענת, דקה וכוללת משטח מגע לעכבר- הייתם משלמים? הלוואי וירדו המחירים...
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מתלבת בין שני מארזים 694 ש"ח Thermaltake Highest Xaser III VM3000A SCULL Screless Black 530 ש"ח RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt איזה מ בין השניים יותר טוב ל-םב ואם לא אחד מהמארזים האלו איזה מארז היתם ממליציל לי אליב ב-700 ש"ח מקסימום?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום.. יש לי מחשב נייד LENOVO N100 והסוללה הפסיקה לעבוד, המחשב עובד רק על חשמל הסוללה מתה?! השאלה היא איפה אני יכול לקנות סוללה חדשה למחשב הנייד? ניסיתי לפנות לחנות שקניתי OFFICE DEPOT אמרו לי שהפ לא מוכרים! מאיפה אני יכול להשיג?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הייתי רוצה עכבר ללא הלחצנים של שיש בעכבר הסטנדרתי.. רוצה עכבר שקט. תודה.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
אהלן א ני מחפש PPC איכותי IPAQ בינתיים חשבתי או H2210 או H4150 או H5550 אני ידוע שיש הבדל ענקי בין השלוש פשוט היWIFI חשוב..... מה אתם מציאים עד 3500?
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי ב930C שלדעתי היא מצוינת הגיע הזמן לשדרג (יותר נכון לקחו לי את המדפסת) מבחינת איכות ההדפסה אין לי צורך לעלות ברמת ההדפסה ואני מעדיף מהירות על איכות ליזר לא בא בחשבון בכלל (כי צבעוניות יקרות , או שאני טועה?) והאם יש מדפסות זולות שתומכות בחיבור אלחוטי (אינפרא אדום) תקציב עד 1000 ש"ח רצוי הרבה פחות
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני צריך למערכת שלי שמופיעה כאן בפורום זיכרון DDR 333 אני רוצה 512MB אבל חשוב לי גם המחיר. איזה חברה ודגם הכי טוב\משתלם?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אני צריך מתאם לסידירום של מחשב נייד לחיבור IDE וספק כוח DC DC 12 וולט אלקטרוני עדיף 200 וואט עכשיו כמה זה יכול לעלות לי כולל משלוח לארצנו ?. ומאיפה להזמין את המתאם והספק ?.. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
קבלו לינק לת'רד בפרום תמיכה בYNET, תסתכלו קצת על התמונות. נורא נחמד לינק
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכם חברים אנא עיזרו לי למצוא דרייבר למודם הדגם הוא: zoltrix win hsp 336i pnp data/fax/voice isa device for win 98 אני כבר נואש תודה למוצאים
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט ללא חברה קיבלתי אותה מתנה.(מנייטויזן) הבעיה שהמחשב לא מזהה אותה, ואין לי את הדריבר, ואני לא יודע מה לעשות. יש לי פה win98 זה ממש חשוב לי מפני שאני נימצא בחו"ל. במנהל התקנים הוא רושם שיש חומרה לא מזוהה אבל אין שום דבר מתאים. גם באוורסט הוא לא מזווהה... האם יש איזה דריבר שמתאים לרוב המצלמות או להרבה? או איזה אשף שהמחשב יזהה... או פיתרון אחר..עשיתי חיפוש ולא מצאתי ממש תשובה בעניין... אני ממש יודה לכל מי שיקרא וינסה לעזור..תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
צריך מדפסת לייזר זולה בטווח של 700 ש"ח מקסימום. צריך מדפסת לעבודות משרדיות, אבל שתהיה איכותית ואמינה ולא יקרה. עבדתי עד עכשיו עם זירוקס 3120, הייתה בסדר למרות שעשתה קצת בעיות עם דפי A5 (רצוי שהחדשה לא תעשה בעיות כאלו). יש המלצות? תודה
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים 2.1. איזה רמקולים הכי טוב בשבילי לקנות? התקציב: לא יותר מ-300 ש"ח! -------------------------------------------------------------------------------- אפשר לנעול, הפורום הלא נכון, לא שמתי לב שיש פורום אודיו.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-