ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש פאד איכותי מזוככית כמו שכל הגימרים משתמשים (ניראה לי זה זכוכית) עד תקציב של 130 שקל תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=6806 יש לי עוד 4 סטיקים של זכרונות .... הרד דיסק אחד ! מאוור על המעבד....... מאורר על המארז.... וזהו וכמובן את המעבד!
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום מחפש צורב דיסקים /כולל קריאת דיסקים חיצוני למחשב נייח אשמח להמלצה לדגם מקור רכישה בברכה R
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
- 1 follower
-
-
הDVD הישן שלי התקלקל ואני מחפש עכשיו DVD חדש... חשוב שהDVD יתמוך בכתוביות בעברית ובכל הפורמטים הקיימים. המליצו לי על DV383 של PIONEER. מכמה בדיקות שעשיתי ראיתי שקיים גם מכשיר שנקרא DV393 גם של PIONEER. איזה מהם עדיף? (המספר אומר שה393 יותר טוב??) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
תגידו , גם אתם חושבים שחיררו אותו מכל המקומות!? , מזה הגועל הזה!?
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לשלוט על הCOM, אני רוצה לשלוח כל פעם 5V לפין אחר... אפשרי.?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני עומד להתקין 4 מצלמות בעסק. איזו חברה הכי מומלצת בכרטיסי DVR (מבחינת איכות, יציבות, אחריות, תוכנה שמגיעה עם הכרטיס)? Geovision/Provision/RapidOs/Sunkyo איזה מצלמות מומלצות ? Sharp/Sony/Provision? על איזה נתונים טכניים אפשר להסתכל במצלמות מעבר לחברה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום מישהו פה יכול לומר לי אם יש אפשרות לחבר שני ספקים בלוח אחד???...אם יש איזה דרך לקמבן את זה ז"א.....אם כן בבקשה ספרו לי....
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אהלן א ני מחפש PPC איכותי IPAQ בינתיים חשבתי או H2210 או H4150 או H5550 אני ידוע שיש הבדל ענקי בין השלוש פשוט היWIFI חשוב..... מה אתם מציאים עד 3500?
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אז לאחר שנים ששירתו אותי נאמנה הגיע הזמן להחליף את הSiberia V2 הוותיקות (ולו רק בגלל שהמגעים בגלגל ווליום נדפקו וצריך לשחק עם זה כדי לשמוע בשתי האוזניות). בעקרון משתמש באוזניות בעיקר למשחקים באופן די קז'ואלי, לא תחרותי ולא מקצועי (FPS, ACTION-ADVENTURE, RACING). התקציב הוא באיזור 700 שקל, אפשר להצפין קצת אם שווה את ההפרש. אם יש משהו אלחוטי בטווח המחירים עדיף (אבל לא חובה).
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
פשוט אבא שלי כבר לא רואה כל כך טוב והכתב פשוט קטן לו עברתי על כל האפשרויות ולא מצאתי בשום מקום אפשרות להגדיל את הפונט עזרה?
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני צריך מתאם לסידירום של מחשב נייד לחיבור IDE וספק כוח DC DC 12 וולט אלקטרוני עדיף 200 וואט עכשיו כמה זה יכול לעלות לי כולל משלוח לארצנו ?. ומאיפה להזמין את המתאם והספק ?.. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם .... אני חייב לקנות באופן מידי מצלמה דיגיטלית חדשה טובה ואין לי מושג בעצם בנושא . יש לי 800 - 1000 ש"ח ואני מעוניין במצלמה טובה מחברה טובה .... וגם ממקום טוב שיעמוד בתנאי האחריות ! המצלמה צריכה להיות לפחות 2 מיליון פיקסלים ועם מסך וזום אפשרי .... אבקש לעזור לי גם בדגמי המצלמות משום שאיני מבין בהם כלום ... תודה רבה ... דורון
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מסובך? לא כל כך. יש לי מחשב נייד סנטרינו ורשת אלחוטית G שעובדת ב2.4 גיגה. יש לי גם טלפון אלחוטי שעובד בתדרים האלו. אני שוקל לרכוש את העכברון הזה: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1167 שגם עובד ב2.4. האם כולם יוכלו לחיות אחד עם השני או שרשת אלחוטית לעכבר 2.4 זה כמו חתול לעכבר? האם יש המלצה אחרת לעכבר למחשב נייד, אופטי אלחוטי ? אורי
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
חיפשתי בכמה חנויות אבל הם לא מוכרים כבלים כאלו. מישהו יודע אולי איפה יש או באיזה אתר מוכרים. או איזה חנות מאזור המרכז?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט ללא חברה קיבלתי אותה מתנה.(מנייטויזן) הבעיה שהמחשב לא מזהה אותה, ואין לי את הדריבר, ואני לא יודע מה לעשות. יש לי פה win98 זה ממש חשוב לי מפני שאני נימצא בחו"ל. במנהל התקנים הוא רושם שיש חומרה לא מזוהה אבל אין שום דבר מתאים. גם באוורסט הוא לא מזווהה... האם יש איזה דריבר שמתאים לרוב המצלמות או להרבה? או איזה אשף שהמחשב יזהה... או פיתרון אחר..עשיתי חיפוש ולא מצאתי ממש תשובה בעניין... אני ממש יודה לכל מי שיקרא וינסה לעזור..תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! לאחר זמן רב (כ -3 חודשים) אחרי החיבור האחרון החלטתי לחבר שוב את ההגה שברשותי למחשב ולשחק. אבל צצה בעיה קטנה , windows xp pro אינו מזהה את ההתקן הנוכח ולכן אינו יכול להתקין אוטומטית וגם לא לתת מידע. זהו ההגה שבדיוק ברשותי : http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://images.ciao.com/ide/images/products/normal/618/Guillemot_Racing_Wheel_Rad_und_Pedalsatz__195618.jpg&imgrefurl=http://www.ciao.de/Guillemot_Racing_Wheel_Rad_und_Pedalsatz__195618&h=150&w=200&sz=5&hl=iw&start=12&um=1&tbnid=yZblBhTVUgFpRM:&tbnh=78&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3Dguillemot%2BRacing%2BWheel%2Bfor%2Bwindows%2Bxp%26svnum%3D10%26um%3D1%26h…
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני שובע מדפסת של HP F4283 ומשום מה הדרייבר בדיסק לא עובד עליה באתר עצמו אין דרייבר ל-7 וגם שינוי תצורה ב-7 ע"י סימון כאליו זה ויסטה לא עוברת .... זהו הדגם האחרון בסידרה יש פתרון???
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
האם אתם מכירים מכשיר שמקבל אות מכרטיס המסך על רזולוציה גבוהה יותר, לדוגמא 2560X1024 ושהוא יחלק את הרזולוציה הזו לשני מסכים שונים, מה זאת אומרת? המסך הראשון יקבל (על גבי ציר ה-X) את הנקודות בין 0-1280, והמסך השני: 1281-2560. בעיקרון אני מעוניין לעשות Dual Monitor אך רק עם כרטיס מסך אחד (אני כרגע עובד עם שניים אך במחשב החדש אני קונה אין אפשרות להוסיף כרטיס נוסף) תודה
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה!!! ישלי לוח GA 7S748 L וכרטיס קול OB (בנוי בפנים) יש בלוח מחבר ואני זקוק לכבל שמחבר בין יציאת הפינים לג'ויסטיק איפה אפשר להשיג??? אפשרות שניה היא להוסיף כרטיס קול חיצוני PCI שיש בו יציאה מובנית לג'ויסטיק יש לי VIBRA 128 של CREATIVE אבל מה יקרה עם הכרטיס המובנה??? מישהו יכול לעזור??????
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
העכבר לוגיטק העתיק שלי (חוטי, לייזר, לא ידוע דגם) מתחיל לעצבן אותי ואני מחפש אלחוטי כרגע אני גם שוקל לקחת בכלל סט וגם להרוג את מקלדת האינטרנט פרו של לוגיטק (מעולה) ראיתי את הסט של לוגיטק EX110 ב~200 ונראה לי פתרון די נחמד. מה דעתכם? עכבר נורמלי עולה באזור ה150 אז לקחת סט ב200 לא נראה לי נורא כל כך וגם, איך הMicrosoft Wireless Optical Desktop 2000 ?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
מה ההבדל בין diamondback salamandra לבין diamondback precision מבחינת ביצועים הם אותו דבר נכון? ומבחינת עיצוב? אני לא מצליח לראות הבדל.... diamondBack plasma - חוץ מזה שהצבע שלו שונה יש הבדל בעיצוב או במשהו אחר לבין שני אחיו האחרים? תודה..
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אין לי מושג איזה ספק כוח והקטע שאני לא יודע אם הוא יחזיק.... המפרט למטה בחתימה אם זה עוזר...
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
להדפסה על דיסקים והדפסות משרדיות שגרתיות.... 1200 שח שתיהיה איכותית...
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-