ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא בארץ כבל כזה? http://www.signalandpower.com/images/original/P-3214-06B-18.jpg או לחלופין מתאם מסוג כזה http://www.patchsave.com/catalog/images/Patchsave%20Power%20Adapter%20IEC%20Male%20to%20C5.jpg לא נראה שזה קיים פה.. (לפחות לא מחיפוש בגוגל)
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי חברים, הגיע הזמן לקנות כיסא חדש וצריך את עזרתכם! אני מחפש כיסא נוח מאוד לישיבה ממושכת של 8+ שעות ביום, חשוב לציין שלא מעוניין בכיסאות גיימינג/ דמויי עור כאלו ואחרים. צריך כיסא פרודקטיבי עם עמידות גבוה ונוחות ללא פשרות(בעיקר לגב). תקציב עד 1000 ש"ח. תודה רבה!! עד כה הדגם היחיד המעניין שמצאתי הוא הF15 של ווקסמן אך לא יודע כמה הוא שווה באמת(מה המחיר שלרוב הוא עולה).
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בתהליכים של החלפת מחשב נייח לבית. נכון להיום אני משתמש במחשב הנייח שלי כסוג של טלוויזיה - הממיר (ממיר ישן של יס) מחובר בכבל למחשב ואני צופה בטלוויזיה באמצעות התוכנה AVERTV (הדרייברים מסופקים ע"י דיסק בשם AverTV super 007 שנמצא ברשותי) של AVERMEDIA. המפרט של המחשב החדש שאני הולך לקנות נמצא כאן: http://www.tms.co.il/preview/spec/wj53x6gh האם יש צורך בקניית כרטיס טלוויזיה למפרט זה? אם כן - האם יש כרטיס מומלץ? האם יש אפשרות להוציא ולהשתמש בכרטיס הטלוויזיה שנמצא במחשב הנוכחי? אם כן - האם ההוצאה וההכנסה היא פשוטה? בברכה, עומר.
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
בעיקרון יש לי שני כוננני DVD 4 HD מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W מאוורר - ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro לוח אם -DFI Infinity 975X for LGA775 זכרון - G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB כרטיס מסך - ?Gigabyte Radeon X1900XT 512MB Dual DVI-I + TV+AVIVO+ArctiQ-Cooling Accelero X2 ? כמה חיפשתי שום דבר לא תפס אותי ותמיד היה איזה פאק תודה מראש לעוזרים!!! יש לי תקציב של 550 למארז
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מארז SONTA ANTEC הבעיה שהוא ארוך מידי אני מחפש מארז שהעומק שלו הוא עד 38 ס"מ (יכול להיות גם מארז "שוכב" אליו אני אעביר את הספק מה SONATA המחשב מכיל AMD 3000, לוח של EPOX ?8KDA3J S-754 sata ו XFX 6800 אשמח אם למישהו יש מידע
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי כיום מדפסת די ישנה מסוג HP 5743 לפני כחודש קניתי לה מחסנית דיו חדשה במספרים של 130 { שחור } ו 134 { צבעוני } לפני כשבוע נהרסה המדפסת ונשארתי עם דיו חדש שאלתי ממש פשוטה האם יש חנות שעדיין מוכרת את המדפסת הזאת ? או האם יש מדפסת יותר חדשה שמשתמשות בסוג הדיו הזה ? כל המדפסות מסוג HP שמצאתי בחנויות כיום משתמשות במחסניות חדשות וחבל לי לזרוק את הדיו החדש { אחרי הכל הדיו עולה יותר מהמדפסת עצמה } ובאתר של HP ישראל אין אפשרות לחפש מדפסת על פי מספר המחסנית שהיא משתמשת תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה אחרי ששנים השתמשתי בישנה hp f4180 הצרכים שלי הם ככה: שאני יוכל להדפיס\לסרוק בפרק זמן קצר ועלות נמוכה של הדיו אני דווקא חשבתי על זה http://www8.hp.com/il/he/products/printers/product-detail.html?oid=14095763 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני סטודנט למדעי מחשב. אני צריך מקלדת שנוח להקליד בה הרבה, כלומר , חשוב מאוד שיהיו מקשים רכים. אני שמתי עין על המקלדת הבאה: http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=2941&CatCode=397 האם מישהו התנסה בה, והאם יש מקלדת אחרת שמתאימה לי יותר? (יש לי העדפה למקלדות דקות). תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מקלדת מכנית לצורכי כתיבה בעיקר (תכנות,מסמכים) וקצת גיימינג. מעוניין שהיא לא תהיה רועשת מדי (אני חושב שחום זה הסוויטצ' הכי טוב בשבילי, כחול בהחלט לא בא בחשבון תקנו אותי אם אני טועה). עדיף מחיר שלא יהיה שחיטה. כפתורי מולטימדיה ו/או יציאות סאונד ו/או יציאות USB זה נחמד אבל לא מחייב. חייב שיהיה NUMPAD. אשמח להמלצות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה אני מנסה להחליף דיוידי של אקסבוקס לדיוידי של מחשב! הלכתי לפי המדריך הזה http://dwl.xbox-scene.com/~xbox/xbox-scene/tutorials/Replacing_the_Xbox_DVDROM_drive_with_a_Sony_DDU1612.pdf אך נתקלתי בבעיה רצינית למדי הדגם שמוסבר במדריך הוא 1612 אני מנסה "לקמבן" את ה 1615!! (לא הצלחתי למצוא 1612 בחנויות..) מבנה הפלטה של ה1615 שונה מה1612 ובשביל שהמוד יעבוד צריך למצוא נקודה על גבי הפלטה של הדיוידי שמשמשת כחיישן שבורר בין יש דיסק בכונן לאין דיסק בכונן עלי למצוא נקודה מולחמת בפלטה שכאשר יש דיסק בפנים המתח שלה מראה 0 וכאשר אין דיסק בכונן המתח צריך להראות משהו בין 3.5 - 5 אם מישהו יכול לספק לי צילום של הפלטה של הכונן או סכמה כלשהי או כל דבר שיכול לעזור לי לגלות את הנקודה…
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום זה זמן רב אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים הבעיה שאני מחפש סט שבו לעכבר יהיו בנוסף לכפתורים הרגילים כפתורים בצדדים (אלו שמשמשים כקיצור של קדימה ואחורה בדפדפן). לא ראיתי עד עכשיו אף אף סט שיש לעכבר את התכונה הזאת בבקשה תעזרו לי למצוא סט כזה תודה
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מחפס עכבר עם 5 לחצנים במחיר סביר. חיפשתי בכמה מקומות וכל מה שמצאתי היה עכבר של MICROSOFT שעולה קרוב ל-300 שקל או עכבר (לא זוכר איזו חברה) שהלחצנים שלו (4 ללא הגלילה) נמצאים בצידי העכבר. מישהו יכול להמליץ לי על עכבר עם 5 לחצנים במחיר סביר?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום! התחדשתי לאחרונה בעכבר של לוג'יטק g700s, ורציתי לדעת איזה פד מומלץ לעכבר מהסוג הזה...ראיתי שישנם כמה סוגים כמו Qck , Goliathus וכאלה שיש הבדלים בין גרסאות ה- Speed וה-Control, משטח בד או משטח קשיח...עשיתי חיפושים שונים ולא הגעתי למסקנה מה הכי מומלץ ובטווח מחירים סביר ,אודה לכם אם תעזרו לי..=]
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מדפסת חדשה photosmart e hp b110. לאחרונה סקרתי את האפשרויות לרכישת מחסניות דיו. מקורי עלותו 85. כפול 4, יקר לי מידיי. ישנו תואם שיוצא זול בהרבה, אך אינו מכיל צ׳יפים, האם המדפסת תדפיס ללא צ'יפים? הבנתי שיש אפשרות וזה לא כל כך מסובך להעביר את הציפים מהמחסניות שבמדפסת לתואמים, האם כך הדבר? יישנה אפשרות לקנות מילוי למחסניות שיש לי כבר והגיעו עם המדפסת, זה גם סוג של פיתרון בברירת מחדל. אשמח לעזרה ממומחים תודה איציק
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לחבר שלי פעם היה תוכנה כזאת שאתה יכול לצלם בה את מה שאתה עושה במחשב שלך. מישהו מכיר את התוכנה הזאת? ואם כן, למישהו יש מושג איך קוראים לתוכנה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני רוצה לקונת מצלמה דיגיטליתת ראיתי מצלמה 4 מגהפיקסל שמכילה חישן CMOS בעל 2 מגהפיקסל האם זה טוב ומה ההבדל בין חיישן C\CD לבין חיישן CMOS
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
-
יש לי את הG15 עם האולטרה הכחולה עכשיו זה לדים מנורות קטנות כאלה השאלה עם אפשר להחליף אותם למה בחצי המקלדת זה כבר התחיל להבהב ואשמח לדעת עם יש פתרון
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אהלן יש לי את המקלדת המוכרת של מיקרוסופט שיש למעלה את הלחצני אינטרנט עכשיו יש לי בעיה פסיכולוגית רצינית שבערך כל 20 שניות אני חייב ללחוץ על הכפתור של האינטרנט ואני מגיע כל פעם לאותו אתר אינטרנט ששום דבר לא השתנה ואני כל פעם מחדש מתפוצץ מכעס על עצמי שעשיתי את זה אז השאלה היא - איך אני מבטל את הכפתור המזורגג?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם אני פונה לבעלי העכבר G5 קיבלתי מתנה עכבר כזה, נראה משהו טוב אשמח אם מישהו יגיד לי (במקום שאתחיל להתעסק עם זה כי ממש אין לי זמן), כמה משקל כדאי לשים לו שיהיה הכי נוח למשחקי יריות ולעבודה שוטפת. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מה ההבדל בין HUB שמקבל מתח משנאי חשמלי לבין HUB שפשוט מתחבר ליציאת USB?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
מישהו מהמשפחה נוסע למזרח הרחוק, ודוד שלי החליט שהוא יזמין ממנו מצלמה דיגיטלית. יש לציין שאני לא יודע כלום, והוא יודע עוד פחות אז אם אפשר לקבל המלצות בנוגע למצלמות (מחיר בינתיים לא משנה כי שם אפשר להשיג הכל בזול), וכמו כן הקריטריונים לקביעת איזה מצלמה טובה יותר מחברתה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם... ובכן אני מעוניין לרכוש זיכרון למחשב שלי בנפח של 512מגה בייט. התצורות האפשריות הן: או שני מוןדולות של 256 או מודולה אחת של 512. הם צריכים לעמות בדרישות: 133מגה הרץ קאס2. מה אתם מציעים לקנות איזה מאיפה בכמה? קושייה נוספת לגבי כרטיס קול: ךתצורה של 4.1... לשימוש של מוזיקה ודי.וי.די בעיקר.. עם נטייה קלה למשחקים. איזה כרטיס קול הייתם לוקחים.. כרגע יש לי סאונד בלסטר לייב ווליו! הישן... והטוב.. השאלה אם כדאי להחליף להרקולס GAMESURROUND FORTISSIMO II? אם יש הבדל ומהו? אני אודה לכם אם תענו בהקדם האפשרי.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס AMD אני מתלבט בעיקר בנוגע למארז ולספק מארז אני דיי סגור על RAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt בלי הספק. אבל אשמח לשמוע הצעות אחרות. בנוגע לספק אני מתלבט בין הספקים הבאים וארצה לשמוע עצות בנוגע לספק טוב ואמין של חברה טובה שיעשה את העבודה. טווח המחירים הוא 500 - 600 ש"ח. HEC ACE480 480W 20/24PIN - 443 OCZ ModStream Power Supply 450W - 569 ENERMAX EG495P-VE Noisetaker 485W - 595 (או ספקים אחרים של החברה, זה מה שמצאתי.) זה המפרט נכון לעכשיו בלי המארז והספק. AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice Stepping E6 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 Twinmos 512MB DDR433 PC3500 DDR Speed Premium B…
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-