עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by arikbaron,

האם יש הבדלים משמעותיים בין הדגם החדש לישן כך שכדאי להמתין(גם היבואן לא יודע מתי יגיע) תודה

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by TheTerminator,

אני צריך עזרה בקשה בבחירת אל-פסק כדי שיוכל להחזיק את המחשב למשך כ-5 דקות לכל היותר. הוא יחזיק רק את המחשב(P4, כרטיס מסך יחסית פשוט, כרטיס קול ושאר הדברים הבסיסים) והמודם. עדיף מאוד שיהיה המלצה מהחנות KSP: יש שם דגם ב 235 ועוד אחד ב- 385. האם אם יכול להסתפק באל-פסק הזול או שעדיף להשקיע כבר על שני ב-385? או שבכלל עדיף משהו מחנות אחרת? בכל מקרה אם יש המלצה מחנות אחרת אז לא לחרוג מה-400 שקל (למרות שעדיף כמה שיותר זול). אני גם לא ממש מתמצא בנושא הזה אז אם אפשר גם קצת פרטים: כמה זמן הוא יכול להחזיק את המחשב דלוק? האם הוא מכבה את המחשב אוטו'? מה הגודל שלו +-? תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  3. HEC 425W HEC-425VDT 2 FANS HIGH QUALITY אני רוצה לדעת האם מישהו מכיר את הספק הזה והאם הוא טוב?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  4. Started by EdenC,

שלום לכם, מישהו מכיר את הבקר שמצוין בכותרת? האם הוא כולל גם פאן בס (שליטה על מהירת המאווררים)? תודה רבה. עדן

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by rosesr,

מישהו יכול להמליץ לי על זכרונות ומארז(+ספק)? תודה

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by parker8,

תמונה למי שלא מכיר את הפד: לינק לפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12873

7. בשביל להשלים את פרויקט המודינג שלי אני צריך מדבקות למקלדת. אני צריך: מדבקות למקשי פעולה כמו קונטרול ואנטר מספרים ואותיות באנגלית יש חיה כזאת בכלל? כל דבר יעזור

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  8. אני מחפש כבר הרבה זמן מארז כזה, לינק : http://www.antec-inc.com/pro_details_enclosure.php?ProdID=15000 למרות שהמארז הזה ישומש על ידי לא עבור מסיבות רשת אלה לשימוש יותר קבוע הוא מצויין בשביל המידות שלי, השאלה שלי היא האם הוא יחזיק את המפרט שלי, מבחנת קרור אני מתכוון. יש בו מקום לשני מאווררים, והוא בגובה של 42 ס"מ, יש לי לוח M של חברת GIGABYTE דגם 7VTXE ומעבד AMD XP 1700, אני לא חושב שאמורה להיות בעיה בגלל שעכשיו יש לי מארז GENERIC, בגובה של 45 ס"מ עם שני מאווררים, נראה לכם שיהיו בעיות? אני חושב שזה שהוא מאלומיניום זה עוזר לקרור לא? ומה מבחינת הרעש? אלומיניום מגביר או מנמיך? נ.ב. אני כמעט בטוח שהלוח M שלי נכנס במארז אבל שוב.... לינק ללוח האם: http://www.giga-byte.com/Moth…

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by bobby323,

:s05:

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  10. שלום, אני משחק מידי פעם ויש לי כרגע מקלדת אל-חוטית של מיקרוסופוט שעושה המון בעיות. אני מחפש מקלדת (רצוי אל-חוטית ומולטימדיה אבל לא חובה, העיקר שתהיה טובה), התקציב עד 200 שקל (אפשר פזילה קטנה של 20 שקל) תודה, איתן.

11. Started by davidcohen,

היי בלי קשר למחיר, איזה עכבר מבין השניים יותר טוב (למשחקים כמובן) ? אם אפשר נימוק זה יהיה מעולה תודה

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  12. יש לי דגם i 6230 הוא חדש ואני לא יודע איך אני יכול להעיבר אליו שירים מ מחשב מודה מראש תודה.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  13. Started by ORANGEJUICED,

יש לי תספק הנ"ל והציעו לי לשים אותו על FULL POWER על המאווררים וזה עושה רעש כמו מטוס סילון אז השאלה שעם אני יבטל את השליטה על מהירות המאורר אז הספק יקבע תמהירות לבד ?

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by tibia,

אני מחפש פאד איכותי מזוככית כמו שכל הגימרים משתמשים (ניראה לי זה זכוכית) עד תקציב של 130 שקל תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by parker8,

מבחינת קירור, עיצוב וכדומה.... מה ההבדלים? חוץ מהמחיר כמובן... תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by Dragongk,

יש לי ספק Antec Truepower 2 480W עם שני ריילים של 12V כל אחד 18A האם הכרטיס XFX GeForce 7900 GT XXX שדורש 20A על הרייל של ה12V יפעל כמו שצריך ? בלי בעיות ואולי עם OC ?

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by postup,

הDVD הישן שלי התקלקל ואני מחפש עכשיו DVD חדש... חשוב שהDVD יתמוך בכתוביות בעברית ובכל הפורמטים הקיימים. המליצו לי על DV383 של PIONEER. מכמה בדיקות שעשיתי ראיתי שקיים גם מכשיר שנקרא DV393 גם של PIONEER. איזה מהם עדיף? (המספר אומר שה393 יותר טוב??) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  18. Started by avivlevy,

הייתי בGOLD-TOP מחשבים וראיתי את המקלדת הזאת: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=454656 והיא היייתה ממש ממש מדהימה! לא חוויתי עוד כזאת נוחות! רציתי לקנות אותה אבל היא מאוד יקרה וגם אני לא צריך את הדברים שבגללה היא יקרה (אני לא צריך מקלדת אלחוטית ולא צריך עכבר) עכשיו ראיתי גם שיש את המקלדת הזאת http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=454650 שהיא נראת די דומה, חוץ מזה שהיא לא אלחוטית ושאין עוד 4 לחצנים למעלה..... הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש אותה ואם היא נוכה או רגילה? ואם מישהו יודע אם זאת באמת אותה מקלדת עם פחות שיפורים או שזה בכלל שתי מקלדות שונות?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by overload,

אני לא יודע אם: יש כבל מאריך למסך? איך קוראים לו? יש כבל מאריך לעכברים? איך קואים לו? תודה.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by stingeR-,

תגידו , גם אתם חושבים שחיררו אותו מכל המקומות!? , מזה הגועל הזה!?

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by rab10,

להדפסה על דיסקים והדפסות משרדיות שגרתיות.... 1200 שח שתיהיה איכותית...

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by Holy,

פשוט אבא שלי כבר לא רואה כל כך טוב והכתב פשוט קטן לו עברתי על כל האפשרויות ולא מצאתי בשום מקום אפשרות להגדיל את הפונט עזרה?

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by DesperadoS,

שלום לכולם .... אני חייב לקנות באופן מידי מצלמה דיגיטלית חדשה טובה ואין לי מושג בעצם בנושא . יש לי 800 - 1000 ש"ח ואני מעוניין במצלמה טובה מחברה טובה .... וגם ממקום טוב שיעמוד בתנאי האחריות ! המצלמה צריכה להיות לפחות 2 מיליון פיקסלים ועם מסך וזום אפשרי .... אבקש לעזור לי גם בדגמי המצלמות משום שאיני מבין בהם כלום ... תודה רבה ... דורון

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  24. טוב אז ככה אני צריך מדפסת טובה. חשבתי על Hewlett-Packard DeskJet 5652 Printer http://www.pch.co.il/docs/pd-203794736.htm ורציתי לדעת אם המדפסת שווה את המחיר שלה ואם יש לכם הצעות למדפסות אחרות באותו מחיר(850ש'ח)

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  25. Started by itaysk,

לא הבנתי אם יש לו מאוורר מקדימה למטה או לא...אם כן איך הכלוב להארדיסקים לא מפריע? ומה זה הפילטר הזה?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים