ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצות לסורק או מכשיר משולב (עדיף מכשיר משולב) של עד 3000 ש"ח וחשוב שהוא יהיה מהיר,אמין,חזק ובעיקרון משהו שהוא כבר יותר מתקרב למכונת צילום ולמשהו תעשייתי כזה אם אתם מבינים למה אני מתכוון... וזהו,תודה.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן מארז כזה, לינק : http://www.antec-inc.com/pro_details_enclosure.php?ProdID=15000 למרות שהמארז הזה ישומש על ידי לא עבור מסיבות רשת אלה לשימוש יותר קבוע הוא מצויין בשביל המידות שלי, השאלה שלי היא האם הוא יחזיק את המפרט שלי, מבחנת קרור אני מתכוון. יש בו מקום לשני מאווררים, והוא בגובה של 42 ס"מ, יש לי לוח M של חברת GIGABYTE דגם 7VTXE ומעבד AMD XP 1700, אני לא חושב שאמורה להיות בעיה בגלל שעכשיו יש לי מארז GENERIC, בגובה של 45 ס"מ עם שני מאווררים, נראה לכם שיהיו בעיות? אני חושב שזה שהוא מאלומיניום זה עוזר לקרור לא? ומה מבחינת הרעש? אלומיניום מגביר או מנמיך? נ.ב. אני כמעט בטוח שהלוח M שלי נכנס במארז אבל שוב.... לינק ללוח האם: http://www.giga-byte.com/Moth…
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, אני משחק מידי פעם ויש לי כרגע מקלדת אל-חוטית של מיקרוסופוט שעושה המון בעיות. אני מחפש מקלדת (רצוי אל-חוטית ומולטימדיה אבל לא חובה, העיקר שתהיה טובה), התקציב עד 200 שקל (אפשר פזילה קטנה של 20 שקל) תודה, איתן.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
טוב אז יש לי את הסורק הזה ולא השתמשתי בו איזה שנתיים (מעט מאוד סריקות אם בכלל) ועכשיו חשבתי לסרוק את כל התמונות שיש לי בבית ולשים אותם במחשב אבל אני רואה שהזכוכית של הסורק נורא מלוכלכת מבפנים (!), יש כמו אובך כזה מבפנים אז התקשרתי ל-HP ודיברתי איתם ומישהו שם אמר שאני יכול לבוא לפ"ת משהו והם ינקו את זה מבפנים ב-180 ש"ח וזה לא מתאים לי אז בקיצור, איך פותחים את הדבר הזה? אין ברגים אין כלום, איך אני אמור לפתוח את זה? אשמח לקבל עזרה, תודה רבה. הנה הסורק:
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מחפש המלצה מדפסת +סורק +מכןנת צילום +פקס כולם ביחד תקציב 800
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם אני פונה לבעלי העכבר G5 קיבלתי מתנה עכבר כזה, נראה משהו טוב אשמח אם מישהו יגיד לי (במקום שאתחיל להתעסק עם זה כי ממש אין לי זמן), כמה משקל כדאי לשים לו שיהיה הכי נוח למשחקי יריות ולעבודה שוטפת. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
P 4 3.0 1MB פרסקוט Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 256MB PCI-E GV-NX66256DP Bulk Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C3 ASUS P4GD1 Intel 915P PGA 478 Thermaltake PerfectLight CCFL Blue Light A1716 Thermaltake Fanless103 Cpu Cooler CL-P0019 Thermaltake 80MM Smart Case Fan II A2178 עוד 2 מאווררים של 80MM אחד עם לד. ועוד מאוורר 12MM עם לדים זה יספיק? ENERMAX EG365AX-VE 350 Watt ועם לא תתנו לי ספק יספיק עד 400 שקל
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
זה המארז שאני קונה מזיגזג אבל פתאום חשבתי עם כמה מאווררים הוא מגיע? וחוץ מזה המארז הזה טוב או יש לכם המלצה למארז אחר?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
קניתי אותו , התקנתי דרייברים , וכשאני פותח את התוכנה setpoint אז אין לי את האפשרויות כמו בתמונה הזאת : http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/g5/setpoint2.jpg יש לי רק את הלשונית tools . מה הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מחפש רכזת USB שמפצלת ל7 יציאות עם ספק כוח חיצוני. אשמח להמלצות. ד"א איך DLINK ברכזות USB?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
כרגע אני מתלבט בין שני חברות, רייזר וסטילסירייס מעוניין בעכבר המתאים לשני הידיים תודה וערב טוב הציעו לי את הדגם הזה Steelseries XAI האם הוא הכי מומלץ בטווח המחיר שציינתי?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
עד 200 ש"ח כולל חריגות של עשרות שקלים בודדות, לא יותר. כמה דגשים: *שיהיה ארגונומי (כמה שפחות ייעשה נזק לכף היד בשימוש ממושך). *נוח לתפעול *לא קטן מידי ולא גדול מידיי (שלא יהיה בגודל של העכברים השולחניים). *אלחוטי תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
צריך המלצות לאוזניות ומיקרופון (headset) בתקציב של עד 150.... השימוש הוא שימוש שוטף, מוזיקה משחקים והכול... ולמיקרופון בעיקר משחקים.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אחרי כמה בעיות מציקות עם החשמל החלטתי לקנות אל פסק לפי ההבנה שלי 750-700VA אמורים להספיק האופציות שלי הם: Gamatronic 750 ADVICE P700 ואולי ADVICE P750 מה עדיף לי?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
6600E 8800GTS ASUS P5B DELUXE 2GB 800MHZ
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
מה אתם אומרים לגבי Supertalent CA-601UFS Aluminium Silver Full Tower 4 Fan? אני מעוניין במארז טוב (לא של Compucase) שיתאים לי בצורה מושלמת למחשב שאני הולך לקנות בנתיים ננעלתי על המארז הזה וכנראה שהיום (6.3) אני אף יקנה אותו. *בשנה הקרובה ייתכן ויעבוד במתכונת SLI ויש אפשרות שבעתיד אני יעשה לו OC (לא בטוח). בנוסף אודה לכם אם תמליצו לי על ספק שתומך בSLI (שני 6 פין). עוד דבר רציתי לדעת האם ניתן לעבוד במתכונת SLI עם שני 6800GT עם ספק שתומך ביציאה אחת של PCI-e ואיך? האם בכלל חייבים את חיבור ה6 פין ל6800GT? המפרט: Gigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box Gigabyte 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI-E? WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM NEC ND-3…
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכם חברים אנא עיזרו לי למצוא דרייבר למודם הדגם הוא: zoltrix win hsp 336i pnp data/fax/voice isa device for win 98 אני כבר נואש תודה למוצאים
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
האם יש הבדלים משמעותיים בין הדגם החדש לישן כך שכדאי להמתין(גם היבואן לא יודע מתי יגיע) תודה
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
HEC 425W HEC-425VDT 2 FANS HIGH QUALITY אני רוצה לדעת האם מישהו מכיר את הספק הזה והאם הוא טוב?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום לכם, מישהו מכיר את הבקר שמצוין בכותרת? האם הוא כולל גם פאן בס (שליטה על מהירת המאווררים)? תודה רבה. עדן
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מניסיון קודם אני רוצה לדעת אם יש כאן אנשים שמבינים טוב מאוד בנושא. אחר כך יבואו השאלות. (ובבקשה, אין לי כוח להודעות כמו "ספאם")
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
תמונה למי שלא מכיר את הפד: לינק לפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12873
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
בשביל להשלים את פרויקט המודינג שלי אני צריך מדבקות למקלדת. אני צריך: מדבקות למקשי פעולה כמו קונטרול ואנטר מספרים ואותיות באנגלית יש חיה כזאת בכלל? כל דבר יעזור
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי דגם i 6230 הוא חדש ואני לא יודע איך אני יכול להעיבר אליו שירים מ מחשב מודה מראש תודה.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-