ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
טוב אז כך יש לי מחשב ישן [3 שנים כבר] ואני כבר רוצה לקנות חדש. אז כך התקציב הוא 5,000 ש"ח. אני רוצה משהו טוב שירוץ לי מהר, במשחקים החדשים ובכלל. טוב מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, סידי-רום [כונן הדיסקים], כונן דיסקטים והצורב לא צריך. רק את החלקים החשובים, טוב אז הנה פירוט של המחשב הישן: Field Value Computer Computer Type ACPI Uniprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack [ TRIAL VERSION ] Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name ZZZ User Name Administrator SMTP E-mail Address na****@bezeqint.net Logon Domain [ TRIAL VERSION ] Date / Time 2006-02-24 / 13:58 Motherboard …
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ללא חריגות בבקשה.... אני מחפש מארז שיהיה מאוורר בצורה הטובה ביותר בהתאם למחיר המארז וספק צריכים להחזיק מעבד 920 של אינטל , 2 כוננים קשיחים , 7600GT ... זה בעיקר... תודה לעוזרים.. נ.ב. אני מעדיף מארז שאינו למתמלא באבק מהר. הברירת מחדל שלי זה מארז קמפיוסקייס 6a19. אני לא יכול לחרוג מזה כי זה באמת המקסימום ....
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
תראו חברים, עד אתמול היו לי שני כרטיסי זיכרון SDRAM של 256 מגה (בסך הכל יש לי שני סלוטים במחשב). אתמול הוצאתי את שני כרטיסי הזיכרון והכנסתי במקומם כרטיס זיכרון אחד של מה שמצויין למעלה - Kingston 333ddr 1 GB 184 pin 2.5CL. עכשיו מה שמזור הוא: כשאני בודק בתוכנה EVEREST כמה זיכרון פנוי יש לי (לא כשאני משתמש בתוכנות ודברים כאלו), אז עם שני הכרטיסים הישנים של 256 היה תפוס לי בערך 250 300 ועכשיו עם הכרטיס החדש של 1GB תפוס לי 400-500. אני לא מבין למה נתפס לי יותר מקום ככה סתם. עכשיו השאלה השניה שלי היא האם אני יכול לצרף בנוסף לכרטיס הזה עוד כרטיס אחד של 256 מגה מהישן (המהירויות שונות הישן הוא SDRAM והחדש DDR333). ממה ששמעתי חייבים שהכרטיסים יהיו באותו הגודל אחרת זה לא יעבוד טוב.…
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב שמתבסס על D930 או D805... כרטיס מסך X550 פשוט ג'יגה זיכרון וכו' וכו' בפורום מפרטי מחשב כל הזמן ממליצים על המארז היה למחשבים במחירי ביניים השאלה שלי אם מארז עם ספק כזה יוכל להחזיק את המחשב? ובכלל, כשחיפשתי את המארז ראיתי ב-LogicPC שהוא עם ספק 350W וכשחיפשתי בזאפ ראיתי שהוא עם 400W כמה Wat יש לו בכלל? והאם המארז הזה מומלץ בכלל? ואם לא אז יש אחרים טובים יותר בטווח מחירים שלו (עד 300) שכוכלים ספק?
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כמה סוגים של יציאות של מאוררים יש ? והאם כולם מתחברים ללוח?
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כותרת... רמקולים של 2.1 וא מתאפשר בתקצי אז 5.1
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
הDVD הישן שלי התקלקל ואני מחפש עכשיו DVD חדש... חשוב שהDVD יתמוך בכתוביות בעברית ובכל הפורמטים הקיימים. המליצו לי על DV383 של PIONEER. מכמה בדיקות שעשיתי ראיתי שקיים גם מכשיר שנקרא DV393 גם של PIONEER. איזה מהם עדיף? (המספר אומר שה393 יותר טוב??) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
קניתי את העכבר מנעה בגרסאת Retail ולא OEM לא יודע לגבי הצבעים לא מבין בזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4181 האם MX518 היה עדיף? מה לעשות שאני מחבר אותו לעדכן FM? לשנות משהו בדרייברים תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מכשיר PSP של סוני גרסא מעודכנת 2.5 יפני והוא לא מצליח להעביר סרטונים על הכרטיס 32 מ"ב שמגיע איתו, ז"א פיזית אפשר להעתיק את הסרטים על הכרטיס אבל אי אפשר ליראות אותם על הPSP עצמו... מה הוא עושה לא בסדר? לאיזו תיקיה או דרך מה הוא אמור להעביר את הסרטונים?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
ערכתי חיפוש ברשת ובפורום והגעתי לכמה עכברים סופיים שיש לי התלבטות לגביהם. 1.logitech MX518 ( מנועה ב130 שקל מתצוגה- בגלל זה אני מתלבט אם לקנות אותו אחרת ישר הייתי לוקח אותו) 2. GENIUS ERGO 525 3.GENIUS ERGO 520 ההתלבטות העיקרית שלי היא האם שווה לי לקחת את ה MX518 מנועה שהוא מתצוגה כשיש באותו מחיר את הגיניוס 520 ואם לקחת את הגיניוס 520 מה ההבדלים בינו לבין ה525 חוץ מהDPI שאצל ה525 הוא עד2000? תודה. עריכה: אני יודע שיש גם את ה A4TECH X-750F אבל ראיתי בכמה תמונות שהצבע הכסוף מתקלף אחרי כמה זמן ונכנס הרבה לכלוך איפה שהפסים האלה אז הוצאתי אותו מהרשימה.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מה יותר טוב מומלץ עכבר G5 VER-2 או MX - 1000 וכמה זמן מחזיקה הבטריה של ב- MX 1000
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
האם IPOD 80 GB החדש שמנגן וידאו הוא מתחבר לטלויזיה או שיש כמה סוגים של ה IPOD הזה שהם גם לא מתחברים לטלויזיה ? לפי מה שאני הבנתי שהוא מתחבר ויש כבל מיוחד ובמקום אחר אמרו לי שיש IPOD כזה שהוא לא מתחבר לטלויזיה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
יש לי forcefeedback של microsoft (ישן( שהיה מתחבר ליציאת joystick בכרטיס קול. איך אני יכול לחבר אותו היום כאשר יש לי כרטיס קול על לוח האם. ראיתישיש מתאם מיציאת joystick ל-usb אבל לא הצלחתי למצוא כזה בארץ. האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות כזה?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
העכבר הוא MX1000, עד עכשיו היתי בלי פד והרגליות טפלון של העכבר נהרסו כבר כמעט לחלוטין. יש הרבה מקום פנוי על השולחן אז יש מקום לפד גדול. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
המחשב הזה : http://2buy.yad2.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=7356793 אני משיג ב3300 שקל אבל איך הסוללה שבאה איתו? לכמה זמן היא תחזיק? ולכמה שעות? בעיקרון המחשב לאמא שלי והיא צריכה רק אינטרנט אז נראה לי זה מספיק
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה את העכבר roccat kone XTD ואני לא יודע איזה פד הכי מתאים לו....
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע פקס למייל ולשם כך אני צריך צריך תוכנה מצאתי תוכנה Ez fax 2 mail אבל היא בתשלום אשמח לקבל עזרה בנושא.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס קול עד 1000 שח.. היה לי Creative X-Fi Fatality אבל הוא כנראה מת, צריך כרטיס קול שיהיה לו יציאת 5 ערוצים בחוט אחד נדמה לי שזה נקרא COXIAL או איך שלא קוראים לזה... וכמובן לאוזניות אבל זה בטוח יש בכולם תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני לא מבין בזה כל כך.. איזה חברות הספק שלהם טוב? אני צריך שתיהיה זרימת אוויר כי אני OC... וגם שהוא יהיה יפה.. ראיתי אחד נחמד ב KSP ב 260 שקל ?ATX MIDI 400W usb,p.stab.,window? אבל אני לא יודע אם הספק טוב.. ודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני צריך מדפסת טובה. חשבתי על Hewlett-Packard DeskJet 5652 Printer http://www.pch.co.il/docs/pd-203794736.htm ורציתי לדעת אם המדפסת שווה את המחיר שלה ואם יש לכם הצעות למדפסות אחרות באותו מחיר(850ש'ח)
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
מצאתי את הספק הזה: Thermaltake TT420AD 2-fan APFC Power Supply 420 WATT האם זה נחשב גנרי??? במחיר של 385 ש"ח. האם הספק הזה טוב??? (כרגע יש לי גנרי של 300W ונראה לי שהוא עומד למות,עשה את שלו במשך יותר משנתיים)
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
פשוט אבא שלי כבר לא רואה כל כך טוב והכתב פשוט קטן לו עברתי על כל האפשרויות ולא מצאתי בשום מקום אפשרות להגדיל את הפונט עזרה?
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-