עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by iliyaman,

שלום לכולם . אני מעוניין לרכוש בקרוב אוזניות חדשות . התקציב שלי הוא 400 , ואפשר לחרוג עד 500 . אני צריך את האוזניות בשביל 100% מוזיקה , לא בשביל גיימינג . חשוב לציין שהם הולכות להתחבר לאייפד שלי , למחשב וכנראה לפאלפון . המליצו לי בפורום אחר על האוזניות הבאות : Shure SRH-440 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11050 ויש לי כמה שאלות לגבי האוזניות : הן יהיו נוחות אם אני אקח אותן לבחוץ ? יש טעם לקנות כרטיס קול חיצוני ? (כשאני אחבר למחשב) ? הם ישמעו מעולה באייפד ובפאלפון ? אני אוהב לשמוע רוק , רוק כבד והרבה מטאל . הן לא יזייפו / יקרעו / משו כזה ?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by zzroni,

מישהו יכול להמליץ לי על מארז פשוט וזול לפנטיום 4 עם ספק w350 עם 2 usb מקדימה ? בבקשה לציין את הדגם המדוייק.

3. Started by יונדב,

מישהו יכול לעזור לי בחיבור פאלם מסוג: palm m515 לאינטרנט? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by joker8834,

שלום, יש לי בעיה עם המדפסת שלי :<, היא לא מדפיסה צבעים מסוימים, המחסנית דיו לא מקורית אבל חדשה וכבר החלפתי כמה. עשיתי Self test report, סרקתי את מה שיצא: HELP PLEASE תודה.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  5. Started by arikbaron,

האם יש הבדלים משמעותיים בין הדגם החדש לישן כך שכדאי להמתין(גם היבואן לא יודע מתי יגיע) תודה

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by moranfrd,

מישהו יכול אולי להמליץ מניסיון על חנות בחו"ל ששולחת מוצרים ישירות לישראל? בדקתי באמזון אבל אין משלוחים לישראל למעט ספרים/סרטים וכיוצ"ב..

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by shlomi_x,

היי, למשהו יש המלצה להתקן זול ואמין שימנע כיבוי המחשב בצורה פתאומית לאחר נפילת מתח של עד כשניה אחת? תודה, שלומי

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  8. Started by avishai1b,

שלום, אני עוד מעט יהיה בחנות בחו"ל ואני הולך לקנות שם כמה דברים, אחד מהם הוא ה Death Adder עכשיו אני קצת מבולבל לגבי הגירסאות שלו: יש את הגירסה הזאת: GuildWars edition http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3321428&CatId=539 ויש את זאת: שלפי מה שאני הבנתי היא הגירסה הרגילה של העכבר.. http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2823951&CatId=539 שתי הגירסאות ממש זולות (פחות מ 200 ש"ח) והן בהפרש של 5 דולר.. מה ההבדלים בין 2 העכברים האלה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by moshemaman25,

תקציב עד 400 ש"ח חשוב לי שתהיה בה תאורה וכפתורי מדיה

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  10. Started by dror_l,

ללא ספק כוח. 300 ש"ח (ל- P4 ללוח - abit- IC7, אם זה חשוב). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  11. שלום אני רוצה לקנות מדפסת משולבת פשוטה שני הדגמים הסופיים שהחלטתי עליהם הם Canon MP160 ו-HP Photosmart C3183 מה אתם אומרים איזה מהם עדיפה? לשימוש בייתי לא כבד, אולי לפעמים להדפיס תמונות גם הבנתי שלקנון עוד אין דיו חלפי אבל המקורי שלה יותר זול משל HP אני נוטה יותר לכיוון הקנון יש למישהו ניסיון עם המדפסות האלו? תודה

12. אני מחפש עכבר חוטי שיהיה מדוייק ונוח ואני לא יצטרך פד של אלף שקל בשביל שיהיה לו נוח.. שיסתפק במה שיש.. יש לי כרגע את האופטי של מיקרוסופט, גירסא שניה ה optical whell mouse שעולה 80 שקל... הוא מתחיל לעשות פאדיחות ולקפץ על המסך ולא להיות נוח בגרוש.. לא בא לי להוציא 500 שקל על עכבר זה נראה לי בזבוז רצחני וחסר סיבה מה ההמלצה שלכם? דרך אגב חשבתי על ה rev3 אבל כמעט ואין להשיג אותו בארץ..

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  13. Started by Koby,

שלום חברים יש לי עכבר V3 של מיקרוסופט כבר משהו כמו 5 שנים אבל לצערי הוא בתהליכי גסיסה. מיקרוסופ התחילו לאחרונה לייצר אותו שוב פשוט בגלל שהוא היה כזה טוב אבל אין אותו בארץ, לפחות בינתיים. אז השאלה היא כזאת: על איזה עכבר אתם ממליצים? עד 350 ש"ח תודה מראש

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  14. Started by guyyug,

אני רוצה דיסק נייד USB לשימוש בלימודים כך שאין אפשרות להתקין דריברים והרבה סוגים ומפרטים יש בכלל טעם או שהוא לא יעבוד . סוג מסוים עדיף או שכולם מבחינה זאת אותו הדבר

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  15. Started by b3ta0,

שלום אני רוצה לקנות מקלדת בחיבור USB, שלא תהיה יותר מדי ארוכה (אין לי הרבה מקום על השולחן). ושתהיה נוחה לשימוש רגיל וגם למשחקים, עם אפשרות ללחוץ על מספר מקשים בו זמנית (4, 5?) חיפשתי דגמים של לוג'יטק וחשבתי על: Classic Keyboard 200 שלא מאוד ארוכה, אבל אני לא יודע על כמה מקשים אפשר ללחוץ עליה בו זמנית ו Ultra-Flat Keyboard - בעלת מקשים בעלי פרופיל נמוך... אני לא בטוח אם זה יהיה נוח למשחקים? למישהו יש נסיון עם מקלדות אילו? אני חושב על המקלדת הזו משום שהיא קצרה ממקלדות רגילות, אבל אם היא לא תהיה נוחה למשחקים אז אלך על ה Classic Keyboard 200, או על מקלדת אחרת אם למישהו יש הצעות? ארצה גם קישורים לחנויות שמוכרות את שתי הדגמים שרשמתי, תודה.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  16. היי, יש לי מחשב כזה: Intel Pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz 512K GIGABYTE GA-8IPE1000 Pro board 4X256MB RAM 400MHZ DDR GIGACUBE 9200B3 Radeon 9200 64MB WD 80GB 7200RPM 8 MB 1st HD IDE WD 160GB 2nd HD IDE Hercules Game Theater xp 7.1 NEC 3500A DVD-RW IDE Toshiba 16x48 DVD IDE Leadtek WinFast TV2000 Deluxe XP TV card האם אני יכול להוסיף עוד HD SATA ? האם הספק יסחוב (HEC 300 ART)? והאם אני צריך כבל מיוחד לשם חיבור SATA? תודה

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  17. Started by spinchicken,

מישהו יכול להסביר לי את התופעה הבאה שקורית לי המון פעמים: אני מחבר רכיב לכבל USB מאריך שמחובר ל PORT מאחורי המחשב. אני מוציא את הרכיב הזה ומחבר רכיב שונה, הרכיב לא מזוהה ע"י המחשב. אני מחליף PORT מאחורה והמחשב מזהה.

18. שלום חשבתי על החלפת מארז המחשב שלי לאחד טוב גדול ובעל אפשרויות קירור טובות. אני מתלבט בין שתי אלו: 1) Chieftec AX-01SLDW 2) Termaltake Xaser II A6000A Plus Tower Case אשמח אם תעזרו לי ! :AR15:

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  19. Started by postup,

הDVD הישן שלי התקלקל ואני מחפש עכשיו DVD חדש... חשוב שהDVD יתמוך בכתוביות בעברית ובכל הפורמטים הקיימים. המליצו לי על DV383 של PIONEER. מכמה בדיקות שעשיתי ראיתי שקיים גם מכשיר שנקרא DV393 גם של PIONEER. איזה מהם עדיף? (המספר אומר שה393 יותר טוב??) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  20. Started by GAL SHAMIS,

אין לי מושג למה הספק כל כך חשוב [יש לי ספק שבא עם המארז ביחד נראה לי משהו הכי פשוט] יש לי מחשב AMD 2500 768 DDR RADEON9600XT 40GB האם אני יכול להסתפק בספק הפשוט שבא עם המארז ? מה אתם ממליצים לי לעשות ... תודה נ.ב לא ידעתי לאן הנושא הזה שייך אז חשבתי שהכי מתאים לשים אותו פה

21. Started by overload,

אני לא יודע אם: יש כבל מאריך למסך? איך קוראים לו? יש כבל מאריך לעכברים? איך קואים לו? תודה.

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  22. Started by maor18,

מחפש עכבר איכותי ושקט וכמובן זול כמה שאפשר. לא מחפש משהו כבד עכשיו, לא גיימינג כבד ועניינים כאלה, כן לוחץ הרבה ומשתמש בגלגלת בלי הפסקה וחשוב לי שיהיה שקט כמה שאפשר ושיעבוד חלק כמה שאפשר. הייתי אומר תקציב עד 100 אבל יכול ללכת גם לכיוון ה150 אם יש משהו איכותי יותר. נכון לכרגע אני עם לוגיטק m170 (אצלי כבר למעלה מ3 שנים) ואני מבסוט מאוד האמת חוץ מזה שהלכה הגלגלת והלחיצות נורא מרעישות.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  23. Started by FatherBoard,

למה טוב חיבור הפייר-וויר? אני לא רואה שום מוצרים שזקוקים לו. אז למה בכל זאת יש לו כזה ביקוש?

24. Started by tzahi04,

מה ההבדל בין diamondback salamandra לבין diamondback precision מבחינת ביצועים הם אותו דבר נכון? ומבחינת עיצוב? אני לא מצליח לראות הבדל.... diamondBack plasma - חוץ מזה שהצבע שלו שונה יש הבדל בעיצוב או במשהו אחר לבין שני אחיו האחרים? תודה..

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  25. Started by Atom Mother Heart,

שלום אני צריך מדפסת שתהיה "סוס עבודה" אמינה וחסכונית, הדפסה בעיקר בשחור לבן (טקסטים) אין חשיבות למשולב(אבל אני לא פוסל) ועדיף שהמדפסת עצמה תהיה קומפקטית יש הצעות? נ.ב. עדיף לא להשקיע את כל הסכום...

• 3 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים