ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
נהרסו לי הרמקולים והאוזניות ובנתיים אני עם משהו גנרי :"( אני זקוק להמלצה לרמקולים ואוזניות רמקולים ב250-300 שקל ואוזניות(כולל מיקרופון) ב100-150 תודה.
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
זה המארז שאני קונה מזיגזג אבל פתאום חשבתי עם כמה מאווררים הוא מגיע? וחוץ מזה המארז הזה טוב או יש לכם המלצה למארז אחר?
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן אפשר לרכוש מוצר זה "Microsoft Wireless Intellimouse Explorer Bluetooth" היה לי אחד כזה מוצר מעולה
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
יש לי ספק כח ואני לא יודע איך לחבר אותו. הספק שלי הוא Antec TruePower 380W אני לא יודע איך לחבר אותו לאן ואם צריך להתקין ספק אולי מישהו יכול לעזור לי לתת לי תמונות אולי מדריך (בעברית ) משהו תודה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני צריך עזרה!!! האם ביטול מס הקנייה מחו"ל מאפשר הזמנה של מוצרים כמו MP3 JUKE BOX דרך ה-WEB ללא מס שחיטה במה זה כרוך NEED HELP PLEASE ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעוניין לרכוש בקרוב אוזניות חדשות . התקציב שלי הוא 400 , ואפשר לחרוג עד 500 . אני צריך את האוזניות בשביל 100% מוזיקה , לא בשביל גיימינג . חשוב לציין שהם הולכות להתחבר לאייפד שלי , למחשב וכנראה לפאלפון . המליצו לי בפורום אחר על האוזניות הבאות : Shure SRH-440 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11050 ויש לי כמה שאלות לגבי האוזניות : הן יהיו נוחות אם אני אקח אותן לבחוץ ? יש טעם לקנות כרטיס קול חיצוני ? (כשאני אחבר למחשב) ? הם ישמעו מעולה באייפד ובפאלפון ? אני אוהב לשמוע רוק , רוק כבד והרבה מטאל . הן לא יזייפו / יקרעו / משו כזה ?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מסובך? לא כל כך. יש לי מחשב נייד סנטרינו ורשת אלחוטית G שעובדת ב2.4 גיגה. יש לי גם טלפון אלחוטי שעובד בתדרים האלו. אני שוקל לרכוש את העכברון הזה: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1167 שגם עובד ב2.4. האם כולם יוכלו לחיות אחד עם השני או שרשת אלחוטית לעכבר 2.4 זה כמו חתול לעכבר? האם יש המלצה אחרת לעכבר למחשב נייד, אופטי אלחוטי ? אורי
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לסורק או מכשיר משולב (עדיף מכשיר משולב) של עד 3000 ש"ח וחשוב שהוא יהיה מהיר,אמין,חזק ובעיקרון משהו שהוא כבר יותר מתקרב למכונת צילום ולמשהו תעשייתי כזה אם אתם מבינים למה אני מתכוון... וזהו,תודה.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 ערכות מקלדת ועכבר: 410 ש"ח Microsoft Wireless Optical Desktop Microsoft Wireless Optical Desktop Elite 470 ש"ח 310 ש"ח Creative Wireless Optical 6000 Desktop יש הבדל במחירים השאלה היא מה עדיף לקנות.... התדר של קריאטיב הוא 27 ,ושל מיקרוסופט אני לא יודע כמה, יש הבדל בתדרים?? ועל מה זה משפיע?? ובכלל איזה ערכה כדאי לי לקנות? אני חושב שעדיף של מיקורוספט,אם כן למה? אני צריך סיבה להוציא עוד 100-160 ש"ח,ובין 2 המקלדות של מיקרוסופט מה ההבדל ביניהם?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם אני פונה לבעלי העכבר G5 קיבלתי מתנה עכבר כזה, נראה משהו טוב אשמח אם מישהו יגיד לי (במקום שאתחיל להתעסק עם זה כי ממש אין לי זמן), כמה משקל כדאי לשים לו שיהיה הכי נוח למשחקי יריות ולעבודה שוטפת. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית (שמוקלטת על קסטות) ואני מעביר את הסרטים למחשב דרך כבל DV-in אני חושב. רציתי לשאול אם איך קוראים בדיוק לכרטיס הזה, ואם אתם ממליצים על דגם או חברה מסוימים (כי אני הולך לקנות מחשב חדש). תודה.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר זמן רב (כ -3 חודשים) אחרי החיבור האחרון החלטתי לחבר שוב את ההגה שברשותי למחשב ולשחק. אבל צצה בעיה קטנה , windows xp pro אינו מזהה את ההתקן הנוכח ולכן אינו יכול להתקין אוטומטית וגם לא לתת מידע. זהו ההגה שבדיוק ברשותי : http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://images.ciao.com/ide/images/products/normal/618/Guillemot_Racing_Wheel_Rad_und_Pedalsatz__195618.jpg&imgrefurl=http://www.ciao.de/Guillemot_Racing_Wheel_Rad_und_Pedalsatz__195618&h=150&w=200&sz=5&hl=iw&start=12&um=1&tbnid=yZblBhTVUgFpRM:&tbnh=78&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3Dguillemot%2BRacing%2BWheel%2Bfor%2Bwindows%2Bxp%26svnum%3D10%26um%3D1%26h…
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית שיש לה חיבורי 5.1 ויש לי כרטיס קול עם 5.1 לא לדאוג עכשיו חיברתי חיבור RCA לPL 3.5 עם 2 פינים אחד לבן אחד אדום וזה משמיע לי רק על 2 הקדמיים.... ואת הסאב וופראני יודע שככה זה אמור להיות חיפשתי כבל של 5.1 בחניות לא מצאתי. עכשיו יש לי שאלה איזה כבל אני צריך אם אפשר תמונה שם ובאיזה חנות יש את הכבל? אני צריך כבל אופטי או כבל אחר? יש לי חדר לא גדול חדר של 3. על 4 מטר . ובקשה אחרונה, לחבר שלי יש רק 2.1 אצלו במחשב אז אני רוצה לחבר לו כרטיס קול 5.1 USB ולא מצאתי ... אם אפשר בבקשה למצוא לי משו זול תודה.... אם זה לא קשור לפורום הזה בבקשה תגידו לי את השם של הפורום שזה מתאים לו אם צריך תמונות של החיבורים אז זה החיבור של הרסיבר שלי: http://imageshack.us/photo/my…
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה!!! ישלי לוח GA 7S748 L וכרטיס קול OB (בנוי בפנים) יש בלוח מחבר ואני זקוק לכבל שמחבר בין יציאת הפינים לג'ויסטיק איפה אפשר להשיג??? אפשרות שניה היא להוסיף כרטיס קול חיצוני PCI שיש בו יציאה מובנית לג'ויסטיק יש לי VIBRA 128 של CREATIVE אבל מה יקרה עם הכרטיס המובנה??? מישהו יכול לעזור??????
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
העכבר לוגיטק העתיק שלי (חוטי, לייזר, לא ידוע דגם) מתחיל לעצבן אותי ואני מחפש אלחוטי כרגע אני גם שוקל לקחת בכלל סט וגם להרוג את מקלדת האינטרנט פרו של לוגיטק (מעולה) ראיתי את הסט של לוגיטק EX110 ב~200 ונראה לי פתרון די נחמד. מה דעתכם? עכבר נורמלי עולה באזור ה150 אז לקחת סט ב200 לא נראה לי נורא כל כך וגם, איך הMicrosoft Wireless Optical Desktop 2000 ?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אני עומד ליקנות מחשב חדש : atlon xp 2500+ barton abit nf7 gail 512m ddr333 בזמן הקרוב אני לא מתכנן oc אבל בעתיד כן , השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע במארז טוב (כמו ה compucase 6919) או מספיק מארז סביר , יש לי היזדמנות ליקנות מארז סביר עם ספק כח טוב ב פחות מ 100 ש"ח כך שההפרש הוא גדול. מה אתם אומרים?? ???
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני צריך ביקורת על המארז... לא מצאתי בחיפוש איך 2 המאווררים שלו? הוא יותר טוב מהסופרטאלנט? אני קונה אותו כי כבר אף אחד לא מוכר תסופרטאלנט
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
האם יש כרטיס טלויזיה למחשב, עם אנטנה פנימית המסוגל לקלוט ערוץ 1 וערוץ 2 ?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
הבנתי שה MX הוא אופטי וה G 5 הוא לייזר זה נכון??
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
עד היום עם קופסת מיתוג VGA ו PS2 + קומבו מקלדת ועכבר לוגי'טק בני 12 שנה שלאחרונה העכבר מזייף...אלחוטים/ + עבודה על 2 מסכים במקביל. לאחרונה שודרגו המחשבים והמסכים..... מחפש המלצות לקומבו עכבר + מקלדת אלחוטים מומלצים וטובים - לעבודה של גרפיקה. + קופסת מיתוג חדשה אמינה שתתמוך בקומבו של העכבר מקלדת אם הם דרך USB + בחיבור HDMI לפחות או הכי טוב DP עבודה על 2 מסכים במקביל - המסכים החדשים לעבודה של גרפיקה שהיום הם על Display PORT אבל לא עוברים דרך קופסת המיתוג בשביל שלא תרד באיכות. קופסת מיתוג ל 3-4 מחשבים.... אם יש המלצות ממי שמכיר אשמח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי כמה בעיות מציקות עם החשמל החלטתי לקנות אל פסק לפי ההבנה שלי 750-700VA אמורים להספיק האופציות שלי הם: Gamatronic 750 ADVICE P700 ואולי ADVICE P750 מה עדיף לי?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
6600E 8800GTS ASUS P5B DELUXE 2GB 800MHZ
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
מה אתם אומרים לגבי Supertalent CA-601UFS Aluminium Silver Full Tower 4 Fan? אני מעוניין במארז טוב (לא של Compucase) שיתאים לי בצורה מושלמת למחשב שאני הולך לקנות בנתיים ננעלתי על המארז הזה וכנראה שהיום (6.3) אני אף יקנה אותו. *בשנה הקרובה ייתכן ויעבוד במתכונת SLI ויש אפשרות שבעתיד אני יעשה לו OC (לא בטוח). בנוסף אודה לכם אם תמליצו לי על ספק שתומך בSLI (שני 6 פין). עוד דבר רציתי לדעת האם ניתן לעבוד במתכונת SLI עם שני 6800GT עם ספק שתומך ביציאה אחת של PCI-e ואיך? האם בכלל חייבים את חיבור ה6 פין ל6800GT? המפרט: Gigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box Gigabyte 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI-E? WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM NEC ND-3…
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
^^ מה אתם אומרים? מקלדת טובה? שווה את המחיר?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני קונה כרטיס מפצל USB לPCI רגיל אני צריך לברר משהו על הכרטיס לפני שאני קונה? למשל אם הוא USB1או 2 זה משנה מה יש לי כבר במחשב?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-