ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, מישהו מכיר את הבקר שמצוין בכותרת? האם הוא כולל גם פאן בס (שליטה על מהירת המאווררים)? תודה רבה. עדן
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מתי יוצא 3D Aurora 570 בישראל ואפשר כמה תמונות שלו לא שבאתר הראשי ראיתי
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שאלה זריזה לפני רכישה היום.. איזה ספק עדיף? SP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) http://www.jsp-tech.com/_english/2_product...D=13&hProdID=58 או Spire RockeTeer II 400W Silent http://www.spirecoolers.com/psu.asp?ProdID=4 שניהם באותו המחיר, והמערכת שהם יעבדו עליה היא P4 פשוטה ולא באוברקלוק או משהו כזה, הקטע החשוב פה הוא אמינות. מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום... רציתי לדעת האם עם קונטרולר בדוגמת סוניפלייסטישן כזה אני יוכל לשחק במחשב בנוחות כמו בשימוש בסוני? והאם אפשרי לחבר 2 כאלה על אותו מחשב ולשחק ביחד במחשב? נגיד בcod5 בps3 יש אפשרות של cooprative כשהמסך מפוצל ל2 ומשחקים ביחד... האם אפשר לשחק את אותו הדבר גם במחשב? על אותו מחשב?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדפסת לייזר למשרד עו"ד, המדפסת צריכה להתחבר לרשת החוטית ככה שנוכל להדפיס מכל חדר. קשה לי להגדיר מה התקציב כי אין לי מושג מה טווחי המחירים, אז אני אשמח לקבל המלצה על מדפסות איכותיות שיכולות לעשות את העבודה בכל המחירים בין 500-2000 ש"ח. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום. 1. אני מחפשת המלצה למצלמת מחשב טובה שניתן לצלם בעזרתה תמונה לכרטיס לקוח. אין לי דרישות ספציפיות מאחר ואני לא מכירה כלל נתונים של מצלמות מחשב, אני כן זקוקה למצלמה שמצלמת באיכות טובה. המחיר, אני מניחה, עד 200 שקל. אבל אפשר יותר. 2. על אילו מצלמות מחשב, אם בכלל, אתם ממליצים בנושא הבא - אני מעוניינת להתקין מצלמת מחשב בחדר בו מתקיים חוג ושתקרין את הנעשה בו למסך טלוויזיה בחדר אחר (חדר המתנה להורים). אשמח להמלצות ולעזרה, מקווה שזה הפורום הממתאים, תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני בימים הקרובים קונה מחשב חדש...אלו הפרטים: Intel Core 2 Duo E6400 DFI Infinity 975X for LGA775 G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB CL 5-5-5-15 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 עכשיו רציתי לקחת ספק של "אנטק" 500W...הבחור אמר שבזמן האחרון מחזירים להם אותם בחזרה...(מתקלקלים)... הוא הציע לי ספק ENERMAX LIBERTY 400W....באותו סכום... עכשיו השאלה האם 400 וואט יספיק לי כדי להחזיק את הכרטיס ובכלל את כול המערכת...(בעתיד מתכוון לעשות OC)... מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
ניראה לי שזה שייך לפה אז אני מבקש מארז+ספק מKSP.. אז יש שם מארז הAntec ATX MIDI Super Lanboy שהוא מצוין לפי הביקורות..וגם HEC 475W שיש שמה מה אתם אומרים יש דרך לשפר? חסרונות בדברים שאמרתי? מה דעתכם?!
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היום התקלקל לי הספק הגנרי שלי (לא מחזיק 12 וולט) אך יש לו אחריות לפי מפרט המחשב אולי הספק חלש? GIGABTE VRXP ATHLON XP 1800+ WITH VOLCANO 7 256 MB DDR 333MHZ PINE USB 56600 PINNACLE PCTV STUDIO HERCULES GTXP ATI RADEON 8500 64MB MAXTOR 60GB 7200RPM BENQ*16 DVD CHIFTEC CASE DX BLUE + WINDOW+ U.B. LEDS LG F700P & LG 795+ MONITOR AS SEC MONITOR DIGIDOC 5 FAN CONTROL
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מארז זה נראה על פניו כעסקה לא ראה ביחס תכונות/מחיר. אולם המידע על הספק שלו אינו מספק הינה סקירה אחת שמצאתי http://www.xtremepctech.com/reviews/CompuCase6919BServerTower/compucase6919review.htm אשמח לשמוע התרשמות מהמשתמשים על איכות המארז ואיכות הספק (HEC 300ART ) כמו כן לא ברור מהמפרט האם ה-USB PORT הוא USB2 או 1.1 ??? תודה :-*
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי ספק Antec Truepower 2 480W עם שני ריילים של 12V כל אחד 18A האם הכרטיס XFX GeForce 7900 GT XXX שדורש 20A על הרייל של ה12V יפעל כמו שצריך ? בלי בעיות ואולי עם OC ?
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית (שמוקלטת על קסטות) ואני מעביר את הסרטים למחשב דרך כבל DV-in אני חושב. רציתי לשאול אם איך קוראים בדיוק לכרטיס הזה, ואם אתם ממליצים על דגם או חברה מסוימים (כי אני הולך לקנות מחשב חדש). תודה.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
זה המארז שאני קונה מזיגזג אבל פתאום חשבתי עם כמה מאווררים הוא מגיע? וחוץ מזה המארז הזה טוב או יש לכם המלצה למארז אחר?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
למי שלא שמע, Nixi היא חנות אלקטרוניקה מחשבים וקולנוע ביתי חדשה, שנפתחה בהשקעה ענקית של כמליון וחצי שקל (או דולר?) אתמול הייתי החנות Nixi החדשה שנפתחה ברעננה, ואלו הרמשים הראשונים שלי ממנה: א' כל, החנות נראת מדהים, העיצוב הכי טוב שראיתי בחיי... יש שילוב של מראות וזכוכית, וכל החנות נבנתה כמין ספרה מדהימה. החנות מושקעת ביותר וניכרת התחשבות רבה בעיצוב החיצוני. ב) כאשר מגיעים לחנות הדלתות נפתחות לבדם (נפתחות פנימה לא לצדדים ) ומרגישים כמו מלכים. ברגע שנכנסים ניגש עובד שלבוש בחליפה ועליה תג עם שם העובד ודגלים של מדינות (אמריקה= מדבר אנגלית, ישראל= מדבר עברית).. ההרגשה יוצאת מן הכלל כאשר היחס אלינו היינו לקוחות עסקיים לכל דבר. ג) הצורה בה מסודרת החנות היא מעניינת מאד, ולא ה…
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני צריך ביקורת על המארז... לא מצאתי בחיפוש איך 2 המאווררים שלו? הוא יותר טוב מהסופרטאלנט? אני קונה אותו כי כבר אף אחד לא מוכר תסופרטאלנט
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
האם יש כרטיס טלויזיה למחשב, עם אנטנה פנימית המסוגל לקלוט ערוץ 1 וערוץ 2 ?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7087 האם יחזיק AMD3200 שמתוחנן ל OVER CLOCK + GTO2 + OC ? האם הספק רועש ??? חייב תשובה בדחיפות (לגבי הרעש גם) תודה.
-
- 10 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש עכבר אלחוטי חדש שיהיה בשימוש בעיקר לעבודה אבל גם קצת למשחקים (לא שחקן כבד) חשוב לי שהעכבר יהיה אלחוטי ונוח ויעיל. ראיתי את הLogitech Mx 3 שאומרים שהוא מאוד טוב לעבודה כי הוא נוח ואפשר לתכנת את הכפתורים שלו לפי האפליקציה שאתה נמצא בה, אבל אני לא יכול לעשות את זה עם כל עכבר שלהם? ואם כן אז למה לשלם 100$ על הMx 3? היה לי את הממבה של רזר והוא היה מאוד נוח אבל התקלקל לו הגלגלת יחסית מהר ואני לא חושב שאני יכול לתכנת לו את הכפתורים כמו בלוגיטק מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
כרגע אני מתלבט בין שני חברות, רייזר וסטילסירייס מעוניין בעכבר המתאים לשני הידיים תודה וערב טוב הציעו לי את הדגם הזה Steelseries XAI האם הוא הכי מומלץ בטווח המחיר שציינתי?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
6600E 8800GTS ASUS P5B DELUXE 2GB 800MHZ
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
יש לי גיימפאד אלחוטי של XBOX וכאשר אני משתמש בו יש הפרעות על המסך מדי פעם. כמו שפעם היו שמים פלאפון ע"י המסך והוא היה מרעיד את המסך. אז יש לי אותו דבר . ניסיתי להתרחק עוד מהמסך, להרחיק את המגבר שמחובר למחשב מהמסך, לא עזר.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו כמה שיותר זול שיהיה נוח ביד לעבודה להרבה שעות.. עד עכשיו היו לי את המיקרוסופט/לוג'יטק ב-50 שקל שדי נמאסו איך העכבר הזה: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=539&category_id=098b8bb5e713e880864bf1618c12b0af& אני לא צריך שהוא יהיה משהו מטורף לגיימינג או מהיר במיוחד.. רק נוח
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעוניין לרכוש בקרוב אוזניות חדשות . התקציב שלי הוא 400 , ואפשר לחרוג עד 500 . אני צריך את האוזניות בשביל 100% מוזיקה , לא בשביל גיימינג . חשוב לציין שהם הולכות להתחבר לאייפד שלי , למחשב וכנראה לפאלפון . המליצו לי בפורום אחר על האוזניות הבאות : Shure SRH-440 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11050 ויש לי כמה שאלות לגבי האוזניות : הן יהיו נוחות אם אני אקח אותן לבחוץ ? יש טעם לקנות כרטיס קול חיצוני ? (כשאני אחבר למחשב) ? הם ישמעו מעולה באייפד ובפאלפון ? אני אוהב לשמוע רוק , רוק כבד והרבה מטאל . הן לא יזייפו / יקרעו / משו כזה ?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, הרצתי חיפוש על המדפסת OfficeJet 5610 ולא מצאתי כלום האם למישהו יש ניסיון עם המדפסת המשולבת הזו ויכול לתת חוות דעת? (תקלות, צריכת דיון, פקס , צילום, תפעול שוטף וכו..)
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מה זה ה-3 ג'אמפרים שיש לו מאחורה ? והאם שתי המאווררים שלו מכניסים אויר לתוך הספק במקום שאחד יכניס ואחד יוציא אני לא מצליח להרגיש כל כך זה או ככה או שהמאוורר חלש ובגלל זה אני לא מרגיש כל כך ! תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-