עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by tibia,

אני מחפש פאד איכותי מזוככית כמו שכל הגימרים משתמשים (ניראה לי זה זכוכית) עד תקציב של 130 שקל תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by Dr.Narco,

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות כזה מארז בפחוט מ-600 שקל כי אני מצאתי ב-600 בלי ספק זה המארז: http://www.a-top.com/zalien/zalien.html

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  3. האם יש כרטיס טלויזיה למחשב, עם אנטנה פנימית המסוגל לקלוט ערוץ 1 וערוץ 2 ?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  4. Started by Regev,

שמעתי שלוחות האם שלABIT הם הכי טובים לOVERCLOCKING. אבל לעזעזל, איפה אפשר לקנות אותם??? והאם הם יקרים???

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  5. Started by Mr.Pepo,

אז ככה. אני צריך מקלדת סבירה, לא יקרה ולא בעלת מאפיינים מיוחדים, אני לא רוצה מקלדת אלחוטית אבל שתהיה שחורה. כמה שיותר זול אבל שתהיה איכותית ובעלת שם טוב, תודה.

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  6. עד עכשיו השתמשתי ב930C שלדעתי היא מצוינת הגיע הזמן לשדרג (יותר נכון לקחו לי את המדפסת) מבחינת איכות ההדפסה אין לי צורך לעלות ברמת ההדפסה ואני מעדיף מהירות על איכות ליזר לא בא בחשבון בכלל (כי צבעוניות יקרות , או שאני טועה?) והאם יש מדפסות זולות שתומכות בחיבור אלחוטי (אינפרא אדום) תקציב עד 1000 ש"ח רצוי הרבה פחות

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by onn_the_vy,

האם יש אפשרות לשלוט על הCOM, אני רוצה לשלוח כל פעם 5V לפין אחר... אפשרי.?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by DJO,

I'm thinking of buying it, it's logitech's flagship mouse. It's cordless and the only thing I have a concern for is that if I'm holding (camping whatever) and don't move the mouse for say 10seconds it will turn off :| [14:36:54] <EnD-Element> ze nichba when it idles [14:37:09] <EnD-Element> lets say u camp in some position, and u dont move your mouse [14:37:12] <EnD-Element> and suddenly u see [14:37:15] <EnD-Element> 5 t's? [14:37:16] <EnD-Element> u cant move it [14:37:17] <EnD-Element> [14:37:21] <EnD-Element> only after few seconds Does anyone have a cordless mouse and can confirm this? hmm and if anyone has this mo…

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  9. שלום לכולם קיבלתי את הכבל מידע של נוקיה הוא USB והוא של חברת PROLIFIC הדגם הוא PL 2303 הוא בא בלי הדרייברים, מצאתי את הדרייברים באינטרנט, חיברתי למחשב הגדרתי והתקנתי NOKIA PC SUITE כשאני מחבר את המכשיר: NOKIA 3120 (הוא זהה לחלוטין לדגם 3100) ומנסה לגרום שהמכשיר יזדהה ע"י המערכת ויתבצע סינכרון זה לא קורה המחשב לא מזהה את הטלפון, מה לפי דעתכם הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה?

10. Started by A_D,

זה המארז http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81800 האם שווה לי לקנות אותו האם הוא טוב? ומאיפו הכי טוב לקנות עם אני רוצה לקנות מחול כי ראיתי שלקנות בארצ זה פשוט גנבה.

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  11. אז ככה, יש לי מעבד AMD 64 DC X2 3800 בקיצור אבל אני מאמין שהבנתם לוח אם לא ממש רלוונטי וגם לא זכרון אבל אני רוצה להחליף ספק קיים(TT), שאמרו לי שהוא לא יספיק ל2 כרטיסי מסך חדשים בSLI. אני לא יודע אם כרגע אני מתכוון לקנות 2 כרטיסים אבל מה שבטוח סהספק שאני רוצה יתמוך בSLI בשביל העתיד... עכשיו השאלה היא כזאת: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4658 - ANTEC http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4254 - OCZ האם אלה ספקים טובים? כי המליצו לי על שניהם, עכשיו שאלתי היא, מי מהם יותר מומלץ? בתאכלס האנטק הרבה יותר נח לי במחינת מחיר אבל אם הOCZ עובר אותו בהרבה אני אלך על הOCZ אני מאמין... מצפה לתשובות, ותזכרו: מחיר את ביצועים זה מה שאני מחפש, נקודה.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  12. Started by avivlevy,

איזה ספק כח יותר טוב ומאווור? Antec TruePower 2 480W http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=22480 OCZ PS 420W ATX POWERSTREAM http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_powerstream_power_supply OCZ PS 450W ATX MODSTREAM http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_modstream_power_supply או ספק כח אחר במחיר500-600 שקל

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by ^DaRk-MiNd^,

אני כבר קיבלתי כאב ראש מהעסק הזה בפלונטר קיימים 2 דגמים של T200 מומהרים של חברת GAINWARD אחד במחיר 1200 ואחד ב1500. שניהם באים עם 128 זכרון היום נתתם לינק לכתבה שמדברת על אחד מהכרטיסים ומסבירה בסופו שהכרטיס משתווה בנתונים לT500 http://www.hardocp.com/reviews/vidcards/gainward/gf3ti200_128mb_golden/ אז כדי להבין על איזה כרטיס דיברה הכתבה הלכתי לאתר הרשמי שם היה כתוב כך Gainward Geforce3 PowerPack !!! Ti/550 XP Golden Sample (GeForce3 Ti 500) Gainward Geforce3 PowerPack !!! Ti/550 Golden Sample (GeForce3 Ti 500) Gainward Geforce3 PowerPack !!! Ti/450 (GeForce3 Ti 200) Gainward GeForce2 Ti/500 XP VIVO Golden Sample (GeForce2 Ti) כלומר רק כרטיס א…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by amitoff,

שלום לכם, במוסף 7 ימים של ידיעות אחרונות יש פרסומת למדפסת לייזר של Xerox ב500 ומשהו שקלים (בתוספת כוכבים של ישראכארד). אני לא מוצא כרגע את העיתון אבל הדגם היחידי של החברה בתווך המחירים הזה הוא הXerox Phaser P3210. בהתחשב בדגם ובאיכותו- האם כדאי לאדם כמוני שרוב הדפסותיו בשחור-לבן לקנות מדפסת כמו זאת? יש דגמים טובים של חברות אחרות בתווך המחירים האלו? תודה מראש amitoff

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Started by J.allmighty,

שלום לכולם , אני צריך לקנות לי סורק שלא יעלה יותר מדיי, בסגנון ה300 שקל +- אני פשוט לא יודע איזה לקנות: דגם. ראיתי סורקים בp1000 (האתר), מחירים טובים אבל אני מתלבט איזה לקנות. הסורק יעודו יהיה לסריקת מסמכים ותמונות ולא בכמויות רק "מדי פעם", אני לא צריך משהוא איכותי , רק שייתן תוצאות טובות. תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by kw,

למישהו יצא להזמין ספק של seasonic מחו"ל ? אם כן מאיזה חנות ומה בערך העלות הכוללת ?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  17. Started by ONKYO,

אני חושב לרכוש את המצלמה הנ"ל, מישהו יכול להמליץ\לשלול אותה? מישהו צילם איתה פעם? האם היא שווה יחסית למחיר (בערך 200 דולר) ? תודה מראש עריכה-הנה סיקור שלה באיזה אתר נחמד שמצאתי על מצלמות דיגיטליות הסיקור פה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  18. Started by stingeR-,

תגידו , גם אתם חושבים שחיררו אותו מכל המקומות!? , מזה הגועל הזה!?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by knipo,

אני בקרוב קונה את העכבר roccat kone XTD ואני לא יודע איזה פד הכי מתאים לו....

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by moranhoresh,

אני מעוניין בעכבר לעבודה משרדית, גלישה וכד' והרבה פחות למשחקים. אי לכך אני מתלבט בין 2 הנ"ל. האם מישהו יכול לומר לי מה ההבדל בין השניים, ומה מומלץ ולמה? תודה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  21. התקציב הוא עד כ300 שקל . אין חשיבות לאלחוטי או לא אלחוטי , זה לא ממש משנה לי . העיקר שיהיה במקלדת לחצני מוליטמידה כמה שיותר יותר טוב . ובעכבר לחצי צד להעברת עמודים באינטרנט ותקיות במחשב. אני לא גיימר אז אין צורך בדברים שיהיה מותאמים למשחקים . עדיפות גובהה ללוגיטק . (אם אפשר לקבל עם ההמלצה תמונות אני אשמח ) .. תודה למי שעוזר .

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  22. Started by moranfrd,

מישהו יכול אולי להמליץ מניסיון על חנות בחו"ל ששולחת מוצרים ישירות לישראל? בדקתי באמזון אבל אין משלוחים לישראל למעט ספרים/סרטים וכיוצ"ב..

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by Pandiani,

יש לי מדפסת HP 1315 משולבת. אני שולח דף להדפיס וזה רושם במצב שזה מדפיס אבל בעצם המדפסת לא עושה כלום. כל פעם שאני מוחק ומתקין מחדש את הדרייבר המדפסת עובדת אבל אחרי כמה זמן היא שוב לא מדפיסה. מדי פעם אני שולח משהו להדפסה וזה לא מדפיס ואחרי ריסטארט פתאום מדפיס. קיצר לא יודע לא מבין מה נסגר .. אפשר עזרה בבקשה? תודה.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  24. Started by DarkStyler,

טוב אז כך יש לי מחשב ישן [3 שנים כבר] ואני כבר רוצה לקנות חדש. אז כך התקציב הוא 5,000 ש"ח. אני רוצה משהו טוב שירוץ לי מהר, במשחקים החדשים ובכלל. טוב מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, סידי-רום [כונן הדיסקים], כונן דיסקטים והצורב לא צריך. רק את החלקים החשובים, טוב אז הנה פירוט של המחשב הישן: Field Value Computer Computer Type ACPI Uniprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack [ TRIAL VERSION ] Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name ZZZ User Name Administrator SMTP E-mail Address na****@bezeqint.net Logon Domain [ TRIAL VERSION ] Date / Time 2006-02-24 / 13:58 Motherboard …

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by RonenIL,

ללא חריגות בבקשה.... אני מחפש מארז שיהיה מאוורר בצורה הטובה ביותר בהתאם למחיר המארז וספק צריכים להחזיק מעבד 920 של אינטל , 2 כוננים קשיחים , 7600GT ... זה בעיקר... תודה לעוזרים.. נ.ב. אני מעדיף מארז שאינו למתמלא באבק מהר. הברירת מחדל שלי זה מארז קמפיוסקייס 6a19. אני לא יכול לחרוג מזה כי זה באמת המקסימום ....

• 7 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים