ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אני צריך לקנות לי סורק שלא יעלה יותר מדיי, בסגנון ה300 שקל +- אני פשוט לא יודע איזה לקנות: דגם. ראיתי סורקים בp1000 (האתר), מחירים טובים אבל אני מתלבט איזה לקנות. הסורק יעודו יהיה לסריקת מסמכים ותמונות ולא בכמויות רק "מדי פעם", אני לא צריך משהוא איכותי , רק שייתן תוצאות טובות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כעקרון אני מחפש מארז שיענה על הדברים הבאים.. *כמובן שיעלה עד 300 ש"ח *שיכלול בתוכו ספק כוח טוב *שיהיה לו חלון *אוורור נרמאלי או במילים האחרות מהו הספק הכי משתלם?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדפסת לייזר למשרד עו"ד, המדפסת צריכה להתחבר לרשת החוטית ככה שנוכל להדפיס מכל חדר. קשה לי להגדיר מה התקציב כי אין לי מושג מה טווחי המחירים, אז אני אשמח לקבל המלצה על מדפסות איכותיות שיכולות לעשות את העבודה בכל המחירים בין 500-2000 ש"ח. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
תראו תמיד שאני מביא את העכבר Coperhead אחרי כמה זמן שאני משחק והכל סבבה פתאום הוא לא טוב הוא כל שניה נתקע נדלק נכבה בקיצור הבנתי שהחיבור בין הכבל usb לעכבר שבור וכשאני משחק איתו אני רואה את העכבר מהבהב את העכבר אח שלי קנה לי מחו"ל וזה פעם שניה שזה קורה בפעם הראשונה הוא שלח חדש ושוב הינה אותה הבעיה קיצר מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה.? יש מעבדות בארץ שיככולות לסדר? אין לי ביטוח או אחריות כי זה בא מחו"ל כפרה עלייכם אני מתבאס תמיד עכבר שעולה ככה ומתקלקל משטויות
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר משולב - כשהדגש הוא על המדפסת, ליתר דיוק הדיו. המכשיר צריך לעמוד בכמה קריטריונים קטן יחסית, זול (אין לי מושג מה טווח המחירים לכן הייתי מעוניין לקבל המלצה למכשיר הזול ביותר) ובנוסף מכשיר משתלם, ז"א שלא יצא מצב שהמכשיר יהיה זול והדיו יהיה יקר מאוד. אני מעוניין לקנות את המכשיר בדחיפות לכן אשמח לקבל המלצות בהקדם האפשרי, תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני חייב לדעת מה שווה יותר ליקנות MX510, MX500 זה דחוף למחר בבקשה תמליצו לי דחוף! אני גיימר זה חשוב הדיוק האופטי. תודה kemic
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
איזה מארז כדאי לי למשחקים????? 8011 Mercedes Black 180 8011 Mercedes Silver 190 FRONTIER SPORTING Black 240 FRONTIER IMPRESS Black 250 SPL 6102 Black & Silver 270 SR-3 Gsmart Black & Red +Window 280 Gsmart ET-3-3 Green, Transparent Door 280 Gsmart X-16 500W Black & Red 280 Gsmart X-14 500W Blue, Side Door 290 Gsmart ET-7 500W Black 290 8005 Transparent, 3 Color Fan, 480W 290 8022 Gamer 450W, 8cm Fan, LCD 320 8023 Gamer 450W, 12cm Fan תגידו לי מי לדעתכם הכי טובים.......תודה
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
תמונה למי שלא מכיר את הפד: לינק לפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12873
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, אחותי סטודנטית ומדפיסה כמות מאוד גדולה של דפים כל חודש. יוצא לה להוציא הרבה כסף על טיונרים למדפסת שיש לה כרגע, מדפסת משולבת של- brother. התקציב שלה הוא עד- 600 ש"ח עבור מדפסת לייזר. אני יודע שהתקציב הזה הוא דיי קטן אבל אפשר לקנות מדפסת לייזר שחור-לבן. אשמח אם תמליצו לי על מדפסת לייזר שחור-לבן שהטיונר שלה לא יקר. תודה מראש, דורון ריבניק.
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם למחשב שישמש אותי לבניית מחשב, מבוסס AMD SEMPRON 3000 לשני דברים: 1. שימוש משרדי. כלומר, אני רוצה לבנות לו מפרט עם חומרה לשימוש משרדי (יש לי כבר מפרט). 2. שתהיה יכולת לשדרג את הרכיבים שבו למחשב לגיימרים, במידה ואני אחליט בעתיד הקרוב לשדרג כ. מסך. איזה לוח עדיף? אני מתלבט לגבי DFI NF4 ULTRA INFINITY , אבל ייעצו לי לקנות ASROCK והבנתי שהלוחות שלהם הם די "מעאפנים". תודה מראש על העזרה.
-
- 10 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות כפתור ב100 שקל, אוזניות טובות ופשוטות הישנות הטובות של סוני נהרסו, ועכשיו אני משתמש באוזניות ב20 שקל גרועות של MAXELL מיועדים לMP3 ולמחשב (אני לא גיימר פה ושם משחק לא משהו רציני), 100 שקל בלי חריגה עדיף מחנויות כמו KSP TMS או אייבורי או מבאג תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס קול עד 1000 שח.. היה לי Creative X-Fi Fatality אבל הוא כנראה מת, צריך כרטיס קול שיהיה לו יציאת 5 ערוצים בחוט אחד נדמה לי שזה נקרא COXIAL או איך שלא קוראים לזה... וכמובן לאוזניות אבל זה בטוח יש בכולם תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
זה המארז: http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm אז ככה: 1)אני צריך דיעות עליו... קירור? מראה? 2)אני צריך את המידות שלו ואני לא יודע איפה הן נמצאות בקישור שנתתי תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
חחחח הגיעו דודים שלי מחול עם המקלדת והביאו לי אותה לכבוד יום הולדתי הקרב ובא!! קיבלתי את הדגם הכחול עם המסך המתקבל כלפי מעלה אחחחח איזה מקלדת איכות!!
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי סט של מקלדת ועכבר של לוגיטק מדגם EX110 שעושים מלאכתם נאמנה כבר 3 שנים טפו טפו טפו... אני רוצה להוסיף עכבר אלחוטי נוסף, שיהיה מחובר במקביל, חשבתי על לוגיטק M705 שנמכר במבצע בבאג ב150 ש"ח ואולי אני יכול לקבל עוד הנחה. או על מיקרוסופט wireless laser 7000 שנמכר במחיר דומה. השאלה שלי היא האם לא תהיה התנגשות ביניהם? דבר נוסף - מה דעתכם על הבחירה שלי?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מה הגדול של כל מארז...(ATX, FULL TOWER וכאלה)... תודה...
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הייתי בGOLD-TOP מחשבים וראיתי את המקלדת הזאת: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=454656 והיא היייתה ממש ממש מדהימה! לא חוויתי עוד כזאת נוחות! רציתי לקנות אותה אבל היא מאוד יקרה וגם אני לא צריך את הדברים שבגללה היא יקרה (אני לא צריך מקלדת אלחוטית ולא צריך עכבר) עכשיו ראיתי גם שיש את המקלדת הזאת http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=454650 שהיא נראת די דומה, חוץ מזה שהיא לא אלחוטית ושאין עוד 4 לחצנים למעלה..... הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש אותה ואם היא נוכה או רגילה? ואם מישהו יודע אם זאת באמת אותה מקלדת עם פחות שיפורים או שזה בכלל שתי מקלדות שונות?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
האמת פחות לתמונות ויותר למסמכים אבל עדיין אני רוצה את האפשרות שיסרוק תמונות באיכות טובה.. מה טווחי המחירים כיום ועל מה ממליצים? כמובן חשוב לי שיהיה של חברה רצינית שתתמוך כבר בדרייברים לויסטה החדש..
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
העכבר לוגיטק העתיק שלי (חוטי, לייזר, לא ידוע דגם) מתחיל לעצבן אותי ואני מחפש אלחוטי כרגע אני גם שוקל לקחת בכלל סט וגם להרוג את מקלדת האינטרנט פרו של לוגיטק (מעולה) ראיתי את הסט של לוגיטק EX110 ב~200 ונראה לי פתרון די נחמד. מה דעתכם? עכבר נורמלי עולה באזור ה150 אז לקחת סט ב200 לא נראה לי נורא כל כך וגם, איך הMicrosoft Wireless Optical Desktop 2000 ?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
(שיניתי את הכותרת, נראה יותר ענייני עכשיו?) הקדמה בקטנה.. רוב משתמשי המחשב יודעים איך המדפסת עובדת - מרססת צבעים בכמויות שונות בשטח מסוים, וכך מתקבלת התמונה הנדרשת.. לפני כמה ימים נתקלתי בבעייה פרקטית ולא שיגרתית: נוצר הצורך להדפיס משהו על שקופית, לאחר שהדפסתי, נזכרתי (כשהתכלתי על התוצאה) שהמדפסת לא מדפיסה בלבן!. למישהו יש מושג אם יש אפשרות להדפיס בצבע לבן?!
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום מישהו פה יכול לומר לי אם יש אפשרות לחבר שני ספקים בלוח אחד???...אם יש איזה דרך לקמבן את זה ז"א.....אם כן בבקשה ספרו לי....
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש AMD 64 bit 3000 עם לוח אם GIGABYTE GA-K8NF9 וכרטיס מסך פשוט ב- PCI-E (או X300 או GEFORCE 6200). המחשב לא מיועד למשחקים או ל- OC. אמרו לי שצריך להשקיע במארז ובספק כדי לשמור על המעבד. ראיתי הרבה המלצות על COMPUCASE 6A19 כמארז מתאים, אלא שכתב לי מישהו שצריך להחליף את הספק כי הוא לא מתאים, בספק של Thermaltake TT360APD W0004R, כי הוא בתקן ATX 2.0, שחשוב כשמשתמשים ב- PCI-E. לעומתו כתב לי מישהו אחר שהספק הזה גרוע, גם הוא לא בתקן ATX 2.0, ועדיף להישאר עם הספק שבמארז. בדקתי באתר היצרן, ובאמת גם הדגם הזה לא בתקן ATX 2.0. אז עכשיו אני מבולבל. 1. האם זה כ"כ חשוב שיהיה ספק בתקן הזה? הספקים הזולים ביותר בתקן כזה מתחילים ב- 450 ש"ח, רק הספק. מישהו מכיר זולים יותר…
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי אני שוקל להביא את הפד הזה, די מחבב פדי בד. מה דעתכם? מתאים לעכבר? אין LIFT OFF גבוהה כמו נניח בפד של רייזר (המנטיס) ? והאם כדאי במקום זה את ה5L ? (פשוט לפעמים משטחים קשיחים גורמים לכאב בפרק היד אחרי זמן מה עבורי) תודה.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני צריך המלצות למארז בתקציב במחיר מוערך של 700 ש"ח פלוס מינוס למעבד athlon 64 עם רדאון 9800 PRO... שלא יתחמם יותר מדי ועם ספק טוב (עם אפשרות לקנות ספק בנפרד אבל חשוב שיהיה טוב) בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי ב930C שלדעתי היא מצוינת הגיע הזמן לשדרג (יותר נכון לקחו לי את המדפסת) מבחינת איכות ההדפסה אין לי צורך לעלות ברמת ההדפסה ואני מעדיף מהירות על איכות ליזר לא בא בחשבון בכלל (כי צבעוניות יקרות , או שאני טועה?) והאם יש מדפסות זולות שתומכות בחיבור אלחוטי (אינפרא אדום) תקציב עד 1000 ש"ח רצוי הרבה פחות
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-