ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום חשבתי על החלפת מארז המחשב שלי לאחד טוב גדול ובעל אפשרויות קירור טובות. אני מתלבט בין שתי אלו: 1) Chieftec AX-01SLDW 2) Termaltake Xaser II A6000A Plus Tower Case אשמח אם תעזרו לי ! :AR15:
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן מארז כזה, לינק : http://www.antec-inc.com/pro_details_enclosure.php?ProdID=15000 למרות שהמארז הזה ישומש על ידי לא עבור מסיבות רשת אלה לשימוש יותר קבוע הוא מצויין בשביל המידות שלי, השאלה שלי היא האם הוא יחזיק את המפרט שלי, מבחנת קרור אני מתכוון. יש בו מקום לשני מאווררים, והוא בגובה של 42 ס"מ, יש לי לוח M של חברת GIGABYTE דגם 7VTXE ומעבד AMD XP 1700, אני לא חושב שאמורה להיות בעיה בגלל שעכשיו יש לי מארז GENERIC, בגובה של 45 ס"מ עם שני מאווררים, נראה לכם שיהיו בעיות? אני חושב שזה שהוא מאלומיניום זה עוזר לקרור לא? ומה מבחינת הרעש? אלומיניום מגביר או מנמיך? נ.ב. אני כמעט בטוח שהלוח M שלי נכנס במארז אבל שוב.... לינק ללוח האם: http://www.giga-byte.com/Moth…
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את הכבל מידע של נוקיה הוא USB והוא של חברת PROLIFIC הדגם הוא PL 2303 הוא בא בלי הדרייברים, מצאתי את הדרייברים באינטרנט, חיברתי למחשב הגדרתי והתקנתי NOKIA PC SUITE כשאני מחבר את המכשיר: NOKIA 3120 (הוא זהה לחלוטין לדגם 3100) ומנסה לגרום שהמכשיר יזדהה ע"י המערכת ויתבצע סינכרון זה לא קורה המחשב לא מזהה את הטלפון, מה לפי דעתכם הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
זה המארז http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81800 האם שווה לי לקנות אותו האם הוא טוב? ומאיפו הכי טוב לקנות עם אני רוצה לקנות מחול כי ראיתי שלקנות בארצ זה פשוט גנבה.
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, ברשותי עכבר Razer Diamondback. את העכבר והמקלדת אני מניח על המדף הנשלף מתחת לשולחן, ולא על השולחן עצמו, לכן אין לי הרבה מרווח לתזוזת העכבר (או לפד גדול מדי). אני משתמש ברגישות יחסית גבוהה בעכבר, כך שאני גם לא זקוק להרבה חופש תזוזה. השאלה שלי, איזה Pad כדאי לי לקנות לתזוזה חלקה "ונעימה" ובמימדים קטנים-סבירים. אני לא מתכוון להשקיע הרבה על MousePad. נגיד בסביבות ה-100 ש"ח (במקרה הגרוע). בנוסף, אני צריך pad דק יחסית, מאחר ואני מאמין כי המקלדת תכסה חלק מהפד, ז"א תשב עליו בקצוות לפחות. אם הפד יהיה עבה המקלדת תשב בשיפוע מעצבן שאני מעוניין להמנע ממנו. יש למשהו המלצה בשבילי? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב כף יד עם GPS מובנה (רצוי ללא חלקים מתקפלים), ותוכנת ניווט לווייני עם מפות עדכניות של ישראל (אולי גם של חו"ל) עבור כלי רכב והולכי רגל. המחשב צריך לכלול רמקול פנימי לכיוון בקול אנושי בזמן אמת, ותמיכה ב-BlueTooth עבור אוזניית BlueTooth (כתחליף לרמקול). חשוב שתהיה תמיכה ב-USB 2.0. רצוי תמיכה ב-InfraRed ומצלמה מובנית. שימושים נוספים: תוכנות Office וכדומה, נגן MP3. המכשיר צריך להיות קטן מימדים וקל משקל. יש למישהו המלצה על דגם ספיציפי של מחשב כף יד העונה לדרישות הנ"ל (אני מעוניין בקישורים רלוונטיים ומחירים מומלצים)?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, יש לי הגה של מיקרוסופט אבל השנאי שלו נעלם... מישהו יודע איפה אפשר לקנות שנאי כזה או לחלופין איך מכינים דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מעבד AMD 64 DC X2 3800 בקיצור אבל אני מאמין שהבנתם לוח אם לא ממש רלוונטי וגם לא זכרון אבל אני רוצה להחליף ספק קיים(TT), שאמרו לי שהוא לא יספיק ל2 כרטיסי מסך חדשים בSLI. אני לא יודע אם כרגע אני מתכוון לקנות 2 כרטיסים אבל מה שבטוח סהספק שאני רוצה יתמוך בSLI בשביל העתיד... עכשיו השאלה היא כזאת: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4658 - ANTEC http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4254 - OCZ האם אלה ספקים טובים? כי המליצו לי על שניהם, עכשיו שאלתי היא, מי מהם יותר מומלץ? בתאכלס האנטק הרבה יותר נח לי במחינת מחיר אבל אם הOCZ עובר אותו בהרבה אני אלך על הOCZ אני מאמין... מצפה לתשובות, ותזכרו: מחיר את ביצועים זה מה שאני מחפש, נקודה.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אני כבר קיבלתי כאב ראש מהעסק הזה בפלונטר קיימים 2 דגמים של T200 מומהרים של חברת GAINWARD אחד במחיר 1200 ואחד ב1500. שניהם באים עם 128 זכרון היום נתתם לינק לכתבה שמדברת על אחד מהכרטיסים ומסבירה בסופו שהכרטיס משתווה בנתונים לT500 http://www.hardocp.com/reviews/vidcards/gainward/gf3ti200_128mb_golden/ אז כדי להבין על איזה כרטיס דיברה הכתבה הלכתי לאתר הרשמי שם היה כתוב כך Gainward Geforce3 PowerPack !!! Ti/550 XP Golden Sample (GeForce3 Ti 500) Gainward Geforce3 PowerPack !!! Ti/550 Golden Sample (GeForce3 Ti 500) Gainward Geforce3 PowerPack !!! Ti/450 (GeForce3 Ti 200) Gainward GeForce2 Ti/500 XP VIVO Golden Sample (GeForce2 Ti) כלומר רק כרטיס א…
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
תגידו , גם אתם חושבים שחיררו אותו מכל המקומות!? , מזה הגועל הזה!?
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
למישהו יצא להזמין ספק של seasonic מחו"ל ? אם כן מאיזה חנות ומה בערך העלות הכוללת ?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום לכם חברים אנא עיזרו לי למצוא דרייבר למודם הדגם הוא: zoltrix win hsp 336i pnp data/fax/voice isa device for win 98 אני כבר נואש תודה למוצאים
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
נפלה לידי מצלמת מינולטה לא דיגיטלית, ורציתי לדעת את הערך שלה בשוק (אני מוכר אותה). המצלמה כמה לדעתכם היא שווה? היא חדשה לגמרי, ואין לה נרתיק. תודה.
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכם, במוסף 7 ימים של ידיעות אחרונות יש פרסומת למדפסת לייזר של Xerox ב500 ומשהו שקלים (בתוספת כוכבים של ישראכארד). אני לא מוצא כרגע את העיתון אבל הדגם היחידי של החברה בתווך המחירים הזה הוא הXerox Phaser P3210. בהתחשב בדגם ובאיכותו- האם כדאי לאדם כמוני שרוב הדפסותיו בשחור-לבן לקנות מדפסת כמו זאת? יש דגמים טובים של חברות אחרות בתווך המחירים האלו? תודה מראש amitoff
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אהלן אני מקווה שזה הפורום המתאים... יש לי את המצלמה fujifilm axia אני מחבר מתקין את הדרייברים נכנס לתוכנה והוא כותב לי שהיא לא מחוברת מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך לקנות לי סורק שלא יעלה יותר מדיי, בסגנון ה300 שקל +- אני פשוט לא יודע איזה לקנות: דגם. ראיתי סורקים בp1000 (האתר), מחירים טובים אבל אני מתלבט איזה לקנות. הסורק יעודו יהיה לסריקת מסמכים ותמונות ולא בכמויות רק "מדי פעם", אני לא צריך משהוא איכותי , רק שייתן תוצאות טובות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני חושב לרכוש את המצלמה הנ"ל, מישהו יכול להמליץ\לשלול אותה? מישהו צילם איתה פעם? האם היא שווה יחסית למחיר (בערך 200 דולר) ? תודה מראש עריכה-הנה סיקור שלה באיזה אתר נחמד שמצאתי על מצלמות דיגיטליות הסיקור פה
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אני מעוניין בעכבר לעבודה משרדית, גלישה וכד' והרבה פחות למשחקים. אי לכך אני מתלבט בין 2 הנ"ל. האם מישהו יכול לומר לי מה ההבדל בין השניים, ומה מומלץ ולמה? תודה
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
התקציב הוא עד כ300 שקל . אין חשיבות לאלחוטי או לא אלחוטי , זה לא ממש משנה לי . העיקר שיהיה במקלדת לחצני מוליטמידה כמה שיותר יותר טוב . ובעכבר לחצי צד להעברת עמודים באינטרנט ותקיות במחשב. אני לא גיימר אז אין צורך בדברים שיהיה מותאמים למשחקים . עדיפות גובהה ללוגיטק . (אם אפשר לקבל עם ההמלצה תמונות אני אשמח ) .. תודה למי שעוזר .
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
מישהו יכול אולי להמליץ מניסיון על חנות בחו"ל ששולחת מוצרים ישירות לישראל? בדקתי באמזון אבל אין משלוחים לישראל למעט ספרים/סרטים וכיוצ"ב..
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 1315 משולבת. אני שולח דף להדפיס וזה רושם במצב שזה מדפיס אבל בעצם המדפסת לא עושה כלום. כל פעם שאני מוחק ומתקין מחדש את הדרייבר המדפסת עובדת אבל אחרי כמה זמן היא שוב לא מדפיסה. מדי פעם אני שולח משהו להדפסה וזה לא מדפיס ואחרי ריסטארט פתאום מדפיס. קיצר לא יודע לא מבין מה נסגר .. אפשר עזרה בבקשה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
קניתי את הAPPLE WIRELESS KEYBOARD כי זו הייתה המקלדת הכי קטנה וגם אלחוטית שעובדת עם WINDOWS (לא בצורה מותאמת לגמריי אבל איכשהו כן). אחרי שגיליתי שיש לי יותר מדי בעיות איתה (ניתוקים לא קשורים, LAGים עצבניים, כמה מקשים חיוניים שלא עובדים כמו F2 F12, ועוד) - חיפשתי אלטרנטיבה. נתקלתי היום בDINOVO CORDLESS DESKTOP FOR NOTEBOOKS והיא נראית הפתרון המושלם בשבילי. הנאמפאד הוא לא חלק אינטגרלי מה שאומר שהמקלדת עצמה קטנה יחסית, וגם הסט לא עובד על בלוטות'. רציתי לדעת אם תהיה התנגשות תדרים/תוכנה כלשהי בין העכבר הנוכחי שיש לי LOGITECH MX1000 והמקלדת של הDINOVO שציינתי. אה, והכל על VISTA ואולי על 7 בעתיד הלא רחוק. תודה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לצרכים משרדיים. אין צורך בפקס. בעיקר צילומים והדפסות. כ-250 בשבוע. אין תקציב - כמה שצריך לשלם. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מצלמת אינטרנט ואני לא יוע איזה חברה זאת איך אני יכול לדעת? **רשום על המצלמה SUPRATEC, לא יודע אם זה החברה עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום! תודה!
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-