ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי הגה של מיקרוסופט אבל השנאי שלו נעלם... מישהו יודע איפה אפשר לקנות שנאי כזה או לחלופין איך מכינים דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעוניין לרכוש בקרוב אוזניות חדשות . התקציב שלי הוא 400 , ואפשר לחרוג עד 500 . אני צריך את האוזניות בשביל 100% מוזיקה , לא בשביל גיימינג . חשוב לציין שהם הולכות להתחבר לאייפד שלי , למחשב וכנראה לפאלפון . המליצו לי בפורום אחר על האוזניות הבאות : Shure SRH-440 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11050 ויש לי כמה שאלות לגבי האוזניות : הן יהיו נוחות אם אני אקח אותן לבחוץ ? יש טעם לקנות כרטיס קול חיצוני ? (כשאני אחבר למחשב) ? הם ישמעו מעולה באייפד ובפאלפון ? אני אוהב לשמוע רוק , רוק כבד והרבה מטאל . הן לא יזייפו / יקרעו / משו כזה ?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית שיש לה חיבורי 5.1 ויש לי כרטיס קול עם 5.1 לא לדאוג עכשיו חיברתי חיבור RCA לPL 3.5 עם 2 פינים אחד לבן אחד אדום וזה משמיע לי רק על 2 הקדמיים.... ואת הסאב וופראני יודע שככה זה אמור להיות חיפשתי כבל של 5.1 בחניות לא מצאתי. עכשיו יש לי שאלה איזה כבל אני צריך אם אפשר תמונה שם ובאיזה חנות יש את הכבל? אני צריך כבל אופטי או כבל אחר? יש לי חדר לא גדול חדר של 3. על 4 מטר . ובקשה אחרונה, לחבר שלי יש רק 2.1 אצלו במחשב אז אני רוצה לחבר לו כרטיס קול 5.1 USB ולא מצאתי ... אם אפשר בבקשה למצוא לי משו זול תודה.... אם זה לא קשור לפורום הזה בבקשה תגידו לי את השם של הפורום שזה מתאים לו אם צריך תמונות של החיבורים אז זה החיבור של הרסיבר שלי: http://imageshack.us/photo/my…
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מצלמת אינטרנט ואני לא יוע איזה חברה זאת איך אני יכול לדעת? **רשום על המצלמה SUPRATEC, לא יודע אם זה החברה עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום! תודה!
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
קניתי את הAPPLE WIRELESS KEYBOARD כי זו הייתה המקלדת הכי קטנה וגם אלחוטית שעובדת עם WINDOWS (לא בצורה מותאמת לגמריי אבל איכשהו כן). אחרי שגיליתי שיש לי יותר מדי בעיות איתה (ניתוקים לא קשורים, LAGים עצבניים, כמה מקשים חיוניים שלא עובדים כמו F2 F12, ועוד) - חיפשתי אלטרנטיבה. נתקלתי היום בDINOVO CORDLESS DESKTOP FOR NOTEBOOKS והיא נראית הפתרון המושלם בשבילי. הנאמפאד הוא לא חלק אינטגרלי מה שאומר שהמקלדת עצמה קטנה יחסית, וגם הסט לא עובד על בלוטות'. רציתי לדעת אם תהיה התנגשות תדרים/תוכנה כלשהי בין העכבר הנוכחי שיש לי LOGITECH MX1000 והמקלדת של הDINOVO שציינתי. אה, והכל על VISTA ואולי על 7 בעתיד הלא רחוק. תודה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי ספק Antec Truepower 2 480W עם שני ריילים של 12V כל אחד 18A האם הכרטיס XFX GeForce 7900 GT XXX שדורש 20A על הרייל של ה12V יפעל כמו שצריך ? בלי בעיות ואולי עם OC ?
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ללא חריגות בבקשה.... אני מחפש מארז שיהיה מאוורר בצורה הטובה ביותר בהתאם למחיר המארז וספק צריכים להחזיק מעבד 920 של אינטל , 2 כוננים קשיחים , 7600GT ... זה בעיקר... תודה לעוזרים.. נ.ב. אני מעדיף מארז שאינו למתמלא באבק מהר. הברירת מחדל שלי זה מארז קמפיוסקייס 6a19. אני לא יכול לחרוג מזה כי זה באמת המקסימום ....
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב שמתבסס על D930 או D805... כרטיס מסך X550 פשוט ג'יגה זיכרון וכו' וכו' בפורום מפרטי מחשב כל הזמן ממליצים על המארז היה למחשבים במחירי ביניים השאלה שלי אם מארז עם ספק כזה יוכל להחזיק את המחשב? ובכלל, כשחיפשתי את המארז ראיתי ב-LogicPC שהוא עם ספק 350W וכשחיפשתי בזאפ ראיתי שהוא עם 400W כמה Wat יש לו בכלל? והאם המארז הזה מומלץ בכלל? ואם לא אז יש אחרים טובים יותר בטווח מחירים שלו (עד 300) שכוכלים ספק?
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מכשיר PSP של סוני גרסא מעודכנת 2.5 יפני והוא לא מצליח להעביר סרטונים על הכרטיס 32 מ"ב שמגיע איתו, ז"א פיזית אפשר להעתיק את הסרטים על הכרטיס אבל אי אפשר ליראות אותם על הPSP עצמו... מה הוא עושה לא בסדר? לאיזו תיקיה או דרך מה הוא אמור להעביר את הסרטונים?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לצרכים משרדיים. אין צורך בפקס. בעיקר צילומים והדפסות. כ-250 בשבוע. אין תקציב - כמה שצריך לשלם. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מעוניין בעכבר לעבודה משרדית, גלישה וכד' והרבה פחות למשחקים. אי לכך אני מתלבט בין 2 הנ"ל. האם מישהו יכול לומר לי מה ההבדל בין השניים, ומה מומלץ ולמה? תודה
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
מישהו יכול אולי להמליץ מניסיון על חנות בחו"ל ששולחת מוצרים ישירות לישראל? בדקתי באמזון אבל אין משלוחים לישראל למעט ספרים/סרטים וכיוצ"ב..
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 1315 משולבת. אני שולח דף להדפיס וזה רושם במצב שזה מדפיס אבל בעצם המדפסת לא עושה כלום. כל פעם שאני מוחק ומתקין מחדש את הדרייבר המדפסת עובדת אבל אחרי כמה זמן היא שוב לא מדפיסה. מדי פעם אני שולח משהו להדפסה וזה לא מדפיס ואחרי ריסטארט פתאום מדפיס. קיצר לא יודע לא מבין מה נסגר .. אפשר עזרה בבקשה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
כמה סוגים של יציאות של מאוררים יש ? והאם כולם מתחברים ללוח?
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כותרת... רמקולים של 2.1 וא מתאפשר בתקצי אז 5.1
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
הDVD הישן שלי התקלקל ואני מחפש עכשיו DVD חדש... חשוב שהDVD יתמוך בכתוביות בעברית ובכל הפורמטים הקיימים. המליצו לי על DV383 של PIONEER. מכמה בדיקות שעשיתי ראיתי שקיים גם מכשיר שנקרא DV393 גם של PIONEER. איזה מהם עדיף? (המספר אומר שה393 יותר טוב??) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
קניתי את העכבר מנעה בגרסאת Retail ולא OEM לא יודע לגבי הצבעים לא מבין בזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4181 האם MX518 היה עדיף? מה לעשות שאני מחבר אותו לעדכן FM? לשנות משהו בדרייברים תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את הכבל מידע של נוקיה הוא USB והוא של חברת PROLIFIC הדגם הוא PL 2303 הוא בא בלי הדרייברים, מצאתי את הדרייברים באינטרנט, חיברתי למחשב הגדרתי והתקנתי NOKIA PC SUITE כשאני מחבר את המכשיר: NOKIA 3120 (הוא זהה לחלוטין לדגם 3100) ומנסה לגרום שהמכשיר יזדהה ע"י המערכת ויתבצע סינכרון זה לא קורה המחשב לא מזהה את הטלפון, מה לפי דעתכם הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
זה המארז http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81800 האם שווה לי לקנות אותו האם הוא טוב? ומאיפו הכי טוב לקנות עם אני רוצה לקנות מחול כי ראיתי שלקנות בארצ זה פשוט גנבה.
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני כבר קיבלתי כאב ראש מהעסק הזה בפלונטר קיימים 2 דגמים של T200 מומהרים של חברת GAINWARD אחד במחיר 1200 ואחד ב1500. שניהם באים עם 128 זכרון היום נתתם לינק לכתבה שמדברת על אחד מהכרטיסים ומסבירה בסופו שהכרטיס משתווה בנתונים לT500 http://www.hardocp.com/reviews/vidcards/gainward/gf3ti200_128mb_golden/ אז כדי להבין על איזה כרטיס דיברה הכתבה הלכתי לאתר הרשמי שם היה כתוב כך Gainward Geforce3 PowerPack !!! Ti/550 XP Golden Sample (GeForce3 Ti 500) Gainward Geforce3 PowerPack !!! Ti/550 Golden Sample (GeForce3 Ti 500) Gainward Geforce3 PowerPack !!! Ti/450 (GeForce3 Ti 200) Gainward GeForce2 Ti/500 XP VIVO Golden Sample (GeForce2 Ti) כלומר רק כרטיס א…
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני חושב לרכוש את המצלמה הנ"ל, מישהו יכול להמליץ\לשלול אותה? מישהו צילם איתה פעם? האם היא שווה יחסית למחיר (בערך 200 דולר) ? תודה מראש עריכה-הנה סיקור שלה באיזה אתר נחמד שמצאתי על מצלמות דיגיטליות הסיקור פה
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום חשבתי על החלפת מארז המחשב שלי לאחד טוב גדול ובעל אפשרויות קירור טובות. אני מתלבט בין שתי אלו: 1) Chieftec AX-01SLDW 2) Termaltake Xaser II A6000A Plus Tower Case אשמח אם תעזרו לי ! :AR15:
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכם חברים אנא עיזרו לי למצוא דרייבר למודם הדגם הוא: zoltrix win hsp 336i pnp data/fax/voice isa device for win 98 אני כבר נואש תודה למוצאים
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
נפלה לידי מצלמת מינולטה לא דיגיטלית, ורציתי לדעת את הערך שלה בשוק (אני מוכר אותה). המצלמה כמה לדעתכם היא שווה? היא חדשה לגמרי, ואין לה נרתיק. תודה.
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-