ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
השימושים שלי הם בעיקר למסנג'ר ולצ'אט מצלמות. רצוי שתהיה לה אופציה לצלם תמונות גם מחוץ למחשב. אבל לא חייב... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ערכתי חיפוש ברשת ובפורום והגעתי לכמה עכברים סופיים שיש לי התלבטות לגביהם. 1.logitech MX518 ( מנועה ב130 שקל מתצוגה- בגלל זה אני מתלבט אם לקנות אותו אחרת ישר הייתי לוקח אותו) 2. GENIUS ERGO 525 3.GENIUS ERGO 520 ההתלבטות העיקרית שלי היא האם שווה לי לקחת את ה MX518 מנועה שהוא מתצוגה כשיש באותו מחיר את הגיניוס 520 ואם לקחת את הגיניוס 520 מה ההבדלים בינו לבין ה525 חוץ מהDPI שאצל ה525 הוא עד2000? תודה. עריכה: אני יודע שיש גם את ה A4TECH X-750F אבל ראיתי בכמה תמונות שהצבע הכסוף מתקלף אחרי כמה זמן ונכנס הרבה לכלוך איפה שהפסים האלה אז הוצאתי אותו מהרשימה.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
איזה שילוב מארז + ספק מומלץ להריץ מערכת של ATHLON64 939 עם RADEON9600PRO גם 2 הארד דיסק, צורב דיסקים וצורב DVD. חשוב לי: 1. שקט (שהספק לא ירעיש ושהמארז יצליח כמה שיותר לחסום את הרעש מהמאוורים). 2. נקי (שבכל הפתחים יהיה מסנן אבק, יש הרבה באזור שלי). 3. ספק אמין שלא ישרף ויחזיק את המערכת טוב. 4. שיהיה תחלופת אוויר טובה, ושהטמפרטורות בפנים לא יהיו גבוהות מדי (יחסית למארזים אחרים). יש את ה ANTEC SONATA BLACK PIANO שאני מבין שמגיע גם עם ספק TRUEPOWER 380W בגרסא עם מאורר אחד שקט, איזה עוד המצלות יש לכם ? (אני מעדיף שהשילוב של מארז+ספק לא יעלה כמו מחשב
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היום התקלקל לי הספק הגנרי שלי (לא מחזיק 12 וולט) אך יש לו אחריות לפי מפרט המחשב אולי הספק חלש? GIGABTE VRXP ATHLON XP 1800+ WITH VOLCANO 7 256 MB DDR 333MHZ PINE USB 56600 PINNACLE PCTV STUDIO HERCULES GTXP ATI RADEON 8500 64MB MAXTOR 60GB 7200RPM BENQ*16 DVD CHIFTEC CASE DX BLUE + WINDOW+ U.B. LEDS LG F700P & LG 795+ MONITOR AS SEC MONITOR DIGIDOC 5 FAN CONTROL
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את הכבל מידע של נוקיה הוא USB והוא של חברת PROLIFIC הדגם הוא PL 2303 הוא בא בלי הדרייברים, מצאתי את הדרייברים באינטרנט, חיברתי למחשב הגדרתי והתקנתי NOKIA PC SUITE כשאני מחבר את המכשיר: NOKIA 3120 (הוא זהה לחלוטין לדגם 3100) ומנסה לגרום שהמכשיר יזדהה ע"י המערכת ויתבצע סינכרון זה לא קורה המחשב לא מזהה את הטלפון, מה לפי דעתכם הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
נהרסו לי הרמקולים והאוזניות ובנתיים אני עם משהו גנרי :"( אני זקוק להמלצה לרמקולים ואוזניות רמקולים ב250-300 שקל ואוזניות(כולל מיקרופון) ב100-150 תודה.
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מדפסת ממש טובה (מדפסת רשת=מדפסת שגם ממחשב אחר אני יוכל להדפיס ממנה, קשורה לרשת הביתית, לראוטר). מה שאני צריך בה: צבעונית. חלקים גנרים (שיהיה אפשר למצוא לה חלקים בקלות) סורק (גם מעתיק!) זולה וטובה, שלא נהרסת מהר! המחיר עד 300 ש"ח (מותר חריגה קטנה) [br]פורסם בתאריך: 5.08.2009 בשעה 19:45:45 בבקשה תעזרו לי... זה די דחוף אני טס לחו"ל אז אני יכול לקנות בזול יותר
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית שיש לה חיבורי 5.1 ויש לי כרטיס קול עם 5.1 לא לדאוג עכשיו חיברתי חיבור RCA לPL 3.5 עם 2 פינים אחד לבן אחד אדום וזה משמיע לי רק על 2 הקדמיים.... ואת הסאב וופראני יודע שככה זה אמור להיות חיפשתי כבל של 5.1 בחניות לא מצאתי. עכשיו יש לי שאלה איזה כבל אני צריך אם אפשר תמונה שם ובאיזה חנות יש את הכבל? אני צריך כבל אופטי או כבל אחר? יש לי חדר לא גדול חדר של 3. על 4 מטר . ובקשה אחרונה, לחבר שלי יש רק 2.1 אצלו במחשב אז אני רוצה לחבר לו כרטיס קול 5.1 USB ולא מצאתי ... אם אפשר בבקשה למצוא לי משו זול תודה.... אם זה לא קשור לפורום הזה בבקשה תגידו לי את השם של הפורום שזה מתאים לו אם צריך תמונות של החיבורים אז זה החיבור של הרסיבר שלי: http://imageshack.us/photo/my…
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אני צריך ביקורת על המארז... לא מצאתי בחיפוש איך 2 המאווררים שלו? הוא יותר טוב מהסופרטאלנט? אני קונה אותו כי כבר אף אחד לא מוכר תסופרטאלנט
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
האם יש כרטיס טלויזיה למחשב, עם אנטנה פנימית המסוגל לקלוט ערוץ 1 וערוץ 2 ?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אני צריך עזרה!!! האם ביטול מס הקנייה מחו"ל מאפשר הזמנה של מוצרים כמו MP3 JUKE BOX דרך ה-WEB ללא מס שחיטה במה זה כרוך NEED HELP PLEASE ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
נראית מעולה יחסית למחיר, והמפרט נראה טוב, הינה לינק ל skypc: http://www.skypc.co.il/pl_product~LV950~22~0.htm שאלות: 1. מה אתם חושבים עליה? 2. מה הכוונה ב dynamic 2.0 megapixels? 3. 2. מה הכוונה ב static 5.0 megapixels? 4. הנה משהו מוזר, מצאתי את המצלמה בחנות אחר ושם רשום שהיא רק 0.3 megapixels! הנה הלינק : http://www.gcomputer.co.il/pl_product~14_LV950~166~0.htm מה אתם אומרים? נראה חשוד... תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אני כבר קיבלתי כאב ראש מהעסק הזה בפלונטר קיימים 2 דגמים של T200 מומהרים של חברת GAINWARD אחד במחיר 1200 ואחד ב1500. שניהם באים עם 128 זכרון היום נתתם לינק לכתבה שמדברת על אחד מהכרטיסים ומסבירה בסופו שהכרטיס משתווה בנתונים לT500 http://www.hardocp.com/reviews/vidcards/gainward/gf3ti200_128mb_golden/ אז כדי להבין על איזה כרטיס דיברה הכתבה הלכתי לאתר הרשמי שם היה כתוב כך Gainward Geforce3 PowerPack !!! Ti/550 XP Golden Sample (GeForce3 Ti 500) Gainward Geforce3 PowerPack !!! Ti/550 Golden Sample (GeForce3 Ti 500) Gainward Geforce3 PowerPack !!! Ti/450 (GeForce3 Ti 200) Gainward GeForce2 Ti/500 XP VIVO Golden Sample (GeForce2 Ti) כלומר רק כרטיס א…
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
בסביבות 400+W לא צריך יותר, שיהיה כמה שיותר טוב, תודה
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מה אתם חושבים עליה למישהו יש? עולה 270 שקל http://computers.walla.co.il/?w=/4009/1195846 ומעצבן שאין בעברית אבל אפשר להמציא משהו ובכללי מקלדות אלחוטיות הן טובות כאילו אין איתן בעיות? אף פעם לא היתה לי אלחוטית תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את ה-G5 הישן שלי, ולהחליף אותו בעכבר חדש אבל אלחוטי. אני מאוד אוהב את הנוחות של ה-G5 ואת הדיוק שלו, אז אני אשמח לעכבר דומה אבל אלחוטי. העכבר החדש לא צריך להיות עכבר לגיימרים, אני כבר לא משחק במחשב, וכשאני כבר משחק אני משתמש בגיימפאד של ה-360. בקיצור, עכבר אלחוטי,נוח כמו ה-G5, אבל לא חייב להיות מיועד לגיימרים. אשמח להמלצה בנושא, אני מחליף גם את המקלדת כנראה ל-http://www.logitech.com/en-us/keyboards/keyboard/devices/5994, אשמח לדעות גם בנושא שלה. הדרישה פה היא בעיקר למקלדת אלחוטית... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעוניין לרכוש בקרוב אוזניות חדשות . התקציב שלי הוא 400 , ואפשר לחרוג עד 500 . אני צריך את האוזניות בשביל 100% מוזיקה , לא בשביל גיימינג . חשוב לציין שהם הולכות להתחבר לאייפד שלי , למחשב וכנראה לפאלפון . המליצו לי בפורום אחר על האוזניות הבאות : Shure SRH-440 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11050 ויש לי כמה שאלות לגבי האוזניות : הן יהיו נוחות אם אני אקח אותן לבחוץ ? יש טעם לקנות כרטיס קול חיצוני ? (כשאני אחבר למחשב) ? הם ישמעו מעולה באייפד ובפאלפון ? אני אוהב לשמוע רוק , רוק כבד והרבה מטאל . הן לא יזייפו / יקרעו / משו כזה ?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו? או שמישהו יכול למכור לי? אני צריך את המעבד למערכת הראשית ואת הסלרון למשנית.... דרך-אגב אסור שהמעבד יהיה 2100+ אבל לא משנה אם הוא יהיה ירוק.....
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם! אשמח אם משהו יכול ליעץ לי בבחירת מדפסת לייזר צבעונית לבית. אני מחפש משהו אמין וכמובן שיהיה חסכוני. רוב תודות על העזרה שי.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד ואני מתלבט בין 2 עכברים של מיקרוסופט. שניהם ליזר אחד בלוטוט ואחד אלחוטי שניהם עולים אותו דבר. אלו הדגמים: Notebook Mouse 5000 שנה אחריות. Wireless Laser 7000 שלוש שנים אחריות. השימוש שלי הוא גם משחקים אבל בעיקר שימושים רגילים אינטרנט וכאלה. מה עדיף איך עכברים בלוטוט? עכשיו השאלה השניה אם אני נגיד מחבר עוד מתאם בלוטוט usb המחשב ידע להשתמש בו במקביל? או שברגע שיש לי עכשיו בלוטוט אני מבטל את כל אופציית הבלוטוט במחשב? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר משולב, ישמש יותר להדפסות של מסמכים אך גם הדפסות צבעוניות מפעם לפעם. קראתי בCNET ביקורת די טובה על האיכות של הMP210, איך הC3183 לעומתה? ומה בנוגע לחסכוניות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני צריך מדפסת טובה. חשבתי על Hewlett-Packard DeskJet 5652 Printer http://www.pch.co.il/docs/pd-203794736.htm ורציתי לדעת אם המדפסת שווה את המחיר שלה ואם יש לכם הצעות למדפסות אחרות באותו מחיר(850ש'ח)
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
מחפש עכבר לגיימינג תקציב עד 350 העכבר הקודם שלי היה g7 logitech והתרגלתי מאוד למסיביות שלו אני מחפש משהו בסגנון כל המלצה תתקבל בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום... רציתי לדעת האם עם קונטרולר בדוגמת סוניפלייסטישן כזה אני יוכל לשחק במחשב בנוחות כמו בשימוש בסוני? והאם אפשרי לחבר 2 כאלה על אותו מחשב ולשחק ביחד במחשב? נגיד בcod5 בps3 יש אפשרות של cooprative כשהמסך מפוצל ל2 ומשחקים ביחד... האם אפשר לשחק את אותו הדבר גם במחשב? על אותו מחשב?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-