עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. העכבר לוגיטק העתיק שלי (חוטי, לייזר, לא ידוע דגם) מתחיל לעצבן אותי ואני מחפש אלחוטי כרגע אני גם שוקל לקחת בכלל סט וגם להרוג את מקלדת האינטרנט פרו של לוגיטק (מעולה) ראיתי את הסט של לוגיטק EX110 ב~200 ונראה לי פתרון די נחמד. מה דעתכם? עכבר נורמלי עולה באזור ה150 אז לקחת סט ב200 לא נראה לי נורא כל כך וגם, איך הMicrosoft Wireless Optical Desktop 2000 ?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  2. אני צריך ביקורת על המארז... לא מצאתי בחיפוש איך 2 המאווררים שלו? הוא יותר טוב מהסופרטאלנט? אני קונה אותו כי כבר אף אחד לא מוכר תסופרטאלנט

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by tzahi04,

מה ההבדל בין diamondback salamandra לבין diamondback precision מבחינת ביצועים הם אותו דבר נכון? ומבחינת עיצוב? אני לא מצליח לראות הבדל.... diamondBack plasma - חוץ מזה שהצבע שלו שונה יש הבדל בעיצוב או במשהו אחר לבין שני אחיו האחרים? תודה..

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  4. האם יש כרטיס טלויזיה למחשב, עם אנטנה פנימית המסוגל לקלוט ערוץ 1 וערוץ 2 ?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  5. אין לי מושג איזה ספק כוח והקטע שאני לא יודע אם הוא יחזיק.... המפרט למטה בחתימה אם זה עוזר...

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by JONY,

אני צריך עזרה!!! האם ביטול מס הקנייה מחו"ל מאפשר הזמנה של מוצרים כמו MP3 JUKE BOX דרך ה-WEB ללא מס שחיטה במה זה כרוך NEED HELP PLEASE ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by tick tak,

היי רציתי לקבל דעה לגבי העכבר ולברר כמה פרטים ואשמח לעזרה בביקורת של hwzone כתוב שיש לו כמה בעיות בפיירפוקס ו-bsplayer אבל אני יודע שהביקורת על העכבר הייתה מזמן ורציתי לדעת אם עדיין יש את הבעיות האלה? לגבי הסוללות אני יודע שאין לעכבר מטען ובאתר של logitech כתוב שהבטריות מחזיקות חצי שנה השאלה שלי היא האם אפשר להישתמש בעכבר בבטריות נטענות ופשוט לטעון את העכבר פעם בחצי שנה בערך? אגב העכבר קצת "ישן" מישהו יודע על גירסה חדשה של עכבר כזה שיצא מלוג'יטק בקרוב? http://hwzone.co.il/reviews.php?file=mediaplay תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by er0101,

אחרי הרבה המתנה, חבר שלי קנה לי בארה"ב את הסט. עלה 75$ בB&H בארה"ב. סט מדהים! עכבר גדול ונוח ולא כבד מדי. המקלדת מאוד נוחה! אני עדין משתמש בג'ל תמיכה למקלדת כי "הקצה התחתון" שלה לא נוח לטעמי. הכפתורי dynamic search& zoom הם כפתורי מגע מגניבים. הרבה כפתורים וקיצורים נוחים. המקשים "שקטים" בהקלדה. מה שכן צריך להתאים הרבה כפתורים אישית וזה עבודה אבל זה חד פעמי. ההתקנה של הדרייברים ארכה כמה דקות! חשבתי שזה בכלל נתקע ויש בעיה. סה"כ סט מדהים שמצדיק את המחיר בחו"ל. בארץ עולה כ700 שקל! עוד דבר שקצת מאכזב- המסך LCD הקטן במקלדת לא מואר. ניתן להשתמש בכפתור VOIP רק ביאהו מסנג'ר/ AIM כך שזמנית הוא לא שווה הרבה. מה שהיה נחמד לגלות זה מאריך USB נחמד לדונגל של המקלט (נראה כמו …

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by iliyaman,

שלום לכולם . אני מעוניין לרכוש בקרוב אוזניות חדשות . התקציב שלי הוא 400 , ואפשר לחרוג עד 500 . אני צריך את האוזניות בשביל 100% מוזיקה , לא בשביל גיימינג . חשוב לציין שהם הולכות להתחבר לאייפד שלי , למחשב וכנראה לפאלפון . המליצו לי בפורום אחר על האוזניות הבאות : Shure SRH-440 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11050 ויש לי כמה שאלות לגבי האוזניות : הן יהיו נוחות אם אני אקח אותן לבחוץ ? יש טעם לקנות כרטיס קול חיצוני ? (כשאני אחבר למחשב) ? הם ישמעו מעולה באייפד ובפאלפון ? אני אוהב לשמוע רוק , רוק כבד והרבה מטאל . הן לא יזייפו / יקרעו / משו כזה ?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  10. שלום לכולם ! קניתי מצלמת רשת מהנ"ל ב15$, והשתמשתי בVLC לנסות איך האיכות... והצילום ממש קטוע, דיליי ארוך ממש לא מוצלח. רציתי לשאול: האם ככה זה בכל המצלמות הזולות? [לא הענין איכות הצילום אלא ענין שקטוע מאוד ולא ניתן לשימוש] או שלא? ואם כן, איזו מצלמה תתן לי שימוש חלק בה? אני צריך אותה לשימוש מינימלי בZOOM. תודה, דוד. אלו הנתונים שמופעי בעמ' המכירה ens: HD lens Sensor Type: CMOS Video Format: AVI Frame Rate: 30FPS Drive Type: free drive. Plug and play USB Cable Length: 120cm Photo Format: BMP JPG Resolution: 1920 * 1080 P Output Format: M-JPEG Interface Type: USB2.0 Blink Control: 50Hz Microphone: Buil…

11. Started by zzroni,

מישהו יכול להמליץ לי על מארז פשוט וזול לפנטיום 4 עם ספק w350 עם 2 usb מקדימה ? בבקשה לציין את הדגם המדוייק.

12. HEC 425W HEC-425VDT 2 FANS HIGH QUALITY אני רוצה לדעת האם מישהו מכיר את הספק הזה והאם הוא טוב?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  13. אני רוצה לקנות ספק חדש חשבתי על זה: tt 420 watt או tt 410 ppfc עכשיו אני צריך ספק שיחזיק לי את המחשב גם עם אוברקלוק.. יש לי עכשיו מארז מעפאן של סתם חברה אז חשבתי להחליף אותו לזה: compucase hec midi tower black 6a19 hec 300 watt אתם אומרים שהספק הזה יחזיק לי טוב את המערכת? הנה המפרט: amd 2600 barton abit an7 twinmos 512 ddr 400 mhz maxtor 80 gb sata+ w.s 40 gb ata sapphir r9800 pro 256 mb ddr2 צורב,דיוידי, פלופי ועוד משהו כמו 3-4 מאווררים רגילים. מה אתם אומרים?? HEC 300 WATT יספיק לי. או להשאר עם המארז שלי ולקחת TT 420 WATT APFC\ TT 410 WATT PPFC???? תודה רבה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by kkffiirr,

צריך מדפסת לייזר זולה בטווח של 700 ש"ח מקסימום. צריך מדפסת לעבודות משרדיות, אבל שתהיה איכותית ואמינה ולא יקרה. עבדתי עד עכשיו עם זירוקס 3120, הייתה בסדר למרות שעשתה קצת בעיות עם דפי A5 (רצוי שהחדשה לא תעשה בעיות כאלו). יש המלצות? תודה

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  15. שלום רב! והפעם בעיה מוזרה עם סורק; לא שלי אלא של לקוח שהתקשר אלינו היום. הסורק הוא סורק של HP מדגם SJ 3500, מחובר בUSB, מותקן על Windows XP. הבעיה שהבן אדם התלונן עליה היא שהסורק פתאום מתחיל לסרוק סתם ככה בלי פקודה, ופותח יישום בשם HP Copy - שמיועד לבצע העתקה (סריקה ואז שליחה למדפסת) והמדפסת (Deskjet 940) מוציאה דף ריק. ניסיתי לשנות את היציאת USB - אותו דבר, קורה... ניסיתי לשנות הגדרות של לחיתת כפתורים בסורק (לוח בקרה, סורקים ומצלמות, מאפייני סורק, אירועים - יש שם את ההגדרות של הכפתורים - שיניתי להגדרה שלחיצה על כול כפתור לא תעשה דבר) - לא עוזר! ניסיתי לתת למחשב לזהות את הסורק (להוריד את הסורק מהמנהל ההתקנים) ו... אותו דבר. בעיה מוזרה לכול הדעות... חשבתי על הסרה והתקנה אב…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  16. אני רוצה לקנות רמקולים 2.1. איזה רמקולים הכי טוב בשבילי לקנות? התקציב: לא יותר מ-300 ש"ח! -------------------------------------------------------------------------------- אפשר לנעול, הפורום הלא נכון, לא שמתי לב שיש פורום אודיו.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  17. שלום לכולם קיבלתי את הכבל מידע של נוקיה הוא USB והוא של חברת PROLIFIC הדגם הוא PL 2303 הוא בא בלי הדרייברים, מצאתי את הדרייברים באינטרנט, חיברתי למחשב הגדרתי והתקנתי NOKIA PC SUITE כשאני מחבר את המכשיר: NOKIA 3120 (הוא זהה לחלוטין לדגם 3100) ומנסה לגרום שהמכשיר יזדהה ע"י המערכת ויתבצע סינכרון זה לא קורה המחשב לא מזהה את הטלפון, מה לפי דעתכם הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה?

18. Started by ONKYO,

אני חושב לרכוש את המצלמה הנ"ל, מישהו יכול להמליץ\לשלול אותה? מישהו צילם איתה פעם? האם היא שווה יחסית למחיר (בערך 200 דולר) ? תודה מראש עריכה-הנה סיקור שלה באיזה אתר נחמד שמצאתי על מצלמות דיגיטליות הסיקור פה

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  19. טוב בהתחלה רציתי ללכת על המארז של sunbeam - samurai , לקנות דרך האינטרנט שזה כולל משלוח (ובנוסף לזכרון 512) יוצא בערך 595 ש"ח . חנות מחשבים בעיר שאני נמצא הציעה לי במחיר טוב את המארז הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1567&products_id=9406 והוא מוסיף לי איתו 3 מאוררים + ספק כח חזק. (ובהתחשב בעובדה שהמארז של sunbeam עולה 230 והוא בלי ספק כח , כנראה) וס"הכ זה יוצא לי (עם הזכרון מאותו סוג) 600 ש"ח. מה כדאי לעשות?

• 13 תגובות
    • 696 צפיות
  20. ^ תתפלאו, אבל בבית האנשים משתמשים רק בטקסט (שחור). לפני כל הדפסה, אנו מכוונים על האפשרות "איכות טיוטה". שבוע שעבר המדפסת רשמה שהכחול נגמר- החלפנו ל-XL. לפני יומיים היא רשמה שהצהוב נגמר. הבעיה היא שהמדפסת לא מסכימה להדפיס בשחור אם צבע אחר נגמר. העניין הוא שאנחנו לא משתמשים בכלל בצבעים אחרים והמדפסת רושמת שנגמר הצבע. העניין הוא שהקופסאות הריקות באמת קלות מאד לעומת האחרות. יכול להיות שמחוסר שימוש הדיו נגמר נגמר? אני ממש מבולבל ממה שקורה פה. אם למישהו יש ידע שקשור לזה, אשמח לשמוע. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  21. שלום לכולם מחפש גוייסטיק למטרת סימולטור בעיקר טיסה אזרחית תודה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  22. מה דעתכם על המארז הזה של AEROCOOL ? האם הוא משתלם למחירו? לינק - http://newprice.shopy.co.il/products/41645 רשום שיש לו מאוורר אחד של 14 ס"מ ואחד של 25 ס"מ , לא ראיתי שום דבר דומה לזה. האם זה הגיוני בכלל?

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  23. איך הוא למישהו יש ניסיון איתו, אשמח לישמוע אותם. תודה מראש!!

24. Started by eladbu,

שלום לכולם קניתי לפני שובע מדפסת של HP F4283 ומשום מה הדרייבר בדיסק לא עובד עליה באתר עצמו אין דרייבר ל-7 וגם שינוי תצורה ב-7 ע"י סימון כאליו זה ויסטה לא עוברת .... זהו הדגם האחרון בסידרה יש פתרון???

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  25. Started by avivlevy,

הייתי בGOLD-TOP מחשבים וראיתי את המקלדת הזאת: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=454656 והיא היייתה ממש ממש מדהימה! לא חוויתי עוד כזאת נוחות! רציתי לקנות אותה אבל היא מאוד יקרה וגם אני לא צריך את הדברים שבגללה היא יקרה (אני לא צריך מקלדת אלחוטית ולא צריך עכבר) עכשיו ראיתי גם שיש את המקלדת הזאת http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=454650 שהיא נראת די דומה, חוץ מזה שהיא לא אלחוטית ושאין עוד 4 לחצנים למעלה..... הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש אותה ואם היא נוכה או רגילה? ואם מישהו יודע אם זאת באמת אותה מקלדת עם פחות שיפורים או שזה בכלל שתי מקלדות שונות?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.