עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני צריך המלצות למארז בתקציב במחיר מוערך של 700 ש"ח פלוס מינוס למעבד athlon 64 עם רדאון 9800 PRO... שלא יתחמם יותר מדי ועם ספק טוב (עם אפשרות לקנות ספק בנפרד אבל חשוב שיהיה טוב) בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by UltraWaveMUSA,

אני מחפש בעקרון אפשרות לצפות בסרטי דיוידי במרפסת בג'קוזי. יש נדירים עם טלוויזיה מובנת שעולה מתוך הג'קוזי אבל זה מכפיל את המחיר שלו - הסתפקנו ברמקולים ואמפי3. בקיצור הדבר האופטימלי זה מסך עם דיוידי מובנה חיצוני [חוץ בית] אבל קשה לי להאמין שיש משהו כזה... במידה ואין, האלטרנטיבה היא נגד דיוידי נייד. אשמח אם תסייעו לי במציאת פתרון. הסאונד מהרמקולים עצמם לא חשוב כי הוא יחובר לרמקולים המובנים - אבל חשוב שזה לא יהיה מסך 6 אינץ' או משהו כזה. תודה מראש :-\

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by Jack_g,

אני חושב על להזמין מתאם מחיבור של בקשר של XBOX ל USB של מחשב. רציתי לשאול אם זה בכלל כדאי? ואיך זה עובד, האם כל המשחקים מזהים את הבקר כמו נגיד בקרים של לוג'יטק והאם הרטט וכל הכפתורים האחרים של הבקר מתקפדים כמו שהם מתפקדים ב XBOX עצמו? תודה.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  4. אני רוצה להחליף את המארז הקקה כך מסתבר שבה עם המחשב שלי וגם כי רק 4 מקומות לכונני 5.25 לא מספיקים ולכן חשבתי לקנות את הציפטק FULL TOWER אך הבעיה היא האם הכפתורים של הסאונד בלסטר לא יפריעו לדלת והאם בכלל שווה לקנות את המארז הזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by avishai1b,

שלום, אני עוד מעט יהיה בחנות בחו"ל ואני הולך לקנות שם כמה דברים, אחד מהם הוא ה Death Adder עכשיו אני קצת מבולבל לגבי הגירסאות שלו: יש את הגירסה הזאת: GuildWars edition http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3321428&CatId=539 ויש את זאת: שלפי מה שאני הבנתי היא הגירסה הרגילה של העכבר.. http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2823951&CatId=539 שתי הגירסאות ממש זולות (פחות מ 200 ש"ח) והן בהפרש של 5 דולר.. מה ההבדלים בין 2 העכברים האלה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי את שלושת המכשירים הנ"ל. אני מחפש דרך לנהל ספר כתובות אחד על שלושת המכשירים. שלושתם מסוגלים "לדבר" באמצעות בלוטות'. הבעיה היא שהתוכנה של הפאלם לא מכירה את התוכנה של הטלפון, וההיפך. הטלפון יודע לקבל ולשלוח באמצעות העברת PIM (שולח vCards). הפאלם עקרונית גם מסוגל לקבל ולשלוח vCards. כלומר, אני צריך תוכנה שמסוגלת לבצע סנכרון עם שני המכשירים. כרגע, הפתרון הכי חכם שמצאתי הוא לסנכרן את המחשב עם הפאלם ואז לשלוח את כל הכתובות מהפאלם לטלפון. אבל זה לא ממש סנכרון, אלא יותר מחיקה ושכתוב... יש למישהו רעיון בשבילי?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  7. שלום רב! והפעם בעיה מוזרה עם סורק; לא שלי אלא של לקוח שהתקשר אלינו היום. הסורק הוא סורק של HP מדגם SJ 3500, מחובר בUSB, מותקן על Windows XP. הבעיה שהבן אדם התלונן עליה היא שהסורק פתאום מתחיל לסרוק סתם ככה בלי פקודה, ופותח יישום בשם HP Copy - שמיועד לבצע העתקה (סריקה ואז שליחה למדפסת) והמדפסת (Deskjet 940) מוציאה דף ריק. ניסיתי לשנות את היציאת USB - אותו דבר, קורה... ניסיתי לשנות הגדרות של לחיתת כפתורים בסורק (לוח בקרה, סורקים ומצלמות, מאפייני סורק, אירועים - יש שם את ההגדרות של הכפתורים - שיניתי להגדרה שלחיצה על כול כפתור לא תעשה דבר) - לא עוזר! ניסיתי לתת למחשב לזהות את הסורק (להוריד את הסורק מהמנהל ההתקנים) ו... אותו דבר. בעיה מוזרה לכול הדעות... חשבתי על הסרה והתקנה אב…

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by mr. president,

קודם כל אני אציין שאני שמאלי ולכן אני ריך עכבר מתאים. אני רוצה עכבר עם כמה כפתורים וזה משהו נחמד שראיתי ב170ש"ח.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  9. תקציב 400-500 שקל השימוש הוא פעם ב- שיש איזה עבודות לבצפר , אז מדפיסים כמה דפים לא משהו רציני , תמונות כמעט ולא מדפיסים. אפשר המלצות ? תודה מראש :

10. Started by sagi5,

שלום, אני מתלבט בין 2 עכברים: MX1000 http://www.logitech.com//index.cfm/products/details/US/EN,CRID=3,CONTENTID=9043 ל MX610 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2135,CONTENTID=10917 מה הכי כדאי לקנות? בתודה מראש, שגיא

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  11. מחפש המלצה מדפסת +סורק +מכןנת צילום +פקס כולם ביחד תקציב 800

12. Started by MaTaN~,

אם מישהו מוכר מסך 17 אינץ LCD של חברת SAMSUNG , LG או MAG (רצוי שיהיה 8MS) מוזמן לשלוח לי הודעה איי סי קיו: 293530645 מסנג'ר: matan12345@hotmail.com אימייל: matany52@walla.co.il

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  13. אני מחפש עכבר חוטי שיהיה מדוייק ונוח ואני לא יצטרך פד של אלף שקל בשביל שיהיה לו נוח.. שיסתפק במה שיש.. יש לי כרגע את האופטי של מיקרוסופט, גירסא שניה ה optical whell mouse שעולה 80 שקל... הוא מתחיל לעשות פאדיחות ולקפץ על המסך ולא להיות נוח בגרוש.. לא בא לי להוציא 500 שקל על עכבר זה נראה לי בזבוז רצחני וחסר סיבה מה ההמלצה שלכם? דרך אגב חשבתי על ה rev3 אבל כמעט ואין להשיג אותו בארץ..

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by SPIDERRRMAN,

צריך המלצה לכרטיס קול עד 1000 שח.. היה לי Creative X-Fi Fatality אבל הוא כנראה מת, צריך כרטיס קול שיהיה לו יציאת 5 ערוצים בחוט אחד נדמה לי שזה נקרא COXIAL או איך שלא קוראים לזה... וכמובן לאוזניות אבל זה בטוח יש בכולם תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by zelig192,

שלום לכולם. הייתי מעוניין בהמלצות במצלמת WEB במחיר של עד 250 ש"ח. המטרה שיחות בSKYPE. תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  16. למי שלא שמע, Nixi היא חנות אלקטרוניקה מחשבים וקולנוע ביתי חדשה, שנפתחה בהשקעה ענקית של כמליון וחצי שקל (או דולר?) אתמול הייתי החנות Nixi החדשה שנפתחה ברעננה, ואלו הרמשים הראשונים שלי ממנה: א' כל, החנות נראת מדהים, העיצוב הכי טוב שראיתי בחיי... יש שילוב של מראות וזכוכית, וכל החנות נבנתה כמין ספרה מדהימה. החנות מושקעת ביותר וניכרת התחשבות רבה בעיצוב החיצוני. ב) כאשר מגיעים לחנות הדלתות נפתחות לבדם (נפתחות פנימה לא לצדדים ) ומרגישים כמו מלכים. ברגע שנכנסים ניגש עובד שלבוש בחליפה ועליה תג עם שם העובד ודגלים של מדינות (אמריקה= מדבר אנגלית, ישראל= מדבר עברית).. ההרגשה יוצאת מן הכלל כאשר היחס אלינו היינו לקוחות עסקיים לכל דבר. ג) הצורה בה מסודרת החנות היא מעניינת מאד, ולא ה…

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  17. Started by yo0924,

אני רוצה לקנות מארז בלי ספק עד 350 ש"ח עם סטיות קלות . אני מבקש שהמארז(ליתר דיוק המאווררים שבתוכו) לא יהיו רועשים יותר מידי. הספק שאני מתכון לקחת בנפרד הוא: ENERMAX LIBERTY 400W חשבתי בנתיים על המארז הזה: Sunbeam Transformer BLUE איך הוא? האם הוא בא באמת עם 4 מאווררים? האם הם שקטים?

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  18. <צונזר ע"י אחראי הפורום!>

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  19. הסט הנ"ל נמצא אצלי כחודש. לאחר שבועיים של תפקוד מצויין, מתרחשת התקלה הבאה: כאשר אני מדליק את המחשב לראשונה בבוקר, המקלדת לא מגיבה. אם אני עושה "הפעלה מחדש", המקלדת מגיבה ומתפקדת כהלכה. אין בעיות עם העכבר. הבאג הזה הצריך אותי כל בוקר להדליק את המחשב פעמיים. לילה אחד, לאחר שכיביתי את המחשב, ניתקתי את השקע שלו מהחשמל. בבוקר, חיברתי את השקע והפלא זה פלא - כל עוד אני מנתק השקע מהחשמל, הדלקת הבוקר מפעילה את המקלדת כהלכה. אם שכחתי לנתק השקע מהחשמל - נדרש איתחול שני כדי שהמקלדת תכנס לפעולה. יש הסבר לתופעה?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by ag43,

אני מחפש רכזת USB שמפצלת ל7 יציאות עם ספק כוח חיצוני. אשמח להמלצות. ד"א איך DLINK ברכזות USB?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by dino,

שלום, אני מחזיק בלוח אם Intel D850GB שחיבורי ה-USB שלו הם גרסא 1.1, בחנות מסוימת מציאים USB HUB 1.1 7PORTS, רציתי לדעת מה קורה שמחברים ל-HUB כמה התקנים ביחד, המהירות קטנה ויש תקיעות? עדיף לקנות כרטיס הרחבה PCI TO USB2.0 וככה אני גם יקבל חיבורים מהירים יותר וגם אותו מספר של מקומות לחיבור וגם באותו המחיר? תודה מראש, מתן.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  22. Started by AppleJack,

שלום, ברשותי עכבר Razer Diamondback. את העכבר והמקלדת אני מניח על המדף הנשלף מתחת לשולחן, ולא על השולחן עצמו, לכן אין לי הרבה מרווח לתזוזת העכבר (או לפד גדול מדי). אני משתמש ברגישות יחסית גבוהה בעכבר, כך שאני גם לא זקוק להרבה חופש תזוזה. השאלה שלי, איזה Pad כדאי לי לקנות לתזוזה חלקה "ונעימה" ובמימדים קטנים-סבירים. אני לא מתכוון להשקיע הרבה על MousePad. נגיד בסביבות ה-100 ש"ח (במקרה הגרוע). בנוסף, אני צריך pad דק יחסית, מאחר ואני מאמין כי המקלדת תכסה חלק מהפד, ז"א תשב עליו בקצוות לפחות. אם הפד יהיה עבה המקלדת תשב בשיפוע מעצבן שאני מעוניין להמנע ממנו. יש למשהו המלצה בשבילי? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by asdasdasd,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7087 האם יחזיק AMD3200 שמתוחנן ל OVER CLOCK + GTO2 + OC ? האם הספק רועש ??? חייב תשובה בדחיפות (לגבי הרעש גם) תודה.

• 10 תגובות
    • 713 צפיות
  24. קניתי לאחרונה את ה-Firestorm Dual Power 3 שתומך ב-Force Feedback. התקנתי את הדרייבר והכל וניסיתי אותו ב-Need for Speed Underground וגיליתי שהוא רועד לא כשאתה נתקע באיזה עצם או משהו אלא שזה תלוי בסיבוב - ככל שהוא חד יותר ככה הרעד חזק יותר. אז רציתי לדעת עם זה ככה תמיד בכל משחק או שזה משהו אצלי ואולי יש דרך לסדר את זה? עם תוכלו רק לענות לי בקצרה זה גם יעזור אז תודה מראש לכל מי שיקח שתי שניות מזמנו ויעזור לי בנושא השזה

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  25. שלום אנשים... אני מעוניין במקלדת למשחקים. אני לא כך כל יודע מה המקלדות החדשות שיצאו בזמן האחרון אז אשמח לשמוע על המלצותיכם. יש לי כמה דרישות מהמקלדת אני מעוניין במקלדת עם תאורה למקשים שהמקשים יהיו נוחים ללחיצה ויציבים. לא מתנדנדים כמו במקלדת ג'נריות. חובה שיהיו למקלדת לחצני מדיה (אינטרנט, מייל, שליטה בווינאמפ, כיבוי וכל הדברים האלה). משענת לידיים יהיה פלוס מעולה. האב USB גם יהיה פלוס לא רע. אין לי דרישה כל כך למסך משולב במקלדת. אין לי דרישה גם למקשים שניתן לתכנת. כמובן שלא אתנגד אבל בעיקרון זה לא חובה. נראה לי שזהו. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים