עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום אנשים... אני מעוניין במקלדת למשחקים. אני לא כך כל יודע מה המקלדות החדשות שיצאו בזמן האחרון אז אשמח לשמוע על המלצותיכם. יש לי כמה דרישות מהמקלדת אני מעוניין במקלדת עם תאורה למקשים שהמקשים יהיו נוחים ללחיצה ויציבים. לא מתנדנדים כמו במקלדת ג'נריות. חובה שיהיו למקלדת לחצני מדיה (אינטרנט, מייל, שליטה בווינאמפ, כיבוי וכל הדברים האלה). משענת לידיים יהיה פלוס מעולה. האב USB גם יהיה פלוס לא רע. אין לי דרישה כל כך למסך משולב במקלדת. אין לי דרישה גם למקשים שניתן לתכנת. כמובן שלא אתנגד אבל בעיקרון זה לא חובה. נראה לי שזהו. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  2. אני עובד המון שעות על המחשב (מתכנת), לא משחק משחקים בכלל. מה שחשוב לי שהעכבר יהיה נוח וארגונומי, כנ"ל בנוגע למקלדת. הייתי רוצה מקלדת מאסיבית שתהיה נוחה. שמתי עין בנתיים על העכבר Logitech Performance Mouse MX ועל מקלדת Logitech K350. ממה שאני מבין, שניהם אמורים לעבוד עם הדונגל היחיד, שזה כבר נחמד. מעבר לזה, שניהם אמורים לענות על הציפיות שלי.. הבעיה שזה יוצא סט מאוד יקר, העכבר כ500 שקל והמקלדת עוד 300. יש גם אופציה של סט של logitech mx עם מקלדת באזור ה750 ש"ח, אבל המקלדת נראית מאוד מוזרה (עם צג גדול שאני מניח שאוכל סוללה ואין לו שום צד ארגונומי). האם יש המלצות לאלטרנטיבות? האם זה שווה את המחיר? למישהו יש ניסיון עם אחד מהמוצרים שציינתי? תודה

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  3. Started by kaboonkal,

אז לאחר שנים ששירתו אותי נאמנה הגיע הזמן להחליף את הSiberia V2 הוותיקות (ולו רק בגלל שהמגעים בגלגל ווליום נדפקו וצריך לשחק עם זה כדי לשמוע בשתי האוזניות). בעקרון משתמש באוזניות בעיקר למשחקים באופן די קז'ואלי, לא תחרותי ולא מקצועי (FPS, ACTION-ADVENTURE, RACING). התקציב הוא באיזור 700 שקל, אפשר להצפין קצת אם שווה את ההפרש. אם יש משהו אלחוטי בטווח המחירים עדיף (אבל לא חובה).

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  4. Started by MasterGolfer,

אני רוצה לקנות מדפסת בתקציב של 400-500 ש"ח. איזה מדפסת הכי כדאי בתקציב הזה? שמעתי שקנון ממש טובים ומשתלמים... או שעדיף HP? ??? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  5. Started by bobby323,

:s05:

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  6. Started by mulderfox,

הציטוט מגיע מהחדשות של www.isonews.com "The idea of a Pocket PC going a little far. [General] [TheVirus@8:22PM EST] A San Fran based company, OQO, has developed a tiny PC thats the size of a standard Palm Pilot, the thing about it is, its a PC! It has everything a standard PC has, and the ability to connect to external monitor/keyboard/mouse. With Windows XP installed, 256 megs of ram and a 10gb hard drive, this is the portable PC of the future. Read more here: http://www.cnn.com/2002/TECH/ptech/04/17/modular.computing.ap/index.html פשוט מחשב מדהים... מראה רק את היכולת.. אם אפשר לייצר כזה דבר ב1000 דולר, אין שום סיבה שיוכלו לעבור לייצור המוני, ולוותר על מחשבי…

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  7. Started by idoleff,

שלום, יש לי הגה של מיקרוסופט אבל השנאי שלו נעלם... מישהו יודע איפה אפשר לקנות שנאי כזה או לחלופין איך מכינים דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  8. Started by yigal83,

מחפש מדפסת לייזר טובה מאוד (כמה שיותר קטנה\ ללא סורק או דברים נוספים). היא לא צריכה להכיל מגש ניירות גדול. חשוב שתהיה אמינה, שתדפיס היטב גם אחרי חודשיים ללא הדפסה. היא צריכה להיות עם WIFI (אין חיבור פנוי לרשת והיא לא תהיה ליד המחשב), ואפשרות להדפיס גם דרך הסמרטפון (למשל ל HP יש דרייבר לטלפונים). מחיר פחות חשוב, אבל לא להציע את הטוב ביותר ב 2000 ש"ח. יש המלצות ? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by gman27,

חברים שלום . ראיתי פה מספר המלצות למדפסות אך רובם נגמרו בוויכוחים ללא המלצות אז תקציבי הוא עד 359 ש"ח. אשמח אם תתנו עצה טובה . תודה מראש

10. Started by onn_the_vy,

האם יש אפשרות לשלוט על הCOM, אני רוצה לשלוח כל פעם 5V לפין אחר... אפשרי.?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  11. Started by noodle,

שלום, אני מחפש המלצה על מדפסת משולבת הכוללת מדפסת, פקס וסורק בסכום של סביבות 500 ש"ח בנוסף על איזה תכונות מומלץ להסתכל שקונים מדפסת משולבת. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by e-r-a-n,

שלום אני עומד לרכוש הגה מסוג Microsoft® SideWinder® Precision Racing Wheel עכשיו אני בדילמה קטנה כי.. השולחן עבודה, אני לא בטוח שההגה יכול להתלבש עליו כמו שצריך זה גובה 4 ס"מ ובחלק התחתון יש רק 2 ס"מ עומק ואז יש עוד עיצוב מעצבן בשולחן.... הסבר בתמונה יש פה מישהו שיכול לי אם ההגה יכול להתלבש על השולחן הזה כראוי או לא ? או כל תגובה אחרת... תודה עריכת המודר: כותרת.

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  13. Started by tripto,

יש לי עוד בקשה בקשר לmx518 .... אני לא מצליח להשתמש בכפתור שאמור לעבור לי בין חלונות אני הבנתי שאני צרך להתקין תוכנה בשם setpoint מישהו יכול לתת לי בבקשה לינק לתוכנה... תודה...

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  14. ערב טוב , יש לי אפשרות \ הזדמנות לקנות את הספק של EVER POWER במחיר תקציבי . מדובר על ספק 350W במסילה אחת של 12V ב-18 אמפר מקסימלי . ת'אמת לא שמעתי על החברה מעולם וחיפוש בגוגל מצאתי שיש להם אתר בית בטיוואן (מה שזכור לי) בחיפוש כאן בפורום מצאתי כמה שרשורים בודדים בנושא ברמת מערכות האל פסק שלהם . האם ידוע למישהו כאן מניסיון על האיכות של הספק ? אשמח לשמוע חו"ד מקצועית בנושא .

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by sh_idan,

כפי שצוין בכותרת, אני סטודנט ומטרת המדפסת היא הדפסת עבודות, בעיקר שחור לבן. האיכות לא חשובה כל כך, כנל מהירות ההדפסה העיקר שהמדפסת תהיה כמה שיותר זולה בטווח הארוך (שנתיים הקרובות) מבחינת עלות המדפסת ועלות הדיו. תודה

16. אני לא מבין בזה כל כך.. איזה חברות הספק שלהם טוב? אני צריך שתיהיה זרימת אוויר כי אני OC... וגם שהוא יהיה יפה.. ראיתי אחד נחמד ב KSP ב 260 שקל ?ATX MIDI 400W usb,p.stab.,window? אבל אני לא יודע אם הספק טוב.. ודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  17. Started by lipa,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7534&PHPSESSID=4c2a86f78a1a5dcb7069aa504c9fe686

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  18. Started by Moo,

הנתונים של GEFORCE 2 TI יותר גבוהים משל GEFORCE 3 TI200 אז למה כולם ממליצים על GEFORCE 3 TI200 שלא נותן יותר מGEFORCE 2 TI וגם הרבה יותר יקר??

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by zivi99,

אני מחפש מדפסת הזרקת דיו עד 400 ש"ח. צורך: שימוש יומיומי לתמונות, ומסמכים בעיקר. איזו מדפסת הייתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by le cat,

אני מעוניין לקנות מצלמת רשת (בסביבות 300 ש"ח +/-). איזה מצלמות מומלצות? אילו חברות? ?Creative? Logitech? 3Com אילו דגמים? אילו תכונות חשוב שיהיו במצלמת רשת? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  21. Started by Lirux,

רציתי שמישהו יסביר לי כמה דברים. 1) עם כמה מאווררים מגיע המארז הזה? 2) כמה מקומות למאווררים יש לך? ואיפה? 3) איך המארז הזה בכלליות? 4) הוא שקט? תודה... נ.ב זאת ההודעה ה100 שלי :lol:

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by Cereal Killer,

מה דעתכם על הPLEXTOR 401240A? אתם יכולים לתת לי לינקים לסקירות שלו? תודה

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by Asaf.Y,

נמאס לי מהעכבר שהיה לי , וגם מהמקלדת של קומפאק( :-X).. אז הלכתי לקניון מצוייד ב 200 שקלים וקניתי את הסט הבא: לפי דעתי זה סט מרשים מאוד,מצורף דיסק דרייברים וכל מה שצריך..ומה שהכי חשוב: גם נראהמצויין וגם אלחוטי.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by rosesr,

מישהו יכול להמליץ לי על זכרונות ומארז(+ספק)? תודה

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by assafy1000,

.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים