עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by rony77,

אוקי לאחר שעברתי על כל הודעות הפורום לגבי העכברים הנ"ל בשנה האחרונה ועדיין אין לי מושג על מה ללכת. החלטתי לערוך את הסקר הבא

2. אני מחפש עכבר חוטי שיהיה מדוייק ונוח ואני לא יצטרך פד של אלף שקל בשביל שיהיה לו נוח.. שיסתפק במה שיש.. יש לי כרגע את האופטי של מיקרוסופט, גירסא שניה ה optical whell mouse שעולה 80 שקל... הוא מתחיל לעשות פאדיחות ולקפץ על המסך ולא להיות נוח בגרוש.. לא בא לי להוציא 500 שקל על עכבר זה נראה לי בזבוז רצחני וחסר סיבה מה ההמלצה שלכם? דרך אגב חשבתי על ה rev3 אבל כמעט ואין להשיג אותו בארץ..

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  3. Started by Rapture,

אני צריך המלצה לאוזניות כפתור ב100 שקל, אוזניות טובות ופשוטות הישנות הטובות של סוני נהרסו, ועכשיו אני משתמש באוזניות ב20 שקל גרועות של MAXELL מיועדים לMP3 ולמחשב (אני לא גיימר פה ושם משחק לא משהו רציני), 100 שקל בלי חריגה עדיף מחנויות כמו KSP TMS או אייבורי או מבאג תודה מראש

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  4. יש לי במחשב הנייד (Toshiba satellite) כניסת אינפרא אדום (עם צי'פ SMC IrCC) ואני רוצה לשלוט על המחשב בעזרתה ובעזרת שלט אוניברסלי. במנהל התקנים של WINXP כתוב שהיציאה היא על IRQ3 וDMA1, ונראה לי שכתוב שם שזה בכניסת SP1 (אולי serial port 1 או משהו כזה) אנימנסה להשתמש בUICE וגם בWINLIRC ללא שום הצלחה, התוכנות פשוט לא מצליחות לקבל אותות מהשלט... WINLIRC יכולה לקבל רק דברים שמתחברים לכניסות COM וכך גם UICE. נסיתי את כל הCOMים שאפשר לבחור בתוכנות האלה אבל אני לא מצליח לקבל אותות... האם למישהו יש נסיון בתחום הזה? יש תוכנות , אולי מתקדמות יותר, שמסוגלות להשתמש בכניסה שהיא לא COM? תודה

5. Started by phantomII,

שלום יש ברשותי לוח אם של מחשב של ASUS כזה http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=Terminator%20P4&langs=01 הספק כל של המארז נשרף השאלה שלי היא האם הלוח שנימצא במארז יכנס לכל מארז מיקרו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  6. ??

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  7. הזכרונות צריכים להתאים ל-MSI KT3 ULTRA ARU המארז עם אפשר שיהיה פשוט אבל לא חרא ושיבוא עם ספק(זה מחשב למשפחה שלי הוא לא צריך להיות מסובך לגישה) תודה למי שעונה!

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by nadav1379,

יש לי ספק כח ואני לא יודע איך לחבר אותו. הספק שלי הוא Antec TruePower 380W אני לא יודע איך לחבר אותו לאן ואם צריך להתקין ספק אולי מישהו יכול לעזור לי לתת לי תמונות אולי מדריך (בעברית ) משהו תודה

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by KKK,

סופסוף עכשיו לי יש בעיה אחת,וזה הספק! אני פותח תמחשב ולתהדמתי הרבה אני רואה שהספק 250W!!! ועוד ג'נרי אז השאלה שלי היא אם אני אחבר את הכרטיס יש סכנה שיקרה משהו? או שמקסימום הספק לא יחזיק ותהיה הודעה על כך. יש איזה סיכון? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  10. העכבר לוגיטק העתיק שלי (חוטי, לייזר, לא ידוע דגם) מתחיל לעצבן אותי ואני מחפש אלחוטי כרגע אני גם שוקל לקחת בכלל סט וגם להרוג את מקלדת האינטרנט פרו של לוגיטק (מעולה) ראיתי את הסט של לוגיטק EX110 ב~200 ונראה לי פתרון די נחמד. מה דעתכם? עכבר נורמלי עולה באזור ה150 אז לקחת סט ב200 לא נראה לי נורא כל כך וגם, איך הMicrosoft Wireless Optical Desktop 2000 ?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  11. אני לא מדבר על החברות אני מדר על המוצרים האלה: Microsoft: mouse: HKA-00003 SIDEWINDER keyboard: AGB-00014 SIDEWINDER VS Logitech: mouse: G9 keyboard: G15 VS Razer: mouse: DeathAdder keyboard: TARANTULA או כל דבר אחלה, אתם יכולים גם לחבר למשל לעשות G9 + AGB-00014 SIDEWINDER בבקשה אני צריך את זה עוד היום [24.12] תודה מראש D:

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  12. Started by ag43,

אני מחפש רכזת USB שמפצלת ל7 יציאות עם ספק כוח חיצוני. אשמח להמלצות. ד"א איך DLINK ברכזות USB?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  13. עד 200 ש"ח כולל חריגות של עשרות שקלים בודדות, לא יותר. כמה דגשים: *שיהיה ארגונומי (כמה שפחות ייעשה נזק לכף היד בשימוש ממושך). *נוח לתפעול *לא קטן מידי ולא גדול מידיי (שלא יהיה בגודל של העכברים השולחניים). *אלחוטי תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by tick tak,

היי רציתי לקבל דעה לגבי העכבר ולברר כמה פרטים ואשמח לעזרה בביקורת של hwzone כתוב שיש לו כמה בעיות בפיירפוקס ו-bsplayer אבל אני יודע שהביקורת על העכבר הייתה מזמן ורציתי לדעת אם עדיין יש את הבעיות האלה? לגבי הסוללות אני יודע שאין לעכבר מטען ובאתר של logitech כתוב שהבטריות מחזיקות חצי שנה השאלה שלי היא האם אפשר להישתמש בעכבר בבטריות נטענות ופשוט לטעון את העכבר פעם בחצי שנה בערך? אגב העכבר קצת "ישן" מישהו יודע על גירסה חדשה של עכבר כזה שיצא מלוג'יטק בקרוב? http://hwzone.co.il/reviews.php?file=mediaplay תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by ^DaRk-MiNd^,

אני כבר קיבלתי כאב ראש מהעסק הזה בפלונטר קיימים 2 דגמים של T200 מומהרים של חברת GAINWARD אחד במחיר 1200 ואחד ב1500. שניהם באים עם 128 זכרון היום נתתם לינק לכתבה שמדברת על אחד מהכרטיסים ומסבירה בסופו שהכרטיס משתווה בנתונים לT500 http://www.hardocp.com/reviews/vidcards/gainward/gf3ti200_128mb_golden/ אז כדי להבין על איזה כרטיס דיברה הכתבה הלכתי לאתר הרשמי שם היה כתוב כך Gainward Geforce3 PowerPack !!! Ti/550 XP Golden Sample (GeForce3 Ti 500) Gainward Geforce3 PowerPack !!! Ti/550 Golden Sample (GeForce3 Ti 500) Gainward Geforce3 PowerPack !!! Ti/450 (GeForce3 Ti 200) Gainward GeForce2 Ti/500 XP VIVO Golden Sample (GeForce2 Ti) כלומר רק כרטיס א…

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by Mactural,

אני בונה על קנייה של 6800GT. ראיתי באיזה אתר שצריכת החשמל שלו מאוד גבוהה (141), ונזכרתי שאולי צריך לבדוק אם יש לי מספיק כוח. במחשב עכשיו ישנם פחות או יותר הרכיבים: מעבד P4 2.6HT לוח אינטל D865 פרל HD 80 GB ATA WD כונן DVD צורב רגיל כרטיס FX5600 256MB מחזיק אותם ספק 300W של חברה בשם CODEGEN. השאלה היא אם במידה ואני מחליף את הכרטיס ב 6800GT יש לי מספיק מתח (מקווה שהמושג הוא מתח, מספיק וואטים), או שאני צריך להחליף ספק? עוד שאלה בדרך, ראיתי איפשהו שה 6800GT ב AGP דורש עוד חיבור חשמל קטן. השאלה היא אם מדובר באחד החיבורים בתמונה (אחד כבר תפוס, השני פנוי)?: והאם מקבלים בדר"כ כבל חיבור עם הכרטיס? תודה.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  17. Started by Regev,

שמעתי שלוחות האם שלABIT הם הכי טובים לOVERCLOCKING. אבל לעזעזל, איפה אפשר לקנות אותם??? והאם הם יקרים???

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  18. Started by lipa,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7534&PHPSESSID=4c2a86f78a1a5dcb7069aa504c9fe686

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  19. Started by shlomi_x,

היי, למשהו יש המלצה להתקן זול ואמין שימנע כיבוי המחשב בצורה פתאומית לאחר נפילת מתח של עד כשניה אחת? תודה, שלומי

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by avishai1b,

שלום, אני עוד מעט יהיה בחנות בחו"ל ואני הולך לקנות שם כמה דברים, אחד מהם הוא ה Death Adder עכשיו אני קצת מבולבל לגבי הגירסאות שלו: יש את הגירסה הזאת: GuildWars edition http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3321428&CatId=539 ויש את זאת: שלפי מה שאני הבנתי היא הגירסה הרגילה של העכבר.. http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2823951&CatId=539 שתי הגירסאות ממש זולות (פחות מ 200 ש"ח) והן בהפרש של 5 דולר.. מה ההבדלים בין 2 העכברים האלה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  21. שלום לכולם. אני מעוניין לדחוף 2 מחשבים בתצורת ATX לשטח יחסית קטן. עד היום הייתי עובד עם מארז Mid Tower גדול יחסית (Antec, Chieftec וכו') - ולהחזיק 2 מארזים גדולים כאלו לא בא בחשבון! הנה מפרט משוער של המחשבים (עוד לא נרכשו, למרות שחלק מהרכיבים כבר אצלי): מחשב 1: לוח ATX, מעבד Athlon 64, כרטיס גרפי קליל, 0/1 כרטיסים נוספים, 0 כוננים חיצוניים, 1-2 דיסקים קשיחים. מחשב 2: לוח ATX, מעבד Athlon 64 DualCore או לחילופין 2 מעבדי Opteron DualCore, כרטיס גרפי קליל, 0/1 כרטיסים נוספים, 0 כוננים חיצוניים, 1-3 דיסקים קשיחים. את שניהם אני רוצה לדחוף לשטח כמה שיותר קטן. רוב הציוד יחובר ב-USB/Firewire ולא בתוך המחשב, לכן כמעט אין כוננים וכרטיסים! כל הקונסטרוקציה הזו ככל הנראה תוצב מחוץ לחד…

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  22. שלום אני רוצה לקנות מדפסת משולבת פשוטה שני הדגמים הסופיים שהחלטתי עליהם הם Canon MP160 ו-HP Photosmart C3183 מה אתם אומרים איזה מהם עדיפה? לשימוש בייתי לא כבד, אולי לפעמים להדפיס תמונות גם הבנתי שלקנון עוד אין דיו חלפי אבל המקורי שלה יותר זול משל HP אני נוטה יותר לכיוון הקנון יש למישהו ניסיון עם המדפסות האלו? תודה

23. לא משנה תקציב...

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  24. Started by SPIDERRRMAN,

צריך המלצה לכרטיס קול עד 1000 שח.. היה לי Creative X-Fi Fatality אבל הוא כנראה מת, צריך כרטיס קול שיהיה לו יציאת 5 ערוצים בחוט אחד נדמה לי שזה נקרא COXIAL או איך שלא קוראים לזה... וכמובן לאוזניות אבל זה בטוח יש בכולם תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by K_D,

היית לי פה הודעה על בחירת פלא',ונראה לי שאני אלך עם 6280... אז ככה,התקשרתי היום לסלקום ושאלתי כמה יעלה לי לשים אצלם סים קארד אם אני מביא פלא' מחו''ל(6280),היא אמרה לי 160 שח,ואז היא התחילה להסביר לי שלכל G3 יש כרטיס נוסף שבעצם מספק את כל האפשרויות החדשות(שיחות ווידיאו וכאלה) ושלא ניתן לקנות אותו בנפרד כי הוא מגיע כחלק מהחבליה אם קונים אצלם. אז השאלה שלי היא כזאת,אם אני מביא מחו''ל האם הכרטיס הזה נכלל עם הפלא בקופסה או שאני בבעיה ואני חייב לקנות אצלם את הפלא'(למרות שזה לא נשמע לי הגיוני כי יש לי כמה חברים שהביאו פלא מחו''ל ולא נראה לי שהיית להם בעיה...) עכשיו מישהו אמר לי בפורום אחר,שאם אני שם את הרגיל אז בעצם יהיה לי 2.5(בלי גלישה ,שיחות וידיואו וכאלה...),ומאחר אני גם ככה…

• 0 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים