עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by davidcohen,

היי בלי קשר למחיר, איזה עכבר מבין השניים יותר טוב (למשחקים כמובן) ? אם אפשר נימוק זה יהיה מעולה תודה

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  2. יש לי דגם i 6230 הוא חדש ואני לא יודע איך אני יכול להעיבר אליו שירים מ מחשב מודה מראש תודה.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  3. יש לי במחשב הנייד (Toshiba satellite) כניסת אינפרא אדום (עם צי'פ SMC IrCC) ואני רוצה לשלוט על המחשב בעזרתה ובעזרת שלט אוניברסלי. במנהל התקנים של WINXP כתוב שהיציאה היא על IRQ3 וDMA1, ונראה לי שכתוב שם שזה בכניסת SP1 (אולי serial port 1 או משהו כזה) אנימנסה להשתמש בUICE וגם בWINLIRC ללא שום הצלחה, התוכנות פשוט לא מצליחות לקבל אותות מהשלט... WINLIRC יכולה לקבל רק דברים שמתחברים לכניסות COM וכך גם UICE. נסיתי את כל הCOMים שאפשר לבחור בתוכנות האלה אבל אני לא מצליח לקבל אותות... האם למישהו יש נסיון בתחום הזה? יש תוכנות , אולי מתקדמות יותר, שמסוגלות להשתמש בכניסה שהיא לא COM? תודה

4. Started by phantomII,

שלום יש ברשותי לוח אם של מחשב של ASUS כזה http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=Terminator%20P4&langs=01 הספק כל של המארז נשרף השאלה שלי היא האם הלוח שנימצא במארז יכנס לכל מארז מיקרו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  5. ??

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by Norm4nde,

שלום לכולם! לאחר זמן רב (כ -3 חודשים) אחרי החיבור האחרון החלטתי לחבר שוב את ההגה שברשותי למחשב ולשחק. אבל צצה בעיה קטנה , windows xp pro אינו מזהה את ההתקן הנוכח ולכן אינו יכול להתקין אוטומטית וגם לא לתת מידע. זהו ההגה שבדיוק ברשותי : http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://images.ciao.com/ide/images/products/normal/618/Guillemot_Racing_Wheel_Rad_und_Pedalsatz__195618.jpg&imgrefurl=http://www.ciao.de/Guillemot_Racing_Wheel_Rad_und_Pedalsatz__195618&h=150&w=200&sz=5&hl=iw&start=12&um=1&tbnid=yZblBhTVUgFpRM:&tbnh=78&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3Dguillemot%2BRacing%2BWheel%2Bfor%2Bwindows%2Bxp%26svnum%3D10%26um%3D1%26h…

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  7. הזכרונות צריכים להתאים ל-MSI KT3 ULTRA ARU המארז עם אפשר שיהיה פשוט אבל לא חרא ושיבוא עם ספק(זה מחשב למשפחה שלי הוא לא צריך להיות מסובך לגישה) תודה למי שעונה!

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  8. Started by almogas,

שלום אבא שלי רוצה לקנות פלאם אממ חשוב מאוד שיהיה עיברית מלאה בו.. שיהיה צבעוני עם 64MB השימושים העיקרים הם ספר טלאפונים יומן פגשות ואולי עוד משהו קטן.. אממ זה מה שאני מחפש תתנו דגמים בבקשה.. תודה מראש. אה אם יש כאלה עם מצלמה ו mp3 בזול אז תביאו גם

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  9. שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס טלויזיה למחשב בסכום של כ 200 שקל עכשיו יש לי כמה שאלות 1.האם אני יכול לחבר את החיבור אודיו מהמיר לכרטיס טלויזיה..? 2.האם אפשר למצוא כרטיס טלויזיה מקליט ב 200 שקל ואם לא מה הסכום..? 3.מה עדיף חיצוני או פנימי? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  10. Started by yonni,

אני קונה מחשב חדש- כנראה אינטל 2.4 עם לוח GIGABYTE 8SQ 800 ULTRA' 2 יש לי הרד דיסק WD 80 ן- הרד דיסק SEAGATE 20 ישן איזה מארז אני צריך ואיזה ספק? מעדיף לקנות את זה כיחידה אחת מאשר להרכיב. האם 300W יספיקו... חשבתי בכיוון COMPUCASE 6A19 או 6919...

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  11. Started by AppleJack,

שלום, ברשותי עכבר Razer Diamondback. את העכבר והמקלדת אני מניח על המדף הנשלף מתחת לשולחן, ולא על השולחן עצמו, לכן אין לי הרבה מרווח לתזוזת העכבר (או לפד גדול מדי). אני משתמש ברגישות יחסית גבוהה בעכבר, כך שאני גם לא זקוק להרבה חופש תזוזה. השאלה שלי, איזה Pad כדאי לי לקנות לתזוזה חלקה "ונעימה" ובמימדים קטנים-סבירים. אני לא מתכוון להשקיע הרבה על MousePad. נגיד בסביבות ה-100 ש"ח (במקרה הגרוע). בנוסף, אני צריך pad דק יחסית, מאחר ואני מאמין כי המקלדת תכסה חלק מהפד, ז"א תשב עליו בקצוות לפחות. אם הפד יהיה עבה המקלדת תשב בשיפוע מעצבן שאני מעוניין להמנע ממנו. יש למשהו המלצה בשבילי? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  12. Started by ben_shi,

הוא עולה- ¤ 257.32 והוא נראה יפה. ומה הגודל שלו??? הוא מספיק למפרט הבא?: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory [ ¤ 508.3 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] 1 Hard Discs : Western Digital 60GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 452.9 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI Video Card [ ¤ 999.88 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive […

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by asdasdasd,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7087 האם יחזיק AMD3200 שמתוחנן ל OVER CLOCK + GTO2 + OC ? האם הספק רועש ??? חייב תשובה בדחיפות (לגבי הרעש גם) תודה.

• 10 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by rab10,

להדפסה על דיסקים והדפסות משרדיות שגרתיות.... 1200 שח שתיהיה איכותית...

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by r_rafaeli,

מישהו שמע על מישהו שרכש את הלוג'יטק דינובו אדג'? זה בטח רמה אחרת אבל המחיר נוראי בארץ, 1200 שקל! דיברתי עם מעתק היבואנים בארץ, לא צפויה ירידה של מחיר בזמן הקרוב, מעניין גם שהדגמים כמו MX5000 גם לא ירדו במחיר בהרבה, ממש מבאס, כאשר המוצרים המוצלחים האלה נמכרים בארה"ב כבר במחיר נמוך יותר (אפשר למצוא את הדינובו אדג' החדשה ב120 דולר). הדינובו אדג' נראית כמו אחת המקלדות הטובות ביותר שקיימות היום, אתם מכירים חנות זולה יחסית? 1000 שקל פלוס למקדלת שכוללת בלוטות', נטענת, דקה וכוללת משטח מגע לעכבר- הייתם משלמים? הלוואי וירדו המחירים...

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  16. בעיה קטנה מקלדת מצויינת אבל חוט קצר מידי מה עושים???

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  17. 6600E 8800GTS ASUS P5B DELUXE 2GB 800MHZ

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  18. Started by kw,

למישהו יצא להזמין ספק של seasonic מחו"ל ? אם כן מאיזה חנות ומה בערך העלות הכוללת ?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  19. שלום, יש לי בעיה מעצבנת שבערך כל מקש שלישי במקלדת גורם למיוט ברמקולים. יש לי מקלדת של מיקרוסופט, אם תצטרכו את הדגם המדויק אני אחפש אותו. זה קורה רק לפעמים כשאני שם סוללות חדשות לכמה זמן ואז זה מפסיק וחוזר ומפסיק וחוזר. חיפשתי בהגדרות וחיפשתי בהכל.. מישהו מכיר בעיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  20. אוקיי אז שמעתי שה Logitech wave בסדר, האם זה נכון? האם עדיף את ה microsoft natural ergonomic keyboard 4000 ? למישהו יש המלצה למקלדת שתהיה ארגונומית ותשמש בעיקר למשחקים? בתודה מראש עריכה: הזמנתי את ה logitech wave תודה בכל זאת...

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  21. ^^ מה אתם אומרים? מקלדת טובה? שווה את המחיר?

22. Started by quantoM,

קודם כל אני אתחיל עם החסרונות או יתרונות שיש בשתיהן: שתיהן לא באות עם עברית;בשתיהן יש כפתורים שאפשר לקנפג;בשתיהן יש תאורה מובנית;שתיהן חוטיות;שתיהן נוחות מבחינת הנדסת אנוש. נתחיל עם הטאראנטולה:מקשים שאפשר להוציא ולהחזיר, מחיר גבוה בכ-100 שקלים מן הG15, יפה יותר מן הG15, גדולה יותר מן הG15, יהיה לה ליין של מוצרים משלימים, שיתחברו לבאטלדוק, חיבור לאוזניות ומיקרופון, 2 כניסות USB, זיכרון מובנה, שקטה בהחלט, 200 O: פרופילים מובנים, זיהוי משחקים. סיכום: נראת טוב, יש בה פ'יצרים מעולים, ANTI GHOSTING לא מושלם, אך בסדר, פרופילים מובנים, פעולות מאקרו ועוד ועוד... G15: מסך LCD, תמיכה בדיי הרבה משחקים, יפה מאוד אך לא כמו המתחרה שלה, תומכת במשחקים שאני אישית משחק D:, זולה בכ-100 שקל מ…

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  23. Started by TheTerminator,

אני צריך עזרה בקשה בבחירת אל-פסק כדי שיוכל להחזיק את המחשב למשך כ-5 דקות לכל היותר. הוא יחזיק רק את המחשב(P4, כרטיס מסך יחסית פשוט, כרטיס קול ושאר הדברים הבסיסים) והמודם. עדיף מאוד שיהיה המלצה מהחנות KSP: יש שם דגם ב 235 ועוד אחד ב- 385. האם אם יכול להסתפק באל-פסק הזול או שעדיף להשקיע כבר על שני ב-385? או שבכלל עדיף משהו מחנות אחרת? בכל מקרה אם יש המלצה מחנות אחרת אז לא לחרוג מה-400 שקל (למרות שעדיף כמה שיותר זול). אני גם לא ממש מתמצא בנושא הזה אז אם אפשר גם קצת פרטים: כמה זמן הוא יכול להחזיק את המחשב דלוק? האם הוא מכבה את המחשב אוטו'? מה הגודל שלו +-? תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by EdenC,

שלום לכם, מישהו מכיר את הבקר שמצוין בכותרת? האם הוא כולל גם פאן בס (שליטה על מהירת המאווררים)? תודה רבה. עדן

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by motip,

שלום לכולם, אני מחפש מדפסת לייזר למשרד עו"ד, המדפסת צריכה להתחבר לרשת החוטית ככה שנוכל להדפיס מכל חדר. קשה לי להגדיר מה התקציב כי אין לי מושג מה טווחי המחירים, אז אני אשמח לקבל המלצה על מדפסות איכותיות שיכולות לעשות את העבודה בכל המחירים בין 500-2000 ש"ח. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.