עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yonni,

אני קונה מחשב חדש- כנראה אינטל 2.4 עם לוח GIGABYTE 8SQ 800 ULTRA' 2 יש לי הרד דיסק WD 80 ן- הרד דיסק SEAGATE 20 ישן איזה מארז אני צריך ואיזה ספק? מעדיף לקנות את זה כיחידה אחת מאשר להרכיב. האם 300W יספיקו... חשבתי בכיוון COMPUCASE 6A19 או 6919...

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  2. Started by AppleJack,

שלום, ברשותי עכבר Razer Diamondback. את העכבר והמקלדת אני מניח על המדף הנשלף מתחת לשולחן, ולא על השולחן עצמו, לכן אין לי הרבה מרווח לתזוזת העכבר (או לפד גדול מדי). אני משתמש ברגישות יחסית גבוהה בעכבר, כך שאני גם לא זקוק להרבה חופש תזוזה. השאלה שלי, איזה Pad כדאי לי לקנות לתזוזה חלקה "ונעימה" ובמימדים קטנים-סבירים. אני לא מתכוון להשקיע הרבה על MousePad. נגיד בסביבות ה-100 ש"ח (במקרה הגרוע). בנוסף, אני צריך pad דק יחסית, מאחר ואני מאמין כי המקלדת תכסה חלק מהפד, ז"א תשב עליו בקצוות לפחות. אם הפד יהיה עבה המקלדת תשב בשיפוע מעצבן שאני מעוניין להמנע ממנו. יש למשהו המלצה בשבילי? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  3. Started by Mr.Pepo,

אז ככה. אני צריך מקלדת סבירה, לא יקרה ולא בעלת מאפיינים מיוחדים, אני לא רוצה מקלדת אלחוטית אבל שתהיה שחורה. כמה שיותר זול אבל שתהיה איכותית ובעלת שם טוב, תודה.

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  4. שמעתי בעבר על אפשרות להשתמש באוזניית בלוטוס במחשב .האם יש אפשרות כזאת? ואיך?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  5. בעיה קטנה מקלדת מצויינת אבל חוט קצר מידי מה עושים???

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by matizami,

יש לי גיימפאד אלחוטי של XBOX וכאשר אני משתמש בו יש הפרעות על המסך מדי פעם. כמו שפעם היו שמים פלאפון ע"י המסך והוא היה מרעיד את המסך. אז יש לי אותו דבר . ניסיתי להתרחק עוד מהמסך, להרחיק את המגבר שמחובר למחשב מהמסך, לא עזר.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  7. שלום, יש לי בעיה מעצבנת שבערך כל מקש שלישי במקלדת גורם למיוט ברמקולים. יש לי מקלדת של מיקרוסופט, אם תצטרכו את הדגם המדויק אני אחפש אותו. זה קורה רק לפעמים כשאני שם סוללות חדשות לכמה זמן ואז זה מפסיק וחוזר ומפסיק וחוזר. חיפשתי בהגדרות וחיפשתי בהכל.. מישהו מכיר בעיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  8. אוקיי אז שמעתי שה Logitech wave בסדר, האם זה נכון? האם עדיף את ה microsoft natural ergonomic keyboard 4000 ? למישהו יש המלצה למקלדת שתהיה ארגונומית ותשמש בעיקר למשחקים? בתודה מראש עריכה: הזמנתי את ה logitech wave תודה בכל זאת...

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  9. היי אני שוקל להביא את הפד הזה, די מחבב פדי בד. מה דעתכם? מתאים לעכבר? אין LIFT OFF גבוהה כמו נניח בפד של רייזר (המנטיס) ? והאם כדאי במקום זה את ה5L ? (פשוט לפעמים משטחים קשיחים גורמים לכאב בפרק היד אחרי זמן מה עבורי) תודה.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  10. אני צריך המלצות למארז בתקציב במחיר מוערך של 700 ש"ח פלוס מינוס למעבד athlon 64 עם רדאון 9800 PRO... שלא יתחמם יותר מדי ועם ספק טוב (עם אפשרות לקנות ספק בנפרד אבל חשוב שיהיה טוב) בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  11. Started by UltraWaveMUSA,

אני מחפש בעקרון אפשרות לצפות בסרטי דיוידי במרפסת בג'קוזי. יש נדירים עם טלוויזיה מובנת שעולה מתוך הג'קוזי אבל זה מכפיל את המחיר שלו - הסתפקנו ברמקולים ואמפי3. בקיצור הדבר האופטימלי זה מסך עם דיוידי מובנה חיצוני [חוץ בית] אבל קשה לי להאמין שיש משהו כזה... במידה ואין, האלטרנטיבה היא נגד דיוידי נייד. אשמח אם תסייעו לי במציאת פתרון. הסאונד מהרמקולים עצמם לא חשוב כי הוא יחובר לרמקולים המובנים - אבל חשוב שזה לא יהיה מסך 6 אינץ' או משהו כזה. תודה מראש :-\

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by Jack_g,

אני חושב על להזמין מתאם מחיבור של בקשר של XBOX ל USB של מחשב. רציתי לשאול אם זה בכלל כדאי? ואיך זה עובד, האם כל המשחקים מזהים את הבקר כמו נגיד בקרים של לוג'יטק והאם הרטט וכל הכפתורים האחרים של הבקר מתקפדים כמו שהם מתפקדים ב XBOX עצמו? תודה.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  13. המדפסת שהייתה לי בשנתיים האחרונות וסבלתי ממנה הרבה היא LEXMARK Z13. מדפיסה דיי איטי. דיו נגמר מהר. והכי מעצבן, מספיק פעמיים לקנות את הדיו שלה וזה כבר מגיע לסכום של כל המדפסת עצמה. אני כמעט ולא משתמש בה, וגם לא זקוק לדיו צבעוני או למדפסת באיכות מדהימה, אני מחפש מדפסת פשוטה מאוד, בלי אפשרות של סורק או מכונת צילום, אלא רק שתדפיס, ושתדפיס מהר. שתהיה קטנה.. שהדיו יהיה זול, יגמר לאט ולא מדפסת משהו מי יודע מה כי אני לא מדפיס הרבה בכלל. מודה מראש למי שיעזור

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  14. אני רוצה להחליף את המארז הקקה כך מסתבר שבה עם המחשב שלי וגם כי רק 4 מקומות לכונני 5.25 לא מספיקים ולכן חשבתי לקנות את הציפטק FULL TOWER אך הבעיה היא האם הכפתורים של הסאונד בלסטר לא יפריעו לדלת והאם בכלל שווה לקנות את המארז הזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by shlomi_x,

היי, למשהו יש המלצה להתקן זול ואמין שימנע כיבוי המחשב בצורה פתאומית לאחר נפילת מתח של עד כשניה אחת? תודה, שלומי

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by Mr.Pepo,

אחרי שאתמול נחשול מתח החריב לי את הספק והסי די רום יחד איתו, החלטתי לקנות אל-פסק. מכיוון שאין לי מושג במכשירים שכאלה אני רוצה מכם המלצה! התקציב שלי הוא עד 300 שקל, אם אין משהו ואילו הנורמלי ביותר בתקציב הנ"ל אז תוסיפו עוד 100 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  17. Started by MasterGolfer,

אני רוצה לקנות מדפסת בתקציב של 400-500 ש"ח. איזה מדפסת הכי כדאי בתקציב הזה? שמעתי שקנון ממש טובים ומשתלמים... או שעדיף HP? ??? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  18. Started by PuMbA,

מה זה ה-3 ג'אמפרים שיש לו מאחורה ? והאם שתי המאווררים שלו מכניסים אויר לתוך הספק במקום שאחד יכניס ואחד יוציא אני לא מצליח להרגיש כל כך זה או ככה או שהמאוורר חלש ובגלל זה אני לא מרגיש כל כך ! תודה מראש

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  19. Started by Lirux,

רציתי שמישהו יסביר לי כמה דברים. 1) עם כמה מאווררים מגיע המארז הזה? 2) כמה מקומות למאווררים יש לך? ואיפה? 3) איך המארז הזה בכלליות? 4) הוא שקט? תודה... נ.ב זאת ההודעה ה100 שלי :lol:

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  20. תקציב 400-500 שקל השימוש הוא פעם ב- שיש איזה עבודות לבצפר , אז מדפיסים כמה דפים לא משהו רציני , תמונות כמעט ולא מדפיסים. אפשר המלצות ? תודה מראש :

21. אני חייב לדעת מה שווה יותר ליקנות MX510, MX500 זה דחוף למחר בבקשה תמליצו לי דחוף! אני גיימר זה חשוב הדיוק האופטי. תודה kemic

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  22. שלום. 1. אני מחפשת המלצה למצלמת מחשב טובה שניתן לצלם בעזרתה תמונה לכרטיס לקוח. אין לי דרישות ספציפיות מאחר ואני לא מכירה כלל נתונים של מצלמות מחשב, אני כן זקוקה למצלמה שמצלמת באיכות טובה. המחיר, אני מניחה, עד 200 שקל. אבל אפשר יותר. 2. על אילו מצלמות מחשב, אם בכלל, אתם ממליצים בנושא הבא - אני מעוניינת להתקין מצלמת מחשב בחדר בו מתקיים חוג ושתקרין את הנעשה בו למסך טלוויזיה בחדר אחר (חדר המתנה להורים). אשמח להמלצות ולעזרה, מקווה שזה הפורום הממתאים, תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by Asaf.Y,

נמאס לי מהעכבר שהיה לי , וגם מהמקלדת של קומפאק( :-X).. אז הלכתי לקניון מצוייד ב 200 שקלים וקניתי את הסט הבא: לפי דעתי זה סט מרשים מאוד,מצורף דיסק דרייברים וכל מה שצריך..ומה שהכי חשוב: גם נראהמצויין וגם אלחוטי.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by avi-g2005,

איזה מארז כדאי לי למשחקים????? 8011 Mercedes Black 180 8011 Mercedes Silver 190 FRONTIER SPORTING Black 240 FRONTIER IMPRESS Black 250 SPL 6102 Black & Silver 270 SR-3 Gsmart Black & Red +Window 280 Gsmart ET-3-3 Green, Transparent Door 280 Gsmart X-16 500W Black & Red 280 Gsmart X-14 500W Blue, Side Door 290 Gsmart ET-7 500W Black 290 8005 Transparent, 3 Color Fan, 480W 290 8022 Gamer 450W, 8cm Fan, LCD 320 8023 Gamer 450W, 12cm Fan תגידו לי מי לדעתכם הכי טובים.......תודה

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by HoLy4EvEr,

אני בימים הקרובים קונה מחשב חדש...אלו הפרטים: Intel Core 2 Duo E6400 DFI Infinity 975X for LGA775 G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB CL 5-5-5-15 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 עכשיו רציתי לקחת ספק של "אנטק" 500W...הבחור אמר שבזמן האחרון מחזירים להם אותם בחזרה...(מתקלקלים)... הוא הציע לי ספק ENERMAX LIBERTY 400W....באותו סכום... עכשיו השאלה האם 400 וואט יספיק לי כדי להחזיק את הכרטיס ובכלל את כול המערכת...(בעתיד מתכוון לעשות OC)... מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים