ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
המארז חייב לקיים כמה תנאים: 1.שיהיה יפה. 2.שיהיה בו חלון. 3.שיהיה קל עד כמה שיותר. 4.שיהיה עם מקום למאווררים (כמה שיותר, אני צריך לשמור אותו קר) ושיהיה מאוורר בכלליות, לא אטום.. אז תודה רבה לכל מי שימצא לי מארז מעריך את זה. נ.ב: אם אפשר המלצה גם ללוח בקרה על מאווררים (טמפרטורה של רכיבים, מהירות של המאוורר, וכל שאר האופציות הנחמדות ^^)
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אהלן. כמו שהכותרת אומרת, אני מעוניין באוזניה לפלאפון (samsung 900) שתתן את התמורה הכי טובה לעלות הכי נמוכה, התקציב הוא דיי דל, ועומד על 250- שקל.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
בשבוע האחרון חיפשתי ללא הצלחה יתרה ספק כוח 400W ומעלה שנועד ללוחות אם בעלי שני מעבדי xeon - היחוד של ספק כזה הוא שמעבר לחיבור ATX ו- 4pin 12V, יש לו עוד חיבור של 8pin 12V. דוגמא לספק כזה ניתן למצוא באתר של supermicro: http://www.supermicro.com/PRODUCT/Accessories/pws-034.htm, שלצערי בדקתי אצל המשווקים שלהם בארץ ואף אחד מהם לא מביא דבר כזה. אם מי שהוא מכיר חנות או יבואן שיש להם ספק כזה (לא בהכרח של SM אלא כל ספק שעונה על הדרישה של 400W+ ועם החיבורים המתאימים) אני אשמח לשמוע, תודה.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, אני מחזיק בלוח אם Intel D850GB שחיבורי ה-USB שלו הם גרסא 1.1, בחנות מסוימת מציאים USB HUB 1.1 7PORTS, רציתי לדעת מה קורה שמחברים ל-HUB כמה התקנים ביחד, המהירות קטנה ויש תקיעות? עדיף לקנות כרטיס הרחבה PCI TO USB2.0 וככה אני גם יקבל חיבורים מהירים יותר וגם אותו מספר של מקומות לחיבור וגם באותו המחיר? תודה מראש, מתן.
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מארז זה נראה על פניו כעסקה לא ראה ביחס תכונות/מחיר. אולם המידע על הספק שלו אינו מספק הינה סקירה אחת שמצאתי http://www.xtremepctech.com/reviews/CompuCase6919BServerTower/compucase6919review.htm אשמח לשמוע התרשמות מהמשתמשים על איכות המארז ואיכות הספק (HEC 300ART ) כמו כן לא ברור מהמפרט האם ה-USB PORT הוא USB2 או 1.1 ??? תודה :-*
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה!!! ישלי לוח GA 7S748 L וכרטיס קול OB (בנוי בפנים) יש בלוח מחבר ואני זקוק לכבל שמחבר בין יציאת הפינים לג'ויסטיק איפה אפשר להשיג??? אפשרות שניה היא להוסיף כרטיס קול חיצוני PCI שיש בו יציאה מובנית לג'ויסטיק יש לי VIBRA 128 של CREATIVE אבל מה יקרה עם הכרטיס המובנה??? מישהו יכול לעזור??????
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אז ככה,אני צריך מדפסת ועדיף עם סורק לצורך הדפסת מסמכים וכאלה דברים. המדפסת האחרונה שלי הייתה של lexmark והיא הייתה ממש גרועה וגם התקלקלה אחרי כמה חודשיים למרות שבקושי עשיתי איתה שימוש ( ) אז הפעם אני רוצה ללכת על חברה אמינה כמו hp הידועה. זה מה שמצאתי לבנתיים: http://www.pch.co.il/docs/pd1618413065.htm זה לא חובה שיהיה לו גם סורק אבל עדיף... תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי תספק הנ"ל והציעו לי לשים אותו על FULL POWER על המאווררים וזה עושה רעש כמו מטוס סילון אז השאלה שעם אני יבטל את השליטה על מהירות המאורר אז הספק יקבע תמהירות לבד ?
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מה אתם אומרים לגבי Supertalent CA-601UFS Aluminium Silver Full Tower 4 Fan? אני מעוניין במארז טוב (לא של Compucase) שיתאים לי בצורה מושלמת למחשב שאני הולך לקנות בנתיים ננעלתי על המארז הזה וכנראה שהיום (6.3) אני אף יקנה אותו. *בשנה הקרובה ייתכן ויעבוד במתכונת SLI ויש אפשרות שבעתיד אני יעשה לו OC (לא בטוח). בנוסף אודה לכם אם תמליצו לי על ספק שתומך בSLI (שני 6 פין). עוד דבר רציתי לדעת האם ניתן לעבוד במתכונת SLI עם שני 6800GT עם ספק שתומך ביציאה אחת של PCI-e ואיך? האם בכלל חייבים את חיבור ה6 פין ל6800GT? המפרט: Gigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box Gigabyte 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI-E? WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM NEC ND-3…
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי.. עכבר Logitech MX700, דרייברים מעודכנים מערכת הפעלה WinXP SP1 שמתי לב לתופעה מאוד משונה... במצב רגיל, הרגישות של העכבר מוגדרת מצויין למצב שהכי נוח לי. התנועה חלקה לחלוטין ואין שום בעיות. יכול להיות שאני הוזה, אבל אני מוכן להישבע שברגע שאני פותח "תפריט" כלשהוא בווינדוז (נניח, תפריט "התחל"), הרגישות של העכבר יורדת והתנועה נהיית איטית יותר... אני לא בטוח, אבל יכול להיות גם שהרגישות יורדת רק בשטחים מחוץ לתפריט, ובתפריט עצמו הרגישות נשארת כמו שהיא אמורה להיות. מישהו נתקל בתופעה ?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני קונה כרטיס מפצל USB לPCI רגיל אני צריך לברר משהו על הכרטיס לפני שאני קונה? למשל אם הוא USB1או 2 זה משנה מה יש לי כבר במחשב?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי אני שוקל להביא את הפד הזה, די מחבב פדי בד. מה דעתכם? מתאים לעכבר? אין LIFT OFF גבוהה כמו נניח בפד של רייזר (המנטיס) ? והאם כדאי במקום זה את ה5L ? (פשוט לפעמים משטחים קשיחים גורמים לכאב בפרק היד אחרי זמן מה עבורי) תודה.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כפי שצוין בכותרת, אני סטודנט ומטרת המדפסת היא הדפסת עבודות, בעיקר שחור לבן. האיכות לא חשובה כל כך, כנל מהירות ההדפסה העיקר שהמדפסת תהיה כמה שיותר זולה בטווח הארוך (שנתיים הקרובות) מבחינת עלות המדפסת ועלות הדיו. תודה
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה עכבר מומלץ היום בתחום של עד 400-450 שקלים. מעדיף אל-חוטי כאשר השימוש העיקרי הוא דברים רגילים ולא משחקים ולא עיצוב גרפיקה (אם כי יש משחקים מדי פעם). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה למדפסת הנ"ל. כמה שיותר פשוטה וזולה (גם לתחזוקה). ראיתי את oki 410D, עולה 735 ש"ח. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=722013 מכירים? יש המלצות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדפסת לייזר למשרד עו"ד, המדפסת צריכה להתחבר לרשת החוטית ככה שנוכל להדפיס מכל חדר. קשה לי להגדיר מה התקציב כי אין לי מושג מה טווחי המחירים, אז אני אשמח לקבל המלצה על מדפסות איכותיות שיכולות לעשות את העבודה בכל המחירים בין 500-2000 ש"ח. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מישהו שמע על מישהו שרכש את הלוג'יטק דינובו אדג'? זה בטח רמה אחרת אבל המחיר נוראי בארץ, 1200 שקל! דיברתי עם מעתק היבואנים בארץ, לא צפויה ירידה של מחיר בזמן הקרוב, מעניין גם שהדגמים כמו MX5000 גם לא ירדו במחיר בהרבה, ממש מבאס, כאשר המוצרים המוצלחים האלה נמכרים בארה"ב כבר במחיר נמוך יותר (אפשר למצוא את הדינובו אדג' החדשה ב120 דולר). הדינובו אדג' נראית כמו אחת המקלדות הטובות ביותר שקיימות היום, אתם מכירים חנות זולה יחסית? 1000 שקל פלוס למקדלת שכוללת בלוטות', נטענת, דקה וכוללת משטח מגע לעכבר- הייתם משלמים? הלוואי וירדו המחירים...
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת היכן ניתן לרכוש את הG7, הגרסא השחורה. ורציתי לדעת האם הG5 יותר נוח מהG7 , כי אומרים שהG7 קצת כבד. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת (פקס, סורק, צילום, הדפסה) לאבא שלי. עדיף שיהיה של חברת HP, אני שמעתי שיש מדפסות שהדיו עולה מעל 1000 ש"ח למחסנית או משהו כזה (לא מעוניין בזה חח). שהדיו יהיה סביר, יחסית כמובן=] מצאתי את זאת, http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371042 המלצות טובות (קראתי את חלקן), וקיבל ציון 5/5, והמחיר חבל"ז. תודה לכם.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר משולב, ישמש יותר להדפסות של מסמכים אך גם הדפסות צבעוניות מפעם לפעם. קראתי בCNET ביקורת די טובה על האיכות של הMP210, איך הC3183 לעומתה? ומה בנוגע לחסכוניות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
מקלדת: Logitech Internet Pro OEM עכבר: LogiTech Optical Mouse SBF90 ואם יש למישהו להמליץ על עכבר ומקלדת אחרים מנסיון (כתחלופה) אני אשמח לשמוע. עדיף משהו בצבע שחור. שהעכבר והמקלדת ביחד לא יעברו את הסכום של 150 ש"ח... תודה
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
יש לי עכבר אופטי לנייד של Logitech. הבעיה היא שצריך להחליף לו סוללות בטווחים מאוד קצרים. למישהו יש עכבר מהדגם הזה וגם נתקל בבעיה הזו או שמא דווקא העכבר שלי טוחן לי סוללות?
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כותרת תודה מראש ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
תקציב- 350. חשבתי על 2 אופציות, http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9073 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6441 מה עדיף מבין השתיים? האם יש לכם סט עדיף להציע בתקציב הנ"ל? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-