עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. 6600E 8800GTS ASUS P5B DELUXE 2GB 800MHZ

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  2. Started by Norm4nde,

שלום לכולם! לאחר זמן רב (כ -3 חודשים) אחרי החיבור האחרון החלטתי לחבר שוב את ההגה שברשותי למחשב ולשחק. אבל צצה בעיה קטנה , windows xp pro אינו מזהה את ההתקן הנוכח ולכן אינו יכול להתקין אוטומטית וגם לא לתת מידע. זהו ההגה שבדיוק ברשותי : http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://images.ciao.com/ide/images/products/normal/618/Guillemot_Racing_Wheel_Rad_und_Pedalsatz__195618.jpg&imgrefurl=http://www.ciao.de/Guillemot_Racing_Wheel_Rad_und_Pedalsatz__195618&h=150&w=200&sz=5&hl=iw&start=12&um=1&tbnid=yZblBhTVUgFpRM:&tbnh=78&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3Dguillemot%2BRacing%2BWheel%2Bfor%2Bwindows%2Bxp%26svnum%3D10%26um%3D1%26h…

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  3. מחפש המלצה מדפסת +סורק +מכןנת צילום +פקס כולם ביחד תקציב 800

4. Started by quantoM,

קודם כל אני אתחיל עם החסרונות או יתרונות שיש בשתיהן: שתיהן לא באות עם עברית;בשתיהן יש כפתורים שאפשר לקנפג;בשתיהן יש תאורה מובנית;שתיהן חוטיות;שתיהן נוחות מבחינת הנדסת אנוש. נתחיל עם הטאראנטולה:מקשים שאפשר להוציא ולהחזיר, מחיר גבוה בכ-100 שקלים מן הG15, יפה יותר מן הG15, גדולה יותר מן הG15, יהיה לה ליין של מוצרים משלימים, שיתחברו לבאטלדוק, חיבור לאוזניות ומיקרופון, 2 כניסות USB, זיכרון מובנה, שקטה בהחלט, 200 O: פרופילים מובנים, זיהוי משחקים. סיכום: נראת טוב, יש בה פ'יצרים מעולים, ANTI GHOSTING לא מושלם, אך בסדר, פרופילים מובנים, פעולות מאקרו ועוד ועוד... G15: מסך LCD, תמיכה בדיי הרבה משחקים, יפה מאוד אך לא כמו המתחרה שלה, תומכת במשחקים שאני אישית משחק D:, זולה בכ-100 שקל מ…

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by saritsh,

קניתי רמקולים חדשים אך אחרי שחיברתי אותם מנורת ה-led עצמה לא נדלקת. הבעיה היא לא בשקע עצמו אליו מחובר הכבל של הספק כח, ניסיתי 2 שקעים אחרים תקינים והרמקולים עדיין לא פועלים בחיבור אליהם. חיברתי אוזניות למחשב (שגם הוא די חדש) וכן יש סאונד. אנא עוצו לי עצה, תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי מחשב נייד ואני מתלבט בין 2 עכברים של מיקרוסופט. שניהם ליזר אחד בלוטוט ואחד אלחוטי שניהם עולים אותו דבר. אלו הדגמים: Notebook Mouse 5000 שנה אחריות. Wireless Laser 7000 שלוש שנים אחריות. השימוש שלי הוא גם משחקים אבל בעיקר שימושים רגילים אינטרנט וכאלה. מה עדיף איך עכברים בלוטוט? עכשיו השאלה השניה אם אני נגיד מחבר עוד מתאם בלוטוט usb המחשב ידע להשתמש בו במקביל? או שברגע שיש לי עכשיו בלוטוט אני מבטל את כל אופציית הבלוטוט במחשב? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by UltraWaveMUSA,

אני מחפש בעקרון אפשרות לצפות בסרטי דיוידי במרפסת בג'קוזי. יש נדירים עם טלוויזיה מובנת שעולה מתוך הג'קוזי אבל זה מכפיל את המחיר שלו - הסתפקנו ברמקולים ואמפי3. בקיצור הדבר האופטימלי זה מסך עם דיוידי מובנה חיצוני [חוץ בית] אבל קשה לי להאמין שיש משהו כזה... במידה ואין, האלטרנטיבה היא נגד דיוידי נייד. אשמח אם תסייעו לי במציאת פתרון. הסאונד מהרמקולים עצמם לא חשוב כי הוא יחובר לרמקולים המובנים - אבל חשוב שזה לא יהיה מסך 6 אינץ' או משהו כזה. תודה מראש :-\

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by rosesr,

מישהו יכול להמליץ לי על זכרונות ומארז(+ספק)? תודה

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by amiri,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד מסדרת T20/21 של IBM - מישהו יודע איפה לחפש? תודה. אמיר

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  10. Started by Sifo Jen,

לא מוצא אתר קניות זול במיוחד שמייבא דברים מחו"ל, מישהוא יכול לעזור אם הוא יודע לתת לינק ??? ??? ??? תודה. יאיר.

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  11. לא משנה לי החברה תלוי מה מומלץ אני מעדיף(לא מחייב) שלא יהיה של HP בגלל זלילת הדיו של המדפסת במידה וישנו מכשיר All In One שמומלץ גם אם הוא חורג מהתקציב זה יעזור גם כן תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  12. Started by kikkler,

מישהו שרכש את המקלדת הזאת יכול לומר לי מה האורך והרוחב שלה בסנטימטרים ? תודה

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  13. האם זה מזיק לעדשה או מזיק לאיזה רכיב כי הפלאש היה מכוון ברמה בנונית אבל עדיין מאוד חזק ומסנוור וצילמתי איתו ממש קרוב אז ני פוחד שקרה משהו לעדשה האם זה בסדר? תודה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  14. Started by swampfrog,

אני מתלבת בין שני מארזים 694 ש"ח Thermaltake Highest Xaser III VM3000A SCULL Screless Black 530 ש"ח RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt איזה מ בין השניים יותר טוב ל-םב ואם לא אחד מהמארזים האלו איזה מארז היתם ממליציל לי אליב ב-700 ש"ח מקסימום?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  15. Started by Asaf.Y,

נמאס לי מהעכבר שהיה לי , וגם מהמקלדת של קומפאק( :-X).. אז הלכתי לקניון מצוייד ב 200 שקלים וקניתי את הסט הבא: לפי דעתי זה סט מרשים מאוד,מצורף דיסק דרייברים וכל מה שצריך..ומה שהכי חשוב: גם נראהמצויין וגם אלחוטי.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  16. טוב בהתחלה רציתי ללכת על המארז של sunbeam - samurai , לקנות דרך האינטרנט שזה כולל משלוח (ובנוסף לזכרון 512) יוצא בערך 595 ש"ח . חנות מחשבים בעיר שאני נמצא הציעה לי במחיר טוב את המארז הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1567&products_id=9406 והוא מוסיף לי איתו 3 מאוררים + ספק כח חזק. (ובהתחשב בעובדה שהמארז של sunbeam עולה 230 והוא בלי ספק כח , כנראה) וס"הכ זה יוצא לי (עם הזכרון מאותו סוג) 600 ש"ח. מה כדאי לעשות?

• 13 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by almogas,

שלום אבא שלי רוצה לקנות פלאם אממ חשוב מאוד שיהיה עיברית מלאה בו.. שיהיה צבעוני עם 64MB השימושים העיקרים הם ספר טלאפונים יומן פגשות ואולי עוד משהו קטן.. אממ זה מה שאני מחפש תתנו דגמים בבקשה.. תודה מראש. אה אם יש כאלה עם מצלמה ו mp3 בזול אז תביאו גם

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  18. היי, http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=2520 מישהו מכיר את המארז? האם הוא מגיע עם 2 מקומות ל 120 מ"מ כמו אחיו הגדולים? האם הוא בכלל כדאי? אני מחפש מארז טוב במחיר הכי זול שניתן, התקציב מאוד מוגבל.. המטרה היא גם לקנות בלי ספק ולקבל זיכוי (כמה זיכוי אני אקבל מזיגזג?) אם ישנן הצעות אחרות, GO AHEAD... תודה.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by nir.barak,

אני צריך שתמליצו לי בבקשה על מדפסת משולבת(סורק, פקס,מכונת צילום וכו) עד 500 שקל, ועדיפות למדפסת איכותית(לא בהכרח).... תודה מראש....

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by phantomII,

שלום יש ברשותי לוח אם של מחשב של ASUS כזה http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=Terminator%20P4&langs=01 הספק כל של המארז נשרף השאלה שלי היא האם הלוח שנימצא במארז יכנס לכל מארז מיקרו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  21. Started by Cereal Killer,

מה דעתכם על הPLEXTOR 401240A? אתם יכולים לתת לי לינקים לסקירות שלו? תודה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by erans101,

שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת אני סטודנט ומדפיס בכמויות גדולות, כך שאני מחפש מדפסת שהיא חסכונית בדיו כמה שניתן. עדיף מדפסת צבעונית. יש המלצה למדפסת כזאת? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by ofergpr,

היי, מחפש מדפסת משולבת (סורק,פקס,מדפסת) Wireless בתקציב עד 600 ש"ח

24. Started by ZiVa2Ri,

היי חבר'ה, רציתי בבקשה לבקש המלצה על כרטיס קול טוב. יש לי כרגע את ה-Xtreme gamer Fatality של Creative. יש לי אותו מאז 2007 והדרייברים שקריאטיב מוציאה על הפנים... ויש לי מלא בעיות איתו... טיפלתי כבר ברובן BSOD's וכאלה.. אבל עכשיו יש לי רעשים איתו..ובדקתי כבר בפורומים של קריאטיב ומלא לקוחות מחכים לדרייברים וכבר נמאס לי שכל שני וחמישי יש בעיות איתם.. (הם ממש על הפנים בענייני תמיכה) אני לא אוהב איך ששומעים בכרטיס Onboard ... ממש חלש ולא מנצל את המערכת קולנוע שלי. אני רוצה בבקשה המלצה לכרטיס די חדש בשוק, השימוש העיקרי הוא קולנוע ביתי ומשחקי מחשב, יותר דגש על הקולנוע הביתי ומוזיקה. יש לי מערכת 5.1 עם רסיבר תודה רבה לכם על העזרה, טווח מחירים עד 500...

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  25. שלום, מחפש המלצה למדפסת הנ"ל. כמה שיותר פשוטה וזולה (גם לתחזוקה). ראיתי את oki 410D, עולה 735 ש"ח. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=722013 מכירים? יש המלצות אחרות?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים