עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום וברכה אני מעוניין לרכוש כבל מאריך 10 מטר של USB להגיע מהחדר לסלון. הבנתי שכבל כזה מעל 3 מטר צורך דגם מיוחד... יש המלצות? אשמח ללינק באיביי

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  2. <צונזר ע"י אחראי הפורום!>

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  3. Started by tamirda,

אני עומד ליקנות מחשב חדש : atlon xp 2500+ barton abit nf7 gail 512m ddr333 בזמן הקרוב אני לא מתכנן oc אבל בעתיד כן , השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע במארז טוב (כמו ה compucase 6919) או מספיק מארז סביר , יש לי היזדמנות ליקנות מארז סביר עם ספק כח טוב ב פחות מ 100 ש"ח כך שההפרש הוא גדול. מה אתם אומרים?? ???

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by oDot,

המארז חייב לקיים כמה תנאים: 1.שיהיה יפה. 2.שיהיה בו חלון. 3.שיהיה קל עד כמה שיותר. 4.שיהיה עם מקום למאווררים (כמה שיותר, אני צריך לשמור אותו קר) ושיהיה מאוורר בכלליות, לא אטום.. אז תודה רבה לכל מי שימצא לי מארז מעריך את זה. נ.ב: אם אפשר המלצה גם ללוח בקרה על מאווררים (טמפרטורה של רכיבים, מהירות של המאוורר, וכל שאר האופציות הנחמדות ^^)

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  5. Started by ravid,

אז ככה,אני צריך מדפסת ועדיף עם סורק לצורך הדפסת מסמכים וכאלה דברים. המדפסת האחרונה שלי הייתה של lexmark והיא הייתה ממש גרועה וגם התקלקלה אחרי כמה חודשיים למרות שבקושי עשיתי איתה שימוש ( ) אז הפעם אני רוצה ללכת על חברה אמינה כמו hp הידועה. זה מה שמצאתי לבנתיים: http://www.pch.co.il/docs/pd1618413065.htm זה לא חובה שיהיה לו גם סורק אבל עדיף... תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  6. Started by yonni,

אני קונה מחשב חדש- כנראה אינטל 2.4 עם לוח GIGABYTE 8SQ 800 ULTRA' 2 יש לי הרד דיסק WD 80 ן- הרד דיסק SEAGATE 20 ישן איזה מארז אני צריך ואיזה ספק? מעדיף לקנות את זה כיחידה אחת מאשר להרכיב. האם 300W יספיקו... חשבתי בכיוון COMPUCASE 6A19 או 6919...

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  7. Started by ron_n,

אני רוצה להוסיף למחשב שלי כרטיס PCI שיוסיף לי 2-5 יציאות USB. איזה כרטיס כדאי לקנות? יש משהו שכדאי להזהר ממנו?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  8. אהלן, אני מחפש לקנות מקלדת חדשה בסביבות ה150 ש"ח. שמתי לב לשתי מקלדות שנראות מתאימות לתקציב ולדרישות שלי: Logitech Media Keyboard Elite Microsoft Digital Media Pro Keyboard אפשר המלצות על המקלדות האלה? או בכלל משהו אחר מתאים במסגרת התקציב?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  9. Started by Mr.Pepo,

אז ככה. אני צריך מקלדת סבירה, לא יקרה ולא בעלת מאפיינים מיוחדים, אני לא רוצה מקלדת אלחוטית אבל שתהיה שחורה. כמה שיותר זול אבל שתהיה איכותית ובעלת שם טוב, תודה.

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  10. בעיה קטנה מקלדת מצויינת אבל חוט קצר מידי מה עושים???

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  11. Started by avivlevy,

איזה ספק כח יותר טוב ומאווור? Antec TruePower 2 480W http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=22480 OCZ PS 420W ATX POWERSTREAM http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_powerstream_power_supply OCZ PS 450W ATX MODSTREAM http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_modstream_power_supply או ספק כח אחר במחיר500-600 שקל

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  12. Started by kw,

למישהו יצא להזמין ספק של seasonic מחו"ל ? אם כן מאיזה חנות ומה בערך העלות הכוללת ?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  13. ערב טוב , יש לי אפשרות \ הזדמנות לקנות את הספק של EVER POWER במחיר תקציבי . מדובר על ספק 350W במסילה אחת של 12V ב-18 אמפר מקסימלי . ת'אמת לא שמעתי על החברה מעולם וחיפוש בגוגל מצאתי שיש להם אתר בית בטיוואן (מה שזכור לי) בחיפוש כאן בפורום מצאתי כמה שרשורים בודדים בנושא ברמת מערכות האל פסק שלהם . האם ידוע למישהו כאן מניסיון על האיכות של הספק ? אשמח לשמוע חו"ד מקצועית בנושא .

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  14. שלום, יש לי בעיה מעצבנת שבערך כל מקש שלישי במקלדת גורם למיוט ברמקולים. יש לי מקלדת של מיקרוסופט, אם תצטרכו את הדגם המדויק אני אחפש אותו. זה קורה רק לפעמים כשאני שם סוללות חדשות לכמה זמן ואז זה מפסיק וחוזר ומפסיק וחוזר. חיפשתי בהגדרות וחיפשתי בהכל.. מישהו מכיר בעיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  15. היי אני שוקל להביא את הפד הזה, די מחבב פדי בד. מה דעתכם? מתאים לעכבר? אין LIFT OFF גבוהה כמו נניח בפד של רייזר (המנטיס) ? והאם כדאי במקום זה את ה5L ? (פשוט לפעמים משטחים קשיחים גורמים לכאב בפרק היד אחרי זמן מה עבורי) תודה.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  16. אני צריך המלצות למארז בתקציב במחיר מוערך של 700 ש"ח פלוס מינוס למעבד athlon 64 עם רדאון 9800 PRO... שלא יתחמם יותר מדי ועם ספק טוב (עם אפשרות לקנות ספק בנפרד אבל חשוב שיהיה טוב) בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  17. Started by joker8834,

שלום, יש לי בעיה עם המדפסת שלי :<, היא לא מדפיסה צבעים מסוימים, המחסנית דיו לא מקורית אבל חדשה וכבר החלפתי כמה. עשיתי Self test report, סרקתי את מה שיצא: HELP PLEASE תודה.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  18. יש לי מחשב נייד Dell D830 ואני רוצה לקנות לו דוק לבית (בעיקר בשביל מקלדת ועכבר, ועוד USB, למרות שגם ההגבהה תעזור לי) המקורי של דל עולה 800-900 ש"ח וזה לפני מקלדת ועכבר, ובלי שום הגבהה. ראיתי את הלוג'יטק אלטו שמגיע מעם מקלדת ועכבר אלחוטיים ומוסיף 3 USB ונותן את ההגבהה שאני רוצה והוא עולה 500-600 ש"ח יש המלצות עליו או נגדו? יש הצעות אחרות?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by Amir c,

כעקרון אני מחפש מארז שיענה על הדברים הבאים.. *כמובן שיעלה עד 300 ש"ח *שיכלול בתוכו ספק כוח טוב *שיהיה לו חלון *אוורור נרמאלי או במילים האחרות מהו הספק הכי משתלם?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  20. שתי מקלדות הגיימינג האלה נראות נוחות, אבל אין תחליף לתחושה ביד. יש חנות כלשהי שמאפשרת לנסות אותן?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  21. Started by MasterGolfer,

אני רוצה לקנות מדפסת בתקציב של 400-500 ש"ח. איזה מדפסת הכי כדאי בתקציב הזה? שמעתי שקנון ממש טובים ומשתלמים... או שעדיף HP? ??? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  22. Started by NeptuneMB,

יש לי כרגע SIDEWINDER הישן של מייקרוספט, כל כך נהנתי ממנו וכל מי ששיחק איתו עד אשר רכשתי את המחשב החדש שלי לפני כשנה, וגיליתי לצערי שאין לו חיבור מתאים בלוח אם! :'( :'( :'( דבר ראשון: האם יש מתאם כזה שאני יוכל לחברו למחשב?(לדגם הזה אין USB!) ודבר שני: איזה שלט אתם הכי ממליצים לקנות? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  23. Started by AVI.S.T,

קניתי כרטיס מסך ואני צריך עוד חיבור של הספק השאלה שלי עם אלה בקשר לMolex TO SATA Power Cable זה מין חות שמחברים לאחד וזה מפצל אותו לשני חיבורים? הנה תמונה של זה: והנה המוצר: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1101_1347&products_id=10404 הא וגם אני רוצה לדעת עם זה יכול לגרם לספק יותר מדי עומס (אני רוצה לחבר אחד לצורב ואחד לכרטיס)? עריכה : לפי מה שהבנתי זה לא זה אז תתנו לי תשם של איך שקורים לזה בבקשה ותאנו לי על השאלה ששאלתי עם זה פוגע בספק. תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by Asaf.Y,

נמאס לי מהעכבר שהיה לי , וגם מהמקלדת של קומפאק( :-X).. אז הלכתי לקניון מצוייד ב 200 שקלים וקניתי את הסט הבא: לפי דעתי זה סט מרשים מאוד,מצורף דיסק דרייברים וכל מה שצריך..ומה שהכי חשוב: גם נראהמצויין וגם אלחוטי.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  25. Started by Poopking,

היי, שאלה קצת מוזרה ואולי חורגת מהפורום הזה, אם כן מצטער במדפסות דיו יש את הרכיב שמזיז את הדבר שמזריק את הצבע על הדף, בשביל להזיז אותו יש במדפסת מנוע אם למישהו יש מושג מה הנתונים הטכניים של מנוע כזה במדפסת כל שהיא, או יש לו הערכה לנתונים הטכניים של מנוע כזה אני אשמח לדעת תודה מראש

• 0 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים