ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
I'm thinking of buying it, it's logitech's flagship mouse. It's cordless and the only thing I have a concern for is that if I'm holding (camping whatever) and don't move the mouse for say 10seconds it will turn off :| [14:36:54] <EnD-Element> ze nichba when it idles [14:37:09] <EnD-Element> lets say u camp in some position, and u dont move your mouse [14:37:12] <EnD-Element> and suddenly u see [14:37:15] <EnD-Element> 5 t's? [14:37:16] <EnD-Element> u cant move it [14:37:17] <EnD-Element> [14:37:21] <EnD-Element> only after few seconds Does anyone have a cordless mouse and can confirm this? hmm and if anyone has this mo…
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום אנשים... אני מעוניין במקלדת למשחקים. אני לא כך כל יודע מה המקלדות החדשות שיצאו בזמן האחרון אז אשמח לשמוע על המלצותיכם. יש לי כמה דרישות מהמקלדת אני מעוניין במקלדת עם תאורה למקשים שהמקשים יהיו נוחים ללחיצה ויציבים. לא מתנדנדים כמו במקלדת ג'נריות. חובה שיהיו למקלדת לחצני מדיה (אינטרנט, מייל, שליטה בווינאמפ, כיבוי וכל הדברים האלה). משענת לידיים יהיה פלוס מעולה. האב USB גם יהיה פלוס לא רע. אין לי דרישה כל כך למסך משולב במקלדת. אין לי דרישה גם למקשים שניתן לתכנת. כמובן שלא אתנגד אבל בעיקרון זה לא חובה. נראה לי שזהו. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני עובד המון שעות על המחשב (מתכנת), לא משחק משחקים בכלל. מה שחשוב לי שהעכבר יהיה נוח וארגונומי, כנ"ל בנוגע למקלדת. הייתי רוצה מקלדת מאסיבית שתהיה נוחה. שמתי עין בנתיים על העכבר Logitech Performance Mouse MX ועל מקלדת Logitech K350. ממה שאני מבין, שניהם אמורים לעבוד עם הדונגל היחיד, שזה כבר נחמד. מעבר לזה, שניהם אמורים לענות על הציפיות שלי.. הבעיה שזה יוצא סט מאוד יקר, העכבר כ500 שקל והמקלדת עוד 300. יש גם אופציה של סט של logitech mx עם מקלדת באזור ה750 ש"ח, אבל המקלדת נראית מאוד מוזרה (עם צג גדול שאני מניח שאוכל סוללה ואין לו שום צד ארגונומי). האם יש המלצות לאלטרנטיבות? האם זה שווה את המחיר? למישהו יש ניסיון עם אחד מהמוצרים שציינתי? תודה
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי בבקשה על מדפסת משולבת(סורק, פקס,מכונת צילום וכו) עד 500 שקל, ועדיפות למדפסת איכותית(לא בהכרח).... תודה מראש....
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אהלן אני מקווה שזה הפורום המתאים... יש לי את המצלמה fujifilm axia אני מחבר מתקין את הדרייברים נכנס לתוכנה והוא כותב לי שהיא לא מחוברת מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת טובה שיש בה ALL IN ONE (פקס עצמאי סורק מכונת צילום ומדפסת) במחיר של בערך 1000 ש"ח ולא משנה איזה חברה העיקר שתדפיס באיכות טוב ומהירה ושהדיו לא עולה כמו מדפסת חדשה תודה
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום לכלום יש לי שלט למחשב שמתקשר דרך עיניית שמתחברת דרך USB למחשב מכיוון שהסלון רחוק צשמחשב אני צריך לחבר את העיינית דרך כבל USB ארוך שנמתח לי לאורך הסלון האם מישהו מכיר משדר Bluetooth שניתן לחבר לעיניית והוא יתקשר עם המתאם Bluetooth שקיים במחשב למעשה יחליף את חיבור ה - USB ? תודה
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
איזה מסך עדיף (במחיר די דומה): Samsung 931BF LG 1970HR תודה
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שתי מקלדות הגיימינג האלה נראות נוחות, אבל אין תחליף לתחושה ביד. יש חנות כלשהי שמאפשרת לנסות אותן?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שאלה זריזה לפני רכישה היום.. איזה ספק עדיף? SP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) http://www.jsp-tech.com/_english/2_product...D=13&hProdID=58 או Spire RockeTeer II 400W Silent http://www.spirecoolers.com/psu.asp?ProdID=4 שניהם באותו המחיר, והמערכת שהם יעבדו עליה היא P4 פשוטה ולא באוברקלוק או משהו כזה, הקטע החשוב פה הוא אמינות. מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מה דעתכם על הPLEXTOR 401240A? אתם יכולים לתת לי לינקים לסקירות שלו? תודה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג בארץ (חנות retailer) ציוד היקפי של DELL ובפרט את המקלדת הזו: http://accessories.us.dell.com/sna/products/I_O_Devices/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=310-7940
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת כלומר מדפסת פקס וסורק ביחד. אני ממש לא שולט בתחום הזה לכן אני צריך את עזרתכם על מה אתם ממליצים לי? ראיתי באתר מסוים מדפסת משולבת של לקסמרק דגם X1130 במחיר של 548 שקל... מה אתם אומרים? ללכת על זה? ואם לא איזה מדפסת משולבת אחרת במחיר דומה אתם ממליצים? ומה דעתכם בכלל על מדפסות משולבות? האם כדאיות?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי, שאלה קצת מוזרה ואולי חורגת מהפורום הזה, אם כן מצטער במדפסות דיו יש את הרכיב שמזיז את הדבר שמזריק את הצבע על הדף, בשביל להזיז אותו יש במדפסת מנוע אם למישהו יש מושג מה הנתונים הטכניים של מנוע כזה במדפסת כל שהיא, או יש לו הערכה לנתונים הטכניים של מנוע כזה אני אשמח לדעת תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אוקי לאחר שעברתי על כל הודעות הפורום לגבי העכברים הנ"ל בשנה האחרונה ועדיין אין לי מושג על מה ללכת. החלטתי לערוך את הסקר הבא
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אני צריך עוד כניסות USB במחשב...
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יודע מה המידות של GIGABYTE 3D AURORA, אם אפשר לקבל אותן בס"מ זה יהיה טוב.... ניסתי לעשות חיפוש, לא מצאתי..!!!! זה די דחוף, אז בבקשה תעזרו תודה.
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי לוח אם של מחשב של ASUS כזה http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=Terminator%20P4&langs=01 הספק כל של המארז נשרף השאלה שלי היא האם הלוח שנימצא במארז יכנס לכל מארז מיקרו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
מארז זה נראה על פניו כעסקה לא ראה ביחס תכונות/מחיר. אולם המידע על הספק שלו אינו מספק הינה סקירה אחת שמצאתי http://www.xtremepctech.com/reviews/CompuCase6919BServerTower/compucase6919review.htm אשמח לשמוע התרשמות מהמשתמשים על איכות המארז ואיכות הספק (HEC 300ART ) כמו כן לא ברור מהמפרט האם ה-USB PORT הוא USB2 או 1.1 ??? תודה :-*
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
הזכרונות צריכים להתאים ל-MSI KT3 ULTRA ARU המארז עם אפשר שיהיה פשוט אבל לא חרא ושיבוא עם ספק(זה מחשב למשפחה שלי הוא לא צריך להיות מסובך לגישה) תודה למי שעונה!
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
חחחח הגיעו דודים שלי מחול עם המקלדת והביאו לי אותה לכבוד יום הולדתי הקרב ובא!! קיבלתי את הדגם הכחול עם המסך המתקבל כלפי מעלה אחחחח איזה מקלדת איכות!!
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום אבא שלי רוצה לקנות פלאם אממ חשוב מאוד שיהיה עיברית מלאה בו.. שיהיה צבעוני עם 64MB השימושים העיקרים הם ספר טלאפונים יומן פגשות ואולי עוד משהו קטן.. אממ זה מה שאני מחפש תתנו דגמים בבקשה.. תודה מראש. אה אם יש כאלה עם מצלמה ו mp3 בזול אז תביאו גם
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום כבר קניתי ג'ויסטיק אחד לפני כמה חודשים בעלות של מאה שקל (אם מישהו מאיזור הצפון רוצה לקנות אותו ממני אני אשמח).... הבעיה היחידה איתו היא האנלוג הימני. הג'ויסטיק עובד מצוין בכל משחק ששיחקתי בו עד עכשיו חוץ מפיפא, שבתכלס די בגלל המשחק הזה קניתי ג'ויסטיק (נורא נהניתי לשחק בסוני 2 אצל חבר פיפא ובג'ויסטיק זה יותר כיף אז אני מניח שהבנתם את ההמשך...) בכל מקרה, אני בקרוב מקווה לרכוש מחשב חדש, ואני רוצה להוסיף לו קצת חומרה פה ושם ולשנות קצת דברים בחדר. בין השאר אני נורא רוצה לרכוש ג'ויסטיק אלחוטי שתומך בכ-ל המשחקים שיצאו לשוק, גם בעתיד, ולכן הבחירה הטבעית שלי היא שתי חברות הענק לוגיטק ומיקרוסופט. ההתלבטות שלי היא גם בעניין המחיר, אבל בעיקרון אני רוצה לקבל מכם חוות דעת של …
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-