עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Bartleby,

איפה אפשר להשיג בארץ (חנות retailer) ציוד היקפי של DELL ובפרט את המקלדת הזו: http://accessories.us.dell.com/sna/products/I_O_Devices/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=310-7940

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  2. אני חייב לדעת מה שווה יותר ליקנות MX510, MX500 זה דחוף למחר בבקשה תמליצו לי דחוף! אני גיימר זה חשוב הדיוק האופטי. תודה kemic

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  3. שלום. 1. אני מחפשת המלצה למצלמת מחשב טובה שניתן לצלם בעזרתה תמונה לכרטיס לקוח. אין לי דרישות ספציפיות מאחר ואני לא מכירה כלל נתונים של מצלמות מחשב, אני כן זקוקה למצלמה שמצלמת באיכות טובה. המחיר, אני מניחה, עד 200 שקל. אבל אפשר יותר. 2. על אילו מצלמות מחשב, אם בכלל, אתם ממליצים בנושא הבא - אני מעוניינת להתקין מצלמת מחשב בחדר בו מתקיים חוג ושתקרין את הנעשה בו למסך טלוויזיה בחדר אחר (חדר המתנה להורים). אשמח להמלצות ולעזרה, מקווה שזה הפורום הממתאים, תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by Asaf.Y,

נמאס לי מהעכבר שהיה לי , וגם מהמקלדת של קומפאק( :-X).. אז הלכתי לקניון מצוייד ב 200 שקלים וקניתי את הסט הבא: לפי דעתי זה סט מרשים מאוד,מצורף דיסק דרייברים וכל מה שצריך..ומה שהכי חשוב: גם נראהמצויין וגם אלחוטי.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by rony77,

אוקי לאחר שעברתי על כל הודעות הפורום לגבי העכברים הנ"ל בשנה האחרונה ועדיין אין לי מושג על מה ללכת. החלטתי לערוך את הסקר הבא

6. Started by Rapture,

אני צריך המלצה לאוזניות כפתור ב100 שקל, אוזניות טובות ופשוטות הישנות הטובות של סוני נהרסו, ועכשיו אני משתמש באוזניות ב20 שקל גרועות של MAXELL מיועדים לMP3 ולמחשב (אני לא גיימר פה ושם משחק לא משהו רציני), 100 שקל בלי חריגה עדיף מחנויות כמו KSP TMS או אייבורי או מבאג תודה מראש

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  7. שלום וברכה אני מעוניין לרכוש כבל מאריך 10 מטר של USB להגיע מהחדר לסלון. הבנתי שכבל כזה מעל 3 מטר צורך דגם מיוחד... יש המלצות? אשמח ללינק באיביי

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by vinipyx,

שלום לכולם אני מחפש כבל לעינת מכשיר ועברת נתונים אם יש למישהוא אני מוכן ליקנות ממנו תודה.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  9. ??

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  10. איך הוא למישהו יש ניסיון איתו, אשמח לישמוע אותם. תודה מראש!!

11. הזכרונות צריכים להתאים ל-MSI KT3 ULTRA ARU המארז עם אפשר שיהיה פשוט אבל לא חרא ושיבוא עם ספק(זה מחשב למשפחה שלי הוא לא צריך להיות מסובך לגישה) תודה למי שעונה!

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  12. Started by yirmio,

שלום לכולם! יש לי סט של מקלדת ועכבר של לוגיטק מדגם EX110 שעושים מלאכתם נאמנה כבר 3 שנים טפו טפו טפו... אני רוצה להוסיף עכבר אלחוטי נוסף, שיהיה מחובר במקביל, חשבתי על לוגיטק M705 שנמכר במבצע בבאג ב150 ש"ח ואולי אני יכול לקבל עוד הנחה. או על מיקרוסופט wireless laser 7000 שנמכר במחיר דומה. השאלה שלי היא האם לא תהיה התנגשות ביניהם? דבר נוסף - מה דעתכם על הבחירה שלי?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  13. Started by SweeT_EviL,

יש לי MX518 שאני מאוד מרוצה ממנו חוץ מזה שהם לפעמים מתנתק לי מהמחשב. אני רוצה לקנות עכבר באיזור ה60$ מחול כמובן.. למטרת משחקים ועבודה שוטפת. אני רוצה אלחוטי אבל אני מתלבט בגלל שאני לא בטוח שעבר אלחוטי יגיב לי מספיק מהר. הבעיות של התגובה נפתרו לגמרי בעכברים האלחוטיים החדשים? בכל מקרה הG7 קורץ לי... אבל יש משהו אחר?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by asaf16,

תקציב- 350. חשבתי על 2 אופציות, http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9073 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6441 מה עדיף מבין השתיים? האם יש לכם סט עדיף להציע בתקציב הנ"ל? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  15. Started by amircx22,

יש לי לפעמים ברקים ובעיות פה, אני מחפש UPS זול וטוב (מצידי רק שאחבר אותו למחשב ולא למסך) שיבלום את כל הזעזועים האלו של הברקים... אין לי צורך ממש בלהשתמש במחשב תוך כדי הברק\ההפסקת חשמל, אז אני צריך UPS שרק יתן לי בלימת הזעזוע + 5 דקות או משהו שאוכל לכבות את המחשב או לחכות שאסר את הקצר... יש למישהו איזה המלצה לUPS לצרכים האלו? ראיתי פה רק אנשים שרוצים להשתמש במחשב בזמן הפסקת חשמל, לי אין ממש צורך , רק לשמר את המחשב אשמח לקבל המלצות או כיוון מה לקנות אמיר

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  16. Started by FatherBoard,

למה טוב חיבור הפייר-וויר? אני לא רואה שום מוצרים שזקוקים לו. אז למה בכל זאת יש לו כזה ביקוש?

17. 1.1?

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  18. אני לא מדבר על החברות אני מדר על המוצרים האלה: Microsoft: mouse: HKA-00003 SIDEWINDER keyboard: AGB-00014 SIDEWINDER VS Logitech: mouse: G9 keyboard: G15 VS Razer: mouse: DeathAdder keyboard: TARANTULA או כל דבר אחלה, אתם יכולים גם לחבר למשל לעשות G9 + AGB-00014 SIDEWINDER בבקשה אני צריך את זה עוד היום [24.12] תודה מראש D:

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  19. Started by Mr.Pepo,

אז ככה. אני צריך מקלדת סבירה, לא יקרה ולא בעלת מאפיינים מיוחדים, אני לא רוצה מקלדת אלחוטית אבל שתהיה שחורה. כמה שיותר זול אבל שתהיה איכותית ובעלת שם טוב, תודה.

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by M-Tech,

אני קונה מחשב חדש רציתי ספק מיוחד...... אם יש למישהו ספק יפה לציע לי אני אשמח!!! חשבתי לקחת את הספק הזה Thermaltake TR2 W0068RUC 460W http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=10067 מה דעתכם עליו? ואם יש הצעות מעניינות יותר אני אשמח! תודה מראש

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  21. בעיה קטנה מקלדת מצויינת אבל חוט קצר מידי מה עושים???

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by matizami,

יש לי גיימפאד אלחוטי של XBOX וכאשר אני משתמש בו יש הפרעות על המסך מדי פעם. כמו שפעם היו שמים פלאפון ע"י המסך והוא היה מרעיד את המסך. אז יש לי אותו דבר . ניסיתי להתרחק עוד מהמסך, להרחיק את המגבר שמחובר למחשב מהמסך, לא עזר.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  23. Started by DAN,

לכל בעלי הלוח המורסם יש לכם טנק בבית !!! http://www.a7vtroubleshooting.com/a7v_original.htm דן

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by metoh,

לפי מיטב הבנתי יש רק "כלוב" אחד להארד-דיסק במארז. ז"א שאני יכול להתקין רק הארד-דיסק אחד? פרטים על המארז: http://www.arctic-cooling.com/pc_case2.php?idx=12

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  25. אוקיי אז שמעתי שה Logitech wave בסדר, האם זה נכון? האם עדיף את ה microsoft natural ergonomic keyboard 4000 ? למישהו יש המלצה למקלדת שתהיה ארגונומית ותשמש בעיקר למשחקים? בתודה מראש עריכה: הזמנתי את ה logitech wave תודה בכל זאת...

• 0 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים