עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס טלויזיה למחשב בסכום של כ 200 שקל עכשיו יש לי כמה שאלות 1.האם אני יכול לחבר את החיבור אודיו מהמיר לכרטיס טלויזיה..? 2.האם אפשר למצוא כרטיס טלויזיה מקליט ב 200 שקל ואם לא מה הסכום..? 3.מה עדיף חיצוני או פנימי? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  2. Started by roi777,

שלום רב! אני צריך המלצה למדפסת פשוטה, שתהיה זולה מאוד והדיו שלה זול מאוד והאיכות סבירה כי אני מדפיס בעיקר דברים שלא לגמרי משמעותי האיכות, אבל אני לא רוצה שיהיה גרוע. עד היום הסתדרתי יפה עם Canon i320 אבל כנראה שהיא התעייפה. ראיתי כמה דגמים ואשמח אם תמליצו לי איזה מהם עדיף, או שאולי אתם בכלל ממליצים על משהו אחר... HP DeskJet D2563 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708512 Canon Pixma iP1800 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=576982 מדפסת משולבת Epson CX4300 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=591243 מדפסת הזרקת דיו LEXMARK X2650 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=705444 תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by ben_shi,

הוא עולה- ¤ 257.32 והוא נראה יפה. ומה הגודל שלו??? הוא מספיק למפרט הבא?: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory [ ¤ 508.3 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] 1 Hard Discs : Western Digital 60GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 452.9 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI Video Card [ ¤ 999.88 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive […

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by BloodFist,

שלום אני מחפש עכבר, יש לחבר שלי MX518 והוא ממש נוח לי הבעיה שהמחיר לא משהו בגלל זה חשבתי על MX500 הוא עולה 150 אבל השאלה עם הם נוחים באותה מידה? גם אם כן וגם אם לא אני רוצה המלצות לעכברים במחירים סבבה ושיהיו נוחים, העיסוקים העיקריים שלי הם פוטושופ ואינטרנט (מעצב ובונה אתרים). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  5. דרישות: *קל מאוד לתזוזה (פחות להתאמץ כדי להזיזו), כמה שיותר ייחליק טוב על הפד. *מדוייק. *עיצוב יפה (עדיף בשחור). *שלא יהיה גדול מידיי. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by amit887,

אני רוצה לקנות הגה חדש מישהו יכול להביא לי המלצות???

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  7. Started by Mactural,

אני בונה על קנייה של 6800GT. ראיתי באיזה אתר שצריכת החשמל שלו מאוד גבוהה (141), ונזכרתי שאולי צריך לבדוק אם יש לי מספיק כוח. במחשב עכשיו ישנם פחות או יותר הרכיבים: מעבד P4 2.6HT לוח אינטל D865 פרל HD 80 GB ATA WD כונן DVD צורב רגיל כרטיס FX5600 256MB מחזיק אותם ספק 300W של חברה בשם CODEGEN. השאלה היא אם במידה ואני מחליף את הכרטיס ב 6800GT יש לי מספיק מתח (מקווה שהמושג הוא מתח, מספיק וואטים), או שאני צריך להחליף ספק? עוד שאלה בדרך, ראיתי איפשהו שה 6800GT ב AGP דורש עוד חיבור חשמל קטן. השאלה היא אם מדובר באחד החיבורים בתמונה (אחד כבר תפוס, השני פנוי)?: והאם מקבלים בדר"כ כבל חיבור עם הכרטיס? תודה.

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  8. Started by DAN,

לכל בעלי הלוח המורסם יש לכם טנק בבית !!! http://www.a7vtroubleshooting.com/a7v_original.htm דן

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  9. ערב טוב , יש לי אפשרות \ הזדמנות לקנות את הספק של EVER POWER במחיר תקציבי . מדובר על ספק 350W במסילה אחת של 12V ב-18 אמפר מקסימלי . ת'אמת לא שמעתי על החברה מעולם וחיפוש בגוגל מצאתי שיש להם אתר בית בטיוואן (מה שזכור לי) בחיפוש כאן בפורום מצאתי כמה שרשורים בודדים בנושא ברמת מערכות האל פסק שלהם . האם ידוע למישהו כאן מניסיון על האיכות של הספק ? אשמח לשמוע חו"ד מקצועית בנושא .

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  10. Started by er0101,

אחרי הרבה המתנה, חבר שלי קנה לי בארה"ב את הסט. עלה 75$ בB&H בארה"ב. סט מדהים! עכבר גדול ונוח ולא כבד מדי. המקלדת מאוד נוחה! אני עדין משתמש בג'ל תמיכה למקלדת כי "הקצה התחתון" שלה לא נוח לטעמי. הכפתורי dynamic search& zoom הם כפתורי מגע מגניבים. הרבה כפתורים וקיצורים נוחים. המקשים "שקטים" בהקלדה. מה שכן צריך להתאים הרבה כפתורים אישית וזה עבודה אבל זה חד פעמי. ההתקנה של הדרייברים ארכה כמה דקות! חשבתי שזה בכלל נתקע ויש בעיה. סה"כ סט מדהים שמצדיק את המחיר בחו"ל. בארץ עולה כ700 שקל! עוד דבר שקצת מאכזב- המסך LCD הקטן במקלדת לא מואר. ניתן להשתמש בכפתור VOIP רק ביאהו מסנג'ר/ AIM כך שזמנית הוא לא שווה הרבה. מה שהיה נחמד לגלות זה מאריך USB נחמד לדונגל של המקלט (נראה כמו …

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Started by J.allmighty,

שלום לכולם , אני צריך לקנות לי סורק שלא יעלה יותר מדיי, בסגנון ה300 שקל +- אני פשוט לא יודע איזה לקנות: דגם. ראיתי סורקים בp1000 (האתר), מחירים טובים אבל אני מתלבט איזה לקנות. הסורק יעודו יהיה לסריקת מסמכים ותמונות ולא בכמויות רק "מדי פעם", אני לא צריך משהוא איכותי , רק שייתן תוצאות טובות. תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by amiri,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד מסדרת T20/21 של IBM - מישהו יודע איפה לחפש? תודה. אמיר

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  13. Started by psyco,

שלום לכולם, אחותי צריכה מדפסת משולבת (כולל פקס). אין הרבה הדפסות (בעיקר עבודות לאחיין ביסודי), ופחות בצבעוני... מתלבט בין 3 דגמים: קנון MX310 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1616&CatCode=401 או ברד'ר http://www.officer.co.il/shop/product_data.asp?id=69144 http://www.homeprint.co.il/product_info.php?products_id=179 הצעות אחרות בצירוף הסברים יתקבלו בברכה... תודה לעוזרים, יוסי.

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by zivi99,

אני מחפש מדפסת הזרקת דיו עד 400 ש"ח. צורך: שימוש יומיומי לתמונות, ומסמכים בעיקר. איזו מדפסת הייתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by Amir c,

כעקרון אני מחפש מארז שיענה על הדברים הבאים.. *כמובן שיעלה עד 300 ש"ח *שיכלול בתוכו ספק כוח טוב *שיהיה לו חלון *אוורור נרמאלי או במילים האחרות מהו הספק הכי משתלם?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  16. שלום חברה, אני קונה מחשב חדש לסלון מחשב מולטימדיה. בתכנון רציתי לקנות מקלדת ועכבר אופטימליים רגילים של LOGITECH אבל מהר מאוד הבנתי שהמרחק שלהם הוא רק 2.5 - 3.5 מטר המרחק שאני צריך לסלון זה לערך 5-6 מטר. אם למישהו יש המלצה לגבי מקלדת ועכבר שמתאים לי אני אשמח לקבל שם. - אם אפשר משהו יותר זול מ BLUETHOOTH אני ישמח... כי ממה שהבנתי הBT זה ללפחות 9 מטר אבל לא מצאתי BT פחות מ600 ש"ח וזה כבר מוגזם בשביל מקלדת ועכבר... תודה מראש לכל עוזר !!!

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by vic1234,

מתי יוצא 3D Aurora 570 בישראל ואפשר כמה תמונות שלו לא שבאתר הראשי ראיתי

18. Started by MS-D,

שלום, אני מחפש מכשיר משולב - כשהדגש הוא על המדפסת, ליתר דיוק הדיו. המכשיר צריך לעמוד בכמה קריטריונים קטן יחסית, זול (אין לי מושג מה טווח המחירים לכן הייתי מעוניין לקבל המלצה למכשיר הזול ביותר) ובנוסף מכשיר משתלם, ז"א שלא יצא מצב שהמכשיר יהיה זול והדיו יהיה יקר מאוד. אני מעוניין לקנות את המכשיר בדחיפות לכן אשמח לקבל המלצות בהקדם האפשרי, תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  19. אני מחפש עכבר חוטי שיהיה מדוייק ונוח ואני לא יצטרך פד של אלף שקל בשביל שיהיה לו נוח.. שיסתפק במה שיש.. יש לי כרגע את האופטי של מיקרוסופט, גירסא שניה ה optical whell mouse שעולה 80 שקל... הוא מתחיל לעשות פאדיחות ולקפץ על המסך ולא להיות נוח בגרוש.. לא בא לי להוציא 500 שקל על עכבר זה נראה לי בזבוז רצחני וחסר סיבה מה ההמלצה שלכם? דרך אגב חשבתי על ה rev3 אבל כמעט ואין להשיג אותו בארץ..

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  20. שלום וברכה אני מעוניין לרכוש כבל מאריך 10 מטר של USB להגיע מהחדר לסלון. הבנתי שכבל כזה מעל 3 מטר צורך דגם מיוחד... יש המלצות? אשמח ללינק באיביי

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by yirmio,

שלום לכולם! יש לי סט של מקלדת ועכבר של לוגיטק מדגם EX110 שעושים מלאכתם נאמנה כבר 3 שנים טפו טפו טפו... אני רוצה להוסיף עכבר אלחוטי נוסף, שיהיה מחובר במקביל, חשבתי על לוגיטק M705 שנמכר במבצע בבאג ב150 ש"ח ואולי אני יכול לקבל עוד הנחה. או על מיקרוסופט wireless laser 7000 שנמכר במחיר דומה. השאלה שלי היא האם לא תהיה התנגשות ביניהם? דבר נוסף - מה דעתכם על הבחירה שלי?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  22. <צונזר ע"י אחראי הפורום!>

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by eliorzizov,

אני מתכוון לקנות מחשב שמתבסס על D930 או D805... כרטיס מסך X550 פשוט ג'יגה זיכרון וכו' וכו' בפורום מפרטי מחשב כל הזמן ממליצים על המארז היה למחשבים במחירי ביניים השאלה שלי אם מארז עם ספק כזה יוכל להחזיק את המחשב? ובכלל, כשחיפשתי את המארז ראיתי ב-LogicPC שהוא עם ספק 350W וכשחיפשתי בזאפ ראיתי שהוא עם 400W כמה Wat יש לו בכלל? והאם המארז הזה מומלץ בכלל? ואם לא אז יש אחרים טובים יותר בטווח מחירים שלו (עד 300) שכוכלים ספק?

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by ravid,

אז ככה,אני צריך מדפסת ועדיף עם סורק לצורך הדפסת מסמכים וכאלה דברים. המדפסת האחרונה שלי הייתה של lexmark והיא הייתה ממש גרועה וגם התקלקלה אחרי כמה חודשיים למרות שבקושי עשיתי איתה שימוש ( ) אז הפעם אני רוצה ללכת על חברה אמינה כמו hp הידועה. זה מה שמצאתי לבנתיים: http://www.pch.co.il/docs/pd1618413065.htm זה לא חובה שיהיה לו גם סורק אבל עדיף... תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  25. Started by dindin123,

קניתי ליפני כמה ימים סט רמקולים 2.1 של corsair דגם SP2500 קראתי עכשיו את הביקורת שערכתם באתר על הסט הזה והבנתי שבמערכת הזאת לא מרגישים מספיק את צלילי הביניים ה"מיד" ושהבאס צריך איזון ושהוא לא עוקב מהר מספיק ולא מתואם תמיד עם הסטלטיים, אם מישהו יכול קצת לעזור לי לתת לי טיפים ועצות ותוכנות איך אפשר לאזן ולסדר קצת את איכות השמיעה של הרמקולים אני אשמח תודה רבה ..

• 0 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים