ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי בלי קשר למחיר, איזה עכבר מבין השניים יותר טוב (למשחקים כמובן) ? אם אפשר נימוק זה יהיה מעולה תודה
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט אם לקנות את העכבר G9, ואני מעוניין לשמוע חוות דעת על העכבר מבחינה פיסית-האם הוא נוח? או שהוא "רק" מפוצץ בפונקציות?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי MX518 שאני מאוד מרוצה ממנו חוץ מזה שהם לפעמים מתנתק לי מהמחשב. אני רוצה לקנות עכבר באיזור ה60$ מחול כמובן.. למטרת משחקים ועבודה שוטפת. אני רוצה אלחוטי אבל אני מתלבט בגלל שאני לא בטוח שעבר אלחוטי יגיב לי מספיק מהר. הבעיות של התגובה נפתרו לגמרי בעכברים האלחוטיים החדשים? בכל מקרה הG7 קורץ לי... אבל יש משהו אחר?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מדפסת ממש טובה (מדפסת רשת=מדפסת שגם ממחשב אחר אני יוכל להדפיס ממנה, קשורה לרשת הביתית, לראוטר). מה שאני צריך בה: צבעונית. חלקים גנרים (שיהיה אפשר למצוא לה חלקים בקלות) סורק (גם מעתיק!) זולה וטובה, שלא נהרסת מהר! המחיר עד 300 ש"ח (מותר חריגה קטנה) [br]פורסם בתאריך: 5.08.2009 בשעה 19:45:45 בבקשה תעזרו לי... זה די דחוף אני טס לחו"ל אז אני יכול לקנות בזול יותר
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
לא יקרה ,ולא מתקלקלת שני וחמישי.
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכם, מישהו מכיר את הבקר שמצוין בכותרת? האם הוא כולל גם פאן בס (שליטה על מהירת המאווררים)? תודה רבה. עדן
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
מתי יוצא 3D Aurora 570 בישראל ואפשר כמה תמונות שלו לא שבאתר הראשי ראיתי
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שמעתי בעבר על אפשרות להשתמש באוזניית בלוטוס במחשב .האם יש אפשרות כזאת? ואיך?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית (שמוקלטת על קסטות) ואני מעביר את הסרטים למחשב דרך כבל DV-in אני חושב. רציתי לשאול אם איך קוראים בדיוק לכרטיס הזה, ואם אתם ממליצים על דגם או חברה מסוימים (כי אני הולך לקנות מחשב חדש). תודה.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
עד 200 ש"ח כולל חריגות של עשרות שקלים בודדות, לא יותר. כמה דגשים: *שיהיה ארגונומי (כמה שפחות ייעשה נזק לכף היד בשימוש ממושך). *נוח לתפעול *לא קטן מידי ולא גדול מידיי (שלא יהיה בגודל של העכברים השולחניים). *אלחוטי תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שאלה מצלמה דיגיתלית יכולה לתפקד כמו WEB CAMERA? אולי באזרת איזה תוכנה או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
רציתי שמישהו יסביר לי כמה דברים. 1) עם כמה מאווררים מגיע המארז הזה? 2) כמה מקומות למאווררים יש לך? ואיפה? 3) איך המארז הזה בכלליות? 4) הוא שקט? תודה... נ.ב זאת ההודעה ה100 שלי :lol:
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אחרי כמה בעיות מציקות עם החשמל החלטתי לקנות אל פסק לפי ההבנה שלי 750-700VA אמורים להספיק האופציות שלי הם: Gamatronic 750 ADVICE P700 ואולי ADVICE P750 מה עדיף לי?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
תמונה למי שלא מכיר את הפד: לינק לפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12873
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אוקיי אז כמו שאתם יכולים לראות מהכותרת אני צריל המלצה על פד טוב *מצוין בגלל 2 סיבות דבר ראשון הפד שלי עכשיו הוא רגל כתומה מסכנה כזאת. דבר שני בגלל שהיא קטנה הדבר פוגע בי ביכולותיי במשחקי יריות ועוד. המטרה היא בעיקר למשחקי היריות, כאשר איין הגבלת כסף[/b רצוי באזור המרכז אם כי לא חובה ומה שכן שיהיה בארץ .... לא הזמנה מחול. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכווווולם. הזמנתי לא מזמן סורק Hp 3500c, אבל בגלל השביתה במכס אין להם אותו במלאי, והם (PCHARDWARE) הציעו לי במקום BENQ 4300U 600x1200 48bit. האם הסורק הזה טוב? הוא מסתדר עם חלונות XP? איך התוכנות שלו? יש סורקים יותר טובים מזה עד 450 שקלים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בעיה קטנה מקלדת מצויינת אבל חוט קצר מידי מה עושים???
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני צריך עוד כניסות USB במחשב...
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המארז הקקה כך מסתבר שבה עם המחשב שלי וגם כי רק 4 מקומות לכונני 5.25 לא מספיקים ולכן חשבתי לקנות את הציפטק FULL TOWER אך הבעיה היא האם הכפתורים של הסאונד בלסטר לא יפריעו לדלת והאם בכלל שווה לקנות את המארז הזה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי אני אמור לקבל בשבוע הבא מעבד 2000+ של AMD, לוח אם של GIGABYTE (7VAX וזכרון 256 DDR של סמסונג. איזה ספק כוח כדי לי לקנות, בהנחה שאני כנראה אקנה בקרוב גם כרטיס מסך של RADEON ויש לי גם CDROM וגם צורב. תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום וברכה אני מעוניין לרכוש כבל מאריך 10 מטר של USB להגיע מהחדר לסלון. הבנתי שכבל כזה מעל 3 מטר צורך דגם מיוחד... יש המלצות? אשמח ללינק באיביי
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שתי מקלדות הגיימינג האלה נראות נוחות, אבל אין תחליף לתחושה ביד. יש חנות כלשהי שמאפשרת לנסות אותן?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום וברכה, רציתי להתייעץ עם חברי הפורום איזה ראוטר סלולרי הם ממליצים שיש לו יציאה לטלפון נייח. מצאתי לפני כמה שבועות את הראוטר הנ"ל- https://www.aliexpress.com/item/1005001344164738.html ורציתי לשמוע מה חברי הפורום חושבים עליו, כנ"ל האם הם מכירים מוצר מומלץ דומה באותו טווח מחיר או יותר זול... אם הפורום הנ"ל צריך להיות משיוך לרשתות ואינטרנט אשמח שיעבירו אותו לשם, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי, שאלה קצת מוזרה ואולי חורגת מהפורום הזה, אם כן מצטער במדפסות דיו יש את הרכיב שמזיז את הדבר שמזריק את הצבע על הדף, בשביל להזיז אותו יש במדפסת מנוע אם למישהו יש מושג מה הנתונים הטכניים של מנוע כזה במדפסת כל שהיא, או יש לו הערכה לנתונים הטכניים של מנוע כזה אני אשמח לדעת תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-