עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Night,

על איזה תמליצו? (רצוי כאלה שמגיעים בסט) עד 500 ש"ח לשניהם. איך זה: http://wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1695965 חשבתי ללכת עליו, זה טוב?

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  2. דרישות: *קל מאוד לתזוזה (פחות להתאמץ כדי להזיזו), כמה שיותר ייחליק טוב על הפד. *מדוייק. *עיצוב יפה (עדיף בשחור). *שלא יהיה גדול מידיי. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  3. שלום לכולם רציתי לדעת מה אתם חשובים על mx-518 האם הוא מטעים לבעלי ידיים גדולות? או שעדיף את הG5 איזה עכבר עדיף למשחקים? למפרק כף היד ? והנחות כמובן... ובכלל איזה עכבר עדיף מבינהם?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  4. ערב טוב , יש לי אפשרות \ הזדמנות לקנות את הספק של EVER POWER במחיר תקציבי . מדובר על ספק 350W במסילה אחת של 12V ב-18 אמפר מקסימלי . ת'אמת לא שמעתי על החברה מעולם וחיפוש בגוגל מצאתי שיש להם אתר בית בטיוואן (מה שזכור לי) בחיפוש כאן בפורום מצאתי כמה שרשורים בודדים בנושא ברמת מערכות האל פסק שלהם . האם ידוע למישהו כאן מניסיון על האיכות של הספק ? אשמח לשמוע חו"ד מקצועית בנושא .

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by er0101,

אחרי הרבה המתנה, חבר שלי קנה לי בארה"ב את הסט. עלה 75$ בB&H בארה"ב. סט מדהים! עכבר גדול ונוח ולא כבד מדי. המקלדת מאוד נוחה! אני עדין משתמש בג'ל תמיכה למקלדת כי "הקצה התחתון" שלה לא נוח לטעמי. הכפתורי dynamic search& zoom הם כפתורי מגע מגניבים. הרבה כפתורים וקיצורים נוחים. המקשים "שקטים" בהקלדה. מה שכן צריך להתאים הרבה כפתורים אישית וזה עבודה אבל זה חד פעמי. ההתקנה של הדרייברים ארכה כמה דקות! חשבתי שזה בכלל נתקע ויש בעיה. סה"כ סט מדהים שמצדיק את המחיר בחו"ל. בארץ עולה כ700 שקל! עוד דבר שקצת מאכזב- המסך LCD הקטן במקלדת לא מואר. ניתן להשתמש בכפתור VOIP רק ביאהו מסנג'ר/ AIM כך שזמנית הוא לא שווה הרבה. מה שהיה נחמד לגלות זה מאריך USB נחמד לדונגל של המקלט (נראה כמו …

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  6. שלום, יש לי ספק של טרמלטייק 360W עם מאורר אחד וPassive PFC ומישהו אמר לי שהמחבר שיוצא ממנו של ה3 פינים יכול להראות את הRPM אם מחברים אותו ללוח, אז אני רוצה לדעת אם אפשר לשלוט בRPM ואז אני יכול להעלות אותו כי המאורר של הספק מוציא מלא אוויר חם (יש לי חומרה יחסית חזקה). אם אפשר אז באמצעות תוכנה או איך? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by b127,

שלום המערכת היא D930 כ.מ. X600 PRO שני צורבים 6 קשיחים 4 מאוררים קיבלתי המלצה על הספק הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4016 ורציתי להבין משהו כי ראיתי שלחברה הזאת FSP? יש כמה דגמים המובדלים ביניהם על ידי שלושה אותיות THN PLN GLN PLN ועוד ורציתי לדעת איך אני יודע איזה מהם מתאים לי. האם אני באמת חייב 400 וואט או שאפשר להסתפק בפחות? ואיזה מהדגמים האלו שקט באמת? כמובן שעדיף לשמוע מבעל נסיון באחד מהדגמים האלו, איך הם מבחינת רעש? בתודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by nazgull,

יש לי עכבר mx510 כבר 5 חודשים עכשיו בחודשיים האחרונים יש לו בעיה שהוא מתנתק ומתחבר לבד עם usb או בחיבור הרגיל הוא פשוט מפסיק לפעול לכמה שניות ואז חוזר לעצמו חשבתי שזה הלוח אם אבל כבר החלפתי מחשב הדרייברים מותקנים 9.8 של החברה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  9. Started by yirmio,

צריך המלצה למדפסת לייזר פשוטה ש/ל לשימוש בייתי. חשוב שתהיה כמה שיותר זולה לקניה אך יותר חשוב שתהיה זולה לאחזקה מבחינת תקלות ועלות של טונרים. תודה!

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by spatz,

איך יודעים מתי הספק שלי חלש מידי ולא מספיק? יש משהו שאני יכול לעשות כדי לבדוק אותו?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by prexus,

איך ה MX 500 ? שווה להביא אותו בארה"ב ב 35$ בלי משלוח? איך השילוב של ה Antec Sonata 380W + Vantec Sealth 120 mm מקדימה?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  12. Started by joker8834,

שלום, יש לי בעיה עם המדפסת שלי :<, היא לא מדפיסה צבעים מסוימים, המחסנית דיו לא מקורית אבל חדשה וכבר החלפתי כמה. עשיתי Self test report, סרקתי את מה שיצא: HELP PLEASE תודה.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  13. Started by bommer,

אני רוצה לקנות מדפסת טובה שיש בה ALL IN ONE (פקס עצמאי סורק מכונת צילום ומדפסת) במחיר של בערך 1000 ש"ח ולא משנה איזה חברה העיקר שתדפיס באיכות טוב ומהירה ושהדיו לא עולה כמו מדפסת חדשה תודה

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  14. Started by Moo,

הנתונים של GEFORCE 2 TI יותר גבוהים משל GEFORCE 3 TI200 אז למה כולם ממליצים על GEFORCE 3 TI200 שלא נותן יותר מGEFORCE 2 TI וגם הרבה יותר יקר??

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by tibia,

יש לי AMD 3000 939 k8nf 6600 לא gt 512 mb 80gb האם הספק + מארז יחזיקו ? http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_148_543&products_id=5110 תודה לכולם !

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by shlomi_x,

היי, למשהו יש המלצה להתקן זול ואמין שימנע כיבוי המחשב בצורה פתאומית לאחר נפילת מתח של עד כשניה אחת? תודה, שלומי

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  17. Started by composite,

שלום. אז אני מתלבט בין הספקים האלו, ואין לי מושג מהם הפרשי הביצועים. ממה שהבנתי אז ה- TT זול מה- Antec ב- 20 אגורות או משהו כזה, וזה למרות שה- TT הוא מודולרי + סליבים ומציע הספק של 480W (!!!). אבל מה שקובע כאן הוא הביצועים, ואם של האנטק יותר טובים אני אתאמץ לשלם יותר... אז תספרו לי קצת על הריילים והוולטג'ים של שני הספקים... וזהו בערך. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  18. בגדול הדרישות הן: 1. מקשים חומים או דומים (מקש "קליקי" שקט) 2. משענת שורש כף יד מובנית 3. מקשי מדיה- ווליום בחוגה, כפתורי פליי\פאוס, קדימה אחורה 4. עברית מובנית בחריטה חיפשתי ROCCAT- לא מצאתי כבר בארץ CORSAIR- מצאתי רק בחנות אחת, עם מחירים אסטרונומים מה אני מפספס?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by HoLy4EvEr,

אני בימים הקרובים קונה מחשב חדש...אלו הפרטים: Intel Core 2 Duo E6400 DFI Infinity 975X for LGA775 G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB CL 5-5-5-15 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 עכשיו רציתי לקחת ספק של "אנטק" 500W...הבחור אמר שבזמן האחרון מחזירים להם אותם בחזרה...(מתקלקלים)... הוא הציע לי ספק ENERMAX LIBERTY 400W....באותו סכום... עכשיו השאלה האם 400 וואט יספיק לי כדי להחזיק את הכרטיס ובכלל את כול המערכת...(בעתיד מתכוון לעשות OC)... מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  20. שלום לכולם. אני מעוניין לדחוף 2 מחשבים בתצורת ATX לשטח יחסית קטן. עד היום הייתי עובד עם מארז Mid Tower גדול יחסית (Antec, Chieftec וכו') - ולהחזיק 2 מארזים גדולים כאלו לא בא בחשבון! הנה מפרט משוער של המחשבים (עוד לא נרכשו, למרות שחלק מהרכיבים כבר אצלי): מחשב 1: לוח ATX, מעבד Athlon 64, כרטיס גרפי קליל, 0/1 כרטיסים נוספים, 0 כוננים חיצוניים, 1-2 דיסקים קשיחים. מחשב 2: לוח ATX, מעבד Athlon 64 DualCore או לחילופין 2 מעבדי Opteron DualCore, כרטיס גרפי קליל, 0/1 כרטיסים נוספים, 0 כוננים חיצוניים, 1-3 דיסקים קשיחים. את שניהם אני רוצה לדחוף לשטח כמה שיותר קטן. רוב הציוד יחובר ב-USB/Firewire ולא בתוך המחשב, לכן כמעט אין כוננים וכרטיסים! כל הקונסטרוקציה הזו ככל הנראה תוצב מחוץ לחד…

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by tal_p,

אז לפי הכותרת כמו שהבנתם אני רוצה ג'ויסטיק... תקציב עד 180... אני רוצה ג'ויסטיק כמו של טיסה ,לא כמו של הPS..

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  22. היי, http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=2520 מישהו מכיר את המארז? האם הוא מגיע עם 2 מקומות ל 120 מ"מ כמו אחיו הגדולים? האם הוא בכלל כדאי? אני מחפש מארז טוב במחיר הכי זול שניתן, התקציב מאוד מוגבל.. המטרה היא גם לקנות בלי ספק ולקבל זיכוי (כמה זיכוי אני אקבל מזיגזג?) אם ישנן הצעות אחרות, GO AHEAD... תודה.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by spinchicken,

מישהו יכול להסביר לי את התופעה הבאה שקורית לי המון פעמים: אני מחבר רכיב לכבל USB מאריך שמחובר ל PORT מאחורי המחשב. אני מוציא את הרכיב הזה ומחבר רכיב שונה, הרכיב לא מזוהה ע"י המחשב. אני מחליף PORT מאחורה והמחשב מזהה.

24. חחחח הגיעו דודים שלי מחול עם המקלדת והביאו לי אותה לכבוד יום הולדתי הקרב ובא!! קיבלתי את הדגם הכחול עם המסך המתקבל כלפי מעלה אחחחח איזה מקלדת איכות!!

• 2 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים