עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by talaus,

לחץ כאן אני רוצה להוסיף אותו למחשב שלי כך שיהיה לי 512MB DDR 266MHZ הלוח אם שלי תומך במהירות של עד 266MHZ וזה זיכרון טוב שמצאתי שגם עומד בתקציב שלי אה ואם אתם שואלים מה התקציב אז התקציב הוא: 500 שקלים אני אשמח אם תמצאו לי זיכרון יותר טוב במחיר הזה (הסזיכרון שאני קונה כולל דמי משלוח עולה 502 שקל).

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by aldema,

חברה אני קונה עוד שבוע מהיום מחשב חדש ועוד אין לי מארז: -שלא יהיה יקר מדי -אם אפשר אז שיהיה משולב - שיהיה עם אורות וחשוב מאוד שיהיה יפה -שיהיה שקט -איך אני יודע אם כלול במארז ספק כוח? -איך אני צריך לבחור כרטיס קול? איך אני יודע אם הוא ONBOARD? כדאי לקנות את הסמוראי ב340 ש"ח? איך אני יודע אם המארז כולל ספק כוח?? הצעות בבקשה...

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  3. עד עכשיו הייתה לי בBROTHER HL2030 שאני סה"כ מרוצה ממנה. אני לא מדפיס הרבה מדיי אבל בכל זאת מעוניין בלייזר. שלא תזלוז יותר מדיי אבקה, שחורה לבנה ואיכות פחות חשובה לי כי אני מדפיס בעיקר טקסט. עוד דבר חשוב שהיא תהיה במידות כמה שיותר קטנות, 40CMX 40CM (הבסיס שעומד על השולחן) - לכל היותר. אם אפשר בפחות מ500 אני אשמח ,אני לא כלך בקיא בעולם המדפסות היום והתקציב שנתתי הוא חצי שרירותי. תודה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  4. Started by jwinter,

היי אני אמור לקבל בשבוע הבא מעבד 2000+ של AMD, לוח אם של GIGABYTE (7VAX וזכרון 256 DDR של סמסונג. איזה ספק כוח כדי לי לקנות, בהנחה שאני כנראה אקנה בקרוב גם כרטיס מסך של RADEON ויש לי גם CDROM וגם צורב. תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  5. שלום, הרצתי חיפוש על המדפסת ‏OfficeJet 5610 ולא מצאתי כלום האם למישהו יש ניסיון עם המדפסת המשולבת הזו ויכול לתת חוות דעת? (תקלות, צריכת דיון, פקס , צילום, תפעול שוטף וכו..)

6. Started by prexus,

איך ה MX 500 ? שווה להביא אותו בארה"ב ב 35$ בלי משלוח? איך השילוב של ה Antec Sonata 380W + Vantec Sealth 120 mm מקדימה?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  7. Started by computer_freak,

אם יש לי מכשיר שמשתמש בחיבור usb2 ובמחשב יש לי חיבור usb1 תיהיה בעיה זאת אומרת בלי קשר לזה שאני יפסיד מהירות

8. Started by tibia,

יש לי AMD 3000 939 k8nf 6600 לא gt 512 mb 80gb האם הספק + מארז יחזיקו ? http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_148_543&products_id=5110 תודה לכולם !

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by psyco,

שלום לכולם, אחותי צריכה מדפסת משולבת (כולל פקס). אין הרבה הדפסות (בעיקר עבודות לאחיין ביסודי), ופחות בצבעוני... מתלבט בין 3 דגמים: קנון MX310 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1616&CatCode=401 או ברד'ר http://www.officer.co.il/shop/product_data.asp?id=69144 http://www.homeprint.co.il/product_info.php?products_id=179 הצעות אחרות בצירוף הסברים יתקבלו בברכה... תודה לעוזרים, יוסי.

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by MasterGolfer,

אני רוצה לקנות מדפסת בתקציב של 400-500 ש"ח. איזה מדפסת הכי כדאי בתקציב הזה? שמעתי שקנון ממש טובים ומשתלמים... או שעדיף HP? ??? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by PuMbA,

מה זה ה-3 ג'אמפרים שיש לו מאחורה ? והאם שתי המאווררים שלו מכניסים אויר לתוך הספק במקום שאחד יכניס ואחד יוציא אני לא מצליח להרגיש כל כך זה או ככה או שהמאוורר חלש ובגלל זה אני לא מרגיש כל כך ! תודה מראש

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by mr. president,

קודם כל אני אציין שאני שמאלי ולכן אני ריך עכבר מתאים. אני רוצה עכבר עם כמה כפתורים וזה משהו נחמד שראיתי ב170ש"ח.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  13. אני חייב לדעת מה שווה יותר ליקנות MX510, MX500 זה דחוף למחר בבקשה תמליצו לי דחוף! אני גיימר זה חשוב הדיוק האופטי. תודה kemic

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by rony77,

אוקי לאחר שעברתי על כל הודעות הפורום לגבי העכברים הנ"ל בשנה האחרונה ועדיין אין לי מושג על מה ללכת. החלטתי לערוך את הסקר הבא

15. Started by sagi5,

שלום, אני מתלבט בין 2 עכברים: MX1000 http://www.logitech.com//index.cfm/products/details/US/EN,CRID=3,CONTENTID=9043 ל MX610 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2135,CONTENTID=10917 מה הכי כדאי לקנות? בתודה מראש, שגיא

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  16. היום התקלקל לי הספק הגנרי שלי (לא מחזיק 12 וולט) אך יש לו אחריות לפי מפרט המחשב אולי הספק חלש? GIGABTE VRXP ATHLON XP 1800+ WITH VOLCANO 7 256 MB DDR 333MHZ PINE USB 56600 PINNACLE PCTV STUDIO HERCULES GTXP ATI RADEON 8500 64MB MAXTOR 60GB 7200RPM BENQ*16 DVD CHIFTEC CASE DX BLUE + WINDOW+ U.B. LEDS LG F700P & LG 795+ MONITOR AS SEC MONITOR DIGIDOC 5 FAN CONTROL

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by LazyCat,

אני צריך עוד כניסות USB במחשב...

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  18. Started by Rapture,

אני צריך המלצה לאוזניות כפתור ב100 שקל, אוזניות טובות ופשוטות הישנות הטובות של סוני נהרסו, ועכשיו אני משתמש באוזניות ב20 שקל גרועות של MAXELL מיועדים לMP3 ולמחשב (אני לא גיימר פה ושם משחק לא משהו רציני), 100 שקל בלי חריגה עדיף מחנויות כמו KSP TMS או אייבורי או מבאג תודה מראש

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  19. Started by asaf999,

שלום לכולם! מישהו יודע מה המידות של GIGABYTE 3D AURORA, אם אפשר לקבל אותן בס"מ זה יהיה טוב.... ניסתי לעשות חיפוש, לא מצאתי..!!!! זה די דחוף, אז בבקשה תעזרו תודה.

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by K_D,

היית לי פה הודעה על בחירת פלא',ונראה לי שאני אלך עם 6280... אז ככה,התקשרתי היום לסלקום ושאלתי כמה יעלה לי לשים אצלם סים קארד אם אני מביא פלא' מחו''ל(6280),היא אמרה לי 160 שח,ואז היא התחילה להסביר לי שלכל G3 יש כרטיס נוסף שבעצם מספק את כל האפשרויות החדשות(שיחות ווידיאו וכאלה) ושלא ניתן לקנות אותו בנפרד כי הוא מגיע כחלק מהחבליה אם קונים אצלם. אז השאלה שלי היא כזאת,אם אני מביא מחו''ל האם הכרטיס הזה נכלל עם הפלא בקופסה או שאני בבעיה ואני חייב לקנות אצלם את הפלא'(למרות שזה לא נשמע לי הגיוני כי יש לי כמה חברים שהביאו פלא מחו''ל ולא נראה לי שהיית להם בעיה...) עכשיו מישהו אמר לי בפורום אחר,שאם אני שם את הרגיל אז בעצם יהיה לי 2.5(בלי גלישה ,שיחות וידיואו וכאלה...),ומאחר אני גם ככה…

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  21. שלום וברכה אני מעוניין לרכוש כבל מאריך 10 מטר של USB להגיע מהחדר לסלון. הבנתי שכבל כזה מעל 3 מטר צורך דגם מיוחד... יש המלצות? אשמח ללינק באיביי

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  22. אני צריך כבלים למחשב כגון:מסך, מקלדת, עכבר (בשביל סויץ') איפה אני יכול לקנות בזול והאם יש מקומות בהם עושים קבלים לי מטר? אני גר באזור המרכז תודה :

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by arik_bulldog,

ואין לי דרייבר, יש דרך לזהות את סוג המצלמה ולמצוא לה דרייבר להורדה?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  24. Started by SweeT_EviL,

יש לי MX518 שאני מאוד מרוצה ממנו חוץ מזה שהם לפעמים מתנתק לי מהמחשב. אני רוצה לקנות עכבר באיזור ה60$ מחול כמובן.. למטרת משחקים ועבודה שוטפת. אני רוצה אלחוטי אבל אני מתלבט בגלל שאני לא בטוח שעבר אלחוטי יגיב לי מספיק מהר. הבעיות של התגובה נפתרו לגמרי בעכברים האלחוטיים החדשים? בכל מקרה הG7 קורץ לי... אבל יש משהו אחר?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.