עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by asaf16,

יש לי מארז MIDITOWER של COMPUCASE 6A21 אם אני לא טועה (לא כל כך משנה בלאו הכי). היום באתי להכניס צורב ממחשב קודם, וכשהורדתי את הפלסטיק נדהמתי למצוא ברזל שחוסם את כל האיזור. פרטים בתמונה: http://img82.imageshack.us/img82/3387/28072006db5.jpg איך נפתרים מזה? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by nazgull,

יש לי עכבר mx510 כבר 5 חודשים עכשיו בחודשיים האחרונים יש לו בעיה שהוא מתנתק ומתחבר לבד עם usb או בחיבור הרגיל הוא פשוט מפסיק לפעול לכמה שניות ואז חוזר לעצמו חשבתי שזה הלוח אם אבל כבר החלפתי מחשב הדרייברים מותקנים 9.8 של החברה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  3. היי, אני מחפש מקלדת ועכבר אל חוטיים בתקציב של עד 500 ש"ח. יש עדיפות לעכבר (אולי יש גם מקלדת כזאת) שבאים עם מטען במקום עם בטריות חיצוניות. תודה, עמרי

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  4. Started by jwinter,

היי אני אמור לקבל בשבוע הבא מעבד 2000+ של AMD, לוח אם של GIGABYTE (7VAX וזכרון 256 DDR של סמסונג. איזה ספק כוח כדי לי לקנות, בהנחה שאני כנראה אקנה בקרוב גם כרטיס מסך של RADEON ויש לי גם CDROM וגם צורב. תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by spatz,

איך יודעים מתי הספק שלי חלש מידי ולא מספיק? יש משהו שאני יכול לעשות כדי לבדוק אותו?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by Anatal,

איזה צורב DVD מומלץ לקנות? לא כ"כ הבנתי למה יש התקנים שונים של צריבות DVD. אמשח להמלצות. מסך דק - אני רוצה מסך דק טוב ולא במחיר יקר מדי. אפשר להסתפק ב17" נכון? מה חשוב שיהיה טוב במפרט הטכני - זמן תגובה מהיר כמו 16ms, גודל נקודה 0.26 ומה עוד? אשמח ללמוד על החומרה הזאת כי זה חדש לי. תודה.

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by joker8834,

שלום, יש לי בעיה עם המדפסת שלי :<, היא לא מדפיסה צבעים מסוימים, המחסנית דיו לא מקורית אבל חדשה וכבר החלפתי כמה. עשיתי Self test report, סרקתי את מה שיצא: HELP PLEASE תודה.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by AmitMa,

אני מחפש שלט למחשב (למדיה סנטר כמובן) בתקציב של 100-200. אני מעדיף כמה שיותר זול אבל אם יהיה משהו פצצה ב 200 אז יכול להיות סבבה. מישהו יודע איפה אפשר לקנות?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by User_Name,

שלום לכווווולם. הזמנתי לא מזמן סורק Hp 3500c, אבל בגלל השביתה במכס אין להם אותו במלאי, והם (PCHARDWARE) הציעו לי במקום BENQ 4300U 600x1200 48bit. האם הסורק הזה טוב? הוא מסתדר עם חלונות XP? איך התוכנות שלו? יש סורקים יותר טובים מזה עד 450 שקלים? תודה.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by lironchan123,

יש לי מספר שאלות שקשורות לתחום: א. אני הבנתי שבמדפסת שיש לה 4 ראשי דיו ויותר אז כשאר אחד מהם נגמר, המדפסת בעצם מושבתת וצריך לרכוש את אותו ראש דיו בצבע הספציפי כדי שהמדפסת תעבוד.. האם זה נכון? והאם זה נכון גם לגבי מדפסות לייזר? ( שבהן יש טונרים בצבעים שונים- כלומר אם נגמר הצהוב אז חייב לקנות צהוב כדי להמשיך להשתמש במדפסת? או שאפשר למשל להמשיך להדפיס רק בשחור ?)[ ב. במכונות משולבות עם פקס כאשר יש פידר לפקס, האם אני גם יכול דרך אותו פידר של הפקס לצלם מספר עותקים בזה אחר זה? כלומר שאותו פידר של פקס ישמש גם כפידר של מכונת צילום? והאם אפשר לסרוק גם דרך אותו פידר? ג. מה זה אומר מדפסת עם ממשק רשת? לא הבנתי את הדבר הזה.. ומה ההבדל בין כרטיס רשת ( ממשק רשת ) לכרטיס רשת אלחוטי (wi f…

11. Started by Silver Dragon,

מחפש מארז כמה שיותר טוב ויפה, תקציב 500 . תודה.

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by HiTiT,

שלום, אני מעוניין בקניית המדפסת הנ"ל בגלל הרבה תגובות חיוביות עליה. אבל יש לי 2 שאלות לפני-כן: 1. האם 600*600 רזולוציה זה מספיק לשימוש ביתי? מה זאת אומרת? 2. כמה זמן היא תחייה אצלי? לפי כמות דפים.. אם אני לא טועה קוראים לזה תוך?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  13. תראו תמיד שאני מביא את העכבר Coperhead אחרי כמה זמן שאני משחק והכל סבבה פתאום הוא לא טוב הוא כל שניה נתקע נדלק נכבה בקיצור הבנתי שהחיבור בין הכבל usb לעכבר שבור וכשאני משחק איתו אני רואה את העכבר מהבהב את העכבר אח שלי קנה לי מחו"ל וזה פעם שניה שזה קורה בפעם הראשונה הוא שלח חדש ושוב הינה אותה הבעיה קיצר מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה.? יש מעבדות בארץ שיככולות לסדר? אין לי ביטוח או אחריות כי זה בא מחו"ל כפרה עלייכם אני מתבאס תמיד עכבר שעולה ככה ומתקלקל משטויות

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by omer1234,

אני מקווה שזה הפורום שאני צריך לשאול את השאלה אם לא אז סליחה מראש. יש לי שאלה וזה פשוט לא נראה לי הגיוני. איך ייתכן שמארז הכולל ספק של 350W ומעלה יעלה בערך ולעיתים פחות מספק בלבד??? פשוט רציתי להוסיף כמה מאווררים ליופי ואיזה אחד למעבד והספק שיש לי כרגע 230W לא יספיק, ואז חיפשתי ספק חדש של 400 ומעלה וראיתי שיותר משתלם לי לקנות כבר מארז עם ספק ו2 מאוורים שכלולים בספק וזה יעלה כמעט כמו הספק שרציתי לקנות Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  15. לא משנה תקציב...

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by Koby,

שלום חברים יש לי עכבר V3 של מיקרוסופט כבר משהו כמו 5 שנים אבל לצערי הוא בתהליכי גסיסה. מיקרוסופ התחילו לאחרונה לייצר אותו שוב פשוט בגלל שהוא היה כזה טוב אבל אין אותו בארץ, לפחות בינתיים. אז השאלה היא כזאת: על איזה עכבר אתם ממליצים? עד 350 ש"ח תודה מראש

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  17. Started by SOME12,

שלום, אני מחפש המלצה לעכבר ומקלדת אלחוטיים שישמשו בעיקר לתיכנות למחשב נישא. אני מחפש משהו שיעבוד בסביבות העבודה של לינוקס (אם אין לכם מושג אם זה עובד או לא פשוט תמליצו, אני כבר אשבור את הראש עם זה ) לא אכפת לי הגודל, היות ואני עובד עם המחשב בעיקר על שולחן בבית, ככה שזו יכולה להיות המלצה שלא מתאימה למחשבים נישאים בהכרח. אני כמעט ולא משחק במשחקים ככה שאין למשחקים רלוונטיות מבחינתי אלא בעיקר לגלישה באינטרנט, וכפתורי קיצור. חשוב לי שהמבנה הארגונומי של העכבר והמקלדת יותאם לשעות רבות של עבודה. טווח המחירים למקלדת והעכבר בסביבות 1000 שקלים, גם אם זה יגיע ל1500 זה בסדר. (למרות שאני לא בטוח שאני באמת צריך משהו כל כך מופקע...) עדיפות ללוג'יטק. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  18. Started by itamarz,

איך ניתן לגשת ישירות ל - DIMM על גבי מדפסת HP4050 כדי לקרוא משם ולכתוב לשם ? מדובר בזיכרון פלש המוסף למדפסת ומאפשר להוסיף FONTS ותמונות לתוך מסמכים שנשלחים מהמחשב. (ביחוד מתעניין בקריאה מהם) מדפסת HP4050 מחוברת למחשב W2K בעזרת כבל פרללי דו כיווני. תודה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by adamshar,

יש לי עכבר USB ואני רוצה לחבר אותו ב PS/2 עם מתאם מיוחד (לא לשאול למה). הבעיה היא שחלונות לא מזהה אותו ולא נותן לי להשתמש בו. רעיונות ?

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  20. Started by Yoav,

חבר שלי מעונין לקנות מחשב חדש. הוא מתלבט בין שני ספקים: TAGAN 2FORCE TG530-U22 530Watt Active PFC או Enermax liberty 500W מבחינת נתונים יבשים הם דומים. אבל מי מהם יותר טוב? הטגן יותר זול בכמה עשרות שקלים, כלומר האם שווה להשקיע ולקנות את הליברטי או לא?

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by arik_bulldog,

ואין לי דרייבר, יש דרך לזהות את סוג המצלמה ולמצוא לה דרייבר להורדה?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  22. Started by GAL SHAMIS,

אין לי מושג למה הספק כל כך חשוב [יש לי ספק שבא עם המארז ביחד נראה לי משהו הכי פשוט] יש לי מחשב AMD 2500 768 DDR RADEON9600XT 40GB האם אני יכול להסתפק בספק הפשוט שבא עם המארז ? מה אתם ממליצים לי לעשות ... תודה נ.ב לא ידעתי לאן הנושא הזה שייך אז חשבתי שהכי מתאים לשים אותו פה

23. Started by TaLTooL17,

שלום, רציתי לדעת היכן ניתן לרכוש את הG7, הגרסא השחורה. ורציתי לדעת האם הG5 יותר נוח מהG7 , כי אומרים שהG7 קצת כבד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by asaf16,

תקציב- 350. חשבתי על 2 אופציות, http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9073 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6441 מה עדיף מבין השתיים? האם יש לכם סט עדיף להציע בתקציב הנ"ל? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  25. Started by gman27,

חברים שלום . ראיתי פה מספר המלצות למדפסות אך רובם נגמרו בוויכוחים ללא המלצות אז תקציבי הוא עד 359 ש"ח. אשמח אם תתנו עצה טובה . תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים