עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by amiri,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד מסדרת T20/21 של IBM - מישהו יודע איפה לחפש? תודה. אמיר

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  2. Started by SN מחשבים,

הוא בא בשתי צבעים צהוב ואדום..

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  3. שלום חברה, אני קונה מחשב חדש לסלון מחשב מולטימדיה. בתכנון רציתי לקנות מקלדת ועכבר אופטימליים רגילים של LOGITECH אבל מהר מאוד הבנתי שהמרחק שלהם הוא רק 2.5 - 3.5 מטר המרחק שאני צריך לסלון זה לערך 5-6 מטר. אם למישהו יש המלצה לגבי מקלדת ועכבר שמתאים לי אני אשמח לקבל שם. - אם אפשר משהו יותר זול מ BLUETHOOTH אני ישמח... כי ממה שהבנתי הBT זה ללפחות 9 מטר אבל לא מצאתי BT פחות מ600 ש"ח וזה כבר מוגזם בשביל מקלדת ועכבר... תודה מראש לכל עוזר !!!

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  4. Started by CaRTeR,

אוקיי אז כמו שאתם יכולים לראות מהכותרת אני צריל המלצה על פד טוב *מצוין בגלל 2 סיבות דבר ראשון הפד שלי עכשיו הוא רגל כתומה מסכנה כזאת. דבר שני בגלל שהיא קטנה הדבר פוגע בי ביכולותיי במשחקי יריות ועוד. המטרה היא בעיקר למשחקי היריות, כאשר איין הגבלת כסף[/b רצוי באזור המרכז אם כי לא חובה ומה שכן שיהיה בארץ .... לא הזמנה מחול. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  5. שלום לעוזרים. אני צריך לבחור בין עכברים, ויש באפשרותי את העכבר האופטי אלחוטי של TEAC: (+מקלדת לוג'יטק פרו שחורה) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3500 או את הסט האלחוטי של microsoft : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=392 תודה MORIEL.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by kkffiirr,

צריך מדפסת לייזר זולה בטווח של 700 ש"ח מקסימום. צריך מדפסת לעבודות משרדיות, אבל שתהיה איכותית ואמינה ולא יקרה. עבדתי עד עכשיו עם זירוקס 3120, הייתה בסדר למרות שעשתה קצת בעיות עם דפי A5 (רצוי שהחדשה לא תעשה בעיות כאלו). יש המלצות? תודה

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  7. בכל כבל VGA וDVI שראיתי יש כאלה חלקים עבים כעין משקולות שמתלבשים על הכבל לפני החיבור עצמו, מישהו יודע למה זה מיועד? למה שמים את זה, זה סתם מעבה את הכבל בחלקים האלו.... סתם שאלה כללית....

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  8. Started by LazyCat,

אני צריך עוד כניסות USB במחשב...

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  9. יש לי דגם i 6230 הוא חדש ואני לא יודע איך אני יכול להעיבר אליו שירים מ מחשב מודה מראש תודה.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  10. Started by aleXtazi,

שלום!! יש לי מארז יקר מאוד ואחותי רוצה לקנות מארז בידיוק כזה למחשב שיש לה בבית היתי רוצה שתציעו מארזים שהם בערך כמו המארז שיש לי או איפילו יותר טובים ומחיר יתר זול המפרט של המחשב של אחותי intel p4 3.2 ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P 1024 ocz ddr3200(2*512) maxtor 200GB המארז שיש לי רשום למטה במפרט שלי

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  11. הזכרונות צריכים להתאים ל-MSI KT3 ULTRA ARU המארז עם אפשר שיהיה פשוט אבל לא חרא ושיבוא עם ספק(זה מחשב למשפחה שלי הוא לא צריך להיות מסובך לגישה) תודה למי שעונה!

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by adamshar,

יש לי עכבר USB ואני רוצה לחבר אותו ב PS/2 עם מתאם מיוחד (לא לשאול למה). הבעיה היא שחלונות לא מזהה אותו ולא נותן לי להשתמש בו. רעיונות ?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by gggilad13,

אני צריך המלצה למארז+ספק בתקציב של כ-400 ש"ח... אפשר לקנות משהו טוב במחיר הזה? מה ההבדל (בעיקר בביצועים)בין ספק ג'נרי לספק של חברה מוכרת?

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  14. למי שלא שמע, Nixi היא חנות אלקטרוניקה מחשבים וקולנוע ביתי חדשה, שנפתחה בהשקעה ענקית של כמליון וחצי שקל (או דולר?) אתמול הייתי החנות Nixi החדשה שנפתחה ברעננה, ואלו הרמשים הראשונים שלי ממנה: א' כל, החנות נראת מדהים, העיצוב הכי טוב שראיתי בחיי... יש שילוב של מראות וזכוכית, וכל החנות נבנתה כמין ספרה מדהימה. החנות מושקעת ביותר וניכרת התחשבות רבה בעיצוב החיצוני. ב) כאשר מגיעים לחנות הדלתות נפתחות לבדם (נפתחות פנימה לא לצדדים ) ומרגישים כמו מלכים. ברגע שנכנסים ניגש עובד שלבוש בחליפה ועליה תג עם שם העובד ודגלים של מדינות (אמריקה= מדבר אנגלית, ישראל= מדבר עברית).. ההרגשה יוצאת מן הכלל כאשר היחס אלינו היינו לקוחות עסקיים לכל דבר. ג) הצורה בה מסודרת החנות היא מעניינת מאד, ולא ה…

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  15. אני צריך ביקורת על המארז... לא מצאתי בחיפוש איך 2 המאווררים שלו? הוא יותר טוב מהסופרטאלנט? אני קונה אותו כי כבר אף אחד לא מוכר תסופרטאלנט

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by bmw,

שלום קניתי מחשב אך אני רוצה לדעת עם הוא טוב הוא שיש משהו לשפר בוא אז בבקשה תעזרו לי. והמחשב שקניתי הוא: מארז: enermax 430w מסך: אינץ' samsung 171s lcd 17 לוח אם: asus p4t 32bit rdram מעבד: intel p4- 2.26 זיכרון: (256x2 rdram pc-1066 kingston (512 pc-1066 כרטיס מסך: gainword 750xp ultra +glases כרטיס קול: hercules game theater xp+מפענח ל-7.1 די.וידי: pioneer 16x48x צורב די.וי.די: pioneer a04 צורב: plextor 40x/12/40x עכבר+מקלדת לייזר: logitech desktop. רמקולים: creative dtt 5300 5.1. מודם: adsl 3mga wow. מערכת הפעלה: win xp pro 2002. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל ati raedron 9700 כשיגיע לארץ. זה כדי???

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  17. Started by ron_n,

אני רוצה להוסיף למחשב שלי כרטיס PCI שיוסיף לי 2-5 יציאות USB. איזה כרטיס כדאי לקנות? יש משהו שכדאי להזהר ממנו?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by erez.kr,

שלום, יש לי מחשב נייד ישן עם 2 יציאות usb בלבד ואליו אני מעוניין לחבר מפצל Usb שקיבלתי מתנה. למפצל 4 יציאות ואין לו ספק כוח חיצוני. עד כה ברגע שחיברתי אותו למחשב וחיברתי אליו יותר מהתקן אחד - הוא ישר הקפיץ הודעה בסגנון: "your usb hub has exceeded the maximum connection allowed" והשבית את כל מה שמחובר ב-Usb למחשב. ביטלתי את ההודעה המציקה דרך ה-device manager. אולם זה לא פתר את הבעיה: כשחיברתי את המדפסת אל המפצל - הדפסות ששלחתי "נתקעו". כשחיברתי את המדפסת ישירות - ההדפסות נשלחו כשורה. נראה כי המחשב מסרב לקבל יותר משני התקני usb הקיימים לו כעת. האם יש דרך לעקוף בעיה זו? כרגע רק העכבר והמדפסת מחוברים. צירפתי צילום מסך של כל ה-usb root hub שקיימים אצלי במחשב - אין לי מושג כ…

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by KF,

שלום היום הרכיבו לי את הספק כוח הזה: ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series ושמתי לב שלא חיברו שם מן כבל כזה שהוא בצבע שחור ולבן והוא חיבור של 3 פינים שמתחבר ללוח אם... אני הבנתי שזה החיבור של ה-RPM.... וחוץ מזה שאני מסובב את המד של השליטה במאוררים אני לא מרגיש שהמאורר מסתובב יותר מהר או יותר לאט... ובגלל זה אני רוצה לחבר את הכבל של ה-RPM כדי שאני יוכל לבדוק אם באמת משתנה המהירות של המאוררים של הספק.... (יכול להיות שאני לא מרגיש) בכל מקרה רשום שצריך לחבר את הכבל הזה לחיבור בלוח אם שנקרא: PWR_FAN . עכשיו פתחתי את המארז וראיתי שאין כזה דבר... ויש בלוח שלי רק את אלו: CPU FAN -ששם מתחבר המאורר של המעבד. VREG FAN-לא יודע מזה.... REAR FAN-מאורר אחורי FRONT FAN…

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  20. רציתי לשאול אם אני קונה אחד מהם זה יהיה מחייב לקנות גם פאד? ואם בכלל מי משניהם עדיף מהבחינות האילו תודה... ד"א אמרו לי שהסוג חיישן הזה לא מחייב פאד ואפילו גורם לו לזוז שונה..

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  21. דרישות: *קל מאוד לתזוזה (פחות להתאמץ כדי להזיזו), כמה שיותר ייחליק טוב על הפד. *מדוייק. *עיצוב יפה (עדיף בשחור). *שלא יהיה גדול מידיי. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by DJO,

I'm thinking of buying it, it's logitech's flagship mouse. It's cordless and the only thing I have a concern for is that if I'm holding (camping whatever) and don't move the mouse for say 10seconds it will turn off :| [14:36:54] <EnD-Element> ze nichba when it idles [14:37:09] <EnD-Element> lets say u camp in some position, and u dont move your mouse [14:37:12] <EnD-Element> and suddenly u see [14:37:15] <EnD-Element> 5 t's? [14:37:16] <EnD-Element> u cant move it [14:37:17] <EnD-Element> [14:37:21] <EnD-Element> only after few seconds Does anyone have a cordless mouse and can confirm this? hmm and if anyone has this mo…

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Started by Dr.Narco,

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות כזה מארז בפחוט מ-600 שקל כי אני מצאתי ב-600 בלי ספק זה המארז: http://www.a-top.com/zalien/zalien.html

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  24. בעיה קטנה מקלדת מצויינת אבל חוט קצר מידי מה עושים???

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  25. Started by dvirf1,

המארז הזה http://www.antec-inc.com/us/pro_details_customization.php?ProdID=15001# מגיע לי עם ה2 מאווררים של 120 מ"מ או שאני צריך לקנות אותם בנפרד ועוד משהו: המארז כולל ספק כוח או לא?

דיונים חדשים בפורומים