עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אם כן, כיצד הוא נקרא, כמה הוא עולה, והיכן ניתן לרכוש אותו

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by PSdesign,

אוקי אז ככה, לפני יום החלטתי סופית לקנות את הRX800GTO 256MB DDR3 (ב875 ש"ח). אחרי שבדקתי שהכול מתאים (חיבורים, מפרט וכו') נשארה רק בעיה אחת. ספק S: הבעיה הייתה כאשר לא יכולתי לזהות איזה ספק יש לי, פתחתי את המארז והסתכלתי על המדבקה שמודבקת עליו וכתוב עליה את שם החברה ודגם, אך בטבלה שאמורים לסמן את כמות הוואט הטכאני ה"גאון" שכח לסמן. אז כמו שאתם מבינים אני לא יודע איזה ספק במדויק יש לי וככה אני לא יכול לדעת האם המחשב שלי יצליח לעבוד עם הכרטיס הנ"ל. מה שרציתי לשאול זה אם מהפרטים הבאים אתם יכולים למצוא איפה שהוא איזה ספק יש לי במדויק (בקיצור כמות הוואט) SUNSHINE model: ATX-7P4-3זה מה שכן כתוב עליו. תודה מראש, רועי.

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  3. הסט הנ"ל נמצא אצלי כחודש. לאחר שבועיים של תפקוד מצויין, מתרחשת התקלה הבאה: כאשר אני מדליק את המחשב לראשונה בבוקר, המקלדת לא מגיבה. אם אני עושה "הפעלה מחדש", המקלדת מגיבה ומתפקדת כהלכה. אין בעיות עם העכבר. הבאג הזה הצריך אותי כל בוקר להדליק את המחשב פעמיים. לילה אחד, לאחר שכיביתי את המחשב, ניתקתי את השקע שלו מהחשמל. בבוקר, חיברתי את השקע והפלא זה פלא - כל עוד אני מנתק השקע מהחשמל, הדלקת הבוקר מפעילה את המקלדת כהלכה. אם שכחתי לנתק השקע מהחשמל - נדרש איתחול שני כדי שהמקלדת תכנס לפעולה. יש הסבר לתופעה?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  4. בנתיים אני מאד נהנה מהאיכות שלו וברוב המשחקים שבדקתי הוא פועל טוב, הבעיה היא במשחק האהוב עלי - GRID... הVBRATION לא פועל.. ניסיתי לחפש פתרונות אבל לא מצאתי... תודה לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  5. Started by ras81,

שלום יש לי את העכבר הנ"ל ואין טענות אבל מה............ התקנתי את הנטסקיים החדש (עושה רושם טוב!) וגם יש לי מוזילה ובשניהם הפונקציה של העכבר של BACK ו FORWARD לא עובדות, ובמקלדת דווקא אין בעיה והן עובדות, חשוב לי לציין כי באקספלורר הוא עובד חלק, מה יכולה להיות הבעיה ?

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by noodle,

שלום, אני מחפש המלצה על מדפסת משולבת הכוללת מדפסת, פקס וסורק בסכום של סביבות 500 ש"ח בנוסף על איזה תכונות מומלץ להסתכל שקונים מדפסת משולבת. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by M-Tech,

אני קונה מחשב חדש רציתי ספק מיוחד...... אם יש למישהו ספק יפה לציע לי אני אשמח!!! חשבתי לקחת את הספק הזה Thermaltake TR2 W0068RUC 460W http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=10067 מה דעתכם עליו? ואם יש הצעות מעניינות יותר אני אשמח! תודה מראש

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by DJO,

I'm thinking of buying it, it's logitech's flagship mouse. It's cordless and the only thing I have a concern for is that if I'm holding (camping whatever) and don't move the mouse for say 10seconds it will turn off :| [14:36:54] <EnD-Element> ze nichba when it idles [14:37:09] <EnD-Element> lets say u camp in some position, and u dont move your mouse [14:37:12] <EnD-Element> and suddenly u see [14:37:15] <EnD-Element> 5 t's? [14:37:16] <EnD-Element> u cant move it [14:37:17] <EnD-Element> [14:37:21] <EnD-Element> only after few seconds Does anyone have a cordless mouse and can confirm this? hmm and if anyone has this mo…

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  9. Started by Silver Dragon,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1407 בתוספת שני מאווררים מהמארז שיש לי כרגע. זה בדיוק התקציב שלי, שווה?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  10. Started by asaf16,

יש לי מארז MIDITOWER של COMPUCASE 6A21 אם אני לא טועה (לא כל כך משנה בלאו הכי). היום באתי להכניס צורב ממחשב קודם, וכשהורדתי את הפלסטיק נדהמתי למצוא ברזל שחוסם את כל האיזור. פרטים בתמונה: http://img82.imageshack.us/img82/3387/28072006db5.jpg איך נפתרים מזה? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by nazgull,

יש לי עכבר mx510 כבר 5 חודשים עכשיו בחודשיים האחרונים יש לו בעיה שהוא מתנתק ומתחבר לבד עם usb או בחיבור הרגיל הוא פשוט מפסיק לפעול לכמה שניות ואז חוזר לעצמו חשבתי שזה הלוח אם אבל כבר החלפתי מחשב הדרייברים מותקנים 9.8 של החברה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  12. Started by mr.bigglesworth,

ערב טוב. עכשיו שורקת. טוב שמעו אני מיתלבט בין שני ספקי כוח שניהם עולים אותו הדבר אבל שימו לב בספק אחד יש שני מאווררים של 80 ויש לו 420 W ו active pfc בספק השני יש מאורר 120 410 W סליבינג רשת מוזרה כזאת באזור החיצוני... ו passive pfc אז תגידו איזה ספק יותר כדאי הסליבינג דיי נחמד אבל חשוב שהספק יהיה טוב ושקט (ממש ממש חשוב) והאם אני ארגיש את ה 10 W האלו? אם צריך הנה מיפרט (עתידי) athlon 64 3000+box epox k8da3j 7 fans 2 cathods 2 fun bus dvd rw (DL) MSI geforce 6800 WD 80 gb sata עם צריך עוד משהו תגידו והנה הלינקים לספקים הראשון 420W https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=1566 השני 410W https://www.zigzag2000.co.il/catalog/prod…

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  13. Started by MS-D,

שלום. כרגע חזרתי מחנות מחשבים, ושם ניתגלו בפני עכברי SmartCom שנראים מדהימים בעיצובם, ומחירם זול מהרגיל. רציתי לשאול אתכם אם ימשהו שמע על החברה, או התנסה איתה, או יכול לשתף אותי בביקורת על אחד מן העכברים. תודה מראש, מיכאל.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  14. אני זקוק לחוות דעת רצוי מנסיון בעיקר יתרונות וחסרונות ולא רק שהוא פחות טוב מ- M$ ולוגיטק

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  15. Started by CaRTeR,

אוקיי אז כמו שאתם יכולים לראות מהכותרת אני צריל המלצה על פד טוב *מצוין בגלל 2 סיבות דבר ראשון הפד שלי עכשיו הוא רגל כתומה מסכנה כזאת. דבר שני בגלל שהיא קטנה הדבר פוגע בי ביכולותיי במשחקי יריות ועוד. המטרה היא בעיקר למשחקי היריות, כאשר איין הגבלת כסף[/b רצוי באזור המרכז אם כי לא חובה ומה שכן שיהיה בארץ .... לא הזמנה מחול. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by HiTiT,

שלום, אני מעוניין בקניית המדפסת הנ"ל בגלל הרבה תגובות חיוביות עליה. אבל יש לי 2 שאלות לפני-כן: 1. האם 600*600 רזולוציה זה מספיק לשימוש ביתי? מה זאת אומרת? 2. כמה זמן היא תחייה אצלי? לפי כמות דפים.. אם אני לא טועה קוראים לזה תוך?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  17. תראו תמיד שאני מביא את העכבר Coperhead אחרי כמה זמן שאני משחק והכל סבבה פתאום הוא לא טוב הוא כל שניה נתקע נדלק נכבה בקיצור הבנתי שהחיבור בין הכבל usb לעכבר שבור וכשאני משחק איתו אני רואה את העכבר מהבהב את העכבר אח שלי קנה לי מחו"ל וזה פעם שניה שזה קורה בפעם הראשונה הוא שלח חדש ושוב הינה אותה הבעיה קיצר מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה.? יש מעבדות בארץ שיככולות לסדר? אין לי ביטוח או אחריות כי זה בא מחו"ל כפרה עלייכם אני מתבאס תמיד עכבר שעולה ככה ומתקלקל משטויות

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by galh_5,

בטוח 100% שכדאי לקנות CANON PIXMA IP1500 ב-325?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  19. Started by LazyCat,

אני צריך עוד כניסות USB במחשב...

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  20. יש לי דגם i 6230 הוא חדש ואני לא יודע איך אני יכול להעיבר אליו שירים מ מחשב מודה מראש תודה.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  21. נהרסו לי הרמקולים והאוזניות ובנתיים אני עם משהו גנרי :"( אני זקוק להמלצה לרמקולים ואוזניות רמקולים ב250-300 שקל ואוזניות(כולל מיקרופון) ב100-150 תודה.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by ofergpr,

היי, מחפש מדפסת משולבת (סורק,פקס,מדפסת) Wireless בתקציב עד 600 ש"ח

23. Started by SOME12,

שלום, אני מחפש המלצה לעכבר ומקלדת אלחוטיים שישמשו בעיקר לתיכנות למחשב נישא. אני מחפש משהו שיעבוד בסביבות העבודה של לינוקס (אם אין לכם מושג אם זה עובד או לא פשוט תמליצו, אני כבר אשבור את הראש עם זה ) לא אכפת לי הגודל, היות ואני עובד עם המחשב בעיקר על שולחן בבית, ככה שזו יכולה להיות המלצה שלא מתאימה למחשבים נישאים בהכרח. אני כמעט ולא משחק במשחקים ככה שאין למשחקים רלוונטיות מבחינתי אלא בעיקר לגלישה באינטרנט, וכפתורי קיצור. חשוב לי שהמבנה הארגונומי של העכבר והמקלדת יותאם לשעות רבות של עבודה. טווח המחירים למקלדת והעכבר בסביבות 1000 שקלים, גם אם זה יגיע ל1500 זה בסדר. (למרות שאני לא בטוח שאני באמת צריך משהו כל כך מופקע...) עדיפות ללוג'יטק. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by babadrider,

שלום לחברי הפורום. אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת. חיפשתי באתרים שונים ומצאתי סוגים שונים ומדפסות שונות שברמת העקרון כולן עונות על הצרכים : מדפסת לייזר צבעונית משולבת (סורק ופקס). עכשיו נשאלת השאלה הבלתי נמנעת... מה לקנות ? מבחינת צרכים אנחנו מדברים על הדפסה שהיא ברובה מסמכים ש/ל כאשר מתווספים גם צילומים והדפסות בצבע. כ- 600 דף בשנה. אודה לכם על תשובות.

25. Started by mosdef,

התקציב הוא כ 500 , 550 ש"ח , הוא אמור לספק כוח לקונרו E6300 + כרטיס מסך 7600 GS ו 1 גיג זכרון DDR2 667 לא אכפת לי יופי , או גודל הכבלים , ביצועים נטו

• 7 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים