ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לעוזרים. אני צריך לבחור בין עכברים, ויש באפשרותי את העכבר האופטי אלחוטי של TEAC: (+מקלדת לוג'יטק פרו שחורה) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3500 או את הסט האלחוטי של microsoft : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=392 תודה MORIEL.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי mio 168 אני משתמש בו גם ע"מ לקרוא ספרים.. השאלה שלי היא איך אני שומר על העמוד שבו הפסקתי ז"א איך אני חוזר אליו בקריאה הבאה..?. אני יודע שיש בו השהיה ל4 שעות שבה הוא שומר על העמוד האחרון אבל לאחר מכן הוא חוזר לתחילת הספר.. מה עושים? תודה..
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מחפש מדפסת משולבת שתשמש אותי לצילומים ופקסים ללא מחשב, והבנתי שיש מדפסות הזרקת דיו שהעלות לדף פחות מ10 אג' )ב5% כיסוי( בדיו חילופי או ערכות מילוי אבל אני לא מוצא איפה יש נתונים על זה, בינתיים ראיתי רק ברדר MFC240 אבל הייתי רוצה לשמוע עוד הצעות ואם יש יותר זול ומומלץ.[br]פורסם בתאריך: 17.10.2007 בשעה 11:06:42 שכחתי לציין שאני משתמש בצילום שחור לבן. בתודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי.. אני קונה מחשב חדש ורציתי להתחדש גם במקלדת ועכבר. אני ממש לא אוהבת שהעכבר כ\זה מגושים וכבד.. אני אוהבת אותם קלים כאלה.. אני לא משתמשת במקשי קיצור שבדרך כלל יש בקלדת (חוץ מ-MUTE) ככה שזה ממש לא חשוב לי. ולא בא לי להרגיש שאני מתאמצת אחרי הקלדה ארוכה. בא לי מקלדת שיהיה בא משהו מגניב כזה... חחח אממ.. אז מה יש לכם להציע בסכום כזה זול? איזה חברה עדיפה מיקרוסופט או לוגיטק ולמה? יש מקלדות עם אור במקשים בסכומים כאלה?.. תודה לעונים..
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש את זה HEC Compucase CI-6A19 ויש את זה אם אני לא טועה HEC Compucase CI-6A21 לכל מארז מחיר שונה.. מה שונה בכל אחד מהם? אם קונים מארז כזה... צריך לקנות מאווררים, גופי קירור או דברים נלווים? תודה
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series אבל אני לא מצליח למצוא חנות שיש לה אחד כזה במלאי לכולם או נגמר או תרוצים אחרים איפה אני יכול למצוא אחד עכשיו? אני קונה בימים הקרובים תעזרו
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
חבר שלי מעונין לקנות מחשב חדש. הוא מתלבט בין שני ספקים: TAGAN 2FORCE TG530-U22 530Watt Active PFC או Enermax liberty 500W מבחינת נתונים יבשים הם דומים. אבל מי מהם יותר טוב? הטגן יותר זול בכמה עשרות שקלים, כלומר האם שווה להשקיע ולקנות את הליברטי או לא?
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לא משנה לי החברה תלוי מה מומלץ אני מעדיף(לא מחייב) שלא יהיה של HP בגלל זלילת הדיו של המדפסת במידה וישנו מכשיר All In One שמומלץ גם אם הוא חורג מהתקציב זה יעזור גם כן תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס טלויזיה למחשב בסכום של כ 200 שקל עכשיו יש לי כמה שאלות 1.האם אני יכול לחבר את החיבור אודיו מהמיר לכרטיס טלויזיה..? 2.האם אפשר למצוא כרטיס טלויזיה מקליט ב 200 שקל ואם לא מה הסכום..? 3.מה עדיף חיצוני או פנימי? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת די ישנה canon i320 היא היתה מחוברת בעבר למחשב ישן אשר שווק חיים (windows xp). קניתי מחשב חדש (vista 64bit) והמדפסת מחוברת אליו ישירות. יש לי רשת אלחוטית שאליה מתחבר מחשב נייד (windows xp). בעבר המחשב הנייד היה מוגדר להדפיס דרך המדפסת ולא היתה שום בעיה. כיום כשאני מנסה להגדיר את המדפסת במחשב הנייד הוא טוען שאין לו דרייבר מתאים ומבקש ממני לחפש אחד. המדפסת מוגדרת לשיתוף במחשב החדש. חיפשתי בכל מקום דרייברים ולא עזר שום דבר, ניסיתי דרך הדיסק של המדפסת דרך האינטרנט וכלום. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום , אמא שלי התעניינה במכונת צילום + מדפסת וכו' וכו' זאת המדפסת: http://www.mega-sale.co.il הכנסו למחלקת מכירות -- > המדפסת הכי תחתונה בצד שמאל. היא במבצע והיא שימושית בשביל המשפחה שלי , האם שווה לקנות אותה במחיר כזה ? במקום כזה? זה לא סתם חארטה?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום היום הרכיבו לי את הספק כוח הזה: ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series ושמתי לב שלא חיברו שם מן כבל כזה שהוא בצבע שחור ולבן והוא חיבור של 3 פינים שמתחבר ללוח אם... אני הבנתי שזה החיבור של ה-RPM.... וחוץ מזה שאני מסובב את המד של השליטה במאוררים אני לא מרגיש שהמאורר מסתובב יותר מהר או יותר לאט... ובגלל זה אני רוצה לחבר את הכבל של ה-RPM כדי שאני יוכל לבדוק אם באמת משתנה המהירות של המאוררים של הספק.... (יכול להיות שאני לא מרגיש) בכל מקרה רשום שצריך לחבר את הכבל הזה לחיבור בלוח אם שנקרא: PWR_FAN . עכשיו פתחתי את המארז וראיתי שאין כזה דבר... ויש בלוח שלי רק את אלו: CPU FAN -ששם מתחבר המאורר של המעבד. VREG FAN-לא יודע מזה.... REAR FAN-מאורר אחורי FRONT FAN…
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
קניתי ליפני כמה ימים סט רמקולים 2.1 של corsair דגם SP2500 קראתי עכשיו את הביקורת שערכתם באתר על הסט הזה והבנתי שבמערכת הזאת לא מרגישים מספיק את צלילי הביניים ה"מיד" ושהבאס צריך איזון ושהוא לא עוקב מהר מספיק ולא מתואם תמיד עם הסטלטיים, אם מישהו יכול קצת לעזור לי לתת לי טיפים ועצות ותוכנות איך אפשר לאזן ולסדר קצת את איכות השמיעה של הרמקולים אני אשמח תודה רבה ..
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לחץ כאן אני רוצה להוסיף אותו למחשב שלי כך שיהיה לי 512MB DDR 266MHZ הלוח אם שלי תומך במהירות של עד 266MHZ וזה זיכרון טוב שמצאתי שגם עומד בתקציב שלי אה ואם אתם שואלים מה התקציב אז התקציב הוא: 500 שקלים אני אשמח אם תמצאו לי זיכרון יותר טוב במחיר הזה (הסזיכרון שאני קונה כולל דמי משלוח עולה 502 שקל).
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי עוד בקשה בקשר לmx518 .... אני לא מצליח להשתמש בכפתור שאמור לעבור לי בין חלונות אני הבנתי שאני צרך להתקין תוכנה בשם setpoint מישהו יכול לתת לי בבקשה לינק לתוכנה... תודה...
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום אנשים... אני מעוניין במקלדת למשחקים. אני לא כך כל יודע מה המקלדות החדשות שיצאו בזמן האחרון אז אשמח לשמוע על המלצותיכם. יש לי כמה דרישות מהמקלדת אני מעוניין במקלדת עם תאורה למקשים שהמקשים יהיו נוחים ללחיצה ויציבים. לא מתנדנדים כמו במקלדת ג'נריות. חובה שיהיו למקלדת לחצני מדיה (אינטרנט, מייל, שליטה בווינאמפ, כיבוי וכל הדברים האלה). משענת לידיים יהיה פלוס מעולה. האב USB גם יהיה פלוס לא רע. אין לי דרישה כל כך למסך משולב במקלדת. אין לי דרישה גם למקשים שניתן לתכנת. כמובן שלא אתנגד אבל בעיקרון זה לא חובה. נראה לי שזהו. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכם, במוסף 7 ימים של ידיעות אחרונות יש פרסומת למדפסת לייזר של Xerox ב500 ומשהו שקלים (בתוספת כוכבים של ישראכארד). אני לא מוצא כרגע את העיתון אבל הדגם היחידי של החברה בתווך המחירים הזה הוא הXerox Phaser P3210. בהתחשב בדגם ובאיכותו- האם כדאי לאדם כמוני שרוב הדפסותיו בשחור-לבן לקנות מדפסת כמו זאת? יש דגמים טובים של חברות אחרות בתווך המחירים האלו? תודה מראש amitoff
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי.. עכבר Logitech MX700, דרייברים מעודכנים מערכת הפעלה WinXP SP1 שמתי לב לתופעה מאוד משונה... במצב רגיל, הרגישות של העכבר מוגדרת מצויין למצב שהכי נוח לי. התנועה חלקה לחלוטין ואין שום בעיות. יכול להיות שאני הוזה, אבל אני מוכן להישבע שברגע שאני פותח "תפריט" כלשהוא בווינדוז (נניח, תפריט "התחל"), הרגישות של העכבר יורדת והתנועה נהיית איטית יותר... אני לא בטוח, אבל יכול להיות גם שהרגישות יורדת רק בשטחים מחוץ לתפריט, ובתפריט עצמו הרגישות נשארת כמו שהיא אמורה להיות. מישהו נתקל בתופעה ?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום המערכת היא D930 כ.מ. X600 PRO שני צורבים 6 קשיחים 4 מאוררים קיבלתי המלצה על הספק הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4016 ורציתי להבין משהו כי ראיתי שלחברה הזאת FSP? יש כמה דגמים המובדלים ביניהם על ידי שלושה אותיות THN PLN GLN PLN ועוד ורציתי לדעת איך אני יודע איזה מהם מתאים לי. האם אני באמת חייב 400 וואט או שאפשר להסתפק בפחות? ואיזה מהדגמים האלו שקט באמת? כמובן שעדיף לשמוע מבעל נסיון באחד מהדגמים האלו, איך הם מבחינת רעש? בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
איך ה MX 500 ? שווה להביא אותו בארה"ב ב 35$ בלי משלוח? איך השילוב של ה Antec Sonata 380W + Vantec Sealth 120 mm מקדימה?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכווווולם. הזמנתי לא מזמן סורק Hp 3500c, אבל בגלל השביתה במכס אין להם אותו במלאי, והם (PCHARDWARE) הציעו לי במקום BENQ 4300U 600x1200 48bit. האם הסורק הזה טוב? הוא מסתדר עם חלונות XP? איך התוכנות שלו? יש סורקים יותר טובים מזה עד 450 שקלים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת כלומר מדפסת פקס וסורק ביחד. אני ממש לא שולט בתחום הזה לכן אני צריך את עזרתכם על מה אתם ממליצים לי? ראיתי באתר מסוים מדפסת משולבת של לקסמרק דגם X1130 במחיר של 548 שקל... מה אתם אומרים? ללכת על זה? ואם לא איזה מדפסת משולבת אחרת במחיר דומה אתם ממליצים? ומה דעתכם בכלל על מדפסות משולבות? האם כדאיות?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, יש לי סט מקלדת ועכבר של לוג'יטק LX710 והוא מגיע עם העכבר LX7. הבעיה התחילה לא מזמן והיא שכאשר עושים תנועות איטיות (לדוגמא: רוצים למזער חלון מסויים אז אתה זז לאט עם העכבר...) הוא קופץ כזה ולא עושה תנועה חלקה... הבעיה החלה ניראה לי (אני ממש לא בטוח) שעדכני את הדרייבר שלו. אבל הבעיה גם קוראת שהSetPoint סגור... אז איך אני פותר את הבעיה? נ.ב... ניסיתי להחליף את החיבור לUSB וזה לא עזר.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי, http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=2520 מישהו מכיר את המארז? האם הוא מגיע עם 2 מקומות ל 120 מ"מ כמו אחיו הגדולים? האם הוא בכלל כדאי? אני מחפש מארז טוב במחיר הכי זול שניתן, התקציב מאוד מוגבל.. המטרה היא גם לקנות בלי ספק ולקבל זיכוי (כמה זיכוי אני אקבל מזיגזג?) אם ישנן הצעות אחרות, GO AHEAD... תודה.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי mx518 כבר שנתיים בערך, אבל עכשיו הוא מתחיל לעשות פאשלות, כבר איזה 3 חודשים הוא פשוט מתכבה באמצע המשחק, ואני צריך להוציא אותו מה usb ואז להחזיר כדי שהוא יפעל. זה גם קורה על ה ps2 אז אני כבר לא מבין במה הבעיה... להחליף עכבר בקיצור? :>
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-