עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by AmitMa,

אני מחפש שלט למחשב (למדיה סנטר כמובן) בתקציב של 100-200. אני מעדיף כמה שיותר זול אבל אם יהיה משהו פצצה ב 200 אז יכול להיות סבבה. מישהו יודע איפה אפשר לקנות?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by SN מחשבים,

הוא בא בשתי צבעים צהוב ואדום..

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by Silver Dragon,

מחפש מארז כמה שיותר טוב ויפה, תקציב 500 . תודה.

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by CaRTeR,

אוקיי אז כמו שאתם יכולים לראות מהכותרת אני צריל המלצה על פד טוב *מצוין בגלל 2 סיבות דבר ראשון הפד שלי עכשיו הוא רגל כתומה מסכנה כזאת. דבר שני בגלל שהיא קטנה הדבר פוגע בי ביכולותיי במשחקי יריות ועוד. המטרה היא בעיקר למשחקי היריות, כאשר איין הגבלת כסף[/b רצוי באזור המרכז אם כי לא חובה ומה שכן שיהיה בארץ .... לא הזמנה מחול. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by vipnisim,

למחשב: p4 2.8 ,6800gt , 4 hd 9 מאווררים קטודות + לדים

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  6. האם למישהו יש את המארז הנ"ל ויכול לספר חוות דעת האם המחיר נותן תמורה תמורת המוצר?(980 שקל +-)

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by MS-D,

שלום, אני מחפש מכשיר משולב - כשהדגש הוא על המדפסת, ליתר דיוק הדיו. המכשיר צריך לעמוד בכמה קריטריונים קטן יחסית, זול (אין לי מושג מה טווח המחירים לכן הייתי מעוניין לקבל המלצה למכשיר הזול ביותר) ובנוסף מכשיר משתלם, ז"א שלא יצא מצב שהמכשיר יהיה זול והדיו יהיה יקר מאוד. אני מעוניין לקנות את המכשיר בדחיפות לכן אשמח לקבל המלצות בהקדם האפשרי, תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  8. אני יודע שזה מארז בכלל לא משהו...ברור שזה יהיה ככה כי קניתי את המחשב מאייבורי ואז לא הבנתי כלום. : מצאתי את התמונה פעם בפנדה כמחשב קומפלט (לא זה היה המארז) מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  9. איזה סידירום קורא את כל הדיסקים ולא עושה בעיות....!! איזה באמת הכי טוב.............?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by AVI.S.T,

קניתי כרטיס מסך ואני צריך עוד חיבור של הספק השאלה שלי עם אלה בקשר לMolex TO SATA Power Cable זה מין חות שמחברים לאחד וזה מפצל אותו לשני חיבורים? הנה תמונה של זה: והנה המוצר: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1101_1347&products_id=10404 הא וגם אני רוצה לדעת עם זה יכול לגרם לספק יותר מדי עומס (אני רוצה לחבר אחד לצורב ואחד לכרטיס)? עריכה : לפי מה שהבנתי זה לא זה אז תתנו לי תשם של איך שקורים לזה בבקשה ותאנו לי על השאלה ששאלתי עם זה פוגע בספק. תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by SuBeX,

אני מעוניין לקנות לוח אם למחשב שישמש אותי לבניית מחשב, מבוסס AMD SEMPRON 3000 לשני דברים: 1. שימוש משרדי. כלומר, אני רוצה לבנות לו מפרט עם חומרה לשימוש משרדי (יש לי כבר מפרט). 2. שתהיה יכולת לשדרג את הרכיבים שבו למחשב לגיימרים, במידה ואני אחליט בעתיד הקרוב לשדרג כ. מסך. איזה לוח עדיף? אני מתלבט לגבי DFI NF4 ULTRA INFINITY , אבל ייעצו לי לקנות ASROCK והבנתי שהלוחות שלהם הם די "מעאפנים". תודה מראש על העזרה.

• 10 תגובות
    • 717 צפיות
  12. לא משנה תקציב...

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני מתלבט אם לקנות את העכבר G9, ואני מעוניין לשמוע חוות דעת על העכבר מבחינה פיסית-האם הוא נוח? או שהוא "רק" מפוצץ בפונקציות?

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by ofergpr,

היי, מחפש מדפסת משולבת (סורק,פקס,מדפסת) Wireless בתקציב עד 600 ש"ח

15. Started by SOME12,

שלום, אני מחפש המלצה לעכבר ומקלדת אלחוטיים שישמשו בעיקר לתיכנות למחשב נישא. אני מחפש משהו שיעבוד בסביבות העבודה של לינוקס (אם אין לכם מושג אם זה עובד או לא פשוט תמליצו, אני כבר אשבור את הראש עם זה ) לא אכפת לי הגודל, היות ואני עובד עם המחשב בעיקר על שולחן בבית, ככה שזו יכולה להיות המלצה שלא מתאימה למחשבים נישאים בהכרח. אני כמעט ולא משחק במשחקים ככה שאין למשחקים רלוונטיות מבחינתי אלא בעיקר לגלישה באינטרנט, וכפתורי קיצור. חשוב לי שהמבנה הארגונומי של העכבר והמקלדת יותאם לשעות רבות של עבודה. טווח המחירים למקלדת והעכבר בסביבות 1000 שקלים, גם אם זה יגיע ל1500 זה בסדר. (למרות שאני לא בטוח שאני באמת צריך משהו כל כך מופקע...) עדיפות ללוג'יטק. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  16. Started by babadrider,

שלום לחברי הפורום. אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת. חיפשתי באתרים שונים ומצאתי סוגים שונים ומדפסות שונות שברמת העקרון כולן עונות על הצרכים : מדפסת לייזר צבעונית משולבת (סורק ופקס). עכשיו נשאלת השאלה הבלתי נמנעת... מה לקנות ? מבחינת צרכים אנחנו מדברים על הדפסה שהיא ברובה מסמכים ש/ל כאשר מתווספים גם צילומים והדפסות בצבע. כ- 600 דף בשנה. אודה לכם על תשובות.

17. Started by mosdef,

התקציב הוא כ 500 , 550 ש"ח , הוא אמור לספק כוח לקונרו E6300 + כרטיס מסך 7600 GS ו 1 גיג זכרון DDR2 667 לא אכפת לי יופי , או גודל הכבלים , ביצועים נטו

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  18. לא משנה לי החברה תלוי מה מומלץ אני מעדיף(לא מחייב) שלא יהיה של HP בגלל זלילת הדיו של המדפסת במידה וישנו מכשיר All In One שמומלץ גם אם הוא חורג מהתקציב זה יעזור גם כן תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  19. Started by oasis,

יש לי דילמה בין שתיי מדפסות משולבות:cannon pixma 110 hp 5510 יש לכם דיעה מה עדיף ולמה? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by redead,

האמת פחות לתמונות ויותר למסמכים אבל עדיין אני רוצה את האפשרות שיסרוק תמונות באיכות טובה.. מה טווחי המחירים כיום ועל מה ממליצים? כמובן חשוב לי שיהיה של חברה רצינית שתתמוך כבר בדרייברים לויסטה החדש..

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by prexus,

Hello ppl, po ze prexus from Palo Alto, CA, USA, in my new home. I'm buying a new comp, and need advice about some stuff Case - I'm thinking about either the CoolerMaster PAC-T01-E1 or the Antec P160WF. Which would you reccomend? PSU - I'm thinking about the Enermax noisetaker 470W with PFC, the 105$ one. Any better ones for the same price? Keyoard - I'm getting either the Logitech elite keyboard, or the Ideazon Zboard with crossfire kit. Which should I get? Thanks, preXus.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  22. Started by alfus73,

שלום. אני קצת הסתבכתי ואני מבקש ייעוץ. אני מעוניין לשדרג את הספק שלי. להלן מפרט המחשב שלי: פנטיום 4, 3 גיגה הרץ, HD SATA עם 120 גיגה בייט, 512 DDR, כונן CDROM, צורב DVD של סמסונג, כונן דיסקטים, לוח אם של Asus, כרטיס מסך Geforce 6600GT, כמו כן יש לי שני מאווררים. הספק שיש לי הוא סטנדרטי PL250. עד 250 W. אני לא מתעסק ב OC וכו'. הסיבה שאני מעוניין לשדרג היא שבמשחקים כבדים, המשחק הופך לממוזער אחת לכמה דקות ולעייתים אני מקבל הודעה שלא מגיע מספיק חשמל לכרטיס מסך שלי. האם זה מצביע על ספק חלש מדי? אני יודע שחברות כמו FSP, ChannelWell, Hec ו-Sirtec, ,HEC,Enermax,Antec,Seasonic הן המויבלות בתחום. האם תוכלו להמליץ לי על ספק + דגם מדוייק + חנות שבה קונים. אני בכוונה לא נותן עלות כי …

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by eliorzizov,

אני מתכוון לקנות מחשב שמתבסס על D930 או D805... כרטיס מסך X550 פשוט ג'יגה זיכרון וכו' וכו' בפורום מפרטי מחשב כל הזמן ממליצים על המארז היה למחשבים במחירי ביניים השאלה שלי אם מארז עם ספק כזה יוכל להחזיק את המחשב? ובכלל, כשחיפשתי את המארז ראיתי ב-LogicPC שהוא עם ספק 350W וכשחיפשתי בזאפ ראיתי שהוא עם 400W כמה Wat יש לו בכלל? והאם המארז הזה מומלץ בכלל? ואם לא אז יש אחרים טובים יותר בטווח מחירים שלו (עד 300) שכוכלים ספק?

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by new,

הלך לי הספק כוח ... הוא מדגם :fsp300-60pna(pf) 300W רציתי לדעת אם כל ספק אחר יכול להתאים לי למחשב ומאיפה הכי שווה לקנות?? וכמה זה צריך לעלות? בתודה! new

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by 8-Ball,

יש לי מדפסת מדגם HP OFFICEJET G85, זהו מכשיר שהוא גם מדפסת גם סורק וגם פקס. יש בבית 3 מחשבים ולכן קניתי JET DIRECT זה מכשיר שאליו מחברים את המדפסת ואותו מחברים לHUB או ראוטר וככה כל מי שברשת יכולל הדפיס. הבעיה היא שמכל מחשב אפשר להתקין את המדפסת רשת עם הפונקציה היחידה(בעזרת הדרייבר של הJET DIRECT) של הדפסה כלומר לא ניתן לסרוק. הדרייבר המורחב שמאפשר המון פונקציות לא מוצא את המדפסת ברשת ולכן אני יכול רק להדפיס ולא שום דבר אחר. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה לעזורים

דיונים חדשים בפורומים