ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתלבט בין 2 עכברים: MX1000 http://www.logitech.com//index.cfm/products/details/US/EN,CRID=3,CONTENTID=9043 ל MX610 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2135,CONTENTID=10917 מה הכי כדאי לקנות? בתודה מראש, שגיא
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי סט של מקלדת ועכבר של לוגיטק מדגם EX110 שעושים מלאכתם נאמנה כבר 3 שנים טפו טפו טפו... אני רוצה להוסיף עכבר אלחוטי נוסף, שיהיה מחובר במקביל, חשבתי על לוגיטק M705 שנמכר במבצע בבאג ב150 ש"ח ואולי אני יכול לקבל עוד הנחה. או על מיקרוסופט wireless laser 7000 שנמכר במחיר דומה. השאלה שלי היא האם לא תהיה התנגשות ביניהם? דבר נוסף - מה דעתכם על הבחירה שלי?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני יודע שזה מארז בכלל לא משהו...ברור שזה יהיה ככה כי קניתי את המחשב מאייבורי ואז לא הבנתי כלום. : מצאתי את התמונה פעם בפנדה כמחשב קומפלט (לא זה היה המארז) מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מאז ומתמיד הכונןDVD שלי היה מוגדר כDMA בלי שום בעיות... אבל היום שרציתי להעתיק סרט לארד-דיסק לקח לו המון זמן ובאמת שמתי לב שבזמן האחרון הוא עובד לי לאט מתמיד. אז הלכתי לבדוק אם הוא מוגדר כDMA ואז להפתעתי ראיתי שמסומן PIO only. כמובן ששינתי אותו לDMA if available אבל אחרי שעשיתי restart ראיתי שהוא לא נותן... למה?? :s05:
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
הזכרונות צריכים להתאים ל-MSI KT3 ULTRA ARU המארז עם אפשר שיהיה פשוט אבל לא חרא ושיבוא עם ספק(זה מחשב למשפחה שלי הוא לא צריך להיות מסובך לגישה) תודה למי שעונה!
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
איזה סידירום קורא את כל הדיסקים ולא עושה בעיות....!! איזה באמת הכי טוב.............?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היום התקלקל לי הספק הגנרי שלי (לא מחזיק 12 וולט) אך יש לו אחריות לפי מפרט המחשב אולי הספק חלש? GIGABTE VRXP ATHLON XP 1800+ WITH VOLCANO 7 256 MB DDR 333MHZ PINE USB 56600 PINNACLE PCTV STUDIO HERCULES GTXP ATI RADEON 8500 64MB MAXTOR 60GB 7200RPM BENQ*16 DVD CHIFTEC CASE DX BLUE + WINDOW+ U.B. LEDS LG F700P & LG 795+ MONITOR AS SEC MONITOR DIGIDOC 5 FAN CONTROL
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי ספק כח ואני לא יודע איך לחבר אותו. הספק שלי הוא Antec TruePower 380W אני לא יודע איך לחבר אותו לאן ואם צריך להתקין ספק אולי מישהו יכול לעזור לי לתת לי תמונות אולי מדריך (בעברית ) משהו תודה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מחפש הצעות למארז חדש שבא ביחד עם ספק איכותי עם תקציב של עד 800 שקל... אני מחפש מארז טוב קל מאוורר היטב ויפה כמובן ושיבוא איתו ביחד ספק איכותי שקט ומתקדם יש לי תקציב שאבא שלי אישר עד 800 שקל ולא יותר המפרט שאני אמור לקנות נמצא בצד ימין ....
-
- 13 תגובות
- 684 צפיות
-
-
תגידו הטכנאי אמר לי שאפשר לכבות את האור של המארז אם הוא מפריע לי לישון בלילה הוא אמר שיש כפתור ולא מצאתי אותו במארז איפה הוא נמצא אם יש כזה בכלל ? ושאלה נוספת האם יש מאוורר שהוא פועל רק במצב שהמארז מתחמם מידי ומתי שהוא לא חם הוא מפסיק לפעול אני מדבר בקשר למארז שלי בלבד... ?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
למערכת שכוללת 3800*2 הבנתי שהמאוורר של הTT שבא עם המארז לא מספיק טוב.. א. במה זה מתבטא? ב. למה להחליף?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
איזה מארז כדאי לי למשחקים????? 8011 Mercedes Black 180 8011 Mercedes Silver 190 FRONTIER SPORTING Black 240 FRONTIER IMPRESS Black 250 SPL 6102 Black & Silver 270 SR-3 Gsmart Black & Red +Window 280 Gsmart ET-3-3 Green, Transparent Door 280 Gsmart X-16 500W Black & Red 280 Gsmart X-14 500W Blue, Side Door 290 Gsmart ET-7 500W Black 290 8005 Transparent, 3 Color Fan, 480W 290 8022 Gamer 450W, 8cm Fan, LCD 320 8023 Gamer 450W, 12cm Fan תגידו לי מי לדעתכם הכי טובים.......תודה
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
P 4 3.0 1MB פרסקוט Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 256MB PCI-E GV-NX66256DP Bulk Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C3 ASUS P4GD1 Intel 915P PGA 478 Thermaltake PerfectLight CCFL Blue Light A1716 Thermaltake Fanless103 Cpu Cooler CL-P0019 Thermaltake 80MM Smart Case Fan II A2178 עוד 2 מאווררים של 80MM אחד עם לד. ועוד מאוורר 12MM עם לדים זה יספיק? ENERMAX EG365AX-VE 350 Watt ועם לא תתנו לי ספק יספיק עד 400 שקל
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
המדפסת שהייתה לי בשנתיים האחרונות וסבלתי ממנה הרבה היא LEXMARK Z13. מדפיסה דיי איטי. דיו נגמר מהר. והכי מעצבן, מספיק פעמיים לקנות את הדיו שלה וזה כבר מגיע לסכום של כל המדפסת עצמה. אני כמעט ולא משתמש בה, וגם לא זקוק לדיו צבעוני או למדפסת באיכות מדהימה, אני מחפש מדפסת פשוטה מאוד, בלי אפשרות של סורק או מכונת צילום, אלא רק שתדפיס, ושתדפיס מהר. שתהיה קטנה.. שהדיו יהיה זול, יגמר לאט ולא מדפסת משהו מי יודע מה כי אני לא מדפיס הרבה בכלל. מודה מראש למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האחד: RAIDMAX scorpio 868 black לינק : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=5506 השני: CHENMING 301KES-0-AW Silver Aluminum ATX Mid Tower לינק: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811125459 מה אתם אומרים כדאי לקחת ?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי את העכבר הזה ליפני כמה ימים, יש לי בעיה, בכל פעם שאני מפעיל את המחשב אני חייבל לחוץ על הכפתור שעל המשדר ועל הכפתור שעל העכבר בשביל שהעכבר יסתכרן, ככה זה אמור להיות??
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
חברה אני קונה עוד שבוע מהיום מחשב חדש ועוד אין לי מארז: -שלא יהיה יקר מדי -אם אפשר אז שיהיה משולב - שיהיה עם אורות וחשוב מאוד שיהיה יפה -שיהיה שקט -איך אני יודע אם כלול במארז ספק כוח? -איך אני צריך לבחור כרטיס קול? איך אני יודע אם הוא ONBOARD? כדאי לקנות את הסמוראי ב340 ש"ח? איך אני יודע אם המארז כולל ספק כוח?? הצעות בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי במחשב הנייד (Toshiba satellite) כניסת אינפרא אדום (עם צי'פ SMC IrCC) ואני רוצה לשלוט על המחשב בעזרתה ובעזרת שלט אוניברסלי. במנהל התקנים של WINXP כתוב שהיציאה היא על IRQ3 וDMA1, ונראה לי שכתוב שם שזה בכניסת SP1 (אולי serial port 1 או משהו כזה) אנימנסה להשתמש בUICE וגם בWINLIRC ללא שום הצלחה, התוכנות פשוט לא מצליחות לקבל אותות מהשלט... WINLIRC יכולה לקבל רק דברים שמתחברים לכניסות COM וכך גם UICE. נסיתי את כל הCOMים שאפשר לבחור בתוכנות האלה אבל אני לא מצליח לקבל אותות... האם למישהו יש נסיון בתחום הזה? יש תוכנות , אולי מתקדמות יותר, שמסוגלות להשתמש בכניסה שהיא לא COM? תודה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום היום הרכיבו לי את הספק כוח הזה: ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series ושמתי לב שלא חיברו שם מן כבל כזה שהוא בצבע שחור ולבן והוא חיבור של 3 פינים שמתחבר ללוח אם... אני הבנתי שזה החיבור של ה-RPM.... וחוץ מזה שאני מסובב את המד של השליטה במאוררים אני לא מרגיש שהמאורר מסתובב יותר מהר או יותר לאט... ובגלל זה אני רוצה לחבר את הכבל של ה-RPM כדי שאני יוכל לבדוק אם באמת משתנה המהירות של המאוררים של הספק.... (יכול להיות שאני לא מרגיש) בכל מקרה רשום שצריך לחבר את הכבל הזה לחיבור בלוח אם שנקרא: PWR_FAN . עכשיו פתחתי את המארז וראיתי שאין כזה דבר... ויש בלוח שלי רק את אלו: CPU FAN -ששם מתחבר המאורר של המעבד. VREG FAN-לא יודע מזה.... REAR FAN-מאורר אחורי FRONT FAN…
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
אני רוצה להחליף את המארז הקקה כך מסתבר שבה עם המחשב שלי וגם כי רק 4 מקומות לכונני 5.25 לא מספיקים ולכן חשבתי לקנות את הציפטק FULL TOWER אך הבעיה היא האם הכפתורים של הסאונד בלסטר לא יפריעו לדלת והאם בכלל שווה לקנות את המארז הזה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אחרי שאמרו לי שהמצלמה של HP לא שווה את הכסף. אני מתלבט בין שלושת המצלמות האלה: איזה מהם נותנת את התמורה הטובה ביותר? KODAK Easyshare CX4230 במחיר של 1670 ש"ח. FujiFilm FinePix2600 במחיר של 1700ש"ח. או את ה Nikon CoolPix 2000. במחיר של 1800 ש"ח. ראיתי כבר ברחבי הרשת צילומים שצולמו בכל אחת מהמצלמות האלו, כולם היו איכותיות להפליא.
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי אני אמור לקבל בשבוע הבא מעבד 2000+ של AMD, לוח אם של GIGABYTE (7VAX וזכרון 256 DDR של סמסונג. איזה ספק כוח כדי לי לקנות, בהנחה שאני כנראה אקנה בקרוב גם כרטיס מסך של RADEON ויש לי גם CDROM וגם צורב. תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את שלושת המכשירים הנ"ל. אני מחפש דרך לנהל ספר כתובות אחד על שלושת המכשירים. שלושתם מסוגלים "לדבר" באמצעות בלוטות'. הבעיה היא שהתוכנה של הפאלם לא מכירה את התוכנה של הטלפון, וההיפך. הטלפון יודע לקבל ולשלוח באמצעות העברת PIM (שולח vCards). הפאלם עקרונית גם מסוגל לקבל ולשלוח vCards. כלומר, אני צריך תוכנה שמסוגלת לבצע סנכרון עם שני המכשירים. כרגע, הפתרון הכי חכם שמצאתי הוא לסנכרן את המחשב עם הפאלם ואז לשלוח את כל הכתובות מהפאלם לטלפון. אבל זה לא ממש סנכרון, אלא יותר מחיקה ושכתוב... יש למישהו רעיון בשבילי?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-