ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע SIDEWINDER הישן של מייקרוספט, כל כך נהנתי ממנו וכל מי ששיחק איתו עד אשר רכשתי את המחשב החדש שלי לפני כשנה, וגיליתי לצערי שאין לו חיבור מתאים בלוח אם! :'( :'( :'( דבר ראשון: האם יש מתאם כזה שאני יוכל לחברו למחשב?(לדגם הזה אין USB!) ודבר שני: איזה שלט אתם הכי ממליצים לקנות? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
מחפש מדפסת משולבת שתשמש אותי לצילומים ופקסים ללא מחשב, והבנתי שיש מדפסות הזרקת דיו שהעלות לדף פחות מ10 אג' )ב5% כיסוי( בדיו חילופי או ערכות מילוי אבל אני לא מוצא איפה יש נתונים על זה, בינתיים ראיתי רק ברדר MFC240 אבל הייתי רוצה לשמוע עוד הצעות ואם יש יותר זול ומומלץ.[br]פורסם בתאריך: 17.10.2007 בשעה 11:06:42 שכחתי לציין שאני משתמש בצילום שחור לבן. בתודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם בעכבר \ מקלדת (אלחוטיים של מיקרוסופט) . במשחקים , לא כולם אבל בעיקר בחדשים , משום מה הם משתגעים כמו - המקלדת לוחץ "למטה" העכבר זז למעלה כל הזמן.. עדכנתי הרגע את הדרייברים מהאתר של מיקרוסופט. יש לכם מושג מה הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי.. אני קונה מחשב חדש ורציתי להתחדש גם במקלדת ועכבר. אני ממש לא אוהבת שהעכבר כ\זה מגושים וכבד.. אני אוהבת אותם קלים כאלה.. אני לא משתמשת במקשי קיצור שבדרך כלל יש בקלדת (חוץ מ-MUTE) ככה שזה ממש לא חשוב לי. ולא בא לי להרגיש שאני מתאמצת אחרי הקלדה ארוכה. בא לי מקלדת שיהיה בא משהו מגניב כזה... חחח אממ.. אז מה יש לכם להציע בסכום כזה זול? איזה חברה עדיפה מיקרוסופט או לוגיטק ולמה? יש מקלדות עם אור במקשים בסכומים כאלה?.. תודה לעונים..
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
משלשום לאח שלי גם יש מחשב והבעיה שאין לו עכבר ורמקולים, בגלל שאני יצרתי את הבעיה (קצת קולה עם קרח עושה את העבודה תאמינו לי...) אז אני צריך לקנות לו עכבר ורמקולים! אז ככה:א. יש לי 200 שקל (עדיף שהמאתיים יספיקו גם למשלוח!) ב. העכבר צריך להיות אופטי אבל בלי כפתורים בצד.... זהו... תודה רבה למי שימצא לי את הדברים האלה... אם אתם לא רוצים לפרסם שם של חנות בת'רד אז תשלחו לי בפרטי... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אז לפי הכותרת כמו שהבנתם אני רוצה ג'ויסטיק... תקציב עד 180... אני רוצה ג'ויסטיק כמו של טיסה ,לא כמו של הPS..
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מדפסת משולבת פשוטה שני הדגמים הסופיים שהחלטתי עליהם הם Canon MP160 ו-HP Photosmart C3183 מה אתם אומרים איזה מהם עדיפה? לשימוש בייתי לא כבד, אולי לפעמים להדפיס תמונות גם הבנתי שלקנון עוד אין דיו חלפי אבל המקורי שלה יותר זול משל HP אני נוטה יותר לכיוון הקנון יש למישהו ניסיון עם המדפסות האלו? תודה
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אם מישהו מוכר מסך 17 אינץ LCD של חברת SAMSUNG , LG או MAG (רצוי שיהיה 8MS) מוזמן לשלוח לי הודעה איי סי קיו: 293530645 מסנג'ר: matan12345@hotmail.com אימייל: matany52@walla.co.il
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט אם לקנות את העכבר G9, ואני מעוניין לשמוע חוות דעת על העכבר מבחינה פיסית-האם הוא נוח? או שהוא "רק" מפוצץ בפונקציות?
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 ערכות מקלדת ועכבר: 410 ש"ח Microsoft Wireless Optical Desktop Microsoft Wireless Optical Desktop Elite 470 ש"ח 310 ש"ח Creative Wireless Optical 6000 Desktop יש הבדל במחירים השאלה היא מה עדיף לקנות.... התדר של קריאטיב הוא 27 ,ושל מיקרוסופט אני לא יודע כמה, יש הבדל בתדרים?? ועל מה זה משפיע?? ובכלל איזה ערכה כדאי לי לקנות? אני חושב שעדיף של מיקורוספט,אם כן למה? אני צריך סיבה להוציא עוד 100-160 ש"ח,ובין 2 המקלדות של מיקרוסופט מה ההבדל ביניהם?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת. חיפשתי באתרים שונים ומצאתי סוגים שונים ומדפסות שונות שברמת העקרון כולן עונות על הצרכים : מדפסת לייזר צבעונית משולבת (סורק ופקס). עכשיו נשאלת השאלה הבלתי נמנעת... מה לקנות ? מבחינת צרכים אנחנו מדברים על הדפסה שהיא ברובה מסמכים ש/ל כאשר מתווספים גם צילומים והדפסות בצבע. כ- 600 דף בשנה. אודה לכם על תשובות.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
יש לי את המארז והמחשב די חדש אז אין כמעט אבק... אבל למי שיש את המארז הזה כבר כמה זמן,האם האא באמת מתמלא באבק? כי אני חושב להעיף את הרשת ולשים במקומה חלון... גם יותר יפה וגם לא ייכנס אבק. אחרי הכל 3X120 מאווררים נראה לי מספיק...
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי MX518 שאני מאוד מרוצה ממנו חוץ מזה שהם לפעמים מתנתק לי מהמחשב. אני רוצה לקנות עכבר באיזור ה60$ מחול כמובן.. למטרת משחקים ועבודה שוטפת. אני רוצה אלחוטי אבל אני מתלבט בגלל שאני לא בטוח שעבר אלחוטי יגיב לי מספיק מהר. הבעיות של התגובה נפתרו לגמרי בעכברים האלחוטיים החדשים? בכל מקרה הG7 קורץ לי... אבל יש משהו אחר?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
סופסוף עכשיו לי יש בעיה אחת,וזה הספק! אני פותח תמחשב ולתהדמתי הרבה אני רואה שהספק 250W!!! ועוד ג'נרי אז השאלה שלי היא אם אני אחבר את הכרטיס יש סכנה שיקרה משהו? או שמקסימום הספק לא יחזיק ותהיה הודעה על כך. יש איזה סיכון? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
האמת פחות לתמונות ויותר למסמכים אבל עדיין אני רוצה את האפשרות שיסרוק תמונות באיכות טובה.. מה טווחי המחירים כיום ועל מה ממליצים? כמובן חשוב לי שיהיה של חברה רצינית שתתמוך כבר בדרייברים לויסטה החדש..
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב אך אני רוצה לדעת עם הוא טוב הוא שיש משהו לשפר בוא אז בבקשה תעזרו לי. והמחשב שקניתי הוא: מארז: enermax 430w מסך: אינץ' samsung 171s lcd 17 לוח אם: asus p4t 32bit rdram מעבד: intel p4- 2.26 זיכרון: (256x2 rdram pc-1066 kingston (512 pc-1066 כרטיס מסך: gainword 750xp ultra +glases כרטיס קול: hercules game theater xp+מפענח ל-7.1 די.וידי: pioneer 16x48x צורב די.וי.די: pioneer a04 צורב: plextor 40x/12/40x עכבר+מקלדת לייזר: logitech desktop. רמקולים: creative dtt 5300 5.1. מודם: adsl 3mga wow. מערכת הפעלה: win xp pro 2002. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל ati raedron 9700 כשיגיע לארץ. זה כדי???
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
-
אני רוצה מקלדת של LOGITECH אין ל דגמים אני רוצה שהיא תהיה נוחה לשימוש עד 300 גג 350 וזה חייב להיות של LOGITECH
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה על מדפסת משולבת הכוללת מדפסת, פקס וסורק בסכום של סביבות 500 ש"ח בנוסף על איזה תכונות מומלץ להסתכל שקונים מדפסת משולבת. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מוכרים בארץ את הספקים שלהם ?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום היום הרכיבו לי את הספק כוח הזה: ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series ושמתי לב שלא חיברו שם מן כבל כזה שהוא בצבע שחור ולבן והוא חיבור של 3 פינים שמתחבר ללוח אם... אני הבנתי שזה החיבור של ה-RPM.... וחוץ מזה שאני מסובב את המד של השליטה במאוררים אני לא מרגיש שהמאורר מסתובב יותר מהר או יותר לאט... ובגלל זה אני רוצה לחבר את הכבל של ה-RPM כדי שאני יוכל לבדוק אם באמת משתנה המהירות של המאוררים של הספק.... (יכול להיות שאני לא מרגיש) בכל מקרה רשום שצריך לחבר את הכבל הזה לחיבור בלוח אם שנקרא: PWR_FAN . עכשיו פתחתי את המארז וראיתי שאין כזה דבר... ויש בלוח שלי רק את אלו: CPU FAN -ששם מתחבר המאורר של המעבד. VREG FAN-לא יודע מזה.... REAR FAN-מאורר אחורי FRONT FAN…
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום אני מחפש גויסטיק מקצועי לחבר שלי גויסטיק ממש מקצועי כמו שבטוסים הקרביים שמעתי שיש אחד מאוד טוב אבל אני לא זוכר תשם מישהו יודע איפה למצוא?(אתר,חנות)
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכם, במוסף 7 ימים של ידיעות אחרונות יש פרסומת למדפסת לייזר של Xerox ב500 ומשהו שקלים (בתוספת כוכבים של ישראכארד). אני לא מוצא כרגע את העיתון אבל הדגם היחידי של החברה בתווך המחירים הזה הוא הXerox Phaser P3210. בהתחשב בדגם ובאיכותו- האם כדאי לאדם כמוני שרוב הדפסותיו בשחור-לבן לקנות מדפסת כמו זאת? יש דגמים טובים של חברות אחרות בתווך המחירים האלו? תודה מראש amitoff
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
איך העכבר הזה והאם 800 DPI זה מספיק ואין איזה שהוא דיליי וכמה ההבדל בין האופטי הרגיל לאלחוטי קריטי בנושא הקצב ריענון
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמת אינטרנט ואני לא יוע איזה חברה זאת איך אני יכול לדעת? **רשום על המצלמה SUPRATEC, לא יודע אם זה החברה עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום! תודה!
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-