ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי להתייעץ איתכם איזה עכבר יותר כדאי לקנות לגיימר G5: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1468 או MX518 http://www.skypc.co.il/pl_product~931352-0914~19~0.htm ועוד משהו אם יש לMX518 אפשרות לכיוון משקל כמו G5
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מחבר תLCD למחשב ואני רוצה שלט שאני יוכל לשלוט על על המחשב כשאני בטלויזיה
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
קניתי ליפני כמה ימים סט רמקולים 2.1 של corsair דגם SP2500 קראתי עכשיו את הביקורת שערכתם באתר על הסט הזה והבנתי שבמערכת הזאת לא מרגישים מספיק את צלילי הביניים ה"מיד" ושהבאס צריך איזון ושהוא לא עוקב מהר מספיק ולא מתואם תמיד עם הסטלטיים, אם מישהו יכול קצת לעזור לי לתת לי טיפים ועצות ותוכנות איך אפשר לאזן ולסדר קצת את איכות השמיעה של הרמקולים אני אשמח תודה רבה ..
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס עם ממשק CompactFlash שהוא משמש ככרטיס תקשורת אבל לא ! באחד מתקני ה WI-FI 802.11a\b\g (כרטיס בתקן ה wi-fi יש בשפע) כל תקן אחר יתקבל עדיפות ל תדר ה ISM 433Mhz כל שבב מידע יעזור, תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש, התקשרתי לכמה חברות איזה 4-5 חברות לפחות ושלחתי להם מפרט כל החנויות עשו לי בעיות עם המארז... ENERMAX S710-B הם אמרו שבגלל שזה 350 וואט אין כזה דבר, וזה לא מאושר והם עובדים רק עם מארזים מאושרים של אזטק...(הייבואנית של AMD) למה לעזאזל אי אפשר לקנות את זה ?!!??!! בחברות מחשבים רגילות אגב המחשב יהיה עם AMD ATHLON XP 1700 ולוח אם של ASUS A7V266-E או GIGABYTE GA-7VTX-H האם למישהו יש מארז כזה של ENERMAX ומעבד XP ??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחבריי הפורום , יש לי מפרט מוכן כולל הכל למעט ספק כוח . להלן המפרט הרלוונטי (לצורך התאמת הספק) : מעבד 805D של אינטל ליבה כפולה +מאוורר AV PRO -> יהיה אובקלוק מתון ואולי יותר אם ניתן יהיה . לוח אם GA8I945G-Pro Gigabyte כרטיס מסך X1300PRO 256MB (אין כוונה לשדרג את הכרטיס בעתיד..) דיסק קשיח אחד וצורב DVD * קיבלתי הצעה בחנות לקחת ספק 350W (לא זכור המותג) -> פרטים : 18A על ה-12V ספק 400W (אותו ספק כמו הקודם) -> פרטים : 16A על 12V ועוד 17A על 12V ת'אמת , אני לא מבין כל כך , אבל נראה לי שהשני (400) זה עם 2 ריילים לפי מה שקראתי קצת בתרדים כאן . האם כך ? אז איזה ספק מומלץ יותר כשהמותג זהה ורק ההספק שונה והאם טוביותר רייל אחד או שניים עבור אובקלוק…
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מערכת מחשב חדשה בזמן הקרוב, וכחלק ממנה, אני רוצה לבחור עכבר חדש. למרות שלא קניתי עכבר "מיוחד" בעבר, אני מחשיב את עצמי כגיימר, והפעם אני מתכוון לבחור עכבר מתאים יותר לכך. אחרי הסתכלות בכמה חנויות בארץ וכל מיני המלצות סותרות, הגעתי לבחירה בין כמה דגמים: DeathAdder Diamondback Diamondback 3G Krait כאשר הנטיה כרגע היא לכיוון הראשון ברשימה. הייתי מעוניין לדעת איזה דגם אתם מעדיפים ומאילו סיבות. תודה מראש על העזרה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם המקלדת הזאת היא עברית ואנגלית השפות שלה .<? ?MS Internet + MS Mouse Wireless Optical? והיא טובה?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
היי, צריך המלצה למדפסת ב400 שקל הזרקת דיו...הייתה לי hp עד היום אבל אני רוצה להחליף כי הדיו ממש במחיר מטורף וכך לא שווה, עכשיו השאלה היא האם קאנון או אפסון שוות (לקסמרק לא שווה בכלל)? שמעתי שהדיו של קאנון הוא בטכנולוגיה שמתייבש מהיר כך שצריך לנקות כל הזמן ויכול להתקלל אם לא מדפיסים כל הזמן.. אני צריך לשימוש ביתי של עבודות ומעט תמונות... תודה על כל עזרה
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, ברשותי עכבר Razer Diamondback. את העכבר והמקלדת אני מניח על המדף הנשלף מתחת לשולחן, ולא על השולחן עצמו, לכן אין לי הרבה מרווח לתזוזת העכבר (או לפד גדול מדי). אני משתמש ברגישות יחסית גבוהה בעכבר, כך שאני גם לא זקוק להרבה חופש תזוזה. השאלה שלי, איזה Pad כדאי לי לקנות לתזוזה חלקה "ונעימה" ובמימדים קטנים-סבירים. אני לא מתכוון להשקיע הרבה על MousePad. נגיד בסביבות ה-100 ש"ח (במקרה הגרוע). בנוסף, אני צריך pad דק יחסית, מאחר ואני מאמין כי המקלדת תכסה חלק מהפד, ז"א תשב עליו בקצוות לפחות. אם הפד יהיה עבה המקלדת תשב בשיפוע מעצבן שאני מעוניין להמנע ממנו. יש למשהו המלצה בשבילי? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מחפש UPS עד 800 ש"ח שיספיק למחשב שלי עם ספק של 500 WATT , מסך שטוח 19 אינץ והכרטיס מסך 7800GT אני לא כל כך מבין בזה אז ככה שאני פתוח לכל הצעה הכי חשוב שיהיה משהו אמין ושידאג לכך שהמחשב לא יהרס בכל הפסקת חשמל שיגן בפני ברקים , מייצב מתח וכל מה שצריך פחות או יותר ב UPS תודה
-
- 11 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם .. מרוב החיפושים והבירורים על אל פסק התבלבלתי לגמרי קודם כל רציתי לדעת כמה VA שיהיה באל פסק? המערכת שלי היא AMD ATHLON 3000+ ?6600GT 128MB DVI, PCI-E? GIGABYTE 1GB זיכרון מסך samsung 17 710T והספק הוא 400W ועל איזה ספק אתם ממליצים ? ראיתי ספק של EVERPOWER 1000VA ב500 ש"ח האם זה ספק טוב? או שמספיק לקנות את הספק של Line Interactive ECOM700 Advice??
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם, :welcomeani: אני רוצה לקנות אוזניות גיימינג חדשות וכבר מצאתי כמה דגמים מסוימים, רק רציתי לדעת לפי דעתכם איזה ביניהם יותר טוב. אני לרוב משחק אבל רציתי שבו זמנית גם יהיו טובים לשירים. יש לי אפשרות לקנות עד 500 שקל(למרות שאם תמליצו לי על משהו שיקר יותר בעיקרון אין לי בעיה אבל עדיף עד 500) אם יש אפשרות שיגיע עם USB שהופך את הסאונד ל-7.1 Virtual יהיה טוב מאוד אבל לא מחייב אם האוזניות מספיק חזקות. אלה הדגמים שפחות או יותר מצאתי ונותנים את מה שאני מבקש: Steelseries Siberia V2 (ראיתי שהרבה רשמו שמתקלקלות מהר למרות שלי אישית יש את הדגם הישן יותר שאומנם נשבר אבל עדיין עובד 7 שנים) Plantronics 780(ראיתי הרבה המלצות, אבל אף פעם לא התעסקתי עם החברה הזאת ככה שהיי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב: 500 שקל, חריגה 50 שקל. (בחנות כלשהיא באילת) חשוב שיהיה 7.1 ווירטואלי. מיקרופון. (כפתור כיבוי למיקרופון רצוי אך לא חובה) תודה לעוזרים. לגביי העכבר,כבר לא צריך
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
אהלן. אני משתמש במחשב שלי לצורך צפייה בסרטים / סדרות, בעיקר בשעות המאוחרות. בכדי לא להעיר אף אחד, חשבתי על לקנות איזה אזניות אלחוטיות. השאלה: איזו שיטה מומלצת להעברת שמע בצורה אלחוטית ? 1. אזניות בלוטות' + מתאם. 2. אזניות אלחוטיות כמו של טלוויזיה. נתונים נוספים : מחשב עם מעבד i5, USB2, מרחק צפוי של כ-4 מטרים בין המחשב לאזניות.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום רב אני מתלבט איזה אל פסק לקנות יש לי מחשב : פנטיום 4 , 3 גיגה הרץ זיכרון 1 גיגה מסך 19 אינץ LCD כרטיס מסך GEFORCE 5700 צורב DVD X 16 צורב CD סקאזי X8 המטרה שלי שהאל פסק ישמור לי על המחשב מעליות וירידות של מתח וייתן לי כ 5-10 דקות זמן פעולה בעת הפסקת חשמל (אין לי צורך ביותר זמן) בגלל המסך שגודלו 19 אינץ יש כאלה שאומרים לי שאני צריך 800-1000VA כי פחות מזה לא יחזיק לי את המחשב . ויש כאלה שאומרים ש 500-600 VA יכול להחזיק את המחשב . הבעיה שיש הבדל כספי לא קטן בין 2 הסוגים . ויש לי התלבטות בין EVER POWER 1000VA שעולה 500 שקל לבין ADVICE 700VA שעולה 470 שקל . האם שניהם יכולים להחזיק לי את המחשב ? אומנם הראשון הוא 1000VA אבל מחברה לא מוכרת , והשני הוא מחברה מוכרת אבל רק…
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקשה בבחירת אל-פסק כדי שיוכל להחזיק את המחשב למשך כ-5 דקות לכל היותר. הוא יחזיק רק את המחשב(P4, כרטיס מסך יחסית פשוט, כרטיס קול ושאר הדברים הבסיסים) והמודם. עדיף מאוד שיהיה המלצה מהחנות KSP: יש שם דגם ב 235 ועוד אחד ב- 385. האם אם יכול להסתפק באל-פסק הזול או שעדיף להשקיע כבר על שני ב-385? או שבכלל עדיף משהו מחנות אחרת? בכל מקרה אם יש המלצה מחנות אחרת אז לא לחרוג מה-400 שקל (למרות שעדיף כמה שיותר זול). אני גם לא ממש מתמצא בנושא הזה אז אם אפשר גם קצת פרטים: כמה זמן הוא יכול להחזיק את המחשב דלוק? האם הוא מכבה את המחשב אוטו'? מה הגודל שלו +-? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, למי שיש נסיון בגויסטיקים או שיודע להצביע על ביקרות מה עדיף Logitech Force 3D http://zap.co.il/model.asp?Model_id=29829 או Thrustmaster-11 - Top Gun Fox 2 Pro http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=Thrustmaster-11&affiliate=zap אם משהו יועד על הבדלים בינהם או שיחק בהם אשמח לקבל התרשמות. בתודה מראש, קובי
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 שלטים עיקריים לבחירה : לוג'יטק- http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=963326-1914&Cat2Cat1ID=33&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מייקרוסופט- http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1102 אני קונה גיימפד בעיקר למשחקי מכוניות במחשב, כמו- Grid ומשחקי כדורגל. ואני שולט במכוניות עם אנלוג, המקלות, וגם חשוב שיהיה חוזק של המקשים. אז מי ביניהם עדיף ?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה במציאת מצלמה דיגיטלית בסכום שלא עולה על 1700-1800 ש"ח! הדרישות הם: מבית טוב (כמו Olympus, Sony, Canon וכו' רק לא HP!). רזולוציה: לא להגזים אבל לפחות 3 מגה פיקסל. זום אופטי: X5 עדיף. אם לא אז נסתפק במינימום של X3. חוץ מזה שתהיה אמינה, תמונות חדות ונקיות. אין צורך באפשרות להקלטה של סרטים/סרטים עם סאונד. שתהיה יציבה (שהצילום ירעד). תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מחפש פקס לייזר שיעמוד בהדפסות רבות (כל כמה דקות מתקבל פקס), בעל זכרון גדול, הדפסה מהירה של הפקסים, ואמין. קיבלתי את הרשימה הבאה : סמסונג 565P סמסונג 5100 פנסוניק 580 פנסוניק UF490 פנסוניק KXFL-512 קאנון L220 אשמח להמלצות, תודה !
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מעבד שח"1068 1800+ amd athalon לוח אם ש"ח gygabite 7vix 266 470 זכרון דידיאר 256 378 שקל מארז 136 שקל מה כדאי מה לא? הצעות לכרטים מסך בתחום ה600 שקל. האם asus g-force ti 64 ddr טוב? יש לי סה"כ עד 2800 שקל תעזרו בבקשה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בדקתי בקרביץ וסט דיו מקורי LC1240 לבראדר עולה 290 ש"ח ראיתי הרבה אתרים שמוכרים מ100 ש"ח - 200 ש"ח לסט עברתי על כל הפורום במטרה למצוא איזשהי המלצה לחנות דיו טובה ולא הגעתי למסקנה קונקרטית. מה שיצא לי לראות באינטרנט עד כה אלה החברות דיו סנטר (האתר שלהם היה נראה לי קצת חשוד חח אבל אני לא באמת מכיר אותם) פרי דיו (130 ש"ח - Free Dio) דר' דיו (הכי זולים - 100 ש"ח) DMO (הבנתי שהיו להם הרבה בעיות של פשיטת רגל והם נסגרו מישהו יודע אם זה נכון?) אפיק דיו (הכי יקרים - 200 ש"ח) אופיסר (ראיתי הרבה תלונות על שירות גרוע) *אני גר בצפון ולכן אני צריך שירות משלוחים אשמח לחוויות הקניה שלכם, כמה זמן אתם משתמשים בשירות של אותה חנות ובכללי מה דעתכם. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-