ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי כ-400 תמונות שאני צריך לסרוק באיכות גבוהה עד כמה שאפשר. מן הסתם שידנית זוהי משימה קצת... לא סבירה. אז אני מחפש סורק בעל פידר (feeder) שגם ייתן לי איכות טובה וגם יחסוך ממני החלפה של תמונות באופן ידני.
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
משום מה נמחקה לי ההודעה הראשונה (כנראה כי רשמתי שאני אשאר באתר רק לדקה אחת) בכל אופן, הגעתי לאתר הזה במקרה כאשר חיפשתי סורקים האתר נראה לי מקצועי ומסודר ולכן החלטתי להירשם אני מחפש סורק שמסוגל לסרוק מספר תרגילים במתמטיקה כולל הסרטוט שלהם בנוסף, אני אשמח לקבל מידע על חברות ועל מה אני צריך לחפש בסורק (כמו מה זה dpi והאם הוא אמור להיות גבוה או נמוך) ועוד משהו קטן, אני אשמח לחוות דעת בנוגע למכשיר הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=556&CatCode=401 תודה מראש עריכה: שחכתי לציין שאני מחפש את המפרט של המכשיר (ניסיתי באתר של אפסון ישראל ואין אותו) האם אתם יודעים מאיפה אפשר להשיג את המפרט?
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מחפש סורק שייועד בייחוד לסריקת מסמכים, ושיהיה מהיר (שאוכל לסרוק על גבי המשטח לפחות 5 עמודים של טקסט (נניח רזולוציה של 300x200 grayscale) בדקה ורצוי מאוד קצב אף גבוה יותר (10-15 עמודים לדקה יהיה הרבה יותר טוב. אין לי צורך באיכות סריקה גבוהה במיוחד. הסורק צריך להיות מסוגל לסרוק ספרים, ללא משטח עליון (להאצת הסריקה). ככלל התנאים שצויינו הם דרישה שאני חייב גם עם העלות גבוהה. יחד עם זאת אין לי עניין לשלם הרבה מאוד כסף עבור משהו מקצועי לעבודות משרדיות אינטנסיביות. באם תוספת של 300-500 ש"ח ישפרו משמעותית את הנתונים המדוברים אל מעבר למינימום הנדרש או את האמינות, יהיה שווה לי לשלם את זה. אבל לא ישתלם לי לשלם נניח עוד 2000 ש"ח עבור שיפור של 2 שניות בזמן סריקה. ממה שראיתי, בלי שו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע סורק במכשיר משולב של HP 5783. הסריקה במכשיר הזה די איטית. אני צריך לסרוק עכשיו הרבה תמונות ורוצה לקנות לשם כך סורק חדש שיהיה מהיר יותר. חשבתי על cannon lide 110 או epson v33 שהם די זולים (כ-400 ש"ח). חשוב לי רק לדעת אם הם יהיו משמעותית יותר מהירים מה-HP? כי רק בגלל זה אני רוצה סורק חדש...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מדפסת טובה יש לי (Xerox Phaser 3117) ועכשיו אני צריך גם סורק לצורך סריקת עבודות לתואר ככה ש-feeder* זה משהו חשוב, לפי חיפוש אני רואה שרוב המכשירים היום זה משולבים- מבחינתי האיכות והעלות פר דף של המדפסת פחות רלוונטית מבחינת תקציב- כמו שרשום בכותרת, כמה שפחות יותר טוב, אם אפשר למצוא ב-150-200 משהו טוב שיחזיק כשנתיים, מצוין ודבר אחרון - מכשיר חסכוני במקום- בונוס גדול מבחינתי, המדפסת כבר תופסת לי נתח מכובד מהשולחן אם לדעתכם שווה להוסיף כמה שקלים בשביל משהו יותר טוב- בבקשה תמליצו תודה מראש *אני לא בטוח שככה קוראים לזה- הכוונה שלי שאפשר לשים כמות של דפים פעם אחת ללחוץ "Scan" ושיסרוק אוטומטית הכל
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברשותי כ 300-400 תמונות ישנות של משפחתי, שאני מעוניין לגיבוי במחשב. אני מנסה לעושת זא באמצעות Brother MFC-425CN, הנחתי 4 תמונות בסורק, ביצעתי סריקה, אך התוצאה היתה תמונה אחת גדולה (המורכבת מארבעת התמונות) במקום זיהוי של 4 תמונות שונות ושמירה כ 4 קבצים. בדקתי באפשרויות של הסורק, ולא מצאתי אזכור לנושא הנ"ל. 1. מישהו יודע אם וכיצד ניתן לסרוק מספר תמונות בבת אחת, תוך שמירה אוטומטית של כל תמונה בקובץ נפרד ? 2. האם יש מקומות הנותנים שירותי סריקה כמותית, כלומר, שאעביר אליהם כ 300-400 תמונות, ואקבל מהם 300-400 קבצי תמונה (תשלום לפי תמונה כמובן) ? אשמח לקבל המלצות לחברות כאלה באיזור המרכז, ולדעת כמה בערך זה אמור לעלות. (אגב, איזה חברות עלי לחפש למטרה זו ?)
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
האם קיים סורק שיודע לקבל אוסף של תמונות, ולסרוק אותם בצורה אוטומטית ? (כלומר, כמו שיש מכונות צילום שאפשר להניח בהן חבילה של דפים, והיא יודעת למשוך כל פעם דף ולצלם) אשמח לקבל גם לינק לרכישה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום תעזרו לי בבקשה לבחור סורק... אני צריך סורק איכותי... לא צריך רזולוציות מטורפות... לא חייב סורק שקופיות, אבל אפשר... תקציב: 1500 שח... מקווה שתעזרו לי
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני צריך סורק בתקציב עד 300 ש"ח.. מ-TMS. תודה [אם אין שם מומלצים אז להגיד].
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, אבא שמעוניין לבקר משפחה ברחבי הארץ ולסרוק את התמונות המשפחתיות הישנות שלהם לצורך תיעוד המשפחה. 1. אני מעוניין בסורק (גודל A4) עצמאי ללא צורך בחיבור למחשב, כלומר הסריקות נשמרות בזיכרון פנימי עד אשר מחברים את הסורק למחשב האישי ומרוקנים אותו. חשבתי על מחשב נייד אבל המסך קטן עבורו. http://pandigital.net/galleries/77 2. יש לנו מחשב כף יד MIO P350, אפשר לחבר אותו ב מיני USB לסורק? כל סורק USB סטנדרטי ? צריך תוכנה ולסנכרן אותה ל MIO שתומכת ב WINDOWS MOBILE? מכירים באופן אישי יצרן עם דרייבירים כאלו? תודה מראש, דני
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סורק לרופא שיהיה פשוט קל לתפעול ונוח, כדי לסרוק את כל המסמכים שהוא מקבל. יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 16.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש סורק כמה שיותר קטן שיבצע סריקה של דף אחד וישלח אותו ישירות לאימייל ללא צורך בחיבור למחשב. אני אשמח אם משהו יכול לתת לי דגם של מכשיר כזה. אני גר בארה"ב אז אין שום בעיה אם מוצרים שמשווקים רק בחו"ל תודה רן
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות סורק עם feeder לצורך סריקת תמונות ישנות. תקציב: עד 1500 ש"ח. חשוב שהסורק יגיע עם תוכנה שמסוגלת לסרוק ולחתוך את התמונות כמו שצריך. מחיפושים שעשיתי מצאתי שקודאק בדיוק מוציאים ליין של מוצרים יעודיים שנקראים Picture Saver Scanning System, אבל לפי המכירה המוקדמת הם ממש לא בתקציב (1700$). גם דגמים ישנים כמו i1220 לא נראים בתקציב... ראיתי בפורום פה המליצו על Microtek 5950SD, אבל לפי הגדרות היצרן: The document feeder is not designed for scanning photos; doing so may damage your originals. Microtek accepts no responsibility for damage that may arise from misuse of equipment. מישהו יכול להמליץ (מתוך ניסיון) על כזה סורק? תודה, יואב
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום רב ! אני מנסה למצוא מזה זמן רב איזה שהוא אתר או חברה בארץ שמתעסקת עם סורקים תעשייתיים ולצערי איני מעלה תוצאות בחקתי. קיבלתי על עצמי פרוייקט לסרוק ארכיב שלם ואני מחפש סורק שיסרוק לפחות 70 דף לדקה ולא פחות מזה. החומר שאני צריך לסרוק אותו הוא על גבי דפים בגודל A4. אודה לכם על עזרתכם. בתודה מראש, tom222 tom222@netvision.net.il
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום רב ! אני מנסה למצוא מזה זמן רב איזה שהוא אתר או חברה בארץ שמתעסקת עם סורקים תעשייתיים ולצערי איני מעלה תוצאות בחקתי. קיבלתי על עצמי פרוייקט לסרוק ארכיב שלם ואני מחפש סורק שיסרוק לפחות 70 דף לדקה ולא פחות מזה. החומר שאני צריך לסרוק אותו הוא על גבי דפים בגודל A4. אודה לכם על עזרתכם. בתודה מראש, tom222 tom222@netvision.net.il
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני בעליה הגאה של מדפסת hp920c, קניתי אותה לפני מספר שנים (2-3 שנים, לא זוכר בדיוק) ועד עכשיו עבדה בנאמנות. העניין הוא שעכשיו נגמר לה הדיו ואני גם בתקופה זו עומד לקנות סורק, הדיו למדפסת (שחור + צבעוני) נע מסביב ל-200+ שקלים, מחיר של סורק נע סביב ה-300+ שקלים, האם כדאי לי לזרוק את המדפסת הנוכחית שלי לכל הרוחות (למכור, ואם כן, בכמה אני יכול למכור אותה? -היא מדפסת ממש נאמנה, אני חייב לציין.) ופשוט לקנות מדפסת + סורק משולב + דיו כמובן ב-500+ ואת המדפסת שלי הנוכחית אני אמכור, וכך אני אצא מורווח, לא? (אם לא הבנתם, תקראו שוב. קצת מסובך. : ) מה אתם אומרים ? מהי הערכת המחיר לגבי המדפסת שלי אם אני אציע אותה למכירה? (אגב, יש כאן מישהו מעוניין לקנות? ) וגם שיקול נו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי קונה סורק לעזאזל? אני. אני צריך סורק בתקציב של 200-600 שקלים... דגש על גודל קטן. אין לי מקום על השולחן על כן אני רוצה סורק אלגנטי שלא נראה כמו גוש ושיהיה בגודל A4 (משו קטנטן). יהיה נחמד אם הוא יהיה גם קל, כדי שבכיף יהיה אפשר לשים אותו על דברים. אה וכמובן שיהיה איכותי ולא יתקלקל לי... חוץ מזה אני לא צריך איזה איכות מי יודע מה... רוב הסריקות לא יעברו הדפסה אחרי זה רק ישלחו באימייל ושטויות... דיגיטלי זה מגניב... זהו בהיי
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה אבל זה נראה הכי מתאים מכל השאר. אני צריך סורק/ מדפסת משולבת ב500 שקלים ללא חריגותץ אם זה לא מספיק למדפסת משולבת אז רק סורק, הדגש הוא על הסורק אבל חשבתי שאם אפשר להפיל שתי ציפורים במכה... בכל אופן, תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לכל מי שיש בעיות או לא יודע איך לחפש דרייברים יש פה לינק ישיר לאתר החברה יש שם טבלה שמפרטת בצורה ברורה לאיזה דגמים של MUSTEK יש דרייברים ל-XP ולאיזה צריכים עוד להמתין משם אתם יכולים להוריד בדיוק את אותם דרייברים שאצלי עובדים כל כך טוב. http://www.mustek.com/Support/winxp.html
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סורק 1200 USB של Mustek וגם אני, כמו כולם מאוכזב מהחברה ומתוסכל מהעובדה שלמרות ששילמתי כסף על הסורק שלי, הוא פשוט לא קיים. כרגע אני שוקל אפשרות לקנות סורק חדש, חשוב מאוד שהוא לא יהיה עבה כמו הסורק שלי, הוא צריך להיות USB והכי חשוב שהוא יפעל בXP. אני לא מחפש איכות ממעלה ראשונה וגם לא מחיר בשמיים. הצעות יתקבלו בברכה. אגב, מישהו רוצה לקנות את שלי? ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהו ההבדל בשיטת הסריקה בין גשש CCD ל- CIS בסורק? מה עדיף? מתלבט בין סורק של canon lide 90 (עם 3 שנים אחריות וגששCIS ) קטן מימדים לבין canon 4400f (עם 1 שנה אחריות וגשש CCD). השימוש בסורק ביתי והתקציב בסביבות 500 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם בהמלצת הפורום בזמנו , (שנה וחצי פלוס מינוס ) קניתי את הסט הנ"ל. אני מאוד מרוצה , נוח, נראה טוב , והכי חשוב חסכוני מאוד בסוללות. התחילו בעיות בקליטה , כבר זה לא קולט מרחוק ורק שאני מקריב זה עובד כראוי. החלפתי סוללות (למרות שהם עוד מלאות). האם יש דרך לפתור? האם מישהו נתקל בתופעה דומה? טנקס.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי להחליף מקלדת ועכבר, לא למשחקים! איך הסט הזה? איך האיכות שלו? טווח הקליטה? האם שווה 500 ש"ח? תודה.
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אני מתעניין בסט אלחוטי זול ואיכותי (עד 200 ש"ח) וחייב שיהיה 2.4GHZ אשר עובד הרבה יותר טוב מהדור הישן 27MHZ כרגע יש לי עכבר לוג'יטק אלחוטי ישן שלא מתפקד משהו, ומקלדת חוטית רגילה הסטים המועמדים אחרי בדיקה ברשת הם: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1KJ409249A http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JZkm7500 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726359 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PDTEAC2.4MHZCOMBO מישהו מכיר/ראה/ניסה את אחד מהם? או ביקורות בעניין? הייתי מעדיף כמובן בכמה שפחות כסף והכי איכותי (הסטים הפשוטים של לוג'יטק ומייקרוסופט לא 2.4 ג'יגהרץ ולא באים בחשבון)
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-