עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Voodoo3fan,

אני מעוניין לקנות את הסורק הנ"ל ורציתי לברר אם הוא טוב לעבודות גרפיקה ואנימציה... תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by hugo123,

אני מתלבט בין שני הסורקים האלה. שניהם USB 2.0, אבל רזולוציות שונות והבדלי מחיר של 350 ש"ח. הסורק ישמש גם לסריקת פילמים נגטיב והפיכתם לתמונות. אולי סורקים אחרים ? אודה לההמלצותיכם.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  3. Started by y_i_c,

קניתי את הסורק הנ"ל...הכל עובד טוב ויפה אבל איך לעזאזל אני מכבה אותו?!!?!?!?!!?!?!?!!?!?!

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  4. Started by Alexkmr,

אמ... לקחתי ממשהו באגורה סורק HP 4400C, הוא אמר שהסורק עושה את העבודה. אבל הספק כוח שלו הלך, רציתי לדעת אם זה שווה תיקון. וכמה כסף עולה ספק בישבילו, הייתי בהרבה חנויות באזור שלי ולאף אחד אין.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by singera,

ברצוני לקנות שבוע הבא בדיוטי פרי סורק HP 4470 רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הסורק ואם הוא יכול לתת סיבות בעד או נגד הסורק הנל או החברה

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  6. התקנתי את הדרייבר , והסורק מופיע אבל שאני מנסה לעשות עליו דאבל קליק או לגשת אליו דרך ה wizard הוא כותב לי שהוא לא מחובר. מנסיון , אם אני אתקין את התוכנה hp imaging שהיא השלב הבא של ההתקנה (מתוך הדיסק) אחרי הדרייבר , אז כן יהיה אפשר לגשת אליו דרך לא רוצה להתקין את התכנה הזאת , אני גם לא משתמש בה אף פעם , מה לעשות? למישהו זה קרה?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  7. יש לי סורק ישן מדגם HP ScanJet 3300c . לאחרונה התקנתי ווינדוס 7 ואני לא מוצא דרייברים בשבילו. כשאני מנסה להתקין אותו המערכת הפעלה כותבת שהיא לא מוצאת דרייברים (גם לא בחיפוש באינטרנט). באתר של HP כתוב שמכיוון שזה מכשיר ישן הם לא מוציאים דרייברים חדשים בשבילו שתומכים ב win 7 או ויסטה. למישהו יש פתרון? (חוץ מלהתקין מערכת הפעלה אחרת במקביל).

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by dorman2,

יש לי סורק וותיק (כזה עם מתאם שקופיות) מדגם hp4470. בזמן האחרון שמתי לב שמופיעים לי כתמים סגולים במשטחים לבנים. כשאני מכבה ומדליק התופעה נעלמת לכמה סריקות ואז חוזרת. התופעה הולכת ומחמירה עם הזמן. האם יש חלק מסויים שהתיישן?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by blackbimer,

שלום יש לי את הסורק הזה.. הוא אף פעם לא עשה בעיות היום חברתי אותו התקנתי הכל סבבה אבל שאני ניכנס אליו דרך לוח הבקרה וסורקים ומצלמות רשום ליי במאפיניים שלו שהוא לא זמין...( אבל מזהה אותו) ושאני ניכנס לתוכמת סריקה שקבלתי איתה הוא לא סורק אלה רק כותב פליז וואיט... מישהו יכול לעזור לי..? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by flow1,

מה זו רזולוציה אופטית בסורק. האם 200X600dpi זו רזולוציה טובה או במילים אחרות: הסורק UMAX Astra 2500 הוא סורק איכותי?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  11. המודעות ב-ZAP מצהירות על רזולוציה של 4800 על 4800 - האמנם זה כך? האם הוא נוח לשימוש ב-XP? האם הוא אמין? תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  12. אני צריך המלצות לסורק או מכשיר משולב (עדיף מכשיר משולב) של עד 3000 ש"ח וחשוב שהוא יהיה מהיר,אמין,חזק ובעיקרון משהו שהוא כבר יותר מתקרב למכונת צילום ולמשהו תעשייתי כזה אם אתם מבינים למה אני מתכוון... וזהו,תודה.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by SEangel,

מצאתי סורק של MUSTEC (BEAR PAW 2400CU ב485 ש"ח יש סורקים יותר טובים באותו מחיר או באותה רמה ובפחות מחיר?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by ashkenazone,

שלום, אני מחפש סורק במחיר נמוך ככל האפשר, לצרכים משפחתיים פשוטים. גודל: חח , כל מה שלא קטן מA4, רצוי שיהיה דק. תודה.

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  15. שלום. אני משתדל להימנע מלהטריד עם שאלות מהסוג הזה, אבל אני מחפש סורק עבור משרד, שיכול לסרוק חבילה של דפים [10 נאמר?], בניגוד לסורק שיש צורך להזין דף דף בנפרד ולסרוק אחד אחד. אני ממש לא בקיא בעניין, ולא הייתי רוצה לרכוש סורק ואח"כ להצטער. הסורק יהיה בשימוש לסירוגין, לא משהו רציני מדי. התקציב? אשאיר את זה עבורכם. המיניום עבור סורק טוב שעונה על דרישה זאת. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by shtrum,

השארתי כאן הודעה לפני שבועיים בערך על סורק ישן במצב חדש לגמרי שיש ברשותי. הדריוור כבר שנים לא ברשותי והחברה, TAMARACK, פשטה את הרגל, כך נאמר לי. אני תקוע עם סורק חדש לגמרי בלי יכולת לחברו למחשב. משום מה ה-PLUG AND PLAY לא עובד עליו ויש צורך בדריוור המקורי. היום מצאתי את החוברת המקורית של הסורק וגיליתי שלדריוור קוראים TWAIN IMAGE DRIVER. אני לא יודע אם זה יעזור אבל שווה לנסות. בכל מקרה גם אם המקרה אבוד ואין סיכוי לאתר את הדריוור אנא עזרו לי למצוא דרך חלופית כמו דריוור דומה של חברה אחרת או של מוצר אחר של TAMARACK או הדרכה בנוגע להגדרות אישיות במחשב עצמו בעזרת ה-PLUG AND PLAY של ה-WIN XP. מליון תודות מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by shtrum,

ב-96 קיבלתי ביחד עם המחשב סורק שחור לבן (PERSONAL DOCUMENT SCANNER) מחברת TAMARACK. אין לי מושג מאיפה להשיג לו דריוור וה-WIN XP לא מזהה אותו. הייתי באתר ולא מצאתי. אם אפשר לקבל קישור מדוייק יותר למקום שבו אוכל למצוא את הדריוור המתאים אני אהיה אסיר תודה לכם. עריכת המודר: שמור על כותרת מתאימה יותר, וברוך הבא.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by rinsh,

שלום חברים למישהו יש מדפסת משולבת 5783 של HP? חיברתי אותה למחשב, אני מצליחה להדפיס אבל לא לסרוק. מה עושים?

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by netag,

קניתי סורק CANNON SCAN LIDE 35 כדי לעשות עבודות בגרפיקה.עלה לי 570 ש"ח. רזולוציה של 1200X2400 dpi. האם זה מספיק? עד כמה זה משנה רזולוציה כזו לעומת 3200x6400 dpi ?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  20. Started by arkzai,

היי אני מעצב גרפי שמחפש לקנות סורק טוב לסריקת איורים ועבודות חשבתי להוציא באזור ה-400 ש"ח. כעקרון אני חשבתי על Epson V33 או על אחיו הגדול Epson V330. אשמח לחוות דעתכםץ תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by arkzai,

היי אני מחפש לקנות סורק לאיכותי בעיקר לסריקות של איורים בעיפרון ועט. (עבודות קו). אין לי מושג מה טווח המחירים של סורקים בכלל והייתי שמח לקבל המלצות על סורקים טובים תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by ori-silver,

1) אני מחפש סורק למשרד,האם כדאי כבר לקנות מדפסת משולבת או לקנות סורק עצמאי ? 2)אני מחפש המלצות לסורקים טובים עד 700 שקל ולמכשירים משולבים עד 1600 שקל

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by הסולידי,

לצרכים משרדיים כגון סריקת מסמכים איזה סורק כדאי לבחור ואיזה פרמטרים צריך להתעקש עליהם? תודות

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  24. Started by Pavlik,

שלום לכולכם, אני די חדש בעולם הסורקים, חוץ מאלו של המכשירים המשולבים שלא ממש מתאימים לי. הכוונה שלי היא ליצור אלבום דיגיטלי של כל התמונות המשפחתיות שלי. אני מעוניין בסורק טוב שגם יוכל לסרוק סרטי צילום של המצלמות האנלוגיות. אשמח להמלצה טובה מכם.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Zelinko01,

שלום לכולם, תוכלו בבקשה להמליץ לי על סורק שחור\לבן מהיר לעבודה די אינטנסיבית במשרד? המטרה היא להיפטר מהניירת ולסרוק הזמנות\חשבוניות וכ"ו. צריך מגש הזנה די גדול (נגיד 70-100 דפים) ותוכנה שתדע להפריד את הסריקות (הבנתי שיש אופציה להכניס בערימה "דף מפריד" שהסורק יכול לזהות - האם זה סטנדרט?) אין תקציב מוגדר, בסה"כ אין צורך בסריקות של גדלים מיוחדים\רוזולוציות\צבע וכ"ו. מה שחשוב זה אמינות, מהירות, אחריות. תודה מראש, עמרי

• 5 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים