עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום מדובר בסט X1800, שהוא סט זול, ומהתמונות עושה רושם טוב. הסט הזה משך אותי במיוחד כיוון שאין לי הרבה מקום על השולחן והוא נראה דיי קומפקטי מצד אחד, מצד שני לא הצלחתי להבין בוודאות האם המקלדת מוקטנת או שהיא בגודל מלא ופשוט הכפתורים מסודרים אחרת (זה נראה שהיא בגודל מלא ורק חסכו ברווחים בין חלקי המקלדת השונים - אותיות, שורת הF, החלק של המספרים מימין)? אשמח אם מישהו יודע. כנ"ל לגבי העכבר. בעיקרון אני מעוניין במקלדת ועכבר בגודל מלא, אלחוטיים וזולים - נניח גג 150-200 שח. אם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע. כמו כן, האם העכבר יעבוד חלק על כל משטח? בדומה לסדרת הblue track של מייקרוסופט? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by MtK,

הי, יש לי מחשב נייד, ויש לי BLUETOOTH מובנה. יש אפשרות למצוא עכבר אלחוטי BT שיבוא ללא מתאם (Bundle) ככה שברגע שאני רוצה להשתמש בעכבר הוא מתחבר למחשב, ומצד שני לא יגזול בטריה כשהוא לא פעיל בתיק? אם לא, אילו עכברים אחרים אתם ממליצים? לא מפריע לי כ"כ אם הוא לא יהיה אלחוטי, רק שיהיה אופטי זול וטוב...

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  3. Started by Fighter,

http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.169418300 זהו פד חדש של רייזר שעשוי מסיליקון, חשבתי עליו אחרי שנתקלתי בבעיה עם הרייזר גוליאתוס ספיד, הוא מושך אבק ובבית שלי יש מכת אבק שומני מעצבן שמופיע משום מקום 24\7 (אולי הקרבה לחולות וים?) זה לא ממש מפריע לביצועים של העכבר אבל זה ממש מציק ביד ובמיוחד אחרי שנפצעתי לפני שנה ביד ימין והאבק עושה לי שורף ביד ואני יכול לנסות לנקות אותו עם טונה של מגבונים וזה לא נגמר כיזה בד שסופג פנימה איך יהיה עם פד סיליקון? אפשר להעיף ממנו את האבק בניעור קל? אפשר לשטוף אותו?

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  4. Started by A1,

הי, הודעה זו היא בהמשך לדיון שנפתח בטעות בפורום הלא נכון ואפשר לראות אותו כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=104464.0 קניתי לאחרונה חלקי מחשב ואני לא יכול להרכיב אותם מפני שאינני מוצא את המארז שרציתי. אני מחפש מארז Chenbro Xpider (Gaming Bomb) Silver ואין לאף אחד. מישהו כאן נתקל בבעיה דומה ויכול אולי לעזור? מישהו יודע ויכול לתת רמז היכן ניתן למצוא אחד כזה בארץ? קיימים בצבעים אחרים אבל לאף אחד אין את הכסוף... אתם בטח יכולים לתאר לעצמכם כמה מתסכל המצב... הרבה אתרים מדווחים כאילו יש להם במלאי למרות שכאשר מנסים להזמין מתברר שבעצם אין... בין השאר גם לוג'יק פי.סי, פנדה, נעה, למיר ואחרים. כולם מנסים למכור לי את הכתום... מישהו שמע או יודע על מקום כלשהו שיש לו …

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  5. Started by toppy,

במפרט שעזרו לי לבנות בפורום מפרטים המליצו לי לקחת 6A19-2F 400W, אבל לצערי בחנויות שאני רוצה לקנות בהן, יש רק את ה6A21 400W או 6A19-2F 300W. לכן הם המליצו לי בחנות לקחת את ה21 ולשים עליו עוד מאוורר, לדוגמא: Thermaltake Ultra UV Fan 120mm - RED [TT-A2277] וכך לקבל את הספק 400W ושני מאווררים. האם המארזים שווים ביכולתם? את ה6A19-2F 400W מצאתי בpandas ב490 ש"ח , ולהרכיב 6A21-2F 400W יעלה לי 528 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  6. Started by prxc,

ואני לא מצליח להפעיל את הפקס איך להפעיל הוא לא פועל אפילו שהרכבתי את התוכנה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by NoahDalal,

שלום לכולם, אני צריך המלצה על מיקרופון פשוט. אבל שישמעו טוב משהו עד 75 שקל.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. לאחרונה, אין לי בדיוק מושג ממתי ולמה, עכבר הUSB שלי התחיל לזוז בדיליי לעיתים קרובות כשיש עומסים קלים במחשב. ניסיתי להחליף עכבר USB וגם לא עזר, מדובר על עכבר של מייקרוספט אופטי IntelliMouse. ניסיתי גם לבטל את האפשרות בדרייבר של ה USB של ניתוק זרם חשמל כשאין שימוש וגם לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? איך זה קרה פתאום ואיך מתקנים את זה?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  9. Started by Guarding angel,

האם יש מקלדות שקטות? ומה ההבדלים של הLogitech : MX518 G5 כרגע יש לי עכבר גיימרים X-710 של A4Tech אבל רוצה יותר דיוק =] או שאמשיך לX-750F מאותה התוצרת?

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  10. Started by Classify,

יש לי כבר כמה שנים את העכבר הזה: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=099&active_tab=systemRequirements הכפתור האמצעי התחיל לעשות בעיות אז חשבתי אולי להחליף את העכבר ורציתי לשמוע קצת על הדגם הזה: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=007&active_tab=systemRequirements קודם כל יש לBLUETRACK יתרון כלשהו על העכבר שלי? (או שעדיף BT+LASER) קצת קשה לראות את גודל המשדר מהתמונה, הוא בגודל של DOK או שהוא ממש קטן ואפשר השאיר אותו מחובר תמיד למחשב? ובכללי אם יש למישהו נסיון איתו אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. מישהו מכיר ספר טוב ללימוד על כל החלקים כל המחשב כמו מעבד לוח אם וכו'???

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  12. Started by ofcourse,

היי קניתי מצלמת רשת Qcam 310 וחיברתי אותה והכל עבד. הבעיה היחידה שאין ממש פוקוס בתמונה, איך אני פותר את זה ? תודה מראש

13. החלפתי ווסת מהירות למאווררים לספק הכוח שלי TT butterfly , העיניין הוא שעכשיו שאני מכוון אותו על המהירות הכי נמוכה אז אני בקושי מרגיש שהמאווררים מוצאים\מכניסים אוויר *לפי הסנסור הטמפרטורה היא 46-47 על מהירות נמוכה ועל מהירות גבוהה משהו כמו 44 ~ אז תכלס זה משנה משהו בכלל ? אני גם דיי מעמיס עליו

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  14. זה מיועד לדפים סרוקים עם כתב חלש

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  15. Started by blackorder,

צריך המלצה לסט אלחוטי טוב בתקציב של עד 300 ש"ח

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  16. Started by nexa,

מי שמכיר את העכבר של לוג'יטק M570 יודע שכעבור זמן מה הלחצנים נדפקים והשימוש הופך למאוד מאוד מתסכל. העכבר מאוד נוח (כשהוא עובד) אז ניסיתי להציל אותו, פירקתי עכבר סריאלי ישן של מיקרוסופט, הלחמתי החוצה את הסוויצ'ים והלחמתי בלוח של לוג'יטק, זה לא היה קל, ולא עבד, ניסיתי שוב לסדר את ההלחמות וכרגע עובד. הלוח של עכבר מיקרוסופט אחרי שהתכתי החוצה את הסוויצ'ים: ליפני: השחורים של מיקרוסופט שהולחמו החוצה והלוח של לוג'יטק עם הסוויצ'ים הדפוקים : אחרי ההתשה של הפירוק וההלחמה : עכשיו הלחיצות הרבה יותר רועשות ועמוקות יותר, מאוד מוזר אבל עובד

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  17. קניתי את העכבר, הוא עובד אחלה, באמת עכבר נורא נוח וכיפי. סוף סוף אני בוטח בטכנולוגיית האל-חוט לאחר עבר לא כל כך טוב.. עכשיו יש לי בעיה קטנטנה.. הגלגלת עדינה ורגישה יותר מדי.. אני רק שם את היד על הגלגלת והיא ישר זזה למטה/למעלה.. האם יש דרך להוריד את הרגישות? תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  18. Started by stanislaf,

שימושים: סרטים, מוסיקה וCS: GO מעדיף לא אוזניות גיימינג מעדיף אוזניות שאפשר לקנות בארץ שימו לב שהאוזניות נקנות מאילת ולכן אפשר לנצל יותר את התקציב כי אילת זולה יותר. תודה הבנתי שהחברה samson ו superlux זה אוזניות עם סאונד איכותי מאוד במחיר זול מה אתם אומרים? אגב האוזניות שיש לי עכשיו הם samson sr850 אבל דפקתי אותם קצת

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. כשלוחץ על הסורק בתוכנה של HP אפשר לבחור בשני סורקים שניהם HP... אבל לפני אחד מהם כתוב WIA, אם לוחץ עליו לא קורה כלום, אם לוחץ על השני אז מופיעה הודעת שגיאה כמו בקובץ המצורף. זה לאחר שהורדתי את הדרייבר מהאתר של HP. אשמח לעזרה תודה מראש [attachment deleted by admin]

20. יש מקלדת שקניתי ב 50 ש"ח כבר כמה שנים טובות שאני רוצה להחליפה (אותיות שחוקות על המקשים). אני רוצה לקנות משהו איכותי ומומלץ גם אלחוטי. יש למישהו ניסיון עם מקלדות אלחוטיות טובות שלא מצריכות החלפת סוללות כל שני וחמישי ? אם יש גם המלצות על מקלדת חוטית אשמח לשמוע. השימושים של המקלדת: - כתיבה מרובה (הרבה קוד). - גרפיקה. - משחקים. - אם זו אלחוטית אז שימוש מרחוק לצרכי מולטימדיה (טלוויזיה בעיקר). * לא לפחד מהמחיר אך גם לא להגזים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. שתיהיה דומה למקלדת תואמת PC (עם כל הפתורים הרגילים) ושיהיה בצבע לבן מבריק ופלסטיק שקוף (בסגנון של מקינטוש). ואם אפשר להכניס למחיר גם עכבר אופטי מעוצב יפה (ראיתי כאלה ב-40 ש"ח) זה יהיה אחלה. לא משנה לי איזה חברה.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  22. Started by Gri,

יש לי הגה ישן של חברה בשם DEXXA. אני מחפש מוצר שמיצד אחד יתחבר להגה(חיבור בעל 15 פינים) ומצד שני שיתחבר לUSB בקשה נוספת היא מה זה בדיוק GAMEPORT והאם אני יכול למצוא חיבור בין ההגה ל GAMEPORT אם זה אפשרי בכלל

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  23. Started by tombraider2003,

התקנתי כרטיס שבא ביחד עם הלוח של GIGABYTE עם חלונות אקס פי הכל עובד חלק אבל הוא גם תקין דרייבר של מתאם רשת בנוסף למה זה?? תודה לעונים

24. לצערי הרב לא ניתן להגיב לביקורות כך שאני נאלץ לפתוח נושא בפורום. אני מתקשה מאוד להבין איך המבקר הצליח להעדיף את הHabu על-פני הDeathAdder. בעוד הHabu נוטה להיות לא מדויק בתנועות מהירות, מפגין תאוצה שלילית מרובה ולא חף מבעיות התקנה אשר מצוינות בכל ביקורת אחרת, דווקא כאן מהללים אותו כעכבר מוצלח, ועוד מוצלח מהDeathAdder. הDeathAdder הוא כיום העכבר המדויק ביותר בשוק, נקודה. בין אם זה הbenchmark של ESReality ובין אם זה חוסר היכולת של מכרים שלי מחו"ל לגרום לתאוצה שלילית או לעקיבה לא מדויקת בעכבר, אין עולה עליו. נכון, לHabu יש יותר DPI, אבל ממתי הDPI קובע עד כמה העכבר מדויק? מה שווה DPI גבוה אם הדיוק המתמשך הוא בעייתי עד מאוד? עוד לא נתקלתי בבן-אדם אחד, בטח שלא משתמש כבד אחד, שה…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Kaligula Imperar,

ההוי אנשים אמיצים ונשים אמיצות, נתון: כבל hdmi אשר הושחל דרך הרצפה מהמחשב לטלוויזיה בסלון. הכבל הוא באורך של עשר מטר שולחן למחשב קטן מדפסת יום אס בי האם קיים מפצל לכבל hdmi אשר יאפשר לי לחבר את המדפסת ואת הטלויזיה לאותו כבל? רצוי במחיר זול יותר ממדפסת אלחוטית.... בתודה, אוהד

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.