עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. חיפשתי מחשב נייד עם מסך מט (חשוב לי היכולת לעבוד מחוץ לבית) וההיצע בעייתי. הציעו לי לקנות מחשב עם מסך מבריק ולשים לו מדבקת anti-glare. למישהו יש ניסיון עם מדבקה כזו? אפשר לעבוד ככה מחוץ לבית או בפלורסנטים?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. Started by eliom,

שלום.יש לי מדפסת hp deskjet 4625ומופיע לי הודעה של חסימה בגררה גררת הדפסה תקועה.בדקתי בתוך המדפסת ולא מצאתי שום דף תקוע.ואחריות המדפסת הסתיימה לי.מה לעשות?תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Emmanuell,

אני מחפש אוזניות in ear / כפתור ( האמת שאני לא סגור מה ההבדל ביניהן אם יש . אבל בגדול לא אוזניות קשת אלא קטנות שנכנסות לאוזן ) עם מיקרופון שישמשו לשמיעת מוזיקה בטלפון ושיחות , יש חברות /דגמים מומלצים ? אני חושב שסדר גודל של עד 200-300 שקל אלא אם כן יש משהו שבאמת שווה חריגה קטנה

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  4. Started by danezeq,

אני מחפש מדפסת משולבת, שיש לה גם מגש לצילום כמות של דפים. חשוב לי שלא תפשל בהדפסה, ושיהיה קל להשיג עבורה דיו חלופי. מצאתי את Canon PIXMA MX495 האם היא מומלצת?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  5. תקציב: גג 500 ש"ח מצאתי את המדפסת הזו: Canon Maxify MB2350 קישור למדפסת ע"פ אתר היצרן מדפיסה מעל 800 דפים בצעוניים ומעל 1000 לשחור לבן כאשר אני משווה למדפסת HP,סמסונג וכו' מדפסות בסכום זה מדפיסות גג 400 דפים לשחור לבן ולצבעוני איפה הקאצ' פה? וההבדל הגדול בכמות הדפים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by guy1000,

שלום לכולם, אני רוצה להוסיף שני מאווררים 120 מ"מ שיכניסו אוויר למארז שלי (יש לי את ה-antec 300 mid tower) בקידמת המארז, ששם יש פילטר אבק. אני מחפש מאווררים איכותיים שיספקו קירור איכותי, כמובן עדיך כמה שיותר שקטים, והייתי שמח לכאלו עם לד כחול (אני מגיע לאייבורי בקרוב אז חשבתי שזה יהיה נחמד לקנות על הדרך, אז אם יש משהו נחמד שאתם רואים באתר שלהם גם אשמח לשמוע) תוודה רבה!

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  7. אם אתם מחבבים את מקלדת ה-Logitech G910 Orion Spark המכאנית אך אין לכם תקציב עבורה, אולי תתעניינו בגרסה החדשה שלוג'יטק משיקה כעת לפני שנה וחצי השיקה חברת Logitech את דגם ה-Logitech G910 Orion Spark המורכב ממקשים מכאניים מסוג ה-Romer-G, מקום לסמארטפון עם אפליקציה תואמת שיספק פתרון חלופי למסך ה-LCD המוכר שלה ותאורת RGB מרשימה ורבת פונקציות, מה שיכול לקבל את השם "מוצר הדגל" שלה בקטגורית מקלדות הגיימינג. השבוע השיקה החברה את מה שנראה כמו דגם מינימלי יותר של ה-G910 Orion Spark, מקלדת "אקסטרים" אם תרצו שאולי לא כל הפונקציות שבה היא מתהדרת חשובה לרבים מהמשתמשים והם עשויים למצוא בדגם המכאני החדש פתרון הרבה יותר פרקטי מאשר שבאחות הגדולה. הדגם החדש עונה לשם הזהה יחסית G810…

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  8. Started by רקיע,

אני בסכ"ה צריך אותו למשחקים פשוטים של מרוצי מכוניות איגרוף וכוליי... איזו ג'ויסטיק הכי מומלץ לקנות ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Rockstatement10,

אני מחפש בקר משחק נוח וטוב למחשב, רצוי שיהיה אלחוטי אבל לא חובה. בעקרון אני יודע שהמומלצים הם XBO ו-PS4, משום מה יצא לי להתנסות לשחק ב-XBOX ONE והבקר עשה לי כאב ביד אחרי שימוש קצר, לא יודע למה. אני בעקרון מעדיף בקר די זול (באיזור ה-150 עד 200 ש"ח) שיהיה טוב לפיפא ולמשחקי מירוצים למשל. יש הצעה כזו? אפשרי להזמין מחו"ל.

10. Started by roipow,

http://www.gearbest.com/usb-flash-drives/pp_15098.htmlקניתי את הUSB הזה ושמתי עליו שירים ושאני נכנס לאוטו הוא לא עובד.. ויש לי עוד USB של cruzer blade 8G והוא עובד פיקס... יש לי מערכת באוטו של PIONEER http://www.pioneerisrael.co.il/index.php?dir=site&page=products_items&op=view&cs=343אשמח לעזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  11. Started by Kukishin,

יש לי RECLUSA של מייקרוסופט, האות העברית בקושי מוארת, האם בדגם הנ"ל האותיות העבריות מוארות באופן סביר?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. אהלן, רציתי לשאול כיצד אפשר להרוס אוזניות מבלי להסב להן נזק פיזי? קראתי שסאונד גבוהה הורס? נשמע קצת טפשי אבל יש סיכוי? או משיכת הכבל בצורה חדה (USB)?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Nick1986,

האם כרטיס הקול החיצוני הזה יעבוד עם מערכת הפעלה WINDOWS 10 ? ואם לא, אז איזה כן ?

14. Started by lofty,

אהלן חברים, לא מזמן KSP הביאו את המקלדת Crosair Vengeance K65 עכשיו רציתי לדעת האם למקלדת הזאת יש תאורה? זאת השאלה היחידה שיש לי לגביה. תודה רבה לעוזרים! קישור למקלדת בKSP http://ksp.co.il/?select=.1304..218....e=0&maxprice=0 קישור למקלדת באתר Crosair http://www.corsair.com/en/vengeance-...aming-keyboard תמונה של המקלדת

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  15. Started by mechanica,

אחרי ששאלתי בקשר למסדרופ וראיתי שהוא אמין רציתי לשאול האם האוזניות שוות ב 330 שקל? יש עכשיו מבצע ואני ממש רוצה לקנות אבל רוצה לוודא.. הקישור: כאן

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  16. Started by LordEnlil,

אהלן, לפני שנים רבות רכשתי razer carcharias. היום הצד השמאלי שלה הפסיק לעבוד לצערי. למרות הביקורות הרעות על רייזר הייתי מאוד מרוצה מהאוזניות האלו. לפני שנתיים היה לי נסיון לשדרג לMegalodon, אך אני מאוד לא מרוצה מהדגם הנ"ל. יש איתו המון בעיות (עובד רק אם מחברים את הUSB לפורט מסויים לאחר שהמחשב עולה), והאיכות זהה לגמריי לcarcharias. (בסטיראו, ה7.1 הווירטואלים באיכות של פח אשפה.) בגלל הטראומה הזו אני מעדיף להמנע מאוזניות עם חיבור USB. אני מחפש אוזניות "גיימינג" באיכות סבירה-טובה. אני יודע שאוזניות טובות טובות להכל, אבל מאוד חשוב לי הדברים הבאים כשאני עם אוזניות שתמיד מחוברות למחשב: - מיקרופון מחובר לאוזניות …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. Started by lior777,

שלום אני מחפש לקנות מתאם רשת אלחוטי שיעבוד על USB או PCIE, הראוטר תומך בתקן N בלבד, יחסית חלש ולכן חשוב לי שיקלוט טוב... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. האם כבל usb male to female אמור לעזור בשיפור המצב, כלומר האם לא תהיה בעייה של חום יותר כי לא יהיה מגע ישיר בין ה USB WIFI לUSB של המחשב? תודה!

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Yaniv Zilberman,

אני מעוניין לקנות מדפסת פוטו שתשמש אותי להדפסת תמונות בלבד (יש לי כבר מדפסת מצויינת למסמכים) ואני ראיתי את המדפסת הנ״ל: http://www.wallashops.co.il/Mobile/Main#!/app/product/6JBIP7250 האם המדפסת טובה? האם יש טובות ממנה במחיר הזה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. Started by oshoman,

היי, מחפש המלצה לעכבר לעריכה עד 200 ש"ח חשוב שיהיה גדול יחסית ובעל משקל. משתמש כיום בכדורי אז גם אין בעיה עם זה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  21. אני מחפש מדפסת+פקס+סורק+צילום (עם משטח העתקה) אלחוטית עדיף עם דיו זול בתקציב של עד 500 שח .לשימוש ביתי, לא צריך שתהיה צבעונית אפילו רק שתהיה אמינה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  22. Started by mikibit,

אני עומד לקנות את הטונר המקורי הנ"ל למדפסת לייזר של ברדר . באתר השוואת מחירים המחיר נע מ- 155 ועד 250 שח האם יכול להיות מצב שלא מדובר באותו טונר מקורי ? דגם הטונר TN - 2010

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by יוסףש,

שלום חברים,אז כמו בכותרת,בכדי להעיר את המחשב אני צריך ללחוץ על הכפתור הדלק במחשב,עם הלחיצה זה מראה שהמחשב לא נכבה אלא התעורר,העכבר חדש וזה התחיל איך שקניתי אותו,עם העבר הישן זה לא קרה ,מה צריך לעשות בכדי לתקן את זה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. אני שוקל לקנות באי.ביי טונר תחליפי למדפסת לייזר סמסונג. האם הטונר מוגבל לאיזור גיאוגרפי? כלומר, האם חיבים לקנות הטונר בארץ? במילים אחרות, האם טונר שנקנה בארץ אחרת לא יפעל עם מדפסת שנקנתה בארץ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. אהלן מחפש עכבר נוח לעבודה די ממושכת מול המחשב באולפן ביתי חשוב שיהיה אלחוטי שמעתי איפשהו אנשים מדברים על ANKOR אבל אני לא יודע אם זה שווה משהו יש דבר כזה עכבר ארגונומי מומלץ ב100 ש"ח או שבשביל משהו ששווה משהו אצטרך להכפיל את התקציב? תודה!

• 1 תגובה
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים