עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי דגם i 6230 הוא חדש ואני לא יודע איך אני יכול להעיבר אליו שירים מ מחשב מודה מראש תודה.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  2. Started by qwerty1987,

ה-G9 שלי כבר מתקלף כולו ומחפש תחליף - חשוב שתהיה הגלגלת שמסתובבת באופן חופשי. מנסיון גם עם ה-G5 (שיש G500 באותה הצורה) - אני מעדיף עכבר גדול יותר, וכך הגעתי למועמדים הרשומים בכותרת. מה ההבדלים בין העכברים שגורמים להפרש מחירים כה משמעותי בינהם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by danitavo,

אהלן, אני צריך אוזניות שיהיה נח להשתמש להרבה שעות ברצף השימוש העיקרי לסרטים ומוזיקה וטיפה גיימינג מחיר מקסימלי של 300~400 שקל תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by mushon26,

מצטער שאני פותח את התרד שוב, עשיתי טעות וכתבתי לפורום משחקים כי נראה לי נכון שימליצו לי חברה שמדברים ושאלים רק על משחקים. אז אם זה בסדר אני רוצה המלצה לשלט למשחקים (לא ג'ויסטיק לסימולציה מטוסים) אני הולך לשחק במשחקים כגון הכדורגל PES4 שהוא אחד המשחקים שבגללו אני רוצה לקנות בקר למשחקים או משחקים GTA או NBA DOOM וכו' בעיקרון יש לי PS2 והייתי רוצה המלצה לבקר כמוהו בערך, כמו כן שמעתי שיש מתאמים שאני אוכל לחבר גויסטיק של PS2 אבל אני מפחד שהוא יעשה לי בעיות. בבקשה את המלצתכם. ושוב מצטער <----(מגיע לי) נ.ב. המחיר שאני רוצה להשקיע הוא עד 200-250 ש"ח אבל אם יש בקר מומלץ בפחות אני אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  5. יש לי mx518 כבר שנתיים בערך, אבל עכשיו הוא מתחיל לעשות פאשלות, כבר איזה 3 חודשים הוא פשוט מתכבה באמצע המשחק, ואני צריך להוציא אותו מה usb ואז להחזיר כדי שהוא יפעל. זה גם קורה על ה ps2 אז אני כבר לא מבין במה הבעיה... להחליף עכבר בקיצור? :>

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  6. האם נכון שכל המעבדים של איי אם די הם על אותה תושבת ? ואם כן האם ניתן לחבר מעבד חדש חדש על לוח ישן יחסית ? עד איזו מהירות תומך הלוח asus av7133

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. הכל בצ'יפ אחד של 512MB עם CAS 222. מחיר בחו"ל (ובארץ, זה אותו הדבר..): 222 דולר (רק שבארץ, תצטרכו להוסיף מע"מ כמובן). 1100 ש"ח כולל מע"מ. אבל עכשיו שיש KT333 כדאי להם להתחיל לחשוב על PC2700 High.Pref.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  8. יש מבצע כרגע באופיס דיפו(על הHP שעולה )1000 ואני מתלבט קשות ביניהם.במכשיר לייזר משולב הכי חשובה לי ההדפסה .

9. Started by MDARKo,

יש לי מדפסת MX300 של CANON וניסיתי להדפיס ואמרו לי שאני צריך להוסיף דפים. הוספתי דפים ואז נייר אחר נתקע, אז הוצאתי אותו והמשכתי כרגיל, ועכשיו מופיע לי שיש לי נייר תקוע!! אבל הוצאתי אותו!!! אני חייב להדפיס משו.. מה עושים?!?!!?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. 8) 8) 8)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Offset,

שלום, לאחרונה התקלקלו לי האוזניות שלי. השימושים העיקריים שלי הם שמיעת מוזיקה(פאוור מטאל בעיקר) ושיחות בסקייפ בעיקר. פה ושם קצת גיימינג לא רציני מאוד. אשמח המלצה על אוזניות שמתאימות לשימושים שלי בסביבות 100-300 שקלים, העדפה לKSP כי זה ליד הבית שלי אבל לא לחוץ מידי לקנות שם. נ"ב - אם אפשר גם שיהיה מיקרופון מובנה(אבל לא חובה אם זה בא על חשבון איכות באותו מחיר כי יש לי גם ככה מצלמה עם מיק מובנה). יום טוב, עודד

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by לאונרד,

מחפש מקדלת ועכבר פשוטים למחשב שאני קונה. תוכלו להמליץ לי ושיהיו מחנות skypc אם אפשר ולגבי רמקולים - איך הדגם creative sbs 350 2.1 תודה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  13. Started by nimrod5,

אני קונה מחשב חדש ואני צריך סט של עכבר ומקלדת הכי טובים שיש , נוחים וטובים למשחקים עד חמש מאות ש"ח תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  14. Started by Make_Party,

שהמחשב שלי פתוח אז המעלות יורדות בין 8-10 מעלות רציתי לדעת עם יש איזה בעיה או סיכון להשעיר מחשב פתוח?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  15. אני מעוניין לקנות מדפסת כזו אבל לא מצליח לקבל תשובה ברורה מהספקים השונים האם המדפסת יודעת לסרוק ל-PDF בעצמה או שתלויה במחשב (twain) לשם ייצור ה-PDF. שאלה נגזרת: האם ניתן לכוון בהירות/קונטרסט של הסריקה ע"ג המכשיר עצמו? אולי מישהו שיש לו מדפסת כזו יוכל להאיר את עיני?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  16. צריך המלצה לאוזניות גיימינג עד 400 שח, תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יש לי את האפשרות לבחור ספק למחשב של אשתי - את'לון XP 2200 עם 512 זיכרון, דיסק קשיח אחד ושני סידי רומים, רדאון 9200 פשוט שלא צורך הרבה כח. הספקים הם: HEC 300 WATT או ספק ג'נרי חדש יותר אמנם אבל עם הספק מוצהר של 450 וואט: הספק של חברה לא מוכרת בשם: L&C : כנראה סתם שם על המדבקה שהיבואן של הספק ביקש מהיצרן בסין להדפיס ולהדביק. בינתיים התקנתי את ה HEC כי לפי דעתי הוא יותר טוב וחזק מה דעתכם?

18. Started by ArZi17,

שלום לכולם אני שמאלי ויש לי מקלדת שבא הכפתור "\" נמצא מימין לSHIFT הימני (מתחת לאנטר, במקום שיהיה כפתור אחד רצוף של SHIFT יש 2 כפתורים "\" ו "SHIFT") אני כבר שנים מחפש מקלדת במבנה הזה ללא הצלחה. יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא כזה?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  19. Started by OrBen91,

שלום חברים, אני רוצה לקנות מקרן קטן על מנת להקרין עליו סרטים מהמחשב / משחקים מהסוני, מחפש משהו באיכות טובה שיספק את הסחורה מבלי לקרוע את הכיס, יש המלצות על מקרן מסוים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. תודה מראש, דודו.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  21. Started by רז יחזקאל,

מתי VISTA יצא בארץ? רז

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  22. השבוע נאלצתי לקנות מדפסת חדשה ובחרתי במדפסת מדגם MFC-J740DW של Brother. הם ממליצים להשתמש להדפסת תמונות בנייר מיוחד שלהם. יש לי נייר HP Premium Photo Paper ממדפסת HP שקניתי לפני כמה שנים טובות ומעולם לא השתמשתי בו. האם יש סיבה לא להשתמש בו עכשיו? יכול להיות שלמרות שנראה שמדובר בנייר איכותי המדפסת של Brother לא תדע להתמודד איתו טוב? יש סיכוי שיגרם למדפסת עצמה נזק?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. אמור להיות משהו בסיסי וזול לסטודנטים, שנית להשיג לו דיו זול ויש פידר לדפים. יש המלצות בסביבות המחיר הנ"ל ? אין לי ממש קנה מידה במחירים אז אם זה מחיר מגוכך תקנו אותי ותנו לי המלצה לפי מחיר הגיוני יותר. תודה וסופ"ש מוצלח

24. היי, בדיוק קניתי מחשב חדש למשחקים ואני מחפש גם עכבר ומקלדת לרכישה בארץ. כשאני מסתכל על האחיזה שלי בעכבר זה בד"כ כלל Finger Tip, אבל אני חושב שלפעמים אני מחליף גם ל-Claw (כך שממש החלק האחורי ביותר של העכבר נוגע במרכז היד), במיוחד עם עכברים גדולים יותר. התקציב של הוא בערך 800 ש"ח, אבל הוא גמיש ואפשר לחרוג לכאן או לכאן. המשחקים הם משחקי RTS, RPG, FPS בד"כ. מעולם לא היו ברשותי מקלדת ועכבר גיימינג - אודה לכם מאד אם תייעצו לי ברכישה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.