ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מדפסת משולבת (הדפסה, צילום, פקס) הזרקת דיו, בסכום של עד 1000 ש"ח לשימוש ביתי בסיסי. (אני מגזים במחיר?) מה דעתכם על HP Deskjet Ink Advantage 4645? שמעתם עליה דברים רעים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
המליצו לי כבר בפורום על ה-[h=1]Logitech G400s[/h]אבל קצת מעיק לי שהוא לא אלחוטי. אבל אני כן אוהב את המראה שלו, ואת העובדה שיש שם די הרבה כפתורים. עיקר התעסוקה שלי ביום יום הוא עריכת וידיאו עם Premire וAvid וAfter Effect וPhotosop. בנוסף, אני גם משחק הרבה במשחקי מחשב, ככה שנחמד שיהיה עכבר שיהיה נעים לשחק איתו משחקים (לא נשמע טוב, סורי). בכל מקרה, למרות שיש סיכוי שאני אקנה את העכבר הזה, הייתי רוצה לשמוע על עכבר אולי זול יותר, אבל עדיין דומה לעכבר הזה. מה שכן, אני אשמח אם הוא יהיה אלחוטי, כי ממש לא נוח לי לחזור לימים שחוט מקביל אותי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום. רכשתי לאחרונה את ה-HP Deskjet Ink Advantage 4645 ואם אני מדפיס בשחור, יש חלקים קטנים דהויים. ניסיתי להדפיס ריבוע אדום ומופיעים פסים לרוחב הריבוע. ניסיתי לעשות ניקיון למחסניות, אבל זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? קיבלתי מחסניות פגומות או שהמדפסת עצמה לא טובה?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקנות מקלדת למחשב נייח. חשוב לי שתהיה מוארת, אני יכול להגדיר את "גיימר" בזמני הפנוי (כשיש זמן והאישה לא מציקה). לאחר בדיקה ברשת ובפורום כאן ההתלבטות שלי היא בין razer blackwidow לבין coolermaster quick fire? כמה שאלות ברשותכם.. 1. שניהם מוארות? או אחת מהן? 2. הן מגיעות בעברית? 3. שמתי לב שבאשכול הראשון שנעוץ מדובר על הרעש שהן עושות, מי עושה יותר רעש והאם זה סטנדרטי למקלדות מכניות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע הצעות לעכבר קטן ללפטופ. אני אומנם גיימר אבל אין צורך בעכבר גיימינג משוגע, אשמח לעכבר אלחוטי, טוב, מחומרים איכותיים, עמיד ומגיב. התקציב עד 350, אולי ניתן לגלוש ל400. אשמח אם תהיה לו בטריה מובנית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם זה אפשרי לחבר את מצלמת ה Playstation3 move שלי למחשב ? (יש בה גם מצלמה וגם מיקרופון ככה שזה יעיל בשבילי. תודה לעוזרים. .
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לנסות מקלדת חדשה ארגונומית,מקלדת לדוגמא: Microsoft Comfort Curve Keyboard 3000 USB Retail http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11230 איך המקלדת הזאת? בנוסף אשמח להמלצות למקלדות נוספות , תקציב 150 ש"ח . תודה.
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות אוזניות עם מיקרופון (HEADSET) שיתמוך ב: 1. bluetooth for iphone 2. wireless connect for pc יש בכלל דבר כזה? אם כן אשמח לשמוע שמות של דגמים או מה אני צריך לחפש... כי תמיד יש אופציה או\או. אפשר להניח שאין בעיות תקציב (למרות שיש ) תודה!
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
עדכון ה-USB 3.1 Type C שיאפשר לכבל USB להתחבר בכל מצב מקבל עוד טוויסט, כש-VESA משנה לחלוטין את החיבור ואת הדרך בה הוא עובד לכתבה: http://hwzone.co.il/usb-3-1-%d7%99%d7%a2%d7%91%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%99%d7%93%d7%a2-%d7%95%d7%99%d7%93%d7%90%d7%95-%d7%95%d7%97%d7%a9%d7%9e%d7%9c-%d7%91%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%95-%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%a2/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אשמח לקבל המלצה למקלדת עד איזור ה-500 ש"ח שתהיה ממש ממש טובה. אני לא גיימר אבל בא לי ככה להתפנק במשהו איכותי ליום הולדת ולא לקנות איזו מקלדת ג'נרית מאייס... אפשר גם בתקציב יותר גבוה...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חברת סטילסיריס משחררת עדכון למשפחת אוזניות הגיימינג שלה, סיבריה, עם כרטיסי קול חדשים, מיקרופונים דקים וגרסה מוזלת לכתבה: http://hwzone.co.il/steelseries-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%97%d7%aa-%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%95%d7%93%d7%a9%d7%aa/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
[TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 50] [/TD] [TD=width: 100%]שלום חברים, שוקל לקנות כרטיס זיכרון של 128 ג'יגה בייט בשביל לבצע הרחבה למחשב נייד שלי .האם זה פיתרון שמקובל בעולם הזה ? ידוע לי שזה יעבוד פחות מהSSD שמותקן עליו, השאלה אם זה יכול לגרום לבעיות שכרטיס הזיכרון יהיה מחובר באופן קבוע, האם זה יכול להידפק לפתע פתאום? אשמח להמלצות תודה. [/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, ברצוני לרכוש מקלדת מכאנית לגיימינג, חשוב לי שתהיה שקטה ומוארת, כרגע אני משתמש במקלדת של לוג'טיק והמקשים די רכים, אשמח למשהו דומה. בקשר לסוויצ'ים ולצבעם אני פחות מבין לכן הנני כאן, כמו שאמרתי שקטה, מוארת, לא צריך יותר מדי מקשי מאקרו וכו'. התנסתי אצל חבר במקלדת של רייזר, אין לי מושג מה הדגם אבל הייתי שמח על המלצה למקלדת מאותה החברה. תודה מראש, גל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתעניין בשני העכברים הנ"ל. שניהם במחיר דומה- בעיקרון עכשיו יש לי RAZER LACHESIS שמתחיל לגמגם (אחרי כמה שנים טובות שהוא שירת אותי נאמנה ). אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני מחבר שלט אקסבוקס למחשב (כבר יודע איך) אני יכול להגדיר כל כפתור איזה מקש מקביל במקלדת הוא מפעיל כך שאוכל לשחק כל משחק (אפילו משחקי דפדפן למשל) או שזה לא ככה ואוכל להשתמש בו רק למשחקים שיש בהם תמיכה לשלט אקסבוקס? אם האפשרות השניה נכונה, איזה בקר משחק אלחוטי דומה אוכל לקנות כך שאוכל לעשות מה שכתבתי באפשרות הראשונה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש עכבר ומקלדת אלחוטיים - לא BT, בחיבור usb יחיד. המקלדת צריכה להיות מלאה כמובן והעכבר בעל משך סוללה ארוך. תקציב של 120-150 ש"ח תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, הדרישה היא די פשוטה בסה"כ: מדפסת זולה וכמה שיותר חסכונית בדיו להדפסת מסמכי שחור-לבן בלבד. שמתי לב שרוב מדפסות הזרקת הדיו הן גם צבעוניות ובד"כ מגיעות משולבות עם פקס+סורק וכו'.. שזה לגמרי מיותר במקרה הזה.. לכן האם יכול להיות שקניית מדפסת לייזר פשוטה תהיה יותר משתלמת פה? המטרה היא להדפיס כמה שיותר דפים בכמה שפחות כסף - וכמובן רצוי שהמדפסת עצמה תהיה זולה יחסית (עד 300 ש"ח אם אפשר). תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה, ברצוני לקנות אוזניות בעיקר לגיימינג (וגם קצת לסרטים ומוזיקה). עדיף שיהיה 7.1, סראונד, חובה מיקרופון. הלוח אם שלי זה h97 d3h. שתהיה חנות מהארץ, ksp או אייבורי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי את הzowie fk1 אחרי סבל מתמשך עם הלוג'יטק G300. מסתבר שהעכבר לא עובד על השולחן שלי בלי פאד. איזה פאד מומלץ לרכוש בשבילו?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה זמן היו לי מקלדת ועכבר אלחוטיים ויום אחד בלי שום הודעה מוקדמת המקלדת הפסיקה לעבוד והעכבר המשיך לפעול כרגיל,קניתי מקלדת ועכבר חדשים אלחוטיים וגם הפעם העכבר עובד כרגיל והמקלדת לא עובדת.. הסט שיש לי כרגע זה עם USB....
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אשמח לעצות מאנשים שיש להם את אחד מהסטים האלו,יתרונות? חסרונות? השימוש הוא ביתי,אינטרנט,ואופיס (לא משחקים) בקיצור,איזה עדיף? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר קריאה ממושכת בפורום מקווה שהצלחתי להבין ולהסיק את המסקנות הנכונות אני צריך מדפסת אלחוטית צבעונית עם אופציה להדפסה דו צדדית לשימוש ביתי, בהתחלה חשבתי על mfc-j470dw http://www.brother.co.il/%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%96%D7%A8%D7%A7%D7%AA-%D7%93%D7%99%D7%95-%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%91%D7%99%D7%9D-MFC-J470DW אבל לאחר קריאה כאן הבנתי שדיו אם לא משתמשים בו הרבה מתייבש פקס אני לא צריך - גם למי יש קו טלפון קווי בבית בימינו ( בשביל זה יש את העבודה ) וסורק תמיד אפשר להשתמש באפליקציות בסלולרי - זה עבד עד היום . אז חשבתי לרכוש את המדפסת הזאת brother HL3170cdw http://www.brother.co.il/%D7%9E%…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי המלצה ממכם ל עכבר מקצועי מקלדת ורמקולים והכול בסיסות ה 500 שח וזה המחשב שאני מזמין http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=13261
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רמקולים של CREATIVE 5.1 ואני מעוניין לחבר אותם למחשב נייד שיש לו יצאה אחת של אוזניות (PL.) ויצאה אחת של HDMI הבעיה שברמקולים יש שלוש יציאות ירוק כתום ושחור שאני מחבר את הירוק ל PL אני שומע רק בשני הרמקולים האם יש למשהו פתרון עבורי שאוכל לשמוע בכל הרמקולים דרך המחשב נייד ? יש איזה חיבור שאני יכול לקנות ולהמיר את היציאה ל PL או ל HDMI של המחשב? תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-