ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני צריך מדפסת משולבת אך שתהיה מהירה דייה כמו מדפסת לייזר משרדית, עד כמה אפשר לחסוך כדי לרכוש מדפסת איכותית כזאת? מה שאני צריך זה מדפסת עם סורק איכותי, שיסרוק באיכות גבוהה, ובכמויות רבות... גם כן יהיה בו הדפסה מהירה, שתדפיס בכמויות גבוהות של דפים בדקה. אז מה עדיף לקנות סורק ומדפסת לייזר בנפרד או משולב? איך המדפסת משולבת מבחינת מהירות הדפסה לעומת מדפסת לייזר לבדה? אני חקרתי באינטרנט מגוון מדפסות משולבות כאלו לדוגמא בחיפושיי באינטרנט, ויצאתי קצת מבולבל עם כל הנתונים ותוכנות של כל אחת מהן. אשמח שתסדרו לי את הראש... יש מדפסות משולבות שאין להן שמות מוכרות כמו שאני מכיר: HP, Xerox, Canon, Brother וזה. שבהם משרדים משתמשים עד כמה הן אמינות ואיכותיות? יש פה מדפסת משול…
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
לאחר שנה וחצי של עבודה ללא דופי, החלפת עכבר ועדכון ל-SetPoint 4.8 העלים את כל האפשרויות להגדרות העכבר (MX1000) והמקלדת (WAVE) מהתוכנה. מסתבר שזו בעיה נפוצה מאוד וקרתה כבר בגרסאות מוקדמות בהרבה. ללוג'יטק אין כל פתרון רשמי או לא רשמי לבעיה - אולי מלבד לפרמט וגם זה לא ודאי. הבעיה היא שמערכת ההפעלה "דורסת" את הדרייברים ומשתמשת באלו של מערכת ההפעלה מסיבה לא ברורה. לאחר חפירות וניסיונות, הנה הפתרון היחיד שככל הנראה עובד באופן מלא - מניסיון (מר ומתסכל): 1. הורידו את הגרסה האחרונה של SetPoint לפי מערכת ההפעלה שלכם והתקינו אותה (אם עוד לא עשיתם זאת). אז סגרו אותה ע"י לחצן ימני על ה-ICON בפינה ו-exit 2. גשו לתיקיה \c:\program files\common files\logitech\CDDRV. אם אתם לא מוצאי…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין בעכבר + מקלדת ביחד 300 ש"ח. אני לא צריך עכבר עם DPI גבוה וכל זה, אני מעוניין במשהו שיהיה נוח ליד להחזיק בו. מומלץ שיהיה חוטי, יש לי עכשיו סט אלחוטי והקליטה ממש גרועה. כמו כן אני צריך מקשים בעברית במקלדת. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי! אני צריך המלצה למדפסת ביתית שתכלול את התנאים הבאים: לייזר, ציבעונית, פקס, סורק, מדפסת.... ושיהיה עם חיבור רשת מובנה. כל זה צריך להגיע עד 1700 ש"ח. ראיתי את שתי אלו: http://www.officedepot.co.il/(k2u4rzno5k01vt55tsphsk45)/catalogSku.aspx?id=3884293&famid=593644&PR=QJ5 http://www.officedepot.co.il/(k2u4rzno5k01vt55tsphsk45)/catalogSku.aspx?id=701177&famid=375788&PR=QJ5 אשמח לעוד המלצות או חוות דעת. תודה!
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית לבית (משרד קטן). המטרה העיקרית היא הדפסת תמונות, ומודעות. כבר יש לייזר ש/ל, האם זה חסכוני יותר מדיו רגילה ושווה להחליף את הש/ח בצבעוני, או להוסיף דיו צבעונית וזהו?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת משולבת... עם פקס, סורק, WIFI, אפשרות להדפיס מאייפון כמובן חסכונית בקיצור אני חושב שכל אפשרות שיש חח מצאתי את המדפסת הזאת ורציתי לדעת איך היא... ד"א אם למישהו יש רעיונות אז אני מחפש מדפסת מחברה גדולה (HP,CANON,SAMSUNG) http://www.net-print.co.il/pl_product~SCX-4729FW~18~29.htm * אני מוכן להוציא הרבה כסף על המדפסת עכשיו (1000 ש"ח) אבל שישתלם בעתיד..
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים. זאת בשביל שאוכל להשתמש במחשב גם מרחוק (כשאני על המיטה שהיא במרחק של כחצי מטר מהמחשב והמסך). מכיוון שאני לא רוצה להחליף בין חוטיים לאלחוטיים בתדירות גבוהה, הם ישמשו אותי גם לגיימינג. אולי עדיף לי לקנות את את אחד מהמכשירים הקטנים שאמורים לשלוט על HTPC? חשוב לי שיהיו כפתורי ווליום במקלדת וכפתורים נוספים ניתנים לתכנות בעכבר. הייתי שמח לקבל המלצות לסט אלחוטי בטווח מחירים של עד 300 ש"ח תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אני עדיין מתלבט בין solo6c\7c לבין מערכת 2.1 בגלל עוצמת הבאס שממה שהבנתי לא תספק אותי בSOLO (אני שומע בעיקר טראנס פסיכדלי ו-dubstep). אז בקיצור רציתי לקבל המלצות על מערכות 2.1 עד 900 שקל שיהיו איכותיות, עם צליל מפורט ובאס חזק.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מדפסת משולבת פשוטה שני הדגמים הסופיים שהחלטתי עליהם הם Canon MP160 ו-HP Photosmart C3183 מה אתם אומרים איזה מהם עדיפה? לשימוש בייתי לא כבד, אולי לפעמים להדפיס תמונות גם הבנתי שלקנון עוד אין דיו חלפי אבל המקורי שלה יותר זול משל HP אני נוטה יותר לכיוון הקנון יש למישהו ניסיון עם המדפסות האלו? תודה
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר משולבת פקס וסורק, תקציב בסביבות 1200 ש"ח והשימוש הינו ביתי (לא עסקי). האם למישהו יש המלצה למדפסת שהוא משתמש בה ושהיא טובה הן באיכות והן במחיר הטונר? מצאתי באינטרנט כמה מדפסות של זירוקס/סמסונג/בראדר במחירים האלה אבל הביקורות עליהם לא היו טובות.... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אני ורצה לקנות עכבר חדש, מומלץ אל-חוטי אבל לא חובה. אני כמובן רוצה להרגיש הבדל בעכבר החדש כמו: מדויק יותר, גדול יותר ( פיזית ) ומומלץ עם לפחות כפתור נוסף של BACK. אני מתלבט בין שנלוש: 1) Microsoft® Wireless Laser Mouse 6000 2) Logitech® MX518 Gaming-Grade Optical Mouse 3)Microsoft® Wireless Optical Mouse 5000 אם אפשר תדרגו לי אותם בבקשה
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש בסט מקלדת + עכבר אלחוטיים בחדר שבו נימצא המחשב כמובן .אך במידת הצורך(הפעלת מדיה סנטר) גם בסלון הנמצא בסמוך לחדר מחשב (קיר מפריד)האם יש סט עם 2 מקלטי IR או מקלדת הכוללת גם עכבר שתעבור גם קיר ממ"ד אחד ומרחק כולל של 5מטר
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש לקנות מקלדת ואוזניות גיימינג ב700-800 שקל חשבתי על Razer Lycosa SteelSeries Siberia V2 מה אתם חושבים? כרגע יש לי את הMicrosoft Curve, להשקיע יותר לע אוזניות אולי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום את העכבר הזה : Logitech Optical Gaming Mouse G400 אך הלחצנים בעכבר של הגברת הוליום והורדת הווליום לא עובדים, לא כשאני שומע מוזיקה ולא במשחקים... האם זה בעיה בעכבר או שצריך להגדיר משהו..? תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ברכישה בכרטיס TV חיצוני, השאלה היא איזה כרטיס היום טוב למערכות דיגטליות+אנלוגיות עם אופציה למשל כבלים ב HD. יש לי ממיר טלויזה שמחובר לכבלים ואני רוצה לראות גם בטלויזה וגם במחשב עם אפשרות של הקלטה + DVD. בזמנו קניתי מחבר USB עם יציאות אנלוגיות (RCA) שאפשר להקליט כל כניסה של וידאו למחשב. (האם יש לי צורך בזה?) אני מחפש משהו עד 300 ש"ח. תוכלו להמליץ לי משהו טוב שיש בשוק ששווה להשקיע... ???? בתודה רבה זאב.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום , מעוניין במדפסת משולבת עם FAX איכותי שמאפשר לפקסס 20-25 דפים בלי תקלות ושה-FEEDER לא ימשוך באמצע סריקה של 25 דפים כמה דפים ביחד ואז צריך להתחיל הכל מחדש . תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! אנ רוצה לקנות עכבר חדש אני חושב לקנות את הSENSEI אבל לא בטוח לגביו יש לי את הDEATHADDER לא הגרסא של 2013 והוא לא ממש מתאים לי אני מחזיק את העכבר בCLAW והפאד שלי זה 4HD חשבתי על KONE ועל IMPERATOR אבל אני לא סגור התקציב הוא עד 400 שקל יש הצעות? משחק בFPS וסטארקראפט 2
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ובבקשה לא משהו יקר, אני מוכנה להשקיע 150-200 שקל. ושיהיה משהו מהארץ,אין לי כח להזמין מחו"ל *לא חייב משהו איכותי .. אלא משהו בינוני שיחזיק כמה שנים. תודה רבה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי המקלדת תוקנה והיא גם בעברית רציתי לדעת אם אני לא טועה בקשר לזה http://global.ebay.com/Microsoft-Arc-Wireless-Keyboard-J5D-00015-Hebrew/290589765643/item
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למדפסת עם המאפיינים הבאים: הזרקת דיו. מחירי דיו/דיו חלופי זולים יחסית. משולבת סורק איכותי. שימושים: ביתיים: הדפסות צבעוניות ודפי קריאה. סריקת מסמכים. רמת שימוש: בינונית (לא ברמת משרד). תודה לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={346606A2-1114-4AC6-8363-0F9EE6D08445}&details_type=1&itemid={99CBD1E3-9FE5-4567-9275-624880CA2F8A} הוא בא עם ספק ? תודה
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אהלן מה נשמע.. מחר אני קונה סורק חדש אני מתלבט בין אפסון ל hp בכל מקרה התקציב הוא בין 450 ל 650 שח תכלס אני לא צריך איכות מעולה סריקת תמונות ואמינות.. זה הכל תנו הצעות.. תודה רבה יניב
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
תקציב: 300-400 אפשר לחרוג לכיוון 500 במידת הצורך כרטיס קול: אין כרטיס קול יש לוח אם z170x-gamming3 שימושים: מיועדות לגיימינג בלבד (כרגע יש לי את הstealseris 5hV2) משחק בעיקר cs go (כמובן שצריך מיקרופון לאוזניות) סוג האוזניות: כמובן אוזניות שמכסות את כל האוזן ומצמצמות ככל האפשר רעשים מבחוץ (לפי הזכור לי באוזניות שקיימות לי כרגע הבאס מוחלש ולכן שומעים יותר טוב במשחקי יריות צלילים של צעדים וכו..) הערות: חשיבות גבוהה לסראונד ואשמח ל2 הצעות שאחת מהן תהיה של razer בשל מבצעי הבלאק פריידי
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אם מישהו מוכר מסך 17 אינץ LCD של חברת SAMSUNG , LG או MAG (רצוי שיהיה 8MS) מוזמן לשלוח לי הודעה איי סי קיו: 293530645 מסנג'ר: matan12345@hotmail.com אימייל: matany52@walla.co.il
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
מעוניין במדפסת במחיר הנ''ל המליצו לי על מספר דגמים Lexmark X5650 HP Officejet J4580 Canon Pixma MX310 איזו הכי מומלצת מביניהם
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-