עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by domiel,

חבר צריך משולבת שכוללת פקס, עד 500 ש"ח. עדיף מחברה נורמלית, המלצות? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by KoM,

תמיד לאחר שאני משחק הרבה ברשת, והמודם עובד נוןסטופ, כשאני יוצא מהירות הגלישה איטית יותר משהייתה לפני התחלת המשחק, איך זה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by KoM,

[attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by itamarz_,

יש לי מחשב בין כשבע שנים, מדי פעם אני משמן את המאווררים , אולם מעולם לא חידשתי את המשחה הטרמית. בתוכנה SPEENFAN מוצגת הטמפרטורה 40C למעבד Q9450 במנוחה ו 39C ל nVidia GeForce 9600. במאמץ CPU עולה לאזור 67 וה GPU לאזור 52 כאשר הטמפרטורה בחדר היא 19C. הקירור עבד על העוצמה המינימלית שלו , לאחר העלאה הטמפרטורה צנחה במהירות. שאלות: 1. האם ניתן להשאר קבוע על העוצמה המינמלית של הקירור גם לקיץ ? 2. האם נדרש להחליף את המשחה הטרמית או ניתן להסתדר עם זה עד סוף חייו של המחשב ?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by itzikin0,

היי חבר'ה, כרגע יש לי שני עכברי גיימינג 1.LOGITECH G500 שיש לי אותו כבר מעל שנתיים 2.יש לי STEELSERIERS MMO GAMING MUOSE WORLD OF WARCRAFT LEGENDERY EDITINO עכשיו שני העכברים הללו שונים מאוד! הלוג'יטק הוא בעצם טוב מאוד, נוח, הבעיה אצלו שאף פעם לא הצלחתי לתכנת איתו בדרייבר אבל זה לא מזיז לי כלכך כי אין לו בו שימוש כלל בדרייבר, העכבר מאוד נוח, האחיזה והישבה של היד מאוד מעולה אצל הלוג'יטק. ה-MMO של SS בעצם עכשיו קיבלתי אותו והוא ממש נוח והוא מאוד קל, הוא זוהר ויש עליו ברקים של המשחק עצמו...עכשיו הבעיה היחידה הינה שאני לא משחק במשחקי RPG למיניהם וגם אין לי כלכך מה לעשות עם העכבר חוץ מזה שהוא נוח ומאוד כיפי להניח עליו את היד! אני מתבאס על העכבר ה…

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  6. אוקי קודם קיראו את מה שכתבתי בעבר: אז טום ב Toms Hardware Guide קיבל במקרה את אחד המשחקים הראשונים לתמוך ב Vertex Pixel Shader (אמרתי לכן שזה כבר כאן וכולם מפתחים עם Shaders) כמובן שזה המשחק הראשון והגל רק ימשיך... עם גירסאות יותר מתקדמות של Direct X המשחק הזה נקרא AquaNox וממש מביא את ה Ti500 וה Radeon 8500 לרגליים במקרים מסויימים. כמו ש Toms Hardware Guide אומרים: ה Ti500 וה Radeon 8500 הם היחידים שהגיעו בכלל לשלב הזה של הבחינה. FSAA*2 1024x768-32 ושניהם באיזור ה 35FPS. וזה רק המשחק הראשון שמציג Vertex/Pixel Shaders. אני חייב לציין שבניגוד לבדיקות קודמות ה Radeon 8500 היה צוואר אל צוואר במקרים רבים אף ביצע יותר טוב מהגיפורס 3 Ti500 וזאת ללא ספק בגלל יחידת ה Vertex/Pi…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by guy_intel,

אני משחק FPS בסלון מול מקרן. חוויה מדהימה. אבל ממש לא נוח לשים את המקלדת על הבירכיים ולהשתמש בעכבר בו"ז. עם העכבר אפשר לעשות הכל אבל עדיין אני חייב את המקלדת בשביל תזוזה ימינה, שמאלה, קדימה ואחורה. איך אתם מסתדרים ?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  8. Started by mmnetanya,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג משטח אנטי סטטי + ליש ??? אני מיואש כבר לא מצליח למצוא איפה לקנות !!

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  9. מה אתם מציעים? מהו המשטח הטוב ביותר שיש לדעתכם?אני רוצה משהו לא ענק מידי בגודל, אבל נוח, ושיאפשר דיוק מירבי בתנועות הקטנות, אך גם לפתח קצת מהירות ומינימום קפיצות. חשבתי על ה RAZER EXACTMAT, אבל אם יש לכם הצעות טובות יותר אז אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  10. Started by VegansXe,

המלצה על משטח לעכבר? לא לגימינג תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by mrsph666,

שלום, לאחרונה החלטתי לרכוש את העכבר הבא: Logitech MX 518. ברגע זה, ברשותי העכבר הבא: Microsoft Wireless Optical Mouse 2.0, ואינני משתמש במשטח כלשהו לעכבר. שמעתי שיש איזו חברה דנית שמצטיינת במשטחיה המעולים, האם כדאי להשקיע במשטח בכלל? בלעדיו נח לי, אבל האם זה בסדר לעכבר? האם היעדר ממשטח מזיק לעינית האופטית שלו? אשמח לראות תגובות, תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  12. שלום. רציתי לדעת אם מישהו משתמש במשטח לעכבר הזה או שמע מחבר איך הוא וכו. כמו כן, האם העכבר MX510 באמת יותר טוב מקודמו ה - MX 500 .

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by kaywolfson,

שלום לכולם. החלטתי לקנות משטח לעכבר, בסביבות ה100 שקלים עם חריגה קלה. אני גיימר, רוב המשחקים הם משחקי אונליין. למחשב נייח. אני מעדיף משטח חלק שלא יעצור את תזוזת העכבר. לא צריך משענת ג'ל. עכבר לייזר. כל המלצה וחוויה יתקבלו בברכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הזמנתי את STEELPAD QCK+ ורק עכשיו ראיתי תגודל הענקי שלו!! חשבתי שהוא יותר טוב אבל הוא ענק.... אני לא מבין איך אפשר לשים משטח של 40 ס"מ על השולחן.... יכול להיות שהם טעו בגודל שלו??כי זה לא אפשרי..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by blabla2002,

היי קנית את העכבר של לוגיטק mx 700 (עכשבר נהדר דרך אגב) עכשיו יש לי משטח שחור מהעכבר הישן לא אופטי והוא מן בד שמתחתו יש חצי סנטימטר פלסטיק והוא בנוי כמו בגד שטי וערב והשולחן בנוי מעץ חלק בלי בליטות או שקעים והוא מן אורן כזה הצבע אחיד צבע עור כזה ויש פסים חומים דקיקים שגודלם ג 2 מ"מ 4 מ"מ אז מה כדי השולחן או הפד

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by gal505,

שלום אני מתכוון לרכוש משטח לעכברhttp://www.tms.co.il/product/10744 G400 תקציב מקסימלי 80 שקל, מחנות שאפשר להזמין ואמינה. אני רוצה את המשטח הזה http://steelseries.com/products/surfaces/steelseries-qck אך לא מצאתיו במחיר נורמלי וללא ציורים עליו. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  17. Started by eitanb33,

שלום חבר'ה! ראיתי שמישהו פתח בקשה להמלצה על פאד לעכבר וכל אחד פשוט זרק את מה שיש לו בבית בלי להיות רלוונטי ואובייקטיבי. אז בבקשת אובייקטיביות, מה המשטח לעכבר בסדר גודל של 80-120 ש"ח פחות או יותר שהכי מתאים לגרפיקאים מקצועיים? (אין לי צורך בפאדים שמשנים צבעים זוהרים בלילה וכו'). יש לי את העכבר Logitech MX1000 אם זה עוזר. בתודה גדולה! איתן.

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  18. Started by ABL,

היי איזה משטח לעכבר כדאי לקנות יש המון... העכבר שלי הוא MINOX NAOS 3200 ראיתי 2 טובים במחיר טוב איזה טוב יותר? או האם מומלץ משהו אחר? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22077&catid=192#details http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=32606&catid=192#details

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Armageddon1,

קניתי משטח לעכבר של חברת steelseries דגם QcK. העכבר שברשותי הינו של חברת logitech דגם G5 חיישן לייזר. לצערי משטח העכבר שרכשתי לא כלכך טוב בשביל העכבר הנ"ל, התזוזה מאוד לא טובה/חלקה (רעידות). מניסיונכם, לאיזה משטח אני צריך להחליף כדי להימנע מתופעות כמו אלו שציינתי. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by PayneBack3251,

שלום אני עובד עם סט אלחוטי Logitech Wave עם מסך 40" מהמיטה (כן אני עצלן), עכשיו הבעיה שקניתי מיטה חדשה שהיא לא בדיוק שטוחה וקשה מאוד לעבוד עם העכבר עליה (במיוחד משחקים), יש איזה משטח לעכבר שמומלץ ? או שהכי פשוט יספיק, אני לא גיימר כבד, סתם אוהב לשחק מדי פעם, תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  21. Started by EAD,

היי אני מתלבט בין ה5L היקר לבין ה QCK HEAVY מה דעתכם? מחפש משהו מאוד נוח וטוב

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  22. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. חשבתי עמוקות והגעתי למסקנה שאני יקנה את הLX710.. מכמה סיבות: *מבין הסטים של Logitech שהם אלחוטיים וטובים וחדשים, הוא הזול ביותר (דגש על חדשים). *יש לו מרחק קליטה גדול (הבנתי שאפילו עד ל7 מטר ? ). *יש לו תמיכה בVista (אני צריך את זה בשביל הMCE). * המליצו עליו כאן וגם בפורום מתחרה. - אם למישהו יש משהו נגד Lx710 ויש דגם אחר שהוא ממליץ עליו בחום באותו איזור מחירים, שיגיד עכשיו - חוץ מזה, היות והעכבר הוא עכבר LASER.. אני מניח שצריך PAD מתאים לעכבר (אם לא, תגידו).. היות וכך, אני מתכוון לקנות כזה.. וההמלצה שאני צריך היא לPAD.. דרישות מהפד: *זול. אני לא טופ גיימר, אני רק רוצה לשמור על העכבר בצורה טובה ואולי גם להפציץ מדי פעם בCOD4. *איכותי. אני קונה, אני רו…

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by dudimalka,

אהלן חברים ברשותי פד לעכבר כזה:http://www.gozmotech.com/scripts/prodView.asp?idproduct=222 עכשיו רכשתי עכבר G9 ואני רוצה לקנות משטח איכותי יותר שאני יהנה במשחקים על איזה משטח אתם ממליצים במחיר סביר ולא מוגזם למדי? ואגב אני חושב לקנות ZBOARD-אני יהיה מרוצה ממנה בשביל לשחק במשחקים???

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by KoM,

מעוניין במשטח יחסית גדול, קשיח, ושיהיה איכותי ומחוספס יחסית, לשילוב עם עכבר רייזור ממבה 4G. אהבתי מאד את המשטחים של FUNC.NET, כמו : http://www.func.net/en/products/surface-1030/ הבעייה היא שאין בארץ, ובחו"ל עם משלוח הוא עולה כמעו 400 שקלים, שזה דיי מטורף, האם יש משהו מקביל בארץ ? תקציב של 200-250 שקלים.

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  25. Started by david2006,

שלום אני צריך משטח איכותי במחיר של 100 שח בלבד תודה

• 3 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים