ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
למען שמו באהבה מה עושים אם אבד משדר של מקלדת ועכבר אלחוטיים שבאו כסט? מדובר בעכבר ומקלדת של teac.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לבנות משדר רדיו שבלחיצה על כפתור שנמצא עליו יופעל זמזם על המקלט. אם מישהו יודע איך לעשות את זה ומבין בזה נא לשלוח לי הודעה בדואר. העיניין דחוף. תודה לכל העוזר! נתן.
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת עליו, וזה נראה אחלה של פיתרון למחשב של אחים שלי p2 350. אבל בלוחות הנתמכים רשום לוח אם Msi 6163 ולא רשום 6169 שזה לוח מתקדם יותר, יתכן שזה נכון, או שאולי הם מתכוונים כל לוחות מבוססי bx מ 6163 ומעלה? מישהו יודע היכן זה נמכר בארץ?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מארז ג'נרי שכבר התחיל להתפרק=] אז אני רוצה לקנות מארז איכותי =] אני לא סגור על התקציב שלי, אבל מה שאני רוצה מהמארז הוא לוק יפה(עם חלון וקדוטה)+ שקט(הדבר הכי חשוב לי),+ שיהיה מקורר טוב, וכמובן שהמחיר לא יהיה יקר מידי חשבתי על ה Sunbeam Tranfsormer אבל לא בטוח שהוא שקט =] מה יש לכם להציע? התקציב לא מוגדר, אבל לא להתפרע! אגב המערכת שלי בחתימה.
-
- 13 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום , ברשותי ספק כוח 300 WATT של HEC , לאחרונה רכשתי כרטיס עריכה Matrox RTX10 , כמו כן במפרט יש לי גם כרטיס מסך שדורש יציאת חשמל משלו מאז שחיברתי את הכרטיס העריכה , המחשב מתכבה רנדומלית ברצוני לשדרג את הספק הכוח לספק כוח של 500 WATT מינימום (כיוון שכניראה שאני אוסיף עוד ראם וכרטיסים אחרים) חשבתי לשדרג לספק הזה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=513 HEC WIN550 המקסימום מחיר לספק זה 500 לא יותר . האם יש הצעות יותר טובות לשדרוג ? או ללכת עם ההצעה הנוכחית ? תודה ויום טוב .
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אשמח לשמוע...
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אלה מסדרת L210 עם מערכת הזנת דיו בצד. המחיר לדף אפסי . מחיר רכישה גבוה. איפה הקאץ' ? דיו מתייבש בצנרת ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
משהו יודע איפה אפשר להשיג sunbeam transformer חוץ מנועה? בנוע אין צבע אחר חוץ מכחול ולא מצאתי איפה עוד אפשר.
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
תראו חשבתי כבר על זו : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_184&products_id=867 היא גם זולה ראית גם מקלדת של מייקרוסופט אבל היא עולה יותר מ 250 ש"ח לא שווה במיוחד בקיצור אם משהו מכיר משהו זול וטוב אז שיגיד ומה אתם חושבים על ההיא שנתתי קישור אליה ... תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
התקציב עד 350 שיהיה נח מאוד ועדיף יפה
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
LINE DUBBLER זה מכשיר שמחברים למסך בחיבור VGA ומקבלים כניסות S-VIDEO, RCA, VGA נוספות זה דבר לא סטנדרטי זאת אומרת שכמעט שלא תמצאו את זה אבל בכל זאת מה אתם חושבים על זה?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני רוצה את התוכנה ואני לא יודע אפילו מה השם שלה ככה שאני לא יודע איך להוריד מי שיכל להביא לי את השם שלה אני ישמח ועוד יותר אם תביאו לינק להורדה
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לאח שלי מחשב AMD XP 1700 עם לוח של Gigabyte GA-7VTXE עכשיו יש בעיה מוזרה!!! מדי פעם כשמדליקים את המחשב מתקבלת הודעה שיש בעיה ב Dual Bios שביוס אחד לא תואם לשני!! או שמופיע שיש בעיה מ NVM ואז כל הנתונים בביוס מתאפסים! וצריך להגדיר מחדש!!!! אם אני עושה RESET לא עוזר! אני צריך לכבות את המחשב לחכות מס' שניות ולהדליק שוב! ורק אז אני יכול לעשות משהו בנידון! אני חושד כמובן שהבעיה בלוח (הלוח חדש מלפני שבוע) . אבל לפני שאני מפרק ושולח אותו לאזטק שיחליפו לי אותו! האם מישהו פה נתקל בבעיה פעם. או שיש לו רעיון???
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זו המקלדת: http://www.logitech.com/index.cfm/partners/details/US/EN,CRID=1969,parentCRID=925,SCRID=0,CONTENTID=9527 עולה בסה"כ 70 שקלים בKSP. מה שמעצבן בה (או יותר נכון בספציפית שיש לי) זה שהכיתוב שמודפס בה (גם האותיות בעברית ובעצם כל הכפתורים) מורגש כשנוגעים בו. רואים כאילו שהמקלדת הייתה נקייה לגמרי מכיתוב, וכאילו הדפיסו עליה את האותיות, יותר נכון הדביקו.. מישהו יודע אם זה אמור להיות ככה? כי זה לא ממש נוח
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
נכנסתי לביקורת על הלוח הנ"ל, כפי שפורסם בחדשות. לתדהמתי ראיתי את הדבר הבא: the GA-7VTXH uses a temperature probe for CPU monitoring. This will mean that Athlon XP users can't make use of the internal diode offered by the XP, and will need to be aware that in the event of your heatsink falling off, the CPU will not throttle it's clock speed back, nor shut down quick enough when the maximum safe operating temperature is reached אם הבנתי נכון זה אומר שעם הלוח הזה אי-אפשר להשתמש בדיודה של המעבד (XP), ולכן המעבד לא יאיט את המהירות או יכבה את המחשב בזמן התחממות.........כלומר, יש סיכוי די גדול שישרף לי המעבד... :-[ מישהו מוכן לאמת את זה או להסביר לי מה בדיוק הקטע הזה אומר?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו Geforce 2mx 200 ו-MOH:AA רץ אצלו חלק לגמרי על רזולוציה 768*1024 ועל פרטים הכי גבוהים... גם יש עוד מישהו שיש לו TNT וגם פועל חלק לגמרי על הפרטים הכי גבוהים ועם רזולוציה 600*800. איך זה הגיוני?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קניתי לפני חודשיים את המקלדת והעכבר האופטי האלחוטיים של מיקרוסופט... אני מאוד מרוצה מהסט אבל שמתי לב למשהו מאוד מוזר בו... אני קניתי את הסט הזה : http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=QYmicWireless (אני מקווה שזה לא פרסומת...) אבל מה שמוזר פה הוא שהעכבר שקיבלתי עם הסט לא נראה בכלל ככה... אני קיבלתי עם הסט את העכבר הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=217&catcode=45 מוזר לאללה... גם על המקלדת כתוב WIRELESS KEYBOARD 1.0A ועל העכבר WIRELESS OPTICAL MOUSE 2.0A.... מישהו עוד מודע לתופעה? האם הרווחתי/הפסדתי?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
משהו מכיר תוכנה לספירת fps בריל טיים ? אם כן אז מאיפה אפשר להוריד ?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
ניסיתי עם adblock וגם adblock plus
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברור לי שבמהירות 7200 , אבל איזה חברה ? * אני מתכנן על 40GB , האם יש הפרש במחיר לגבי דיסק גדול יותר ? תודה !
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בניתי מחשב אנא חוו דעה ואם אתם מזהים אי תאימות בין המעבד ללוח ולזיכרון תגידו לי בבקשה AMD 1900 Xp Msi KT3 Ultra2-R KT 333 NEW Micron 256MB 266Mhz Teac 1.44 Tsunami p4 350W
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המשולבת 7283 של HP? אני מחפש משהו שיכלול הכל בהכי טוב שיש ושבטווח הארוך לא ישחטו אותי על דיו. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום. אשמח לקבל המלצות למדפסת משולבת ביתית, לשימוש ביתי, בסכום של כ-500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת). חשיבות גבוהה לעלות הדפסה נמוכה. קצב הדפסה צפוי: 30~40 דפים (שיכללו מדי פעם תמונות). סריקה - בעיקר מסמכים, אבל חשובה איכות הסריקה (יש העדפה לפידר). האם עדיף להעלות את התקציב לטובת משולבת לייזר צבעונית (ראיתי אחת של SAMSUNG ב-1,300)? האם זה ישתלם בחישוב של עלות הדפסה לדף ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לעסק קטן אני מחפש משולבת שתחליף את הפקס לייזר הישן של קנון שיש שם. בעקרון השימוש העקרי יהיה פקס. ממש באופן נדיר צריך את זה בתור מדפסת, יש שם כבר עוד שתי מדפסות שחור לבן. אז אם כבר זה רק להדפסה בצבע פעם בכמה זמן. המדפסות של canon מעניינות בגלל שהן מגיעות עם 3 שנים אחריות: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4919 וככה אני יודע שהמדפסת תעבוד לפחות שלוש שנים. מצד שני המחסניות שלהן לא זולות, ולא מצאתי תחליפי. המדפסות של Brother מעניינות בגלל מחסניות זולות, למרות שאני לא יודע לכמה הן מספיקות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804528 מצד שני האלחוטיות יקרות יותר, וגם משום מה אני מוצא את המדפסות רק בחנויות אינטרנט, לא רואה אותן ברשתות הגדולות.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת איכותית כולל פקס עצמאי, הדפסת ש"ל מהירה, ומחיר נמוך להדפסת דף ש"ל. בגודל סביר למשרד ביתי. שמתי עין על PhotoSmart C6183 אבל בגלל שאני לא אדפיס הרבה צבעוני/פוטו, חשבתי לקנות בינתיים לייזר ומאוחר יותר לקנות מדפסת פוטו ייעודית, זה משתלם רק אם יש ללייזר יתרון משמעותי (במחיר / מהירות) תמורת "ההפסד" של הצבע בינתיים. שאלתי היא - האם יש מדפסת לייזר ש"ל שתתמודד בכבוד (בתחום הש"ל, מבחינת מהירות, ומחיר לדף) עם ה-C6138 עד 1000 שקלים? (יותר יקר כבר לא משתלם כי צריך להתחיל לחסוך עבור מדפסת פוטו )
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-