ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
הי חברים, קניתי מסך מחשב לאחרונה, המסך הקודם שלי היה טלוויזיה והיו לו רמקולים מובנים. כעת המסך החדש ללא רמקולים. אני רוצה לקנות רמקולים איכותיים למחשב, השימוש שלי בעיקר למשחקי מחשב וסרטוני יוטיוב. אני מחפש משהו כמה שיותר קטן (אין לי מקום לסאבוופר למשל). איזה רמקולים מומלצים במקרה כזה? התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח אבל אם אפשר להוציא סכום נמוך מזה אשמח להמלצות על רמקול טוב. (ברוב הזמן אני בכל זאת אשתמש באוזניות, אבל לפעמים בכל זאת מתחשב להיות בלעדיהן) תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום מחפש צורב דיסקים /כולל קריאת דיסקים חיצוני למחשב נייח אשמח להמלצה לדגם מקור רכישה בברכה R
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני צריך לחבר 2 מחשבים ל - 2 מסכים באופן כזה שניתן לעבור בין מחשבים בקלות (dual monitor 2-port KVM) לא מצאתי KVM מתאים בחנויות בארץ (חיפשתי אצל הגדולים), ומצאתי כמה באמזון. העניין הוא שמצאתי 2 דיי זהים שהאחד בעלות כפולה מהשני. ה - KVM הראשון (TESmart) בעלות 240$ ה - KVM השני (GREATHTEK) בעלות 109$ ההבדל היחיד בניהם זה שהיקר תומך ב - 4K@60Hz והזול ב -4K@30Hz (אגב, זה אומר 30FPS או שאני מבלבל נתונים?) בקיצור, ההבדלים משמעותיים בין המוצרים? יש סיבה לקנות את היקר?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קניתי תחנת עגינה USB-C 3.0 של sharkoon אבל הלאגים שלה למקלדת והעכבר מטורפים, ואני מחפש תחנת עגינה אחרת רוב התחנות היום הם USB-C 3.1, אם יש לי בלפטופ רק יציאת USB-C 3.0 זה אמור לעבוד? (נייד YOGA 900 במקרה הזה) תודה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מחשב נייד מדגם ASUS UX430UNR ואני מעוניין לקנות תחנת עגינה. כרגע, לתחנת העגינה אני מעוניין לחבר רמקול, 2 מסכים (FHD מדגם של SAMSUNG 24 אינץ') , מצלמת אינטרנט ומקלדת + עכבר. בעתיד, ארכוש מסך מרכזי בגודל של 32/34 אינץ' (להערכתי הוא יהיה 2K או 4K) ואשאיר בנוסף אליו את אחד המסכים שקיימים. לאחר בדיקה אני מבין שתחנות עגינה יכולות להיות בעיתיות אם לא בוחרים אותם נכון, לכן אשמח לייעוץ. חיפשתי באינטרנט לגבי אם הדגם שלי ניתן להטענה דרך תחנת עגינה כזאתי או אחרת, אך לא מצאתי מידע בנושא. אהיה מאוד מעוניין שהתחנת עגינה כמובן תטעין לי את המחשב. אשמח מאוד לעזרה והמשך יום טוב
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מיקרופון בשביל להקליט מסמכים במחשב בתוכנת GOOGLE DOCS. כרגע המיקרופון הישן עובד לי ב ZOOM , אך לא מקליט ברור ב DOCS. האם החלפת מיקרופון צריכה לפתור את הבעיה? כמו-כן יש לי בשנה-שנתיים הבאים אצטרך מיקרופון לצורך העברת שיעורים בכיתה. הבנתי שמומלץ לרכוש מיקרופון מדונה. האם מיקרופון אחד יוכל לענות על שני הצרכים? אין לי תקציב מוגדר, השאיפה היא מקסימום רווח מינימום עלות.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם הרבה זמן אני רואה את העולם של המקלדות המכניות (לא prebuild) ואני רוצה להכנס לזה אבל יש לי בעיה אחת, אני חייב מקלדת עם אותיות בעברית ובאנגלית ולפי מה שאני ראיתי כול הסטים של המקשים למקלדות רשומים רק באנגלית או שלא רשום עליהם כלום האופציה היחידה שאני רואה כרגע שיש לי זה לקנות מקלדת prebuild מחנות בארץ אבל אני ממש רוצה להכין מקלדת משל עצמי כמובן שיש את האופציה לקנות מדבקות כאלה אבל זה פשוט מגעיל והורס את כול הפואנטה והחוויה מישהו יודע על דרך טובה להשיג סטים של מקשים איכותיים עם רישום בעברית ובאנגלית למקלדת מכנית? מקשים שחורים למקלדת בגודל מלא, עדיפות לdouble shot PBT ועם אפשרות לאור לעבור דרכם לא משנה לי אם זה מהארץ או מחו"ל תודה…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכם, ברשותי מדפסת brother MFC-L7210. השתמשתי במשך כשנתיים בטונר מקורי וחליפי ללא בעיות. כעת נגמר הטונר החליפי ואני מנסה לשים חליפי אחר משומש (שהשתמשתי איתו במדפסת הזו בעבר) והוא עדין כותב לי שיש להחליף את הטונר. שמתי טונר מקורי משומש, וגם לא עזר. גם ניסיתי לנתק לכמה דקות מהשקע ולהחזיר. יש לכם הצעות לפתרון? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
הגלגלת של העכבר של לוגיטק (בת שנה) התחילה לעשות בעיות. אני רוצה לקנות עכר אחר או סט של עכבר ומקלדת. הם צריכים להיות אלחוטיים ולא של מיקרוסופט או לוגיטק עדיף של חברה קטנה ועדיף גם לא מיוצר בסין אם קיים. על מה תמליצו? לאחרונה גיליתי שאהבה שלי למוצרים לא סיניים לא מנותקת לגמרי מהמציאות כאשר זה נוגע להיצע של המוצרים. קניתי מדפסת ברדר לייזר ומסתבר שהיא בכלל לא סינית אלא ויאטנמית. בכל אופן חזרה לענייננו. אשמח להמלצה על עכבר עלחוטי או סט עכבר ומקלדת. קצת נדפקתי כי כבר עשיתי חריטה של ערבית במקלדת. זה טוב? https://1pc.co.il/he/product-110884-...utm_source=zap חייב להתאים ללינוקס תודה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
- 1 follower
-
-
אפשר הארה מה יהיה טוב יותר לגיימינג עבור הבן שלי בן 14 שמחפש להשתדרג במקלדת ועכבר? מקלדת RAZR..... משחק וולורנט וכדומה. שתי המקלדות עם GREEN SWITCH - קשה למצוא YELLOW SWITCH במחיר סביר או בכלל.... לא הצלחתי סרטון אן אתר שממש משווה טוב בינן ומסביר את ההבדלים המשמעותיים. מקלדת מיכנית חוטית RAZR Blackwidow V3 https://www.razer.com/gaming-keyboards/razer-blackwidow-v3 או אלחוטית RAZR Blackwidow V3 PRO מקלדת מיכנית https://www.razer.com/gaming-keyboards/Razer-BlackWidow-V3-Pro/RZ03-03530200-R3U1 שלהבנתי דגם חדיש יותר 2022 מקלדת אלחוטית שאפשר לחבר גם חוטי, גם אלחוטי עם דונגל, גם אלחוטי כם בלוטות' אשמח למורה נבוכים ועזרה!!! תודה
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
- 2 followers
-
-
האם יתכן כי בקרוב נוכל לדעת בוודאות את היכולות והמגבלות של כל כבל וכל מכשיר מבוסס USB שנרכוש לעצמנו?לכתבה
-
- 1 תגובה
- 343 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי כרגע סט 2+1 (לא רע בכלל) של Altec Lansing בני יותר מעשר שנים, שני הרמקולים הקטנים נפלו והודבקו לא מעט פעמים כך שהייתי שמח להחליף את כל הסט. המחשב מונח על שולחן באמצע החדר, האם ניתן/כדאי להשתמש במקרן קול במקום לקנות סט חדש של רמקולי מחשב?
-
- 1 תגובה
- 4.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מקלדת מכאנית Logitech G710+ (מקשים חומים). לאחר כמה שנים החלטתי לנקות אותה: שלפתי את כל המקשים וניקיתי אותם עם מטלית עם קצת חומר (להורדת כתמי הזיעה). במקביל, שאבתי את גוף המקלדת. החזרתי את המקשים למקום. לאחר הניקוי, המקלדת עצמה מרגישה מאוד נוקשה כמו כן, יש כמה מקשים שלא מגיבים טוב (צריך ללחוץ כמה פעמים כדי לקבל חיוי ו/או לא עולים נכון). מישהו מכיר את התופעה? יכול לסייע? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום יש לי עמדת עבודה עם שני מסכים, מצלמה, מקלדת ועכבר. כל הציוד מתחבר למסכים ואני מחבר מחשב נייד לשני המסכים בכבלי usb-c. הכל עובד יפה מאד אבל מבאס אותי כי: 1. במחשב אחד שלי זה תופס את שתי כניסות ה usb-c 2. במחשב השני שלי יש רק כניסת usb c אחת אז אפשר לחבר רק מסך אחד. אני מחפש תחנת עגינה שיודעת לחבר אליה שני מסכים בחיבור usb c ומצד שני להוציא כבל usb c אחד למחשב. עד עכשיו לא מצאתי משהו כזה. אם מצאתי תחיות עגינה עם שתי כניסות usb c אז תמיד אחת מהן היא data והשניה היא טעינה בלבד. מישהו במקרה מכיר מוצר כזה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
- 1 follower
-
-
בדיוק כמו שניתן לחבר את הסמארטפון לנייד ולהתחבר דרכו לרשת אני צריך מכשיר כזה שמחברים לו סים ואתו מחברים למחשב נייד וקולטים אינטרנט מה sim יש כזה דבר? אשמח חהמלצה גם בקניה מחו״ל.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
- 1 follower
-
-
לקחנו לסקירה את הקומפקטית החדשה של Corsair, מקלדת מכאנית מדגם K60 PRO TKL RGB, וחזרנו עם רשמים שכדאי לכם להכירלכתבה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
- 2 followers
-
-
צריך המלצה ל kvm שמתאים למשחקים kvm ל 4 מחשבים עם חיבור hdmi usb 3 עם 4k 120hz האם יש kvm שעונה על הדרישות האלו ?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
- 1 follower
-
-
שמתחברת לויפי, לצורך מעקרב אחרי כלב \ תינוק. משהו שמתחבר לויפי הביתי. יש לי Tapo C100 שהפסיקה לעבוד בעקבות החלפת ראוטר (ראו ת'רד שלי בפורום רשתות). אשמח להמלצה על משהו פשוט שידע להתחבר לWifi6 ורצוי שיתמוך ב5 גיגה הרץ
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן! לא מזמן נפטרו הרמקולים הפשוטים ששימשו אותי שנים (microlab m100), ואני בחיפושים אחרי רמקולים חדשים למחשב שלא ירוששו אותי ועדיין יהיו סולידיים יותר. הבנתי שמערכות 2.1 בטווח היותר נמוך פחות מומלצות ועדיף כבר לקנות 2.0 במחירים האלה והם יעשו את העבודה יותר טוב. אם בכז יש מערכות 2.1 טובות בטווח הזה, תפאדל. אין לי צורך בבלוטות', ושלא יתחבר דרך USB. השימוש הוא דיי סטנדרטי, גיימינג, סרטים, מוזיקה, ושאר שטויות. אפשר לסטות קצת מהתקציב במידה ויש שוני משמעותי. כרגע אחרי שנברתי קצת באינטרנט אני חושבת על הedifier r1280t, אבל אשמח לעוד הצעות. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש מקלדת בעברית עם תאורה אחורית, כשגם האותיות בעבריות מוארות, יש חיה כזאת? אידיאלית שתהיה גם ארגונומית מחברה מוכרת חוטית ולא מכנית, אבל אלו זניחים ביחס לדרישה העיקרית
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
כרגע יש לי עכבר של לוג'יטק (G600 עם 10 כפתורי מאקרו) שמופעל באמצעות Logitech gaming software. ניסיתי לחבר הגה של לוג'יטק G29 והייתי צריך להתקין G-HUB. ה G-HUB הדפוק מנטרל LGS וחלק גדול מהאפשרויות שקיימות ב LGS (הצבת כפתור מקרו ספציפית לאפליקציה) לא קיימות שם... אחרי הסרת ה G-HUB הכל חזר לעבוד. -האם באופן כללי ניתן להפעיל הגה של לוג'יטק ללא ה G-HUB הדפוק? -האם ניתן להפעיל/להפסיק את ה G-HUB הדפוק תוך כדי עבודה או לנטרל אותו כדי שה LGS יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לנו מחשב משפחתי משותף, אני רוצה להשתמש במקלדת רגילה ושקטה והילדים במקלדת מכאנית בשביל המשחקים אז האם אפשר לחבר למחשב 2 מקלדות עם איזה מתאם, ולבחור כל פעם עם מה עובדים ? אשמח ללינקים
-
- 1 תגובה
- 376 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, האם יש עכבר שהוא כמו הטאץ’ פד, נלחץ בנגיעה במקום בלחיצה? כמו כן, במקום זה האם יש עכשיו שהלחיצה שלו שקטה? תודה
-
- 1 תגובה
- 184 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מחפש סורק טביעות אצבע עם חיבור USB בעלות של עד 300 ש"ח. חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי הרבה מידע קונקרטי. עוד דבר חשוב היא שהתכנה של הסורק תשמור בצורה מאובטחת את כל הסיסמאות השונות של אתרי אינטרנט, כך שהסיסמה תוזן אוטומטית בסריקת האצבע שלי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-