עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by skylink,

שלום, יכול לקבל לחג שובר החלפה של 1700 ש"ח לדר' גב וחשבתי לקחת לעצמי כיסא לגיימינג. משחק כמה שעות בשבוע ויותר בסופ"ש. אני יודע שיש להם כיסאות גיימינג עכשיו אבל אני לא מאמין שהם כאלה טובים, ב1700 ש"ח אני יכול להסתכל על הכיסאות היותר רציניים שלהם כך שאשמח לדעת אם הם שווים\נוחים וכו' וכו'. תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by elik500,

הי, מחפש המלצה למחשב נייד עבור הוריי, נדרש מחשב פשוט (רוה הזמן הם גולשים באינטרנט), אופיס, מסך 15.6 ושלא יהיה כבד. יש למישהו המלצה ?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  3. Started by OrBen91,

שלום חברים, אני רוצה לקנות מקרן קטן על מנת להקרין עליו סרטים מהמחשב / משחקים מהסוני, מחפש משהו באיכות טובה שיספק את הסחורה מבלי לקרוע את הכיס, יש המלצות על מקרן מסוים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. שלום אשמח להמלצה לאוזניות אלחוטיות לגיימרים שיתחברו למחשב הנייח שלי. לגבי התקציב - משהו זול וטוב אשמח להמלצה תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Yoel Palgi,

מחפש שנאי 19v, לטלויזיה סמסונג 32 אינטש

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  6. Started by elad999,

דגם ה-ADVICE https://ksp.co.il/?uin=53721 דגם ה-EATON https://ksp.co.il/?uin=27457 שניהם די דומים במפרט, או שיש משהו שאני מפספס? מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגבי ה-EATON, מה שהבנתי שמדובר בחברה בריטית די מוכרת לגבי האדוויס, אני יודע שהם חברה ישראלית שנותנת תמיכה די טובה. אבל מבחינת איכות המוצר, סוללה, קלות השימוש וכו', מי יותר מומלץ? תודה חברים

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  7. שלום, הרמקולים הישנים שלי דועכים ויחד עם מחשב חדש חשבתי לקנות משהו קצת יותר טוב. אני לא בדיוק עם אוזן טובה לרמקולים (פציעה מהמילואים) אבל אשמח לשפר את חווית המשחק שלי (גיימינג זה השימוש העיקרי). ראיתי שסך הכול Z506 מומלצים וכך גם microlab 330 (או 530 אבל הבנתי שההבדל העיקרי הוא השלט.. שאין בו צורך במחשב). מצד שלישי ראיתי פה שהמליצו בכלל על 2.0 של אודיופיל.. ברשת אומרים שעדיף 5.1 פשוט על 2.1 או 2 פשוטים גם אם על הנייר הם טובים יותר (אלא אם הולכים על רמקולים שהם ברמה אחת מעל (אבל לא יודע אם במחיר הזה זה קיים). גם יש את האפשרות של מקרן קול... באמזון יש דווקא ביקורות חיוביות על מקרנים זולים, אבל לא בטוח אם הביקורות שם אמינות יותר מאז שהתחילו לזייף שם. אשמח לד…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by shlosi,

הי כולם, יש לי זוג רמקולים חזקים שמחוברים למחשב ולפני כמה ימים התחילו להוציא צליל ססטי קבוע. הצליל כמובן מתגבר ככל שמגבירים את הסאונד של המחשב. הנחתי שמדובר באחת משתי האופציות- * יש לי השראה של חוטי חשמל קרובים על החוטים של הרמקולים והם גורמים לצלילים. * הרמקולים התעייפו אחרי 8 שנים שהם איתי והגיע הזמן להחליפם. העניין הוא שעכשיו חיברתי אזניות (אזניות אולפן מוניטור איכותיות) והסאונד הסטטי נשמע גם בהן. מכאן אני מבין שהבעייה היא לא ברמקולים/אזניות, אלא במחשב. רעיון מה קרה/איך אפשר לפתור את העניין? רב תודות!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. צריך המלצה למדפסת אלחוטית משולבת אמינה וחסכונית לצורך הדפסה ביתית בתדירות נמוכה, בשחור בלבד, A4, בחיבור חוטי ואלחוטי, ממחשב וטלפון. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Zeev86,

היי. חפרתי את כל KSP, ואני פשוט לא מוצא עכבר אלחוטי נורמאלי. תקציב: 50 עד 200 שקל. מטרה: גלישה, תכנות ומדי פעם משחקי אסטרטגיה ופה ושם פעולה. כל עכבר שמוצא חן בעיניי שמצאתי ב-KSP נקטל על ידי גולשים באמאזון, אם זה עכבר פשוט או של רייזר. אשמח להמלצות. חשוב לי נורא לקנות מ-KSP כי הם ממש קרובים אלי. תודה!

11. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי את המדפסת של xerox מדגם workcentre 3215 עכשיו שאני מנסה להדפיס בעזרת התוסף שלה לאנדרואיד היא לא מדפיסה המדפסת מחוברת בעזרת wifi אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Raziel Sagi,

היי, אני מחפש מדפסת לייזר עד שחור לבן עד 300 ש"ח, עם דיו לא יקר מידי ויש עדיפות לזירוקס. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by dandiG,

אני מחפש מקלדת למחשב של הילדים שתהיה חזקה ועמידה וטובה למשחקים שלהם. קראתי פה בפורום כמה פוסטים בנושא הזה של המקלדות (זה למשל https://hwzone.co.il/community/topic/470546-מקלדות-מכניות-ריכוז-מידע/ ) והבנתי שלא חייבים מקלדת גיימינג מיוחדת, אבל דווקא מצאתי באתר הזה https://www.ivory.co.il/keyboards.html מקלדת גיימינג של רייזר (Cynosa Chroma) במבצע ב-205 ש"ח ואני יודע שזאת חברה טובה, אז כדאי לקנות אותה? או שאולי היא יותר מדי בשביל הילדים? אני יודע שהם יאהבו את הצבעים שאפשר לתכנת, אבל זה בטוח לא משהו שהם חייבים, מה כן חשוב שיהיה במקלדת בשבילם? ומה זה "10 מקשים עם Anti-ghosting" שכתוב שיש בה? מישהו יכול להסביר? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. היי חברים יקרים, אני מעוניין לחבר את אוזניות ה- BOSE Quiet Comfort 35 II למחשב הביתי. כאמור האוזניות הינם אוזניות בלוטוס ולמחשב עצמו אין בלוטוס ולכן חשבתי לחבר אותו עם מתאם בלוטס של TP-LINK, כזה: https://ksp.co.il/?uin=62004&select=&txt_search=מתאם bluetooth שאלתי היא האם הדבר באמת אפשרי ולא יניב כל מיני בעיות תאימות? האם אני ייהנה מכלל היכולות של האוזניות (סינון רעשים אקטיבי)? האם הם יעבדו גם בשימוש במשחקים? תודה לעונים.

15. Started by vmaddog,

מחפש סט עכבר ומקלדת עד 300 שקל עדיפות למשלוח עד הבית או איבורי אפשר משומש (כל עוד חדש יחסית . עד שנה של שימוש) עדיפות למכני/דמוי מכני) עכבר אלחוטי.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. שלום, אני מחפש מקלדת מכנית עם אותיות מוארות בעברית. ממה שראיתי ביו-טיוב ברוב המקלדות האותיות באנגלית מוארות והחריטה בעברית לא מוארת. האם אפשר למצוא אותיןת עהריות מוארות כהלכה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by eozeri,

שלום אנשים טובים, הגיע הזמן להחליף את ה HP5610 האלמותית שמשרתת אותנו מזה כעשור. אני מחפש מדפסת משולבת לשימוש ביתי שתצליח לעבוד עם שני מחשבים נייחים, מחשב נייד אחד שמריץ חלונות 10, MacBook שמריץ iOS, וטלפונים ניידים שמחוברים לרשת הבייתית.. חשוב לי שיהיה סורק באיכות טובה, הדפסה ברזולוציה סבבה (לא מדפיס תמונות לאלבום, אבל כן לימי משפחה בגן), ויהיה נחמד שגם תדפיס אוטומטית משני הצדדים. עברתי על כל מיני מדפסות ותמיד יש איזה סקירה איפשהו שדופקת פרמטרים. הדפסה מסלולרים זה תחום חדש לי, האם זה מחייב הדפסה דרך ענן? כי הייתי מעדיף שלא. מישהו יכול להמליץ על מדפסת בסדר גודל של עד 500 ש"ח? תודה רבה, אייל

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31679&iszap=1 https://www.cubeex.co.il/מסך-acer-nitro-xv273k-4k בהתחלה תכננתי לקנות את הACER NITRO XV273K 4K אבל הביקורות עליו לא טובות בכלל זליגת אור ובהירות חזקה מידי וכדומה לכן התוכנית שלי מחר בעיקרון היא לקנות את הAW3418DW יש סיבה כלשהיא שאני לא אקנה אותו או המלצות אחרות עד 4000-4500 שקל?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Slava Rabaev,

שלום לכולם, קניתי hub חברת vention ובו 9 חיבורים עם חיבור ראשי Type-c. מכשיר מעולה הכול תקין ועובד אך בעיה אחת כאשר מחברים אותו למחשב שמע של הרמקולים במחשב נעלם. במכשיר יש 3 כניסות usb , כניסת RJ45 , כניסת Type-c , כניסת hdmi , כניסת sd/tf וכניסת אוזניות audio 3.5 mm . שאלה איך אני יכול לנתק את החיבור/כניסה audio 3.5 mm ב-hub? תודה לכול העונים מראש. תמונה קישור https://www.aliexpress.com/item/32849188464.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4df5ccPR

20. Started by iveco,

יש 3 אפשרויות : Logitech Wireless Desktop MK270 HP C2710 לבן GENIUS SMART KM-8200 מה כדאי לקחת ?

21. Started by מונלייט,

מחפשת מדפסת ביתית קטנה - הזרקת דיו אלחוטית - לשימוש מינימלי. התגובות בזאפ מאד גרועות ולא יודעת מה לבחור. יש הצעות? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by avishay126,

מחפש רמקולים חדשים בסביבות 200-300 שקל ולא יודע מה לקנות עד עכשיו היה לי רמקולים + סאב של altec lensing ועשה את העבודה מעולה 9 שנים אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by POPCORN,

יש לי מדפסת hp Officejet 6960 עם בעיה מוזרה אני מחבר את הדיו הכחול, והוא רושם לא שאין מחסנית החלפתי לדיו חדש והוא עדיין רושם לי את הבעיה הזו הבעיה עם hp היא שאם אין דיו אחד הוא לא נותן להדפיס מישהו יודע מה אפשר לעשות? או שהלכה המדפסת? אם המדפסת הלכה, אפשר לקבל המלצה למדפסת אחרת , אבל ששם אם הדיו נגמר או אין מחסנית המדפסת תמשיך לעבוד תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Ancient1,

קשה למצוא את הדרייברים ברשת ככלל. אז לטובת הציבור גולשי גוגל אני מעלה לכאן NCF-402.rar

25. Started by maor18,

אהלן חברים יש לי בעיה עם הגלגלת, היא עובדת אבל עובדת לא טוב. כשאני גולל למטה זה יכול או לגלול לי למעלה או לגלול ברעידות כאלה(לעלות ולרדת). זה כבר תקופה ככה אבל היום זה ממש התחיל לעצבן. החלפתי סוללה, הסרתי את ההתקן ממנהל ההתקנים וחיברתי מחדש את הUSB אבל שום דבר מזה לא עזר. מה לדעתכם אפשר לעשות כדי לתקן חוץ מלקנות עכבר חדש?

• 1 תגובה
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים