ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברצוני לקבל המלצה למקלדת חדשה שמחיר של כ- 150 ש"ח (אפשר לחרוג קצת). השימושים- עבודה רגילה ושוטפת על המחשב, הקלדות של מסמכים ומשחקים. עדיפות למקלדת אלחוטית. כמובן מקשים באנגלית+עברית. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ידוע לי שהעכבר עם חוט יותר טוב כי המידע מגיע יותר מהר אז רציתי לדעת אם זה כך עם מקלדות.. יש לי מקלדת אלחוטית LX100 ואם חוט יותר טוב אז אני אקנה את זו: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11442
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני צריך מקלדת חוטית (עם חיבור usb) שתתאים לעבודה משרדית - שעות רבות של הקלדה. לגבי התקציב - שיעלה כמה שצריך.. מה שנראה לכם סביר. אילו דגמים מומלצים? עריכה: מחיפוש בזאפ ראיתי שני דגמים בולטים Wave KeyboardוLogitech Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 מי מביניהן עדיפה?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר למחשב נייד מקלדת ועכבר אלחוטיים? כמובן בנוסף למקלדת המובנת של המחשב הנייד
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה המקלדת הכי טובה שאני יכול לקנות מבאג עד 260 שקל ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקליד הרבה ובזמן האחרון התחלתי להרגיש כאבים באצבעות. המקלדת שלי עכשיו - Logitech K350. אחרי שניסיתי מקלדת אחרת זולה הבנתי שממש קשה ללחוץ על המקשים במקלדת הנוכחית. (המקלדת שניסיתי הייתה הייתה מהסט עכבר ומקלדת אלחוטיים של Logitech MK270) אם הרבה יותר קל להקליד על מקלדת כזאת זולה וזה ממש על האצבעות, אולי יש משהו קצת יוצר ברמה שאפילו יקל יותר? למשל אף פעם לא ניסיתי מקלדת מכנית, יש מקלדות מכניות שטובות יותר מה-MK270? או אפילו משהו אחר לא מכני? תודה
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני משתמש בעבודה במקלדת ישנה טיכו, L100 של דל שמתי לב שהמקלדת בבית (שמאטע של קומפאק) פשוט מעצבנת לעומתה, משהו בתחושה של ההקלדה, היא פלסטיקית מידי. אני לא צריך מקשי מולטימדיה, מקלדת מכנית או מנגנונים מיוחדים. רק מקלדת יציבה ונוחה. אני גם לא רוצה סט עכבר ומקלדת, רק מקלדת ומצידי שתהיה גם חוטית - אבל יציבה וכבדה. יש לכם המלצות? 0מוכן לשלם סביב ה 150 שקל, מקווה שנמצא בפחות)
-
- 18 תגובות
- 23.7k צפיות
-
-
-
שלום רב, רציתי לקבל המלצה למקלדת Bluetooth עבור iPad Air 2. מעוניין להשקיע עד בערך 150 שקלים. חשבתי על LG Rolly או Logitech K380 ואשנח לחוות דעת עליהם מנסיון או על אחרים. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו שמע על דבר כזה? עם מקשים יותר גדולים ואותיות יותר גדולות...נראה לכם שיש כזה דבר במחיר סביר[עד 200 שקל]?
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אלהן, יש לי בעיה כנראה הפורט של המקלדת לא עובד החלפתי מקלדות ועדיין לא עובד , בדקתי על מחשב אחר את המקלדת הבעייתי והיא עובדת מצויין מה לעשות לקנות מקלדת USB או שיש פתרון מקורי כלשהו ? תודה אשמח גם כן לקבל המלצות למקלדות USB
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מחפש המלצה למקלדת עדיפות לחוטית, אך לא חייבים. הכי חשוב לי שתהיה שקטה - שלא ישמעו את ההקלדות. אם צריך לחרוג מהתקציב, אז ניתן תודה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שוקל לקנות נראה לי מדליק מה חושבים? http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=151
-
-
כתבתי בפורום לפני חודש לגבי מקלדת ואני ארצה לקנות אחת בחודש הקרוב אם ישאר לי תקציב מהsummer sale בSteam. אני מחפש מקלדת לגיימינג בסביבות ה200-300 שקל. ראיתי את ה CM Storm Trigger לפני חודש אבל מסתבר שכבר לא מוכרים אותה בארץ, ולהזמין מחו"ל יהיה בעייתי כי זה עוד יותר יגביה את המחיר. לגבי פיצ'רים: אני די תלוי מאוד במקשי מדיה, כבר ממש התרגלתי לזה כי היו לי כאלה בשלוש המקלדות האחרונות אז בכל צורה שהיא אני צריך מקשי מדיה. יהיה נחמד אם יהיו מקשי מאקרו משולבים אבל זה פחות חשוב לי. חוץ מזה לא ממש אכפת לי אם היא מכאנית או לא אבל אם היא כן אז אני יחסית רגיש לרעש, אז סוויטצ'ים שחורים לפי מה שהבנתי יחסית זולים ולא ממש רועשים, אז זה יהיה הכי טוב כי הם גם טובים לגיימינג לפי מה שקראתי. ח…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי: עכבר MX518 אני לא מתכוון להחליף בשנה הקרובה אוזניות מדוסה 5.1 שקניתי לפני כמה ימים.. ומקלדת מייקרוסופט מלפני 3 שנים שאותה אני מת להחליף מה אתם ממליצים.. משהו חוטי אין לי בעייה של חוטים שלא יהיה יותר מידי יקר.. משהו על גבול ה500 כמה שפחות יותר טוב D:
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מישהו יודע האים ניתן להשיגה בארץ ?? כל נסיונות החיפוש שלי עלו בתוהו . http://www.logitech.com/en-gb/product/wireless-illuminated-keyboard-k800?crid=26 ואם לא בהנחה שאני מזמין מחול ( אי ביי , אמאזון ) כיצד ניתן להדביק לה את ה"עברית" תודה , חג שמח ושנה טובה .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקלדת פשוט קטסטרופלית! בכל ימי חיי לא השתמשתי במוצר כל כך גרוע - גם ארגונומית (גודל מקשים) וגם מבחינת איכות הייצור. המקלדת משקשקת עם כל לחיצה על מקש, האותיות על המקשים מיניאטוריות ובפונט "תנכי". איכות הייצור של הזבל הזה זרקה אותי 15 שנה אחורה אם לא יותר. יש לי מקלדת בעבודה שעלתה 20 שקל ועליה אני כותב עכשיו את השורות האלה והיא טובה לעין ערוך מהזבל הזה של לוג'יטק שעלה פי ארבעה יותר! גם העכבר שלי הוא לוג'יטק וגם הוא מרגיש זול, אבל חשבתי שזה נקודתי ולא מייצג. אני ממש מצטער אבל אני לא רוכש יותר שום מוצר של לוג'יטק.
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי אני עוד מעט נוסע לאילת,ואני רוצה לדעת כמה יכולה לעלות מקלדת WAVE שם באילת....בהתחשב בעובדה ששם אין מעמ אז זה עולה פחות.איפה אפשר לבדוק מה המחיר שלה שם?ודרך אגב כאן במחיר הרגיל היא עולה 270,לגבי הכסף אני לא דואג יש לי מספיק ואני יכול לקנות אותה,רק צריך לדעת כמה היא עולה. תודה שבת שלום
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני מנסה למצוא בארץ את המקלדת הקומפקטית של לוג'יטק מדגם K340 ואני לא מוצא אותה בשום אתר. האם אפשר כבר להשיג בארץ את המקלדת הזאת? אני צריך מקלדת לא גדולה והיא המקלדת היחידה שעונה על הדרישות שלי. יש יותר קטנות כמו ה ARC של מיקרוסופט אבל יותר מידי קטנה בשבילי. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי באתר את המקלדת הזאת אבל לא ממש מצאתי אותה באתרים בארץ. מישהו יודע אם היא קיימת? האם היא אמורה להגיע מתישהו? באיזה מחיר ידובר? כרגע מחירה באתר 100 דולר... http://www.logitech.com/en-us/keyboards/keyboard/devices/7288 אשמח למידע נוסף.. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום מתלבט בין g510 ל g110 מה ההבדל בגדול? חוץ ממקשי מקרו נוספים ומסך קטן? אשמח להמלצות ממי שהתנסה בהן תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי לפני בערך שנתיים הביאו לי מארהב את המקלדת הנל (כן זו שעולה יותר מ1000שח בארץ) אני לא יודע איך זה קרה אבל הסוללה שלה הרוסה (מחזיק שעתיים במקום חצי שנה בערך) היא כל הזמן יוצאת מסנכרון, נתקעת (זה נראה ככה: "מה נשמעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע...") הבעיה שאין לי קבלה עליה וחבל לי לזרוק אותה לזבל יש דרך לתקן או לנצל את האחריות (הם אמורים לתת ל3 שנים) ץודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, נפרדתי היום מרייזר BLACKWIDOW ULTIMATE שלי. אני מחפש מקלדת חדשה, דרישות: אלחוטית/חוטית - לא חשוב כל כך עם עדיפות לאלחוטי מכנית - הייתה ממש נוחה אבל רועשת כך שזה לא קריטי אם כן או לא. מחיר: לכל היותר 410 ומוגבל רק לאייבורי (זיכוי על הרייזר לאחר שמתו כמה לדים). אני אוהב להרגיש שאני לוחץ על מקש אז משהו מאסיבי קצת. פיצ'רים ומקשי מאקרו - לא רלוונטי מעולם לא השתמשתי בהם. לא גיימר אלא רק סטודנט שמתכנת הרבה. ההתלבטות כרגע: לוגיטק 520 מייקרוסופט 2000/3000/X4 THERMALTEC MEKA G1 ואולי לחזור ל-רייזר שוב אני אשמח להמלצות
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מחפש מקלדת למדיה-סנטר בסלון ומתעניין במקלדת הזו: http://www.ione.com.tw/2011/3_2P_multi.html הסיבות שהמקלדת הזו מעניינת אותי: 1. גודל קומפקטי אך לא קטן מדי. המקלדת בגודל כמו של מקלדת לפטופ ונוחה להקלדה. 2. עכבר TRACKBALL מדוייק - 1000DPI. 3. סוללות נטענות כלולות. 4. עובדת ב-RF 2.4GHZ ולכן הטווח גדול ולא צריך קשר עין עם המקלט. 5. ביקורות טובות על המוצר והמלצות גם ב-KSP שמוכרים את המוצר. חבר שהראה לי את המקלדת הזו מלכתחילה ומתעניין בה גם כן, יצר קשר עם היבואן והשיג מחיר מעולה עליה אם תהיה קנייה קבוצתית (מחיר של 175 ש"ח - הנחה של 75 ש"ח לעומת KSP ויותר לעומת חנויות אחרות, כלומר 30% הנחה). אם יש מי שמתעניין, שיגיב פה בפורום ואם נגיע למספיק קונים (אני חושב שביקש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-