עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , לא יודע אם זה הפורום המתאים ... אם לא , אז מנהלים .. בבקשה להעביר אני רוצה להתקין בבית 5 מצלמות אלחוטיות , אחת בכל חדר. מה אני צריך להתקין/לקנות כדי שתהיה לי גישה מרחוק לכל המצלמות? מן Web interface כזה .... מישהו יודע עלויות או יכול להמליץ על דרך זולה וחלופית עם web cams פשוטות תודה !!!

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  2. מערכת ההפעלה - WIN98SE . כרטיס PCI של ה FW - מזוהה ועובד טוב. איך אני פותר את הבעיה? דריברים ? (חרשתי את האתר של סוני ולא מצאתי איזכור לדריבר אחד...)

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  3. Started by MichaelZ,

לאחר בדיקה קצת יותר מעמיקה החלטתי לנסות להשיג את הדגם הזה. מן הסתם רציתי קודם לראות כמה היא עולה פה. לא יכול למצוא את המוצר בשום אתר. מישהו מוכר את המצלמה הזאת בארץ? מישהו יכול להפנות אותי לחנות? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by yasha77,

צריך עזרה יש לי מצלמת usb של חברת mustek דגם 300A היא עובדת בסדר בתוכנת העריכת תמונות שבא ביחד איתה אבל משום מה לא עובדת בנטמיטינג ותוכנות צאט אחרות כמו paltalk מה הבעיה ואיך מסדרים אותה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by fedora,

שלום. אני מעוניין לרכוש מצלמת אבטחה ומתלבט בין כמה דגמים: 2 דגמים של Xiaomi: http://www.ebay.com/itm/Xiaomi-YI-Dome-Home-Camera-112-720P-360-Degree-PTZ-WiFi-International-Edition-/112362011892?hash=item1a294c3cf4:g:8GkAAOSwmgJY3f92 דגם 360. חיבור WIFI בלבד http://www.wallashops.co.il/מצלמת-אבטחה-אלחוטית-yi-home-camera/pi6ja111095?ref=StoreYa&utm_source=stry&utm_medium=trafb&utm_campaign=storeya10 חיבור WIFI בלבד https://www.aliexpress.com/item/VStarcam-IP-Camera-WiFi-Wireless-Mini-CCTV-Camera-P2P-Baby-Monitor-P-T-Micro-TF-Card/32385677608.html בעדיפות אחרונה. אומנם זולה יותר אבל לא 360 ונראית…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Gill2,

איזו מצלמת אינטרנט הכי טובה בסיביבות ה - 100 ש"ח?אפשר קצת יותר

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  7. Started by ktulu,

שלום, מחפש המלצה למצלמת אינטרנט טובה ולא יקרה לשימוש בסיסי. יש לי כמה מועמדות בבדיקה של בזאפ אשמח אם מישהו יוכל לעזור בבחירה: מצלמת רשת MINI CAM Viewcom - 80 ש"ח מצלמת רשת ICAM140 GPT במחיר 79-46 מצלמת רשת 310 Qcam במחיר 65-79 מצלמת רשת 330PC SILVER LINE במחיר 110-130 מצלמת רשת TwinkleCam Pro Quantum במחיר 118-174 מצלמת רשת ICAM340 GPT במחיר 128-141 מצלמת רשת Express Logitech במחיר 130-227 אני יודע שרשמתי הרבה אופציות ובסה"כ המחירים לא גבוהים. אבל בכל זאת אני מחפש לקנות פעם אחת מצלמה טובה ושלא אתאכזב יותר מידי, יש מבחר ממש גדול ואני לא ממש מבין גדול בזה. תודה למי שיכול להמליץ.

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  8. Started by MHIR,

איזה מצלמת אינטרנט יש בשוק טובה ולא יקרה בעלת איכות תמונה טובה ואיך אפשר לדבר עם אנשים באינטרנט בעזרת המצלמה האם יש במצלמות האינטרנט מיקרופון והאים אפשר להשתמש במצלמת אינטרנט ללא חיבור לאינטרנט תודה מראש מאיר

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  9. Started by MHIR,

קניתי היום מצלמת אינטרנט של אינטל איך אני יוצר קשר עם אנשים ורואה אותם דרך המצלמה האם יש תוכנה מסוימת קניתי אוזניות עם מקרופון יש שתי יציאות אחת למקרופון ואחת לאוזניות את היציאה של האוזניות אני יודע לחבר אבל את היציאה של המקרופון אני לא יודע לחבר בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  10. Started by bah10,

אני חושב לקנות מצלמת אינטרנט ורציתי לקבל המלצות מה לקנות איזה פרטים צריך לדעת לפני שקונים, רזולוציה וכו'. ראיתי שהרבה אנשים פה מעלים תמונות כמו מודינג למשל, גם אתם משתמשים במצלמת אינטרנט? תודה

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by randt,

שלום, רכשתי מצלמה וחיברתי אותה למחשב. כיצד אני גולש עימה ורואה מישהו אחר עם מצלמה ? האם עליי להוריד תכנה כלשהיא ? תודה.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  12. Started by rani,

שלום אני מחפש למצלמה הנ''ל דרייבר כבר המון זמן ואני לא מוצא, את הדיסק אני איבדתי אז ככה שאני חייב את עזרתכם במציאת דרייבר למצלמה iCam 540 DC-4130

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  13. Started by halo,

איזה מצלמת אינטרנט די פשוטה של לוג'יטק כדאי לקנות ולמה? תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  14. Started by maccabeast,

שלום, אני צריך מצלמת אינטרנט איכותית, שתהיה טובה כדי לדבר עם אנשים מחו"ל...המחיר כמעט לא משנה...

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  15. Started by opzi,

קניתי היום מצלמת אינטרנט של DR.BYTE ולא הגיע איתה דיסק של דרייבר. עכשיו לא יכול להפעיל אותה בלי הדרייבר. איפה אני משיג אתזה???? תודה מראש, אופיר.

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  16. שלום, אני מחפש מצלמת אינטרנט לסקייפ וכו'. איפה ממקמים את המצלמה? מעל המסך? אם כן - לא מצאתי (כמעט) אף מצלמה שניתן למקם אותה על מסך (מסך שטוח דל 22"). האם לא שם ממקמים את המצלמה? בנוסף, מהי המצלמה המומלצת? (בדקתי לא מעט מהדגמים הנמכרים בהום סנטר ואייס ואת כולן החזרתי: החל ממייקרוסופט, TEAC, A4 וכו') תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by TheAce,

שלום, אני מחפש מצלמת אינטרנט לשיחות וידאו (כדי שאמא שלי תוכל לראות ולשמוע את הנכדה...) חשוב שהתמונה לא תהיה מקרטעת (פריים פריים) ושהתמונה תהיה איכותית וברורה. חשוב שיהיה מיקרופון מובנה. לאחר חיפוש באינטרנט עלתה בחכתי המצלמה: Microsoft LifeCam VX3000 ממולצת? או שיש משהו יותר איכותי באותו טווח מחירים בערך? נ.ב מזה OEM? נתקלתי בזה בשיטוט באינטרנט ועל פי הבנתי זה מושג לכך שהמצלמה תגיע בשקית ולא באריזה קרטון... שאלתי במספר חנויות וכולם אמרו לי שזה מצלמה חדשה לחלוטין (ולא מחודשת) רק לא באריזת קרטון צבעונית. האם זה נכון? האם כדאי לקנות OEM ? (המחיר נמוך בכ-30-40%... ממש מוזר) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  18. Started by yonib5,

מה אתם אומרים על זאת: המצלמה של חברת VIEWCAM קישור לדגם: http://www.viewcom.com.cn/products-list.asp?step=2001&pid=574

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  19. Started by Damage,

שלום לכולם. אני מחפש מצלמת אינטרנט ורציתי להתייעץ קצת. בוא נגיד, אני מוכן להשקיע 200 שקל במצלמה .מה הכי טוב שאני יכול להשיג תמורת הסכום הזה? רצוי שהמצלמה תיהיה מחברה כמו Creative וכדו..שתיהיה איכותית ובעלת קצב ריענון גבוהה יחסית למצלמת אנטרנט רגילה. תודה רבה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  20. Started by asilbob,

מחפש מצלמת אינטרנט במחיר של 100-300 שקל בסביבות המחירים האלו יש לי תמצלמה PRO400 לא יודע אי לא אמינה קיצר אי על הפנים של מצלמה עד היום עשיתי הרבה קניות של מוצרים למחשב והמצלמה אזות הכי איכזבה אותי יש לכם מצלמה שאי קצת הרבה יותר טובה מי המצלמה הPRO4000 של לוגיתיק ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by QWERRREWQ,

עדכון, בסוף האשכול הוספתי חוות דעת מפורטת שלדעתי די מייתרת את כל הדיון באשכול, הנה הקישור. שלום חברים, אחרי הרבה התלבטויות החלטתי לקנות את המצלמה הזו, בעיקר למטרת שיחות אינטרנט ב SKYPE וכדומה. אלא שאחרי שראיתי ב YOUTUBE סרטונים שאנשים יצרו איתה התחלתי להתבלבל. כי מצד אחד יש סרטונים שבאמת מראים איכות ברמה גבוהה מאוד, הנה- ומצד שני חלק מהסרטונים מראים איכות ברמה פחות גבוהה באופן משמעותי מהסרטונים הקודמים, למשל .אני מדגיש שוב כי המצלמה תשמש אותי לשיחות אינטרנט ב SKYPE וכדו', ורציתי לשאול מדוע יש הבדלי איכות בסרטונים, והאם שיחה ב SKYPE היא באיכות שונה מאשר הסרטה פנימית עם המצלמה לתוך המחשב. תודה מראש לכל העונים, זה קצת דחוף.

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. היי חברה, חבר שלי קנה את המצלמה הנ"ל NEOCOM NCC302 עכשיו, רשום שיש שם מקרופון בנוי אבל המחשב לא מזהה אותו בכלל לפיכך אני לא יכול להגדיר אותו, יש לו WINDOWS 7 X64 ניסינו גם תדרייברים האחרונים מהאתר הרשמי וזה לא עזר. למישהו יש הצעות?

23. Started by imac,

חבר שלי מעוניין לקנות מצלמת אינטרנט איכותית והוא מעוניין לדעת מאיפה ובכמה לקנות.. התקציב לא מוגבל, אבל עדיף שהמחיר לא יהיה מוגזם מדיי... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by ari,

קיבלתי מצלמת אינטרנט די ישנה למי שזוכר מצלמה בצורת חתול א. אני לא מוצא דרייבר שמתאים לxp ב. אחרי שהתקנתי דרייבר איך אני מפעיל אותה באמצעות איזו תוכנה

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  25. Started by kol209,

מצלמת אינטרנט ה500 שקל איזה מצלמה הכי טובה ב 500 שקל?

• 2 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים