עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מחפש המלצות טובות על מדפסת משולבת איכותית למשרד מדפסת לייזר משולבת פקס וצילום רצוי שתהיה מהירה זו מדפסת למשרד זו הסיבה שמוכן להשקיע עד 2000 שקל אשמח לקבל המלצות ממישהו שנתקל במדפסת טובה ששווה את הכסף, תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by sgsg,

שלום לכולם, אני מעוניין במדפסת משולבת עם פקס עד 700 שקל +/- אחרי חיפוש בפורום ראיתי ששתי המדפסות עונות לדרישות שלי. עכשיו ההחלטה היא בעיקר בעניין הדיו. מי מהן יותר חסכונית ? ראיתי שהמחירים של הראשים של BROTHER זולים יותר, אבל מה תהיה תדירות ההחלפה שלהם? השימוש יהיה 80% ש/ל. מה ההבדלים בין השתיים?

3. Started by ofcourse,

היי אני מחפש המלצה למצלמת רשת זולה, בסכום של 50-60 שח... אני מודע לעובדה שבסכום הזה לא אמצא משהו איכותי, אבל המצלמה היא רק לשיחות קצרות דרך מסנג'ר, והאיכות לא קריטית. תודה מראש

4. Started by carock,

יש ברשותי את המסך L1953TR.. הצבעים ממש לא חדים וגם האיכות בצפיה בסרטים די ירודה.. הבנתי שצריך לשחק עם ההגדרות ולהוריד דרייברים.. מישהו יכול להסביר לי איך לכוון את המסך ומאיפה להוריד דרייברים..?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  5. Started by nw,

האם ה-AMD XP יותר טוב מה-AMD הרגיל מבחינת ביצועים? זאת אומרת אם משווים בין מעבד XP למעבד רגיל אם אותה מהירות שעון יש ביניהם הבדלים? או שהכל עניין של שיווק?

6. Started by rofben,

אני צריך חוות דעת על העכבר רייזר ממבה כי אני קונה אותו מחר ואני רוצה לדעת אם הוא טוב. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. ולא הכתובת היא לא www.spire.com (הכוונה לחברה של הHSFים למי שלא הבין) תודה מראש אני (Jim)

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  8. Started by kobi_sion,

מה עדיף ? למשחקים ומוזיקה

9. האם ה-CM Storm Trigger במחיר של 300 כפי שהיא מוצעת עכשיו באייבורי זה דיל טוב למקלדת מכנית להקלדה? האם יש הבדל משמעותי בינה ובין CM Storm Quick Fire Pro ? תודה

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  10. Started by amiri,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד מסדרת T20/21 של IBM - מישהו יודע איפה לחפש? תודה. אמיר

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  11. Started by Vladgi,

במתח של 1.725 למעבד vcore 1.71-170 3.3V-2.70 5v-5.03 12v-11.73 זה נורמלי בשביל hec?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  12. Started by gshhar,

מה בדיוק נותן המארז(אני מחפש ל-AMD2000),אני מחפש המלצות.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  13. Started by vourt,

קניתי מדפסת שתומכת בUSB2 וחיבור רגיל PARALLEL , במחשב יש לי USB 1.1 (המדפסת היא CANON I 550) עדיף לחבר את המדפסת לusb או לפרלל? תודה.

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  14. שלום, יש ברשותי מצלמה בעלת יציאת BNC , ברצוני לראות את הוידאו במחשב, על מנת ללכוד וידאו במסך ולהקליט בעצם את הוידאו שלה. רציתי לדעת איזה אפשרויות עומדות ברשותי על מנת לחברה, כמובן שככל שיותר זול יותר טוב .. המחשב הוא מחשב רגיל.. HDMI,VGA תודה מראש, ניר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by DAN,

מישהוא ניתקל בבעיות הבאות: http://www.asus.com.tw/inside/Techref/amdbdas.html דן

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  16. Started by רפי וקנין,

ספויילר עכבר לא מגיב בצד שמאל של המחשב עולה למעלה ולמטה בלבד

17. כולכם נורא נהנתם לייעץ לי להתקשר לדודי מארה"ב ולדווח לו על פעולותיו בשביל שלי יהיה טי-200. לא מצחיק. האם יש אתר או אתרים לא ישראלים המוכרים חלקי מחשב כגון: כרטיסי מסך חדשים, השולחים חבילות לישראל ? לא חייב להיות אמריקאי.. מצידי אפגניסטני. רק לא במחירים של ישראל. אם לא יודעים לא עונים בבקשה. חחח.. חייטין.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by avnet613,

שלום. יש לי פקס של hp 6313 all in one. כשהוא במצב מענה אוטומטי הוא שולח ומקבל פקסים, אבל כאשר מתקבלת שיחה בבית ואני עונה בטלפון אלחוטי הוא חושב שיש פקס ומשמיע קולות של פקס שלא מאפשרים לנהל שיחה. כאשר אני עונה בטלפון קווי אין בעיה והשיחה מתקבלת כרגיל והוא לא מזהה את זה כפקס. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by royboy777,

שלום לכולם אני ככל הנראה אצטרך כבל DVI למסך LCD שאני עומד לקבל איך נקרא הכבל אותו אצטרך לצורך שימוש במסך בין כל השמות וההתקנים למיניהם? תודה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  20. Started by ilaysk,

הוא בדיוק כמו UPS רק אחרי הפסקת חשמל לא מחזיק את המחשב נכון? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  21. Started by devzero,

ל"ת..

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  22. Started by aofer,

היי, אני מחפש לקנות אזניות טובות עם מיקרופון. השימוש העיקרי הוא בStarcraft 2 כדי לדבר עם חבר בסקייפ תוך כדי משחק. אני אשתמש בהם גם לshooters אני מניח ובשביל משחק עם הלפטופ שלי אבל בדרך כלל אני עובד על PC ומשתמש ברמקולים 5.1 התקציב הוא יחסית גמיש, אני מוכן להשקיע עד 500 אבל אשמח לחסוך. אני שואל בעיקר כי יש מבצע בKSP על ציוד של ThermalTake ואני שוקל ללכת על הShockOne ואני לא בטוח כמה הן טובות, לעומת רייזר למשל. וכמה באמת כדאי לי לקחת אזניות USB בניגוד לאזניות רגילות. אשמח לתשובה מהירה כי המבצע שלהם נגמר היום תודה

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  23. מחפש המלצה למקלדת + עכבר אלחוטיים . לעבודה בגרפיקה ומולטימדיה ( עובד על שני מסכים) אשמח להמלצות. ושאלה קטנה. האם יש ערכות כאלה שהמקלדת והעכבר נטענים ולא על סוללות?

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  24. Started by shaks,

אני מתעניין בשני העכברים הנ"ל. שניהם במחיר דומה- בעיקרון עכשיו יש לי RAZER LACHESIS שמתחיל לגמגם (אחרי כמה שנים טובות שהוא שירת אותי נאמנה ). אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by geigera,

שלום רב במשך זמן רב הייתי משתמש בנייד שלי עם מקרן והכל היה בסדר. אחרי שהחלפתי כבל VGA כי הקודם התקלקל, עם הכבל החדש המחשב תמיד במצב של הקרנה במקרן בלבד. מרגע שאני מחבר את הכבל אני לא יכול לראות על המסך. גם כשאני בוחר באופציה של מסך כפול אפליקציה שבמחשב ששולטת על המקרן - זה לא משנה את המצב. עזרה? תודה ארי

• 1 תגובה
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.