ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מעוניין לשים gps באוטו בדרך הזולה ביותר.. (לא לקנות פוקט pc ועוד תוכנה למעקב ואנטנת gps) רציתי לדעת אם יש דרך זולה שאתם מכירים.. יש לי את התוכנה כבר.. destinator3 israel הקטע הוא שאני לא יודע בדיוק איך זה עובד עם gps מעבר לזה יש תשלום חודשי או משהו? (מצטער אם זה לא הפורום הנכון פשוט לא ידעתי איפה לשים את זה)
-
- 30 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ליקנות רמקולים 5.1 איכותיים (עם סבופר) תקציב עד 600 ש''ח רצוי של logitech
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש את המארז של צ'יפטק ה-AX-01SLDW ואני לא מוצא אותו בשום מקום בארץ מישהו יכול לומר לי איפה יש אותו ? תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום עכשיו בחורף החשמל נופל בבית ואיתו גם המחשב .. אז חשבתי לקנות אל פסק ואני לא מבין בזה כל כך אז אני צריך עזרה. הסתכלתי באתר של TMS וראיתי שרק מה ששונה חוץ מהמחיר של כל UPS זה רק מספר ואז VA.... VA = ? בקיצור אז תקציב זה לא משנה כל כך השאלה מה כל מספר אומר, תסבירו לי בבקשה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מעוניין לקנות XBOX360 מפה: http://www.gamestation.co.il/Product.asp?productid=69 מה ההבדל בין גירסת ה-PAL לגירסת ה-NTSC? יש אפשרות של לקנות את האקס בוקס אם צ'יפ קורה צרובים משו מוכן לפרט על זה... זה מבטל אחריות? וזה קורא סוג מסוים של צרובים או שפשוט אני צורב DVD ומכניס לקונסולה ומשחק? הצ'יפ קורא צרובים שווה את המחיר או שיש דרך קלה לעשות שהקונסולה תקרא צרובים? יש סכנה במשחקים צרובים? תודה מראש על כל התשובות...
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שמעתי שלעכבר הנ"ל אין לחצן באמצע. הדבר די חשוב לי למשחקים למשל. האם זה נכון לשעכבר ברמתו חסר את הלחצן על הגלגלת באמצע ? אני יודע שיש גם גלגלת בצד,האם גם שם חסר לחצן ? אה ועוד משהו,עשיתי קצת חיפוש וראיתי שהרבה אנשים פשוט טוענים שהעכבר פשוט לא נוח למשחקים,אפשר בבקשה לדעת למה ? (אני פשוט רוצה לקנות אותו מחר ומפחד שאני יוציא סתם כסף עליו כי הרי אני הולך לשחק איתו). תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש במחיר סביר של בסביבות 200 שקלים משום שראיתי ב 290 שקלים אך עדיף כבר את ה MX... אשמח לקישורים. נ.ב. שיהיה באזור חולון או שיהיה משלוח. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות בזמן הכמה שיותר מידי מצלמת וידיאו שהמטרה העיקרית שלה היא הנצחת רגעים משפחתיים וטיולים וכו'. ההתלבטות שלי היא בין מצלמת וידיאו דיגיטלית או רגילה או מצלמת וידיאו דיגיטלית עם תמונות סטילס, אני גם רוצה לערוך את הסרטים דרך המחשב אז חשוב לי הקשר למחשב. הבעיה היא שאני לא מבין בתחום הזה . לא יודע מה ההבדלים בין סוגי המצלמות והתכנולוגיות. הייתי מעוניין שימליצו לי על מצלמה שתשרת את הדרישות שלי בצורה הטובה ביותר פלוס כמובן יחס מחיר-תמורה הכי טוב ובנוסף הסבר על ההבדלים בין המצלמות יתרונות-חסרונות וכו'. בנוסף לזה ניסיתי לחפש ברשת אתרים בנושא אח לא מצאתי אתר שיענה לי על שאלותי. בתודה מראש אמיר.
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני צריך מדפסת הכי פשוטה בשביל להדפיס כמה דפים חשובים.המחיר המקסימלי הוא 200 שקל. הנה חשבתי לקנות את זאת: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6344 אם היא לא משהו אז תתנו לי קישור מחנוית בצפון כמו KSP פנדה או נועה רק משלושת החנוית האלו תודה..
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות ג'וייסטיק עד 60 שקל. מצאתי כמה אבל אין לי מושג אם הם טובים או לא... האם יש דברים מיוחדים שכדאי שיהיו בג'וייסטיק? ראיתי כמה דוגמאות שאולי יתאימו לי אבל אין לי מושג אם כדאי לקנות אותם, אם משתלם, אם הם יעבדו טוב...... אם יש לכם המלצות ליותר טובים במחיר של עד 60 שקלים בבקשהה תביאו לי.. הנה מה שמצאתי: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2385 48 שקלים משלוח חינם... וזה ראיתי בתגובה לאחד ההודעות פה http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3042 לא הבנתי כמה הוא עולה כולל משלוח... מה מהם עדיף והאם אתם מכירים במחירים האלה אחרים שעדיפים על מה שנתתי.. תודה
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
ורציתי לדעת על איזה הגה אתם ממליצים (שיהיה הגה ממש טוב )? מקסימום 500-1000 עדיף 500 או אפילו פחות אם ההגה עצמו ממש טוב
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי שלום אני מעוניין לקנות כיסא טוב למחשב רציתי לדעת מה דעתכם על הכיסא COUGAR ARMOR והאם יש משהו אחר שאתם ממליצים ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס קול חדש ורמקולים חדשים ולהחליף את ה כרטיס קול שלי (Creative SB LIVE Value) ואת הרמקולים שלי (2 + סאב של VIVANCO שנקנו לפני יותר משנה וחצי) אני מעוניין שהכרטיס קול יהיה אחת מהחברות הבאות: Ceative Hercules Teartec אבל אני לא צריך שיהיה בו את הכונן החיצוני (כמו שיש ב - PLATINIUM וכו') אני צריך שהוא יתמוך ב 5.1. בנוגע למערכת הרמקולים לא משנה לי החברה, העיקר שתיהיה אמינה ושהקול ישמע בה צלול ונקי. (ולא איך שאני מגביר שומעים רעשי רקע ודברים אחרים) רצוי מערכת של 5 שכוללת אחד סנטר ובנוסף שתכלול סאב. כרגע המחיר אינו חשוב, אני מעוניין בהצעות וברגע שאני אדע עד איזה מחיר אני אוכל לרכוש אני אתחיל לסנן הצעות ועוד משהו שרציתי לשאול, אם מישהו יכול להסביר לי מה ההבד…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני קונה גם WINTV PVR150 כך שלא צריך אחד עם שלט. הכי זול (ולא מכוער) שמצאתי זה ה-SilverStone Lascala 10 גם Thermaltake MOZART נראה בסדר ועולה בערך אותו דבר. ספקים של SilverStone הם יקרים יחסית, אז אני צריך יעוץ לגבי אחד מאד שקט ויותר זול מ400 ש"ח (300-350W) יש חנות שבה מוצרים של סילברסטון הם זולים יחסית? באינטרנט, הזול ביותר שמצאתי זה 635 ש"ח ב - Baby.co.il (מצאו שם לחנות...) יש מארז אחר (מינימליסטי כמה שיותר אבל ATX מלא) שלא עולה המון ונחשב טוב?
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ת'מארזים השקופים של SUNBEAM אתם ממליצים על זה שרגיש ל UV ? כאילו הוא לא מחוספס כזה או שהוא באותה רמת שקיפות ? בתודה איתי
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המארז שיש לי אין בעיית תקציב, מה הכי מומלץ? . (עדיף עם קרור מיים מובנה אם יש ) תודה.
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לא משנה לי החברה תלוי מה מומלץ אני מעדיף(לא מחייב) שלא יהיה של HP בגלל זלילת הדיו של המדפסת במידה וישנו מכשיר All In One שמומלץ גם אם הוא חורג מהתקציב זה יעזור גם כן תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת חדשה לאחר שהמדפסת הנוכחית שלי Lexmark Z23 עושה לי מלא בעיות והדיו מתייבש ממש מהר. לפני שאני מגיע למדפסת עצמה אני תוהה האם זה באמת יעיל וזול יותר לקנות מדפסת בעלת 4 מיכלי דיו במקום 2? שמתי עין על המדפסת Brother DCP130C. שבאמת רוב התגובות עליה טובות למעט הנושא שאי אפשר להדפיס בה אם אחד ממיכלי הדיו התרוקן. האם זה נכון או שאפשר לשנות משהו בדרייברים שלא יהיה ככה? והאם אתם ממליצים על מדפסת זו? אני פתוח גם להצעות למדפסות אחרות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אהלן , המדפסת הישנה שלי כבר התחרפנה לגמרי והגיע הזמן לקנות אחת חדשה. על כל פנים , אין לי ממש מושג במדפסות ואבא שלי שאל אותי בקשר לHP 5743 שראה במבצע. הרצתי חיפוש אבל לא מצאתי מידע בפורומים. בכל מקרה , אני לא צריך מדפסת מטורפת בכלל , פשוטה בלי הרבה שטויות מסביב שתהיה אמינה ושלא תעשה הרבה בעיות (בערך 400 שקל). בחיפוש ראיתי פה הודעות שאומרות שלHP יש שירות חרא והדיו שלהם עולה פול כסף , אולי כדאי לי מספדת אחרת בכלל? כל הקטע עם הדיו לא כל כך מזיז כי גם ככה אני לא מדפיס הרבה אז פעם ב לבזבז קצת כסף נוסף על דיו זה לא סוף העולם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי אמר לי שהוא רוצה לקנות מדפסת לייזר למרפאה שלו, כי עד עכשיו הייתה לו מדפסת ישנה אפילו מדי הייתי אומר. הוא אמר לי שהוא רוצה HP. אני לא בטוח למה אבל אולי זה בגלל התוכנה שהוא עובד איתה, אבל בכל מקרה חשבתי על ה HP LASERJET 1010 מ PANDAS עולה 1085 ש"ח.... מה אתם חושבים, מי שמכיר אותה? זה מספיק טוב? כל השימוש שלה זה להדפסת מרשמים, חופשי מחלה וכד'..... אשמח לקבל הערות ועוד הצעות, גם אם יש הצעות למדפסות מחברות אחרות במחיר דומה אשמח...(עוד מעט אבא שלי יבוא ואני אעדכן למה הוא רצה דווקא HP) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מדפסת רגילה כבר יש לי, HP 5550 שאני דיי מרוצה מימנה. כך שהמטרה של המדפסת המשולבת היא בעיקר ושאני אומר בעיקר הכוונה למעל 80% זה לשמש במכונת צילום. בין השאר שתיהיה גם סורק טוב ואם אפשר אז גם פקס. המטרה העיקרית של המדפסת הזאת היא לצלם דברים שרובם יהיו בשחוק לבן..(אבל חשוב לי גם שהיא תדע לצלם ציבעוני.., שתיהיה את האופציה) בנוסף מאוד חשוב לי המחירים של הדיו, שתיהיה כמה שיותר חסכונית בדיו ואני מוכן לשלם עוד קצת כסף כדי בסופו של דבר לחסוך אותו בעתיד על דיו. אבל שהתוספת של הכסף באמת תיהיה מוצדקת כי אני והמשפחה שלי אם נצלם המון בחודש זה יהיה בסיבות ה-50 צילומים ככה גג. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לרכוש מדפסת ניידת(שמן הסתם פועלת על סוללה), , שיודעת להדפיס תמונות על נייר קשיח כמו כשמפתחים תמונות בחנות צילום. תקציב לא מוגבל, שתהיה באיכות הגבוהה ביותר ללא פשרות. מספיק שתדפיס בגודל 15X10. שתדע לקרוא מכ.זיכרון של המצלמה או נתמכת בחיבור USB להדפסת תמונות מהמצלמה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה... אז ככה אני מעוניין במדפסת רק מסוג Hp בלבד!!!! אני צריך המלצות על מדפסות של החברה שציינתי ממש טובות גג עד 400 500 ואם אפשר משולבות גם יעני עם סורק.. ומה אתם אומרים על המדפסת הזו ..? שווה לקנות אותה ... http://www.officedepot.co.il/(d5qyravgqua0il45orzgzy55)/catalogSku.aspx?id=673889&famid=376095&PR=QJ5 תודה ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד מסדרת T20/21 של IBM - מישהו יודע איפה לחפש? תודה. אמיר
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-