עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם. אני מעוניין לדחוף 2 מחשבים בתצורת ATX לשטח יחסית קטן. עד היום הייתי עובד עם מארז Mid Tower גדול יחסית (Antec, Chieftec וכו') - ולהחזיק 2 מארזים גדולים כאלו לא בא בחשבון! הנה מפרט משוער של המחשבים (עוד לא נרכשו, למרות שחלק מהרכיבים כבר אצלי): מחשב 1: לוח ATX, מעבד Athlon 64, כרטיס גרפי קליל, 0/1 כרטיסים נוספים, 0 כוננים חיצוניים, 1-2 דיסקים קשיחים. מחשב 2: לוח ATX, מעבד Athlon 64 DualCore או לחילופין 2 מעבדי Opteron DualCore, כרטיס גרפי קליל, 0/1 כרטיסים נוספים, 0 כוננים חיצוניים, 1-3 דיסקים קשיחים. את שניהם אני רוצה לדחוף לשטח כמה שיותר קטן. רוב הציוד יחובר ב-USB/Firewire ולא בתוך המחשב, לכן כמעט אין כוננים וכרטיסים! כל הקונסטרוקציה הזו ככל הנראה תוצב מחוץ לחד…

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  2. שלום אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין הסוללות הנוכחיות של GP בקיבולות בין 1800 ל 2700 לבין דור ה Recyko החדש שעומד על 2050 (מדובר על מיליאמפר שעה - קיבולת הסוללה) יש לי מטענים ישנים והרבה ציוד ואני רוצה לרכוש סטים נוספים של סוללות נוסף על השניים שכבר יש לי.הבנתי שבריסייקו אין את אפקט הזיכרון אבל קיבולת נמוכה זה חיסרון משמעותי.אני אציין שאני עובד עם הסוללות על ציוד היקפי כמו שלט מקלדת ועכבר אלחוטיים. תודה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by October,

מה קורה חברים אני מאזור המרכז יש לי mx518 כבן שנה במצב טוב שאני רוצה להחליץ לרייזר ברמתו... ה mx518 פשוט לא נוח לי בכלל והיה בשימוש אצל אחותי הקטנה..

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  4. יש עכשיו ברשותי את המקלדת Cordless Desktop® Comfort Laser, שהיא נוחה ומעולה למטרת הקלדה במעבד תמלילים, אך גרועה בכל דבר אחר. אני מעוניין להחליף אותה למקלדת גיימינג מוארת, ושלושת הבאות בתקציב שלי (עד 500ש"ח) ומביקורות שונות הן מעולות (אתם מוזמנים להוסיף עוד אופציות). Logitech G15 MS X6 Razer Lycosa למיטב הבנתי רק ה- MS X6 היא עם עברית חרוטה ומוארת (?), כמה קשה להתרגל למקלדת ללא עברית ? האם מישהו התחרט שהוא קנה מקלדת ללא עברית ? איזו מקלדת עדיפה מבין שלושתן (אני אישית נוטה לכיוון ה- G15, אבל העברית והמקלדת הנומרית המתפרקת מאוד קורצים לי ב- X6, יש לי מקום מוגבל למקלדת בגלל משטח קשיח של Razer) ?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום לכולם.. כפי שכבר הבנתם, ברשותי ספק גנרי שנאלצתי לקנות בלית ברירה.. ועכשיו אני רוצה להחליף אותו המערכת שלי היא כזאת מארז - Theramltake XaserII עם 5 מאווררים של 80mm. עוד מאוורר של AC 120mm ובתכנון להוסיף עוד אחד כזה (זה כולל מעט מודינג) שלושה כוננים קשיחים - אחד SATA ועוד 2 רגילים. כונן אופטי אחד - DVD-ROM של LG. כרטיס מסך - GeForce 6800 128MB AGP של ג'יגהבייט. ג'יגה זיכרון של Kingston. לוח P4P800SE של ASUS. מעבד Intel P4 Prescott 3.0Ghz. קירור למעבד ולכרטיס מסך של זלמן (אולי זה משנה). נראה לי שזהו.. בכל מקרה,כפי שאתם רואים זה מחשב ישן שאמור להתחלף בתקופה הקרובה במשהו חזק הרבה יותר אז אני רוצה להשקיע סכום לא גדול.. תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מעוניין לשים gps באוטו בדרך הזולה ביותר.. (לא לקנות פוקט pc ועוד תוכנה למעקב ואנטנת gps) רציתי לדעת אם יש דרך זולה שאתם מכירים.. יש לי את התוכנה כבר.. destinator3 israel הקטע הוא שאני לא יודע בדיוק איך זה עובד עם gps מעבר לזה יש תשלום חודשי או משהו? (מצטער אם זה לא הפורום הנכון פשוט לא ידעתי איפה לשים את זה)

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by omer_xd,

שלום אני מעוניין ליקנות רמקולים 5.1 איכותיים (עם סבופר) תקציב עד 600 ש''ח רצוי של logitech

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  8. שלום ! אני מחפש את המארז של צ'יפטק ה-AX-01SLDW ואני לא מוצא אותו בשום מקום בארץ מישהו יכול לומר לי איפה יש אותו ? תודה ;D

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by morx,

שלום עכשיו בחורף החשמל נופל בבית ואיתו גם המחשב .. אז חשבתי לקנות אל פסק ואני לא מבין בזה כל כך אז אני צריך עזרה. הסתכלתי באתר של TMS וראיתי שרק מה ששונה חוץ מהמחיר של כל UPS זה רק מספר ואז VA.... VA = ? בקיצור אז תקציב זה לא משנה כל כך השאלה מה כל מספר אומר, תסבירו לי בבקשה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  10. מעוניין לקנות XBOX360 מפה: http://www.gamestation.co.il/Product.asp?productid=69 מה ההבדל בין גירסת ה-PAL לגירסת ה-NTSC? יש אפשרות של לקנות את האקס בוקס אם צ'יפ קורה צרובים משו מוכן לפרט על זה... זה מבטל אחריות? וזה קורא סוג מסוים של צרובים או שפשוט אני צורב DVD ומכניס לקונסולה ומשחק? הצ'יפ קורא צרובים שווה את המחיר או שיש דרך קלה לעשות שהקונסולה תקרא צרובים? יש סכנה במשחקים צרובים? תודה מראש על כל התשובות...

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  11. שמעתי שלעכבר הנ"ל אין לחצן באמצע. הדבר די חשוב לי למשחקים למשל. האם זה נכון לשעכבר ברמתו חסר את הלחצן על הגלגלת באמצע ? אני יודע שיש גם גלגלת בצד,האם גם שם חסר לחצן ? אה ועוד משהו,עשיתי קצת חיפוש וראיתי שהרבה אנשים פשוט טוענים שהעכבר פשוט לא נוח למשחקים,אפשר בבקשה לדעת למה ? (אני פשוט רוצה לקנות אותו מחר ומפחד שאני יוציא סתם כסף עליו כי הרי אני הולך לשחק איתו). תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני מחפש במחיר סביר של בסביבות 200 שקלים משום שראיתי ב 290 שקלים אך עדיף כבר את ה MX... אשמח לקישורים. נ.ב. שיהיה באזור חולון או שיהיה משלוח. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  13. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות בזמן הכמה שיותר מידי מצלמת וידיאו שהמטרה העיקרית שלה היא הנצחת רגעים משפחתיים וטיולים וכו'. ההתלבטות שלי היא בין מצלמת וידיאו דיגיטלית או רגילה או מצלמת וידיאו דיגיטלית עם תמונות סטילס, אני גם רוצה לערוך את הסרטים דרך המחשב אז חשוב לי הקשר למחשב. הבעיה היא שאני לא מבין בתחום הזה . לא יודע מה ההבדלים בין סוגי המצלמות והתכנולוגיות. הייתי מעוניין שימליצו לי על מצלמה שתשרת את הדרישות שלי בצורה הטובה ביותר פלוס כמובן יחס מחיר-תמורה הכי טוב ובנוסף הסבר על ההבדלים בין המצלמות יתרונות-חסרונות וכו'. בנוסף לזה ניסיתי לחפש ברשת אתרים בנושא אח לא מצאתי אתר שיענה לי על שאלותי. בתודה מראש אמיר.

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  14. אני צריך מדפסת הכי פשוטה בשביל להדפיס כמה דפים חשובים.המחיר המקסימלי הוא 200 שקל. הנה חשבתי לקנות את זאת: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6344 אם היא לא משהו אז תתנו לי קישור מחנוית בצפון כמו KSP פנדה או נועה רק משלושת החנוית האלו תודה..

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לקנות ג'וייסטיק עד 60 שקל. מצאתי כמה אבל אין לי מושג אם הם טובים או לא... האם יש דברים מיוחדים שכדאי שיהיו בג'וייסטיק? ראיתי כמה דוגמאות שאולי יתאימו לי אבל אין לי מושג אם כדאי לקנות אותם, אם משתלם, אם הם יעבדו טוב...... אם יש לכם המלצות ליותר טובים במחיר של עד 60 שקלים בבקשהה תביאו לי.. הנה מה שמצאתי: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2385 48 שקלים משלוח חינם... וזה ראיתי בתגובה לאחד ההודעות פה http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3042 לא הבנתי כמה הוא עולה כולל משלוח... מה מהם עדיף והאם אתם מכירים במחירים האלה אחרים שעדיפים על מה שנתתי.. תודה

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  16. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by ac1240,

ורציתי לדעת על איזה הגה אתם ממליצים (שיהיה הגה ממש טוב )? מקסימום 500-1000 עדיף 500 או אפילו פחות אם ההגה עצמו ממש טוב

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by bora8,

היי שלום אני מעוניין לקנות כיסא טוב למחשב רציתי לדעת מה דעתכם על הכיסא COUGAR ARMOR והאם יש משהו אחר שאתם ממליצים ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני מעוניין לקנות כרטיס קול חדש ורמקולים חדשים ולהחליף את ה כרטיס קול שלי (Creative SB LIVE Value) ואת הרמקולים שלי (2 + סאב של VIVANCO שנקנו לפני יותר משנה וחצי) אני מעוניין שהכרטיס קול יהיה אחת מהחברות הבאות: Ceative Hercules Teartec אבל אני לא צריך שיהיה בו את הכונן החיצוני (כמו שיש ב - PLATINIUM וכו') אני צריך שהוא יתמוך ב 5.1. בנוגע למערכת הרמקולים לא משנה לי החברה, העיקר שתיהיה אמינה ושהקול ישמע בה צלול ונקי. (ולא איך שאני מגביר שומעים רעשי רקע ודברים אחרים) רצוי מערכת של 5 שכוללת אחד סנטר ובנוסף שתכלול סאב. כרגע המחיר אינו חשוב, אני מעוניין בהצעות וברגע שאני אדע עד איזה מחיר אני אוכל לרכוש אני אתחיל לסנן הצעות ועוד משהו שרציתי לשאול, אם מישהו יכול להסביר לי מה ההבד…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אני קונה גם WINTV PVR150 כך שלא צריך אחד עם שלט. הכי זול (ולא מכוער) שמצאתי זה ה-SilverStone Lascala 10 גם Thermaltake MOZART נראה בסדר ועולה בערך אותו דבר. ספקים של SilverStone הם יקרים יחסית, אז אני צריך יעוץ לגבי אחד מאד שקט ויותר זול מ400 ש"ח (300-350W) יש חנות שבה מוצרים של סילברסטון הם זולים יחסית? באינטרנט, הזול ביותר שמצאתי זה 635 ש"ח ב - Baby.co.il (מצאו שם לחנות...) יש מארז אחר (מינימליסטי כמה שיותר אבל ATX מלא) שלא עולה המון ונחשב טוב?

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  21. אני רוצה לקנות ת'מארזים השקופים של SUNBEAM אתם ממליצים על זה שרגיש ל UV ? כאילו הוא לא מחוספס כזה או שהוא באותה רמת שקיפות ? בתודה איתי

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  22. אני רוצה להחליף את המארז שיש לי אין בעיית תקציב, מה הכי מומלץ? . (עדיף עם קרור מיים מובנה אם יש ) תודה.

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  23. לא משנה לי החברה תלוי מה מומלץ אני מעדיף(לא מחייב) שלא יהיה של HP בגלל זלילת הדיו של המדפסת במידה וישנו מכשיר All In One שמומלץ גם אם הוא חורג מהתקציב זה יעזור גם כן תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  24. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת חדשה לאחר שהמדפסת הנוכחית שלי Lexmark Z23 עושה לי מלא בעיות והדיו מתייבש ממש מהר. לפני שאני מגיע למדפסת עצמה אני תוהה האם זה באמת יעיל וזול יותר לקנות מדפסת בעלת 4 מיכלי דיו במקום 2? שמתי עין על המדפסת Brother DCP130C. שבאמת רוב התגובות עליה טובות למעט הנושא שאי אפשר להדפיס בה אם אחד ממיכלי הדיו התרוקן. האם זה נכון או שאפשר לשנות משהו בדרייברים שלא יהיה ככה? והאם אתם ממליצים על מדפסת זו? אני פתוח גם להצעות למדפסות אחרות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  25. אהלן , המדפסת הישנה שלי כבר התחרפנה לגמרי והגיע הזמן לקנות אחת חדשה. על כל פנים , אין לי ממש מושג במדפסות ואבא שלי שאל אותי בקשר לHP 5743 שראה במבצע. הרצתי חיפוש אבל לא מצאתי מידע בפורומים. בכל מקרה , אני לא צריך מדפסת מטורפת בכלל , פשוטה בלי הרבה שטויות מסביב שתהיה אמינה ושלא תעשה הרבה בעיות (בערך 400 שקל). בחיפוש ראיתי פה הודעות שאומרות שלHP יש שירות חרא והדיו שלהם עולה פול כסף , אולי כדאי לי מספדת אחרת בכלל? כל הקטע עם הדיו לא כל כך מזיז כי גם ככה אני לא מדפיס הרבה אז פעם ב לבזבז קצת כסף נוסף על דיו זה לא סוף העולם. תודה.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.