עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by bg1987,

שלום לכולם, קניתי לפטופ בחו"ל, ואני מעוניין לצרוב על המקלדת שלו אותיות בעברית, רציתי לדעת מה טווח המחירים, ואיזה חנויות עושות את זה בירושלים. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by Regev,

עכשיו ברצינות, בלי קשר למחיר, בקשר לביצועים ולאמינות בלבד! Pentium 4 (512cache) or AMD Athlon XP

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  3. אני יודע שלמחשבים שולחניים המעבדים של AMD טובים יותר השאלה היא אם הם יותר טובים גם למחשבים ניידים ואיפה אני יכול לקרוא המלצות\מאמרים על מעבדים למחשבים ניידים וגם איזה כרטיס גרפי טוב למחשבים ניידים בשביל להריץ משחקים (אני יודע שזה לא יהיה חזק כמו מחשב שולחני אך שיריץ משחקים טוב) בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by zow-zow,

יש לי ג'ויסטיק יחסית ישן (עם יציאה רגילה SERIAL) קניתי מחשב חדש ואין לי בו את הכניסה הזאת מישהו יודע אם יש איזשהו מחבר שמעביר את היציאה הזו ל USB ? או שיש אופציה אחרת ? חשבתי על לקנות כרטיס קול זול רק שיהיה לו את הכניסה הזו אבל נראה לי שמחבר יותר פשוט (אם יש כזה בכלל) תודה

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  5. Started by MoRtZkInG,

יש לי חבר שיש לו מצלמה עם יציאת FireWire אבל אין לו כניסה כזו במחשב החדש. הצעתי לו לקנות כרטיס עם כניסות FW, או לחבר את המצלמה למחשב אחר כדי להעביר את הדברים - אבל זה לא ישים. קיים מתאם כזה? כיימת איזה קופסת מיתוג שאתם מכירים?

• 6 תגובות
    • 6.3k צפיות
  6. אני שואל ב-6 חנויות כבר שכחתי את השם של זה, זה פשוט התפוגג מהשוק...אין מצב למצוא את החיבורים האלה?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by הוגו היד,

לא מצאתי ב-zap מעגן שמתאים ספציפית למחשב שלי - compaq evo 620c, אפשר לקבל קישור לחנות שמוכרת משהו כזה התוכלו לתת לי טיפים לגבי סוגי המעגנים לפני שאני קונה תודה

8. היום יש לי את ה-Extreme 3D Pro של Logitech http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/joysticks/devices/291&cl=roeu,en דיי מיציתי אותו אני מחפש מערכת של סימולטור שתכלול (ג'ויסטיק, מצערת ואם אפשר איזה לוח בקרה של כמה כפתורים) אין לי תקציב מיוחד, אני רק מעוניין לראות מהם האפשרויות שיש לי

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הכותרת אומרת את שלה, התקציב הוא כ 400 שקל למארז כולל ספק וכ 300 שקל למארז ללא ספק. ודרך אגב על איזה ספק אתם ממליצים ? אני מתכוון ל300 ואט או 350.... למארז שלי כרגע יש בעיה של חוסר מקום למאווררים, מאחורה אין לי אפשרות בכלל לשים מאוורר, בגג אין לי מאוורר. יש לי רק מאוורר בדלת שמוציא אוויר ומאוורר קדימה שמכניס אוויר. אני חייב איזה מארז יותר מאוורר. תמונות של המארז אני ישים כאן אחרי הצהריים.

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  10. Started by Tal555,

אני לא כל כך מבין בנושא אבל אמרו לי שהמינימום למחשב זה 600VA ... עכשיו אני לא יודע איזה חברה מה לקחת... יש גם 700VA , 800VA אני לא יודע מה לקחת לגיבוי טוב... בקיצור מי שמבין ויש לו ידע באל פסק ויש לו אל פסק שימליץ על משהו ולמשל מהו זמן הגיבוי... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  11. שלום לממליצים היקרים, אני זקוק לגיים פאד איכותי למחשב. חשוב לי שהוא יהיה חוטי כי אני משחק במשחקים שהlag הקטן יכול להיות משמעותי. המחיר - עד 250 ש"ח. תודה מראש.

12. שלום, בגלל שאני מעוניין לקנות קירור חדש למעבד שלי (ביג טייפון) אני רוצה לקנות מארז חדש בגלל שהמארז הנוכחי שלי צר מדי ( 17.5 ס"מ ) ואני חושש שהביג טייפון לא יכנס... וגם אם הוא יכנס הוא יהייה ממש צמוד לדלת של המארז ואז הוא יאבד את כל האפקטיביות שלו.... עכשיו אני מעוניין במארז זול ורחב... מצאתי איזה מארז חמוד ב 250 ש"ח http://www.frontier.com.tw/htm/product/09a/me.htm רוחב 20 ס"מ ... מספיק הייתי אומר... עכשיו אל תתפלצנו לי על הספקי כח כי אני לא מבין בגרוש בזה... ג'נרי לא ג'נרי.... זה לא ממש מעניין אותי עד היום ברוך השם השתמשתי בספקי כח הso called ג'נרי ולא היו לי איתם שום בעיות... ותאמינו לי שיש לי בבית הרבה הפסקות חשמל ונפילות מתח... חוץ מזה שיש לי איזה אל פסק שהמצבר שלו כב…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Tal555,

שלום אני מעוניין לקנות מדפסת איכותית, זולה, אמינה ועם ראשי דיו זולים אם אפשר , תודה!

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין בהמלצה למדפסת לייזר שחור לבן עד 400 ש"ח שתהיה מדפסת חסכונית. תודה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין במדפסת צבעונית משולבת עם סורק עד 450 ש"ח, לא זקוק למכשיר פקס/טלפון. חשוב שתהיה אמינה ואיכותית, עד כמה שהתקציב מאפשר. לא משנה לי מי היצרן. בתודה, אשר.

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  16. בעבר הייתה לי לוג'יטק QUICK CAM ZOOM היה הייתה מעולה רק שלא עבדה ב64BIT של ויסטה. אני רוצה להשתדרג אז חשבתי לקנות של מיקרוסופט VX-1000 אבל היא באותה רמה של המצלמה שהייתה לי. ויש את ה VX 3000 שנראית לי טובה. מה אתם ממליצים? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  17. חשוב לי מאוד שהעכבר יהיה קל ומדויק.. תודה.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  18. חשוב לי מאוד שהעכבר יהיה קל ומדוייק.

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  19. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות ספק חדש ,אז אני יתן לכם את המפרט שלי שתדעו מה הספק אמור להחזיק על גבו אז ככה: mobo: Dfi LanParty Nforce4 Ultra-D mem: a-data 2X512mb gigabyte 6600(regular)128 mb ישודרג בעתיד המאד קרוב ל 6600gt של חברה כל שהי amd 3200+ ווינצ'סטר עם ליבת venice (מחכה שהוא יצא כדיי לקנות אותו בקרוב) dvd rom dvdrw hd maxtor 160gb sata sb creative 5.1 tv card life view aerocool gateway zalman 7700cu zalman vga cooler vf-700cu ventec spectrum cold cathode light uv ====---X2 ventec uv 80mm case fan uv green ventec uv 80mm case fan uv blue וזהו בעיקרון הספק שמאד רציתי הוא tagan iexe אבל אני לא יודע אם הוא יהיה מספיק חזק לכל זה אה שחכתי המערכת הזאת הולכת לעבוד …

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  20. מעוניין בעכבר ומקלדת למשחקים. התקציב של שניהם ביחד שיהיה בסביבות ה - 600. עדיף פחות מה שחשוב לי הוא כמובן נוחות. לא קריטי חוטי / אלחוטי. המקלדת - עדיפות לתאורה אחורית. אבל אין לי צורך בטונות של כפתורי מאקרו וכו'.. העכבר - שיהיה בעל משקל נוח ולא עדין מדי. תודה [br]פורסם בתאריך: 12.12.2010 בשעה 09:08:49 ועוד משהו - שהמקשים יהיו מאד שקטים, אפילו "רכים" יחסית. אני מאד סולד ממקלדות קשות שכל לחיצה מלווה ברעש.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by 2Fluffy4U,

שלום, כרגע יש לי עכבר G500 עם פד QCK של Steelseries. אני מאד מרוצה משניהם. הבעיה היא שהפד הוא מבד, ולי יש חתול חדש שהחליט שהפד הוא המיטה שלו במרבית שעות היום ולכן אני סובל מפד מאד מאד מלוכלך שסופג את כל הפרווה +לכלוך נוסף שהחתול שמח להשאיר לי עליו.. אז לכן אני שוקל לעבור לפד קשיח לא מבד. אשמח להמלצות. התקציב הוא סולידי.. עד 100 שקלים.. אפשר לחרוג טיפה. תודה תודה תודה

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  22. שלום, למישהו פה יש המלצה על בטריות נטענות טובות ששוה להשקיע בהם את הכסף? או שאין משהו טוב באמת, והכל אותו דבר? אשמח לקבל המלצות לגבי בטריות נטענות+מטען כמובן וגם מחירים שלהם אם אפשר. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי איזה מחשב ישן עם לוח אם מיקרו-ATX, הכל בסדר חוץ מהמארז המעפן שממש חוסם גישה לכל דבר (למשל בשביל להחליף זכרון אני צריך לפרק את ההרדיסק !) למישהו יש המלצה על מארז קטן ונוח יחסית ? (חשוב שיהיה קטן, אבל לא איזה קוביה בסגנון של shuttle וכאלה, הם צריכים ספק כוח קטן, נכון ?) אני מתכוון לעשות בו הרבה החלפות חומרה. אה, ואני לא מודר, אז אין מה לדבר על לעשות משהו עם המארז הנוכחי. תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  24. שלום כמו שהבנתם כבר מהכותרת אני מחפש סט אלחוטי של מקלדת ועכבר. חשוב לי שהעכבר יהיה עם גלילה חלקית ולא גלילה רצופה... יש לי עכשיו את הסט של microsoft wireless desktop 3000 וסך הכול אני מאוד מרוצה, חוץ מהעניין שהעכבר הוא בעל גלילה רצופה וזה משגע אותי לעבוד ככה בסולידוורקס או לחלופין להחליף נשקים במשחקי פעולה וכדומה התקציב הוא עד 200 שקל לסט תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  25. Started by shaynac,

שלום לכולם, אני רוכש מחשב חדש למשחקים בתקציב של 10000 ש"ח. יש לי עכבר לייזר מעולה של לוגיטק (הדגם הוא MX1000). המקלדת שלי כרגע לא משהו ואני מחפש מקלדת אלחוטית חדשה. התקציב עד 400 ש"ח. האם יש מקלדת שמתאימה לבסיס של העכבר שלי? גם אם לא, אשמח לשמוע המלצות למקלדות.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים