ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אני צריך למערכת שלי שמופיעה כאן בפורום זיכרון DDR 333 אני רוצה 512MB אבל חשוב לי גם המחיר. איזה חברה ודגם הכי טוב\משתלם?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
-
שלום, מחפש המלצה לכרטיס לכידת וידאו פנימי capture card ע"מ להפוך אות וידאו אנלוגי לדיגיטלי. יש לי Windows 7 ultimate 64 bit
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין הלוג'יטק C905: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745881 למיקרוסופט VX3000: http://www.microsoft.com/hardware/digitalcommunication/productdetails.aspx?pid=001 אם כמובן יש המלצה על מצלמה אחרת אשמח לדעת. תודה.[br]פורסם בתאריך: 18.07.2010 בשעה 12:42:17 שמתי לב עכשיו שגם יש מצלמות שתומכות ב- HD (720p כדוגמת המצלמה הבאה:http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8918&perur=2&t=7&c=190 האם כבר שווה ללכת על מצלמות שתומכות ב- HD או שזה סתם "גימיק"?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם לפני שבוע קניתי עכבר אלחוטי של rapoo. בהתחלה העכבר עבד בסדר, ואז הפסיק לעבוד אחרי כמה שעות. הלכתי לחנות והחלפתי אותו בעכבר מאותו דגם (לא היו הרבה דגמים ואני גם שמאלי, ומשום מה היו לו כמעט רק עכברים לימניים) ושוב אותו סיפור. ניסיתי להכניס ולהוציא את התקן ה-USB, לאתחל את המחשב, להוציא סוללות ולהחזיר אותן. נאדה. ניסיתי גם עכבר אחר והוא עבד בסדר גמור. אבל נראה לי שזה חוסר מזל בלתי סביר ליפול פעמיים רצוף על עכבר דפוק. יש למישהו פתרון? אה, ויש לי מערכת הפעלה win 7 של 64 סיביות, אם זה משנה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
השימוש הוא בייתי, עבודות ללימודים וכדו'. אני רוצה הכל: סריקה פקס הדפסה והעתקה. 600DPI כערך מינימאלי להעתקה וסריקה נראה לי טוב. דופלקס היא אפשרות נחמדה מאוד שאשמח מאוד אם תהיה. חשוב לי שהיא תהיה אמינה כדי לצמצם עלויות תחזוקה ותיקונים. וכמובן מחירי טיונרים שלא יהיו בשמיים. היחידה שראיתי עד עכשיו שמתאימה לי היא : samsung CLX-3185FN רק שאין לי מושג מה מחירי הטיונרים. עוד אחת טובה היא : Xerox 6015NI באופיס דיפו יש אותה ב- 12 תשלומים. והנה עוד אחת למרות שאני לא סגור עליה : Brother MFC-7860DW אני בטוח שיש עוד שאני לא מודע להן. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים עכשיו אני צריך למצוא מקלדת ועכבר אלחוטיים שלא יהייה להם delay יש הצעות או שבכלל אני לא מעודכן ובחדשים כבר אין?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
יש לי מודם - ADSL ישן, של - Direct com ויש באםשרותי לקבל מבזק מודם. האם זה נכון שמודם רשת עדיף? (יש לי כרטיס רשת מובנה). ואם כן איזה מודם עלי לבקש?. אשמח לקבל תגובות...
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
מה זאת שיטת הצריבה- P-CAV? מה חסרונות ויתרונות? האם היא יותר טובה מ- Z-CLV? אני הבנתי שב- Z-CLV הצריבה לפי איכות הדיסק, הצורב מגביר את המהירות כמה שאפשר.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אני צריך פאד טוב לעכבר BLACK ELEMENT יש למישהו מה להציע??
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
האם קיים כזה בתקציב של עד כ-2000 ש"ח? עדיף של HP, רלוונטי גם לדיו וגם ללייזר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! יש לי 2 שלטים לסוני 2, וראיתי שיש ממש בזול מתאם לUSB. השאלה אם אפשרי לחבר את זה למחשב ולשחק, והאם התגובה תיהיה טובה, ואיך זה עובד בשני שלטים, מגיב טוב? אני מדבר על PES 2012, לא אמולטרור אלא רגיל למחשב (ואיך עובד הקינפוג של הכפתורים, זה מזהה לבד או שאני צריך להכניס לו ידנית שX זה מסירה וכו') (יש לי עיניין לשחק דווקא בשלט כי כל החברים שלי יש להם סוני 3, וכשאני משחק איתם אני רוצה להיות רגיל לשלט ולא למיקלדת, וגם נותן אפשרות של שני שחקנים בקלות בלי להצתופף על מיקלדת אחת) אני קונה מחשב חזק יחסית. (I3 2120, 6950, 8G RAM לוח ASROCK H61M-HVS ומסך DELL 2312) תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, זקוק להמלצה למקלדת חוטית עם כניסות USB. אני מתכנן לחבר אליה את העכבר. תודה!
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים.. אחרי שנמאס לי מהמקלדת החוטית שלי אני שוקל לקנות מקלדת אל-חוטית. בנתיים המקלדת שאני חושב לקנות היא logitech EX-100. אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הסט הזה אני ממש יודה לו. נ.ב אני עובר לאל חוטית בגלל שאני צריך מקלדת שתגיע למיטה(2 מטר מרחק+/-) אז הקליטה צריכה להיות טובה למרחק הזה... הקליטה של העכבר לא ממש קריטית בגלל שהוא ישאר על השולחן כל הזמן. שימושים: ממש קצת משחקים כמו FIFA ודומיו (דברים שרצים על המחשב - ניתן לראות את המפרט בצד)... חוץ מזה צריך שתהיה למקלדת מקשים לקול, PLAY/STOP וכו'. אם יש אופציה למקלדת בלי עכבר אז זה גם טוב.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי המלצה למדפסת , שמדפיסה בצורה טובה, והיו שלה לא יותר מדי יקר (לצורך הדפסת הרבה עבודות בלימודים ) למי שמכיר: hp4500 officjet משולבת http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=754530 איך המדפסת הזו? בקשר לפקס: במידה ואני קונה מדפסת משולבת עם פקס, איך מחברים את הפקס? אם המדפסת בחיבור UBS? ואם בחיבור בכרטיס רשת ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אני מחפש המלצה למקלדת אלחוטית (2-3 מטרים יספיקו לדעתי) שתהיה שטוחה, אם אפשר בדומה למקדלת של לפטופ. ואם אפשר.. לקנות רק את המקלדת, בלי עסקת חבילה שכוללת עכבר. עושה רושם לאחרונה שניתן לקנות אותם רק יחד (?) אם בכל זאת חייבים לקחת גם עכבר, אז שיהיה עכבר פשוט.. לא עם 50 כפתורים ובגודל של חולדה.. עכבר רגיל עם גלגלת וכפתור צידי שמדפדף קדימה ואחרונה בדפדפן. התקציב למקלדת הוא כ250 ש"ח, אם חייבים עכבר אז עד 400. השימוש הוא שימוש כולל, מוסיקה, סרטים, משחקים, אבל בעיקר עבודה שוטפת בדפדפן. נראה לי שכיסיתי הכל.. תודה רבה לכל העוזרים והמיעצים
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
הודעה פרטית!
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
1.יש לי בין 1000 ל 1300 ש"ח להשקיע על מערכת קול למחשב. אחרי הרבה התלבטויות שעדיין לא נגמרו ד"א, חשבתי ללכת על הרנקולים הללו. אבל - וזה אבל גדול, אני לא אקנה רמקולים אף פעם ללא שמיעה שלהם. מכיוון שבשתי חנויות די מפורסמות סירבו לפתוח את האריזה ולתת לי להאזין להם (דבר די סטנדרטי ברכישת מערכת שמע) אני מעניין לברר למי יש מערכות אלו (או מערכות מקבילות של CREATIVE (3500 ודומיהם) וגר באיזור נהריה-עכו-קריות-חיפה וכו'? 2. יש איזשהו סט טוב של רמקולים 5.1 בסכומים אלו? מכיוון שאני אשתמש בהם בעיקר לצפייה בסרטים (וגם למשחקים), הסנטר די חשוב לי.
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק למכונה אמינה ככל שניתן בהתחשב בזה שאני סורק תדיר ומקבל פקסים באופן יום יומי. אני לא מעורה בטווח המחירים ולכן גם לא פירסמתי כזה. ראיתי במבצע את הXerox PE220 במחיר שסובב את ה1300. האם זהו מחיר סביר? בכבוד רב, אורי
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
לגבי הסמסונג 17 אינטש הדגם הוא 740n והאסר הוא 1917al אינטש19 הסמסונג עולה 1000 והאסר עולה 1200 מה כדאי האם החברה חשובה א שעדיף מסך יותר גדול? בבקשה צריכה עזרה דחוף כי אני צריכה להודיע למוכר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד עם Windows 7 המדפסת מחוברת דרך USB המחשב מזהה אותה גם כאשר אני מדפיס יש למטה את האייקון שמראה לי שמתבצעת הדפסה אך בפועל לא מודפס כלום גם הרשימה של הדברים העומדים להדפסה בהגדרות של המדפסת ריקה כאילו שלא שלחתי כלום מישהו יכול לתת לי איזשהו קצה חוט? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הייי.... קנו לי לפטופ(חדש לגמרי) של IBM מארה"ב הבעיה היא כשבאתי להפעיל אותו בארץ מיד אחרי שעולה המסך שלIBM הוא דורש סיסמא - שאין לי מושג מה היא!! איך אני יכול לעקוף את העיניין הזה...או שאני פשוט צריך איכשהוא להחזיר אותו חזרה..... נ.ב אני מוכן לשלם על השירות הזה למי שחושב שיכול לפתור את זה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מדפסת לייזר משולב לייזר עדיף צבעוני + פקס עצמאי + מכונת צילום עצמאי + מזין דפים רזולוצית הדפסה 1200 * 1200 מה החסרונות והיתרונות בלייזר לעומת הזרקת דיו ואחרים? איזה מדפסת ממולצת? ומה העלות של המדפסת? הטונרים/תופים/דיו ? וכמה שנים אחריות נותנים?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-