עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ZiX,

ידועות לי האופציות פחות או יותר.. שתי המקלדות של רייזר.. והG15 של לוג'יטק.. אני לא מצליח להחליט איזה לבחור.. (כאמור יש לי עכשיו עכבר DA והוא הרבה יותר נוח לי מהG5.. זה אמור להעיד משהו לגבי ההשווה של המקלדות?) מישהו יכול לפרט לי על האופציות של לרייזר?

2. Started by yarost,

http://www.astrogaming.com/ איזה יופי!

3. http://ivory.co.il/product.asp?produ...01&CatCode=415 איך זה כדי??

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  4. Started by esaly,

היי חברים, רציתי לשאול אם מישהו יודע מה ההבדלים בין הפדים האלה? האם הNP עבה יותר מהQCK? אני יודע לגבי הWATER RESISTANCE שקיים בNP. מעבר לזה? על מה הייתם הולכים? יש לי QCK כבר 5 שנים שנקרע ואני חייב להחליף אותו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by JohnClark,

אהלן אני מקווה שזה הפורום המתאים... יש לי את המצלמה fujifilm axia אני מחבר מתקין את הדרייברים נכנס לתוכנה והוא כותב לי שהיא לא מחוברת מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  6. Started by idan oren,

קניתי את העכבר הנ"ל ורציתי לדעת איזה פאד מומלץ לו יש לי עכשיו אחד ג'נרי תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  7. שלום לא ידעתי היכן לשאול אז אני ישאל בפורום זה יש לי ג'ויסטיק של sidewider של מיקרוסופוט, זה ג'וייסטיק ישן מאוד של לפני כ-10 שנים, ברצוני להשתמש בו למחשב אבל לצערי אין חיבור מתאים שלו ללוח אם, במחשב שלי ברצוני לדעת אם יש מתאם USB מתאים לג'וייסטיק שלי והיכן אני יכול לקנות כזה אם יש תודה רבה לעוזר

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. מהו המחיר למעבד פנטיום 3 733 חדש ? מהו המחיר לצרכן ומהו המחיר לסוחר ?

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  9. מדברים על הכרטיס של VIA והכל, אבל תזכרו שיש בארץ כרטיס PCI USB 2.0 והוא נמכר בלמיר למשל...

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  10. Started by Commintern,

ובנוסף, אני רוצה לדעת מה בדיוק משפיעה האיכות של כרטיס הקול(יש לי מובנה) לסאונד. אני בעיקר צריך את זה למוזיקה, אז תתייחסו לזה ם: מצטער שאני שם את זה פה, לא עונים לי בפורום audio..

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  11. Started by stingeR-,

בעיה מעט מוזרה שצצה ולא שמתי לב אליה עד עכשיו.. אצל אח שלי במחשב מותקן הסט הנ"ל יצא לפני יומיים מהקופסא.. אח שלי משתמש המון בפוטושופ ובעריכת תמונות בכלל... מסתבר שהגלגלת של העכבר לא מגיבה כמעט כלל בWINDOWS PHOTO VIEWER ובפוטושופ עצמו, בכל שאר התוכנות הגלגלת עובדת תקין לחלוטין זאת אומרת שהיא תקינה פיזית וגם התקשורת תקינה... כל עכבר אחר עובד מצויין עם התוכנות הנ"ל ועם המחשב.. ומסתבר שהסט גם במחשב אחר בבית עושה את אותה בעיה.. מה שמצחיק, הלכתי לחנות ממנה נרכש הסט ושם הכל עובד תקין.. כאילו שיש איזה התנגשות תוכנה שגורמת לזה במחשבים בבית שלי, אבל אני פשוט לא מצליח לעלות על זה.. אשמח לדעת אם עוד מישהו נתקל בתופעה

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  12. רציתי לדעת אם כדאי להשתמש בספק שלו למערכת כבדה או שהוא יקרוס ????

13. Started by Idanp,

אתר נחמד שמצאתי שכולל ביקורות על הרבה מאד ספקים http://www.amdboard.com/psu.html

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  14. Started by ShorTy,

אהלן, ברצוני לרכוש מקלדת מכאנית לגיימינג, חשוב לי שתהיה שקטה ומוארת, כרגע אני משתמש במקלדת של לוג'טיק והמקשים די רכים, אשמח למשהו דומה. בקשר לסוויצ'ים ולצבעם אני פחות מבין לכן הנני כאן, כמו שאמרתי שקטה, מוארת, לא צריך יותר מדי מקשי מאקרו וכו'. התנסתי אצל חבר במקלדת של רייזר, אין לי מושג מה הדגם אבל הייתי שמח על המלצה למקלדת מאותה החברה. תודה מראש, גל.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by noambaum,

אז כמו שכתוב אני מחפש מצלמת אינטרנט,וממש אין לי מושג מי מה למה וכמה. יש לכם המלצות? ראיתי שיש ביקורות טובות על המצלמה הזו: QuickCam Pro 4000 Logitech http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=28720 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  16. תקציב אממממממ 400 ש"ח אשמח גם להמלצה למקלדת טובה

17. היי מבקש בבקשה המלצה עדיף מבעלי ניסיון בתחום בין מיקלדות : [h=1]Razer BlackWidow Tournament Edition 2014[/h]http://ksp.co.il/?uin=23951 [h=1]Roccat Ryos MK Advanced Mechanical[/h]http://ksp.co.il/?select=.1042..218..1286..343..2022.&list=1&sort=2&glist=1&uin=21148&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 חושש מה ROCCAT לחצנים שחורים, הלחיצה צורכת מאמץ רב יותר, 60 מילגרם מול לחיצנים ירוקים של RAZER שהם 50 מילגרם. השמח לאמלצות נוספות ...

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. יש כל מיני סוגים אני לא יודע מה טוב ומה לא איך אפשר לדעת?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  19. Started by lior777,

שלום אני מחפש לקנות מתאם רשת אלחוטי שיעבוד על USB או PCIE, הראוטר תומך בתקן N בלבד, יחסית חלש ולכן חשוב לי שיקלוט טוב... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by lklk2,

אני קונה מקלדת ועכבר אלחוטים לחדר שלי מהשולחן עד לאיפה שהמחשב נמצא יש 2.40 מטר המקלדת שאני קונה היא: Wrlss Laser Desktop 3000 של מיקרופוסט. מספר שאלות: 1.עם איזה סוללות המקלדת והעכבר עובדים? 2.כל כמה זמן צריך להחליף סוללות? 3.האם המקשים במקלדת הזאת רכים או קשים? עכשיו לשאלה המרכזית: אני הולכת לשבת בכיוון נגדי למחשב האם תיהיה לי בעיה מבחינת הקליטה של המקלדת? זאת אומרת שאני יישב עם המקלדת והעכבר והמצד השני שלי(מהגב) יהיה המחשב. האם אמורה להיות לי בעיה של קליטה?

21. Started by Coca Cola,

נראה לי שזה הכי מתאים לפה, אם לא תעבירו, תודה. מה יותר טוב? למה יותר טוב? מה מיוחד בכל אחד? מה לא טוב בכל אחד? קראתי ביקורת על הgatewatch בPCTIP אבל משום מה אני לא ממהר להאמין לכל מילה שם, כידוע האתר הוא של פנדה.. לכו תדעו איזה דברים מנסים למכור :\ אז באתי לפה לקבל תשובות מה יותר טוב כי לפי מה שאני רואה הפרש המחיר לא כל כך משמעותי, 60 ש"ח אם אני לא טועה תודה רבה לכל העוזר!

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  22. Started by AdiR^SiNaI,

המחשב שלי התחיל להשמיע ראשים לא יודע מה כמו בזז אחרי כמה דק' זה מפסיק ואז עוד פעם חוזר מה עושים?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  23. שלום, יש לי מקלדת באנגלית בלבד של לוגי'טק, אלחוטית מדגם WAVE, האותיות באנגלית נמצאות במרכז המקשים ולכן לא נראה לי שמדבקות שקופות בעברית יתאימו, הרי סביר שהאותיות בעברית יעלו על אלו שבאנגלית, לא? אם ככה האופציה שנותרה היא לקנות מדבקות שחורות של עברית ואנגלית ביחד? האם הגודל שלהן מתאים למקלדת כזו? יחסית המקשים במקלדת קצת יותר קטנים ממקש ממוצע של לפטופ למשל. האם הן יכולות גם לפגוע באותויות המקוריות? ראיתי שעל השקופות מציינים ב KSP שאין חשש כזה, אבל על המדבקות עם הרקע השחור אין ציון שכזה. תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  24. Started by etay34,

שלום קניתי כרטיס רשת אלחוטי של חברת D-LINK מדגם: D-Link USB adapter DWA-140 http://www.dlink.co.il/il/products/150/756.html יש לי ראוטר של TP-LINK מתקן N בבית שלי יש שלוש קומות - הראוטר נמצא בקומה השלישית. כאשר אני מחבר מחשב באותה הקומה יש לי 100 אחוז קליטה. קומה אחת מתחת יורד ל24 אחוז וכנל בקומה התחתונה - (ביסמנט) מגיע ל24-23 אחוז מישהו אולי מכיר את הבעיה? הכרטיס האלחוטי לפי מה שרשום הוא בין הטובים שיש והוא מותאם לקליטה של שתי ושלוש קומות. אולי יש דרך להאיץ קליטה? משהו בהגדרות? ואם יש למישהו פתרון שהוא מכיר מניסיון אישי לגבי עניין הקומות אולי כרטיס אחר וכו' אני אשמח לשמוע. תודה ושבת שלום. איתי.

25. היה לי עכבר לוג'יטק שהחליט שהוא משתגע פתאום זז לבד ובזמן שאני משחק הוא זז בתנועות חדות כשאני בקושי מזיז אותו החלפתי לעכבר אופטי של מיקרוסופט ואותה בעיה עכשיו ניסיתי עם משטח ובלי משטח אותו דרק ניסיתי להחליף יציאות אותו דרק מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.