עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by D.A.Y.C,

אז שלום לכל חברי hwzone והיום כפי שהבטחתי אני יתן לכם מלא פקודות בcmd. אז מי שלא יודע איך פותחים את cmd, לוחצים על סמל החיפוש וכותבים cmd שאתם נכנסים לcmd בתור אקר, תיכנסו כמנהל מערכת! טוב הפקודה הראשונה היא, Color הפקודה משמשת לשינוי הצבע במסך הcmd והכתב עצמו של cmd כמו למשל הפקודה color 2 שצבע המסך נהיה שחור. להחזרת הצבע הרגיל זה color לקריאת כל הצבעים של color זה color/Halp הפקודה Time פקודה שאומרת את השעה במחשב הפקודה Del משמשת למחיקת קבצים מהמקום הרצוי כמו del ושם הקובץ שרוצים למחוק הפקודה Net user משמשת לבדיקת כל המשתמשים במחשב הפקודה מסוגלת לשנות הגדרות של המשתמש וליצור משתמשים אחרים ואף לשנ…

• 2 תגובות
    • 8.8k צפיות
  2. Started by OmEr8,

MS intellimouse EXPLORER V3.0 VS Logitech Ifeel Mouseman Wheel Optical. אלה שני העכברים ביניהם אני מתלבט... ה-MOUSMAN נוח בצורה מדהימה, אך ה-V3.0 מדוייק ובעל יכולות מדהימות... 6000 DPI... מה לקחת? עכבר רועד ונוח אך פחות טוב, או עכבר שהוא מצויין כעכבר, אך פחות נוח ו"מגניב"? תודה, עומר נ.ב אני שוקל גם לקחת את ה-MOUSEMAN הרגיל...

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

יש לי שני סידירומים, אחד Actima 44 השני BTC 40. אני צריך להפרד מאחד מהם, איזה עדיף לשמור לעצמי ואיזה עדיף למסור?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by MoMo-P,

שלום חבר'ה... על איזה מצלמה תמילצו לי, הכי טובה ומשתלמת עד 150 ש"ח. וכנ"ל בנוגע למיקרופון... סה"כ השימוש הוא למסנג'ר וסקייפ בעיקר... ללא קשר למשחקים. תודה.

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  5. אהלן. כמו שהכותרת אומרת, אני מעוניין באוזניה לפלאפון (samsung 900) שתתן את התמורה הכי טובה לעלות הכי נמוכה, התקציב הוא דיי דל, ועומד על 250- שקל.. תודה!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by -OmeR-,

ממה עשויה הדלת של הכוננים האופטיים במארז Sunbeam Samurai? מפלסטיק או ממתכת? והאם המארז הכי טוב בתקציב שלו? 300 ש"ח כולל משלוח מנועה מחשבים! ויש לו כפתור ריסט? תודה לעונים...

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by Regev,

שלום רב חברי היקרים. היום התפרסמה באתר השוואה בין 10 לוחות אם לפנטיום 4 עם הצ'יפסט SIS645. עשו ביניהם 17 בנצ'מרקים ואני חישבתי את התוצאות ועשיתי ממוצע ואלו התוצאות, מהטוב לגרוע. 1) MSI 2) Soltek 3) Jetway 4) ASUS and Abit באותו מקום 5) Biostar 6) SOYO 7) EPoX 8) Gigabyte 9) AOpen שימו לב כי ישנם רק 9 מקומות בממוצע שערכתי מכיוון שASUS ו-ABIT הם באותו המקום.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  8. Started by shimon23,

שלום אני מעוניין לקנות ממיר DVB-T שמתחבר למחשב בחיבור USB. האם מישהו מכיר אחד מומלץ כזה? לחילופין האם יש דרך לחבר ממיר רגיל כזה (לא USB) למחשב דרך המסך שלי (Dell 2209Wa)?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by ltv,

בס"ד שלום לכולם .אני מחפש ממיר שבעזרתו אוכל לראות טלוויזיה על מסך המחשב שלי. משהו כמו tv box יש כמה סוגים בשוק עם רזולוציות שונות. האם יש כאן המלצה למשהו טוב וסביר באיזור 400 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  10. Started by ac1240,

http://reltronics.shopy.co.il/products/55385 איך זה והאם זה עובד בכל הDVDS ? תודה

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by NuKe007,

יש לי מצלמת וידאו עם יציאת DV, ועד כמה שידוע לי יש כבל או סוג של ממיר שיודע להמיר את היציאה לUSB (או כל יציאה אחרת שמתחברת למחשב). מישהו יודע על דגמים ספציפים? ואם כן איפה אפשר להשיג את זה (עדיף בארץ)?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  12. רציתי לשאול אתכם המומחים....... קיבלתי גיימקיוב מארה"ב ורשום על האריזה שהוא עובד ב-120V. מה אני אמור לעשות? איזה סוג של שנאי אני אמור לקנות? אני יודע שצריך שנאי שמעביר ממתח של 110V ל-220V....אבל האם אמור להיות לו הספק ספציפי? האם ניתן לחבר שנאי שכזה למפצל שקע החשמל? תודה מראש....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כל ממיר תומך בשידור HD של ערוץ 1 ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. שלום אני לא יודע אים זה הפורום הנכון,אים לא אשמח להפנייה לפורום הנכון........ברשותי מספר קלטות אודיו ישנות ואני רוצה להעביר את תוכנן למחשב כקבצי MP3 או אחר.......אני רוצה לעשות את הפעולה הזאת במהירות ובפשטות וכמובן באיכות מעולה. ממה שהבנתי ישנם מספר מכשירים כאלו דמוי ווקמן עים חיבור USB שבא ביחד עים תוכנה ואני פשוט מעביר את התוכן בקלות כמו המכשיר הזה..... http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11179&perur= 1.האים המכשיר הזה יתאים לי מבחינת איכות העברה למחשב? 2.מהוא המכשיר המומלץ לקנייה מהסוג כמו בקישוק?3.מהוא המכשיר האיכותי ביותר להעברה של הקלטות למחשב שניתן לקנות בארץ?,והאים יש הבדל משמעותי למכשיר הפחות יקר? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by stojakovic,

אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל זה מה שהיה נראה לי הכי מתאים... יש לי בממיר (של יס) כמה יציאות/כניסות (אני אפילו לא יודע מה זה...) שאשמח אם תגידו לי למה הם משמשים... USB (?) אני יודע מה זה USB , אבל מה זה נותן לי בממיר?!?!?!?!?!?! ETHERNET S/PDIF OPTICAL S/PDIF תודה

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by X7-007,

אם אתם כמוני, משתמשים בעכבר והוא נוגע במשטח כל הזמן נוצר חיכוך שגורם לפעולה לא רציפה ולאי דיוק של המיקום שרציתם להגיע או לעצור בו. מצאתי משהו קטן שאפשר לשים אותו כמעט בכל מקום ופשוט להגביה את החוט שלא יווצר החיכוך. http://www.ebay.com/itm/QUAD-GAMING-the-mouse-rock-mouse-bungee-microsoft-logitech-razer-/321356414999?pt=Mice&hash=item4ad255c017 בנתיים הזמנתי , היו 22 הזמנות וכולם אמרו שזה עובד מעולה. זה יחסית יקר, אבל השימוש שלו פשוט שווה את השקל לשקל.

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by Dano,

אתם ממליצים על הקומפקוס CI6A21? עם ספק 400W? זה בא עם מאוררים?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  18. אוקי, הג'נרי 300W התחיל להשתגע, OVER VOLTAGEת UNDER VOLTAGE, קופצות לי הזהרות כל הזמן... יש לי: 2 הרדיסקים, סידי, צורב, 4 מאוררי 80 MM, אודיגי 2 פלטניום, פלופי וגיפורס 4. כמו-כן גם המאורר שלו לא ממש עובד (למרות שהוא לא חם...) עכשיו יש לי 2 אפשרויות: 1. לקנות ספק 300W של HEC, לקוות שהוא יחזיק, ואולי גם לחבר 2 ספקים (גם שלי וגם את החדש). 2. לקנות ספק של TSUNAMI 350W, איך הספקים שלהם??? ANTEC ו אנמרקס לא ממש באים בחשבון, (אני יכול לקנות 2 300W של HEC במחיר ANTECאחד...) אשמח לשמוע את דעותיכם.. בתודה MOOMOO

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shimon23,

שלום אני יקנה אולי בקרוב מעבד tb 1.4 ואני מעונין שהוא לא יתחמם יותר מדי, אז אני רוצה לקנות את המאוורר הכי טוב, כמה הוא עולה (המאוורר), ולכמה מעלות אתם חושבים שהמעבד יגיע איתו (a7v266)?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שניהם 24*10*40. אלו שתי האופציות בלבד, וזה סופי (אל תנסו לשכנע לגבי פלקסטור,יאמהה, ליט-און וכו'...). המחירים (KSP, ואני קונה כי אצלם זה הכי זול. נקודה.): RICOH : 530 nis SONY : 455 nis לי יש ריקו אני מבסוט ממנו, השאלה אם זה שווה 80 ש"ח נוספים על סוני. ואגב, לצורב של סוני יש את הטכנולוגיה למניעת בעיות בצריבה (כי אם לא נלך על הריקו..) ? אז מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אז ככה אני קונה מחשב שבוע הבא ואני אמור לקבל מתנה איזה משטח של עכבר שאני יבחר מבין החברות הבאות razer steelpad x-ray עכשיו אני לא רוצה לקחת סתם את הכי יקר אני רוצה לקחת מה שאני צריך באמת ומה שאני באמת צריך זה משטח קודם כל שיתמוך בצורה הטובה ביותר בעכבר הrazer copperhead והעיסוק העקרי של העכבר והמשטח זה משחקי רשת מהירים כגון counter strike tactical ops ועוד. אני צריך את המשטח שהכי טוב למהירות גבוה ולדיוק רב במהירות זו אז מי שיכול לעזור ולהגיב אני יודה לו מאד (אני שמעתי שה razer mantis יותר מתאים מכל שאר המשטחים אפילו יותר מהsteelpad 5l) האם זה נכון?? תודה רבה לעוזרים ושוב סליחה שרשמתי את זה פה כי אני לא ממש ידעתי איפה לרשום את זה וזה די דחוף.

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  22. ממתי צריך להתקין לHD SATA 2 דרייברים ומתי מתקינים אותם?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  23. מתוך הביקורת באתר על המארז הבנתי שישנו חיסרון של מנורת hd בקדמת המארז, אך הפתעה, בביקורות אחרות בגוגל מדברים על שני לדים אדומים בשני צידי הZ הסמלי של המארז המסמלות את פעולת המחשב, אף יותר טובות מהלד הרגיל ומגניבות. בתצלומים אחרים אף רואים שתי נורות רגילות כמו במארז סטנדרטי המעידות על פעילות המחשב והhd, עכשיו, איך אני אמור לדעת לאיזה גיסא להאמין , חשוב: אני קונה מlogic pc תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  24. היי, אני עובד עם המחשב במשך רוב שעות היום, ומופיעים לי כאבים בכף היד ובאמה, אני מניח ששיפור בסביבת העבודה יוכל לשפר אותם, אבל לא יודע ממש איזה ציוד כדאי לי לרכוש (ואני לא חושב שרופא אמיתי יוכל להמליץ לי על ציוד ספציפי, ולאדם שמתעסק באופן "מקצועי" בארגונומיה בטח יהיה אינטרס לדחוף לי כמה שיותר ציוד לקנות). קניתי לפני כחודש עכבר logitech performence MX שלכאורה מתאים לכף היד, אבל אני לא חושב שהוא טוב לי, כדי לשים עליו ממש את כל כף היד אני מרגיש שאני צריך לאלץ את היד להיות עליו, וגם האזור שלכאורה מתאים לבוהן גורם לי למתוח אותה כלפיו יותר מדיי עד שבסוף גם באזור הבוהן ישנם כאבים. לגבי עכבר אני חושב אולי לנסות עכבר עם מנח יותר אנכי, כמו זה: http://www.aliexpress.com/item/Free-s…

25. http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?sid=6150804&pid=920858&rgroup=e32006_videos

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים