עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש ברשותי מחשב פנטיום 3 633 על לוח אינטל VC820, אני רוצה לשדר את המעבד ל 1 גי'גה אני יודע שהלוח תומך בזה הבעיה היא שאיו לי מושג אם יש כזה דבר : מעבד 1 ג'יגה SLOT1 ... אם אין , מישהו יכול להגיד לי אם הוא כבר ניסה להשתמש במתאם על לוח כזה ואם זה הצליח ? בפעם האחרונה שרכשתי מתאם עבור לוח , זה לא עלה יפה... הלוח לא זיהה את המעבד (זה היה לוח 440LX) תודה.

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  2. Started by ryan_b,

מצאתי ספק של GYRO , האם זאת חברה ג'נרית או בעלת שם בשוק ספקי הכוח? תודה

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  3. Started by gkman,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על אנטנה לקליטת רשת אלחוטית עד 5 קילומטר (רצוי 8 ) תודה

4. אני מתכוון לעבוד על 2 מערכות מחשב במקביל שתיהן עם 2 מסכים ויציאות DVI רזולוציה מקסימלית - 1920X1200 עכבר ומקלדת USB אין צורך ביציאת אודיו או משהו אשמח להמלצה על דגם, אם זה לא משהו שניתן להשיג בארץ, אז קישור לאתר בחו"ל שעושה משלוחים לארץ תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. באיזה פאד אתם משתמשים? פשוט יש לי מאותם העכברים שלא אוהבים שולחנות. צריך אחד טוב. האם יש פאד עם תעודות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. החלפתי מחשב והתקנתי עליו את הדרייברים המקוריים של HP מה-CD שעבדו מעולה במחשב הישן - ומשום מה אין שום סימנים של זיהוי הפקס. ראו צילומסך מצורף... מדובר ב-HP OfficeJet All-in-One 5510 ששירתה אותי בנאמנות (וברעש) בשלוש השנים האחרונות בלי בעיה. ניתן לקבל ולשלוח פקסים דרך המכשיר עצמו וגם דרך התוכנה של HP אך המחשב אינו מזהה שיש לו "מדפסת פקס" ולכן לא ניתן לשלוח פקסים מתוך תוכנות במחשב (ממסמכי אופיס או PDF למשל). ניסיתי לעדכן דרייברים, הסרה מוחלטת עם תוכנת ההסרה של HP והתקנה מחדש - נאדה! חשוב לציין שהדרייברים מה-CD עבדו בלי בעיה (כולל הפקס) בשני מחשבים קודמים - כולם עם XP-SP2 זהה לחלוטין, מלבד העדכונים החדשים כמובן. אני עובד מהבית ולכן זה די קריטי לי - עזרה תתקבל בברכה! תודה…

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  7. Started by arik_bulldog,

קניתי xerox 3140, חיברתי הכול לפי ההדרכה, הורדתי מדבקות, התקנתי את ההתקנה מהדיסק, אבל הוא לא מדפיס: כשאני עושה בדיקת הדפסה בסוף ההתקנה (או סתם מנסה להדפיס משהו) הוא פותח לי חלון קטן למטה וכותב "USB printer status is not available". הUSB מחובר לUSB מפוצל כי אין אפשרות אחרת, אבל זה יכול להיות הבעיה? אני רואה שהמחשב יודע כשאני מכניס/מוציא את הUSB. מישהו מכיר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by roiroi2,

בבקשה תמליצו לי איזה ספק כדאי לי לקנות למחשב P4 1.7 GH עם כונן 160 GB ו2 כונני CD ROM ו 2 חיבורי USB. האם ספק של 350 W יעשזה את העבודה בלי בעיה או שכדאי ללכת בכל מקרה על 350W? כמו כן איזה חברות מומלצות לקניית ספקים? אם אתם יכולים להמליץ לי פשוט על דגם טוב בטווח מחירים של (150 - 200) אז זה יותר טוב. עוד משהו שאי רוצה להבין על צריכת חשמל: אם רשום על הספק 350W זה אומר שהוא תמיד מספק 350W (שזה בזבזני מאד מבחינת צריכת חשמל) או שהוא מתאים את עצמו לדרישת המחשב זאת אומרת ככל שאני יחבר יותר חומרה ככה ההספק יעלה עד גבול של 350W? תודה

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by TheDiesel,

צריך המלצות לאוזניות גיימינג תקציב 250 שח'

10. Started by psxr,

נפח ההדפסה שלי לא גדול במיוחד אבל אני מעדיף מדפסת עם דיו זול. חייב חיבור רשת כלשהו (עדיף אלחוטי אבל חיבור חוטי יכול להספיק). מה שראיתי שנכנס לי בתקציב זה אחת מהמדפסות האלו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=874946 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=873634 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=859789 איזה מהן הכי טובה או שיש משהו עדיף באותו מחיר ?

11. ^ תחילה, הוא היה נהדר, אבל עכשיו, לאחר חודשיים, הוא מזייף בדברים בסיסיים כמו: לחיצות על לחצון ימני\שמאלי לוקחות מספר פעמים עד שהוא מגיב, כנ"ל גלגלת, כנ"ל הזזה פשוטה. בדקתי, ולא, אין שערה אחת אפילו בשטח. אולי הוא התלכלך מבפנים או משהו, אבל אני לא רואה כלום. חשוב לציין שעד לפני שבועיים הוא עבד חלק לגמרי. אני מאמין שיש מישהו שיכול לעזור לי. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by FeedMe,

אהלן צריך עזרה. מארז אקרילי שקוף לחבר- יש בארץ? ראיתי כבר כמה דגמים, אבל כולם mid tower או קטן יותר.... יש מארזים גדולים יותר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  13. שלום רב אני מחפש הגה לחיבר לPC שיעבוד עם המשחקים החדשים כגון: GRID NFS החדשים יש לי כרגע הגה של TRUST שרכשתי ב150 שקלים והוא עובד רק עם NFS גרסאות ישנות כל כך ישנות שהפג'ו 206 היא מכונית מירוץ שם תקציב עד 350 שקלים אם מישהו מכיר דגם מסויים שיש לו נסיון טוב איתו אשמח לדעת על הדגם (שמעתי שלוג'יטקים טובים ) תודה

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  14. מישהו מכיר מדפסת טובה שהמידות רוחב שלה לא עולות על 310 מ"מ, לא משנה משולב או לא...העיקר שתהיה קומפקטית. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by unknown,

טוב, אני חושב שתמו חייב של מודם ה-ISDN 128 שלי, ואני צריך לקנות חדש: ISDN Winbond, Internal PCI, 128KPS, כדאי לקנות? winbond הם חברה טובה? או לפחות סבירה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Bah_gots_pIII_450,

אוקי, קיבלתי את המעבד, עכשיו, זה קוד ייצור AIJHA משהו. אבל גשרי הL1 מחוברים, זה אמור שהוא לא נעול?

17. Started by LastForOne,

התקנתי ויסטה לפני שבועיים... עכשיו באתי להתקין את הסורק שלי ולחבר אותו למחשב [HP Scanjet 3400C], באתי להוריד את הדרייבר, וראיתי הודעה מאוד מצחיקה של HP ! We are sorry to inform you that there will be no Windows Vista support available for your HP product. Therefore your product will not work with Windows Vista. If you are using the Windows Vista operating system on your computer, please consider upgrading to a newer HP product that is supported on Windows Vista. למי שאין כוח לקרוא, הם פשוט אומרים: למוצר שלך אין דרייבר לויסטה, לך תקנה סורק חדש של HP שכן תומך בויסטה. הם עושים צחוק או מה? אני תקוע עכשיו עם סורק שעובד אחלה אבל לא יכול לעבוד בגלל הויסטה?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  18. Started by ANTONIO,

שלום רב, הבוקר רכשתי מדפסת CANON MX515, אני מנסה להתקין את הפקס, אך נתקל בבעייה. ה MANUAL בעברית לא ניתן לקריאה כיוון שהאותיות מאוד קטנות ומודפס באיכות לא טובה. אני מנסה לפי ההוראות שבמסך המדפסת אך לא מצליח לשלוח ולקבל פקס. מישהו מכיר או יכול לעזור עם ההגדרות ? תודה

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  19. Started by wombat,

שלום, אני מחפש מדפסת משולבת, אני אשתמש באופציית ההדפסה לעיתים רחוקות מאוד, אני כן מעוניין שהסורק יהיה איכותי מספיק כדי לסרוק דפי טקסט ולהבין את הכתוב(גם כתב יד) ושיהיה פידר לסורק. מבחינת תקציב אני מתכוון להוציא כמה שפחות(סביבות 300 שח ומטה) מבלי להתפשר על אמינות יותר מידי, יש לי מדפסת לייזר(שחור לבן) שאיתה אני אעשה 99% ממהדפסות שלי. חשבתי על HP Officejet 4500, מה דעתכם? רק לוודא, הפידר שמדובר עליו הוא פידר לסורק נכון? באתר של HP רשום שיש 20-sheet automatic document feeder אבל לא בחלק של הסורק לכן אני לא בטוח. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  20. היי, הטווח שלי הוא עד 600 ש"ח, אבל תביאו מה שתמצאו. תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. האם יש בו פתח שנפתח כי אני לא רואה את החריצים כמו במארזים אחרים איפה שנכנס הסי די רום למשל,ואיך איך בכלליות?

22. Started by freerider,

שלום אני מחפש מקרופון אכותי (ויקר) לשיחות סקייפ. המיקרופון אמור לקלוט ממרחק של מטר, מס' משתתפים בשיחה. מה דעתכם ? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by urich,

יש עכשיו מבצע BLACK FRIDAY ואני מתלבט בין ה MICROSOFT החוטי ל בין F510/310 בKSP. אני משחק בעיקר ב PES וגם במשחקי מרוצים וקצת בכל שאר המשחקים (בגיימפד לשאר יש גם מקלדת עכבר). איזה לדעתכם עדיף עזבו את המחיר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by triple_maxim188,

על סמך מה אני קונה מכשיר GPS איזה נתונים טובים צריכים להיות לו

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  25. שלום, יש לי ספק של טרמלטייק 360W עם מאורר אחד וPassive PFC ומישהו אמר לי שהמחבר שיוצא ממנו של ה3 פינים יכול להראות את הRPM אם מחברים אותו ללוח, אז אני רוצה לדעת אם אפשר לשלוט בRPM ואז אני יכול להעלות אותו כי המאורר של הספק מוציא מלא אוויר חם (יש לי חומרה יחסית חזקה). אם אפשר אז באמצעות תוכנה או איך? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.