ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי, אני צריך המלצה לפד ועכבר כאשר אני מוכן להשקיע את רוב הסכום על העכבר, המקום שלי לפד הוא קצת קטן ולכן חשבתי על הפד הנ"ל http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1021 מבחינת עכבר, אני מתלבט בין ה-G5 החדש , mx518 או ה- DeathAdder. יש לי ידיים יחסית גדולות אם זה משנה. הייתי רוצה עכבר שיהיה כמה שיותר נוח ואם אפשר אז גם מגניב! תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אחרי כמה שנים של עבודה עם אותו פד שקניתי בזמנו ב-30 ש"ח אני חושב שהגיע הזמן להשתדרג. הפד הפשוט הוא כבר לא כמו פעם, המשטח בעל התנגדות יותר גבוהה ממה שהייתה בתחילה. התחלתי בחיפושים אחר פד איכותי לעכבר בשילוב כרית ג'ל, באתי לחיפוש עם ידיעה שאין הרבה פדים כאלה אבל הופתעתי לגלות שאני מוצא רק אחד שעונה על הדרישות שלי (איכותי+כרית ג'ל) . זה הפד שמצאתי : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5771 האם מישהו נתקל במקרה בעוד חיה כזאת או התנסה עם הפד הזה? דרך אגב הפד ישמש לעכברים הבאים: G5, G500 ו- MX1100 .
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי, יש לי את העכבר : razer imperator ( חיישן לייזר ) ואני מחפש פד חדש. * בלי פדים שעשוים מבד..רצוי גומי/משטח מפלסטיק. תקציב - 100-150 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני חודשיים קניתי G400 של לוג'יטק ואיתו פד זול ב20 שקל, כמו שהבטיחו לי בחנות הוא נהרס תוך חודשיים (במרכז שלו העכבר כבר לא זז חלק, כאילו שהמשטח מחוספס מידי) ואני עכשיו רוצה לקנות לו פד איכותי שיחזיק המון זמן. אני אשמח לקבל המלצות עד 150 שקל. בנוסף בקשר לבעיה שיש לי: אני משחק SC2 וגולל את המסך ע"י לחיצה על הגלגלת. הקטע המוזר הוא שפעם בכמה זמן קורה שלחיצה על הגלגלת מקפיצה לי את המסך כאילו גללתי למקום ממש רחוק, למרות שלא עשיתי את זה. למישהו יש מושג מה גורם לזה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שקראתי זה QCK אז אני ילך עליו כנראה אם אתה חושבים אחרת תגידו השאלה העקרית היא איזה גודל לקנות ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22077&catid=192#details או הקטן http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=21655&catid=192 אין לי הרבה מקום על השולחן אז מה עדיף ה MINI מספיק לא יקרה מצב שאני יוצא ממנו?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות פד לעכבר שלי. אני מחפש שיהיה כמה שיותר גדול. מה שנראה לי עד עכשיו זה Razer Destructor. כדאי? יש למישהו ניסיון עם משטח אחר? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הG400 ואני מחפש פד קשיח (ללא בד). כרגע יש באייבורי הנחה של 40 אחוז על הפדים אז חשבתי לבחור אחד מפה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2665&filters%5B1616%5D%5B%5D=1617 מה מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי אני מחפש פד לחיישן של G400 שגם יהיה כמה שפחות התנגדות למשיכה של העכבר , קניתי את הSteelSeries QcK Mini Mouse Pad ואני לא כל כך מרוצה מהתנגדות שלו לעכבר, האם יש אחר ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש פד נוח מאד ושהכי מתאים לעכבר הנ"ל שהיה איתו הכי מדוייק . תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש פד לעכבר שבהתחלה יעבוד עם העכבר של EX110 ולא מכן עם MX REVATION . יש לציין שאני לא גיימר אני מחפש נוחות. תודה...
-
- 11 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי את ה- Naos 3200 של Mionix ואני מחפש גם פד חדש. ממה שקראתי בפורום בד"כ ממליצים על סדרת QcK של Steelseries עבור עכברים אופטיים אבל אני חושב שהפדים האלו עשויים להיות בעייתיים עבורי בגלל שהם עשויים מבד משתי סיבות. אחת שיצא לי כבר להפיל כוס משקה על פד העכבר שלי יותר מפעם אחת וזה כנראה יהרוס פד שכזה והשנייה היא שיש לי חתולים שעשויים בהחלט למצוא את הפד כמטרה להשחתה. בשורה התחתונה נראה לי שהייתי מעדיף לקנות משהו קצת יותר עמיד ואשמח לקבל המלצות. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש פד לעכבר שהיה טוב עכבר Laser שהיה טוב ונוח ושיעלה בערך 50 עדיף מאתר Pandas.co.il
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לפני איזה חצי הייתי אצל חבר של חבר שלי ;D בכוכב יאיר, ולאח שלו הקטן (שהוא פריק CS לא נורמלי) היה פד מטורף לעכבר ! זה היה פד חלק חלק וקשיח כזה, עכשיו בנוסף הוא הוסיף מאין סילוטייפ כזה לתחתית של העכבר, איפה שיש עיגולים קטנים (יש את זה בכל עכבר זה בדרך כלל בקצוות) שעוזרים לעכבר להחליק על המישטח.. התוצאה: וווווווווווואוווו, עכבר המחליק לו להנאתו על הפד, פשוט מדהים, הבעיה ששכחתי איך קוראים לזה, הוא מאר לי עלוף העולם ב CS מתשמש בוף אולי זה יכול לעזור בכל מקרה אני מחפש את הפד הזה, ולפי מה שזכור לי הוא לא קיים בארץ שלנו, אזלכל מי שידוע במה מדובר אני ישמח לשמוע. גם הפד וגם הטייפ החלק. תודה לכל העונים 8)
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכבר mx1000 ואני מחפש לו פד טוב אני רוצה לדעת אם ice mate v2 או אחד מהדגמים של steel pad מתאימים מבקש המלצה על אחד המוצרים של שתיי החברות הנ"ל בבקשה עכשיו לשים לב שזה mx1000 שעובד בטכנולוגית ליזר ולא אופטית... תודה לכל העוזרים..:]
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש פד מקצועי שיהיה מדוייק וטוב למשחקיי רשת יש ברשותי עכבר mx1000 תפרטו לי בבקשה על הפדים למשל על דגמי הסטילפד מה ההבד בינייהם?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מחפש פד נוח,יש לי כאבים ביד בגלל שאני עובד בצורה ממש לא נוחה ובנוסף אני גם צריך פד שהעכבר יעבוד איתו כמו שצריך,איזה פדים מומלצים?אני מעדיף לשלם פחות מ-200 ש"ח ,אבל הבריאות חשובה לי ואם משהו ב-200 יהיה הרבה יותר נוח ואיכותי מהפדים במחירים יותר זולים אז אני ילך עליו.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום... יש לי מארז של אנטק 1088AMG.. יש לו בעיקרון 2 חורי איוורור.. אחד של 92 מ"מ השני של 80 מ"מ.. אני מחפש פילטרים שאני יוכל לשים עבור החורים האלה.. הציעו לי לקחת סקוטש רגיל אבל הוא כנראה יחסום יותר מידי אוויר.. יש לכם הצעות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש פרזנטר למצגות, כאשר הדרישה היא שידור 2.4, כך שתהיה קליטה יחסית רחוקה ובנוסף שיהיה מצביע לייזר. אם יש אחד כזה עם "ג'ולה" המשמשת כעכבר, מה טוב, ועבור פרזנטר כזה אני יכול לחרוג עד 200 שקלים, אבל זה לא חובה. תודה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש פרטים על המארז הזה ?HEC Compucase CI-69U6 400W? אני פשוט לא מוצא עליו כלום תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את שלושת המכשירים הנ"ל. אני מחפש דרך לנהל ספר כתובות אחד על שלושת המכשירים. שלושתם מסוגלים "לדבר" באמצעות בלוטות'. הבעיה היא שהתוכנה של הפאלם לא מכירה את התוכנה של הטלפון, וההיפך. הטלפון יודע לקבל ולשלוח באמצעות העברת PIM (שולח vCards). הפאלם עקרונית גם מסוגל לקבל ולשלוח vCards. כלומר, אני צריך תוכנה שמסוגלת לבצע סנכרון עם שני המכשירים. כרגע, הפתרון הכי חכם שמצאתי הוא לסנכרן את המחשב עם הפאלם ואז לשלוח את כל הכתובות מהפאלם לטלפון. אבל זה לא ממש סנכרון, אלא יותר מחיקה ושכתוב... יש למישהו רעיון בשבילי?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
היי אני חדש פה ומקווה למצוא את מה שאני מחפש בעזרתכם יש לי שני מחשבים אחד נייד (יש לו חיבור VGA + HDMI) מחשב נייח (VGA+HDMI+DVI) אני רוצה לחבר את שני המחשבים לשני המסכים שיש לי שירוצו במקביל ואעבור ביניהם דרך KVM או משהו דומה שיכלול גם את העבכר והמקלדת (סט אלחוטי) שני המסכים שיש לי מסך ראשון יש (DVI+VGA) מסך שני יש (VGA +HDMI +DVI) אני יודע שאפשר לחבר ישירות את שני המחשבים למסכים ואז לעבור דרך המסך פשוט אני מחפש משהו שיהיה יותר נוח וקל לחיצה אחת וזה עובר לי עם הכל בלי להתעסק במעברים בין מסכים ומקלדות וכו. אם מישהו מכיר אשמח שיתן לי את הלינק או את השם של הקופסת מיתוג כי חיפשתי הרבה ולא…
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
משהו שיהיה מובנה בתוך המארז, או אפילו סתם יונח על השולחן, אני מחפש סוג של צג... שיראה לי נתונים מהמחשב כמו: מהירות הורדה, כמה הורדתי... זה יהיה יותר ליופי מאשר שימושי... אני לא מחפש צג שמראה טמרפוטורות אלא מה שאמרתי-מהירות הורדה וכאלה דברים... יש חיה כזו? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום אני מחפש צורב בשביל חבר שלי, משהו בסביבות ה-600 שקלים אולי תמליצו לי על משהו..... אני מתלבט מבין הצורבים הללו אבל אם יש לכם בחירה יותר טובה, אשמח לשמוע ASUS CDRW401610 LG GCE-8160B AOpen CRW-2040 LITEON LTR-16102B תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש ציוד היקפי כגון:מקלדת גיימינג ואוזניות גיימינג (over-ear). שהמקלדת תעלה 0-200. שהאוזניות יעלו עד 0-150
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
השימושים שלי במחשב הם משחקים. מסך- מסך חשוב שהגודל יהיה מעל 22 אינץ,. תקציב עד 1500 ש"ח. חשבתי על:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=6829 יש הצעות אחרות?? רמקולים- יופי חשוב מאוד, לא צריך אלפי רמקולים קטנים, גג ארבע. סראונד 5.1 תקציב 400 ש"ח אם חובה אז אפשר חריגה קטנה... מקלדת- לא צריכה להיות מקלדת גיימינג מטורפת. מקשי מאקרו לא צריך. תאורה יכול להיות נחמד,עברית חובה!!! תקציב 200-250. עכבר+פאד- חיישן טוב,מהיר ונוח, פאד טוב. תקציב לשניהם 400 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-