ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם, מחפש המלצה על Headset לעבודה מהבית - שיחות טלפון ארוכות. אפשר חוטי ואפשר אלחוטי. תודה, אשר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לאנשי הפורום, חיפשתי פיתרון לבעייה מסוימת שלי וניתקלתי בפורום החלטתי לנסות לפנות אליכם ואודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה רבה מראש וסחטין על הפורום (: מחשב שנמצא בארה"ב, ומסוגל לקרוא אותיות בעברית אבל הפוך אבל לא להקליד בעברית מה צריך לעשות (התקנה של תוכנה מסויימת או הגדרה של משו) על מנת שאוכל לכתוב בו בעברית? המון המון תודה מראש לכם
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
פנדה הביאו מוצרים חדשים של ZBOARD כמה סטים+הסט של ההתחלה ל-USB/PS2 עכשיו האם המחיר מוצדק- 220 ל-PS2 ו-259 ל-USB? האם זה שווה? מה עדיף PS2 או USB? תודה לעוזרים מראש נ"ב האם יש עברית על המקלדת???
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
בוקר טוב ושבת שלום!! ההעכבר הרגיל שלי התקלקל פתאום,אז שמתי במקומו עכבר USB שהיה לי רציתי פשוט לדעת מה ההבדל בין העכבר הרגיל ל-USB יש הבדל? תודה, ליאור
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת מה ההבדל בין ראשי דיו HP 57+56 לבין HP 28+27 כי הבנתי ששניהם מתאימים למדפסת שלי(HP PSC 1315). תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת עם אני מביא מקלדת מ קנדה איך אני יכול לשדך לה אותיות עבריות (חוצ ממדבקות ) נגיד יש אולי מקום שחורת על המקלדת או משהוא כזה??? עם יש או לחלופין יש לכם פתרון אחר נא לצרף לינק תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה בשביל אמא שלי והיא מדפיסה רק עבודות. חשבתי לקנות לה HP 1012. למישהו יש המלצות? תודה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
דבר ראשון אני מצטער מראש אם זה לא הפורום הכון לשאול בו את השאלה, עברתי על כול הפורומים והוא נראה לי הכי מתאים... יש לי 3 יצאות מהכרטיס קול וגם הרמקולים וגם האוזניות מתחברים ליצאה האמצעית, רציתי לדעת אם יש דרך לחבר גם את הרמקולים וגם את האוזניות למחשב בלי שאני אצטרך להתעסק עם החיבורים שם כול פעם שאני רוצה להחליף בין הרמקולים לאוזניות. אם זה אפשרי ויש דרך גם לשלוט בנפרד על העוצמה של כול אחד מהם (יעני שהאוזניות יהיו חזקות והרמקולים חלשים או להפך) אני מאוד אשמח לדעת גם איך עושים את זה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום היום הרכיבו לי את הספק כוח הזה: ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series ושמתי לב שלא חיברו שם מן כבל כזה שהוא בצבע שחור ולבן והוא חיבור של 3 פינים שמתחבר ללוח אם... אני הבנתי שזה החיבור של ה-RPM.... וחוץ מזה שאני מסובב את המד של השליטה במאוררים אני לא מרגיש שהמאורר מסתובב יותר מהר או יותר לאט... ובגלל זה אני רוצה לחבר את הכבל של ה-RPM כדי שאני יוכל לבדוק אם באמת משתנה המהירות של המאוררים של הספק.... (יכול להיות שאני לא מרגיש) בכל מקרה רשום שצריך לחבר את הכבל הזה לחיבור בלוח אם שנקרא: PWR_FAN . עכשיו פתחתי את המארז וראיתי שאין כזה דבר... ויש בלוח שלי רק את אלו: CPU FAN -ששם מתחבר המאורר של המעבד. VREG FAN-לא יודע מזה.... REAR FAN-מאורר אחורי FRONT FAN…
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, אני קונה את ה FX 5900 וכרגע יש לי ספק כוח של 300W. האם כדי להחליף אותו ליותר חזק או ש 300W יספיק? תודה מראש. ניקולאי.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מצאתי מודם חומרה חיצוני של Microcom מדגם OfficePorte voice הוא נמצא במארז פלסטיק קטן עומד עם נורות ביקורת (pwr,TR,OH,CD,Data), יש לו מחבר Serial (וגם כבל Serial 2 Parallel), יציאה לספק כח, שני RJ11 למכשיר טלפון ולקו, ושני יציאות Jackphone למיקרופון ורמקול (יש לו גם רמקול פנימי), פתחתי אותו ועל המעגל יש Chip של Rockwell Rockwell RCV336ACF/SP מישהו יודע מה זה? איפה יש Driver? Conexant קנו את Rockwell לא? איך מחברים אותו? (לא מבחינה פיזית אלא מבחינת הגדרות?) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין אותה על המחשב ולוחץ על Setup מופיעה לי הודעת שגיאה כזאת "This driver is not supported on windows 2000". יש לי windows xp heb. הדגם של המדפסת הוא 840C. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת חוטית עד 800 ש"ח לתכנות וקצת משחקים שזה כולל כמעט את כל המבחר שיש בארץ. בגלל שאין אפשרות להתנסות ולהשוות אני דיי מוגבל לסקירות. הגעתי בערך לאפשרויות הבאות: Logitech G815 Linear Crosair K70 MK2 Silent Razer Balckwindow Elite Orange Keys ROCCAT Vulcan 121 Red Linear אני לא ממש יודע אם ROCCAT שייכת לקבוצה הזו כי לא ממש הצלחתי להבין אם היא רועשת או שקטה. אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לשאול אם אני קונה אחד מהם זה יהיה מחייב לקנות גם פאד? ואם בכלל מי משניהם עדיף מהבחינות האילו תודה... ד"א אמרו לי שהסוג חיישן הזה לא מחייב פאד ואפילו גורם לו לזוז שונה..
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני חשבתי לקנות כרטיס טלויזיה כי אין לי טלויזיה בחדר אבל מצד שני אני יודע שזה בא על PCI ויש לי רק 2 PCI וזה צמוד מאוד לכרטיס מסך ואני לא יודע אם זה שווה לי זה יחסום הרבה אויר לכרטיס מסך!! ותעזרו לי למצוא כרטיס כזה טוב ראיתי שיש עם שלט ועדיף שיהיה כזה בתקציב של עד 250שקל לא נראה לי שצריך יותר מזה?? למי שיש שימליץ לי על אחד (אבל שיתאים לי למערכת ורצוי שהגודל הפיזי שלו יהיה כמה שיותר קטן אם זה אפשרי בכלל) ועל מה כדאי להסתכל בקניה של כרטיס כזה?! תודה ofeky1
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אם הוא יוכל לשלוח לי לינק לדרייברים או רק דגם או משהו .. המצלמה מתחברת ב USB ואי עליה שום סימן של חברה היא מזדהה במחשב כ PC CAMERA תודה לכל המוצא .. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי את המדפסת lexmark X2550, וקניתי לה היום דיו שחור חדש. אני רוצה להדפיס מסמך מהמחשב, אבל משום מה דרייבר המדפסת מתעקש שאני קודם אדפיס דף נסיון שיבזבז לי דיו בצורה רצינית, ואז אסרוק אותו. איך לעזאזל אני נפתר מהדבר הזה? פעם ראשונה לא שמתי לב וזה הדפיס, ומרוב עצבים על כמות הדיו הענקית שבוזבזה כמעט שברתי את המדפסת, רק שפעם לא הספיקה וההדפסה של דף נסיון ממשיכה להופיע לי בכל פעם שאני רוצה להדפיס משהו (בלי לקבל אישור אגב, אוטומטית). [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מה ההבדל בין זה - Enermax Liberty 400W Active PFC לספק הזה - ENERMAX EG495AX-VE Noisetaker 485 Watt כמובן חוץ מהברור כמו הספק שונה ,כבלים מודלריים ב - 400 ,השאלה מעבר לכך מה ההבדל ?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי נשרף לי שנאי חשמל של רכיב. הזרם שהשנאי השרוף מספק הוא: 12v 500ma יש לי במקרה שנאי של 12v 700ma מה ההבדל ביניהם? האם זה בסדר לחבר אותו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ספק 400W ENERMAX יספק את כל יכולתו ל כרטיס מסך X1900XT ?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת עד 70-80 ש"ח ושתהיה בעברית ואנגלית ושתהיה מTMS השימושים הם לגיימניג פשוט אני מעדיף להשקיע בעכבר
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
ישלי אקס בוקס 360 ואני רוצה לחבר את השלט שלו למחשב הבנתי שצריך בשביל זה מתאם . איפה אני יכול לקנות את המתאם ?
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול אותכם מה דעתכם על המצלמה הזו (PHILIPS PCVC740K-TOUCAMPRO) כי לא מצאתי עליה הרבה מידע, אם אתם מכירים אותה אז איך היא? האם יש לה זום? ועוד כל מני דברים... בכל מקרה אשמח מאוד לקבל לינקים וקישורים לדפים של הסבר או כל מני דברים של המצלמה הזו ד"א: מה לדעתכם עדיף, היא או ה LOGITECH QUICKCAM PRO 4000? כל העניין הוא שאני רוצה לצלם דרך הטלסקופ שלי ואני יודע שאותה קל יחסית להתאים לעדשה של הטלסקופ אז רציתי לשאול אם גם ה QUICKCAM PRO 4000... בכל מקרה אם אתם לא מתמצאים בזה אשמח מאוד ללינקים, קישורים והסברים תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
כשאני שם את המחשב על standby, אני יכול להחזיר אותו רק ע"י המקלדת, העכבר מכובה. באפשרויות העכבר אפשרתי חזרה מSTANDBY ע"י העכבר. לוקח לעכבר כ30 שניות לחזור לפעולה ולהדלק. מה הבעיה? ווינדוס XP SP2, עכבר RAZER COPPERHEAD (לייזר). תודה!
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
http://www.xraypc.com זהו אתר שבודק את המחשב שלך ומפרט איזה חומרה יש לך ובודק אותה עד לפרט הכי קטן. בטח אתם מכירים את זה אבל אם לא אז תיכנסו לזה, זה אתר נחמד מאוד!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-