ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
מחפש רק מדפסת עד 400 שקל לא רוצה משהו משולב כי זה חרא ואני רוצה משהו שלא יזלול לי דיו
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מקלדת חדשה בסביבות ה150 ש"ח. שמתי לב לשתי מקלדות שנראות מתאימות לתקציב ולדרישות שלי: Logitech Media Keyboard Elite Microsoft Digital Media Pro Keyboard אפשר המלצות על המקלדות האלה? או בכלל משהו אחר מתאים במסגרת התקציב?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אז ככה: היה לי בעיה עם הרסיבר של העכבר, המחשב לא זיהה את הרסיבר, רק אחרי שמזיזים אותו קצת למטה הוא זיהה, דיברתי עם לוגיטק והם שלחו לי רסיבר חדש. עם הרסיבר הגיעה חוברת עם הסברים איך לעשות לו reconnect, (לחבר את הרסיבר, לחכות קצת ולהדליק את העכבר, והם אמורים "לדבר" אחד עם השני ) התהליך הזה לא עובד לי !!! ניסיתי כמה וכמה פעמים, ואין, לא עובד, המחשב מזהה שמה שחיברתי אליו הוא רסיבר של העכבר, אך לא עובד. למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מחפש ספק כח ללא מאברר ומצאתי שניים שכל אחד מהם שונה, יש שני סוגים... לא יודע כלכך מה ההבדל בין Passive PFC ל Active PFC. מה יותר טוב, מה עולה יותר ומה אני צריך בשביל עבודה רגילה? תודה
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
רכשתי את המצלמה הזאת: מצלמת רשת USB למחשב WEBCAM HD כולל מיקרופון מובנה ותאורת לד האיכות גרועה ובנוסף נראה שיש זום כשמשתמשים בה רואים ממש רק את הפנים גם כשמרחיק רואים קרוב יש איזה הגדרה לסדר שיראו מרחוק יותר? במידה ולא איזה מצלמת אינטרנט הכי בסיסית אתם ממליצים לרכוש? לשימוש בזום בלבד שיראו באיכות טובה ולא יראה קרוב תודה
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש עכבר אלחוטי כמה שיותר זול אבל שיהיה איכותי כמה שאפשר. השימושים של העכבר עם לעבודה משרדים , יחובר ללפטופ למטרת לימודים.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני אחרי שעה וחצי של חיפושים אחרי תוף עבור מדפסת Phaser 3140 ללא הצלחה - יש כזה דבר? אם כן, איפה אפשר למצוא פרטים עליו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מחפש משהו שיעזור לי לדמות מולטיטאצ' בPC שלי. מסך מגע בגלל לא בדקתי כי זה בטח יעלה הון. כרגע הפיתרון היחיד שיש לי זה השימוש בWIIMOTE עבור המטרה הזו, יש לכם הצעה אחרת? אולי יש בקר נפרד שיכול לזהות מגע? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
ראיתי שמוכרים בארץ את הדיו של JR. בארץ זה קצת יקר וב- EBAY אני יכול לקנות הרבה יותר זול (הרבה יותר מ"ל בהרבה פחות כסף). השאלה שלי: האם כדאי להתעסק עם הנושא של מילוי דיו עצמי או שכדאי לקנות מחסנית דיו שכבר מולאה בדיו חלופי (מקורי אני אף פעם לא קונה). תודה לעוזרים נ.ב. המדפסת שברשותי: HP 920C
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם שווה לקנות את העכבר והמשטח האלו: G5 ו QcK במחיר 400 ש"ח כולל משלוח מהחנות גולדטופ. והאם החנות הזאת בטוחה לקניה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול אם קיים דבר כזה מדפסת והדפים שמתי שמחממים [אפשר לגהץ את הדף הזה אם התמונה על חולצה ואז הצבע עובר לחולצה], מה ששמים על חולצות בצפר ובכלל כל הציורים על החולצות.
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
אהלן, אני מחפש דגם של מדפסת שניתן לחבר למודם/ראוטר ושיהיה ניתן לשלוח אליה הדפסות מרחוק, לא מהרשת הפנימית אלא ממחשב חיצוני דרך האינטרנט. מישהו מכיר דגם כזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מבקש המלצה למדפסת למחשב במחיר של סביב ה 300 ש"ח, ולמטה מזה. אני מבין שהאפשרות היא רק להזרקת דיו אך אני יודע שיש מדפסות זבל, כאלו שנסתמות מהר מאוד, אז נא עזרתכם בנושא. אני מבקש לחדד: ראיתי שתי מדפסות, אחת של lexmark Z615 ואחת של HP דגם 3920. מה עדיף? תודה , אופיר
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3799 איך הספק במארז הזה או במארזים אחרים של החברה הב"ל? האם הם יכולים להחזיק מערכת עם מעבד כפול ליבה(AMD3800/2) וכרטיס מסך (7600GS)?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
קניתי עכבר ב-50 שח של TECH אני יודע שזה עכבר מעאפן אבל אין כסף! עכשיו יש לו כניסת PS2 ושאני מכניס כלום לא קורה העכבר לא פועל....למה? צריך דריברים או משהו או שצריך להסיר את הדריבר של העכבר הקודם?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
זכרונות עוד אין כרטיס מסך כרגע יש סתם אבל בקרוב יהיה 6600 או 6600 GT לוח אם של ג'יגהבייט דגם GA-K8U מעבד AMD Sempron 3100+ 1.8 GHz socket 754 וכל השאר קבוע [שני כוננים אולי בקרוב 3, שני הארדיסקים, וזהו בערך נראה לי] בקשר לתאורה וקירור [עוד לא החלטתי מים או רגיל] יהיה להם ספק נפרד אז מהקטע הזה אין לי מה לדאוג ועוד שאלה, ללוח הזה, כל ספק יתאים לי או שאני צריך איזה משהו אני יודע עם איזה 24 פינים או מה שזה לא יהיה [החיבור החדש שיש ללוחות]? מקווה לתשובה בהקדם, תודה.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
1) יש לי מערכת: Msi k7t266 pro 2,256mb ddr, athlon xp 1600, asus v7100t 32 mb וקיבלתי ב-3DMARK2001 2650 נקודות. זה הגיוני? אם לא אז מה עליי לעשות כדי לשפר את זה? (אגב ההגדרות הם על DEFAULT) 2)יש לי מסך MAG מדגם XJ700T . ובתחתית הזכוכית יש כתמים (נראה לי שזה חומר מיוחד ששמו שמתחיל לרדת) האם אני צודק? ואם יש לי עדיין אחריות שי סיכוי שיחליפו לי את הזכוכית?
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מדפסת HP officejet 5510 אשר משמשת אותי כבר 5 שנים עושה לי בעיות במחסניות הדיו לאחרונה (כותב שיש בעיה בדיו למרות שיש עדיין צבע במחסנית) אני מחפש לקנות מדפסת משולבת עד 500 ש"ח לשימוש ביתי להדפסה וכן שימוש בפקס וסורק. איזו מדפסת צבעונית עם הזרקת דיו הכי כדאית ואיכותית ביחס למחיר הנמוך? (קומפקטית יחסית, פידר, משטח סריקה, חסכונית בדיו, דיו מקורי זול וכו'...) אודה מאוד על המלצותיכם
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קניתי את העכבר לפני כמה ימים ושמתי לב שלפעמים העכבר קופץ למעלה תוך כדי משחק או סתם בעבודה ב WINDOWS. יש למישהו מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום מחפש מדפסת צבעונית כמו כן אני רוצה לציין שקיימת רשת אלחוטית בבית, ראוטר WR941ND המחשב השולחני מחובר ישירות ומחשב נייד Wi-Fi אז מומלץ שיהיה משהו שגם יתאים לרשת אם אפשר בתודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי גויסטיק עם 4 צירים ובלי כפתורים אבל כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו בתור גויסטיק 5 צירים ו 3 כפתורים וזה גורם לי לבעיות איך אני יכול לשנות את זה למצב שהוא יזהה אותו כ 4 צירים בלבד ??? תחת בקרי משחק הוא מקבל את השם ADC איך אני מסדר את זה??
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אוקי , אני צריך סט אחד למחשב שיש לי.. הדרישות הם מקלדת כמה שיותר קטנה ונוחה.. יש עדיפות שלא תהיה שחורה.. אבל זה לא חובה... בנוגע לעכבר זה פחות חשוב הסט השני קצת יותר בעייתי , הוא ל HTPC שיש לי בבית , אני צריך למרחק של 6 מטר בערך .. פחות חשוב כמה המקלדת נוחה או הצבע שלה.. אבל חשוב שהיא תקלוט בצורה סבירה ממרחק של 6 מטר.. כנ''ל גם העכבר.. לא החלטתי כמה אני רוצה להשקיע על כל אחד מהסטים האלה , אני מעריך שזה בערך 500 ש''ח שניהם.. אם ייצא פחות אז זכינו.. אם לא אז בקטנה :} תודה
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לסגור לקחתי את G5+המקלדת WAVE
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אין לי עוד הרבה זמן לפני שהכרטיס החדש שלי מגיע! התלבטות קשה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=2274שווה את הכסף,הבעייה היא שהוא שווה הרבה כסף . אני חושב שמחיר הוראי שלו הוא בגלל שיש לו 480,ולדעתי גם 410\420 יספיק,אז ככה זה מה שאני מחפש: 1.שיהיה לו סליביניג כמו לזה שבקישור. 2.שיהיה לו apfc כמו זה שבקישור ולא pfc. 3.שיהיה אמין,איכותי וחזק כמו זה שבקישורץ 4.לא פחות מ400 W [כמו שבקישור ;D) 5.שיהיה מקורר מצויין כמו שבקישור. 6.שיהיה זמין בארץ כמו שבקישור... טוב זהו,אה כן,מנהל אם אתה הולך להשתמש בנוסח הידוע של "כותרת לא אינפורמטיבית" אז תגיד לי איזה כותרת מתאימה לדעתך...
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-