ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,419 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מקלדת ועכבר ל-HTPC. המקלדת צריכה להיות קומפקטית אבל עדיין לאפשר הקלדה נוחה וכן יכולת גיימינג וכמובן שהעכבר צריך לאפשר אפשרות משחק נוחה ללא משטח קשיח (יש עכבר כזה - ראיתי את לוגיטק MXAIR - הוא מתאים למשחקים?). בעצם איך אפשר לשחק במחשב שנמצא בסלון?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי, אני מחפש עכבר ומקלדת אלחוטיים לגיימינג ותכנות, רצוי עד 250 ש"ח תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי כעכבר את ה-G7 האם הוא עכבר טוב ומגיע ברמתו ל-G5? השאלה של המקלדת היא לא ברור כי אני לא יודע אם אפשר לקנות מקלדת שלא בסט עם עכבר? אני חוזר אני מחפש עכבר ומקלדת (העדפה לאלחוטיים) לגיימרים.... תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני מעדיף שהם יהיו חוטים, ושהעכבר יהיה לימנים בלבד בתקציב של 400-500 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת אין יותר מה להוסיף.... ואם אפשר תתנו הצעות בכל הכיוונים, ומחנויות באזור השרון.... ?(KSP, COMP4U, SKAK, ו... אם אתם מכירים עוד...)
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר טובים למשחקים... שיעלה ביחד בערך 400 300... אני לא כלכך מבין בתחום... אני יודע שRAZER טובים במוצרי GAMER. אם אפשר גם שם של חנות טובה אם מקלדות... כי בBUG וOFFICEDEPOT יש מיקלדת וחצי...
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני היום משתמש בg5 אבל הוא מתחיל לגסוס לי לי מחפש עכבר palm שיחליף אותו התקציב שלי הוא עד 350 ועד 60 שקל לפאד אני ישמח גם לחוות דעת על razor אימפרטור כי כרגע לפי מה שראיתי הוא הכי מתאים לי אבל עדין לא יצא לי לנסות אותו....
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
הרבה זמן לא התעדכנתי בנושא, מה כדאי LOGITECH או Razer ואיזה פד כדאי? העכבר בעיקר למשחקים \ אינטרנט. ומה הכי שווה מבחינת ביצועים \ מחיר?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אמא שלי צריכה עכבר חדש, הכי חשוב שהוא יהיה נוח, ואח"כ יפה (נשים... ) בכל מקרה שלא יעבור ת70 שקל. ואם תמצאו לי אותו באופיס דיפו / באג אז בכלל סבבה (למי יש כוח ליסוע בשביל עכבר...) איך סדרת הPLEOMAX של סמסונג?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש עכבר חדש. שיהיה מתאים למשחקים אבל גם לשימוש כללי כמו גלישה באינטרנט. שיעבוד היטב על משטח עץ. אין חשיבות לחוטי או אלחוטי. שיהיו לי כפתורים שיאפשרו ניווט אחורה\קדימה בדפי אינטרנט. חשובה לי במיוחד הנוחות (אבל אני יודע שזה אינדיבידואלי). היה לי MX518 ששירת איתו נאמנה שנים רבות ואז התפגר. האם כדאי לקנות עוד אחד? אהבתי אותו מאוד והיה נוח להפליא. הוא עדיין מומלץ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
כרגע יש לי logitech cordless click! plus יש לי אותו כבר... יותר מדי שנים חח לא יודע אפילו כמה העכבר שירת אותי בצורה טובה ועמד בכל הצרכים שלי... סוללה מחזיקה כשבוע בלי טעינה אני מחפש כיום עכבר שחייב ליהיות אלחוטי.. אבל עם עמדת טעינה (DOCK) כי אני מוצא בזה נוחות. ראיתי את ה logitech mx revolution ונורא היתלהבתי ממנו.. הבעיה שאין כבר איפה לקנות אותו חח איפה אפשר להשיג משהו דומה? מוכן להשקיע סביבות ה500 שקל לא אכפת לי מעכבר גיימינג או לא.. תודה
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
1) מחפש עכבר חוטי+פד בתקציב כולל עד 400 ש"ח 2) האחיזה שלי לא PALM בטוח. משהו בין CLAW לFINGER TIP. ככל הנראה אני צריך עכבר סימטרי בגלל האחיזה. 3) חשוב לי שהגלגלת לא תסתובב חלק ממש, צריך כאילו שיהיו קליקים 4) אני משחק במשחקים אבל לא גיימר כבד, צריך כמובן עכבר כמה שיותר מדוייק 5) היד שלי לא גדולה, טיפה יותר קטנה מיד ממוצעת. אז צריך עכבר לא גדול מימדים בפדים אני לא ממש מבין, אבל לדעתי עדיף מבד . יותר מעים למגע. בנוסף יש מתקן כזה "מארגן חוטים" . זה שימושי? לדוגמא חשבתי ללכת על כזה דבר 1) עכבר- 245 ש"ח Zowie Gear FK1 2) פד- 99 ש"חG-CM BLACK ZOWIE GEAR 3) מארגן חוטים- 35ש"חZowie Gear Gaming Camade סה"כ יוצא 379 ש"ח מה אתם ממליצים???
-
- 16 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר חדש, לא אלחוטי. תקציב 150 שקל נראים לי מספיקים לעכבר,הרי יותר זה מיותר. (להוציא 300 שקל על MX נראה מיותר לחלוטין!) שימושים- אני לא משחק משחקים בכלל! , גרפיקה, עריכת וידאו וגלישה. החוט אינו מפריע לי ולא הפריע לי מעולם,ככה שאלחוטי שללתי. רוצה עכבר עם כפתורים נוספים, עם אפשרות לתכנות, ושיהיו נוחים. העבודה על המחשב היא המון שעות אז חשוב שלא יכאיב. חשבתי על זה בגרסה עם החוט (קיים)- http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=w-intellimouse מה דעתכם עליו? למישהו יש אותו עם החוט? משהו אחר בתקציב דומה? (אין בעיה לחרוג אבל לא להגזים...) תודה, והמשך יום נעים
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי. ברשותי ה- IntelliMouse Explorer שנרכש לפני 7 שנים במחיר של 320 ש"ח [תהרגו אותי איך אני זוכר את זה] ועשה עבודה פנטסטית עד היום. מאחר שהזמנתי מחשב חדש, חשבתי להתחדש בעכבר ואולי גם במקלדת. מעיון קצר בפורום ראיתי כמה כוכבים בולטים, כמו ה- G5, ה- DA וה- Microsoft Habu. אני לא מתכוון לשחק בו, אבל אני *כן* צריך משהו נוח ומדויק באיכות בניה גבוהה ומשקל סביר -- והכי חשוב, שיתאים לכף יד גדולה. גם אם זה עכבר "גיימינג" אבל יעשה עבודה מצוינת בשימוש שוטף; אזי שאין לי בעיה לקנות אחד כזה. כמה הערות סיום: 1) אני ימני, ומעדיף עכבר שמותאם אך ורק לימניים עם הקימור הנחמד בצד שמאל. 2) אני ממש לא אוהב את העכברים ש"באים עם המחשב" -- הם קטנים, לא נוחים ונוטים להתקלקל מהר, אז בבקשה בלי תגובות…
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
משום מה, אני לא מוצא אם ב-HP dv6160 שלי יש חיבור של p/s2 לעכבר. אם מישהו יודע - איזה עכבר אתם מציעים? משהו שיהיה בדיוטי פרי, מישהו בבית נוסע מחר. ומה הקטע של העכברים הקטנים האלה? יצא לי לראות אצל חבר ממזמן, הם נוחים בכלל?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת מחפש עכבר טוב למשחקים... אי ממש מעדיף שהוא יהיה אלחוטי ואם אפשר גם נטען... תודה רבה לעוזרים..!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם יש עכבר שדומה בחיישן שלו אבל יותר נוח מבחינת הכפתור האמצעי ש ב DA2013 הוא פשוט קשה מאוד בהשוואה ל G700 שזה בקושי לחיצה קלה ונוחה פשוט. אני חשבתי על משהו שדומה ל Corsair Raptor M45 או מהסידרה של ZOWIE למרות שגם שם שמעתי שהלחצן קשה.
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
-
אני יודע שזה נשמע קצת טיפשי אבל יש לי עכשיו עכבר שאני משתמש בו-משהו כזה עם אורות כחולים ואדומים (אולטרה סגול נראה לי) לא משנה פשוט זה נראה יפה לעין... הבעייה שהוא לא ממש נוח לעבודה הוא די קטן ומציק... אז אני מחפש שיהיה נוח לעבודה ושיהיה יפה מבחוץ (דומה לעכבר הקודם)... יש חיה כזאת?!?!!? המחיר עד 400 ש"ח גג.... תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת אני מחפש עכבר והתכונה החשובה ביותר בעיניי היא הנוחות והארגונומיות. אני עובד הרבה עם העכבר והעכבר הישן שלי (יותר משלוש שנים איתי - microsoft explorere4) לא איתנו היום. מבחינת תקציב אין מקבלות, ורצוי שהעכבר יהיה לייזר וכמה שיותר איכותי. נ.ב אני לא משחק הרבה, רוב השימוש בעכבר הוא לעבודות משרדיות סטנדרטיות.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר לגיימינג, בעיקר עבור משחקי FPS. דרישות: 1. אלחוטי. 2. עם סוללה פנימית נטענת, או לפחות לא עכבר מעיק שצריכים להחליף לו סוללות כל יום. 3. עם יותר כפתורים מה-3 שיש בכל עכבר רגיל. 4. משקולות - לא חושב שזה משמעותי עבורי, למרות שמעולם לא ניסיתי. 5. נוח. 6. תקציב: עד 300 ש"ח. אשמח לקבל המלצות!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת.. אני לא באמת יודע לבחור בין הMX518 לבין הRAZER המקביל לו. וגם מצאתי את העכבר הזה ואמרו לי שהוא טוב.. מה אתם חושבים? http://yalladeal.co.il/product.asp?Pid=133
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש עכבר לגיימינג תקציב עד 350 העכבר הקודם שלי היה g7 logitech והתרגלתי מאוד למסיביות שלו אני מחפש משהו בסגנון כל המלצה תתקבל בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם לצערי הרב, ה - MX500 שלי בן ה - 5 שנים התחיל לעשות בעיות לאחרונה, מה שאומר שצריך להחליף אותו.. חלק נכבד מהזמן שלי על המחשב אני מעביר במשחקים (FPS בין היתר), ולכן אני רוצה עכבר אמין ומדוייק. עד היום עבדתי רק עם ה MX500, ואני ממש מרוצה ממנו. הבנתי שעכברים אלחוטיים הם ממש לא טובים למשחקים, אז כנראה שזה לא הכיוון. הקריירת CS שלי נגמרה לפני שנתיים בערך, אז אני לא צריך את העכבר הכי מדוייק בעולם.. אבל בכל זאת שיהיה יעיל. התקציב הוא בסביבות ה - 100-150 שקל. אני מודע ל - MX518 ב - 220 בקייאספי (ד"א, יש מקום יותר זול?), אבל זה קצת יקר לי.. יש מצב שיש משהו אחר אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מחפש עכבר לגיימר עד מ100 עד 200 שקל שהיה יפה
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-