עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם אני כרגע משתשמש בmx518 כשהוא יושב על השולחן שלי והוא כל הזמן תופס לכלכוך וזה וזה לא נוח לשים את היד על השולחן אז חשבתי לקנות פד לעכבר אבל אני ממש לא גיימר כבד ולכן אני לא צריך משהו מיוחד אני צריך משהו פשוט ונוח ולא יקר מדי ובגודל סביר לא 50 על 50 אשמח לכל עזרה שתכולו לתת בעדיפות לפנדה כי הם החנות הנורמלית היחידה באזור הדרום כמו כן יש לי בעיה במקלדת נפל לי אחד מהגומי בתחתית איך להדביק אותו כי ניסיתי עם דבק מגע פשוט והוא נפל.

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  2. Started by tal_p,

הבנתי שה MX הוא אופטי וה G 5 הוא לייזר זה נכון??

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by kobi_af,

שלום אני מחפש מקלדת שקטה שכמובן תהיה גם נוחה...לא ממש משנה לי אם זה סיליקון או פלסטיק הכי חשוב שתהיה שקטה ונוחה... טווח מחירים- עד 150 נניח.. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by X,

זה Plextor X24 מול זה LG X32 ??? הקפטן בחר את ה-LG, מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  5. Started by Gadgets4all,

הי, מה דעתכם על הכיסא הזה: http://playzone.co.il/content.php?r=367-%F4%EC%E9%E9%E6%E5%EF-%E2%E0%E4-%EC%E4%F6%E9%E2-ROBOSTAND-RACING-SEAT דיברתי עם החברה והם יכולים להתאים ל-G27, בעזרת תוספת להילוכים. האם מישהו מכיר או התנסה עם הכיסא הזה?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by vizido,

שלום, אני מחפש מדפסת לייזר משרדית שמדפיסה שחור לבן ב DPI יחסית גבוה. על איזה חברה הייתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  7. שלום קניתי מצלמת רשת של חברת chicony דגם icam 6185- מצלמה+מיקרופון מובנה המחשב שלי עונה לדרישות מערכת מינימום שלהם. התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם המצלמה- מזהה וידאו אך לא קול במיקרופון המובנה. במנהל התקנים רשום תחת התקנים אחרים: usb2.0 audio device בסימן שאלה צהוב (כשאני מוציא את הכבל הוא כמובן נעלם) במחשב אחר זה תקין- ז"א הבעיה לא במצלמה. ניסיתי להחליף ל- usb אחרים- לא תקין התקנתי sp3 – לא תקין ניסיתי להוריד דרייברים אחרים דרך האינטרנט- ללא הצלחה. אני כבר מיואש ולא מוצא פיתרונות..... יש הצעות??? תודה רבה

8. שלום לכולם, יש לי 500 שקל ( רק 500 ) לקנות מארז + ספק. אני יודע שזה נושא מאוד מאוד חשוב אבל התקציב נמוך אין מה לעשות. רציתי לדעת מה ההצעה הכי טובה בשבילי למערכת הזו: AMD 3800x2 AM2 אני חושב שהוא 65W ASUS M2N-E AM2 1 gb ddr2 667 7600GT צורב DVD כרטיס רשת PCI וכנראה 2 מאווררים 120MM.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  9. Started by ymss69,

בקרביץ יש מבצע נחמד, מדפסת לייזר בלבד ב299 ש"ח עם 3 חבילות נייר מתנה, או דגם עם סורק ומכונת צילום ב499 גם עם 3 חבילות נייר מתנה. אם מישהו מחפש מבצע מצויין. אם לא, אז שיהיה יום מקסים.

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  10. Started by ozwrx,

שלום לכולם רכשתי השבוע מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוגיטק דגם EX110 יש לציין שלפני כן היה לי מיקרוסופט 700 (ממש על הפנים) עכשיו בסט החדש הבעיה שלי היא כזאת: כשאני מכבה את המחשב העכבר אופטי תמיד דלוק! כאלו האור האדום דלוק תמיד למה זה? זה לא גומר את הסוללה? יש מצב שהוא ניכבה ואני לא יודע? כי בדקתי כשהמחשב מכובה אפילו אחרי 3 שעות הרמתי סתם את העכבר והאור דלוק

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by nec5e,

יש לי forcefeedback של microsoft (ישן( שהיה מתחבר ליציאת joystick בכרטיס קול. איך אני יכול לחבר אותו היום כאשר יש לי כרטיס קול על לוח האם. ראיתישיש מתאם מיציאת joystick ל-usb אבל לא הצלחתי למצוא כזה בארץ. האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות כזה?

12. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2228_1590&products_id=19755

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  13. לאיזה דסקטופ יש עכבר יותר טוב? הכי חשוב לי בעכבר שיהיה נוח לעבוד איתו.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  14. בארה"ב מצאתי הרבה אתרים המוכרים כרטיסים של firewire או GbE, אבל בארצנו הקטנטונת, יוקקק!!!! ??? חיפשתי בזאפ, KSP, מרדנית... אף אחד לא ידע על מה אני מדבר... מישהו יכול לעזור? זה דחוף לאללה... תודה, רועי

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  15. Started by Axel Foley,

יש לי UPS של אדוויס דגם e-com שמחובר למחשב עם חיבור COM 1 שמנטר את המצב של האל-פסק. לפני כמה ימים אבד הקשר של האל פסק עם המחשב כך שעכשיו אני צריך לכבות את המחשב בעצמי במקרה של הפסקת חשמל ( לפני זה התוכנה של האל פסק היתה מורידה את המחשב לבד). התכנתי את התוכנה מחדש ומנהל ההתקנים מראה שהכל עובד כמו שצריך.... יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה לכולם...

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  16. Started by GanJaval,

אני רוצה לקנות פד (המשטח הזה לעכבר ) עכבר לייזר ואוזניות אני צריך את אלה כי אני משחק משחק רשת (קול אוף דיוטי ) ויש לי בקרוב יומהולדת אז אין לי מושג מה לקחת אז חשבתי אולי את אלה קיצר התקציב עד 700 שקל תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ben_shi,

הוא עולה- ¤ 257.32 והוא נראה יפה. ומה הגודל שלו??? הוא מספיק למפרט הבא?: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory [ ¤ 508.3 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] 1 Hard Discs : Western Digital 60GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 452.9 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI Video Card [ ¤ 999.88 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive […

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  18. אני יודע שיש דבר כזה וזה חוסך המון כסף, השאלה היא אם זה בעיה למלות את המחסניות או שזה פשוט כמו להעביר נוזל מכלי אחד לכלי אחר? תודה על העזרה, וערב מצויין. עריכה: ואיך יודעים איזה צבע הולך לאיזה מחסנית?.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  19. אני מחפש כבר הרבה זמן מקלדת ועכבר למחשב אלחוטיים אמינים ונוחים ולא מתוחכמים רק שיהיו אלחוטים. תודה eyalk

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  20. Started by alfus73,

היי. מתלבט בין הגה: וLogitechוVibration Feedback Wheel ל- וLogitechוFormula GP נא עזרתכם

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  21. Started by AVISHAI12,

אני רוצה שתמליצו לי על מקלדת ועכבר אלחוטיים טובים בסכום של עד 400 ש"ח

22. Started by yotamoo,

המדובר על ocz pc2700 256 ddr אצל הדובים. המהירות לפי האתר היא 333MHz, אבל כתוב שם שב-cas 222 המהירות היא 166MHz. ז"א שכשעובדים ב-cas 222 בעצם עובדים במהירות 166MHz? ועוד דבר - החברה הזאת אמינה וטובה להמהרות? תודה

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  23. חבר'ה! קניתי מארז של קומפיוקייס דגם 6C29 ויש לו חיבורי USB מקדימה, עכשיו הבעיה היא שאני לא בטוח אם אלה חיבורי USB 1 או 2 ועל הלוח אם יש לי 2 חיבורים אחד ל-USB 1 והשני ל-USB 2 איך אני יודע לאן אני מחבר אותם???? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. האם המתחים האלו טובים? המערכת: AMD 3700 SAN DIEGO GF 7600GT WD 160 SATA CORSAIR 1G LE DVDR/W COMPUCAS 6A21 ?Enermax Noisetaker EG425P-VE 420W? ה12 וולט ניראה לי נמוך מידי-המעכת לא במאמץ [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  25. שלום. ברצוני לרכוש מדפסת ניידת(שמן הסתם פועלת על סוללה), , שיודעת להדפיס תמונות על נייר קשיח כמו כשמפתחים תמונות בחנות צילום. תקציב לא מוגבל, שתהיה באיכות הגבוהה ביותר ללא פשרות. מספיק שתדפיס בגודל 15X10. שתדע לקרוא מכ.זיכרון של המצלמה או נתמכת בחיבור USB להדפסת תמונות מהמצלמה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.