עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by טל,

חשבתי לקחת את המארז הזה http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=5#, איך הוא ? ורציתי לשאול המארז הזה HEC Compucase CI-6A19 300W? אפשר לקנות אותו בKSP אם ספק 400W במקום 300W?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  2. Started by Lmagus,

אני צריך לקנות עכבר אלחוטי טוב לגיימינג שלא יבזבז את הסוללות מהר מדי, אתם יכולים להמליץ על אחד כזה?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  3. האוברקלוק הוא בינוני , אני צריך קירור סביר לא משהו מיוחד , נגיד לא מאוורר 120 אחד כמו הצ'נברו. תודה.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by BURTON,

יש למישהו מושג מתי הוא מגיע לארץ או אם בכלל? כי לא ראיתי אותו בשום מקום.

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  5. Started by the_saint,

יש לי כרטיס טלויזה של fastcom ווינדוס אקס פי אני מנסה לראות טלויזה עם dscaler אבל משום מה אני לא שומע כלום.. יש למישהו רעיון?? דרך אגב...איזה כרטיס אני צריך לבחור אצלו?? אין את הכרטיס הספציצפי שלי..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם אני מחפש מדפסת לייזר שלא תדפיס כול יום אבל פעם בכמה זמן היא תצטרך להוציא 400-600 דף במכה אחת . היא צריכה להיות בסביבות ה-600 ש"ח .

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  7. Started by Oranili,

אני אחד שאוהב לשמוע הרבה מוזיקה במחשב .... מה אתם אומרים לקחת אותם?

8. המלצה על אוזניות איכותיות עד 100שח למוסיקה ומשחקים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  9. שלום לכלום , אני מעוניינת לקנות לאחי מתנה ליומולדת וחשבתי על הגה כי הוא משחק הרבה משחקי מירוצים במחשב עם עם המקלדת.. אולי מישהו יכול להמיץ לי על הגה טוב. את האמת , אין לי שמץ של מושג בעניין. קראתי בחצי שעה אחרונה כמה תגובות כאן על הגהים למיניהם אבל לא סגורה איזה הכי טוב בטווח מחיר . הבנתי שיש הגה עם הילוכים\בלי (הילכוים מגביל במיקום על שולחן?) , הגה עם חיבור GAMEPORT או USB ואפילו רוטט. קצת מבולבלת מכל האפשרויות . אשמח לשמוע את דעתכם מה הכי כדאי (בטווח מחיר) .אם ההבדל קריטי אני מוכנה להשקיע עוד טיפה בשביל יחס עלות\תועלת טובה בהרבה . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  10. 1. קראתי בתגובות שאחר רשם באתר של פנדה שאם העכבר קרוב לרמקול זה יכול לעשות רעשים לא נעימים כמו שאם שמים פלפאון ליד רמקול בזמן שהוא מצצל. רציתי לדעת אם זה נכון? ואם כן אז יש לי Creative Inspire 5.1 5300 (רמקולים 5.1) והרמקול של הסנטר והשניים הקדמיים מעל המחשב זאת אומרת שיש עם העכבר מרחק של 0.5-0.75 מטר האם זה יעשה רעשים? 2. הבנתי שלעכבר MX 500 ו-700 יש אותו מבנה (צורה). צורה זאת מותאמת לימניים ואני שמאלי. האם זה באמת יפריע לי או שאם הזמן אני אתרגל? 3. בקיצור עזבו כסף... העכבר שווה משהו? ומה כל כך מיוחד בכפתורים שלו? הבנתי שיש לו כמה כפתורים מיוחדים

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  11. שלום לכולם יש לי מולטימדיה קיבורד אלחוטית של מיקרוסופט כבד די הרבה שנים שמתפקדת מעולה אני מעוניין להסיר את האופציה של מצב SLEEP על המקלדת הורדתי את הגרסה החדשה של ה INTELLI דרייבר של מיקרוסופט על כל הכפתורים יש אופציה לשנות מצב חוץ מה SLEEP יש פתרון??? אגב ה HIBERNATION לא מאופשר

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  12. Started by teh1archon,

שלום רב, אני הולך לקנות מחשב חדש וראיתי שבלוחות אם של Gigabyte (ומשום מה רק בהם) יש חיבורי TB. למה זה טוב בכלל? ככל שאני יודע רק מוצרי אפל משתמשים בחיבור הזה (אין לי וספק רב שגם יהיו לי מוצרי אפל בשנתיים הקרובות) ואני לא רואה אף מוצר אחר שמשתמש בזה. עכשיו לקנות לוח-אם כזה כהשקעה לעתיד זה אולי משתלם אבל אין לי מושג מה בעצם מתחבר לחיבור הזה והאם תתחיל מגמה להשתמש בחיבור הזה? אז למה זה טוב שוב בתכלס? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  13. Started by yair_gobani,

רציתי לדעת מה זה צ'יפים אני חדש בפורם "ואני לא גאון במחשבים" א. מה זה צ'יפים של כרטיס מסך. ב. מה זה צ'יפים של לוח אם. ומה הצ'יפ הכי חדש של VIA ??? ??? ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by EdenC,

שלום לכם, יש לי מפצל USB כזה:http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=69197&saleNo=843740&comp=1 יש איתו בעיה,המחשב מזהה אותו כ"התקן לא מוכר" מישהו יודע מה לעשות?? תודה, עדן

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by MoSQuiTo,

אני מעוניין להקים במפעל לרהיטים רשת של מצלמות במעגל סגור. מדובר בכ-5 מצלמות פנימיות וכ-2 חיצוניות. במקום תהיה קיימת רשת מחשבים קטנה (2 מחשבים) כאשר אנו מעוניינים לראות את התמונה על שני המחשבים (דרך הרשת). וכמו כן, לקבל תמונה של המצלמות דרך האינטרנט מהבית. כמובן שעל המערכת לכלול הקלטה מסויימת לזמן מסויים (שבוע-שבועיים). מה החלקים הדרושים למערכת? האם ישנם חלקי מחשב מיוחדים למערכת מסוג זה?? האם ניתן לבצע תפרוייקט הנ"ל בעצמי? (לקנות מצלמות מקצועיות, להרכיב את הכל ברשת וכו')

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  16. Started by alia,

שלום-אבקש לשאול אם יש הבדל בין חיבור של המסך לספק של המחשב או חיבור ישיר לשקע החשמל-אצלי החיבור של המסך הוא לספק כח-האם כדאי להחליף את הכבל? המחשב הוא פנטיום פרסקוט 2400 ספק 300 וואט מסך crt 17 כרטיס מסך פשוט mx4000 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  17. שלום! אני מחפש לקנות סורק למשרד לא משהו יקר, סורק שיעשה את העבודה, - סריקת תמונות ומסמכים ותוכנות OCR שעובדות (הבנתי שיש עם OCR בעיות בעיברית), כמו שכתבתי אני מחפש המלצות לקניית סורק, ואם מישהו יכול להסביר האם עדיף לקנות סורק עם DPI גבוה לשימוש משרדי, או שאפשר להסתפק עם DPI נמוך, כמו-כן איזו רזולוציה כדאי שתהיה לסורק. ראיתי ב- toms-hardware המלצה ל- UMAX ASTRA SLIM 600 עולה בפנדה 330 ש"ח, לינק: לינק האם umax החשבת חברה טובה? האם כדאי להשקיע יותר? האם מישהו מצליח לעבוד עם תוכנות OCR בעיברית ומקבל תוצאות טובות, אודה מאוד אם אוכל לקבל שמות של תוכנות טובות. אם מישהו יוכל להסביר קצת על המושגים DPI ומשמעות הרזולוציה (מה כדאי למשתמש ביתי/משרדי קטן, ומה כדאי למקצוענים). בתודה מר…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אבל למשל שלא יגזימו לי אם המשלוח מחול(הכוונה במחיר)

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  19. שבת שלום לחברי הפורום אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים עד 300 ש"ח אבל ללא חריגה כלל ואפילו רצוי משהו כמו 250 ש"ח . אשמח להמלצות מ KSP foxpc panda tms noa תודה

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  20. אני מחפש משהו כזה: http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=3006&perur=2&t=9&c=211 המטרה היא לחבר את זה לHTPC (משחק בעיקר GTA SA ואולי גם FPS) ,אפשרות לאלחוטי תהיה מעולה אך לא חייב.... רק יותר זול (מתחת ל100 ש"ח) יש דבר כזה ?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  21. Started by boblil,

ההורים שלי רוצים לקנות מדפסת ורציתי לדעת איזו הכי טובה.....עד 250 ש'ח תודה לעונים...

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  22. Started by Hakiru,

יש לי את ה-logitec dual action ,הייתה תקופה שהוא עוד הזדהה אבל רק עם קיפול של הכבל של הג'ויסטיק עד למציאת הנקודה שבה הג'ויסטיק עובד ומתחבר למחשב ועכשיו גם זה לא עוזר ,האם יש אפשרות לתיקון עצמי של הג'ויסטיק? אם לא אשמח לקבל המלצות לג'ויסטיק זול למחשב שלא נהרס אחרי חודש.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by gal2576,

אני מחפש מדפסת לייזר משולבת, משהו קטן איכותי. מדפסת עם סורק ומכונות צילום לקנייה באזור באר שבע, אני לא בדיוק יודע מה טווחי המחירים במדפסות כאלה אבל משהו לא יקר מידד ולא זול מידי חשוב שרזולוצית ההדפסה תהיה איכותית וגם הצבעים. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. איזה עכבר יותר נוח וביצועיסטי? Wireless Notebook Presenter Mouse 8000 או Logitech® VX Nano Cordless Laser Mouse for Notebooks יבואן Logitech שם תג מחיר לא מובן של 550ש"ח~ (תג מחיר היצרן בחו"ל הוא 70$), אך ניתן להשיגו במחיר 420ש"ח דרך יבואן אפור, ה- M$ עולה 420ש"ח (תג מחיר יצרן חו"ל 100$).

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  25. Started by The-Gamer,

המלצה למסך 2K, G-SYNC, 1MS, IPS, 240HZ תקציב 3K יש כזה דבר? תודה לעונים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.