עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shahar07,

המלצות בבקשה כי אני לא מבין בזה כלום

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  2. Started by bigdady,

מישהו יכול להמליץ על סורק טוב במחיר עד 300-400 ש"ח? או המלצה על חברה מסוימת..... תודה.

3. שלום לכולם, אני מחפש סורק המסוגל לסרוק עשרות מסמכים בשעה במשך שעות רבות באופן רציף מידי יום... האם תוכלו להמליץ לי על סורק טוב וחזק? לא קיימת הגבלה כספית. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  4. Started by 1,

מדפסת משולבת לא באה בחשבון בגלל שיש בידי מדפסת איכותית המספקת אותנו בהחלט. מטרות הסורק הם לסרוק מסמכים ותמונות.

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  5. Started by advennt,

שלום, אני מחפש סורק טביעות אצבע עם חיבור USB בעלות של עד 300 ש"ח. חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי הרבה מידע קונקרטי. עוד דבר חשוב היא שהתכנה של הסורק תשמור בצורה מאובטחת את כל הסיסמאות השונות של אתרי אינטרנט, כך שהסיסמה תוזן אוטומטית בסריקת האצבע שלי. תודה.

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  6. Started by ydyehuda,

שלום מחפש סורק לבית לסריקת תמונות ושיקופיות: 1) האים 1200X600 מספק לדברים אשר נרצה להדפיס מאוחר יותר? 2) איזה חברה מומלצת? 3) מה האמינות של החברות השונות? מחיר: 300 סביר 500 נסבל 500< רצויה סיבה טובה בברכה, יהודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by zedisdead,

אני מחפש סורק לכרטיסי ביקור שהופך את התמונה למילים ומכניס את הפרטים לאאוטלוק תומך בעברית ובמערכת הפעלה ויסטה תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by matoki10,

אני מחפש סורק ברמה גבוהה לסריקת תמונות בשביל עיבודן בגרפיקה למי שיש הצעות מניסיון או מידע אשמח לקבל ייעוץ

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  9. Started by shaolin,

שלום לכולם, אני מחפש סורק שולחני למחשב ביתי. יש לי צורך בסורק איכותו לצורך שני דברים עיקריים: 1. ברצוני לסרוק תמונות מאלבומי ילדות ישנים וכו' שיופיעו לי על המחשב. 2. בהמשך לסעיף 1, אני צריך שהתמונות יסרקו למחשב באיכות גבוהה ככה שאוכל לצרוב את כל הקבצים על דיסקים ולפתחם כתמונות רגילות בעתיד. לשם כך, אני צריך סורק איכותי - כמו כן, אין לי צורך בסורק משולב במדפסת וכו' אלא בסורק נטו. קצת הסתבכתי בניסיונות סקר שוק שערכתי - אך טווח מחירים של 500-600 ש"ח עבור סורק נראה לי הגיוני. ככל ונראה לכם כי התקציב דל מידי אשמח לקבל הצעות נוספות... לעזרתכם אודה.

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  10. Started by muam,

שלום, אני מחפש סורק לסריקת תמונות ומסמכים. התקציב הוא לא מוגבל, צריך משהו ממש טוב ואיכותי, תציעו מה שמומלץ ואני אחשוב אם זה בתקציב. אני לא צריך מדפסת משולבת, רק סורק. רק שיסרוק באיכות גבוהה ויהיה אמין ונוח. המשתמש יהיה צלם, והתמונות יהיו מסוג של תמונות נוף. אני צריך לדעת מה הסורק הכי טוב שיש לדברים כאלה. מחיר 1000 בערך, עם חריגות גדולות. אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו לי. תודה, נועם

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  11. שלום, אני מחפש סורק מהיר במיוחד (סריקת דף בפחות מ-2 שניות) וזול כמובן. אין חשיבות כל כך לאיכות, מכיוון שזהו דף שחור-לבן רק עם טקסט. דבר נוסף, שהטפסים האלו מגיעים לפעמים רטובים/לחים. האם יש פתרון לסריקה כזו או שפשוט ניתן לסרוק וזהו? תודה!

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by ofer40,

היי נמאס לי מהסורק הענתיקה שלי ואני מחפש סורק חדש. איזה סורקים יש המותאמים לויסטה? תודה

• 12 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by yp3,

אני לא סורק הרבה מסמכים, אבל פעם בשנה יש לי משימת סריקה גדולה, לכן אני רוצה סורק עם פידר הבעיה היא שהסורקים עם פידר שראיתי מתחילים לעלות בסביבות ה 1500 ש"ח בפלונטר ראיתי עכשיו סורק יותר זול מה דעתכם עליו? http://www.pcpro.co.il/detail.tmpl?sku=94501D-USB〈=heb&cart=126877399418090112 ודרך אגב, למה הסורקים עם הפידר עולים יותר ממדפסות משולבות עם פידר?

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by Freeman,

לפני מספר ימים רכשתי מחשב שאליו אני רוצה לחבר סורק. בניגוד לרכיבי המחשב שאני טיפה מבין בעניין אין לי ממש מושג לגבי הסורקים של היום (היה לי סורק של Umax לפני 7-8 שנים והוא נשבר). אני מחפש סורק טוב לשימוש ביתי שאני יוכל לסרוק איתו תמונות באיכות גבוהה. אין לי שמץ מה המחיר הסטנדרטי של סורק טוב היום כנ"ל לגבי הנתונים לגבי הסורקים של היום (DPI, נפח צבע, גודל סריקה וכו'). אודה לכם אם תמליצו לי על סורק שולחני טוב שלא עושה בעיות, שגודל הסריקה יהיה מעל A4 ושיהיה טיפה מעל הממוצע. בתודה....

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  15. Started by Murmur,

שלום, אני מחפש סורק שקופיות ונגטיבים (של פילם). לשימוש ביתי (לא מקצועי) אבל ברמה סבירה ולא משהו מצ'וקמק. האם מישהו יכול לזרוק איזה עצם? אין לי מושג לגבי רמת המחירים, אבל נניח שאני מוכן להשקיע 300-400 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  16. Started by liranman,

ובכלל, איזה חברה מומלצת בסורקים בטווח מחירים יחסית נמוך?

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  17. אני מחפש סורק שיהיה מהיר, יסרוק ברוזולוציה גבוהה ושיהיה מותג. תקציב נע 500-900 אם אפשר שיראה טוב{בסטייל} תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by darkman,

אז ככה בעקבות הניקיונות של פסח מצאתי כ300 תמונות משפחתיות מאוד ישנות החלטתי שאני רוצה להפוך אותם לדיגיטאליות ולכן אני צריך סורק טוב מה צריך לחפש בסורק? (1200 x 2400dpi¹ with 48 bit colour depth ) יש לי תשורה הזאת מה היא אומרת לי? כמה שהרזולוציה גבוהה יותר ועומק הצבע גדול יותר ככה הוא יסרוק יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by dr-psyco,

שלום. כרגע יש לי סט של TEAC אלחוטי שקניתי מבלוקבסטר במבצע במחיר של 99 ש"ח הסט מעולה ונידרש הסתגלות הסוללות מחזיקות אחלה ואין שום טענות....אבל.... עכשיו עברתי להשתמש יותר בטלויזיה והמרחק פשוט לא מספיק רק לאיזה חצי שעה כשהסוללה טעונה במלואה. המרחק הוא 1-2 מטר בלבד! המקלדת אינה עושה בעיות מרחק, אבל העכבר כן. לכן אני מחפש סט חדש שיהיה מרחק אמיתי של 4-5 מטר. שיהיה נוח, קל משקל, שהסוללות יחזיקו מעמד. שמתי עין על מספר סטים: EX-110 שעולה בחנויות 170 ש"ח ‏Wireless Optical Desktop 1000 שעולה 155 ש"ח ‏Wireless Optical Desktop 2000 שעולה 185 ש"ח יש עוד המלצות? תודה

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש סט מקלדת + עכבר אלחוטיים במחיר של כ-200 ש"ח. ראיתי סטים של לוג'יטק ומיקרוסופט אבל הביקורות לא ברורות. לגבי דרישות למשחקים - המשחק הכי כבד שאני משחק בו הוא skyrim, לא משהו יותר כבד. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  21. Started by ccc,

אהלן, ראיתי את הסט לייזר MEDIA DESTKTOP 3000 של מיקרוסופט ב195 בKSP האם הוא בהחלט המשתלם ביותר בטווח מחיר הזה ? האם הסט DESKTOP 2000 שלהם נחות בהרבה ? מישהו יכול לתת חוות דעת על ה3000 ? תודה !

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  22. לאתרונה התחלתי להתעניין בסט שכזה שמעתי דברים מאוד טובים על לוג'יטק ועל הסטים שלהם, אך כמובן שראיתי את הסטים של מיקרוסופט במיוחד ה PRO (והמחיר שלו הזול יחסית) אני חייב לשאול אותכם. כמשתמשים של אחד הסטים הנ"ל ואם יש לכם תלונות או בעיות איתם או בקיצור איזה לקנות.

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  23. תודה לכל העוזרים

24. שלום! אני מחפש לקנות סט אלחוטי כמו שאמרתי בתקציב שנע סביבות ה-250 ש"ח חשבתי בעיקר על Logitech שלהם יש מספר דגמים שהבנתי שהם טובים (את כולם ראיתי ב-ZAP) בטווח הזה כמו: Logitech - Cordless Internet Pro Desktop Logitech - Cordless Desktop EX110 Logitech - Cordless Optical Desktop Logitech - Cordless Desktop Express כיוון שאני משתמש מאוד בסיסי אז כך גם הדרישות שלי. הכי חשוב לי שהם יהיו מוחים לעבודה ויהיו אמינים (שבזה Logitech ידועה בין היתר). אני אשמח לשמוע אם יש לכם המלצות או העדפות מסוימות שלא חייבות לבוא מהדגמים שהבאתי אבל עדיין יש העדפה חזקה ל-Logitech תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים