ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
^^^^^^ מה ההיתרונות של חוטי לאומת אלחוטי בגיימינג כי ממש חשוב לי האלחוטיות אני אוהב לשכב במיתה ובאותו זמן להתעסק במחשב שתהיה קליטה של לפחות 4 מטרים נ.ב הלוגיטק G7 לא טוב בשבילי כי צריך להחליף סוללות הרבה ואני בחור די עצלן
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
כן צריך המלצה למארז בתקציב הנ"ל שיקרר טוב את המערכת הבאה: מעבד : intel pentium D 830 לוח אם : ASUS P5WD2 Premium Socket T (LGA 775) Intel 955X ATX Intel Motherboard - Retail ספק : OCZ ModStream OCZ52012U ATX 520W Power Supply זכרונות : OCZ Gold Series 1GB (2 x 512MB) 240-Pin DDR2 SDRAM Unbuffered DDR2 533 (PC2 4200) Gold Mirrored Copper Heatspreader Dual Channel Kit System Memory HD : Western Digital Caviar SE16 WD2500KS 250GB 7200 RPM 16MB Cache Serial ATA II Hard Drive צורב : nec nd 3540 כ.מסך : x700 pro ד"א שכחתי , אני צריך שישאר תקציב לקירור מעבד. בתודה איתי.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות את הצורב plextor 24x10x40 רציתי לדעת כמה דברים: 1. מישהו יכול להמליץ על צורב אחר טוב יותר? 2. המחיר הכי זול שראיתי היה באתר של פלונטר כ 900 ש"ח, מישהו מכיר מחיר זול יותר? 3. למישהו יש את הצורב הזה? האם הוא עושה בעיות, עובד חלק? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מחפש סט מקלדת ועכבר לעמדת גיימינג שיש לי בסלון - מקלדת ועכבר לבדם פחות נוחים לשימוש וצריך ממש משטח/פלטה.. בדקתי קצת וראיתי את ה-Roccat Sova - אבל נראה שהמוצר ישן יחסית וכבר לא נמכר בארץ.. מחפש המלצות לסט בסגנון או רעיונות אחרים למחשב שיושב בסלון ואמור להיות לשימושי גיימינג בחלקו תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת אמינה עם הדפסה איכותית, שתהיה קטנה (יחסית) ורצוי שקטה. המדפסת צריכה להיות לייזר צבעוני משולבת עם אפשרות לעבוד ברשת (רוב המחשבים ברשת עובדים עם ויסטה). אני מתלבט בין הדגמים הבאים : Brother MFC9420 HP LaserJet 2840 Samsung CLX-3160FN מה דעתכם ? ולמה אני לא מוצא בארץ חנויות שמוכרות את - המיכל עודפים עבור המדפסת של samsung - יחידת קיבוע של המדפסת של Brother אני לא רוצה להגיע למצב שהמדפסת תהיה לא שמישה ברגע שאני אצטרך להחליף אותם.(כי לא ניתן לקנות חלק חדש כזה). תודה
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון יש לי נפילות מתח מעצבנות בבית! הגעתי למסקנה שאני אקנה אל פסק טוב שימנע מהמחשב ליפול כל נפילה כזו של חשמל. הדרישות שלי הם כך: 1. עדיף של חברת ADVICE כי היא גם ישראלית (ישראל קונה כחול לבן... ;D) וגם כי שמעתי שהיא טובה מאוד. 2. הספק צריך לעמוד בדרישות הנ"ל: 3. מודם ADSL שחור של אלקטל. מחשב שפועל מספק 420W של TT (אולי 480W פשוט עדיין לא קניתי את הספק). אם אני צריך לפרט את כל המפרט תגידו. מסך 17" LCD. מדפסת וסורק הם בגדר "אם ישאר כסף נגבה גם אותם"... זאת אומרת קודם כל אני צריך ספק שיענה על דרישות 1-3 ואם המחיר יהיה סביר (זה אני אחליט לאחר ההמלצות שלכם) אני אולי אקח אל-פסק חזק יותר בשביל המדפסת והסורק. אז מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בחתימה... רציתי לדעת, האם שדרוג לכונן SATA, ייתן לי ביצועים טובים בהרבה.. במיוחד שיש לי 1גיגה זכרון... אני מדבר על הרצה של משחקים מהכונן הקשיח וכו' וכו'....
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
הספק כוח שלו טוב? המעבד שלי זה 2.8 P RAM 786 אני רוצה ליקנות כרטיס מסך חדש ניראה לי 6600 GT ג'פורס יש לי הרדיס 80 G ואני יוסיף עוד אחד של 250 G הספק כוח יחזיק?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני בתהליכי קניית מדפסת חדשה, ונראה לי שדי נסגרתי על הHP 6500A. יש למדפסת שני דגמים, הרגיל והפלוס. לפי זאפ, ההבדל ביניהן הוא בערך 150 ש"ח - כאשר יכולת ההדפסה דו"צ של הפלוס לא מעניינת אותי, אך ההתחברות לרשת אלחוטית כן. השאלה היא, האם כדאי לקנות את הגירסא היקרה יותר עם האופציה האלחוטית המובנית, או לקנות את הגירסא הרגילה ולהוסיף לה "חלקים" כאלה ואחרים שיאפשרו זאת? אני חשבתי למשל, ותהיתי האם אפשרי להפוך את המדפסת לאלחוטית(כך שלפטופים בבית יוכלו להדפיס ממנה) בדרכים הבאות: 1. לחבר את המדפסת לwireless printer server 2. לחבר דונגל אלחוטי למדפסת 3. לחבר את המדפסת "חוטית" לראוטר(חיבור אתרנט) השאלה היא האם זה אפשרי בכלל(נדמה לי נגיד ש2' לא יעזור לי) וכמה זה יעלה - אם יותר מ1…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשוב שיהיו הוצאות הדפסה זולות, לא צבעים יקרים מדיי, ולא כאלה שצריך להחליף כל יומיים סורק, מכונת צילום, ומדפסת שוב משולב כי אין כ"כ הרבה מקום אבל כמה שיותר איכותי ואין ממש הגבלה רצינית למחיר חשוב שיהיה מהר תודה מראש על כל העזרה!
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מדפסת משולבת מאוד זולה לסריקה והדפסה של עמוד או 2 בשבוע (באזור 200שח) והולך לאיבוד בן מגוון הדגמים והחברות. מישהו יכול לומר לי בבקשה מה המדפסת המשולבת המומלצת ביותר במחיריי הכניסה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מאיפה ניתן לכוון את מספר הצלצולים לקבלת פקס? האם יש לבזק צלצול מובחן? האם ניתן להדפיס רק שחור לבן?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנח מעוניין לקנות עכבר יש לי דילמה בין 3 עכברים הייתי מעוניין שתמליצו לי על פי נסיון ! {יתרונות חסרונות ובעיות כאלה ואחרות שנתקלתם בהם} העכברים הם .....מייטי מאוס ....פינקי.....וכמובן המח....! Wolfking Trooper Gaming Mouse http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5659&perur=2&t=9&c=201 Logitech mx-518 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6283&perur=2&t=9&c=201 עכבר למשחק LOGITECH דגם G5 בחיבור PS2/USB http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=12353 תודה רבה מראש לכל המגיבים העוזרים נותני העצות ובעלי העניין והדעת......
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
איך ניתן להעביר תוכן מאינפרא אדום מן המחשב לפלאפון?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש מדפסת (רצוי של HP,אבל גם לקסמארק וכל השאר הולכים) משולבת ,כלומר עם מכונת צילום וסורק,אפשר גם עם כניסות לכרטיסי זכרון אבל לא חייב, אני מעוניין באחת שמדפיסה תמונות באיכות טובה (כמו במדפסת פוטו) חשוב לי מאוד,שלא תעבור את ה-900 ש"ח. תודה
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
fsaa vsync ושאר התכונות האלו.כל כרטיסי המסך החדשים מצויידים בתכונות אלו ואחרות שאמורות לתת שינוי משמעותי באיך שהמשחקים שלנו נראים ורצים גם שיפורים במהירות וגם באיכות ובחדות אבל כל פעם שמפעילים את אחת האופציות האלו החדות אולי עולה אבל המהירות יורדת לברכיים האם לא שווה לקנות כרטיס ישן יותר שממימילא אין לו את התכונות האלו אבל גם ככה לא נרצה להשתמש בהם כי הם מורידים את הביצועים הכלליים ? וככה נחסוך גם הרבה כסף ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה המפרט שלי: P4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit 1g Kingston ddr II xfx gforce 7800 gtx 256mb 160g sata II עם KSP W400 אתם חושבים שזה בסדר? ועם לא מה לעשות? נ.ב עד אכשיו הכל עובד בסדר גמור
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד וממיר של Yes בחדר. אני רוצה לראות טלוויזיה במחשב והבנתי שכרטיס טלוויזיה חיצוני יעשה את העבודה (מתחבר לממיר בעזרת כבל HDMI ומתחבר למחשב עם USB?). מישהו מכיר כרטיס כזה מומלץ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר תואם Mac שמאפשר גם גלילה ימינה שמאלה עדיפות לאלחוטי עד 200-250₪ אחיזת Palm למרות שלא כל כך משנה לי *לא יודע כמה הדרייברים של לוגיטק השתנו בחודשים האחרונים, אבל כשבדקתי את ה g700s שלי על המאק הגלילה ימינה שמאלה לא עבדה והוא לא זיהה את הכפתורים הנוספים אם אין משהו בטווח מחירים הזה אני מניח שאני פשוט אקנה את ה Magic Mouse...
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=366665&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=135 מה אתם אומרים על המארז? הספק מקורי?באמת 400W? חשבתי אולי להחליף את הספק שקיים בזה: Antec TRUE430 ATX12V כי ה-400 הוא לא מקורי של ANTEC נראה לי...אז אקח את זה בתוספת של עוד איזה 80 שקל. שווה? או שכדאי משהו אחר?אני מחפש משהו איכותי אבל לא מעל 700 שקל. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום רב אני זקוק להמלצה למדפסת טובה ויש לי כמה פרמטרים שאני צריך שהיא תעמוד בהם: 1. הזרקת דיו צבעונית 2. משולבת - מדפסת, סורק ופקס. 3. שהפקס יהיה עצמאי (ללא קשר למחשב) - גם אם אין לו שפורפרת. 4. מחיר עד 800 שקל 5. שיהיו לה מחסניות דיו זולות יחסית (לא כמו של HP שעולות 300 שקל)... ** (יש לי חוויה טובה מלקסמרק, אז אם יש התלבטות - עדיף) ** (לגבי הסורק - עדיף Flatbed אבל לא חובה). האם אתם יכולים לכוון אותי לדגם (או מספר דגמים מצומצם) ספציפי? תודה רבה רועי
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
האם אפשר לקנות אוזניות אלחוטיות טובות (לא לאודיופיל) בסכום הזה? אם כן, אפשר המלצה? אם לא, האם האוזניות האלה מומלצות? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=901520 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תכננתי לקנות את אחד העכברים האלה לגיימינג...משחק CS כבר 3 שנים לפחות (: ה518 עולה כמעט פי 2 יותר מה510, אז רציתי לראות השוואה בין שניהם מבני אדם שהשתמשו בהם כבר ניסיתי כבר את הhabu שלא היה לי נוח והG5 מעבר לתקציב
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
3800 דואל קור ג'יגה זיכרון 6600GT 256 MB הרד דיסק 80 GB SATA צורב DVD לוח DFI איפיניטי NF4U תודה ...
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
המדפסת לשימוש של אמא שלי. חשוב שתהיה קומפקטית יחסית ושלא תעלה הרבה (עדיף גם עם דיו זול). לא חייבת להיות צבעונית. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-