ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
הדור השלישי לממשק הייעודי מבית אינטל מציע קצבי שיא וגם ידידותיות למשתמשים לשם שינוי, תודות לאימוץ המחבר הפיזי של ה-USB Type C החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%96%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%91%d7%a8%d7%a7-%d7%9c%d7%a2%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-thunderbolt-3-%d7%94%d7%95%d7%a4%d7%9a-%d7%9c-usb-%d7%a2%d7%9c-%d7%a1/
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/xasercase/kandalf/bws/va9000bws.htm לא הייתי מתנגד לאחד כזה. משהו שנראה לא נוח בו זה שיש 2 דלתות מקדימה במקום 1, אבל הגודל ומס הכוננן שיכולים להכניס מפצה על זה.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי, לא מצאתי טופס לבקשת המלצה אז אני פשוט אנסה לכתוב כמה שיותר ברור: יש לי כרגע את Logitech mx1100 (אל חוטי), הסיבה שאני מחליף אותו היא שיש לי אותו כבר כמה שנים (4) והוא עושה בעיות, לפעמים Double clicks ונגמרת לו הסוללה נורא מהר (כשהוא היה חדש הוא היה מחזיק חודשים ללא החלפת סוללות). אני מחפש עכבר במבנה של העכבר שכרגע יש לי (זו עדיפות). תקציב: עד 60$ או ב250 ש"ח (היחס ביניהם לא מדויק, אני יודע) מקום קניה: לא משנה לי אם בישראל או בחו"ל כל עוד המוצר טוב והמחיר כולל המשלוח לא חורגים מהתקציב. - עדיפות לעכבר אל חוטי. - עדיפות לצורה / מבנה כמו של הMX1100 או הg9x (שניהם logi). - עדיפות לאחיזה מלאה. מטרת העכבר: גיימינג - FPS, RPG וכדומה אני סומך עליכם שתמליצו לי על עכבר טוב. …
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלו לכולם, אני מעונין לדעת, מהן החברות שכדאי להתקרב אליהן בתחום הארגונומי של העכברים, לזוית אחיזה אנכית של היד. ואילו דגמים כדאי? תודה אני
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
איך אני יכול לחבר את ה Bose Companion 5 לכרטיס קול בכניסת PL 3.5 כרגע זה מחובר דרך USB ואייכות הסאונד מגעילה יש מתאם מאנלוגי לדיגיטלי? (PL 3.5 TO USB ) תודה ליועצים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! סוף סוף החלטתי לקנות מארז . . . הבעיה היא פשוטה מאוד . . . אני לא יודע איזה יותר טוב ואיזה יותר משתלם !! חבר שלי ממליץ על המארז הזה : ANTEC PLUS 1080 AMG Metallic Gray SOHO file server No PSU לא יודע אם הוא כזה טוב כמו שהוא אומר . . אבל מה שאני יודע שהוא יקר רצח . .והוא עוד בלי ספק (לא ממש משנה כי יש לי כבר של 430 וואט) רציתי לשאול אם המארז הזה שקט ? ואם למשהו יש המלצות למארזים טובים אחרים ? ? או שכולם מסכימים פה אחד לקנות את המארז הזה ! נ . ב : עזבו את הקטע של התקציב זה לא משנה כרגע . . . (למרות ש-725 שקל למארז נראה ממש גניבה) . . תודה לכולם !
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
אהלן, לפני כשבוע קניתי את המדפסת: pixma mx455 של CANON ראיתי שהיא קיבלה ביקורות ממש טובות ונחשבה לטובה מאוד ביחס למחיר שלה, היה ממש כתוב שהיא עושה את כל הפעולות בצורה טובה ושהכל אחלה. היא אכן מדפיסה מצלמת ושולחת פקס בצורה טובה פשוטה ונוחה, אך יש לי בעיה קשה עם הסריקה. הסריקה היא בקצב איטי להחריד, ברמה לא סבירה ולא הגיונית. כאשר גם הפקס וגם הצילום הרבה ויתר מהירים, מה שאומר שהבעיה היא לא בעיית חומרה, היות והמדפסת כן יודעת לעשות את פעולת הצילום בזמן סביר. אני משאר שהבעיה היא בקצב העברת הנתונים מכיוון שזו מדפסת אלחוטית שנמצאת באזור שהקליטה בו לא הכי טובה. למרות שפקודות הדפסה (גם כבדות) היא מבצעת בלי שום בעיה, וסריקה באמת לוקחת נצח ברמה של יותר דקה לדף, קצב איטי ברמה קיצונית …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מחיר המקלדות שאני אפרסם כאן נע בין 300$ לבין (כן, כן ) 4500$ למי שמעוניין וקורא רוסית, הנה המקור : http://www.cyberstyle.ru/publications/view/186 שם של כל קובץ זהו מחיר המקלדת בדולרים. [br]פורסם בתאריך: 27.04.2007 בשעה 13:44:46 ושני אחרונים, והמיוחדים לדעתי אלה.המיוחד בראשון - כל הכפתורים הם מסכים קטנים ומחירה 1490$ מה מיוחד בשני, חוץ מהמחיר של 4400$ ? OK, תחזיקו טוב : זה שמה : Happy Hacking Keyboard Professional HP Japan וככה עושים אותה : מכסים אותה בלקה בשם Urushi, בעזרת מברשת העשויה משערות של בטולה, ואחרי זה מכסים את העניין בפודרה מוזהבת. PS סליחה על הקפצות, פשוט אי אפשר לפרסם בו-זמנית יותר מ 4 תמונות יחד. תודה על ההבנה. [br]פורסם בתאריך: 27.04.2007 בשעה …
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
טוב אז תקיבו היום אני כניראה קונה מדפסת ומצאנו מיבצע ברשת מגה וDeskJet D1360וHPו היא טובה? מצאנו אותה ב 200 שקל במיבצע במגה איך אכות ההדפסה שלה היא אכוית וטובה והיא גם מדפיסה מהר אבל אל תמילצו לי על מדפסות אחרות אני כרגע רוצה לדעת אים היא טובה
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
hey all for 6-10 hrs daily use wich mouse will be better for small hands?
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש עכבר שיהיו בו כמה שיותר ככפתורים, שיהיה רגיש עד מאד, כמובן ניתן לתכנות , נוח לעבודה וכ'ו. אשמח גם לקבל המלצות מאנשים . התקציב כרגע שאני מוכן להשקיע זה באיזור ה 800 ש"ח חשוב שיהיה נוח לעבודה של שעות על גבי שעות כל יום ויום תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב. כשם שקיים מתאם בלוטוס מובנה בכל טלפון סלולארי, כך אני רוצה לדעת, אם יש דרך לחבר מתאם בלוטוס למחשב נייח כך, שאוכל לשדר להתקן קלט בבית, מוסיקה ישירות מהמחשב הנייח. תודה נחום nahum_@sarid.org.il
-
- 2 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למדפסת משולבת לייזר,שחור לבן,כמה שיותר שזולה ואמינה. חברה לא משנה,לא גודל פיזי,ולא מהירות. עדיף שמתכלים יניבו הרבה הדפסות,ועדיף שהם יהיו לא יקרים/שיש תחליפיים שלא דופקים את המדפסת. תודה!
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום רב חברי היקרים. היום התפרסמה באתר השוואה בין 10 לוחות אם לפנטיום 4 עם הצ'יפסט SIS645. עשו ביניהם 17 בנצ'מרקים ואני חישבתי את התוצאות ועשיתי ממוצע ואלו התוצאות, מהטוב לגרוע. 1) MSI 2) Soltek 3) Jetway 4) ASUS and Abit באותו מקום 5) Biostar 6) SOYO 7) EPoX 8) Gigabyte 9) AOpen שימו לב כי ישנם רק 9 מקומות בממוצע שערכתי מכיוון שASUS ו-ABIT הם באותו המקום.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר trackball שיהיה שדרוג מבחינה ארגונומית. מעוניין בעכבר חוטי בלבד. מחפש מקסימום ארגונמיות, נוחות ואיכות. תקציב לא רלוונטי. אשמח לחו"ד מאנשים שהתנסו. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך ייעוץ לאיה אוזניות איכותיות ומשתלמות עד 200 שקל אני יכול לקנות בשביל האייפוד נאנו. עדיף שיהיו כפתור כאלה קומפקטיות שנכנסות לאוזן כגון הדגמים עם הסיליקון. תודה
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מקלדת גיימינג מכנית באזור ה-400 ש"ח אני פתוח להצעות, תודה רבבבההה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין בקניית מדפסת הזרקת דיו זולה - עד 300 ש"ח. האופציות שמצאתי הם HP 3940/3745/3920 לעומת Pixma IP1500וCanon. מישהו יכול להשוות ביניהם? כמו כן, מהם ההבדלים בין מדפסות HP השונות. כיום בד"כ אני משתמש ל-HP שלי בראשי דיו חילופיים/מילוי דיו האם קיים שוק נרחב בתחומים אלו גם עבור ה-CANNON?
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
-
האם מישהו יודע איך זכרון 256MB 2100 DDR שנמכר בזיגזג של Buffalo ומופיע באתר בהשוואת מחירים - מחירי זכרונות האם שווה לקנות אותו
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הלן העכבר הנל שימש אותי נאמנה 3 שנים לאחר מכן נדפקו לו הלחצנים right\left clicks ראיתי ביוטיוב איך פותחים ומחליפים אותם ועשיתי זאת בהצלחה. רק מה הבעיה בחלק התחתון של העכבר היו מין פדים שחורים דביקים, שאינם שמישים עוד פשוט נהרסו. והעכבר לא זז חלק , הוא עובד אני משחק איתו אבל לא נעים בהרגשה תזוזה. כל הארה תתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי! מזמן לא הייתי פה,והרבה דברים השתנו מאז..... רכשתי כבר את המחשב,והמפרט בחתימה..... עכשיו אני צריך פאד לעכבר,של סטיל פאד או אייס מאט, מפאנדס בלבד. עכשיו אמרו לי לפי הטמפרטורות שלי שאין צורך במשחה טרמית חדשה. ואמרו לי גם שה4D הוא בעצם S&S מוקטן,השאלה היא האם זה נכון? כעיקרון אני רוצה שתציעו לי מה כדאי לי לקנות,כי תסתכלו את המפרט, אני לא חושב שחסר שם משהו. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מצלמת אינטרנט טובה ואיכותית , במחיר לא יקר , שתתמוך לי בוויסטה . יש לי אחת של קראיטיב ישנה וטובה רק שהיא לא נתמכת במערכת ההפעלה הנ"ל ( נסיתי כמה דרייברים ולא עזר ). רציתי לדעת האם יש מצלמה שאכן תתמוך במערכת הפעלה וויסטה אם כן , תמליצו לי תודה ולילה טוב [br]פורסם בתאריך: 3.01.2008 בשעה 00:29:03 לא משנה , כבר קניתי אחת טובה ואיכותית !!Microsoft Vx-3000
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-