ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מדפסת משולבת שיהיה אפשר לחבר אותה לWIFI ולהדפיס+לפקסס מהאייפון... אני לא יודע מה המחירים של המדפסות האלו אז אני מחפש את הכי זולה וטובה אני מעדיף HP, הבנתי שהם הכי טובים. המדפסת היא לשימוש ביתי ואני מעדיף מדפסת לייזר הבנתי שגם הם הכי טובות
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות שלט אונברסאלי לחדר שלי ורציתי לדעת עם אני יקנה את ה-Logitech Harmony 688 אני יוכל לשלוט גם על המחשב גם על הטלויזיה וגם נגיד על המזגן על הטלויזיה על הממיר של היס וג םעל המחשב ? ואני יוכל גם לתכנן יותר מפקודה אחת על כל כפתור ? תודה רבה ושבת שלום שקד
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
בשעה טובה נשרף לי האודיג'י מה לעזאזל עושים ? הוא עובד חצי יש איזה בדיקה שאפשר לבדוק אותם פיזית , או להחליף לאלתר וזהו ?
-
למרות שאני חושב שהוא הלך פייפן..ננסה. ה UPS פשוט הספיק לעבוד, כשהפעלתי אותו מחדש, הוא נתן ציפצוף ארוך והדליק את הנורה של המצבר באופן קבוע, לאחר מכן הפסיק לעבוד. אפשר לעשות משהו במצב כזה ?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות פקס, איכות ההדפסה של הפקס לא כל כך חשובה וחשוב יותר כמות הדפים שהראש עושה. לא חשוב לי אם זה מכונה משולבת או לא אני אשתמש בזה כפקס בלבד. התקציב עד 800 ש"ח. מה כדא לקנות: פקס לייזר או הזרקת דיו? והאם לקנות משולב או פקס בלבד? ועל איזה דגם אתם ממליצים. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מתאם : 1. חיבור DVD של מחשב כך שאוכל לחבר אותו ב USB (מתח חיצוני) - חשוב שאוכל לבצע התקנה של WINDOWS ופירמוט מדיסק דרך USB. אשמח להמלצה לאחד מאיפה לקנות כולל EBAY. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים בסביבות 150, עד 200 גג. זה מתנה לאחותי, ככה שזה לא לגיימרים או משהו כזה... מה שיהיה חשוב לה זה רק היופי :-) משהו לא שחור כמו שראיתי שכמעט כל הסטים מגיעים.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
תגידו מה אתם אומרים על הסט הבא.. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7599042&type=2&product=1&= אני יודע שזה לא מיקרוסופט או לוגיטק אבל זה זול ומפתה.. עד כמה הסט הזה גרוע? אני לא גיימר או משהו...לשימוש יומיומי..אינטרנט סרטים וכו'.. אם למישהו יש הצעות טובות יותר הוא מוזמן להציע אותן.. מה שכן חשוב שלעכבר יהיה מטען כמו בסט שהצעתי.. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
האם יכול להיות שייצא דבר כזה? כי אם כן אני מאוד מצפה לו... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אהלן! במזל טוב קניתי DEATHADDER, ( מאה שמונים שקל) אני מנסה להתקין לו את הFIRMWARE הכי חדש(1.25), יש לי גרסת דרייבת 1.09 עם WIN VISTA 64. כשאני לוחץ על START(להתחיל לעדכן) , הווינדוס מגלה לי חומרה חדשה פתאום(BOOTLOADER), ואחרי כמה שניות אני מקבל שההתקנה נכשלה. מישהו נתקל בזה?? תודה!
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
למישהו יש מושג כמה וולט ואמפר מספקת יציאת USB סטנדרטית?
-
- 2 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז חדש, בתקציב של עד 500 שקל, חריגה קטנה לא תהרוג אותי..חח יש לי כבר ספק כוח, אז אין לי בעיה שיבוא בלי. מה שחשוב לי זה חלון, אוורור טוב(הכי חשוב), ושיהיה יפה עשיתי כמה בדיקות ומצאתי את המארז הזה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6273 א. מה אתם אומרים עליו? ב. יש הצעה למארז יותר טוב בתקציב הנוכחי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
תקציב: 600 חריגה מקסימלית: 100 שקל אני אשמח לקבל המלצות לעכבר, פאד ומקלדת לגיימינג. השימוש העיקרי יהיה גיימינג (FPS), אבל גם הקלדת טקסט כגון WORD, מסנג'ר, פורומים וכדומה. אני מעדיף מקלדת עם עברית אבל זה לא קריטי. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש עכבר של BTC (מצוין לדעתי), והיום ראיתי שקצב הדגימה באפשרויות המתקדמות של העכבר מכוון ל 100 ויש אפשרות של מ20 עד 200, אז למה לא להפעיל אותו ב200? יכל להיות שהוא לא באמת יפעל ב200? והאם זה יגרום לנזק כל שהוא? תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש של AMD 1800 רוצה המלצה איזה לוח אם לקנות 1. GIGABYTE GA-7VTXE PLUS 2. GIGABYTE 7VTXH תודה
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
דיברתי עכשיו עם החנות ואמרו שצריך לקחת למרכז שירות. זה לא ממש משתלם להפסיד נסיעות וזמן. עדיף כבר לקנות חדשה (הנוכחית אצלי 9 חודשים). הבעיה שאני רואה מעט עשן מהפתח של יציאת הדפים וגם שמידי פעם היא מושכת מספר דפים להדפסה ולא רק אחד. זה מעצבן כי לפעמים אני מדפיס עבודות גדולות וצריך להדפיס הכל מחדש וגם להדפיס במקבצים קטנים על מנת לשים לב שהיא לא מושכת. מה עצתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד מדגם LG. בד"כ, המחשב פועל כשהוא מחובר לשקע חשמלי. שאלתי היא: האם מוטב במצב כזה להוציא את הסוללה מן המחשב כדי למנוע מצב שבו היא מתמלאת ומתרוקנת לסירוגין וע"י כך להגדיל את הבלאי שלה, או שמוטב להשאיר אותה במחשב? (למשל, כדאי לאפשר אספקת חשמל גם בזמן נפילת מתח). בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי חברה קודם כל רציתי לשאול אם מישהו רכש לארונה מארז גנרי MIDI בצבע כסף ובחזית יש לו מן חלק שקוף כזה כם לד כחול זוהר. אם יש ביניכם מישהו כזה אנא רשמו פה כי יש לי כמה שאלות לגבי מארז זה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לתדהמתי גיליתי שזה הרבה יותר מסובך מכפי שזה נשמע... בגדול אני צריך משהו שנראה כמו מקלדת לפטופ - צורת מלבן ישרה ודקה עם כפתורים נמוכים ורכים להקלדה שקטה. רצוי מאוד בצבע בהיר. אבל מה לעשות, 90% ממה שמציעים אתרי המכירות זה כל מני "מולטימדיה משחקים" שנראות כמו צעצוע זול וחסר צורה לחלוטין. כל מי שחושב ש Apple Keyboard או Logitech Ultra Flat נראות טוב, שימליץ על משהו. (אם הלוג'יטק הייתה באה בלבן - הת'רד הזה לא היה נכתב) אנשים, עיזרו להחליט!
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מבקש לא לעלות במחיר מכיוןן שזה ממש כבר גג! תודה!
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא דגמים של עכברים שעושים מסז'....? יש אחד שניסיתי לא של לוג'טק או מייקרוסופט הוא עושה מסז' בן זונה מישהו מכיר??
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר חדשים (סתם לפנק את עצמי עכשיו יש לי ערכה ג'ינגרית ב-140 ש"ח ) נראה לי מטורף לקנות מקלדת ועכבר במחיר מעל 500ש"ח אז אני מחפש משהו בתקציב הזה... מצאתי את http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4787&perur=2&t=9&c=200 נראה לי אחלה דבר, יש ביקורות טובות אז רק רציתי לבדוק עד הסוף , מה דעתכם על המקלדת או עם יש משהו יותר טוב מזה במחיר הזה... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אלה הפרטים של הזכרון שאולי יביאו לי מארה"ב. מישהו שמבין יכול להעיף מבט רק לוודא שזה אכן יתאים ללוח ה-GIGABYTE 7VTXH+ שלי ולא תהיה הפתעה לא נעימה? PC2100 266MHz DDR SDRAM DIMM Nanya nt5ds16m8at-7k are 184 Pin 32Mx64 Non-ECC DDR SDRAM DIMM's 4k Refresh, 3.3v with SPD NON-ECC. אני מניח שאם זה היה ECC אולי היתה בעית התאמה? אם לא מוזכר REGISTERED אז זה לא? nt5ds16m8at-7k is an 184 Pin PC2100 266MHz -> אפשר לפי זה לברר פרטים נוספים? מישהו נתן לי פעם אתר שאפשר לבדוק צ'יפ לפי מספר סידורי שלו אבל נעלם לי :-( מישהו מכיר? (133MHz x2) Dual Data Rate (DDR) SDRAM DIMM. The module consists of 16 16x8 TSOP-II 400mil package with 256x8 EEPROM for serial presence detect, programmed to…
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-