ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מה נשמע חברים? אני זקוק בדחיפות למיקרופון טוב לשבוע הבא, ככה שהוא חייב להיות בארץ, והתקציב שלי הוא עד 200 שקל. אז למישהו יש רעיון מאיפה אפשר לקנות אחד? תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
-
-
אין לי תקציב מוגדר אבל אני לא רוצה משהו מוגזם אני רוצה מיקרופון שיאפשר למי שנמצא בצד השני להבין מה אני מדבר בלי כל הרעשי רקע
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש מיקרופונים למחשב שמספקים סאונד סביר ולא נהרסים אחרי יומיים ? למישהו יש המלצה ?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מיקרופון שיש לו אפשרות פיזית לנתק אותו מחשמל/מחשב ברגע שלא משתמשים בו. בינתיים כל מה שחשבתי אליו זה מיקרופון פשוט ולקנות כבל מאריך ולנתק ביניהם אבל זה ממש למקרה שך אין ברירה. אולי מישהו מכיר מיקרופון עם מתג הפעלה אליו או משהו מסגנון? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות כזה? הוא צריך לעמוד על שולחן, רק שיהיה לו מתג.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי GF2 Ti ואני חושב שהוא לא GOLDEN SAMPLE בגלל כפתור שחסר בתוכנה EXPERTOOL. אם יש למישהו את הכרטיס הזה והוא כן GOLDEN SAMPLE או אפילו אם הוא אינו בטוח בעצמו אנא הגב כדי שאוכל לוודא את העניין ב-100%. תודה.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מכשיר אחד שכולל הכל... מחיר 1500 תקרה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. עשתי קצת חיפוש בפורומים והבנתי שהרוב אומרים שהHP לא מומלץ ועדיף לקחת CANON\EPSON\LEXMARK\BROTHER ותקנו אותי אם יש עוד. ואני לא יודע במה לבחור ... אמא שלי זכתה במכרז על מכונה של EPSON - Stylus CX4100 ב550ש"ח. האם כדאי לקחת את המכונה או לבטל? כעיקרון בשימוש שלי למכונה הוא לצילום והדפסת מסמכים באיכות טובה (עבודות בית-ספר וכו'), למשל שכשאנסה לסרוק דף הכתוב בכתב יד ולהדפיסו אז שהכתב יהיה ברור ולא דהוי ובלתי קריא (תוצא שהתקבלה אצל כמה מהחברים שלי....) אממ...וזהוא בערך... תודה למי שעוזר.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם חברי הפורום המכבדים. בעבודה שלי נתנו לי משימה למצוא איזה שהוא מכשיר אלקטרוני שמסוגל לבדוק מטענים מכול הסוגים. אולי אתם מכירים אחד כזה? חיפשתי באייבי לא מצאתי? בעבודה יש לנו מחסן ענק ויש לנו הרבה מאוד מטענים שחזרו מחנויות אנו מחפשים דרך לבדוק אותם. תודה מראש לכולם. גיל
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
האם יש איזה מכשיר שמאפשר לחבר אליו מצלמת רשת סטנדרטית (USB) ושהוא יקליט את הצילום, ללא התערבות של מחשב? תודה :-*
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אבא שלי ביקש ממני שאני אברר לו על מכשיר שהוא יוכל לקבל אימייל מכל מקום הוא צריך את זה לעבודה שלו... אפשר להשאיר הצעות בבקשה...
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מכשיר משולב אשר יש בו את כל הפונקציות הבאות : פקס ללא מחשב שמתחבר לקו הטלפון ואפשרות שליחה בלי מחשב + שיהיה בו סורק + שיהיה גם מדפסת. האם קיים "מפלצת" כזאת? אם כן איזה דגם ממומלץ ? מהו טווח המחירים ? ( לעניות דעתי אבא שלי מתכוון להשקיע בסביבות ה400-600 שקל , כמובן שאם יש יותר זול וטוב אני אשמח) תודה מראש לעונים ולעוזרים , גל
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברה הי, אני מחפש מכשיר משולב הכולל מדפסת,מכונת צילום, פקס וסורק . המחיר באזור 1500 ¤ חשוב לי שהרזולוציה תהיה לפחות 1200x 4800 אם במחיר הזה ניתן למצוא מכשיר שיוכל להתחבר ישירות לרשת אז זה יתרון , אך לא חובה - חשוב לי יותר שמהכשיר יהיה איכותי, אמין וידידותי למשתמש. חשבתי על HP7213 או Lexmark 8350. אשמח לשמוע הצעות ותגובות תודה, ליאור
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מחפש מכשיר משולב מדפסת-סורק-פקס, אך שיכלול גם אפשרות לסריקת תמונות ע"י מזין אוטומטי (כפי שניתן לשלוח אוטומטית פקס בעל מספר דפים), כלומר, שאוכל להגיש למכשיר חבילה של תמונות (מפותחות, גודל 10X15 למשל), והוא יסרוק אותן אחת אחרי השניה, וישמור כל אחת בקובץ נפרד. כיום יש לי Brother MFC-425CN שעולה כ 800 ש"ח, אבל לא כולל את אופציית הסריקה האוטומטית. תודה.
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
ערב טוב ! אני כרגע מחפש מכשיר לייזר משולב צבעוני , אני סטודנט ואמא מורה , התקציב הוא בסביבות 2000 ש"ח לא יותר , חשוב שתהיה אמינה ומחיר הגיוני עבור הטיונרים , מחיפוש קצר בזאפ מצאתי את הדגמים הבאים : מדפסת לייזר HP CM1415NFW מדפסת לייזר HP LaserJet Pro CM1415FN מדפסת לייזר Samsung CLX3185 מישהו מכיר אותם , או אולי יכול להמליץ על דגם אחר ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני מחפש מכשיר משולב שכולל מדפסת סורק ופקס , בעבור שימוש ביתי. הדרישות: שיהיה קל יחסית לתפעול,עלות הדפסה נמוכה,אמינות. האם יש מכשירים שיכולים לשלוח פקס ללא המחשב? או שאולי עדיף להשתמש במודם ישן? האם יש מכשירים מבוססים על מדפסות לייזר? אני מצטער שאין תקציב ,אני פשוט לא מתמצא, כמובן שהשאיפה היא ליחס עלות תועלת טובים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר שהוא מדפסת,מכונת צילום, סורק וחשוב מאוד - פקס. אני סטודנט, כך שאני ממש לא צריך משהו איכותי. הדרישות שלי מהמדפסת לפי סדר חשיבות הן: 1. שתהיה זולה ככל הניתן - כולל מחיר קניית המדפסת ואחזקתה (דיו, דפים וכו') וגם עדיף שתהיה חסכונית בחשמל. 2. שלא תהיה גדולה וכבדה במיוחד. 3. איכות סריקה וצילום טובה ואיכות הדפסה ושליחת פקסים סבירה בלבד. אני בהחלט לא מחפש את המכשיר הכי טוב עד 500 שקל, אלא את הכי זול שיעשה את העבודה ברמה מינימלית עד סבירה. כך שאם יש מכשירים טובים ב-250-350 שקל אני בהחלט אעדיף אותם. תודה
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הייי עשיתי חיפוש בגוגל ולא הצלחתי למצוא משהו נורמלי... אני מחפש מכישיר משולב של מדפסת צבוענית, פקס,מכונת צילום (עם יש סורק אז סבבה אבל אפשר גם בלי סורק) ... חנות קרובה לאשדוד או אפילו בתוך אשדוד כמו IQPC אייבורי וכאלה...
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם. מעוניין לרכוש מכשיר משולב לשימוש ביתי הכולל מדפסת, סורק, פאקס, מכונת צילום- ואם יהיה גם קורא כרטיסים או חיבור USB למצלמה- זה יהיה נחמד. חובה שהמכשיר יאפשר חיבור אלחוטי- מכיוון שיש לנו 4 מחשבים הממוקמים רחוק אחד מהשני בבית. דרישה נוספת היא שהמדפסת תהיה חסכונית. אני מוכן לשלם גם מחיר גבוה יותר בעת הקנייה- כדי לחסוך הוצאות עתידיות על ראשי דיו. תודות לעוזרים. נדב
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה לא חכמה אבל יש לה חיבור HDMI. אני מחפש משהו שיתחבר לטלויזיה ושאני אוכל להתחבר אליו דרך הWifi כדי לראות סרטים בטלויזיה מהמחשב. יש את Chromecast אבל אי אפשר לשדר איתו סרטים מהמחשב לטלויזיה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע איך קוראים לזה וכמה זה אמור לעלות. מקווה שההסבר שלי ברור.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מחפש ממיר מ DVI ל ETHERNET IP STREAM מישהו מכיר ממיר כזה כל לינק יתקבל בברכה!
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מחפש ממיר מ-HDMI ל-Component, איו לי מסגרת תקציב אבל מעוניין במשהו איכותי במחיר סביר. המטרה, העברת וידאו מ-DVD למכשיר מקליט בעל כניסות Component בלבד! לצערי אין לי מושג איפה לחפש משהו כזה בארץ, מה מומלץ, אז אשמח להמלצות ממביני עניין. בתודה מראש לעוזרים. עוד קצת רקע: למכשיר ה-DVD יש יציאת קומפוננט אבל רואים ממנה די גרוע, כולל פסים מרגיזים וזה כמובן עובר להקלטה הדיגיטלית, מאידך יציאת ה-HDMI שלו טובה אז אני מעוניין לעבור להשתמש בה, לכן גם צריך מכשיר/ממיר אות איכותי שיבצע המרה נקיה.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן קודם כל שאלה, יש לי מסך טלויזיה גדול שמחובר לקונסולה ומחשב. אני רוצה להפוך אותו לטלויזיה עכשיו, אבל לא עם ממיר של הכבלים או הלוין. ראיתי שיש שתי אופציות, ממיר דיגטלי של טלויזיה וממיר זול יותר שמתחבר למחשב. יש בעצם הבדלים בינהם למעט המחיר? והייתי שמח להמלצות על ממיר טוב למחשב, משהו שיכול גם להקליט וקולט את הערוצים הרגילים (הבנתי שזה 10 2 11 33 והכנסת). תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש ממיר הדפסה מיציאת פרלל (מסוג של מחשב ישן) לכניסת usb של מדפסת עדכנית
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-