עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Sting,

קניתי את העכבר הנ"ל לאחר המלצות רבות, האמת הוא לא מרגיש פח כמו שהוא נראה בהתחלה בתמונות והאחיזה שלו באמת נוחה לאחיזת fingertip. השאלה שלי היא מבין ההגדרות שאפשר לבחור DPI 450/1150/2300 Hz 125/500/1000 מה הכי מומלץ לשולחן עבודה? ומה הכי מומלץ למשחקי FPS? אני יודע מה זה DPI אבל לא מצאתי מידע מפורט על מה משנה מבחינתי ה Hz? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by jackhammer,

(אני לא בטוח שזה קשור לכאן אז תעבירו אם צריך) שלום לכולם השאלה שלי היא האם ניתן לחבר מפצל חשמל למיצב מתח כזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2125&CatCode=358 ואם זה בכלל יגן על כל מה שמחובר למפצל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  3. Started by urich,

יש דבר כזה והייתי רוצה לדעת עליו עוד למי שלא מאמין הנה קישור http://www.us.playstation.com/product_detail/product_detail.jhtml?PRODID=337933&CATID=405 בכל מקרה לא נראה לי אלטרנטיבה של ממש אבל ממש ממש מעניין

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  4. מי יודע או יודעת איפה אני יכול להחזיר את ראשי דיו שלי ריקם BROTHER, LC900 ולקבל הנחה בקנית ראש דיו חדש???

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  5. יש שתי אפשרויות הכי זולות: http://glob-net.com/product_info.php?products_id=1570 או להוסיף 10 שקל ולקנות מ logicpc עריכת המודר - שמות חנויות יוזכרו אך ורק להשוואת מחירים ולא הבעת דיעה על החנות. ואיך הספק בכללי?, סתכלו על המפרט שלי למטה.. אני מתכנן גם OC

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  6. אני מעוניין לקנות GAMEPAD נוסף בעיקר למשחק FIFA06 ואני חושש שתהיה התנגשות מה החשיבות של החיבורים שלהם (שלי USB ואני מעוניין לקנות עוד אחד מאותו סוג)

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  7. Started by saas,

שלום, קניתי היום מתאם sata/ide to usb, הוא בא עם ספק כח 12V=2A 5V=2A. השאלה היא אם אני יכול להשתמש במפצל לחיבור חשמל כדי לחבר אותו בו זמנית לHD ולמאורר, או שזה יכול לגרום בעיות? תודה. נ.ב: לא הייתי בטוח אם לשים את ההודעה הזו כאן או בפורום אלקטרוניקה ומודינג, אם זה לא המקום - סליחה.

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  8. היי, קניתי לאחרונה את הגיימפד שבכותרת. התקנתי את הדרייבר העדכני מהאתר של לוג'יטק והפעלתי שם את פונקציית הרטט. בעמוד ה-test של הגיימפד בלוח בקרה, הרטט עובד. אך כשניסיתי לשחק איתו במשחקים שונים, לא היה רטט. המשחקים שניסיתי: GTA 3, GTA San Andreas, Simpsons Hit & Run. במשחק של הסימפסון יש אפשרות ספציפית להפעלת רטט. למרות שאפשרתי אותה, לא היה רטט במשחק. אולי בכל זאת לא עשיתי משהו כמו שצריך. אודה לכם על סיוע בנושא.

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  9. Started by AdiR^SiNaI,

מזה הכבל הזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by EpoXi,

שלום.. ברשותי ג'ויסטיק ישן בעל חיבור GAMEPORT... רציתי לשאול אם אפשר ליצר מתאם לבד בבית מ GAMEPORT ל USB? תודה רבה לעוזרים =]

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  11. 1.הייתי רוצה לדעת מה המשמעות של ההגדרות INVERT MOUSE במשחקים? 2.מה דעתכם על משחקי מלחמה עם גו'יסטיק?האם אפשרי?נוח? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. תודה.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by Vatos-Locos,

יש לי שני עכברי מיקרוסופט (לשניהם יציאת USB, אחד מחובר ב USB והשני עם ממיר של PS\2 בגלל שיש לי מאריך ל PS\2 וחבל לי לקנות מאריך חדש ל USB.. ) אני רוצה לחבר עוד מקלדת בנוסף למה שמחובר לי ל PS\2 האם יש איזשהי דרך לחבר שני מקלדות ל PS\2 (גם למקום של העכבר וגם של המקלדת) או לקנות ממיר מPS\2 לUSB (למקלדות) ? בקיצור ולעניין איזה אופציות יש לריבוי מקלדות חוץ מלקנות מקלדת חדשה עם חיבור USB? תודה.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  14. Started by ata01,

אני מחפש סוויצ' כפי שכתוב בכותרת. המטרה היא לחבר PC ו-MacBook. ה-PC משמש בין היתר לגיימינג. המקלדת שברשותי היא Logitech Wave והעכבר Logitech G5 כך שאני צריך תמיכה בכל הפונקציונליות שלהם. אשמח לשמוע המלצות על סוויצ' טוב. אם אפשר להשיג בארץ זה יהיה נחמד.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by eh50,

אז ככה אני רוצה מדפסת שהדיו שלה יהיה זול הכי שאפשר ותהיה טובה בסכום הנתון תודה.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by ely2001,

יש לי את העכבר הבא http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22608&catid=924 ואני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט, האם על אותו הקולטן שבא במקור עם העכבר אפשר לעבוד גם עם המקלדת?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  17. Started by Guarding angel,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_829&products_id=11140&PHPSESSID=3872b402e4b7bf820e941f9ab3ca9419 המארז כמו של הAlienWare בצבע לבן אני מתכנן לעשות עליו מודינג נחמד... ככה הוא נראה

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  18. Started by igalk474,

מישהו יודע איך אני מגדיר לה IP סטאטי?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. חחחח הגיעו דודים שלי מחול עם המקלדת והביאו לי אותה לכבוד יום הולדתי הקרב ובא!! קיבלתי את הדגם הכחול עם המסך המתקבל כלפי מעלה אחחחח איזה מקלדת איכות!!

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  20. מתי יגיע למכירה הרדאון 8500 אל אין וונדר לכאן ?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  21. Started by blabla2002,

איזה סוג pal ה ישראל ?????

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  22. שלום לכולם, אז ככה: יש לי ממיר YES HD בבית שמחובר כרגע בחיבור HDMI לטלוויזיה. אני מעוניין לחבר את הממיר גם לטלוויזיה בחיבור HDMI וגם למחשב בחיבור HDMI (חשבתי לקנות קופסא מפצלת HDMI ולפצל את הכבל HDMI שיוצא מהממיר). הממיר אמור להתחבר למחשב דרך חיבור HDMI לכרטיס הקלטה שיודע לעקוף את הגנת ה HDCP של הממיר כדי שאני אוכל להקליט ב 1080I. השאלה היא כזאת: איזה כרטיס (פנימי/חיצוני) איכותי יכול לבצע הקלטה ב HD מממיר של YES ? נ.ב (קראתי בפורום שיש כאלו שמעדיפים להקליט דרך קומפוננט כי זו אותה איכות אבל בקומפוננט הבנתי שאפשר להקליט רק ב 720P ואם אני אחבר את הממיר בקומפוננט זה לא יבטל את השידור לטלוויזיה דרך הכבל HDMI שאני רוצה שהיא תהיה מחוברת גם?) תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by parker8,

זה נורא חשוב לי לדעת... אם לא, אז מתי תגיע המקלדת לארץ עם עברית? תודה מראש לעוזרים נ"ב אם אתם לא יודעים, אז רק תגידו לי מי היבואן של הלוג'יטק בארץ ואני אשלח להם אימייל...

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  24. Started by MATOK,

Gamatronic SmartCompact 750VA יספיק למפרט שלי ?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  25. שלום חשבתי על החלפת מארז המחשב שלי לאחד טוב גדול ובעל אפשרויות קירור טובות. אני מתלבט בין שתי אלו: 1) Chieftec AX-01SLDW 2) Termaltake Xaser II A6000A Plus Tower Case אשמח אם תעזרו לי ! :AR15:

• 2 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.