עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by dddd211,

אני חדש! Thermaltake TT360AD Power Supply יש ספק יותר טוב מי זה 300 שקל? עם זה לא קשור לפרום הזה אז תימחקו

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  2. רציתי לדעת עם הספק שמגיע עם ה-HEC Compucase CI-6A19 יחזיק טוב את המפרט הבא: Amd 2800 64 bit epox 8HDA3J S-754 sata, gbl A-Data 512MB RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 120 GB 7200 ATA-100 (8MB אמור לי הספק שלו הוא 300.. זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  3. שלום לכולם. כמו שכתוב בכותרת מחפש עכבר גיימינג איכותי כמה שאפשר במחיר שלא יעבור את ה170 שקל, התכנון הוא לקנות 2 כאלו לי ולאמא שלי יש צורך בעכבר נוח כמה שאפר בלי יותר מידי כפתורים, חשבתי על הMX518 קראתי עליו קצת והוא ניראה כמו עכבר מאוד נוח שיכול להחזיק תקופה יפה בין שנה לשנתיים, כמו כן דרושה המלצה לחנות שאפשר יהיה להזמין דרך האתר שלהם ולקבל את העכברים בדואר. בתודה ארתור.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  4. למעשה במחשב הישן היו לי 3 אפשריות במחשב זה גם במצב AUTO DETECTION וגם במצב USER שזה מצב שצריך לאפשר לי בחירה ידנית ישנה רק אפשרות אחת ב BIOS FEATURES SET UP יש לי S.M.A.R.T ENABLE יכול להיות שזה בגלל זה? אינני רואה בשום מקום או מצב אפשרות להגיע ל LBA וזה מה שאני מקבל SIZE 61493 CYL 29437 HEADS 16 PRE 0 LANDZ 29437 SECTOR 255 MODE ON תודה רבה על עזרתך

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by Pavel Yasko,

אהלן חברים, אני מעוניין לשדרג את המקלדת מיקרוסופט ב70 שקל שברשותי כבר כ15 שנים. בגדול אני מחפש מקלדת גיימינג (שקטה) למשחקי FPS בסביבות ה300 שקל, אין בעיה לחרוג טיפה במחיר. הזמנתי מקלדת מכאנית של חברת redragon מאמזון בעלת כפתורים כחולים (לפני שהבנתי שכחולים פחות מתאימים לגיימינג אלא יותר לכתיבה) והיא רועשת נורא ולא נוחה לי לכן היא נחה לה בצד בזמן שאני ממשיך להשתמש במקלדת הישנה. כמו כן אני חייב לציין שאני לא רגיל למקלדות מכאניות כי מעולם לא השתמשתי באחת (חוץ מהמקלדת שציינתי שהזמנתי והיא לא הייתה לי נוחה). תודה !!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם! אני עכשיו רוצה לקנות שני מאווררים למחשב שלי כי גיליתי שיש לו רק מאוורר אחד בחזית ואין מאווררים מאחרוה... אני כמעט משוכנע לחלוטין שיש לי ספק ג'נרי, כתוב עליו MONO MODE model :mpt-300 . אני לא בטוח ששני המאווררים שאני רוצה לקנות לא יגרמו לספק שלי לקרוס... המערכת שלי עד כה : מעבד פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ לוח אם בראונסוויל 2 כרטיס מסך 9800 פרו של msi. 2*256 MB RAM PC 3200 יש גם כרטיס רשת rhine fast ethernet או משהו כזה (אם זה משנה) ועוד מאוורר אחד שאני לא בטוח מהו... מה שאני הולך לקנות זה את זה, ה-?Thermaltake Volcano Silent Bost? וגם ?Aluminum Case Fan? מ-KSP במחיר כולל של 190 ש'ח. אתם יודעים אם הספק שלי יחזיק מעמד??? ואם אני אקנה את זה, איך אני אדע אם הספק 'גוסס'…

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  7. היי כולם לאחורונה שאלתי על העכבר הזה http://www.notebookreview.com/assets/18890.jpg רציתי לדעת אם הוא אמיתי (ראיתי את הסמל של הרפובליקה וממש היתלהבתי ממנו) יש לי אותו על הלוח גם (ASUS MAXIMUS II FORMULA) http://images.bit-tech.net/content_images/2008/05/first-look-asus-p5q3-maximus-ii-formula/max1-8.jpg חוץ מזה שאני חולה אסוס מושבע הבנתי שאין את העכבר הזה בארץ אבל מקבלים אותו עם מחשבים נידיים לגיימרים של אסוס עכשיו רציתי לדעת אם מוכרים את העכבר הזה בנפרד ואם כן אז איפה ? אם מישהו יכול למצוא לי אותו באייביי למכירה או באתר אחר לא אכפת לי ולא משנה לי כמה הוא יעלה אני מוכן גם לשלם 150$ אם זה המחיר ..... אני ממש ממש ממש רוצה אותו אשמח לכול מידע עזרה בלהשיג א…

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  8. Started by Gill2,

האם קיים מכשיר שהוא רק לניווט לוייני ולא משמש לדברים אחרים כמו מחשב כף יד?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  9. Started by zag_zag,

לאבא שלי יש כמות דפים די גדולה שהוא היה רוצה להעביר לפורמט ממוחשב (תמונה או קובץ טקסט). מישהו יכול להמליץ לי על סורק שיכול לסרוק כמות גדולה של דפים בצורה אוטומטית (כלומר, לא צריך להחליף דפים) ? אני גם פתוח להצעות לגבי מכשירים משולבים (מדפסת + סורק) כי אני מחפש גם מדפסת

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by BURTON,

אני צריך עזרה בבנית הפריבו אם יש פה מישו שכבר עשה את זה אנא שתף אותי במפרט המומלץ וכמה זה יעלה והאם פריבו יותר משתלם מה home media center של מיקרוסופט או של כל חברה אחרת??

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  11. Started by PeaS,

הדבר שאני הכי לא מבין בו. אני רואה את כל ההודעות שלכם שאתם כותבים VIA ASUS, מספרים אותיות, ואין לי מושג על מה אתם מדברים, לא יצרנים ולא דגמים. למישהו יש אתר עם הסבר או מדריך או משהו דומה? עדיף בעברית.

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  12. קניתי את הערכה: Micorosoft Wireless Optical Desktop 1000. התקנתי את התוכנה שהגיעה עם הערכה אבל כל פעם שאני לוחץ על הגלגלת, מוצגים לי כל החלונות הפתוחים, כדי שאבחר באיזה להיות כרגע. אני לא רוצה את זה!! עד עכשיו הייתי רגיל שאני גולש באינטרנט וכל קישור שאני רוצה להגיע אליו, אני לוחץ על הגלגלת. איך אני משנה את זה?! תודה רבה לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 6.02.2007 בשעה 22:37:14 מישהו..?זה דיי דחוף לי זה מעצבן ממש!

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  13. האם צריך לפרק את כל הפאנל הקידמי?קצת מוזר אשמח לעצה....

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by 00Amir,

אתמול הגעתי הביתה אחרי העבודה וגיליתי שהתפוצץ לי צינור של המים במטבח ! כל הבית היה מוצף מים בגובה 3ס"מ ! - גיליתי שהנקודה הכי נמוכה ברצפה היא הנקודה של המחשב למזלי הרע החשמל של המחשב היה על הרצפה.. למזלי הטוב לפני חודש קניתי משטח גלגלים למחשב והוא עומד גבוה יחסית לרצפה. שהגעתי הביתה הדבר היחיד שחשבתי עליו זה - " רק שלא ישרף לי המחשב!!! " אחרי שהשקעתי עליו הרבה זיעה וכסף.... רק היום לאחר שייבשתי את כל הכבלי חשמל מהתקעים השונים חיברתי והנעתי את המחשב.. הוא עובד אני חייב להמליץ על הגלגלים למחשב - אצל מי שהמחשב יושב על הרצפה . אין לדעת מתי יקרה אסון בלתי מתוכנן... שתהיה אחלה שבת!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Norm4nde,

שלום לכולם! לאחר זמן רב (כ -3 חודשים) אחרי החיבור האחרון החלטתי לחבר שוב את ההגה שברשותי למחשב ולשחק. אבל צצה בעיה קטנה , windows xp pro אינו מזהה את ההתקן הנוכח ולכן אינו יכול להתקין אוטומטית וגם לא לתת מידע. זהו ההגה שבדיוק ברשותי : http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://images.ciao.com/ide/images/products/normal/618/Guillemot_Racing_Wheel_Rad_und_Pedalsatz__195618.jpg&imgrefurl=http://www.ciao.de/Guillemot_Racing_Wheel_Rad_und_Pedalsatz__195618&h=150&w=200&sz=5&hl=iw&start=12&um=1&tbnid=yZblBhTVUgFpRM:&tbnh=78&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3Dguillemot%2BRacing%2BWheel%2Bfor%2Bwindows%2Bxp%26svnum%3D10%26um%3D1%26h…

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  16. Started by ran33,

לכל הגולשים שלום הצלחתי סוף סוף למצוא מארזי NZXT TRINITY בחנות מחשבים מגניבה שנקראת טופסי מחשבים TOPSI COMPUTER בסניף בקרית אתא סוף הדרך של מארז

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  17. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

האם יש צ'יפסט ספציפי שתומך בבאס הזה? האם ה KT333 יתמוך בזה? נשמע מעניין... כדאי לחכות עד אמצע ינואר. למרות שבאתר של VIA אין שום חדשה מרעישה או אפילו פיסת מידע קטנה שמובילה אותי לצ'יפסט החדיש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by אבשה,

אז ככה אני צריך לדעת בבקשה איזה מהמסכים הכי טוב למשחקים וגם קצת סרטים זה הכרטים מסך שלי:4870 http://tms.co.il/product/5707 תודה לכל מי שיעזור או שיש לו חוות דעת נוספת.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by shalbik,

ספק 300 וואט ג'נריק אמור להספיק לדיסק,סי די, 9800 פרו (הכניסת מתח) ומעבד+מאוורר אחד? אם זה יכול לסחוב את זה, יש מצב לעוד כמה מאווררים?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  20. שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני מפעילה תמדפסת המשולבת שלי[HP PSC 1315] היא מדפיסה TEST PAGE[כזה דף עם קשקושים עליו] מה אפשר לעשות? אושר

21. שלום, רציתי לדעת איזה עכבר מומלץ היום בתחום של עד 400-450 שקלים. מעדיף אל-חוטי כאשר השימוש העיקרי הוא דברים רגילים ולא משחקים ולא עיצוב גרפיקה (אם כי יש משחקים מדי פעם). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  22. שלום לכולם, בעקבות הידיעה על העכבר החדש של OCZ הצלחתי להבין שכאשר משחקים FPS כצלף עדיף לעבור לרזולציות גבוהות (2000DPI ). אני משתמש ב MX-518 בדיוק בצורה ההפוכה בזמן שאני משחק אני נמצא ב 1600DPI ואז כל שינוי קטן ביד "מטיס את העכבר שלי" וכאשר אני רוצה לדייק בפגיעה אני יורד ל 400DPI ואז לעכבר יש תזוזות איטיות. האם אני באמת משתמש בפונקציה של שינוי רזולציה הפוך (דווקא כשאני רוצה דיוק אני אמור לעבור ל 1600DPI ? ) ??? רציתי לדעת איך אתם משחקים עם עכברים מהסוג הנ"ל והאם אתם בכלל משנים רזולוציה תוך כדי משחק?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by a-gold,

איך מזהים ממראה חיצוני ספק עם מסילה אחת או שתי מסילות?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  24. אף אחת מהחנויות באיזור חיפה לא מחזיקה פד נורמלי של Steelpad (כמו ה-QCK המאוד נפוץ) ואני לא מזמין מהאינטרנט, לכן אני שואל מה דעתכם על המשטח לעכבר-NOVA Winner 3 אשר עולה 99 ש"ח בבאג. לפי באג הוא "משטח מקצועי לגיימרים", והוא נראה לי די טוב אחרי שהתיישאתי מלמצוא Steelpad במלאי. לינק למידע על המשטח- http://www.esportnova.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=69 אשמח לחוות דעת בנושא, אני צריך פד די דחוף (מרוב שימוש בעכבר ללא פד נהיו לי סימנים על השולחן), זה לעכבר G5. תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  25. המלצה למדפסתסו אלחוטיוהמלצות על מדפסת שכוללת את הדברים הבאים: 1. סורק+פקס 2. אלחוטית 3. איכות הדפסה טובה גם בש.ל. וגם בצבע 4. אמינות 5. אופציה לראשי דיו חלופיים אחד הדגמים שמצאתי: Canon Pixma MX715 אני לא נעול עליו ואשמח לחוו"ד של אנשים שמכירים את הדגמים האלו ויכולים להגיד אם שווה או לא. לגבי המדפסת הנ"ל, הבנתי שאיכות ההדפסה בש.ל. לא נחשבת להכי טובה אבל אני לא באמת יודע מה המשמעות כי לא ראיתי תוצאות. ההדפסה שלה לא מהירה כ"כ אבל מצד שני אני לא בית דפוס אז אין לי בעיה עם מדפסת במהירות רגילה. כל עזרה תתקבל בברכה תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.